Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 5 years 1 month
Yanıt: Ensest
Roma, şuradan çocuk evlat edinmiş bir akrabam var yetimhane. Özel olarak yaptığı konuşmada, ilk altı ayda (o zamanlar 9 yaşında olan) çocuğun, göğsüne ya da bacaklarının arasına başını uzattığı bir şeye minnettarlığın bir biçimi olarak ona tuhaf tepkiler gösterdiğini söyledi. Neden bu kadar ilgilendiğini anlayamadı. Kocam bir gün onu yıkarken, onu öpmek ya da ağzına almak niyetiyle penisine uzandı. İlk başta hiçbir şey olmamış gibi davranıp konuyu şakaya çevirdiler, daha sonra büyük oğulları, yaptığı şakalardan sonra anne ve babasının öğrenmemesi için kendisine oral seks yapmayı teklif ettiğini söyledi. Bir STK’daki psikoloğa gittik ve orada yaptığımız görüşmelerde onun ilk ailesinde (çıkarılmadan önce) seks oyuncağı olarak kullanıldığını öğrendik. Her şey üvey babamla başladı (5 yaşında baştan çıkarıldı), sonra annem öğrendi ama umursamadı. Ve ceza vermek yerine onların oyunlarına katılmak zorundaydı. Anladığım kadarıyla hiçbir ceza almadılar ama onu izleyen kimse olmadığı ve ev darmadağın olduğu için götürüldü. Bir psikologla uzun süre çalıştıktan sonra durdu. Ancak bunun onu daha fazla nasıl etkileyeceği bilinmiyor. Bu nedenle ensest konusu çok karmaşık (amcam beni kendim baştan çıkardı, ancak şu anda ona gücenmiyorum).
Last edited by mazeretler on 30 Jun 2020, 12:38, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Ensest genellikle karmaşık bir şeydir1 Çok! Birisi ensest ilişkiye zorlanıyor ve seks oyuncağı olarak kullanılıyor. Bazı insanlar ensesti kendileri ararlar ve tüm hayatlarını ebeveynleriyle seks yaparak geçirirler. Birisi ensest ilişkisine katılanların asfalta sürülmesini talep ediyor. Birileri sessizce bu keyiflere kapılıyor... İşin en şaşırtıcı tarafı da ensest ilişkinin ne zararı ne de faydası bilimsel olarak kanıtlanamıyor! Herkes için farklıdır...
-
- Potansiyel seks nesnesi
niqk, üstelik şu konuda da yanılmayacağım 100 vakadan yalnızca 1’inin (daha az olmasa da) ortaya çıktığı varsayımı. Gerçek bir şiddet olmadığı ve tahammül edilemediği ya da başkaları tarafından fark edilmediği sürece bunun hakkında konuşmak alışılmış bir şey değil. İsimsiz anketler yapıldığında neredeyse yarısının çocuklukta benzer deneyimler yaşadığı ortaya çıkıyor. Çoğu zaman babalardan/üvey babalardan/büyükbabalardan/erkek kardeşlerden veya amcalardan. Annelerde ise çok daha az yaygındır, ancak aynı zamanda yaygındır. Katılımcıların isimsiz olduğu çalışmalardan sonuçlarda farklı ilişkiler belirlendi. Orada tablo daha üzücü - çoğu kişi bu deneyimin kendileri için travmatik olduğunu, uzun süredir üstesinden geldiklerini veya hala onları engellediğini düşünüyor. Bu konuyla ilgileniyorum çünkü ben de ergenlikten beri benzer deneyimler yaşadım. Sonra her şeyi beğendim ve tecavüze uğramadım. Kin tutmuyorum ve genel olarak her şey yolunda görünüyor, ancak kendimde kökleri büyük olasılıkla bu deneyimde olan bazı tepkiler fark ediyorum. Yani birisinin böyle bir ilişkisi varsa, o zaman oluşumu etkilememesi için her şeyi yapmaya değer ve bunu gerçekten uygulamak isteyenler iki kez düşünmelidir.
-
- Nirvana’dayım
Doğru bir şekilde şunu belirttiniz: “İki kere düşünmelisiniz”! Çünkü gerçek bilimsel çalışmalar ensestin hem olumlu hem de olumsuz sonuçlarının yüksek olasılığını ortaya koymuştur...
-
- Yönetici
- Total posts: 1509
- Registered for: 8 years 6 months
Konuya bir anket ekledim, sonuçları görmek ilginç olacak. Yalnızca kayıtlı kişiler oy kullanabilir. Kayıt butonu sağ üsttedir.
-
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 5 years
-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 7 months
Teşekkür ederim.... Mesela ben bu gruba aitim.... n
Ensest taraftarı değilim, tasvip etmiyorum ama benim için de durum aynı: sonra her şeyi beğendim ve tecavüze uğramadım ve aynı şekilde kin tutmuyorum...... Öyle oldu...... Koşulların tesadüfü.....Sonra her şeyi beğendim ve tecavüze uğramadım. Kin tutmuyorum.....
-
- Nirvana’dayım
-
Gençken gerçekten kız kardeşler istiyordum! Onları gözetledim ama hiçbir şey olmadı... ve ensestte kötü bir şey görmüyorum... asıl mesele rızaya dayalı ve çocukların küçük olmaması
-
- Total posts: 13
Misafir, Bu genellikle çok kişiseldir. Derin deneyimler
16 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
nSapıklık bir tür seks değil mi?)
Düşündüm. Kendime cevap verdim - hayır.
Seks sevdiğiniz kişiye zevk vermektir. Bunu hassasiyetle ilet, stolle. Sapkınlık bir şekilde otomatik olarak "gerginliğin hafifletilmesi" olarak algılanıyor. Spermatoksikoz hastasıysanız kendinize bir seks oyuncağı bulun, kusura bakmayın.
Önemli olan niyetinizin ne olduğudur. Ancak toplum, her halükarda, tek taraflı bir sapkınlık mı yoksa cinsel ilişkileri de içeren karşılıklı aşk mı olduğunu anlamadan bu ilişkileri zaten "Ensest" kelimesiyle damgalıyor.
16 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
nSapıklık bir tür seks değil mi?)
Düşündüm. Kendime cevap verdim - hayır.
Seks sevdiğiniz kişiye zevk vermektir. Bunu hassasiyetle ilet, stolle. Sapkınlık bir şekilde otomatik olarak "gerginliğin hafifletilmesi" olarak algılanıyor. Spermatoksikoz hastasıysanız kendinize bir seks oyuncağı bulun, kusura bakmayın.
Önemli olan niyetinizin ne olduğudur. Ancak toplum, her halükarda, tek taraflı bir sapkınlık mı yoksa cinsel ilişkileri de içeren karşılıklı aşk mı olduğunu anlamadan bu ilişkileri zaten "Ensest" kelimesiyle damgalıyor.
-
- Nirvana’dayım
Bütün mesele bu! Toplum her özel durumu ayrı ayrı ele almaz. Tamamen kelimeye tepki verir. Parmağıyla işaret ettiler, bir büyü yaptılar - suçlu! Hapishaneye kadar!
-
-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler
-
-
Onu ancak 18 yaşımdayken öğrendim. Saat 12’de gördüm. Yaz aylarında annem ve ben köye büyükannemizin yanına dinlenmeye gittik. Babam uçuşta. Annem o zamanlar 32 yaşındaydı, güzel ve zayıftı. Neden gördün? Şahsen ben ensest yaşamadım! Annemi Sergei amcamla gördüm. Bu onun kardeşi! Nehirde dinleniyorduk. Bir ziyafet vardı. Akşama doğru annem mayo vermeye gitti, amcası da onunla gitti, sarhoştu. Yaklaşık 20 dakikadır yoktular. Annemin telefonu çalmaya başladı ve arayan babamdı. Onlarla konuştum. Ve annemi aramak istedim. Onu aramaya gittim. Ama yaklaşık 50 metre öteye gittiğimde annemin nasıl dört ayak üzerinde durduğunu ve Seryozha Amca’nın da onu yanında getirdiğini gördüm. O olduğunda bile korktum. Daha sonra dışarı çıkıp arka tarafa geldi. İlk defa seksi ve çıplak bir anneyi görüyordum. Sonra evde hamamdaydılar, sadece annesinin onu nasıl emdiğini gördüm. Ve sonra bunun ensest olduğunu öğrendim!
-
Ve kuzenim ve ben gençken 18 yaşındaydık, üzerinden 40 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen hala ona karşı sıcak duygular besliyorum.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
Ensest normaldir, özellikle annenleyken, yalnızca o senin yakınlığı anlamana ve öğretmene yardımcı olacaktır.
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
-
- Nirvana’dayım
-
Bu benim ve annemin başına geldi, tecrit halindeydik, sonunda birlikte olduk, o birkaç yıldır boşandı, o 44 yaşında, ben 19 yaşındayım, çok uzun zamandır birlikteyiz ve şimdi
-
-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
Ama yine de güzel!
-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
Kayınvalidesiyle - bu elbette.....Ama bu ensest değil.....
[/quote]
Ama bu yine de güzel!
[/quote]

[/quote]
nNeye katılmıyorsun?
[/quote]
Ama bu yine de güzel!
[/quote]

[/quote]
nNeye katılmıyorsun?
-
Merhaba, teyzemi baştan çıkarmak istiyorum, kimse bana hangi durumda, hangi anda daha iyi olduğunu söyleyebilir mi?
-
-
Evet, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
Karımı ve kayınvalidemi sikiyorum..
Kayınvalidemin kıçından hoşlanıyorum ama almıyor onun ağzında.. pek öyle değil
Kayınvalidemin kıçından hoşlanıyorum ama almıyor onun ağzında.. pek öyle değil
-
- Nirvana’dayım

14 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
Neden buna inanmıyoruz. Yazlıkta, mangalda ve soğuk bir likörle (alkolle daha iyi!) - burada kendi kız kardeşinize ulaşmanız uzun sürmeyecek!

14 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
Nedenini bilmiyor musun? Eşiniz mutlu mu? Kayınvalideniz mutlu mu? Ve ağzı kaçmayacak - onu baştan çıkarmak için acele etmeyin! Ve yapacak!Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
Kayınvalidemi seviyorum göt ama ağzına almıyor..beğenmiyor
-
En iyisi, bazı durumlarda içki içerken yanına oturun, mutlaka iltifat edin, kaba davranın, onunla ilgilenin, sonra ona gösteriş yapın, elinizi uzatın, ona gelişigüzel dokunun.
-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler
Ama yine de güzel! n
Aslında ben de aynı fikirde değildim. Bu benim için çılgınca.Neye katılmıyorsunuz?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15179 Views
-
Last post by Sanatçı
-
- 24 Replies