mouse: ↑08 Dec 2023, 00:53
Babam 80’li yıllarda savcılıkta müfettiş olarak çalıştı ve sağlığa zarar veren cinayet ve soygunların soruşturmasında yer aldı. Bu dizide aslında korkak ve alçak olan tüm bu havalı adamlar yakalandıklarında onları birbirlerine teslim ettiler ve çoğu başlangıçta sözde yoldaşlarına ispiyonladı. Bu, hırsızların romantizminin yardımıyla huzursuz yaşamlarını haklı çıkarmaya ve öfkelerini daha başarılı akranlarından çıkarmaya çalışan bir grup korkak melezdir. Bu benim görüşüm değil, babamın görüşü. O ve ben bu diziyi izledik ve elbette her kurgu eserinde olduğu gibi çok fazla abartı var. Kişisel olarak sansürden daha kötü bir şey olmadığını düşünüyorum. Sansür hiçbir yere varmayan bir yol ve yetkililer için bir sığınaktır, yasaklanması bir şeyi açıklamaktan veya değiştirmekten daha kolaydır.
Siyaset hakkında hiçbir şey yazmak istemedim ama burada nesillerimiz kaçmakla suçlanıyor. savaştan, vicdansız ve korkak oldukları için. Ama hiç kimse biz gençler arasında bu savaşın popüler olmadığını, bunun amacını göremediğimizi ve bu nedenle protestomuzu ifade ettiğimizi düşünmedi. Evet, birçok arkadaşım ve tanıdığım ülkeyi terk etti. Ancak bu, hepsinin Anavatanlarını savunmayacağı anlamına gelmiyor; kendi topraklarında olmayan ve bizim gibi yaşamak istemeyen insanlara saldırıp onları öldürmeyi kabul etmiyorlar. Politikacıların birbirleriyle anlaşmaya varamaması, genç sağlıklı adamların birbirlerini öldürmeye gönderilmesi gerektiği anlamına gelmiyor. Lütfen politikacıları değiştirin.
Pekala, değiştirin).
Bütün bu düşünceler boştan boşa akıyor. Gerçek dünyayla hiçbir ilgileri yok. İktidarın ve sansürün olmadığı bir toplum, iktidar ve sansür ne kadar tatsız olursa olsun yok olup gider. Değişiklik mi istiyorsunuz? İmkanınız varsa sosyo-ekonomik sistemi değiştirin.
Ve bu konuşmalarla gençlerin moralini daha da bozuyor, ülkemize kötü niyetli olanların değirmenine taş katıyorsunuz.
These users thanked the author vesaire for the post:
[quote=mouse post_id=302597 time=1701986028 user_id=22235] Babam 80’li yıllarda savcılıkta müfettiş olarak çalıştı ve sağlığa zarar veren cinayet ve soygunların soruşturmasında yer aldı. Bu dizide aslında korkak ve alçak olan tüm bu havalı adamlar yakalandıklarında onları birbirlerine teslim ettiler ve çoğu başlangıçta sözde yoldaşlarına ispiyonladı. Bu, hırsızların romantizminin yardımıyla huzursuz yaşamlarını haklı çıkarmaya ve öfkelerini daha başarılı akranlarından çıkarmaya çalışan bir grup korkak melezdir. Bu benim görüşüm değil, babamın görüşü. O ve ben bu diziyi izledik ve elbette her kurgu eserinde olduğu gibi çok fazla abartı var. Kişisel olarak sansürden daha kötü bir şey olmadığını düşünüyorum. Sansür hiçbir yere varmayan bir yol ve yetkililer için bir sığınaktır, yasaklanması bir şeyi açıklamaktan veya değiştirmekten daha kolaydır. Siyaset hakkında hiçbir şey yazmak istemedim ama burada nesillerimiz kaçmakla suçlanıyor. savaştan, vicdansız ve korkak oldukları için. Ama hiç kimse biz gençler arasında bu savaşın popüler olmadığını, bunun amacını göremediğimizi ve bu nedenle protestomuzu ifade ettiğimizi düşünmedi. Evet, birçok arkadaşım ve tanıdığım ülkeyi terk etti. Ancak bu, hepsinin Anavatanlarını savunmayacağı anlamına gelmiyor; kendi topraklarında olmayan ve bizim gibi yaşamak istemeyen insanlara saldırıp onları öldürmeyi kabul etmiyorlar. Politikacıların birbirleriyle anlaşmaya varamaması, genç sağlıklı adamların birbirlerini öldürmeye gönderilmesi gerektiği anlamına gelmiyor. Lütfen politikacıları değiştirin. [/quote] Pekala, değiştirin). Bütün bu düşünceler boştan boşa akıyor. Gerçek dünyayla hiçbir ilgileri yok. İktidarın ve sansürün olmadığı bir toplum, iktidar ve sansür ne kadar tatsız olursa olsun yok olup gider. Değişiklik mi istiyorsunuz? İmkanınız varsa sosyo-ekonomik sistemi değiştirin. Ve bu konuşmalarla gençlerin moralini daha da bozuyor, ülkemize kötü niyetli olanların değirmenine taş katıyorsunuz.
Burada zorbalığı ve aşağılamayı görmezden gelip üst kademelere bu konuyu ele almanın mümkün ve gerekli olduğu yönünde fikirler dile getirildi.
Bu bir yandan soruna doğru medeni bir yaklaşım, diğer yandan ise soruna yönelik doğru bir medeni yaklaşım. gerçek durumla örtüşmüyor. nGüçlü yöntem, riskle ilişkilendirilse de bu tür durumlarda tek etkili yöntemdi ve öyle olmaya da devam ediyor.
Kimin elinde olduğunu bilmiyorum sürekli baskı ve aşağılanma altında olmak - onları ciddiye alıp başka bir çıkış yolu aramamak. Muhtemelen Buda.
Bir keresinde Buddha ve birçok öğrencisi bir köyden geçmişti. Birkaç kişi - muhalifleri - toplandı ve Buda’ya hararetle ve öfkeyle hakaret etmeye başladılar. Sessizce ve oldukça sakin bir şekilde dinledi.
Ve bu sakinlik nedeniyle kendilerini bir şekilde tedirgin hissettiler. Tuhaf bir duygu ortaya çıktı: Bir kişiye hakaret ediyorlar ve o da sözlerini müzik gibi dinliyor. Burada bir sorun var.
İçlerinden biri Buda’ya döndü:
—Sorun nedir? Ne dediğimizi anlamıyor musun?
"Bu kadar derin bir sessizliğin mümkün olması anlayışla mümkündür," diye yanıtladı Buddha "Eğer bana on yıl önce gelseydin, Sana doğru koşardım. O zaman anlayış yoktu. Şimdi anlıyorum. Ve senin aptallığın yüzünden kendimi cezalandıramam. Bana hakaret edip etmemeye karar vermek senin işin ama hakaretlerini kabul edip etmemek benim özgürlüğüm. Onları bana zorlayamazsın. Ben sadece onları reddediyorum; buna değmezler. Bunları kendin için alabilirsin. Ve şimdi öğrencilerim seni sikecek.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Burada zorbalığı ve aşağılamayı görmezden gelip üst kademelere bu konuyu ele almanın mümkün ve gerekli olduğu yönünde fikirler dile getirildi. Bu bir yandan soruna doğru medeni bir yaklaşım, diğer yandan ise soruna yönelik doğru bir medeni yaklaşım. gerçek durumla örtüşmüyor. nGüçlü yöntem, riskle ilişkilendirilse de bu tür durumlarda tek etkili yöntemdi ve öyle olmaya da devam ediyor. Kimin elinde olduğunu bilmiyorum sürekli baskı ve aşağılanma altında olmak - onları ciddiye alıp başka bir çıkış yolu aramamak. Muhtemelen Buda. [i] Bir keresinde Buddha ve birçok öğrencisi bir köyden geçmişti. Birkaç kişi - muhalifleri - toplandı ve Buda’ya hararetle ve öfkeyle hakaret etmeye başladılar. Sessizce ve oldukça sakin bir şekilde dinledi.
Ve bu sakinlik nedeniyle kendilerini bir şekilde tedirgin hissettiler. Tuhaf bir duygu ortaya çıktı: Bir kişiye hakaret ediyorlar ve o da sözlerini müzik gibi dinliyor. Burada bir sorun var.
İçlerinden biri Buda’ya döndü:
—Sorun nedir? Ne dediğimizi anlamıyor musun?
"Bu kadar derin bir sessizliğin mümkün olması anlayışla mümkündür," diye yanıtladı Buddha "Eğer bana on yıl önce gelseydin, Sana doğru koşardım. O zaman anlayış yoktu. Şimdi anlıyorum. Ve senin aptallığın yüzünden kendimi cezalandıramam. Bana hakaret edip etmemeye karar vermek senin işin ama hakaretlerini kabul edip etmemek benim özgürlüğüm. Onları bana zorlayamazsın. Ben sadece onları reddediyorum; buna değmezler. Bunları kendin için alabilirsin. Ve şimdi öğrencilerim seni sikecek.[/i]
berbat konseptlere sahip berbat bir film. 6. bölümü izledim, sıçtım, piç kıza tecavüz etti ve herkes ondan uzaklaşıp taciz etmeye başladı. Ebeveynler bile şok oldu. Bölümün sonunda pencereden atlamaya karar verdi. Hayır, bu normal değil, çocuklar ve gençler izlememeli
40 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
These users thanked the author Büyücü for the post:
berbat konseptlere sahip berbat bir film. 6. bölümü izledim, sıçtım, piç kıza tecavüz etti ve herkes ondan uzaklaşıp taciz etmeye başladı. Ebeveynler bile şok oldu. Bölümün sonunda pencereden atlamaya karar verdi. Hayır, bu normal değil, çocuklar ve gençler izlememeli
[size=85][color=green]40 dakika 48 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [youtube]2wC39M1rGJs[/youtube]
Büyücü: ↑08 Dec 2023, 11:53
Berbat konseptlere sahip berbat bir film. 6. bölümü izledim, sıçtım, piç kıza tecavüz etti ve herkes ondan uzaklaşıp taciz etmeye başladı. Ebeveynler bile şok oldu. Bölümün sonunda pencereden atlamaya karar verdi. Hayır, bu normal değil, çocuklar ve gençler izlememeli
40 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
n
Yönetmen Zhora Kryzhovnikov, ne istersen! “DiCaprio’yu Ara” dizisinden sonra onunla her şey netleşti. İzlemedin mi?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Büyücü post_id=302694 time=1702025587 user_id=21115] Berbat konseptlere sahip berbat bir film. 6. bölümü izledim, sıçtım, piç kıza tecavüz etti ve herkes ondan uzaklaşıp taciz etmeye başladı. Ebeveynler bile şok oldu. Bölümün sonunda pencereden atlamaya karar verdi. Hayır, bu normal değil, çocuklar ve gençler izlememeli
[size=85][color=green]40 dakika 48 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [youtube]2wC39M1rGJs[/youtube] n[/quote] Yönetmen Zhora Kryzhovnikov, ne istersen! “DiCaprio’yu Ara” dizisinden sonra onunla her şey netleşti. İzlemedin mi?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=302711 time=1702025769 user_id=18654] İzlemediniz mi? [/quote]Ne yazık ki ya da çok şükür izlemedim. Ve daha önce bu yönetmenin adını bilmiyordum.
vvm: ↑08 Dec 2023, 05:17
Ve bu konuşmalarla gençlerin moralini daha da bozuyor ve ülkemizin kötü niyetli kişilerinin değirmenine taş katıyorsunuz.
Bizim zamanımızda öyle olduğunu düşünmüştüm artık kendilerini bu şekilde ifade etmiyorlar. Bu SSCB zamanlarından ya da akşam programından kalma bir tür pul..... . Hala SSCB’de yaşamaya devam eden insanlarla, özellikle de Rus televizyonunu izleyenlerle tartışmanın bir anlamı görmüyorum. Üzgünüm.
[quote=vvm post_id=302625 time=1702001866 user_id=18147] Ve bu konuşmalarla gençlerin moralini daha da bozuyor ve ülkemizin kötü niyetli kişilerinin değirmenine taş katıyorsunuz. [/quote] Bizim zamanımızda öyle olduğunu düşünmüştüm artık kendilerini bu şekilde ifade etmiyorlar. Bu SSCB zamanlarından ya da akşam programından kalma bir tür pul..... . Hala SSCB’de yaşamaya devam eden insanlarla, özellikle de Rus televizyonunu izleyenlerle tartışmanın bir anlamı görmüyorum. Üzgünüm.
[quote=vvm post_id=302369 time=1701951734 user_id=18147] Bu yaşta kazalar olur, ancak son derece nadirdir. [/quote] Bu çok nadir %1’e düşerseniz sizin için daha kolay olur mu? Travmatik beyin hasarıyla mı?
Büyücü: ↑08 Dec 2023, 11:58
ne yazık ki izlemedim. Ve bu yönetmenin adını daha önce bilmiyordum.
ve bakma)) Düzgün görünümlü insanlar hakkında göz alıcı bir müstehcenlik vardı, herkes biliyordu seks yaptılar ve birbirlerine AIDS’i yeniden bulaştırdılar ve sonra erkek kardeş kardeşini bıçakla öldürdü - ancak bundan önce öldürülen adamın kendisi onu bıçaklamak istedi. Ve hepsi düzgün insanlara benziyor. Görünüşe göre Zhora sadece bir chernukha ustası.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Büyücü post_id=302712 time=1702025901 user_id=21115] ne yazık ki izlemedim. Ve bu yönetmenin adını daha önce bilmiyordum. [/quote] ve bakma)) Düzgün görünümlü insanlar hakkında göz alıcı bir müstehcenlik vardı, herkes biliyordu seks yaptılar ve birbirlerine AIDS’i yeniden bulaştırdılar ve sonra erkek kardeş kardeşini bıçakla öldürdü - ancak bundan önce öldürülen adamın kendisi onu bıçaklamak istedi. Ve hepsi düzgün insanlara benziyor. Görünüşe göre Zhora sadece bir chernukha ustası.
Ve bu konuşmalarla gençlerin moralini daha da bozuyorsunuz ve ülkemize kötü niyetli olanların değirmenine taş katıyorsunuz.
I bizim zamanımızda bunu bu şekilde ifade etmediklerini düşündüm. Bu SSCB zamanlarından ya da akşam programından kalma bir tür pul..... . Hala SSCB’de yaşamaya devam eden insanlarla, özellikle de Rus televizyonunu izleyenlerle tartışmanın bir anlamı görmüyorum. Üzgünüm.
Bu benimle mi ilgili?) Ne tür spekülasyonlar ve çıkarımlar?) Düşünmeye başlamanın ve başkalarını tekrarlamamanın zamanı geldi!
Mesajınızda liberal klişeler dışında yetişkinler dünyasının nasıl işlediğine dair tek bir düşünce ya da anlayış yok. Ve 2000 yılından beri televizyonum yok, eğer bu kadar ilgileniyorsanız).
Bir kişi fikrini kamuoyuna açıklamışsa, bunu savunabilme becerisine sahip olmalı ve kelimelerle kaçmamalı. "Tartışmanın bir manasını göremiyorum." Genellikle söyleyecek bir şeyi olmayanlar kaçarlar.
[quote=mouse post_id=302713 time=1702025940 user_id=22235] [quote=vvm post_id=302625 time=1702001866 user_id= 18147] Ve bu konuşmalarla gençlerin moralini daha da bozuyorsunuz ve ülkemize kötü niyetli olanların değirmenine taş katıyorsunuz. [/quote] I bizim zamanımızda bunu bu şekilde ifade etmediklerini düşündüm. Bu SSCB zamanlarından ya da akşam programından kalma bir tür pul..... . Hala SSCB’de yaşamaya devam eden insanlarla, özellikle de Rus televizyonunu izleyenlerle tartışmanın bir anlamı görmüyorum. Üzgünüm. [/quote] Bu benimle mi ilgili?) Ne tür spekülasyonlar ve çıkarımlar?) Düşünmeye başlamanın ve başkalarını tekrarlamamanın zamanı geldi! Mesajınızda liberal klişeler dışında yetişkinler dünyasının nasıl işlediğine dair tek bir düşünce ya da anlayış yok. Ve 2000 yılından beri televizyonum yok, eğer bu kadar ilgileniyorsanız). Bir kişi fikrini kamuoyuna açıklamışsa, bunu savunabilme becerisine sahip olmalı ve kelimelerle kaçmamalı. "Tartışmanın bir manasını göremiyorum." Genellikle söyleyecek bir şeyi olmayanlar kaçarlar.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=302714 time=1702026012 user_id=18654] O nadir %1’in içine girerseniz kendinizi daha iyi hisseder misiniz? Travmatik beyin hasarıyla mı? [/quote] Bir baba olarak amacım, harekete geçmenin ve korumanın gerekli olduğu durumlarda düşünmeyecek bir adam yetiştirmek. Sizce bu yanlış mı?
vvm: ↑08 Dec 2023, 13:32
Bunun yanlış olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Ama burada "doğru" / "yanlış" diye bir şey yok. Ne istediğine bağlı: Oğlunun her gün sağa sola savaşması ve uçurumun kenarında yürümesi mi? Yoksa onurlu bir şekilde ve uzun süre yaşamak mı?
Ekleyeceğim. Kavga etmemenin mümkün olmadığı zamanlar vardır; örneğin bir kadına gözünüzün önünde tecavüz edilir. Ancak filmin teşvik ettiği şey başka kavgalar.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=vvm post_id=302770 time=1702031523 user_id=18147] Bunun yanlış olduğunu mu düşünüyorsunuz? [/quote] Ama burada "doğru" / "yanlış" diye bir şey yok. Ne istediğine bağlı: Oğlunun her gün sağa sola savaşması ve uçurumun kenarında yürümesi mi? Yoksa onurlu bir şekilde ve uzun süre yaşamak mı? Ekleyeceğim. Kavga etmemenin mümkün olmadığı zamanlar vardır; örneğin bir kadına gözünüzün önünde tecavüz edilir. Ancak filmin teşvik ettiği şey başka kavgalar.
Strecoza: ↑07 Dec 2023, 12:29
Çocuğa çatışmalardan kaçınması öğretilmelidir. Oğlunuza, ona zorbalık yapanların aptal olduğunu ve bunların göz ardı edilmesi gerektiğini açıklayın. Seni tehdit ederlerse polisi ara. Holiganlar polisten korkuyor. Aksi takdirde oğlunuz bir gün hapse girebilir. Onun için böyle bir gelecek mi istiyorsun?
Kadınların saflığı.
These users thanked the author Maksimum for the post:
[quote=Strecoza post_id=302309 time=1701941390 user_id=15698] Çocuğa çatışmalardan kaçınması öğretilmelidir. Oğlunuza, ona zorbalık yapanların aptal olduğunu ve bunların göz ardı edilmesi gerektiğini açıklayın. Seni tehdit ederlerse polisi ara. Holiganlar polisten korkuyor. Aksi takdirde oğlunuz bir gün hapse girebilir. Onun için böyle bir gelecek mi istiyorsun? [/quote] Kadınların saflığı.
6. bölümü izlemeyi yeni bitirdim... kahretsin... İş yerinde film izlemenin ne kadar güzel olduğunu bile bilmiyordum)))
Tartışmalara karışmayacağım... beyler, gördüğüm kadarıyla, her zaman yürekten erkek çocuk olarak kalın... ve onlar "yumruklarını sallamalılar"...
Sormak istiyorum... kahretsin .. işte bu... nasıl yaptım Holiganların VCR’dan "noktasına" ya da tam olarak her ne denirse ona "alıp götürdükleri" o güzel kızı anlıyor musunuz? Genel olarak, o "sadece" tecavüze uğramadı mı? Ayrıca? ağzına mı koydular? kıyafetler hiç yırtılmamış... ve orada da bazı şeyler dikkatimi çekti... kısacası neyden bahsediyorum... eğer ağzından verdilerse... işte o zaman bu senin için ve benim için de.. "SSCB’de oral seks" ... 6. bölümde herkes onun oral seks yaptığını öğreniyor... daha doğrusu, zorlanmıştı ama bu onu herkesin küçümsemesinden kurtarmıyor... (bir arkadaşının zavallı kızın az önce içtiği şişeden su döktüğü sahne... "öğütülmüş" şişenin adı neydi... kahretsin, "Zon’un" terminolojisinde iyi değilim) .... ve herkes hemen ondan uzaklaşıyor... o bir dışlanmış ve dışlanmış birine dönüşüyor... değil mi? kahretsin, işte SSCB’de insanlar emilir mi sorusunun cevabı.... o konuda soruyu biraz değiştirmek gerekiyordu... "SSCB bunu ağzına alan kızlara nasıl davrandı? "....
alınmadan sadece bir açıklama yaptım... tartışmanıza girdiğim için özür dilerim
6. bölümü izlemeyi yeni bitirdim... kahretsin... İş yerinde film izlemenin ne kadar güzel olduğunu bile bilmiyordum))) Tartışmalara karışmayacağım... beyler, gördüğüm kadarıyla, her zaman yürekten erkek çocuk olarak kalın... ve onlar "yumruklarını sallamalılar"... Sormak istiyorum... kahretsin .. işte bu... nasıl yaptım Holiganların VCR’dan "noktasına" ya da tam olarak her ne denirse ona "alıp götürdükleri" o güzel kızı anlıyor musunuz? Genel olarak, o "sadece" tecavüze uğramadı mı? Ayrıca? ağzına mı koydular? kıyafetler hiç yırtılmamış... ve orada da bazı şeyler dikkatimi çekti... kısacası neyden bahsediyorum... eğer ağzından verdilerse... işte o zaman bu senin için ve benim için de.. "[url=viewtopic.php?t hakkında sorulan cevap doğru =14350]SSCB’de oral seks[/url ]" ... 6. bölümde herkes onun oral seks yaptığını öğreniyor... daha doğrusu, zorlanmıştı ama bu onu herkesin küçümsemesinden kurtarmıyor... (bir arkadaşının zavallı kızın az önce içtiği şişeden su döktüğü sahne... "öğütülmüş" şişenin adı neydi... kahretsin, "Zon’un" terminolojisinde iyi değilim) .... ve herkes hemen ondan uzaklaşıyor... o bir dışlanmış ve dışlanmış birine dönüşüyor... değil mi? kahretsin, işte SSCB’de insanlar emilir mi sorusunun cevabı.... o konuda soruyu biraz değiştirmek gerekiyordu... "SSCB bunu ağzına alan kızlara nasıl davrandı? ".... alınmadan sadece bir açıklama yaptım... tartışmanıza girdiğim için özür dilerim
Hooligan Carrie, her şeyden önce. Bir kere iki kez verirse, ancak o zaman ona saygı duymaya başlayacaklar. Zorbalık yapanlar yalnızca gücün dilinden anlarlar. Oğlunuza her şeyi barışçıl bir şekilde çözmeyi öğretmeye gerek yok. Kendiniz, ilkeleriniz ve sevdikleriniz için ayağa kalkabilmelisiniz.
Dört hakimin yerine üç hakimin hakim olmasına izin vermek daha iyidir.
Ve bu gibi durumlarda gücü yetkin ve orantılı bir şekilde kullanmak ayrı bir konudur.
sorunu barışçıl bir şekilde çözmek - Öncelikle çatışmayı kendileri kışkırtıyorlar. Kibarlık zayıflıkla karıştırılıyor. Ve onlara daha sık vuruyorlar. Ve daha acı verici. Ve herhangi bir tepki "Ne, aklını mı kaçırdın, diş mi kesiyorsun" şeklinde mi algılanıyor?
Herkes bunu doğrulayacaktır. Herkes bu süreçten geçti.
Ve hatırlatmama izin verin, bu sadece onunla ilgili değil. Ayrıca kızınızı holiganlardan da koruması gerekiyor.
Sonra da tüm erkeklerin nerede olduğundan şikayet ediyorlar.
Ve bir şey daha. Kızların artık güçlü bir omuza ihtiyaç duymaması sadece polisin mükemmel bir iş çıkardığını gösteriyor... ve her köşedeki kameralar sonuç veriyor.
11 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Ve evet, karakter konusuna gelince. "O"nun aynı zamanda zorbalara karşı da mücadele etmesi, karakter oluşturmayı mümkün kılıyor. Çünkü büyük/aptal/kibirliye boyun eğmeyi değil, kendi görüşlerini, ilgi alanlarını/kişisel alanını savunmayı öğrenir. Bu sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da yansımaktadır.
Bir kazanan belirleniyor. Savaşçı. Savaşçı. Üstesinden gelmeyi öğrenmiş bir adam. Ve her şeyden önce korkularınız. Kendinden emin.
Ve koç sizi kendinize olan güveninizden vazgeçirecektir)
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], her şeyden önce. Bir kere iki kez verirse, ancak o zaman ona saygı duymaya başlayacaklar. Zorbalık yapanlar yalnızca gücün dilinden anlarlar. Oğlunuza her şeyi barışçıl bir şekilde çözmeyi öğretmeye gerek yok. Kendiniz, ilkeleriniz ve sevdikleriniz için ayağa kalkabilmelisiniz. Dört hakimin yerine üç hakimin hakim olmasına izin vermek daha iyidir. Ve bu gibi durumlarda gücü yetkin ve orantılı bir şekilde kullanmak ayrı bir konudur.
sorunu barışçıl bir şekilde çözmek - Öncelikle çatışmayı kendileri kışkırtıyorlar. Kibarlık zayıflıkla karıştırılıyor. Ve onlara daha sık vuruyorlar. Ve daha acı verici. Ve herhangi bir tepki "Ne, aklını mı kaçırdın, diş mi kesiyorsun" şeklinde mi algılanıyor? Herkes bunu doğrulayacaktır. Herkes bu süreçten geçti. Ve hatırlatmama izin verin, bu sadece onunla ilgili değil. Ayrıca kızınızı holiganlardan da koruması gerekiyor.
Sonra da tüm erkeklerin nerede olduğundan şikayet ediyorlar.
Ve bir şey daha. Kızların artık güçlü bir omuza ihtiyaç duymaması sadece polisin mükemmel bir iş çıkardığını gösteriyor... ve her köşedeki kameralar sonuç veriyor.
[size=85][color=green]11 dakika 31 saniye sonra gönderildi: [/color] [/size] Ve evet, karakter konusuna gelince. "O"nun aynı zamanda zorbalara karşı da mücadele etmesi, karakter oluşturmayı mümkün kılıyor. Çünkü büyük/aptal/kibirliye boyun eğmeyi değil, kendi görüşlerini, ilgi alanlarını/kişisel alanını savunmayı öğrenir. Bu sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da yansımaktadır. Bir kazanan belirleniyor. Savaşçı. Savaşçı. Üstesinden gelmeyi öğrenmiş bir adam. Ve her şeyden önce korkularınız. Kendinden emin. Ve koç sizi kendinize olan güveninizden vazgeçirecektir)
Çocuğa çatışmalardan kaçınması öğretilmelidir. Oğlunuza, ona zorbalık yapanların aptal olduğunu ve bunların göz ardı edilmesi gerektiğini açıklayın. Seni tehdit ederlerse polisi ara. Holiganlar polisten korkuyor. Aksi takdirde oğlunuz bir gün hapse girebilir. Onun için böyle bir gelecek mi istiyorsun?
Kadınların saflığı.
n
Benim yetişkin yaklaşımım var ve sen çocukluğunu tek bir yerde yaşıyorsun. Belki çok gençsiniz ve bu nedenle çocukluğunuz çok yeniydi. Kendin hakkında pek bir şey yazmadın ama kendin hakkında söylediklerinde pek çok çelişki var. Yaşınızdan ne yaptığınıza kadar. Kendiniz hakkındaki gerçeği birkaç kelimeyle yazar mısınız?
[quote=Mak_Sim post_id=302784 time=1702034383 user_id=9365] [quote=Strecoza post_id=302309 time=1701941390 user_id= 15698] Çocuğa çatışmalardan kaçınması öğretilmelidir. Oğlunuza, ona zorbalık yapanların aptal olduğunu ve bunların göz ardı edilmesi gerektiğini açıklayın. Seni tehdit ederlerse polisi ara. Holiganlar polisten korkuyor. Aksi takdirde oğlunuz bir gün hapse girebilir. Onun için böyle bir gelecek mi istiyorsun? [/quote] Kadınların saflığı. [/quote] n Benim yetişkin yaklaşımım var ve sen çocukluğunu tek bir yerde yaşıyorsun. Belki çok gençsiniz ve bu nedenle çocukluğunuz çok yeniydi. Kendin hakkında pek bir şey yazmadın ama kendin hakkında söylediklerinde pek çok çelişki var. Yaşınızdan ne yaptığınıza kadar. Kendiniz hakkındaki gerçeği birkaç kelimeyle yazar mısınız?
[quote=Strecoza post_id=302790 time=1702035973 user_id=15698] Holiganlar polisten korkar. [/quote] Filmde gerçek erkeklerin hiçbir şeyden korkmadığını açıkça ortaya koydular
[quote=Alex_ post_id=302794 time=1702036159 user_id=21266] [quote=Strecoza post_id=302790 time=1702035973 user_id= 15698] Holiganlar polisten korkar. [/quote] Filmde gerçek erkeklerin hiçbir şeyden korkmadığını açıkça ortaya koydular [/quote]
[quote="Hooligan Carrie" post_id=302781 time=1702033525 user_id=18654]ir kadın gözlerinizin önünde tecavüze uğruyor, örneğin [/quote] "Tecavüzcü kurbanını çalıların arasına sürüklüyor. Çığlık atıyor. : - Yardım et, yardım et! - Kapa çeneni, aptal.
mouse: ↑08 Dec 2023, 00:53
yasak, nasıl açıklanır, değiştirilir.
Siyasetle ilgili bir şey yazmak istemedim ama burada nesillerimiz savaştan kaçtığımız, zayıf ve korkak olduğumuz yönünde sitem ediliyor. Ama hiç kimse biz gençler arasında bu savaşın popüler olmadığını, bunun amacını göremediğimizi ve bu nedenle protestomuzu ifade ettiğimizi düşünmedi. Evet m
Hayır, savaşa karşı değilsin. Onun size getirdiği rahatsızlığa karşısınız.
Akrabalarımızın 9 yıl boyunca bodrumlarda yaşaması kesinlikle umurunuzda değil.
Tek suçu Rus olmaları olan sivillerin 9 yıldır her gün ölmesi umurunda değil.
Ortak vatanımızda atalarımızın mezarlarının ve anıtlarının yıkılmasını umursamadınız.
Melekler Bulvarı size yabancı bir şey. Kapınızın eşiğinde değil. Yabancı bir ülke, yabancı çocuklar anlamına gelir.
Swift geri döndüğü ve Barbie beyazperdede gösterildiği sürece umurunda değil.
Hiç tüm ülke üzerinde bir baskı olduğunu düşündün mü? bir bütün olarak bizi kansere sokmak istiyorlar. Size göre bunlar Kremlin’in mide bulandırıcı derecede hileli propagandasının sözleri.
Ve düşmanın üsleri yaklaşıyor, bu saçmalık, kimse bize saldırmayacak... Kulübeniz sınırda çünkü huzur içinde yaşarsanız zorba cüzdanınızı almaz veya size tecavüz etmez. Komşusuna tecavüz etmesi de onların kişisel sorunudur. "Sıradaki" biz değiliz
Ukraynalıların yaz için bir saldırı hazırlığında olmaları size saçma geliyor. Burası Ukrayna, Rusya Federasyonu sınırlarına saldırmak aptalca değil. Nükleer silahımız var değil mi?
Ve birkaç gün içinde St. Petersburg’a ulaşacaklardı. Tıpkı Moskova’dan önce olduğu gibi. Çünkü ülkemizin yarısı böyle düşünüyor. Ordu da öyle düşünüyordu.
Umurunda değil. Bu bir protesto değil. Etrafınızda olup bitenler sizi ilgilendirmiyordu. Devekuşu gibi apolitiksin.
[quote=mouse post_id=302597 time=1701986028 user_id=22235] yasak, nasıl açıklanır, değiştirilir. Siyasetle ilgili bir şey yazmak istemedim ama burada nesillerimiz savaştan kaçtığımız, zayıf ve korkak olduğumuz yönünde sitem ediliyor. Ama hiç kimse biz gençler arasında bu savaşın popüler olmadığını, bunun amacını göremediğimizi ve bu nedenle protestomuzu ifade ettiğimizi düşünmedi. Evet m [/quote]
Hayır, savaşa karşı değilsin. Onun size getirdiği rahatsızlığa karşısınız. Akrabalarımızın 9 yıl boyunca bodrumlarda yaşaması kesinlikle umurunuzda değil. Tek suçu Rus olmaları olan sivillerin 9 yıldır her gün ölmesi umurunda değil. Ortak vatanımızda atalarımızın mezarlarının ve anıtlarının yıkılmasını umursamadınız. Melekler Bulvarı size yabancı bir şey. Kapınızın eşiğinde değil. Yabancı bir ülke, yabancı çocuklar anlamına gelir. Swift geri döndüğü ve Barbie beyazperdede gösterildiği sürece umurunda değil.
Hiç tüm ülke üzerinde bir baskı olduğunu düşündün mü? bir bütün olarak bizi kansere sokmak istiyorlar. Size göre bunlar Kremlin’in mide bulandırıcı derecede hileli propagandasının sözleri. Ve düşmanın üsleri yaklaşıyor, bu saçmalık, kimse bize saldırmayacak... Kulübeniz sınırda çünkü huzur içinde yaşarsanız zorba cüzdanınızı almaz veya size tecavüz etmez. Komşusuna tecavüz etmesi de onların kişisel sorunudur. "Sıradaki" biz değiliz Ukraynalıların yaz için bir saldırı hazırlığında olmaları size saçma geliyor. Burası Ukrayna, Rusya Federasyonu sınırlarına saldırmak aptalca değil. Nükleer silahımız var değil mi? Ve birkaç gün içinde St. Petersburg’a ulaşacaklardı. Tıpkı Moskova’dan önce olduğu gibi. Çünkü ülkemizin yarısı böyle düşünüyor. Ordu da öyle düşünüyordu.
Umurunda değil. Bu bir protesto değil. Etrafınızda olup bitenler sizi ilgilendirmiyordu. Devekuşu gibi apolitiksin.
vvm: ↑08 Dec 2023, 13:32
harekete geçmek, korumak için gerektiğinde düşünmeyen bir adam yetiştirin
"Eski bir subay oğluna sorar: “Oğlum, burada bir hançer vardı, görmedin mi?” diyor ki: “Baba, yemin etme ama onu komşu bahçedeki çocuktan bir saatle takas ettim.” Bu saate şöyle dedi: “İyi bir saat, aferin.” Yarın haydutlar bize gelecek, beni öldürecekler, annemi öldürecekler, ablanıza tecavüz edecekler ve siz de çıkıp şöyle diyeceksiniz: “ İyi akşamlar, Moskova saati 0 saat 30 dakikadır.”
n1 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
"the word shushpan" adlı 2. sezon olacak mı?
These users thanked the author Beluga for the post:
[quote=vvm post_id=302770 time=1702031523 user_id=18147] harekete geçmek, korumak için gerektiğinde düşünmeyen bir adam yetiştirin [/quote]
"Eski bir subay oğluna sorar: “Oğlum, burada bir hançer vardı, görmedin mi?” diyor ki: “Baba, yemin etme ama onu komşu bahçedeki çocuktan bir saatle takas ettim.” Bu saate şöyle dedi: “İyi bir saat, aferin.” Yarın haydutlar bize gelecek, beni öldürecekler, annemi öldürecekler, ablanıza tecavüz edecekler ve siz de çıkıp şöyle diyeceksiniz: “ İyi akşamlar, Moskova saati 0 saat 30 dakikadır.” n[size=85][color=green]1 dakika 18 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] "the word shushpan" adlı 2. sezon olacak mı? :unknown:
Strecoza: ↑08 Dec 2023, 14:46
Benim yetişkin yaklaşımım var, sen ise çocukluğunu tek bir yerde yaşıyorsun. Belki çok gençsiniz ve bu nedenle çocukluğunuz çok yeniydi. Kendin hakkında pek bir şey yazmadın ama kendin hakkında söylediklerinde pek çok çelişki var. Yaşınızdan ne yaptığınıza kadar. Kendiniz hakkındaki gerçeği birkaç kelimeyle yazar mısınız?
İnsanlar bana yaş hakkında zaten yazdı. Ben de bu konuda cevap verdim.
Yaş genel olarak çok fazla önemseniyor ve yaş mutlak bir düzeye olmasa da kesinlikle bir kaideye yükseltiliyor.
Zeka yıllara göre belirlenmez.
Eleştirel düşünme emeklilikte öğretilmez.
Ve yaşam deneyimi iniş çıkışlarla doludur ve kural olarak yaşamın zor dönemleriyle doludur.
İyi zamanlarda biz de öyleyiz , kural olarak dikkatsiz.
Bu da gül rengi gözlüklerini ve gerçekliğe saf bakış açını açıklıyor.
Sözlerimdeki tutarsızlığa dikkat çektin .
Örnekler duymaktan mutluluk duyacağım.
Daha kullanışlı bir mesaj/zher’e geçebiliriz, burada zamanlama can sıkıcı.
[quote=Strecoza post_id=302790 time=1702035973 user_id=15698] Benim yetişkin yaklaşımım var, sen ise çocukluğunu tek bir yerde yaşıyorsun. Belki çok gençsiniz ve bu nedenle çocukluğunuz çok yeniydi. Kendin hakkında pek bir şey yazmadın ama kendin hakkında söylediklerinde pek çok çelişki var. Yaşınızdan ne yaptığınıza kadar. Kendiniz hakkındaki gerçeği birkaç kelimeyle yazar mısınız? [/quote] İnsanlar bana yaş hakkında zaten yazdı. Ben de bu konuda cevap verdim. Yaş genel olarak çok fazla önemseniyor ve yaş mutlak bir düzeye olmasa da kesinlikle bir kaideye yükseltiliyor. Zeka yıllara göre belirlenmez. Eleştirel düşünme emeklilikte öğretilmez. Ve yaşam deneyimi iniş çıkışlarla doludur ve kural olarak yaşamın zor dönemleriyle doludur. İyi zamanlarda biz de öyleyiz , kural olarak dikkatsiz.
Bu da gül rengi gözlüklerini ve gerçekliğe saf bakış açını açıklıyor.
Sözlerimdeki tutarsızlığa dikkat çektin . Örnekler duymaktan mutluluk duyacağım. Daha kullanışlı bir mesaj/zher’e geçebiliriz, burada zamanlama can sıkıcı.
yasak, nasıl açıklanır ya da bir şey değiştirilir.
Siyasetle ilgili bir şey yazmak istemedim ama burada nesillerimiz savaştan kaçtığımız, zayıf olduğumuz yönünde sitem ediliyor. ve hanım evladı. Ama hiç kimse biz gençler arasında bu savaşın popüler olmadığını, bunun amacını göremediğimizi ve bu nedenle protestomuzu ifade ettiğimizi düşünmedi. Evet m
Hayır, savaşa karşı değilsin. Onun size getirdiği rahatsızlığa karşısınız.
Akrabalarımızın 9 yıl boyunca bodrumlarda yaşaması kesinlikle umurunuzda değil.
Tek suçu Rus olmaları olan sivillerin 9 yıldır her gün ölmesi umurunda değil.
Ortak vatanımızda atalarımızın mezarlarının ve anıtlarının yıkılmasını umursamadınız.
Melekler Bulvarı size yabancı bir şey. Kapınızın eşiğinde değil. Yabancı bir ülke, yabancı çocuklar anlamına gelir.
Swift geri döndüğü ve Barbie beyazperdede gösterildiği sürece umurunda değil.
Hiç tüm ülke üzerinde bir baskı olduğunu düşündün mü? bir bütün olarak bizi kansere sokmak istiyorlar. Size göre bunlar Kremlin’in mide bulandırıcı derecede hileli propagandasının sözleri.
Ve düşmanın üsleri yaklaşıyor, bu saçmalık, kimse bize saldırmayacak... Kulübeniz sınırda çünkü huzur içinde yaşarsanız zorba cüzdanınızı almaz veya size tecavüz etmez. Komşusuna tecavüz etmesi de onların kişisel sorunudur. "Sıradaki" biz değiliz
Ukraynalıların yaz için bir saldırı hazırlığında olmaları size saçma geliyor. Burası Ukrayna, Rusya Federasyonu sınırlarına saldırmak aptalca değil. Nükleer silahımız var değil mi?
Ve birkaç gün içinde St. Petersburg’a ulaşacaklardı. Tıpkı Moskova’dan önce olduğu gibi. Çünkü ülkemizin yarısı böyle düşünüyor. Ordu da öyle düşünüyordu.
Umurunda değil. Bu bir protesto değil. Etrafınızda olup bitenler sizi ilgilendirmiyordu. Sen de o devekuşu kadar apolitiksin.
Bu röportajı dinle ve yazdığın her şeyin, iktidardakilerin acımasız bir oyunu olduğunu anlayacaksın. para kazanıyor ve insanlara, onların bozulan kaderlerine ve ellerinden alınan hayatlara karşı öfkeli hissediyor. Sonuna kadar izleyin.
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Mak_Sim post_id=302799 time=1702036494 user_id=9365] [quote=mouse post_id=302597 time=1701986028 user_id= 22235] yasak, nasıl açıklanır ya da bir şey değiştirilir. Siyasetle ilgili bir şey yazmak istemedim ama burada nesillerimiz savaştan kaçtığımız, zayıf olduğumuz yönünde sitem ediliyor. ve hanım evladı. Ama hiç kimse biz gençler arasında bu savaşın popüler olmadığını, bunun amacını göremediğimizi ve bu nedenle protestomuzu ifade ettiğimizi düşünmedi. Evet m [/quote]
Hayır, savaşa karşı değilsin. Onun size getirdiği rahatsızlığa karşısınız. Akrabalarımızın 9 yıl boyunca bodrumlarda yaşaması kesinlikle umurunuzda değil. Tek suçu Rus olmaları olan sivillerin 9 yıldır her gün ölmesi umurunda değil. Ortak vatanımızda atalarımızın mezarlarının ve anıtlarının yıkılmasını umursamadınız. Melekler Bulvarı size yabancı bir şey. Kapınızın eşiğinde değil. Yabancı bir ülke, yabancı çocuklar anlamına gelir. Swift geri döndüğü ve Barbie beyazperdede gösterildiği sürece umurunda değil.
Hiç tüm ülke üzerinde bir baskı olduğunu düşündün mü? bir bütün olarak bizi kansere sokmak istiyorlar. Size göre bunlar Kremlin’in mide bulandırıcı derecede hileli propagandasının sözleri. Ve düşmanın üsleri yaklaşıyor, bu saçmalık, kimse bize saldırmayacak... Kulübeniz sınırda çünkü huzur içinde yaşarsanız zorba cüzdanınızı almaz veya size tecavüz etmez. Komşusuna tecavüz etmesi de onların kişisel sorunudur. "Sıradaki" biz değiliz Ukraynalıların yaz için bir saldırı hazırlığında olmaları size saçma geliyor. Burası Ukrayna, Rusya Federasyonu sınırlarına saldırmak aptalca değil. Nükleer silahımız var değil mi? Ve birkaç gün içinde St. Petersburg’a ulaşacaklardı. Tıpkı Moskova’dan önce olduğu gibi. Çünkü ülkemizin yarısı böyle düşünüyor. Ordu da öyle düşünüyordu.
Umurunda değil. Bu bir protesto değil. Etrafınızda olup bitenler sizi ilgilendirmiyordu. Sen de o devekuşu kadar apolitiksin. [/quote]
Bu röportajı dinle ve yazdığın her şeyin, iktidardakilerin acımasız bir oyunu olduğunu anlayacaksın. para kazanıyor ve insanlara, onların bozulan kaderlerine ve ellerinden alınan hayatlara karşı öfkeli hissediyor. Sonuna kadar izleyin.
Hooligan Carrie: ↑08 Dec 2023, 14:05
Ne istediğinize bağlı: Oğlunuzun her gün sağa sola savaşması ve uçurumun kenarında yürümesi mi? Yoksa onurlu bir şekilde ve uzun süre yaşamak mı?
Bir şekilde zıtlaştınız; ya sağa sola savaşın, kenarda yürüyün ya da onurlu ve onurlu yaşayın uzun... Ama onurlu yaşa ve gerekirse savaş?)
[quote="Hooligan Carrie" post_id=302781 time=1702033525 user_id=18654] Ne istediğinize bağlı: Oğlunuzun her gün sağa sola savaşması ve uçurumun kenarında yürümesi mi? Yoksa onurlu bir şekilde ve uzun süre yaşamak mı? [/quote] Bir şekilde zıtlaştınız; ya sağa sola savaşın, kenarda yürüyün ya da onurlu ve onurlu yaşayın uzun... Ama onurlu yaşa ve gerekirse savaş?)
Strecoza,
Ortayı dinle . Yeni bir şey duymadım. Hatta özellikle soyadlarını bile ekleyebilirim.
Ancak bazı çekincelerle.
Zhenya Amca okuma yazma bilen bir adamdır. Ama aynı zamanda kendi çıkarları da var. O bir iş adamıdır. Ve bir şovmen. Bunu asla unutmayın.
Ve böylece. 1414’teki milisler gerçekten Kiev’i alabilirdi. Çünkü Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin ordusu yoktu ve Naziler yenildi. Dill şirketlere teslim oldu. Üstelik, iki kişinin yüz kişiye eşlik ettiği, ikincisinin tamamen silahlı olduğu bir vaka biliyorum.
Sonraki. Stressiz zaman hakkında. O zamanlar artık orada değildi ve Donetsk her gün vuruluyordu. Cephe hattı Gorlovka şehri boyunca uzanıyordu.
7,62 fişek Frunze’ye uçtu... Bir mağazaya veya okula giderken başıboş bir kurşun yakalanabilir. Ve savaşlar her gün ve her gece devam etti.
1717’de bir tugay LPR’ye taşındı. Bu 2-3 ton insan ve toplam milis (hem LPR hem de DPR) toplamda 12-16 ton. Bu arkadaki insanlarla ve 15 ruble. Oluk alanı. Bunu savundular.
Sonraki. Şahsen ben benimkini 21 yaşımdayken biliyordum. Toplandık ve eğitim kampına götürüldük.
Komşu bölgede karşılaştığımız sözleşmeli askerler gibi onların da nereye gittiklerini biliyorduk. Evet dikkatsizlerdi. Evet, aptalca uzandılar. Düşmanı küçümsemek yeni değil.
Herkes bunun 15.’deki gibi olacağını düşündü.
Bizim tarafımıza ne gelecek.
Bu, analistlerin ve istihbarat görevlilerinin merak ettiği bir sorudur.
Kharkov ve Kherson’daki sıradan polisler bu başlangıcı biliyordu. özel operasyonun süresi en az 2 hafta.
Evet, bir telefonda mikro kredilerle ilgili o kadar çok bildirim buldum ki, Moskova’da kolaylıkla bir HF satın alabilir ve yat için sahip olabilirsiniz.
Geri kalanı için evet, bu bir başarısızlık ve utanç verici. Yalnızca PMC’ler ve milisler nasıl savaşılacağını biliyordu. Ordu bir rezalet..
Amerler bizzat Ukraynalıların yaz için bir taarruz hazırlığında olduklarından bahsettiler. Poroşenko. Ve karşımıza çıkan mahkumlar. Ve ayrıca bulduğumuz askeri depolar... bu tür depolar, atılım sırasında lojistiği iyileştirmek amacıyla saldırı amaçlı yapılmıştır.
Neyi unuttunuz?
Evet, Gostomel halkı da neden ve nereye uçtuklarını biliyorlardı. Çok iyi tanıdığım adamlardan bilgi. Ancak çıkarma ekibinin yarısının dışarıda oturup uzaklaştığı gerçeği... bu farklı bir soru.
Herhangi bir savaşın birisinin ödüllendirilmesi ve bütçenin kısılmasıyla ilgili olduğunu; o yüzden herhangi birini örnek olarak verin, çiviyi tam üstüne vuracaksınız. İkinci Dünya Savaşı’nda bile Zhukov ve Konev’in başarılarını karşılaştırın. Peki birine ne, diğerine ne onur veriliyor?
Neyi unuttum...Gidip sonuna kadar dinleyeceğim..
Genel olarak kimseyi dinleme, kendi kafanla düşün.
Röportajlarım da üst sıralardaydı. Kanal yıkılana kadar sonuncusu daha fazla izlendi. Ancak bu beni standart yapmıyor.
7 dakika 22 saniye sonra gönderildi: Strecoza,
Peki sözlerimin neresinde çelişki olduğunu duymadım?
These users thanked the author Maksimum for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], Ortayı dinle . Yeni bir şey duymadım. Hatta özellikle soyadlarını bile ekleyebilirim. Ancak bazı çekincelerle. Zhenya Amca okuma yazma bilen bir adamdır. Ama aynı zamanda kendi çıkarları da var. O bir iş adamıdır. Ve bir şovmen. Bunu asla unutmayın. Ve böylece. 1414’teki milisler gerçekten Kiev’i alabilirdi. Çünkü Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin ordusu yoktu ve Naziler yenildi. Dill şirketlere teslim oldu. Üstelik, iki kişinin yüz kişiye eşlik ettiği, ikincisinin tamamen silahlı olduğu bir vaka biliyorum. Sonraki. Stressiz zaman hakkında. O zamanlar artık orada değildi ve Donetsk her gün vuruluyordu. Cephe hattı Gorlovka şehri boyunca uzanıyordu. 7,62 fişek Frunze’ye uçtu... Bir mağazaya veya okula giderken başıboş bir kurşun yakalanabilir. Ve savaşlar her gün ve her gece devam etti. 1717’de bir tugay LPR’ye taşındı. Bu 2-3 ton insan ve toplam milis (hem LPR hem de DPR) toplamda 12-16 ton. Bu arkadaki insanlarla ve 15 ruble. Oluk alanı. Bunu savundular. Sonraki. Şahsen ben benimkini 21 yaşımdayken biliyordum. Toplandık ve eğitim kampına götürüldük. Komşu bölgede karşılaştığımız sözleşmeli askerler gibi onların da nereye gittiklerini biliyorduk. Evet dikkatsizlerdi. Evet, aptalca uzandılar. Düşmanı küçümsemek yeni değil. Herkes bunun 15.’deki gibi olacağını düşündü. Bizim tarafımıza ne gelecek. Bu, analistlerin ve istihbarat görevlilerinin merak ettiği bir sorudur.
Kharkov ve Kherson’daki sıradan polisler bu başlangıcı biliyordu. özel operasyonun süresi en az 2 hafta. Evet, bir telefonda mikro kredilerle ilgili o kadar çok bildirim buldum ki, Moskova’da kolaylıkla bir HF satın alabilir ve yat için sahip olabilirsiniz. Geri kalanı için evet, bu bir başarısızlık ve utanç verici. Yalnızca PMC’ler ve milisler nasıl savaşılacağını biliyordu. Ordu bir rezalet.. Amerler bizzat Ukraynalıların yaz için bir taarruz hazırlığında olduklarından bahsettiler. Poroşenko. Ve karşımıza çıkan mahkumlar. Ve ayrıca bulduğumuz askeri depolar... bu tür depolar, atılım sırasında lojistiği iyileştirmek amacıyla saldırı amaçlı yapılmıştır. Neyi unuttunuz? Evet, Gostomel halkı da neden ve nereye uçtuklarını biliyorlardı. Çok iyi tanıdığım adamlardan bilgi. Ancak çıkarma ekibinin yarısının dışarıda oturup uzaklaştığı gerçeği... bu farklı bir soru. Herhangi bir savaşın birisinin ödüllendirilmesi ve bütçenin kısılmasıyla ilgili olduğunu; o yüzden herhangi birini örnek olarak verin, çiviyi tam üstüne vuracaksınız. İkinci Dünya Savaşı’nda bile Zhukov ve Konev’in başarılarını karşılaştırın. Peki birine ne, diğerine ne onur veriliyor? Neyi unuttum...Gidip sonuna kadar dinleyeceğim..
Genel olarak kimseyi dinleme, kendi kafanla düşün. Röportajlarım da üst sıralardaydı. Kanal yıkılana kadar sonuncusu daha fazla izlendi. Ancak bu beni standart yapmıyor.
[size=85][color=green]7 dakika 22 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Strecoza[/ref], Peki sözlerimin neresinde çelişki olduğunu duymadım?
Mak_Sim: ↑08 Dec 2023, 15:41Strecoza, Ortasını dinledim. Yeni bir şey duymadım. Hatta özellikle soyadlarını bile ekleyebilirim.
Ancak bazı çekincelerle.
Zhenya Amca okuma yazma bilen bir adamdır. Ama aynı zamanda kendi çıkarları da var. O bir iş adamıdır. Ve bir şovmen. Bunu asla unutmayın.
Ve böylece. 1414’teki milisler gerçekten Kiev’i alabilirdi. Çünkü Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin ordusu yoktu ve Naziler yenildi. Dill şirketlere teslim oldu. Üstelik, iki kişinin yüz kişiye eşlik ettiği, ikincisinin tamamen silahlı olduğu bir vaka biliyorum.
Sonraki. Stressiz zaman hakkında. O zamanlar artık orada değildi ve Donetsk her gün vuruluyordu. Cephe hattı Gorlovka şehri boyunca uzanıyordu.
7,62 fişek Frunze’ye uçtu... Bir mağazaya veya okula giderken başıboş bir kurşun yakalanabilir. Ve savaşlar her gün ve her gece devam etti.
1717’de bir tugay LPR’ye taşındı. Bu 2-3 ton insan ve toplam milis (hem LPR hem de DPR) toplamda 12-16 ton. Bu arkadaki insanlarla ve 15 ruble. Oluk alanı. Bunu savundular.
Sonraki. Şahsen ben benimkini 21 yaşımdayken biliyordum. Toplandık ve eğitim kampına götürüldük.
Komşu bölgede karşılaştığımız sözleşmeli askerler gibi onların da nereye gittiklerini biliyorduk. Evet dikkatsizlerdi. Evet, aptalca uzandılar. Düşmanı küçümsemek yeni değil.
Herkes bunun 15.’deki gibi olacağını düşündü.
Bizim tarafımıza ne gelecek.
Bu, analistlerin ve istihbarat görevlilerinin merak ettiği bir sorudur.
Kharkov ve Kherson’daki sıradan polisler bu başlangıcı biliyordu. özel operasyonun süresi en az 2 hafta.
Evet, bir telefonda mikro kredilerle ilgili o kadar çok bildirim buldum ki, Moskova’da kolaylıkla bir HF satın alabilir ve yat için sahip olabilirsiniz.
Geri kalanı için evet, bu bir başarısızlık ve utanç verici. Yalnızca PMC’ler ve milisler nasıl savaşılacağını biliyordu. Ordu bir rezalet..
Amerler bizzat Ukraynalıların yaz için bir taarruz hazırlığında olduklarından bahsettiler. Poroşenko. Ve karşımıza çıkan mahkumlar. Ve ayrıca bulduğumuz askeri depolar... bu tür depolar, atılım sırasında lojistiği iyileştirmek amacıyla saldırı amaçlı yapılmıştır.
Neyi unuttunuz?
Evet, Gostomel halkı da neden ve nereye uçtuklarını biliyorlardı. Çok iyi tanıdığım adamlardan bilgi. Ancak çıkarma ekibinin yarısının dışarıda oturup uzaklaştığı gerçeği... bu farklı bir soru.
Herhangi bir savaşın birisinin ödüllendirilmesi ve bütçenin kısılmasıyla ilgili olduğunu; o yüzden herhangi birini örnek olarak verin, çiviyi tam üstüne vuracaksınız. İkinci Dünya Savaşı’nda bile Zhukov ve Konev’in başarılarını karşılaştırın. Peki birine ne, diğerine ne onur veriliyor?
Neyi unuttum...Gidip sonuna kadar dinleyeceğim..
Genel olarak kimseyi dinleme, kendi kafanla düşün.
Röportajlarım da üst sıralardaydı. Kanal yıkılana kadar sonuncusu daha fazla izlendi. Ama bu beni standart yapmıyor.
[quote=Mak_Sim post_id=302819 time=1702039298 user_id=9365] [ref=#bf0000]Strecoza[/ref], Ortasını dinledim. Yeni bir şey duymadım. Hatta özellikle soyadlarını bile ekleyebilirim. Ancak bazı çekincelerle. Zhenya Amca okuma yazma bilen bir adamdır. Ama aynı zamanda kendi çıkarları da var. O bir iş adamıdır. Ve bir şovmen. Bunu asla unutmayın. Ve böylece. 1414’teki milisler gerçekten Kiev’i alabilirdi. Çünkü Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin ordusu yoktu ve Naziler yenildi. Dill şirketlere teslim oldu. Üstelik, iki kişinin yüz kişiye eşlik ettiği, ikincisinin tamamen silahlı olduğu bir vaka biliyorum. Sonraki. Stressiz zaman hakkında. O zamanlar artık orada değildi ve Donetsk her gün vuruluyordu. Cephe hattı Gorlovka şehri boyunca uzanıyordu. 7,62 fişek Frunze’ye uçtu... Bir mağazaya veya okula giderken başıboş bir kurşun yakalanabilir. Ve savaşlar her gün ve her gece devam etti. 1717’de bir tugay LPR’ye taşındı. Bu 2-3 ton insan ve toplam milis (hem LPR hem de DPR) toplamda 12-16 ton. Bu arkadaki insanlarla ve 15 ruble. Oluk alanı. Bunu savundular. Sonraki. Şahsen ben benimkini 21 yaşımdayken biliyordum. Toplandık ve eğitim kampına götürüldük. Komşu bölgede karşılaştığımız sözleşmeli askerler gibi onların da nereye gittiklerini biliyorduk. Evet dikkatsizlerdi. Evet, aptalca uzandılar. Düşmanı küçümsemek yeni değil. Herkes bunun 15.’deki gibi olacağını düşündü. Bizim tarafımıza ne gelecek. Bu, analistlerin ve istihbarat görevlilerinin merak ettiği bir sorudur.
Kharkov ve Kherson’daki sıradan polisler bu başlangıcı biliyordu. özel operasyonun süresi en az 2 hafta. Evet, bir telefonda mikro kredilerle ilgili o kadar çok bildirim buldum ki, Moskova’da kolaylıkla bir HF satın alabilir ve yat için sahip olabilirsiniz. Geri kalanı için evet, bu bir başarısızlık ve utanç verici. Yalnızca PMC’ler ve milisler nasıl savaşılacağını biliyordu. Ordu bir rezalet.. Amerler bizzat Ukraynalıların yaz için bir taarruz hazırlığında olduklarından bahsettiler. Poroşenko. Ve karşımıza çıkan mahkumlar. Ve ayrıca bulduğumuz askeri depolar... bu tür depolar, atılım sırasında lojistiği iyileştirmek amacıyla saldırı amaçlı yapılmıştır. Neyi unuttunuz? Evet, Gostomel halkı da neden ve nereye uçtuklarını biliyorlardı. Çok iyi tanıdığım adamlardan bilgi. Ancak çıkarma ekibinin yarısının dışarıda oturup uzaklaştığı gerçeği... bu farklı bir soru. Herhangi bir savaşın birisinin ödüllendirilmesi ve bütçenin kısılmasıyla ilgili olduğunu; o yüzden herhangi birini örnek olarak verin, çiviyi tam üstüne vuracaksınız. İkinci Dünya Savaşı’nda bile Zhukov ve Konev’in başarılarını karşılaştırın. Peki birine ne, diğerine ne onur veriliyor? Neyi unuttum...Gidip sonuna kadar dinleyeceğim..
Genel olarak kimseyi dinleme, kendi kafanla düşün. Röportajlarım da üst sıralardaydı. Kanal yıkılana kadar sonuncusu daha fazla izlendi. Ama bu beni standart yapmıyor. [/quote]
Strecoza, evet, izledim. Denetim elbette. O zaman sonuna kadar izlediğimi hatırlamıyorum. Ama her şeyi hesaba katarsak orada yeni bir şey duymayacağım. Çünkü ben de aynı karmaşanın içindeyim ve durumu çoğu zaman kişisel olarak biliyorum.
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], evet, izledim. Denetim elbette. O zaman sonuna kadar izlediğimi hatırlamıyorum. Ama her şeyi hesaba katarsak orada yeni bir şey duymayacağım. Çünkü ben de aynı karmaşanın içindeyim ve durumu çoğu zaman kişisel olarak biliyorum.
[quote=vvm post_id=302817 time=1702039081 user_id=18147] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 302781 time=1702033525 user_id=18654] Bu ne istediğinize bağlı: Oğlunuzun her gün sağa sola savaşması ve uçurumun kenarında yürümesi mi? Yoksa onurlu bir şekilde ve uzun süre yaşamak mı? [/quote] Bir şekilde zıtlaştınız; ya sağa sola savaşın, kenarda yürüyün ya da onurlu ve onurlu yaşayın uzun... Ve onurlu yaşayıp gerekirse savaşalım mı?) [/quote] Cevabımı sonuna kadar okuyacak mısın? Zaten yazdım, ne yapıyorsun?)
vvm: ↑08 Dec 2023, 16:00Mak_Sim, en azından biraz var anlıyorum - bu ne kadar sürebilir?
Ordumuzun durumu şu anda nasıl?
Ordunun bununla hiçbir ilgisi yok ya da gerçekten anlamıyor musunuz, neler oluyor? Bundan para kazanmayı bıraktıklarında her şey duracak. Onlar durur durmaz o da duracak.
[quote=vvm post_id=302824 time=1702040452 user_id=18147] [ref=#0000ff]Mak_Sim[/ref], en azından biraz var anlıyorum - bu ne kadar sürebilir? Ordumuzun durumu şu anda nasıl? [/quote]
Ordunun bununla hiçbir ilgisi yok ya da gerçekten anlamıyor musunuz, [url=viewtopic.php?t=14013]neler oluyor?[ /url] Bundan para kazanmayı bıraktıklarında her şey duracak. Onlar durur durmaz o da duracak.
Hooligan Carrie: ↑08 Dec 2023, 15:58
Cevabımı sonuna kadar okuyacak mısın? Zaten yazdım, ne yapıyorsun?)
Okumayı bitirdim elbette. Benimle neden tartışmaya başladığını bilmiyorum? Erkek çocuk yetiştirmek bir erkeğin işidir).
4 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: ↑08 Dec 2023, 16:05
Ordunun bununla hiçbir ilgisi yok ya da gerçekten anlamıyorsunuz, neler oluyor? Bundan para kazanmayı bıraktıklarında her şey duracak. Onlar durur durmaz o da duracaktır
Marina, işi basitleştirme. Dünya gözümüzün önünde değişiyor. Bu bir para kazanma meselesi değil, bu bir hayatta kalma meselesi, bir gelecek meselesi.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=302823 time=1702040291 user_id=18654] Cevabımı sonuna kadar okuyacak mısın? Zaten yazdım, ne yapıyorsun?) [/quote] Okumayı bitirdim elbette. Benimle neden tartışmaya başladığını bilmiyorum? Erkek çocuk yetiştirmek bir erkeğin işidir).
[size=85][color=green]4 dakika 39 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Strecoza post_id=302826 time=1702040701 user_id=15698 ] Ordunun bununla hiçbir ilgisi yok ya da gerçekten anlamıyorsunuz, [url=viewtopic.php?t= 14013]neler oluyor?[/url] Bundan para kazanmayı bıraktıklarında her şey duracak. Onlar durur durmaz o da duracaktır [/quote] Marina, işi basitleştirme. Dünya gözümüzün önünde değişiyor. Bu bir para kazanma meselesi değil, bu bir hayatta kalma meselesi, bir gelecek meselesi.
Strecoza,
Sonunu dinle .
Neredeyse her şey böyle.
Ama tekrar edeceğim. Bunun yozlaşmış bir savaş olduğunu ve dolayısıyla birilerinin buna destek vermediğini söylemek meşruiyet arayışıdır.
Her savaş yozlaşmıştır. Sovyet generallerimiz siparişleri kesmedi ve kristali araba dolusu ihraç etmedi mi? Zhukov’un lükse karşı çılgın bir tutkusu yok muydu?
Anıları okumuyor muyuz?
Bunca yıl boyunca komşularımıza bizden nefret etmeleri öğretildi. Karşılaştığımız öncü kampların hepsinde Aidar eğitim üsleri yan yana bulunuyordu. Kharkov’un yakınında, Aidar’ın avcıları, Borovsky’nin yakınında, kim bilir, ama aynı zamanda Naziler. Matinelerde "Moskal bebeğim" pastası görünüşe göre bir şaka mı? Her şeyin nereye gittiğini düşünmek istemiyoruz?
Ve çok saygı duyduğum Zhenya Amca hakkında.
Sizce değerli paraları ihraç etmediler mi? Suriye ve Afrika’dan mı? Yoksa petrol platformlarının parasını çocukların kanıyla mı ödemedi? Kimin oyulduğunu hatırlamıyorum, Amer’in pastasına gizlice girdiğinde Karpatlar kurtarmaya geldi.
Onun bir şovmen ve iş adamı olduğunu hatırlatayım.
Tutarsızlıklarımın verilen örneklerini bekleyecek miyim? Merak ediyorum
5 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Marina, işi basitleştirme. Dünya gözümüzün önünde değişiyor. Bu para kazanma meselesi değil, bu bir hayatta kalma meselesi, bir gelecek meselesi.
Doğrusunu söylemek gerekirse. Dünya küreselleşiyor.
Ve dürüst olmak gerekirse, biz Slavlar yok olma listesine girmemiş olsaydık küreselci olurdum.
Sosyopatik taleple buharlaşan bir altın milyar.
Hepimiz yavaş yavaş kurbağa gibi haşlanıyoruz. Böylece bu tür yusufçuklar oranların arttığını fark etmesinler. Keşke bugün kıçım sıcaksa ve kötü bir şey duymuyorsam.
Eğer kaybedersek 50 yıl içinde yok olacağız. Millet olarak. Bunlar kazanır kazanmaz 7 milyar yok olacak.
Ve büyük ihtimalle Kızılderilileri terk edecekler. Orada kast sistemini yönetmek kolaydır.
Bu görüş Fursov tarafından tüm bu olaylardan önce dile getirilmişti ve ben onun sözlerini mantıksal olarak haklı buluyorum.
13 dakika 20 saniye sonra gönderildi: vvm, orduyla ilgili soruya gelince.
Wagner’lar gitmişti ama geri çekilmeyi bıraktılar. Ben de öyle dedim. Zhenya Amca’nın düşüncelerini abartması tesadüf değildi. Her ne kadar iyi niyetli olsa da... Umarım.
Aksi halde geçmenin bir yolu yok, doğrulandı.
Bu geri çekilmeler rezaletti. Kharkov 30 ton askeri personeli terk etti.
Bu rakamın yarısı 8 yıl boyunca sadece makineli tüfeklerle cepheyi yıllarca dişleriyle tuttu. Üstelik "provokasyonlara cevap vermeyin" talimatıyla.
Ah, Prigozhin’in konuşmasında da bir çelişki var. Kremlin birlikleri hazırlıyordu ama onlar hazırlıklı değildi.
Aynı zamanda Kremlin hiçbir şeyi değiştirmek istemiyordu.
Vova Amca gerçekten hazırlanıyordu. Surkov’un Donbass’ta bir ordu hazırlaması gerekiyordu (yağmalandılar ve mahvoldular - öyle bir şey var)
Fakat yaptırımlar açısından, neresinden bakarsanız bakın, hayatta kalamazdık. 14’teki yaptırımlar. 8 yıl boyunca Kremlin lojistik oluşturdu ve bazı ithalatların yerini almayı başardı.
Bizimkinin hazırlıkları 14. yüzyılda başladı.
Tekrar ediyorum, Kiev’i alırdık ama o zaman yaptırımlar bizi ezerdi. 14-15’ten bahsediyorum.
Konu dışına çıkıyorum.
Artık sadece geri çekilmiyoruz, yavaş yavaş ilerliyoruz.
Nereden bakarsanız bakın, ordu çok az çaba harcayarak savaşmayı öğrendi.
PMC’ler çakıştı. Verimlilikleri en iyi ihtimalle %30... ama ordudakinden daha yüksek
Açıklayayım. Tabur 200 kişi. Tüm Redoubt PMC’lerini alıyoruz.
Onlardan...aşçılar, personel şoförleri, iletişim, karargahı koruyan komutanın ofisi, tamirciler...sağlık görevlileri. ihtiyaç var gibi görünüyor. Ama savaşmıyorlar.
Keşif neredeyse hiç bitmiyor. İHA’lar her zaman yetersizdir ve sayıları çok azdır. Sayıları eskisinden daha fazladır ama her zaman azdırlar. İHA’lar sarf malzemeleridir.
Saldırılar sırasındaki ana yük. Ve 20-50 tane var, nadiren 70.... Yani çalışıyorlar. Ancak bariz nedenlerden dolayı hızla ayrılırlar.
Orduda daha da fazla parazit var. Yine bazı tugaylar savaşıyor... bazıları ise başından beri arkada oturuyor.
Nedenini bilmiyorum.
Ama başarı var ve bir trend var. Lansetler artık bir merak konusu değil ve gece lambaları ödüllendirildi. İnsanlar daha çok uyanıyor, toplanıyor ve yardım ediyor.
Yetersiz olmasına rağmen (artı çok fazla ötüyorlar, bir şey göndereceksiniz --- yalnızca hedefli! Tabura değil, tanıdığınız belirli bir adama. TG gruplarında taktik savaşçılar soytarıdır veya taşırlar) insani yardım veya karargahı korumak, güzel ama işe yaramaz)
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], Sonunu dinle . Neredeyse her şey böyle. Ama tekrar edeceğim. Bunun yozlaşmış bir savaş olduğunu ve dolayısıyla birilerinin buna destek vermediğini söylemek meşruiyet arayışıdır. Her savaş yozlaşmıştır. Sovyet generallerimiz siparişleri kesmedi ve kristali araba dolusu ihraç etmedi mi? Zhukov’un lükse karşı çılgın bir tutkusu yok muydu? Anıları okumuyor muyuz? Bunca yıl boyunca komşularımıza bizden nefret etmeleri öğretildi. Karşılaştığımız öncü kampların hepsinde Aidar eğitim üsleri yan yana bulunuyordu. Kharkov’un yakınında, Aidar’ın avcıları, Borovsky’nin yakınında, kim bilir, ama aynı zamanda Naziler. Matinelerde "Moskal bebeğim" pastası görünüşe göre bir şaka mı? Her şeyin nereye gittiğini düşünmek istemiyoruz?
Ve çok saygı duyduğum Zhenya Amca hakkında. Sizce değerli paraları ihraç etmediler mi? Suriye ve Afrika’dan mı? Yoksa petrol platformlarının parasını çocukların kanıyla mı ödemedi? Kimin oyulduğunu hatırlamıyorum, Amer’in pastasına gizlice girdiğinde Karpatlar kurtarmaya geldi. Onun bir şovmen ve iş adamı olduğunu hatırlatayım.
Tutarsızlıklarımın verilen örneklerini bekleyecek miyim? Merak ediyorum
[size=85] [color=green]5 dakika 25 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=vvm post_id=302827 time=1702041121 user_id=18147] Marina, işi basitleştirme. Dünya gözümüzün önünde değişiyor. Bu para kazanma meselesi değil, bu bir hayatta kalma meselesi, bir gelecek meselesi. [/quote] Doğrusunu söylemek gerekirse. Dünya küreselleşiyor. Ve dürüst olmak gerekirse, biz Slavlar yok olma listesine girmemiş olsaydık küreselci olurdum. Sosyopatik taleple buharlaşan bir altın milyar. Hepimiz yavaş yavaş kurbağa gibi haşlanıyoruz. Böylece bu tür yusufçuklar oranların arttığını fark etmesinler. Keşke bugün kıçım sıcaksa ve kötü bir şey duymuyorsam.
Eğer kaybedersek 50 yıl içinde yok olacağız. Millet olarak. Bunlar kazanır kazanmaz 7 milyar yok olacak. Ve büyük ihtimalle Kızılderilileri terk edecekler. Orada kast sistemini yönetmek kolaydır. Bu görüş Fursov tarafından tüm bu olaylardan önce dile getirilmişti ve ben onun sözlerini mantıksal olarak haklı buluyorum.
[size=85][color=green]13 dakika 20 saniye sonra gönderildi: [/color ][/size] [ref= #bf0000] vvm[/ref], orduyla ilgili soruya gelince. Wagner’lar gitmişti ama geri çekilmeyi bıraktılar. Ben de öyle dedim. Zhenya Amca’nın düşüncelerini abartması tesadüf değildi. Her ne kadar iyi niyetli olsa da... Umarım. Aksi halde geçmenin bir yolu yok, doğrulandı.
Bu geri çekilmeler rezaletti. Kharkov 30 ton askeri personeli terk etti. Bu rakamın yarısı 8 yıl boyunca sadece makineli tüfeklerle cepheyi yıllarca dişleriyle tuttu. Üstelik "provokasyonlara cevap vermeyin" talimatıyla. Ah, Prigozhin’in konuşmasında da bir çelişki var. Kremlin birlikleri hazırlıyordu ama onlar hazırlıklı değildi. Aynı zamanda Kremlin hiçbir şeyi değiştirmek istemiyordu.
Vova Amca gerçekten hazırlanıyordu. Surkov’un Donbass’ta bir ordu hazırlaması gerekiyordu (yağmalandılar ve mahvoldular - öyle bir şey var) Fakat yaptırımlar açısından, neresinden bakarsanız bakın, hayatta kalamazdık. 14’teki yaptırımlar. 8 yıl boyunca Kremlin lojistik oluşturdu ve bazı ithalatların yerini almayı başardı. Bizimkinin hazırlıkları 14. yüzyılda başladı. Tekrar ediyorum, Kiev’i alırdık ama o zaman yaptırımlar bizi ezerdi. 14-15’ten bahsediyorum.
Konu dışına çıkıyorum. Artık sadece geri çekilmiyoruz, yavaş yavaş ilerliyoruz. Nereden bakarsanız bakın, ordu çok az çaba harcayarak savaşmayı öğrendi. PMC’ler çakıştı. Verimlilikleri en iyi ihtimalle %30... ama ordudakinden daha yüksek
Açıklayayım. Tabur 200 kişi. Tüm Redoubt PMC’lerini alıyoruz. Onlardan...aşçılar, personel şoförleri, iletişim, karargahı koruyan komutanın ofisi, tamirciler...sağlık görevlileri. ihtiyaç var gibi görünüyor. Ama savaşmıyorlar. Keşif neredeyse hiç bitmiyor. İHA’lar her zaman yetersizdir ve sayıları çok azdır. Sayıları eskisinden daha fazladır ama her zaman azdırlar. İHA’lar sarf malzemeleridir. Saldırılar sırasındaki ana yük. Ve 20-50 tane var, nadiren 70.... Yani çalışıyorlar. Ancak bariz nedenlerden dolayı hızla ayrılırlar. Orduda daha da fazla parazit var. Yine bazı tugaylar savaşıyor... bazıları ise başından beri arkada oturuyor. Nedenini bilmiyorum.
Ama başarı var ve bir trend var. Lansetler artık bir merak konusu değil ve gece lambaları ödüllendirildi. İnsanlar daha çok uyanıyor, toplanıyor ve yardım ediyor. Yetersiz olmasına rağmen (artı çok fazla ötüyorlar, bir şey göndereceksiniz --- yalnızca hedefli! Tabura değil, tanıdığınız belirli bir adama. TG gruplarında taktik savaşçılar soytarıdır veya taşırlar) insani yardım veya karargahı korumak, güzel ama işe yaramaz)
Mak_Sim, yeğenim bir yıldır oradaydı, seferber edildi, havalandı, Bakhmut. Kısa bir süre önce tatildeydim. Onunla gerçekten konuşamadım. Oturuyoruz diyor. Herhangi bir komuta görmüyoruz, sadece bir müfreze lideri var. Bütün sorunları kendimiz çözüyoruz. Herhangi bir şey alırsak Ukraynalılar hızla teslim oluyor; savaşmak istemiyorlar, bizi zorladılar. Ve gülüyor ve her şeyin yolunda olduğunu söylüyor.
Sizce tüm bunlar daha ne kadar sürecek?
[ref=#0000ff]Mak_Sim[/ref], yeğenim bir yıldır oradaydı, seferber edildi, havalandı, Bakhmut. Kısa bir süre önce tatildeydim. Onunla gerçekten konuşamadım. Oturuyoruz diyor. Herhangi bir komuta görmüyoruz, sadece bir müfreze lideri var. Bütün sorunları kendimiz çözüyoruz. Herhangi bir şey alırsak Ukraynalılar hızla teslim oluyor; savaşmak istemiyorlar, bizi zorladılar. Ve gülüyor ve her şeyin yolunda olduğunu söylüyor. Sizce tüm bunlar daha ne kadar sürecek?
vvm: ↑08 Dec 2023, 16:12
Dünya gözlerimizin önünde değişiyor. Bu para kazanma meselesi değil, bu hayatta kalma meselesi, gelecek meselesi.
Kaç tane saray, yat gördün mü? ve dünya çapındaki hesaplara burjuvalarımızdan mı el konuldu? Yaşıyorlar ve kendilerine hiçbir şeyi inkar etmiyorlar ama sizin için emeklilik yaşını, vergileri ve fiyatları yükselttiler. Yaşamıyorsun, sadece onlar lüks içinde yaşayabilsinler diye hayatta kalıyorsun.
[quote=vvm post_id=302827 time=1702041121 user_id=18147] Dünya gözlerimizin önünde değişiyor. Bu para kazanma meselesi değil, bu hayatta kalma meselesi, gelecek meselesi. [/quote]
Kaç tane saray, yat gördün mü? ve dünya çapındaki hesaplara burjuvalarımızdan mı el konuldu? Yaşıyorlar ve kendilerine hiçbir şeyi inkar etmiyorlar ama sizin için emeklilik yaşını, vergileri ve fiyatları yükselttiler. Yaşamıyorsun, sadece onlar lüks içinde yaşayabilsinler diye hayatta kalıyorsun.
Dünya gözlerimizin önünde değişiyor. Bu para kazanma meselesi değil, bu hayatta kalma meselesi, gelecek meselesi.
Kaç tane saray, yat gördün mü? ve dünya çapındaki hesaplara burjuvalarımızdan mı el konuldu? Yaşıyorlar ve kendilerine hiçbir şeyi inkar etmiyorlar ama sizin için emeklilik yaşını, vergileri ve fiyatları yükselttiler. Yaşamıyorsun, sadece onların lüks içinde yaşaması için hayatta kalıyorsun.
Ne olmuş yani? Bu ülkenin bir özelliği değil, sosyal sistemin bir özelliğidir. Tam olarak aynı şey, yerel özelliklere göre ayarlamalar yapılarak dünyanın herhangi bir ülkesinde de oluyor.
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
[quote=Strecoza post_id=302847 time=1702045405 user_id=15698] [quote=vvm post_id=302827 time=1702041121 user_id= 18147] Dünya gözlerimizin önünde değişiyor. Bu para kazanma meselesi değil, bu hayatta kalma meselesi, gelecek meselesi. [/quote]
Kaç tane saray, yat gördün mü? ve dünya çapındaki hesaplara burjuvalarımızdan mı el konuldu? Yaşıyorlar ve kendilerine hiçbir şeyi inkar etmiyorlar ama sizin için emeklilik yaşını, vergileri ve fiyatları yükselttiler. Yaşamıyorsun, sadece onların lüks içinde yaşaması için hayatta kalıyorsun. [/quote] Ne olmuş yani? Bu ülkenin bir özelliği değil, sosyal sistemin bir özelliğidir. Tam olarak aynı şey, yerel özelliklere göre ayarlamalar yapılarak dünyanın herhangi bir ülkesinde de oluyor.
vvm: ↑08 Dec 2023, 16:12
Kaç tane saray, yat gördün mü? ve dünya çapındaki hesaplara burjuvalarımızdan mı el konuldu? Yaşıyorlar ve kendilerine hiçbir şeyi inkar etmiyorlar ama sizin için emeklilik yaşını, vergileri ve fiyatları yükselttiler. Yaşamıyorsun, sadece onların lüks içinde yaşaması için hayatta kalıyorsun.
Ne olmuş yani? Bu ülkenin bir özelliği değil, sosyal sistemin bir özelliğidir. Tamamen aynı şey, yerel özelliklere göre ayarlamalar yapıldığında dünyanın herhangi bir ülkesinde de oluyor.
Bu doğru değil; tüm medeni ülkelerde çalışan insanlar maaş alıyor. iyi bir maaş ama iyi yaşıyorlar. Kimin için çalışıyorsun?
[quote=vvm post_id=302849 time=1702045884 user_id=18147] [quote=Strecoza post_id=302847 time=1702045405 user_id= 15698] [quote=vvm post_id=302827 time =1702041121 user_id=18147] Dünya gözlerimizin önünde değişiyor. Bu para kazanma meselesi değil, bu hayatta kalma meselesi, gelecek meselesi. [/quote]
Kaç tane saray, yat gördün mü? ve dünya çapındaki hesaplara burjuvalarımızdan mı el konuldu? Yaşıyorlar ve kendilerine hiçbir şeyi inkar etmiyorlar ama sizin için emeklilik yaşını, vergileri ve fiyatları yükselttiler. Yaşamıyorsun, sadece onların lüks içinde yaşaması için hayatta kalıyorsun. [/quote] Ne olmuş yani? Bu ülkenin bir özelliği değil, sosyal sistemin bir özelliğidir. Tamamen aynı şey, yerel özelliklere göre ayarlamalar yapıldığında dünyanın herhangi bir ülkesinde de oluyor. [/quote]
Bu doğru değil; tüm medeni ülkelerde çalışan insanlar maaş alıyor. iyi bir maaş ama iyi yaşıyorlar. Kimin için çalışıyorsun?
Mak_Sim yeğenim bir yıldır oradaydı, hava kuvvetleri Bakhmut’u seferber etti. Kısa bir süre önce tatildeydim. Onunla gerçekten konuşamadım. Oturuyoruz diyor. Herhangi bir komuta görmüyoruz, sadece bir müfreze lideri var. Bütün sorunları kendimiz çözüyoruz. Herhangi bir şey alırsak Ukraynalılar hızla teslim oluyor; savaşmak istemiyorlar, bizi zorladılar. Ve gülüyor ve her şeyin yolunda olduğunu söylüyor.
Sizce tüm bunlar daha ne kadar sürecek?
Sanırım savaşacağız bir yıl daha.
74 yaşında mı?
9 dakika 24 saniye sonra gönderilir:
Bu doğru değil; tüm uygar ülkelerde çalışan insanlar iyi bir maaş alıyor ve bu maaşla iyi geçiniyorlar. Kimin için çalışıyorsun?
Almanya’daki yeğenim. Aynı sorunların olduğunu söylüyor. Kendine özgü özellikleriyle elbette.
Önce uygar ülkeler dediğiniz ülkeleri tanımlayalım.
Batı’da maaşlar, emekli maaşları gibi daha yüksek. Orada vergiler ve ancak geçinmeye yetecek hayat var. Tıpkı bizimki gibi.
Ve büyükanneler dünyanın tüm ülkelerinde çöplükleri aynı şekilde kazarlar.
Dolar basan (esasen bir dolandırıcı) Amerika’da 300 milyonluk nüfusun 40 milyonu evsiz.
Karşılaştırma yapmak gerekirse, 90’ları hesaba katarsak elimizde bir milyondan az var.
Baltıklar mı? Gülünç olmayın. Fransa? Hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Şimdiden bahsetmiyorum bile... İki Fransız kadın takasla bize geldi, Fransa’da bir kafede oturuyorlar, zengin oldukları için değil. Çünkü evde bu aptalca, ödemesi pahalı.
İspanya işsizlikte birinci sırada. Asgari maaş 800 avro/ücret 2 avro.
Sizce maaş buna değiyor mu?
Ve unutmayın, onların 90’ları yoktu. Ama çalınan varlıklarımız var (kaynaklarımızı satın alıp kesiyorlar). Ve aynı Afrika boşuna soyuluyor (Wagner oradan başarıyla çıkarıldı)
Ya da Çin? Bir çaydanlık yapıp onu bize satmak, burada üretim yapmaktan daha ucuz nerede, çünkü orada köle gücü gerçekten KÖLE gücüdür. (Nüfusun yüzde 80’i köylüdür).
Devam etmeli miyim?
Makarevich röportajda İsrail ve onların posta ve sosyal hizmetleri hakkında ne söyledi?
Ve biz öyle olduğumuzu söylemiyorum Harika. Emeklilik gözyaşıdır. Emekli maaşımı artırıyorum - umarım bunu görecek kadar yaşamam. Maaş gerekmese daha iyi. Ama burada yüz bin kazanabilir ve yine de düzgün bir şekilde yaşayabilirsiniz. Tabii ülke içinde.
Fakat aynı zamanda Batı’da doğal karşıladığımız şeyler çoğunluk için karşılanamaz ve erişilemez durumda.
These users thanked the author Maksimum for the post (total 2):
[ref=#bf0000]vvm[/ref], konu şuysa LLlmeJI benim t/y ilginç
[size=85][color =green ]6 dakika 16 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=vvm post_id=302840 time=1702043406 user_id=18147] Mak_Sim yeğenim bir yıldır oradaydı, hava kuvvetleri Bakhmut’u seferber etti. Kısa bir süre önce tatildeydim. Onunla gerçekten konuşamadım. Oturuyoruz diyor. Herhangi bir komuta görmüyoruz, sadece bir müfreze lideri var. Bütün sorunları kendimiz çözüyoruz. Herhangi bir şey alırsak Ukraynalılar hızla teslim oluyor; savaşmak istemiyorlar, bizi zorladılar. Ve gülüyor ve her şeyin yolunda olduğunu söylüyor. Sizce tüm bunlar daha ne kadar sürecek? [/quote] Sanırım savaşacağız bir yıl daha. 74 yaşında mı?
[size=85][color=green]9 dakika 24 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Strecoza post_id=302850 time=1702046486 user_id = 15698] Bu doğru değil; tüm uygar ülkelerde çalışan insanlar iyi bir maaş alıyor ve bu maaşla iyi geçiniyorlar. Kimin için çalışıyorsun? [/quote] Almanya’daki yeğenim. Aynı sorunların olduğunu söylüyor. Kendine özgü özellikleriyle elbette. Önce uygar ülkeler dediğiniz ülkeleri tanımlayalım. Batı’da maaşlar, emekli maaşları gibi daha yüksek. Orada vergiler ve ancak geçinmeye yetecek hayat var. Tıpkı bizimki gibi. Ve büyükanneler dünyanın tüm ülkelerinde çöplükleri aynı şekilde kazarlar. Dolar basan (esasen bir dolandırıcı) Amerika’da 300 milyonluk nüfusun 40 milyonu evsiz. Karşılaştırma yapmak gerekirse, 90’ları hesaba katarsak elimizde bir milyondan az var. Baltıklar mı? Gülünç olmayın. Fransa? Hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Şimdiden bahsetmiyorum bile... İki Fransız kadın takasla bize geldi, Fransa’da bir kafede oturuyorlar, zengin oldukları için değil. Çünkü evde bu aptalca, ödemesi pahalı. İspanya işsizlikte birinci sırada. Asgari maaş 800 avro/ücret 2 avro. Sizce maaş buna değiyor mu? Ve unutmayın, onların 90’ları yoktu. Ama çalınan varlıklarımız var (kaynaklarımızı satın alıp kesiyorlar). Ve aynı Afrika boşuna soyuluyor (Wagner oradan başarıyla çıkarıldı)
Ya da Çin? Bir çaydanlık yapıp onu bize satmak, burada üretim yapmaktan daha ucuz nerede, çünkü orada köle gücü gerçekten KÖLE gücüdür. (Nüfusun yüzde 80’i köylüdür). Devam etmeli miyim? Makarevich röportajda İsrail ve onların posta ve sosyal hizmetleri hakkında ne söyledi?
Ve biz öyle olduğumuzu söylemiyorum Harika. Emeklilik gözyaşıdır. Emekli maaşımı artırıyorum - umarım bunu görecek kadar yaşamam. Maaş gerekmese daha iyi. Ama burada yüz bin kazanabilir ve yine de düzgün bir şekilde yaşayabilirsiniz. Tabii ülke içinde. Fakat aynı zamanda Batı’da doğal karşıladığımız şeyler çoğunluk için karşılanamaz ve erişilemez durumda.
Strecoza: ↑08 Dec 2023, 17:41
Bu doğru değil; tüm uygar ülkelerde çalışan insanlar iyi bir maaş alıyor ve bu maaşla iyi yaşıyorlar. Kimin için çalışıyorsunuz?
Artık YouTube’da oradan dönenlerin bunun hakkında konuştuğu koca kanallar var. Onları dinlemelisin. Batı’da da aynı sorunlardan bahsediyorlar. Ayrıntılı olarak. Buradaki hayatı (döndükten sonra) ve orada olanları karşılaştırıyorlar. Ve her seferinde geri döndüğümüz için mutlu oluyoruz!
İyi maaş mı? Cidden? Zamanın gerisindesiniz.) Orada her şey değişti.
Gövde onarımı yapıyorum.
2 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Mak_Sim: ↑08 Dec 2023, 18:12
Sanırım bir yıl daha savaşacağız.
74 yaşında mı?
[quote=Strecoza post_id=302850 time=1702046486 user_id=15698] Bu doğru değil; tüm uygar ülkelerde çalışan insanlar iyi bir maaş alıyor ve bu maaşla iyi yaşıyorlar. Kimin için çalışıyorsunuz? [/quote] Artık YouTube’da oradan dönenlerin bunun hakkında konuştuğu koca kanallar var. Onları dinlemelisin. Batı’da da aynı sorunlardan bahsediyorlar. Ayrıntılı olarak. Buradaki hayatı (döndükten sonra) ve orada olanları karşılaştırıyorlar. Ve her seferinde geri döndüğümüz için mutlu oluyoruz! İyi maaş mı? Cidden? Zamanın gerisindesiniz.) Orada her şey değişti. Gövde onarımı yapıyorum.
[size=85][color=green]2 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Mak_Sim post_id= 302855 time=1702048364 user_id=9365] Sanırım bir yıl daha savaşacağız. 74 yaşında mı? [/quote] Sormadım.
[size=85][color=green] 1 dakika 8 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Mak_Sim post_id=302855 time=1702048364 user_id=9365] 300 milyon nüfustan 40 milyonu evsizdir [/quote] Geçenlerde okudum - 50 milyon.
Mak_Sim: ↑08 Dec 2023, 15:49
İkinci Dünya Savaşı’nda bile Zhukov ve Konev’in başarılarını karşılaştırın. Ve birine ne şeref, diğerine ne.
Neyi unuttum...Gidip sonunu dinleyeceğim..
Neden bahsediyorsunuz, açıklayabilir misiniz? Bazılarının rahatsız olduğunu mu söylemek istediniz?)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Mak_Sim post_id=302819 time=1702039740 user_id=9365] İkinci Dünya Savaşı’nda bile Zhukov ve Konev’in başarılarını karşılaştırın. Ve birine ne şeref, diğerine ne. Neyi unuttum...Gidip sonunu dinleyeceğim.. [/quote] Neden bahsediyorsunuz, açıklayabilir misiniz? Bazılarının rahatsız olduğunu mu söylemek istediniz?)
Kızlar, bana bir tavsiye verin!
Kadın ve kızların görüşüne göre bu durum daha ilginç. Aptallık yüzünden (biraz kafalarının altında) kartlarda gençlere olan dileklerini kaybettiler (3 erkek, biri 15,...
Last post
sonunda ne oldu, fotoğraf çekmelerine izin verdin mi?
İnsanlar.... Bu konuda izlediğiniz, dinlediğiniz, okuduğunuz vb. her şeyi birbirinizle paylaşmanızı öneriyorum.
Filmler, diziler (herhangi bir zaman ve çağdan)... kitaplar , müzik..
Kendimi yeni veya...
Last post
Kardeş Tuk , şşş. Sen... O... Deniz taşıtını sallamayın. 😊
Seks konusunda daha iyi, yani en azından site kapatılmayacak. 😊
İlkokulda annemin arkadaşı tarafından becerilmiştim. Yaklaşık 10 yaşımdaydım ve annem bir erkekle çıkmaya başladı ve onun erkek arkadaşı sık sık bizim evde kalıyordu. Anne, evde çıplak dolaşmaya...
Last post
Annem ben tam bir tembelken beni erkeklere sattı, kadın kıyafetleri giydirdi, tüylerimi aldırdı, seksten önce lavman yaptırdı, seks shopta beni boyadı, iç çamaşırı, mantar ve topları seçti....
Şöyle bir durum vardı, 2000’li yıllarda 15-16 yaşlarında henüz okuldayken bir arkadaşım ve sınıf arkadaşımla bira içiyorduk, güzel bir kızdı ama o geceleri yürümeyi çok seviyordu :) Ölümcül bir...
Last post
Tolqala ,
Ve benim için bu kesinlikle ilginç değildi! Aynada yanımdaki adamı gördüm!!!