Bu ne kadar ilgi çekici olurdu))
Yılbaşı Gecesinde Seks?
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Yılbaşı gecesi seks?
Ve aslında uğruna yaşadığın kişi de bu, bu adam seni mahveder. Ve orada oturmuş satranç oynuyorsunuz ve en yakınınızdaki bu kişinin şu anda başka bir odada biriyle seviştiği aklınıza bile gelmiyor. Ve sana en yakın olan bu kişiyle bu konuda bir anlaşma yapılmadı.
Ve sonra ikisi de sana bu konuda hiçbir şey söylemiyor bile. Ve onu siken kişi daha sonra sana merhaba diyecek, hafta sonu için bir tatbikat yapmanı isteyecek ve hatta duvar kağıdını yapıştırmasına bile yardım edebilirsin.
Ve karısı da sessiz kalacak. Birisi onu becermek için ayağa kalktığında ona söylemedi; git ve önce kocana sor. Ve bunu yapmalıydım.
Ve tüm bunlardan sonra kendinize şunu soruyorsunuz: neden böyle yaşamalıyım!!!!?
tüm bunlar çok üzücü. Aslında size en yakın kişi olan biriyle yaşadığınızda. Çocuklara, ebeveynlere, arkadaşlara daha yakın. Her şeyinizi onunla paylaşıyorsunuz ve aslında sadece onun için yaşıyorsunuz. Ve bu hayatta sadece bu kişi için bir şeyler yaparsınız. Kendine bir şeyi, istediğin bir şeyi inkar ediyorsun, bir şeyden tamamen vazgeçiyorsun çünkü çocukların var, çünkü paraya ihtiyacın var.
Ve aslında uğruna yaşadığın kişi de bu, bu adam seni mahveder. Ve orada oturmuş satranç oynuyorsunuz ve en yakınınızdaki bu kişinin şu anda başka bir odada biriyle seviştiği aklınıza bile gelmiyor. Ve sana en yakın olan bu kişiyle bu konuda bir anlaşma yapılmadı.
Ve sonra ikisi de sana bu konuda hiçbir şey söylemiyor bile. Ve onu siken kişi daha sonra sana merhaba diyecek, hafta sonu için bir tatbikat yapmanı isteyecek ve hatta duvar kağıdını yapıştırmasına bile yardım edebilirsin.
Ve karısı da sessiz kalacak. Birisi onu becermek için ayağa kalktığında ona söylemedi; git ve önce kocana sor. Ve bunu yapmalıydım.
Ve tüm bunlardan sonra kendinize şunu soruyorsunuz: neden böyle yaşamalıyım!!!!?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post