Strecoza: ↑04 Jan 2024, 21:54
Çok para sıradan bir insana pek çok sorun getirebilir. Üstelik büyük ve çok ciddi. Para dolu bir çanta hayatınızı daha iyi hale getirmeyecek.
Bu konuda bir şey yazamayacak kadar tembelim, bu çok açık.
Evet, şimdi sana bir çanta dolusu para ver ve şu Saratov’da görüldün. Para tek başına mutluluk getirmez. Mesela onları alıp kırdaki bir elma ağacının altına gömerseniz. Para olasılıklarınızı genişletir. Bu hayatta bir şey istiyorsunuz ve her durumda, ne istediğinize dair bir tahminde bulunmanız gerektiği gerçeğiyle karşı karşıyasınız. Ve bu tahmini karşılamak için paraya ihtiyaç var. Ve kazanılmaları gerekiyor. Bu, bir iş bulup uzun süre ve sıkı çalışmanız gerektiği anlamına gelir.
Zaman geçiyor. Ve artık bu işe neden gittiğinizi anlamıyorsunuz. Konu çoktan ortadan kalktı ve bir nedenden dolayı işe gitmeye devam ediyorsunuz - buna alışkınsınız. Herkes gider, ben de giderim.
Ama sana bu parayla dolu bir çanta verirsem ve artık işe gitmek zorunda kalmazsan ne yapacaksın?
Uyandın ve gitmedin işe işe gitmek zorunda değilim. Bir hafta, yani iki, yani bir ay. O zaman ne olacak?
Tabii ki ilk soru bu parayı nasıl tasarruf edip israf etmeyeceğimizdir. Böylece kimse onları senden alamaz. İlk şey muhtemelen bundan kimseye bahsetmemek. İkinci şey onları bir yere saklamaktır. Soru şu; nerede!? Ve bence kelimenin tam anlamıyla herkesin ilgisini çekecek ilk soru bu - bunları nasıl denememeli ve bu kadar büyük miktarda nasıl tasarruf edilmeli?
Artık bankalara ihtiyaç yok. Kripto ile de her şey o kadar basit değil.
[quote=Strecoza post_id=314501 time=1704394462 user_id=15698] Çok para sıradan bir insana pek çok sorun getirebilir. Üstelik büyük ve çok ciddi. Para dolu bir çanta hayatınızı daha iyi hale getirmeyecek. [/quote] Bu konuda bir şey yazamayacak kadar tembelim, bu çok açık. Evet, şimdi sana bir çanta dolusu para ver ve şu Saratov’da görüldün. Para tek başına mutluluk getirmez. Mesela onları alıp kırdaki bir elma ağacının altına gömerseniz. Para olasılıklarınızı genişletir. Bu hayatta bir şey istiyorsunuz ve her durumda, ne istediğinize dair bir tahminde bulunmanız gerektiği gerçeğiyle karşı karşıyasınız. Ve bu tahmini karşılamak için paraya ihtiyaç var. Ve kazanılmaları gerekiyor. Bu, bir iş bulup uzun süre ve sıkı çalışmanız gerektiği anlamına gelir.
Zaman geçiyor. Ve artık bu işe neden gittiğinizi anlamıyorsunuz. Konu çoktan ortadan kalktı ve bir nedenden dolayı işe gitmeye devam ediyorsunuz - buna alışkınsınız. Herkes gider, ben de giderim. Ama sana bu parayla dolu bir çanta verirsem ve artık işe gitmek zorunda kalmazsan ne yapacaksın? Uyandın ve gitmedin işe işe gitmek zorunda değilim. Bir hafta, yani iki, yani bir ay. O zaman ne olacak?
Tabii ki ilk soru bu parayı nasıl tasarruf edip israf etmeyeceğimizdir. Böylece kimse onları senden alamaz. İlk şey muhtemelen bundan kimseye bahsetmemek. İkinci şey onları bir yere saklamaktır. Soru şu; nerede!? Ve bence kelimenin tam anlamıyla herkesin ilgisini çekecek ilk soru bu - bunları nasıl denememeli ve bu kadar büyük miktarda nasıl tasarruf edilmeli? Artık bankalara ihtiyaç yok. Kripto ile de her şey o kadar basit değil.
[quote=Strecoza post_id=314501 time=1704394462 user_id=15698] Para dolu bir çanta hayatınızı daha iyi hale getirmeyecek. [/quote]Evet? İlginç... Bir göz atmak isterim...
Strecoza: ↑04 Jan 2024, 12:33
))) Yeni Yıl, sihir istediğiniz zamandır. Eğer bir Japon balığı, bir cin veya bir perinin size seksle ilgili üç arzunuzdan herhangi birini vereceğini hayal ederseniz. Üç dileğin ne olurdu? Arzularınızı paylaşın. Yaz, utanma, buradaki herkes senin)))
Japon balığından bana dış koşullardan bağımsız bir işin gelişimini vermesini rica ediyorum . Hayır, koşullar, yani arkadaşım ve eşim bana ve eşime çok hoş geliyor ama bazen onun bize üçüncü şahıslarla ilgili reddedilemeyecek teklifleri oluyor ve kendisi de yapmıyor.
Gina’dan bana öyle boyutlar ve fırsatlar vermesini istiyorum ki, eşim birdenbire gerçekten istediğinde benimle tek başına tatmin olsun ve zorunluluktan dolayı sık sık buluşmaya çalışmasın, bana teselli edici sözler söylesin: - Seni çok seviyorum ama başka bir şeyi hissetmeye ihtiyacım var ve bu diğer şey bana ancak bir başkası tarafından verilebilir.
Periden karımın 28 yaşından sonra gelişiminin durduğundan emin olmasını istiyorum, böylece evlendiğimizde 19 yaşında veya bu ilk gerçekleştiğinde 20 yaşında olduğu gibi kalsın bize göre, tek bir kırışıklığı bile yokken ve arkadaşımızla onu elden ele havaya fırlattığımızda canlı ağırlığı 48 iken, onu hala kollarımızda taşımamıza rağmen şimdiki gibi 52 değil. Ama yine de gözlerinin yakınında ve alnında, burun köprüsünün üzerinde bir şey belirdi ve deri altı yağları kalınlaştı.
These users thanked the author Truwor for the post:
[quote=Strecoza post_id=313974 time=1704360820 user_id=15698] ))) Yeni Yıl, sihir istediğiniz zamandır. Eğer bir Japon balığı, bir cin veya bir perinin size seksle ilgili üç arzunuzdan herhangi birini vereceğini hayal ederseniz. Üç dileğin ne olurdu? Arzularınızı paylaşın. Yaz, utanma, buradaki herkes senin))) [/quote] Japon balığından bana dış koşullardan bağımsız bir işin gelişimini vermesini rica ediyorum . Hayır, koşullar, yani arkadaşım ve eşim bana ve eşime çok hoş geliyor ama bazen onun bize üçüncü şahıslarla ilgili reddedilemeyecek teklifleri oluyor ve kendisi de yapmıyor. Gina’dan bana öyle boyutlar ve fırsatlar vermesini istiyorum ki, eşim birdenbire gerçekten istediğinde benimle tek başına tatmin olsun ve zorunluluktan dolayı sık sık buluşmaya çalışmasın, bana teselli edici sözler söylesin: - Seni çok seviyorum ama başka bir şeyi hissetmeye ihtiyacım var ve bu diğer şey bana ancak bir başkası tarafından verilebilir. Periden karımın 28 yaşından sonra gelişiminin durduğundan emin olmasını istiyorum, böylece evlendiğimizde 19 yaşında veya bu ilk gerçekleştiğinde 20 yaşında olduğu gibi kalsın bize göre, tek bir kırışıklığı bile yokken ve arkadaşımızla onu elden ele havaya fırlattığımızda canlı ağırlığı 48 iken, onu hala kollarımızda taşımamıza rağmen şimdiki gibi 52 değil. Ama yine de gözlerinin yakınında ve alnında, burun köprüsünün üzerinde bir şey belirdi ve deri altı yağları kalınlaştı.
[quote=Vasyanitsa post_id=314515 time=1704395140 user_id=20537] Evet, şimdi sana bir çanta dolusu para verdim ve seni bu Saratov’da gördüler [/quote]Sen busun... eğer paran varsa, o zaman hadi. Değilse, burada neden bahsediyorsunuz?
Çok para, sıradan bir insana pek çok sorun getirebilir. Üstelik büyük ve çok ciddi. Para dolu bir çanta hayatınızı daha iyi hale getirmeyecek.
Bu konuda bir şey yazamayacak kadar tembelim, bu çok açık.
Evet, şimdi sana bir çanta dolusu para ver ve şu Saratov’da görüldün. Para tek başına mutluluk getirmez. Mesela onları alıp kırdaki bir elma ağacının altına gömerseniz. Para olasılıklarınızı genişletir. Bu hayatta bir şey istiyorsunuz ve her durumda, ne istediğinize dair bir tahminde bulunmanız gerektiği gerçeğiyle karşı karşıyasınız. Ve bu tahmini karşılamak için paraya ihtiyaç var. Ve kazanılmaları gerekiyor. Bu, bir iş bulup uzun süre ve sıkı çalışmanız gerektiği anlamına gelir.
Zaman geçiyor. Ve artık bu işe neden gittiğinizi anlamıyorsunuz. Konu çoktan ortadan kalktı ve bir nedenden dolayı işe gitmeye devam ediyorsunuz - buna alışkınsınız. Herkes gider, ben de giderim.
Ama sana bu parayla dolu bir çanta verirsem ve artık işe gitmek zorunda kalmazsan ne yapacaksın?
Uyandın ve gitmedin işe işe gitmek zorunda değilim. Bir hafta, yani iki, yani bir ay. O zaman ne olacak?
Tabii ki ilk soru bu parayı nasıl tasarruf edip israf etmeyeceğimizdir. Böylece kimse onları senden alamaz. İlk şey muhtemelen bundan kimseye bahsetmemek. İkinci şey onları bir yere saklamaktır. Soru şu; nerede!? Ve bence kelimenin tam anlamıyla herkesin ilgisini çekecek ilk soru bu - bunları nasıl denememeli ve bu kadar büyük miktarda nasıl tasarruf edilmeli?
Artık bankalara ihtiyaç yok. Kriptoda da her şey o kadar basit değil.
Click to expand ...
Suçluların bu parayla ilgileneceğini düşünüyorum ve onu alıp götürseler iyi olur Aksi halde başları da gövdelerinden ayrılacak.
[quote=Vasyanitsa post_id=314515 time=1704395140 user_id=20537] [quote=Strecoza post_id=314501 time=1704394462 user_id= 15698] Çok para, sıradan bir insana pek çok sorun getirebilir. Üstelik büyük ve çok ciddi. Para dolu bir çanta hayatınızı daha iyi hale getirmeyecek. [/quote] Bu konuda bir şey yazamayacak kadar tembelim, bu çok açık. Evet, şimdi sana bir çanta dolusu para ver ve şu Saratov’da görüldün. Para tek başına mutluluk getirmez. Mesela onları alıp kırdaki bir elma ağacının altına gömerseniz. Para olasılıklarınızı genişletir. Bu hayatta bir şey istiyorsunuz ve her durumda, ne istediğinize dair bir tahminde bulunmanız gerektiği gerçeğiyle karşı karşıyasınız. Ve bu tahmini karşılamak için paraya ihtiyaç var. Ve kazanılmaları gerekiyor. Bu, bir iş bulup uzun süre ve sıkı çalışmanız gerektiği anlamına gelir.
Zaman geçiyor. Ve artık bu işe neden gittiğinizi anlamıyorsunuz. Konu çoktan ortadan kalktı ve bir nedenden dolayı işe gitmeye devam ediyorsunuz - buna alışkınsınız. Herkes gider, ben de giderim. Ama sana bu parayla dolu bir çanta verirsem ve artık işe gitmek zorunda kalmazsan ne yapacaksın? Uyandın ve gitmedin işe işe gitmek zorunda değilim. Bir hafta, yani iki, yani bir ay. O zaman ne olacak?
Tabii ki ilk soru bu parayı nasıl tasarruf edip israf etmeyeceğimizdir. Böylece kimse onları senden alamaz. İlk şey muhtemelen bundan kimseye bahsetmemek. İkinci şey onları bir yere saklamaktır. Soru şu; nerede!? Ve bence kelimenin tam anlamıyla herkesin ilgisini çekecek ilk soru bu - bunları nasıl denememeli ve bu kadar büyük miktarda nasıl tasarruf edilmeli? Artık bankalara ihtiyaç yok. Kriptoda da her şey o kadar basit değil. [/quote]
Suçluların bu parayla ilgileneceğini düşünüyorum ve onu alıp götürseler iyi olur Aksi halde başları da gövdelerinden ayrılacak.
Strecoza: ↑04 Jan 2024, 22:14
Suçluların bu parayla ilgileneceğini düşünüyorum ve parayı almaları iyi olur, aksi takdirde kafayı vücuttan da ayıracaklar.
Eğer kimseye söylemezseniz, kimse bilmeyecek ve bilmeyecek. Ancak herhangi birine, hatta en yakın kişiye bile söylerseniz, o zaman elbette evet, sorunlar olacaktır.
En yakınınızdaki kişilerin sırf gerçekten paylaşmak istedikleri için sizi sızdırdığına birçok kez şahit oldum. birisiyle haber.
Hiçbir amacı olmasa bile. Söylememek çok zor. Özellikle de muhatabının çok şaşıracağını kesin olarak biliyorsa.
Ve tabii ki her zaman eklerler - peki, beni hayal kırıklığına uğratmamaya dikkat et - kimseye söyleme. Bunu sana söyledim çünkü sana da kendim kadar güveniyorum.
Ve muhatap elbette kimseye söylemeyeceğine yemin ediyor. Ve aynı akşam diyalog tekrarlanıyor - muhatap zaten başka birine söylüyor - peki, beni hayal kırıklığına uğratmamaya dikkat et. Bundan kimseye bahsetme. Kimseye söylemeyeceğime, ama sana söz verdim - sanki kendimmişim gibi. Ve artık şehrin yarısı zaten paranızı biliyor.
Ve bir hafta sonra birisi sizi arayıp ısrarla borç para almanızı istiyor. Ve maaş gününden önce on bin ruble değil, on bin dolar - bir daire için yeterli değil gibi. Şaşırdın. Parayı nereden aldım gibi ve buna karşılık telefonda sessiz ve kırgınsın - insanlar şu anda yalan söylediğinden emin.
Bu nedenle örneğin, biz Kayınvalidemize bizim için önemli olan hiçbir şeyi asla söylemeyin. Çünkü tüm bunlar aynı akşam telefonda birisine aynen anlatılacak. Bu nedenle, sır saklamak istiyorsanız bundan KESİNLİKLE kimseye bahsetmeyin.
2 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑04 Jan 2024, 22:38
Altın sazanınızı yakalayın ve onunla mutlu yaşayın
Fare yakalarsanız yavaş yiyin!
Bu arada havuz sazanı nedir? İçinde para olan bir çanta mı yoksa bir adam mı? Yoksa sizin bakış açınıza göre bu aynı şey mi?
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
[quote=Strecoza post_id=314523 time=1704395681 user_id=15698] Suçluların bu parayla ilgileneceğini düşünüyorum ve parayı almaları iyi olur, aksi takdirde kafayı vücuttan da ayıracaklar. [/quote] Eğer kimseye söylemezseniz, kimse bilmeyecek ve bilmeyecek. Ancak herhangi birine, hatta en yakın kişiye bile söylerseniz, o zaman elbette evet, sorunlar olacaktır. En yakınınızdaki kişilerin sırf gerçekten paylaşmak istedikleri için sizi sızdırdığına birçok kez şahit oldum. birisiyle haber. Hiçbir amacı olmasa bile. Söylememek çok zor. Özellikle de muhatabının çok şaşıracağını kesin olarak biliyorsa. Ve tabii ki her zaman eklerler - peki, beni hayal kırıklığına uğratmamaya dikkat et - kimseye söyleme. Bunu sana söyledim çünkü sana da kendim kadar güveniyorum.
Ve muhatap elbette kimseye söylemeyeceğine yemin ediyor. Ve aynı akşam diyalog tekrarlanıyor - muhatap zaten başka birine söylüyor - peki, beni hayal kırıklığına uğratmamaya dikkat et. Bundan kimseye bahsetme. Kimseye söylemeyeceğime, ama sana söz verdim - sanki kendimmişim gibi. Ve artık şehrin yarısı zaten paranızı biliyor. Ve bir hafta sonra birisi sizi arayıp ısrarla borç para almanızı istiyor. Ve maaş gününden önce on bin ruble değil, on bin dolar - bir daire için yeterli değil gibi. Şaşırdın. Parayı nereden aldım gibi ve buna karşılık telefonda sessiz ve kırgınsın - insanlar şu anda yalan söylediğinden emin.
Bu nedenle örneğin, biz Kayınvalidemize bizim için önemli olan hiçbir şeyi asla söylemeyin. Çünkü tüm bunlar aynı akşam telefonda birisine aynen anlatılacak. Bu nedenle, sır saklamak istiyorsanız bundan KESİNLİKLE kimseye bahsetmeyin.
[size=85][color=green]2 dakika 16 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote= "◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=314534 time=1704397092 user_id=5795] Altın sazanınızı yakalayın ve onunla mutlu yaşayın [/quote ]Fare yakalarsanız yavaş yiyin! :-)
Bu arada havuz sazanı nedir? İçinde para olan bir çanta mı yoksa bir adam mı? Yoksa sizin bakış açınıza göre bu aynı şey mi? :-)
[quote=Kalyaev post_id=315030 time=1704473213 user_id=22013] [quote=Belkha post_id=315014 time=1704472647 user_id= 18415] Toprak - Köylülere Fabrika - İşçilere Hat ve Tereyağı - Diğer Herkese! [/quote] nYa para? Para kime? [/quote]
[quote=lubitel69 post_id=315020 time=1704472994 user_id=19698] Bir milyar dolar tek başıma bana yeterdi ve diğer tüm dilekleri kendim için yerine getirirdim)) :angel: [/quote] nKeşke bu kadar parayla tenha bir yere gidecek zamanım olsaydı...
Galinka: ↑04 Jan 2024, 13:52
Ben de bu yıl hamile kalıp doğum yapmak istiyorum.
Başka bir dileğin var mı?
n7 dakika sonra gönderilir 7 saniye:
1) neredeyse yıllardır yıkılmakta olan bir güzeli sikeyim bir yıl "Seni istiyorum ama evli bir adama prensip izin vermiyor" ve kendisi de 3 yıldır seks yapmıyor, sadece kendi kendini tatmin etmekle meşgul. Belki onun içgüdüsünü zorlarım.
2) Hanımıma, onun istediği gibi, iyi bir toplu seks yapın
3) Şirkette yılda bir kez periyodik olarak buluştuğumuz birini sikeyim, ama öyle değildi’ sikişmek mümkün değil
[quote=Galinka post_id=314094 time=1704365535 user_id=22300] Ben de bu yıl hamile kalıp doğum yapmak istiyorum. [/quote] Başka bir dileğin var mı? n[size=85][color=green]7 dakika sonra gönderilir 7 saniye:[/color][/size] 1) neredeyse yıllardır yıkılmakta olan bir güzeli sikeyim bir yıl "Seni istiyorum ama evli bir adama prensip izin vermiyor" ve kendisi de 3 yıldır seks yapmıyor, sadece kendi kendini tatmin etmekle meşgul. Belki onun içgüdüsünü zorlarım. 2) Hanımıma, onun istediği gibi, iyi bir toplu seks yapın 3) Şirkette yılda bir kez periyodik olarak buluştuğumuz birini sikeyim, ama öyle değildi’ sikişmek mümkün değil
[quote=Andrey-37 post_id=315085 time=1704477817 user_id= 21506] Başka arzularınız var mı? [/quote] Pek çok arzu var, ancak çok azı gerçekten gerçekleştirilebilir. Gerisi arzu değil hayaldir)))
[quote=Galinka post_id=315093 time=1704478595 user_id=22300] Birçok arzu var, ancak çok azı gerçekten gerçekleştirilebilir. Gerisi arzular değil rüyalardır))) [/quote] Peki arzular ve özellikle rüyalar hakkında daha ayrıntılı olarak? İlgileniyoruz
[size=85] [color=green]8 dakika 34 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Galinka post_id=315093 time=1704478595 user_id=22300] Pek çok arzu var, ancak çok azı gerçekten gerçekleştirilebilir. Gerisi arzu değil, hayaldir))) [/quote] Buradaki aboneliğimi zaten iptal ettim, ama eğer hayal kuruyorsan: Seni ve 3-4’ü sikmek isterim diğer ilginç forum üyeleri
[quote=Andrey-37 post_id=315098 time=1704479865 user_id= 21506] Buradaki aboneliğimi zaten iptal ettim, ama eğer hayal edersem: Seni ve diğer 3-4 ilginç forum üyesini sikmek isterim [/quote] nYani bu arzular değil, rüyalar))))
lubitel69: ↑05 Jan 2024, 19:43
Bir milyar dolar tek başıma bana yeterdi ve diğer tüm dilekleri de kendim yerine getirirdim))
İşte bundan bahsediyoruz. .. nAma bedavadan bahsediyorsak bir milyar muhtemelen uygunsuz bir miktar olacaktır. Ama bir çanta dolusu doların yeterli olacağını düşünüyorum.
2 saat 35 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Birdenbire üç dilek gerçekten gerçek olsaydı, o zaman neredeyse tüm erkeklerin aşağıdakileri dileyeceğini düşünüyorum.
1) Soğuk bir kripto cüzdanına 20 milyon USDT. Bu, doların olduğu çantanın aynısı. Ama sonra ne yapmalı bu çantayla durum tamamen belirsiz. Ancak kriptoyla bu çok daha kolay.
2) Sağlık. Böylece vücut yirmi beş yaşında olduğu gibi olsun.
3) Tam mutluluk için - yaşam boyunca, ihtiyaç duyulduğunda iyi duran yirmi santimetrelik bir üye.
Bunun gibi bir şey..
Lütfen bunların benim kişisel isteklerim olmadığını unutmayın. Bunun ortalama, aklı başında ve ayık fikirli, orta yaşlı bir adamın kabaca isteyeceği bir şey olduğunu varsaydım.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
[quote=lubitel69 post_id=315020 time=1704472994 user_id=19698] Bir milyar dolar tek başıma bana yeterdi ve diğer tüm dilekleri de kendim yerine getirirdim)) [/quote] İşte bundan bahsediyoruz. .. nAma bedavadan bahsediyorsak bir milyar muhtemelen uygunsuz bir miktar olacaktır. Ama bir çanta dolusu doların yeterli olacağını düşünüyorum.
[size=85][color=green]2 saat 35 dakika 41 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Birdenbire üç dilek gerçekten gerçek olsaydı, o zaman neredeyse tüm erkeklerin aşağıdakileri dileyeceğini düşünüyorum. 1) Soğuk bir kripto cüzdanına 20 milyon USDT. Bu, doların olduğu çantanın aynısı. Ama sonra [url=viewtopic.php?t=11592]ne yapmalı[/url] bu çantayla durum tamamen belirsiz. Ancak kriptoyla bu çok daha kolay. 2) Sağlık. Böylece vücut yirmi beş yaşında olduğu gibi olsun. 3) Tam mutluluk için - yaşam boyunca, ihtiyaç duyulduğunda iyi duran yirmi santimetrelik bir üye.
Bunun gibi bir şey.. :-) Lütfen bunların benim kişisel isteklerim olmadığını unutmayın. Bunun ortalama, aklı başında ve ayık fikirli, orta yaşlı bir adamın kabaca isteyeceği bir şey olduğunu varsaydım.
Andrey-37: ↑05 Jan 2024, 21:03
Başka arzularınız var mı?
Çok sayıda arzu var, ancak gerçekten gerçekleştirilebilecek çok az arzu var. Gerisi arzu değil, hayaldir)))
ne kadar sana katılıyorum. Bazen seksle ilgili bu tür fanteziler seni bunaltıyor, uhhh... ama elbette mütevazı, iyi huylu bir kızın bunları gerçekleştirmesine gerek kalmayacak.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 3):
[quote=Galinka post_id=315093 time=1704478595 user_id=22300] [quote=Andrey-37 post_id=315085 time =1704477817 user_id=21506] Başka arzularınız var mı? [/quote] Çok sayıda arzu var, ancak gerçekten gerçekleştirilebilecek çok az arzu var. Gerisi arzu değil, hayaldir))) [/quote]ne kadar sana katılıyorum. Bazen seksle ilgili bu tür fanteziler seni bunaltıyor, uhhh... :prstul: ama elbette mütevazı, iyi huylu bir kızın bunları gerçekleştirmesine gerek kalmayacak.
O halde, ilk önce eski sınıf arkadaşınızı, tercihen kızınızla sikişmeye başlayın.) İkincisi, muhtemelen yeğeninizi sikin. Üçüncüsü, tanıdık bir tuzakla en az bir kez deneyin, ancak bunu düzenli olarak yapmak daha iyidir.
O halde, ilk önce eski sınıf arkadaşınızı, tercihen kızınızla sikişmeye başlayın.) İkincisi, muhtemelen yeğeninizi sikin. Üçüncüsü, tanıdık bir tuzakla en az bir kez deneyin, ancak bunu düzenli olarak yapmak daha iyidir.
[quote=Galinka post_id=314094 time=1704365535 user_id=22300] Ben de bu yıl hamile kalıp doğum yapmak istiyorum. [/quote] Bunlar sadece ikisi. Peki üçüncüsü?
Ksenofont: ↑05 Jan 2024, 21:18
Harika forum üyelerimizden biriyle birebir üç harika gün geçirin!
Bakın, bazen dilekler gerçekleşme eğilimindedir; üçü kapınızın önünde belirir yüz kilogramın altındaki şişman kadınlar ve gözetleme deliğinin önünde zar zor nefes alacaksınız ve evde kimse yokmuş gibi davranacaksınız.
[quote=Ksenofont post_id=315094 time=1704478730 user_id=17996] Harika forum üyelerimizden biriyle birebir üç harika gün geçirin! [/quote] Bakın, bazen dilekler gerçekleşme eğilimindedir; üçü kapınızın önünde belirir yüz kilogramın altındaki şişman kadınlar ve gözetleme deliğinin önünde zar zor nefes alacaksınız ve evde kimse yokmuş gibi davranacaksınız. :-)
Ksenofont: ↑05 Jan 2024, 21:18
Harika forum üyelerimizden biriyle birebir üç harika gün geçirin!
Bakın, bazen dilekler gerçekleşme eğilimindedir; Kapınızın önünde yüz kilo ağırlığında üç şişman kadın olacak ve siz de gözetleme deliğinin önünde zar zor nefes alarak durup evde kimse yokmuş gibi davranacaksınız.
Ben de şişman kadınları seviyorum ve şehir dışında yaşıyorum.
[quote=Vasyanitsa post_id=316018 time=1704629575 user_id=20537] [quote=Ksenofont post_id=315094 time=1704478730 user_id= 17996] Harika forum üyelerimizden biriyle birebir üç harika gün geçirin! [/quote] Bakın, bazen dilekler gerçekleşme eğilimindedir; Kapınızın önünde yüz kilo ağırlığında üç şişman kadın olacak ve siz de gözetleme deliğinin önünde zar zor nefes alarak durup evde kimse yokmuş gibi davranacaksınız. :-) [/quote] Ben de şişman kadınları seviyorum ve şehir dışında yaşıyorum.
Strecoza: ↑04 Jan 2024, 12:33
))) Yeni Yıl, sihir istediğiniz zamandır. Eğer bir Japon balığı, bir cin veya bir perinin size seksle ilgili üç arzunuzdan herhangi birini vereceğini hayal ederseniz. Üç dileğin ne olurdu? Arzularınızı paylaşın. Yaz, utanma, buradaki herkes senin)))
1) bana sağlık
2) sağlık bana herkes n3) tüm sevdiklerine sağlık
...ve gerisi size kalmış...
These users thanked the author alberg74 for the post (total 3):
[quote=Strecoza post_id=313974 time=1704360820 user_id=15698] ))) Yeni Yıl, sihir istediğiniz zamandır. Eğer bir Japon balığı, bir cin veya bir perinin size seksle ilgili üç arzunuzdan herhangi birini vereceğini hayal ederseniz. Üç dileğin ne olurdu? Arzularınızı paylaşın. Yaz, utanma, buradaki herkes senin))) [/quote]
1) bana sağlık 2) sağlık bana herkes n3) tüm sevdiklerine sağlık ...ve gerisi size kalmış...
Eski erkek arkadaşlarımdan biriyle tekrar seks yapmak isterim. Sadece hisleri karşılaştırın: o zaman ve şimdi. Şefkatliydi ve bana iyi bir aşık gibi göründü. Ama üzerinden uzun yıllar geçti ve... Anlamak isterim ki, gerçekten böyle mi, yoksa bana deneyimsizlikten mi göründü? Ama bir yerlerde radardan kayboldu ve hayatta olup olmadığını bile bilmiyorum.
Bir yabancıyla güzel seks yapın.
En iyi arkadaşlarınızdan biriyle nazik seks yapın.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 7):
Eski erkek arkadaşlarımdan biriyle tekrar seks yapmak isterim. Sadece hisleri karşılaştırın: o zaman ve şimdi. Şefkatliydi ve bana iyi bir aşık gibi göründü. Ama üzerinden uzun yıllar geçti ve... Anlamak isterim ki, gerçekten böyle mi, yoksa bana deneyimsizlikten mi göründü? Ama bir yerlerde radardan kayboldu ve hayatta olup olmadığını bile bilmiyorum. Bir yabancıyla güzel seks yapın. En iyi arkadaşlarınızdan biriyle nazik seks yapın.
Vasyanitsa: ↑04 Jan 2024, 22:49
Bu arada havuz sazanı nedir? İçinde para olan bir çanta mı yoksa bir adam mı? Yoksa sizin bakış açınıza göre bu aynı şey mi?
Eğer bir kadının yalnızca bir erkekten paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız çok üzgünüm ama öyle düşünmüyorsunuz kadınları hiç tanımıyorum)
[quote=Vasyanitsa post_id=314542 time=1704397782 user_id=20537] Bu arada havuz sazanı nedir? İçinde para olan bir çanta mı yoksa bir adam mı? Yoksa sizin bakış açınıza göre bu aynı şey mi? :-) [/quote]Eğer bir kadının yalnızca bir erkekten paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız çok üzgünüm ama öyle düşünmüyorsunuz kadınları hiç tanımıyorum)
saç gömlek: ↑04 Jan 2024, 22:49
Eğer bir kadının yalnızca bir erkekten paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız çok üzgünüm ama öyle düşünmüyorsunuz Kadınları hiç tanımıyorum )
Bir kadının neye ihtiyacı vardır? Her ne kadar kadınlar ve tüm insanlar farklı olsa da ve herkes farklı şeyler istiyor.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=317642 time=1704885649 user_id=5795] [quote=Vasyanitsa post_id=314542 time=1704397782 user_id=20537] Bu arada havuz sazanı nedir? İçinde para olan bir çanta mı yoksa bir adam mı? Yoksa sizin bakış açınıza göre bu aynı şey mi? :-) [/quote]Eğer bir kadının yalnızca bir erkekten paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız çok üzgünüm ama öyle düşünmüyorsunuz Kadınları hiç tanımıyorum ) [/quote]Bir kadının neye ihtiyacı vardır? Her ne kadar kadınlar ve tüm insanlar farklı olsa da ve herkes farklı şeyler istiyor.
saç gömlek: ↑04 Jan 2024, 22:49
Eğer bir kadının yalnızca bir erkekten paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız çok üzgünüm ama öyle düşünmüyorsunuz Kadınları hiç tanımıyorum )
Bir kadının neye ihtiyacı vardır? Her ne kadar kadınlar ve tüm insanlar farklı olsa ve herkes farklı şeyler istese de.
aşk elbette.. sanki bu kelime basmakalıp olmayacakmış gibi ama öyle.. samimi aşk.. gerçek)
[quote=Watchman post_id=317651 time=1704886033 user_id=20514] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=317642 time=1704885649 user_id=5795] [quote=Vasyanitsa post_id=314542 time=1704397782 user_id=20537] Bu arada havuz sazanı nedir? İçinde para olan bir çanta mı yoksa bir adam mı? Yoksa sizin bakış açınıza göre bu aynı şey mi? :-) [/quote]Eğer bir kadının yalnızca bir erkekten paraya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız çok üzgünüm ama öyle düşünmüyorsunuz Kadınları hiç tanımıyorum ) [/quote]Bir kadının neye ihtiyacı vardır? Her ne kadar kadınlar ve tüm insanlar farklı olsa ve herkes farklı şeyler istese de. [/quote]aşk elbette.. sanki bu kelime basmakalıp olmayacakmış gibi ama öyle.. samimi aşk.. gerçek)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑10 Jan 2024, 14:20
eğer bir kadının erkek olduğunu düşünüyorsanız sadece paraya ihtiyacım var, o zaman çok üzgünüm ama kadınları hiç tanımıyorsun)
Bir kadının neye ihtiyacı var? Her ne kadar kadınlar ve tüm insanlar farklı olsa ve herkes farklı şeyler istese de.
aşk elbette.. sanki bu kelime basmakalıp olmayacakmış gibi ama öyle.. samimi sevgi.. gerçek)
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=317677 time=1704887108 user_id=5795] [quote=Watchman post_id=317651 time=1704886033 user_id=20514] [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=317642 time=1704885649 user_id=5795] eğer bir kadının erkek olduğunu düşünüyorsanız sadece paraya ihtiyacım var, o zaman çok üzgünüm ama kadınları hiç tanımıyorsun) [/quote]Bir kadının neye ihtiyacı var? Her ne kadar kadınlar ve tüm insanlar farklı olsa ve herkes farklı şeyler istese de. [/quote]aşk elbette.. sanki bu kelime basmakalıp olmayacakmış gibi ama öyle.. samimi sevgi.. gerçek) [/quote]Bu çok belirsiz bir ifade, her biri kendine göre
Watchman: ↑10 Jan 2024, 14:27
Bir kadının neye ihtiyacı vardır? Her ne kadar kadınlar ve tüm insanlar farklı olsa ve herkes farklı şeyler istese de.
aşk elbette.. sanki bu kelime basmakalıp olmayacakmış gibi ama öyle.. samimi sevgi.. gerçek)
Bu çok belirsiz bir formülasyon, her birinin kendine göre
Bu duygu çok spesifiktir ve türünün tek örneğidir, artık benzerleri yoktur.. Aşk olmayan fenomenlere isim verdiğimizde aşkı belirsizleştiren biziz.
Erkekler sıklıkla gevezelik eder Sevdiklerini ama aynı zamanda her türlü çılgınlığı yaptıklarını.. Onun sözlerine değil, eylemlerine bakmanız gerekir.
[quote=Watchman post_id=317685 time=1704887922 user_id=20514] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=317677 time=1704887108 user_id=5795] [quote=Watchman post_id=317651 time=1704886033 user_id=20514] Bir kadının neye ihtiyacı vardır? Her ne kadar kadınlar ve tüm insanlar farklı olsa ve herkes farklı şeyler istese de. [/quote]aşk elbette.. sanki bu kelime basmakalıp olmayacakmış gibi ama öyle.. samimi sevgi.. gerçek) [/quote]Bu çok belirsiz bir formülasyon, her birinin kendine göre [/quote] Bu duygu çok spesifiktir ve türünün tek örneğidir, artık benzerleri yoktur.. Aşk olmayan fenomenlere isim verdiğimizde aşkı belirsizleştiren biziz. Erkekler sıklıkla gevezelik eder Sevdiklerini ama aynı zamanda her türlü çılgınlığı yaptıklarını.. Onun sözlerine değil, eylemlerine bakmanız gerekir.