Yılbaşı Gecesinde Seks?

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736
Registered for: 2 years
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Yılbaşı gecesi seks?

Post by Galce »

Alex_: 20 Jan 2024, 07:28
rakia: 20 Jan 2024, 02:53 ve arkadaşımın kocası tüm ev eşyalarını toplayıp onu karısının kanepesine attı
Onu küvete öylece attığını sanıyordum birkaç yıkama için senin! :-D
Bu ne kadar ilgi çekici olurdu))
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Yılbaşı gecesi seks?

Post by Saç gömlek »

Tania: 20 Jan 2024, 07:16 Benzer bir olay.....ama yılbaşı etkinliğinde değil, eşimin arkadaşlarının doğum günü partisinde yaşandı. Ve tek fark, o uyumuyor, satranç oynuyordu, o sırada yan odada ben de oynuyordum....
tüm bunlar çok üzücü. Aslında size en yakın kişi olan biriyle yaşadığınızda. Çocuklara, ebeveynlere, arkadaşlara daha yakın. Her şeyinizi onunla paylaşıyorsunuz ve aslında sadece onun için yaşıyorsunuz. Ve bu hayatta sadece bu kişi için bir şeyler yaparsınız. Kendine bir şeyi, istediğin bir şeyi inkar ediyorsun, bir şeyden tamamen vazgeçiyorsun çünkü çocukların var, çünkü paraya ihtiyacın var.

Ve aslında uğruna yaşadığın kişi de bu, bu adam seni mahveder. Ve orada oturmuş satranç oynuyorsunuz ve en yakınınızdaki bu kişinin şu anda başka bir odada biriyle seviştiği aklınıza bile gelmiyor. Ve sana en yakın olan bu kişiyle bu konuda bir anlaşma yapılmadı.
Ve sonra ikisi de sana bu konuda hiçbir şey söylemiyor bile. Ve onu siken kişi daha sonra sana merhaba diyecek, hafta sonu için bir tatbikat yapmanı isteyecek ve hatta duvar kağıdını yapıştırmasına bile yardım edebilirsin.
Ve karısı da sessiz kalacak. Birisi onu becermek için ayağa kalktığında ona söylemedi; git ve önce kocana sor. Ve bunu yapmalıydım.

Ve tüm bunlardan sonra kendinize şunu soruyorsunuz: neden böyle yaşamalıyım!!!!?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”