Nasıl olmasın? Kimsede yok mu?
Seri tekeşlilik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Cevap: Seri tek eşlilik
Kötü düzen düzensizlik, düzensizlik ise kaostur. Kısıtlamalar manipülasyondur ve başka bir şey değildir.
Kimse ideal düzenden bahsetmiyor. Sadece kısıtlamalar düzen getirmez. İnsanlar sigara içebilecek başka yerleri olmadığı için hala girişte sigara içiyorlar ama şimdi yakalanırlarsa para cezası alıyorlar.BeachBunny: ↑17 Nov 2023, 21:44Gerçek değil) Bazı insanlar için bazı koşullar rahat olacaktır, çünkü diğerleri - diğerleri. Kısıtlamalar düzene eşit değildir, ancak kısıtlama olmayan düzen de yoktur) Düzen, belirli kurallar dizisidir ve belirli kısıtlamalar değildir.) Kötü düzen, tam bir kaostan iyidir.Düzen, insanlar için konforlu bir ortamın yaratılmasıdır.
"Eğer Girişte sigara yakarsan ceza yiyeceksin, emir bu mu?” (c). Evet, kural buysa, kural budur. "Hayır, trenlerde sigara içilen odalar yapıldığında sıra verilecek." (c). Düzen, insanların sigara içmeyi ve kendilerini ve başkalarını zehirlemeyi bırakmalarıdır. Yani dediğim gibi düzen subjektif ve göreceli bir kavramdır. Prensipte ideal bir düzen yoktur, tıpkı ideal insanların olmadığı gibi.
Kötü düzen düzensizlik, düzensizlik ise kaostur. Kısıtlamalar manipülasyondur ve başka bir şey değildir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
O halde ben çok eşlilik taraftarıyım.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Ayrıca sigara içme alanı yaparak sigara içenler için rahat bir ortam da yaratabiliriz. Ama insanların rahatı umurumuzda değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 1 year 9 months
"İnsanlar koridorlarda sigara içiyor ve başka yer olmadığı için hâlâ sigara içiyorlar, ancak şimdi dikkatinizi çekerlerse ceza alıyorlar." (c) Her şey görecelidir,
kısıtlamalar da dahil, örneğin, eğer bu sigara içenlere her yanlış yerde sigara içtiklerinde para cezası yerine parmakları kırılsaydı, ihlal edenlerin sayısı çok daha az olurdu.) Sorun kısıtlamalarda değil, onların etkililik.
Kötü düzen, kötü düzendir. Böyle bir zihniyetiniz var, kısmen karşılaştırılacak hiçbir şeyiniz olmadığı için) Eminim ki hiçbir zaman büyük insan gruplarını yönetmek zorunda kalmamışsınızdır ve böyle bir zihniyetle başarıya ulaşamazsınız.) Seni bir yere gönder, mesela Somali’ye, böylece farkı hissedersiniz ve kanunsuzluk ile geleneksel düzen arasındaki sınırın nerede olabileceğini görürsünüz. Kısıtlamalar düzenleme sisteminin bir parçasıdır.Strecoza: ↑17 Nov 2023, 21:49 Kimse ideal düzenden bahsetmiyor. Sadece kısıtlamalar düzen getirmez. İnsanlar sigara içebilecek başka yerleri olmadığı için hala girişte sigara içiyorlar ama şimdi yakalanırlarsa para cezası alıyorlar.
Kötü düzen düzensizlik, düzensizlik ise kaostur. Kısıtlamalar manipülasyondur, başka bir şey değildir.
"İnsanlar koridorlarda sigara içiyor ve başka yer olmadığı için hâlâ sigara içiyorlar, ancak şimdi dikkatinizi çekerlerse ceza alıyorlar." (c) Her şey görecelidir,
kısıtlamalar da dahil, örneğin, eğer bu sigara içenlere her yanlış yerde sigara içtiklerinde para cezası yerine parmakları kırılsaydı, ihlal edenlerin sayısı çok daha az olurdu.) Sorun kısıtlamalarda değil, onların etkililik.
Gerçekten) O halde kısıtlamalar örneğin insanları öldürmek için kaldırılabilir mi?) Tecavüz için mi? ) Ağır bedensel zarar için mi?) Kendinize devam edin. Bu sadece manipülasyondur)
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Ve bana Somali’den bahset. Orada ne kadar süre yaşadınız?
Peki, yönettiğiniz ekipte kaç kişi olduğunu bize söyleyin.
Cinayet üzerindeki kısıtlama nasıl kaldırılabilir? Öldürmenin bir sınırı var mı? Tamamen saçmalık yazdığının farkında mısın?BeachBunny: ↑17 Nov 2023, 22:04Kötü düzen, kötü düzendir. Böyle bir zihniyetiniz var, kısmen karşılaştırılacak hiçbir şeyiniz olmadığı için) Eminim ki hiçbir zaman büyük insan gruplarını yönetmek zorunda kalmamışsınızdır ve böyle bir zihniyetle başarıya ulaşamazsınız.) Seni bir yere gönder, mesela Somali’ye, böylece farkı hissedersiniz ve kanunsuzluk ile geleneksel düzen arasındaki sınırın nerede olabileceğini görürsünüz. Kısıtlamalar düzenleme sisteminin bir parçasıdır.Kimse mükemmel düzenden bahsetmiyor. Sadece kısıtlamalar düzen getirmez. İnsanlar sigara içebilecek başka yerleri olmadığı için hala girişte sigara içiyorlar ama şimdi yakalanırlarsa para cezası alıyorlar.
Kötü düzen düzensizlik, düzensizlik ise kaostur. Kısıtlamalar manipülasyondur, başka bir şey değildir.
kısıtlamalar da dahil, örneğin, eğer bu sigara içenlere her yanlış yerde sigara içtiklerinde para cezası yerine parmakları kırılsaydı, ihlal edenlerin sayısı çok daha az olurdu.) Sorun kısıtlamalarda değil, onların etkililik.Gerçekten) O halde kısıtlamalar örneğin insanları öldürmek için kaldırılabilir mi?) Tecavüz için mi? ) Ağır bedensel zarar için mi?) Kendinize devam edin. Bu sadece manipülasyondur)
Ve bana Somali’den bahset. Orada ne kadar süre yaşadınız?
Peki, yönettiğiniz ekipte kaç kişi olduğunu bize söyleyin.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Zorba Carrie, ESKİ DOST
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Bir erkek arkadaşımla çıktım, ayrıldım, bir başkasıyla tanıştım... Aynı kişiliklere, mizaçlara sahip değildik... Ve sonra şu anki kocamla tanıştım ve seri tekeşlilik artık sona erdi: şanslıyım)
Büyük ihtimalle seri tek eşlilik, kişisel hayatınızdaki bir başarısızlıklar zinciridir. Veya tam tersi, iyi şanslar ve her seferinde daha da şanslı olursunuz)
Bir erkek arkadaşımla çıktım, ayrıldım, bir başkasıyla tanıştım... Aynı kişiliklere, mizaçlara sahip değildik... Ve sonra şu anki kocamla tanıştım ve seri tekeşlilik artık sona erdi: şanslıyım)
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- Venüs, Alice, Serg_A, vesaire
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
Ve bunu romantik bir ilişki olarak adlandırmak için: "amıma/memelere/yarağıma bak! Vay be harika, seni sikerdim" (burada en çok ne var) - peki, hayır :) Bu bir çeşit saçmalık. Bilmiyorum, belki birisinin başbakanında sanal gerçeklik gerçekleşir, ama özünde bu aynı zamanda klavye önünde yapılan bir el işidir.
Forumda gördüklerime bakılırsa, burada herhangi birinin gerçek hayatta tanışmış olması pek olası değil ve olay şu şekilde ortaya çıktı: seks

Evet, öğrendim. Bir şekilde neşe yoktu, hafif şikayetler vardı ama bir şekilde unutuldu. Neyse ki hesabı bilmiyor; otomatik olarak kapanıyor. Yani sadece okuduğumu gördüm. Hatta bazen dolaylı olarak benim kaçırdığım şeylere aşina olmak için bilmesinin ve okumasının onun için iyi olacağını bile düşünüyorum. Ancak bunun doğru (veya gerekli) sonuçlara varmayacağını düşünüyorum. Ve karşılıklı anlayış yolunda tartışma ve hareket yerine, yalnızca şikayetler ve suçlamalar olacak.
-
- Nirvana’dayım
O halde bırakın kayıt olsun ve yazsın! Burada gerçekten ama gerçekten normal, gerçek kadınlardan yoksunuz! Varlar ama sayıları çok fazla! :evet: :evet: :evet:
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
- Venüs, İsveç125, Serg_A, vesaire
-
- Nirvana’dayım
Neden böyle düşünüyorsun?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Venüs, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Eh, onu 10 yıldan fazladır tanıyorum... Yapabilirim Önceki deneyimlere dayanarak tepkileri tahmin edin. Mümkün olduğu kadar incelikli olmama rağmen, doğrudan konuşma girişimlerim de aynı şekilde başarısız oldu.
- These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Venüs
-
- Nirvana’dayım
Yürüyen yolun üstesinden gelecektir, var durmaya gerek yok. Biliyorsunuz en zor yalnızlık birlikte yalnızlıktır.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Venüs, Gudgeon, Serg_A
-
- Penetrasyon
Çok küçüklerden (5-7 kişi) oldukça büyüklere kadar farklı zamanlarda farklı insan gruplarına liderlik ettim. artı veya eksi 70 ila 150 kişi.
Varsayımsal ve kasıtlı konuşuyorum abartılı, böylece saçma sapan konuşanın siz olduğunuzu anladınız, ama nedense yine de aklınıza gelmiyor) Somali hakkında kendiniz okuyun, internetiniz var ve sonra bana “düzen” ve “rahatlıktan” bahsedin. ”) Bazı şeyleri anlamak için orada yaşamaya gerek yok)
Çok küçüklerden (5-7 kişi) oldukça büyüklere kadar farklı zamanlarda farklı insan gruplarına liderlik ettim. artı veya eksi 70 ila 150 kişi.
-
- En güçlü orgazm!
Ne yazık ki her zaman yeniden deneyecek gücü bulamıyorsunuz. Çünkü bir girişim başarısız olduğunda "geri tepme" oldukça rahatsız edicidir. Bence bir kişi bunu tartışmaya ya hazırdır ya da değildir. Zorlamanız mümkün değil, tartışma noktasına kadar “büyümesini” bekleyebilirsiniz. Doğru, beklememek için büyük bir şans var. Bu nedenle konuşmaya çalışıyorum... ama çok sık değil çünkü bunun için içsel mana birikiyor :)Hooligan Carrie: ↑17 Nov 2023, 22:35 Eh, yürüyen yola hakim olur, durmaya gerek yok. Biliyorsunuz, en zor yalnızlık birlikte yalnızlıktır.
-
- Nirvana’dayım
Peki öyle. Neyse, iyi şanslar.
- Serg_A, Gudgeon
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
BeachBunny, 70-150 kişilik bir takım düşünür müsün? insanlar büyük mü olacak? Ve Somali hakkında yazmayı unuttun.
Genel olarak sohbet konusunu bıraktık. Sorunun kısıtlamalar değil, bunların etkinliği olduğunu kendiniz yazdınız. Kısıtlamalarımız etkili değil ama miktarları inanılmaz ve bunun sınır olmadığını dehşetle anlıyoruz. Aslında hukukun seçici davranması, bu hayatta adalet konusunda bizi güvenilir bile kılmıyor.
Genel olarak sohbet konusunu bıraktık. Sorunun kısıtlamalar değil, bunların etkinliği olduğunu kendiniz yazdınız. Kısıtlamalarımız etkili değil ama miktarları inanılmaz ve bunun sınır olmadığını dehşetle anlıyoruz. Aslında hukukun seçici davranması, bu hayatta adalet konusunda bizi güvenilir bile kılmıyor.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Zorba Carrie, ESKİ DOST
-
- Penetrasyon
Bunu dikkate alırsan burada kadınların erkeklere oranı 1’e 10, daha fazla değilse, o zaman gerçek hayatta ne tür toplantılardan bahsediyoruz?) Birisinin tanıştığını itiraf ediyorum ama bu oldukça nadir bir istisna. Ayrıca, gerçek hayatta yaratacakları akıl almaz sefahatleri, kimseyi kırmamak için kendimi doğru ifade edeceğimi burada anlatan vatandaşların çoğunluğunun da bunu organize etmeye hazır olduklarını kesin bir güvenle söyleyebilirim. aynı sefahat sadece fantezilerinde, başka bir şey değil, bu hem erkekler hem de kadınlar için geçerlidir)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
Strecoza, mesele benim takımın Büyük ya da küçük, gerçek şu ki, 5 yıldan fazla bir süredir insan gruplarını yönetmede başarılı bir deneyime sahibim, onların büyüklüğü ikinci planda. Etkili bir lider olmak için, popüler olmasalar ve bazen çok zor olsalar bile doğru kararları verebilmeniz gerekir. Bu tamamen kurallar ve kısıtlamalar konusuyla ilgilidir.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Beş yıldır başarılı bir lider miydiniz? Başarılı bir şekilde liderlik ettiğinizi nasıl anladınız ve en önemlisi neden sadece beş yıl boyunca idare edebildiniz? Kaldırıldı? Başarılı bir lider mi işe aldınız?BeachBunny: ↑17 Nov 2023, 23:04 Strecoza, mesele şu değil: Ekibin büyük ya da küçük olduğunu düşünüyorum, gerçek şu ki, 5 yıldan fazla bir süredir insan gruplarını yönetmede başarılı bir deneyime sahibim, onların büyüklüğü ikincil öneme sahip. Etkili bir lider olmak için, popüler olmasalar ve bazen çok zor olsalar bile doğru kararları verebilmeniz gerekir. Bunların hepsi kurallar ve kısıtlamalar konusuyla ilgili.
-
- Penetrasyon
Bununla neden ilgilendiğinizi tam olarak anlamıyorum, ama sırayla öyle olsun: 1) Beşten fazla Elbette yıllar geçti, 2) Başarılı bir şekilde yönetildim, liderliğimin başarılı fiili sonuçları olduğu için karşılaştırılacak bir şey vardı, 3) Kimse beni görevden almadı ve bunu kimse yapamazdı. Kendi başıma ayrıldım.
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Her şey ilgimi çekiyor. Benimle bir tartışmaya girdiğinizde, eğer herhangi bir konuda kendi görüşüm varsa, bunun birdenbire ortaya çıkmadığına hazırlıklı olun. Bu, bu konuyu daha önce düşünüp sonuca vardığım anlamına geliyor.
Ben de bir liderim. Astlarınıza, herkese bir yaklaşıma ihtiyacınız var. Elbette, bağlılığımda orta yönetimi yöneten yöneticilerin, ast kadronun ve teknik çalışanların bir bağlantısı var ama gerekirse aracısız herkesle iletişim kurmayı ayıp olarak görmüyorum. Bu yüzden departmanda düzen var.
Kontrol ederken komşu departmanı işaret edip işlerin benim için kötü olduğunu, hatta daha da kötü olduğunu söylemek hiç aklıma gelmedi. Ve eğer henüz Somali’ye gitmediğini söyleseydim, bana aptal olduğumu söylerlerdi.
Şimdi bana öyle geliyor ki ya aptalı oynuyorsun ya da gerçekten dar görüşlü bir insanı oynuyorsun. Kötü bir lider başkalarını suçlar. Kötü bir liderin düzen yerine kötü düzeni vardır. Kötü bir liderin pek çok etkisiz kısıtlaması vardır.
Başarılı bir şekilde idare edip ayrıldınız mı? Neden? Beş yıl boyunca her şey sana uydu ve sonra durdu mu? Hikayenizde bir şeyler uymuyor.BeachBunny: ↑17 Nov 2023, 23:29Bununla neden ilgilendiğinizi tam olarak anlamıyorum, ama sırayla öyle olsun: 1) Beşten fazla Elbette yıllar geçti, 2) Başarılı bir şekilde yönetildim, liderliğimin başarılı fiili sonuçları olduğu için karşılaştırılacak bir şey vardı, 3) Kimse beni görevden almadı ve bunu kimse yapamazdı. Kendi başıma ayrıldım.Beş yıldır başarılı bir lider misiniz? Başarılı bir şekilde liderlik ettiğinizi nasıl anladınız ve en önemlisi neden sadece beş yıl boyunca idare edebildiniz? Kaldırıldı? Başarılı bir yöneticiyi işe aldınız mı?
Her şey ilgimi çekiyor. Benimle bir tartışmaya girdiğinizde, eğer herhangi bir konuda kendi görüşüm varsa, bunun birdenbire ortaya çıkmadığına hazırlıklı olun. Bu, bu konuyu daha önce düşünüp sonuca vardığım anlamına geliyor.
Ben de bir liderim. Astlarınıza, herkese bir yaklaşıma ihtiyacınız var. Elbette, bağlılığımda orta yönetimi yöneten yöneticilerin, ast kadronun ve teknik çalışanların bir bağlantısı var ama gerekirse aracısız herkesle iletişim kurmayı ayıp olarak görmüyorum. Bu yüzden departmanda düzen var.
Kontrol ederken komşu departmanı işaret edip işlerin benim için kötü olduğunu, hatta daha da kötü olduğunu söylemek hiç aklıma gelmedi. Ve eğer henüz Somali’ye gitmediğini söyleseydim, bana aptal olduğumu söylerlerdi.
Şimdi bana öyle geliyor ki ya aptalı oynuyorsun ya da gerçekten dar görüşlü bir insanı oynuyorsun. Kötü bir lider başkalarını suçlar. Kötü bir liderin düzen yerine kötü düzeni vardır. Kötü bir liderin pek çok etkisiz kısıtlaması vardır.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Serg_A, ESKİ DOST
-
- Penetrasyon
Strecoza, Başarıyla liderlik etti. Sol. Şaşırtıcı olan ne? Birincisi, artık çıkarlarıma uymuyordu ve ikincisi, tüm küçük görevleri devredebileceğim güvenilir insanlara sahip olduğum için her şeyi tam kontrol altında tutmaya alışkın olduğum gerçeğiyle birlikte sürekli güçlük sağlığımı bozmaya başladı. ve aslında doğrudan kontrol olmadan kendilerini sıçmaları konusunda endişelenmeye gerek yoktu; ayrıca aşırı sorumluluk gibi uzun zamandır kurtulmaya çalıştığım olumsuz bir özelliğim var. Genel olarak çok başarılı sonuçlara rağmen istediğim sonuçları alamadım bu arada kimse alamazdı ama bu bana yakışmadı.
1 saat 3 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Eh, hepimiz benim hakkımda konuşuyoruz, evet benim hakkımda) Haydi senden konuşalım)
Aydınla beni, kime liderlik ediyorsun? Bir lider olarak başarılarınız nelerdir?) Bunları nasıl değerlendirmelisiniz? Bu konuyla ilgili bazı şüphelerim var ama bir lider olarak yeterliliğinizi kesinlikle değerlendirmeyeceğim, eğer gerçekten liderseniz)
P.S. Çok komik, son yorumunuz da kayboldu)
Tam olarak neyden bahsediyoruz? Tüm rakiplerim arasında en iyi sonuçları elde ettim ve eğer hiç kimse en iyi sonuçları elde edemiyorsa kiminle karşılaştırmalıyım? Peki Somali’nin bununla ne alakası var?) Somali’yi örnek olarak verdim ki olası farkı daha net anlayasınız. 40 derece ile 39 derece sıcaklıktaki suyu karşılaştırdığınızda farkı hissetmezsiniz, benzetmeyi anlıyor musunuz?) Ne düşündüğünüzün, kim olduğumu düşündüğünüzün bir önemi yok. Kötü düzen, iyi düzen; her şey göreceli ve özneldir. İyi sıra veya kötü sıra için net bir kriter yoktur. Verimlilik, sonuç ve bunu başarmanın kabul edilebilir yolları gibi kavramlar vardır.Strecoza:17 Nov 2023, 23:58 Kontrol ederken başımı sallamayı hiç düşünmedim bile bir sonraki departmana durumum kötü, onların durumu daha da kötü. Ve eğer henüz Somali’ye gitmediğini söyleseydim bana aptal olduğumu söylerlerdi.
Şimdi bana öyle geliyor ki ya aptalı oynuyorsun ya da gerçekten dar görüşlüyü- düşünceli kişi. Kötü bir lider başkalarını suçlar. Kötü bir liderin düzen yerine kötü düzeni vardır. Kötü bir liderin pek çok etkisiz kısıtlaması vardır.
1 saat 3 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Prensipte tüm konuşmanın bu şekilde kısaltılması gerekirdi ) Siz, konunun özünü ve yaptığım işin ayrıntılarını bilmeden, bana teşhis koydular ve lider olarak yetkinliğim hakkında sonuçlar çıkardılar.) Kalıplaşmış, sınırlı düşünceye sahipsiniz ve bana lider olduğunuzu söylüyorsunuz ve düşük seviyeli bile değil mi?) Çok ilginç) Bir kişi aynı zamanda hem nitelikli bir uzman hem de güvenilmez bir kişi olabilir, bu bilginiz içindir. Başınız dertte olduğu için size 5 yıl boyunca aynı spesifikasyonla 3 farklı takımı yönettiğimi ve her yerde mükemmel sonuçlar elde ettiğimi söyleyeceğim, bu birincisi, ikincisi, sıradan insanları kontrol etmek zorunda değildim, bu sizin spekülasyonunuz, buna gerek yoktu, bunun için adamlarım vardı ve sorunlar tam olarak yönetim ekibinden, ara yönetimden veya fikirleri dikkate alınması gereken kişilerden geliyordu ve bu kişileri yönetimden çıkarma fırsatım olmadı. denklem benden bağımsız nedenlerden dolayı. Örneklerim fazlasıyla doğru ve en önemlisi basit, ancak görünüşe göre bazı nedenlerden dolayı bu örnekleri bile anlayamıyorsunuz. Başvurduğum kısıtlamalar ve tedbirler etkili oldu ve ihtiyacım olan sonucu verdi, yargılamak kesinlikle size düşmez.) Düzen dediğiniz şey, sizin anlayışınızda ancak düzen olabilir, bu açık mı, değil mi?) Bende var olabilir düzenin farklı bir anlayışı olması, komşunun üçüncüsü olması vb. Örnekler ve karşılaştırmalara gelince - "Her şey karşılaştırma yoluyla bilinir" (c) Friedrich Nietzsche.Strecoza: ↑18 Nov 2023, 00:54 İnsanlar güvenilir değil, nitelikli olmalıdır. Bir yöneticinin beş yıl boyunca bağımsız olarak, denetim olmadan çalışamayan çalışanı yoksa, o zaman sadece kötü bir yönetici değil, aynı zamanda yönetici de değilsiniz. Süreçleri kontrol etmek ve liderlik etmek iki farklı şeydir.
Örnekleriniz doğru değil. Eğer bir düzenin olması gerekiyorsa, o zaman bir düzenin olmalı ve başkalarından örnek vermemelisin. Aldığınız kısıtlamalar etkili değilse bunların hiçbir anlamı yok.
Eh, hepimiz benim hakkımda konuşuyoruz, evet benim hakkımda) Haydi senden konuşalım)
Aydınla beni, kime liderlik ediyorsun? Bir lider olarak başarılarınız nelerdir?) Bunları nasıl değerlendirmelisiniz? Bu konuyla ilgili bazı şüphelerim var ama bir lider olarak yeterliliğinizi kesinlikle değerlendirmeyeceğim, eğer gerçekten liderseniz)
P.S. Çok komik, son yorumunuz da kayboldu)
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Ne diyebilirim? Kendinizi övmeyi seviyorsunuz ve bunun için bir şeyler olsun diye liderlik çalışmasıyla ilgili bütün bir hikaye uyduruyorsunuz. Senin hakkında hiçbir şüphem yok. İlkel düşüncenle, çok ilkel düşüncenle, büyük hırslarına ve hayal gücüne rağmen, birkaç kişiye bile liderlik etmek için işe alınmazsın.
İnsanlar Siz güvenilmezsiniz ama siz çok etkili bir lidersiniz. Rakipler arasında en iyisi. Senin sözlerinle.BeachBunny: ↑18 Nov 2023, 01:45 Strecoza, Başarıyla liderlik etti. Sol. Şaşırtıcı olan ne? Birincisi, artık çıkarlarıma uymuyordu ve ikincisi, tüm küçük görevleri devredebileceğim güvenilir insanlara sahip olduğum için her şeyi tam kontrol altında tutmaya alışkın olduğum gerçeğiyle birlikte sürekli güçlük sağlığımı bozmaya başladı. ve aslında doğrudan kontrol olmadan kendilerini sıçmaları konusunda endişelenmeye gerek yoktu; ayrıca aşırı sorumluluk gibi uzun zamandır kurtulmaya çalıştığım olumsuz bir özelliğim var. Genel olarak çok başarılı sonuçlara rağmen istediğim sonuçları alamadım bu arada kimse alamazdı ama bu bana yakışmadı.Tam olarak neyden bahsediyoruz? Tüm rakiplerim arasında en iyi sonuçları elde ettim ve eğer hiç kimse en iyi sonuçları elde edemiyorsa kiminle karşılaştırmalıyım? Peki Somali’nin bununla ne alakası var?) Somali’yi örnek olarak verdim ki olası farkı daha net anlayasınız. 40 derece ile 39 derece sıcaklıktaki suyu karşılaştırdığınızda farkı hissetmezsiniz, benzetmeyi anlıyor musunuz?) Ne düşündüğünüzün, kim olduğumu düşündüğünüzün bir önemi yok. Kötü düzen, iyi düzen; her şey göreceli ve özneldir. İyi sıra veya kötü sıra için net bir kriter yoktur. Verimlilik, sonuç ve bunu başarmanın kabul edilebilir yolları gibi kavramlar vardır.Strecoza:17 Nov 2023, 23:58 Kontrol ederken başımı sallamayı hiç düşünmedim bile bir sonraki departmana durumum kötü, onların durumu daha da kötü. Ve eğer henüz Somali’ye gitmediğini söyleseydim bana aptal olduğumu söylerlerdi.
Şimdi bana öyle geliyor ki ya aptalı oynuyorsun ya da gerçekten dar görüşlüyü- düşünceli kişi. Kötü bir lider başkalarını suçlar. Kötü bir liderin düzen yerine kötü düzeni vardır. Kötü bir liderin pek çok etkisiz kısıtlaması vardır.
1 saat 3 dakika 50 saniye sonra gönderilir:Prensipte tüm konuşmanın bu şekilde kısaltılması gerekirdi ) Siz, konunun özünü ve yaptığım işin ayrıntılarını bilmeden, bana teşhis koydular ve lider olarak yetkinliğim hakkında sonuçlar çıkardılar.) Kalıplaşmış, sınırlı düşünceye sahipsiniz ve bana lider olduğunuzu söylüyorsunuz ve düşük seviyeli bile değil mi?) Çok ilginç) Bir kişi aynı zamanda hem nitelikli bir uzman hem de güvenilmez bir kişi olabilir, bu bilginiz içindir. Başınız dertte olduğu için size 5 yıl boyunca aynı spesifikasyonla 3 farklı takımı yönettiğimi ve her yerde mükemmel sonuçlar elde ettiğimi söyleyeceğim, bu birincisi, ikincisi, sıradan insanları kontrol etmek zorunda değildim, bu sizin spekülasyonunuz, buna gerek yoktu, bunun için adamlarım vardı ve sorunlar tam olarak yönetim ekibinden, ara yönetimden veya fikirleri dikkate alınması gereken kişilerden geliyordu ve bu kişileri yönetimden çıkarma fırsatım olmadı. denklem benden bağımsız nedenlerden dolayı. Örneklerim fazlasıyla doğru ve en önemlisi basit, ancak görünüşe göre bazı nedenlerden dolayı bu örnekleri bile anlayamıyorsunuz. Başvurduğum kısıtlamalar ve tedbirler etkili oldu ve ihtiyacım olan sonucu verdi, yargılamak kesinlikle size düşmez.) Düzen dediğiniz şey, sizin anlayışınızda ancak düzen olabilir, bu açık mı, değil mi?) Bende var olabilir düzenin farklı bir anlayışı olması, komşunun üçüncüsü olması vb. Örnekler ve karşılaştırmalara gelince - "Her şey karşılaştırma yoluyla bilinir" (c) Friedrich Nietzsche.Strecoza: ↑18 Nov 2023, 00:54 İnsanlar güvenilir değil, nitelikli olmalıdır. Bir yöneticinin beş yıl boyunca bağımsız olarak, denetim olmadan çalışamayan çalışanı yoksa, o zaman sadece kötü bir yönetici değil, aynı zamanda yönetici de değilsiniz. Süreçleri kontrol etmek ve liderlik etmek iki farklı şeydir.
Örnekleriniz doğru değil. Eğer bir düzenin olması gerekiyorsa, o zaman bir düzenin olmalı ve başkalarından örnek vermemelisin. Aldığınız kısıtlamalar etkili değilse bunların hiçbir anlamı yok.
Aydınla beni, kime liderlik ediyorsun? Bir lider olarak başarılarınız nelerdir?) Bunları nasıl değerlendirmelisiniz? Bu konuyla ilgili bazı şüphelerim var ama bir lider olarak yetkinliğinizi kesinlikle değerlendirmeyeceğim, eğer gerçekten öyleyseniz)
Ne diyebilirim? Kendinizi övmeyi seviyorsunuz ve bunun için bir şeyler olsun diye liderlik çalışmasıyla ilgili bütün bir hikaye uyduruyorsunuz. Senin hakkında hiçbir şüphem yok. İlkel düşüncenle, çok ilkel düşüncenle, büyük hırslarına ve hayal gücüne rağmen, birkaç kişiye bile liderlik etmek için işe alınmazsın.
-
- En güçlü orgazm!
Strecoza, sana katılmıyorum İran’a gelince, orada oldukça normal, modern insanlar yaşıyor. Aptalların kanunlarına gelince, bütün bu burkalar ve başörtüler elbette vahşettir, ama bizim de vahşi olduğumuz doğru muydu? Geçtiğimiz yüzyılın başında ülkemizde bir kadın başı açık yürüyemiyordu, şimdi de insanları bir yere, kimi tapınağa, kimi camiye götürmek için bu vahşeti yeniden bize aşılamaya çalışıyorlar. .. İran’da, karışıklığa dahil her şey var, sadece bunu kimseye göstermemeyi biliyorlar. Ve bu “ahlak polisinin” bir kadını öldürmesi, bir kişinin yanlış zamanda yanlış yerde bulunmasıyla ilgili bir durumdur. Açıklamaya çalışacağım, bir zamanlar sınıf arkadaşlarımdan birinin (uzun zaman önce) poliste öldürüldüğünü, ölesiye dövüldüğünü öğrendim, tıpkı Kaidanovsky’nin polis karakolunda dövülerek öldürülmesi gibi ve birkaç benzer vaka daha biliyorum. Evet, polis Kaidanovsky’nin onlara kaba davrandığını söyledi ve arkadaşım da yanlış davrandı. Demek istediğim, herhangi bir ülkede sizi koruması gerekenlere karşı çok dikkatli olmanız gerekir, eğer hile yaparsanız hapse girebilir ya da ölebilirsiniz...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
Kötü olan ne? Kadınlar eziliyor mu? Kendilerine ait bir ilişki kültürü var. Onun vahşi olduğunu düşünebiliriz. Ama bu onları üçe katlıyor ve bu kültürün Türkiye’deki ilişkilerden çok da farklı değil. Türkiye sizde de aynı tutumu uyandırıyor mu?
Sizin için?)
Kötü olan ne? Kadınlar eziliyor mu? Kendilerine ait bir ilişki kültürü var. Onun vahşi olduğunu düşünebiliriz. Ama bu onları üçe katlıyor ve bu kültürün Türkiye’deki ilişkilerden çok da farklı değil. Türkiye sizde de aynı tutumu uyandırıyor mu?
-
- Penetrasyon
Bu notta bu konuşmayı sonlandırıyorum) En iyi dileklerimle, lider
Kabalığın sana zarar vermiyor Belki seni hayal kırıklığına uğratırım ama manipülasyon konusunda da usta değilsin. "Halkınız güvenilmez" (c) Aniden, evet, bunun gerçekleştiğini hayal edin, hiçbir şey bunun habercisi olmasa da, hoş olmayan bir şekilde şaşırdım. "ama sen çok etkili bir lidersin." Belirli bir alanda çok basit bir şekilde etkili olmadan, evet ve yönetim de dahil olmak üzere ekipten herhangi birinin buna itiraz etmesi pek olası değildir. Kendimi övecek hiçbir şeyim yoktu, faaliyetlerimin sonuçlarını, minnettarlığımı ve yetkimi aldım, bu fazlasıyla yeterliydi. Ve burada kendimi övmüyorum, sadece sorularınızı yanıtladım, eğer dezavantajlıysanız, benim bilmediğim bir nedenle, o zaman bunlar sizin sorunlarınızdır ve dahası, size hiçbir şey kanıtlamayacaktım. "Liderlik çalışmasıyla ilgili bir hikaye ortaya attılar." Kendi başınıza yargılamayın, hayal kurmayı bırakın ve temelsiz çıkarımlarda bulunmayın, aptal görünüyorsunuz)Strecoza: ↑18 Nov 2023, 01:54 Çalışanlarınız güvenilmez ama siz çok etkili bir lidersiniz. Rakipler arasında en iyisi. Senin sözlerinle.
Ne diyebilirim? Kendinizi övmeyi seviyorsunuz ve bunun için bir şeyler olsun diye liderlik çalışmasıyla ilgili bütün bir hikaye uyduruyorsunuz. Senin hakkında hiçbir şüphem yok. Çok ilkel olan ilkel düşünce tarzınla, büyük hırslarına ve hayal gücüne rağmen birkaç kişiye bile liderlik etmek için işe alınmazsın.
Kim düşüncenin ilkelliğinden bahseder, kimin ineği mırıldanır, ve seninki sessiz kalır) Senin "keskin" "Bu konunun başındaki fikrimi kısmen görebiliyordum.) Gerisine gelince, prensipte yargılamak sana düşmez, benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun. Vardığınız sonuçlar hiç yoktan, sadece spekülasyondan ve dikkat çekmekten ibarettir ve muhtemelen kendinize yönelik bir yansımadır. Yeteneklerim ya da hırslarım hakkında hiçbir şey bilmiyorsun, ama fanteziler hakkında, sadece cinsel iseler ve sonra yüzeysel olarak) Sağlık için başladın ve barış için bitirdin, kişiliklere geçişle düpedüz kabalığa kayıyorsun) Ama hepsi Müslüman ülkelerle ilgili pek akıllıca olmayan açıklamalarınızdan başladım)Strecoza:18 Nov 2023, 01:54 İlkel düşünce tarzınızla, çok ilkel, siz Büyük hırslarınıza ve hayal gücünüze rağmen birkaç kişiye bile liderlik etmek için işe alınmazsınız.
Bu notta bu konuşmayı sonlandırıyorum) En iyi dileklerimle, lider

-
- En güçlü orgazm!
n - kime oy vereceksiniz?
- Erdoğan’a - koca cevap veriyor ve ardından karısından öyle bir tokat yiyor ki eğiliyor

- aptal! Erdoğan da ne böyle?!

Bir keresinde bir video izlemiştim: Türkiye’de bir karı koca oy kullanmaya gidiyor, kocaya soruluyor:
n - kime oy vereceksiniz?
- Erdoğan’a - koca cevap veriyor ve ardından karısından öyle bir tokat yiyor ki eğiliyor
- aptal! Erdoğan da ne böyle?!
-
- En güçlü orgazm!
Toplumda sigara içenlerin sayısını azaltmak için sigara içenler taciz ediliyor). Sigara içenler gençlere sigara içme isteği bulaştırıyor. Kabul edin, kaç genci sigara içmeye ikna ettiniz?)))
-
- En güçlü orgazm!

Sıradan rekabet - sigara yerine elektronik sigara iç, hiçbir yerde kimse sana bunun için ceza kesmiyor, hatta kusur buluyor...
Fakat burada birinin umursadığını anlatmaya gerek yok. sağlığımızvvm: ↑18 Nov 2023, 02:57Toplumda sigara içenlerin sayısını azaltmak için sigara içenler taciz ediliyor). Sigara içenler gençlere sigara içme isteği bulaştırıyor. İtiraf edin, kaç gence baştan çıkararak sigara içmeyi öğrettiniz?)))Ayrıca sigara içme alanı yaparak sigara içenler için rahat bir ortam da yaratabilirler. Ama insanların rahatı umurumuzda değil
Sıradan rekabet - sigara yerine elektronik sigara iç, hiçbir yerde kimse sana bunun için ceza kesmiyor, hatta kusur buluyor...
-
- En güçlü orgazm!
12 dakika 47 saniye sonra gönderildi: n
Bir düşünün, Marinka’dan geçen hafta sonu yatay çubukta on yaklaşımda yüze nasıl hakim olduğunu duymak ilginç olurdu))).
yani, hayır forumda bir hayranıyım).Hooligan Carrie: ↑17 Nov 2023, 22:26O halde bırakın kayıt olsun ve yazsın! Burada gerçekten ama gerçekten normal, gerçek kadınlardan yoksunuz! Varlar ama sayıları çok fazla! :evet: :evet: :evet:
12 dakika 47 saniye sonra gönderildi: n
Nasıl umursamazlar, sigaraların üzerindeki o korkunç resimleri gördünüz mü? ) Ve orada kaç tane yatay çubuk var? Bunu her yerde yaptılar mı?)Burada bize birisinin sağlığımızı önemsediğini söylemeyin
Bir düşünün, Marinka’dan geçen hafta sonu yatay çubukta on yaklaşımda yüze nasıl hakim olduğunu duymak ilginç olurdu))).
-
- En güçlü orgazm!
Evet, resimler korkutucu ama ya onlardan biri varsa öğretmenleri okulda oğlunun yerine elektronik sigara koyarsa, o zaman onu azarlamayacak bile/ ona ve sana söylemeyeceğim. Tabii eski okuldan bir öğretmen olmadığı sürece.
-
- En güçlü orgazm!
Evet, katılıyorum, daha fazla spor alanı var. Bunu severim. Ama şunu söyleyeyim, atletik vücut günümüzde pek moda değil.
-
- En güçlü orgazm!
Yüzde 10’u tıpkı Sovyet zamanlarındaki gibi sporla uğraşıyor.
18 yaşın altındaki çocukların elektronik sigara içmesini yasaklayan bir yasa çıkarıldı. Urgoza kaydı. Kızımın anlattığına göre 11.sınıfta. Zaten birisini onlara kaydettirmişler.
Trendde). Kızım, sınıftaki tüm erkeklerin sallanan sandalyede olduğunu söyledi. 8. sınıftan itibaren fiziğimizin peşinde koşmaya başladık.
Yüzde 10’u tıpkı Sovyet zamanlarındaki gibi sporla uğraşıyor.
-
- Nirvana’dayım
Evet, öğretmenlerin kendisi sigara içiyor, bunun için okulun sadece 150 metre yakınına gidiyorlar.
- Serg_A, Fargal94
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Bahane üretmeyin. Bu konudaki tüm bahaneleriniz, tüm ilkel düşünceleriniz kadar aptalca görünüyor.BeachBunny: ↑18 Nov 2023, 02:44Kabalığın sana zarar vermiyor Belki seni hayal kırıklığına uğratırım ama manipülasyon konusunda da usta değilsin. "Halkınız güvenilmez" (c) Aniden, evet, bunun gerçekleştiğini hayal edin, hiçbir şey bunun habercisi olmasa da, hoş olmayan bir şekilde şaşırdım. "ama sen çok etkili bir lidersin." Belirli bir alanda çok basit bir şekilde etkili olmadan, evet ve yönetim de dahil olmak üzere ekipten herhangi birinin buna itiraz etmesi pek olası değildir. Kendimi övecek hiçbir şeyim yoktu, faaliyetlerimin sonuçlarını, minnettarlığımı ve yetkimi aldım, bu fazlasıyla yeterliydi. Ve burada kendimi övmüyorum, sadece sorularınızı yanıtladım, eğer dezavantajlıysanız, benim bilmediğim bir nedenle, o zaman bunlar sizin sorunlarınızdır ve dahası, size hiçbir şey kanıtlamayacaktım. "Liderlik çalışmasıyla ilgili bir hikaye ortaya attılar." Kendi başınıza yargılamayın, hayal kurmayı bırakın ve temelsiz çıkarımlarda bulunmayın, aptal görünüyorsunuz)Çalışanlarınız güvenilmez ama siz çok etkili bir lidersiniz. Rakipler arasında en iyisi. Senin sözlerinle.
Ne diyebilirim? Kendinizi övmeyi seviyorsunuz ve bunun için bir şeyler olsun diye liderlik çalışmasıyla ilgili bütün bir hikaye uyduruyorsunuz. Senin hakkında hiçbir şüphem yok. Çok ilkel olan ilkel düşünce tarzınla, büyük hırslarına ve hayal gücüne rağmen birkaç kişiye bile liderlik etmek için işe alınmazsın.Kim düşüncenin ilkelliğinden bahseder, kimin ineği mırıldanır, ve seninki sessiz kalır) Senin "keskin" "Bu konunun başındaki fikrimi kısmen görebiliyordum.) Gerisine gelince, prensipte yargılamak sana düşmez, benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun. Vardığınız sonuçlar hiç yoktan, sadece spekülasyondan ve dikkat çekmekten ibarettir ve muhtemelen kendinize yönelik bir yansımadır. Yeteneklerim ya da hırslarım hakkında hiçbir şey bilmiyorsun, ama fanteziler hakkında, sadece cinsel iseler ve sonra yüzeysel olarak) Sağlık için başladın ve barış için bitirdin, kişiliklere geçişle düpedüz kabalığa kayıyorsun) Ama hepsi Müslüman ülkelerle ilgili pek akıllıca olmayan açıklamalarınızdan başladım)Strecoza:18 Nov 2023, 01:54 İlkel düşünce tarzınızla, çok ilkel, siz Büyük hırslarınıza ve hayal gücünüze rağmen birkaç kişiye bile liderlik etmek için işe alınmazsınız.
Bu notta bu konuşmayı sonlandırıyorum) En iyi dileklerimle lider![]()

-
- Nirvana’dayım
Evet, artık 6 yaşından itibaren kayıt olabilirsiniz. Önemsiz holiganlık, vandallık, hayvanlara eziyet... - gidin. Bu arada Birleşik Devlet Sınavında küfür için de bir protokol hazırlandı.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- vesaire
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
5 dakika 15 saniye sonra gönderildi: n
Fast food neden kabus görmenize neden olmuyor? Bu aynı zamanda saf zarardır ve yaş sınırlaması yoktur. Veya limonata alın. Ne kadar şeker olduğunu biliyor musun? Bu sadece obezite değil, aynı zamanda pankreasa her seferinde güçlü bir darbedir. Baharatlı, tuzlu, tütsülenmiş, şekerlemeler. Bunların hepsi saf zarardır.vvm: ↑18 Nov 2023, 02:57Toplumda sigara içenlerin sayısını azaltmak için sigara içenler taciz ediliyor). Sigara içenler gençlere sigara içme isteği bulaştırıyor. İtiraf edin, kaç genci sigara içmeye ikna ettiniz?)))Ayrıca sigara içme alanı yaparak sigara içenler için rahat bir ortam da yaratabilirler. Ama insanların rahatı umurumuzda değil
5 dakika 15 saniye sonra gönderildi: n
n Polis insanları ancak direnirlerse dövebilir. Birinin dövülerek öldürüldüğü durumlarda, sadece insanlarla değil hayvanlarla uğraşıyoruz. Eğer onları uyutursan. Düzen hızla geri yüklenecek.Strecoza, peki, ben’ İran’dan bahsediyorum, sana katılmıyorum, orada oldukça normal, modern insanlar yaşıyor. Aptalların kanunlarına gelince, bütün bu burkalar ve başörtüler elbette vahşettir, ama bizim de vahşi olduğumuz doğru muydu? Geçtiğimiz yüzyılın başında ülkemizde bir kadın başı açık yürüyemiyordu, şimdi de insanları bir yere, kimi tapınağa, kimi camiye götürmek için bu vahşeti yeniden bize aşılamaya çalışıyorlar. .. İran’da, karışıklığa dahil her şey var, sadece bunu kimseye göstermemeyi biliyorlar. Ve bu “ahlak polisinin” bir kadını öldürmesi, bir kişinin yanlış zamanda yanlış yerde bulunmasıyla ilgili bir durumdur. Açıklamaya çalışacağım, bir zamanlar sınıf arkadaşlarımdan birinin (uzun zaman önce) poliste öldürüldüğünü, ölesiye dövüldüğünü öğrendim, tıpkı Kaidanovsky’nin polis karakolunda dövülerek öldürülmesi gibi ve birkaç benzer vaka daha biliyorum. Evet, polis Kaidanovsky’nin onlara kaba davrandığını söyledi ve arkadaşım da yanlış davrandı. Demek istediğim, herhangi bir ülkede sizi koruması gereken kişilere karşı çok dikkatli olmanız gerekir, hile yaparsanız hapse girebilir veya sonunda ölebilirsiniz...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
değilsin tek .. en az ikimiz var)) benim için bir ilişkide sadakat atacılık değil, var olmanın tek uygun yoludur)Gudgeon: ↑16 Nov 2023, 23:10 Strecoza, okuyorum ve hiç emin değilim: bazı insanlar önlerinde bir eşin olmasından hoşlanır, diğerleri aynı anda bir grup kadınla sikişmekten hoşlanır, diğerleri kıçlarını herkese (ve erkeklere) göstermeyi sever ), dördüncüsü üçlü yapmayı seviyor, beşincisi partnerini birini memnun etmeye zorlamayı seviyor... Hayır, bunun için kim olduğumu yargılamıyorum, herkes kendi kararını veriyor. Ama bana öyle geliyor ki ben bir tür retrogastrik mastodonum, tek kişi benim - sadece karımla uyuyorum (ya da izin vermediğinde uyumuyorum). Öyleyse söyleyin bana, bir psikiyatrist olarak, genel kitlenin arasından sıyrıldığıma göre, sapmalarla ben mi çıkıyorum? Sonuçta norm çoğunluk tarafından belirlenir. Ve foruma bakılırsa, Belshinstvo ya sağa sola hile yapıyor ya da genel olarak bir ilişkideki sadakat kavramının atavizm, saçmalık ve kahkaha olduğuna inanıyor.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Alice, Yün, Beluga, PlajTavşan