Kızlar, ideal penis boyutu nedir?
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Kızlar ideal penis boyu nedir?
Kızların elinde bir cetvelle dolaşıp deneyip deneyemeyeceklerini sormaları pek olası değildir. Onlar için erkek seçiminin her biri için tamamen farklı kriterlere dayandığını düşünüyorum.
- These users thanked the author Timurlenk for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Böyle biriyle henüz tanışmadın. Yargılamanızda tipik bir "hayatta kalanın hatası" var: Onu görmedim - bu onun var olmadığı anlamına geliyor. Ve onlar var! Evet, o kadar dar ki zar zor içeri girebiliyorsunuz.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- aryamari, Ksenofon, PlajTavşan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 11 months
Böyle tanıdıklarınız var mı, ya da böyle bir tanıdıklarınız var mı? Vajina ne kadar dar ve nasıl seks yapıyor?Hooligan Carrie: ↑15 Oct 2023, 10:46 Ve öyleler! Evet, o kadar dar ki içeri zar zor girebiliyorsunuz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 6 months
tadına bakın, bir düğüm atın... GİTTİĞİMİZİ biliyoruz!))) :deli:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
İşte dil konusuna geri döndük! Dil birçok yardımcı organ için olduğundan, bu alt konuda kadınların dilin en çok hangi şekli, uzunluğu ve pürüzlülüğünü sevdiği sorusunu ele almayı öneriyorum. Burada hem erkek hem de kadın dilleri tartışılabilir.
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 8 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Alenka, evet, herkesin kompleksleri yoktur). Sadece küçük göğüslü olanlar. Erkekler gibi, yalnızca küçük penisli olanlar.
"Hayatta kalanın hatasını" anlamadım. Penisi sığmayacak kadar dar olanlar varsa, bu daha ziyade bir patolojidir diye düşünüyorum. Nasıl doğuracak?Bunun gibi biriyle tanışmadın. Yargılamanızda tipik bir "hayatta kalanın hatası" var: Onu görmedim - bu onun var olmadığı anlamına geliyor. Ve onlar var! Evet, o kadar dar ki zar zor girebiliyorsunuz
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Çok heyecanlansa bile, aslında 2 parmağı içeri giren, çok dar ve sıkı olan, genellikle doğum yapmamış kızlar var , fazla uzatmayacaktır.
- These users thanked the author PlajTavşan for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Bilmiyorum.. göğüslerim küçük ama hoşuma gidiyor.. Hiçbir şeyi büyütmeyi hiç düşünmedim bile .vvm: ↑15 Oct 2023, 12:25 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , Alenka, evet, herkesin kompleksleri yoktur). Sadece küçük göğüslü olanlar. Erkekler gibi, yalnızca küçük penisli olanlar."Hayatta kalanın hatasını" anlamadım. Penisi sığmayacak kadar dar olanlar varsa, bu daha ziyade bir patolojidir diye düşünüyorum. Nasıl doğum yapacak?Bunun gibi biriyle tanışmadın. Yargılamanızda tipik bir "hayatta kalanın hatası" var: Onu görmedim - bu onun var olmadığı anlamına geliyor. Ve onlar var! Evet, o kadar dar ki zar zor girebiliyorsunuz
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Beluga, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
şu ana kadar ilgilenen erkekler penis uzunluğu sonuçlarında güvenle önde gidiyor

- These users thanked the author Beluga for the post (total 5):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, aryamari, Zorba Carrie, Hafta sonu, PlajTavşan
-
- Nirvana’dayım
psikolojiyle ilgili bir terim, Google’da arat.

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Beluga, aryamari
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
- Registered for: 2 years
Alenka, Çok güzel göğüsler!
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 2):
- aryamari, Ksenofon
-
- En güçlü orgazm!
Yunusların kıyıya doğru ilerlediği yer burası mı? :zeki:
- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- Zorba Carrie, aryamari
-
- Nirvana’dayım
Evet, orada çok şey var, Birinci Dünya’da yunuslar, uçaklar ve miğferler var Savaş. Ama işte bu, evet.
- aryamari, Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
Yunusları severim

- These users thanked the author aryamari for the post (total 2):
- Beluga, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Onları da severim. Burada en azından bir tane olması iyi, değil mi? :göz kırp:
- Beluga, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
Umarım onları parçalara ayırmayı planlamıyorsundur?Hooligan Carrie: ↑15 Oct 2023, 13:37Onları da severim. Burada en azından bir tane olması iyi, değil mi?![]()
- These users thanked the author Beluga for the post (total 2):
- aryamari, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
sevimli yaratıklar.. çok heyecanlılar, bu arada, sadece üreme için değil, aynı zamanda seks yapmak için de seks yapıyorlar. zevk, insanlar gibi Bu arada, insanlar genellikle banyo yapan insanlara cinsel ilgi gösterirler))
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Beluga, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
Bir keresinde onlarla havuzda yüzmüştüm◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Oct 2023, 13:47sevimli yaratıklar.. çok heyecanlılar, bu arada, sadece üreme için değil, aynı zamanda seks yapmak için de seks yapıyorlar. zevk, insanlar gibi , bu arada, insanlar da genellikle yüzen insanlara cinsel ilgi gösterirler))
- These users thanked the author Beluga for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Orgazm!
bu yüzden yüzmeye ilgi duyuyorum takıldıkları ve buluşmayı hayal ettikleri yer

-
- Nirvana’dayım
bu girişimlerinde kolayca boğulabilirler..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- aryamari
-
- Orgazm!
bu çok üzücü :üzgünüm: Yapmıyorum henüz boğulmayı planlamıyorum◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Oct 2023, 13:52Bu girişimlerinde kolayca boğulabilirler..
- These users thanked the author aryamari for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- En güçlü orgazm!
Peki penis içeri girmiyor mu? Seks olmayacak mı?BeachBunny: ↑15 Oct 2023, 12:41 Genellikle doğum yapmamış kızlar var, aslında içinde 2 parmağı var, çok dar ve sıkı, çok heyecanlansa bile fazla esnemiyor
İkinci göğüs numarası oldukça iyi. İlk sayı olan sıfır başka bir konudur.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Oct 2023, 12:54 Bilmiyorum.. Küçük göğüslerim var ama onları seviyorum.. Hiç sevmedim bile herhangi bir şeyi büyütmeyi düşündüm
Bilmiyorum Psikolojiyi sevmiyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
İlk ve uzun zamandır benden 10 yaş büyük olan metresim öyle söyledi - kocasının penisinin 21 cm olduğunu, tam anlamıyla 0,5 dakika içinde geldiğini ve cinsel arzunun bir veya daha fazla gün boyunca anında ortadan kaybolduğunu! Ve bırakın orgazmı, doğru düzgün ısınmaya bile vakti yoktu! Ve sonra 4-5 saat içinde üç veya dört kez istedi! Yani her zaman iyi sonuçlanmaz ve büyük penis boyutu da her zaman iyi değildir! :bilinmiyor:

-
- Penetrasyon
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Ve 18-20 santimetrenin tam olarak ihtiyacınız olan şey olduğu ortaya çıktı. Çünkü tüm nüanslar hariç, 15-16 cm’lik faydalı uzunluk heyecan verici kalıyor. Yani, o burada ve şimdi hiç seks istemiyor veya planlamadı. Ama ısrarla ve ısrarla onu taciz ediyorlar. Ve sonra hepsi doldurmaya geçiyor. Ve burada, evet, herhangi bir aleti kuru bir amın içine sokmak zordur. Eh, büyük ve hatta daha da fazlası.
Eğer kadın direnmezse ve dahası, doğru şekilde eğilerek içeri girmeye kendisi yardım ederse, o zaman her şey olması gerektiği yere ve nasıl gider ne kadar olmalı ve ne kadar olmalı? Evet genç kadınların vajinaları dardır. Ancak kız heyecanlıysa ve akıcıysa ya da en azından amını ya da sikini kayganlaştırıcıyla biraz yağlarsanız, o zaman her şey yolunda gider. Evet, dar vajinalar penisi sıkıştırır. Ama hafifçe sıkıyorlar ve bir şeyin bir yere girmesine veya daha fazla ilerlemesine izin vermeyecek kadar sıkmıyorlar.
Sadece spesifik bir deneyiminiz olduğunu düşünüyorum. Bir genç kızı zorla değil, karşılıklı anlaşarak ve kendisinin de buna katılmasını sağlayarak becermeye çalışın. Çünkü bence çoğu durumda kızlar seks yapmaya zorlanıyor ve onlar bunu kabul ediyorlar çünkü direnirlerse ya dövüleceklerinden ya da sabahın ikisinde kapıdan atılacaklarından korkuyorlar. Ve kendi kendilerine düşünüyorlar - tamam, siktir et onu. Bırak sikişsin! Ama buraya bir daha adım atmayacağım!
12 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Yani sikini onun bacağına bastırıyorsun. Başınızla kasıklarına dokunursunuz ve sikinizin uzunluğunu bacağından Amerikan inç cinsinden okursunuz. Burjuvazinin de bu konuda kendi sorunları olduğunu duydum. Uzunluğunun 15-16 santimetre olduğunu duyuyoruz. Ve orada çok fazla inç var. Ne kadar olduğunu hatırlamıyorum.
İşte bundan bahsediyoruz: Bir penis 15-16 cm’dir, uzunluğunun yarısı ya sizin dediğiniz gibi çörekler tarafından ya da belirli bir türün özellikleri tarafından yenir. konum. Ve penisin ORAYA gittiği yerde tam olarak aynı 8 santimetre kalıyor. Ve kadın gerçekten de bu sekiz santimetreye yetmiyor. Özellikle uyarıldığında akmaya başladıysa ve vajinası titreyip genişlemeye başladıysa.BeachBunny: ↑15 Oct 2023, 02:08 Penis uzun olduğunda, hem pozların değişkenliği açısından hem de etli, hacimli kalçaları olan kadınlarla seks açısından uygundur, çünkü bazı pozlarda penisin uzunluğunun bir kısmı vardır. penis "çörekler" tarafından yenir, ancak bu herkesin 18-20 cm uzunluğunda, hatta 6 cm çapında çiğ tütsülenmiş sosis çubuğu kadar kalın bir penise ihtiyacı olduğu anlamına gelmez.
Ve 18-20 santimetrenin tam olarak ihtiyacınız olan şey olduğu ortaya çıktı. Çünkü tüm nüanslar hariç, 15-16 cm’lik faydalı uzunluk heyecan verici kalıyor. Yani, o burada ve şimdi hiç seks istemiyor veya planlamadı. Ama ısrarla ve ısrarla onu taciz ediyorlar. Ve sonra hepsi doldurmaya geçiyor. Ve burada, evet, herhangi bir aleti kuru bir amın içine sokmak zordur. Eh, büyük ve hatta daha da fazlası.
Eğer kadın direnmezse ve dahası, doğru şekilde eğilerek içeri girmeye kendisi yardım ederse, o zaman her şey olması gerektiği yere ve nasıl gider ne kadar olmalı ve ne kadar olmalı? Evet genç kadınların vajinaları dardır. Ancak kız heyecanlıysa ve akıcıysa ya da en azından amını ya da sikini kayganlaştırıcıyla biraz yağlarsanız, o zaman her şey yolunda gider. Evet, dar vajinalar penisi sıkıştırır. Ama hafifçe sıkıyorlar ve bir şeyin bir yere girmesine veya daha fazla ilerlemesine izin vermeyecek kadar sıkmıyorlar.
Sadece spesifik bir deneyiminiz olduğunu düşünüyorum. Bir genç kızı zorla değil, karşılıklı anlaşarak ve kendisinin de buna katılmasını sağlayarak becermeye çalışın. Çünkü bence çoğu durumda kızlar seks yapmaya zorlanıyor ve onlar bunu kabul ediyorlar çünkü direnirlerse ya dövüleceklerinden ya da sabahın ikisinde kapıdan atılacaklarından korkuyorlar. Ve kendi kendilerine düşünüyorlar - tamam, siktir et onu. Bırak sikişsin! Ama buraya bir daha adım atmayacağım!
12 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
İlginç bir fotoğraf gördüm. Daha sonra internette bulmaya çalıştım ama bulamadım. Amigo kız tarzında giyinmiş Amerikalı bir kızın bacağının iç kısmında, kasık hizasından itibaren bir dövme var; inç cinsinden bir cetvel.
Yani sikini onun bacağına bastırıyorsun. Başınızla kasıklarına dokunursunuz ve sikinizin uzunluğunu bacağından Amerikan inç cinsinden okursunuz. Burjuvazinin de bu konuda kendi sorunları olduğunu duydum. Uzunluğunun 15-16 santimetre olduğunu duyuyoruz. Ve orada çok fazla inç var. Ne kadar olduğunu hatırlamıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Bu o kadar da yaygın bir durum değil ve öyle ya da böyle aşılabilir. Ve bu yaygın bir sorun değil.
Bir kız arkadaşım vardı, ilk bendim, 23 yaşındaydı, kısa boyluydu. Ayı kıramadım, neredeyse penisimi kırıyordum ama işe yaradı ve unutuldu.
Çok kalın mı? Peki ya sıradan olan?BeachBunny: ↑15 Oct 2023, 15:53
Eğer penis çok kalınsa girmez içinde.Klasik olmayacak.Seks olmayacak ?
Bu o kadar da yaygın bir durum değil ve öyle ya da böyle aşılabilir. Ve bu yaygın bir sorun değil.
Bir kız arkadaşım vardı, ilk bendim, 23 yaşındaydı, kısa boyluydu. Ayı kıramadım, neredeyse penisimi kırıyordum ama işe yaradı ve unutuldu.
-
- Penetrasyon
Çul, öyle görünüyor ki sadece bilmiyorsun nasıl okunacağını, aynı zamanda yalnızca kendiniz değerlendirin. Prensip olarak sadece benden hoşlanan kızlarla seks yapıyorum, yani en azından kimseyi zorlamak zorunda kalmıyorum. Kız heyecanlandı ve yağlama konusunda her şey yolundaydı. Eğer böyle bir şeyle karşılaşmadıysanız, çıldırmanıza ve olmayan bir şeyi icat etmenize gerek yok.
18-20 santimetreye gelince, bu sizin çekme çabanızdır. baykuş dünya üzerine. Mesela ben daha çok arkadan ya da kadının üstte olduğu pozisyonları tercih ediyorum ve 8 cm benim için hiçbir yere gitmiyor. Bir eşek tarafından 8 santimetre yenmesi için, o eşeğin neye benzemesi gerektiğini biliyor musunuz?) Her sağlıklı kızın kalçaları, bir yerde biraz "yese" bile çörekler en az 5 cm yiyecek kadar eğitilmemiştir. , her şey düzgün. Ayrılıyor ve hiçbir sorun yok. Yalnızca bazı pozisyonlarda, örneğin Nelson pozisyonunda 15-16 cm’nin yeterli olmayabileceğine katılıyorum, ancak çoğu şey kızın fiziğine bağlıdır.
5 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
vvm, hangisinin normal kabul edildiğine bağlı olarak. Normal bir tanesi muhtemelen sığacaktır. Buradaki hanımlar çapının 4,5-5cm olduğunu ve bunun normal bir boyut olmadığını söylüyorlar. Bir penisin ortalama kalınlığı 3-3,5’tur, bu da muhtemelen uyacaktır.
18-20 santimetreye gelince, bu sizin çekme çabanızdır. baykuş dünya üzerine. Mesela ben daha çok arkadan ya da kadının üstte olduğu pozisyonları tercih ediyorum ve 8 cm benim için hiçbir yere gitmiyor. Bir eşek tarafından 8 santimetre yenmesi için, o eşeğin neye benzemesi gerektiğini biliyor musunuz?) Her sağlıklı kızın kalçaları, bir yerde biraz "yese" bile çörekler en az 5 cm yiyecek kadar eğitilmemiştir. , her şey düzgün. Ayrılıyor ve hiçbir sorun yok. Yalnızca bazı pozisyonlarda, örneğin Nelson pozisyonunda 15-16 cm’nin yeterli olmayabileceğine katılıyorum, ancak çoğu şey kızın fiziğine bağlıdır.
5 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
vvm, hangisinin normal kabul edildiğine bağlı olarak. Normal bir tanesi muhtemelen sığacaktır. Buradaki hanımlar çapının 4,5-5cm olduğunu ve bunun normal bir boyut olmadığını söylüyorlar. Bir penisin ortalama kalınlığı 3-3,5’tur, bu da muhtemelen uyacaktır.
-
- En güçlü orgazm!
Fakat kadın bundan hoşlanmadı. Ve her şey tam olarak önceki yazılarınızda tanımladığınız gibidir; uymuyor, acıtıyor, rahatsız edici. Sadece yarısına kadar gidiyor, daha ilerisi yok! Ve onu yağladılar ve suda ısıttılar - belki duyular farklıydı. Ama o lastik penis içeri girmedi ve hepsi bu! Ve hemen ardından, sıradan bir canlı üye, tamamen aynı olan, bir patlama sesiyle doğrudan içeri giriyor! Ve onunla her şey yolunda. Ve eğer daha büyük ve şişman olsaydı bu da gelirdi.
Demek orada öyle diyorlar; belki krallığınızda bir şeyler ters gidiyor!? Belki sadece sensindir? Belki yanlış bir şey yapıyorsun? Belki çok aceleniz var, belki kadınlar sizden korkuyor, belki rahatlayamıyorlar. Belki de satın aldığım kauçuk peniste olduğu gibi canlı penisinizde de bir sorun vardır!? Bana yanıldığımı söylemek için acele etme. Benim için önemli değil. Bir düşünün - belki de nedeni sizsinizdir? Belki kadınlar bir nedenden dolayı senden korkuyordur? Gerginler mi, yoksa rahatlayıp size güvenemiyorlar mı?
Burada bulunan herkes gibi ben de muhtemelen bir keresinde plastik bir penis satın almıştım. Karşılıklı anlaşarak penisime benzeyecek bir tane aldım. Daha fazla değil, daha az değil. Siber cilt, sert değil, yumuşak ve soğuk değil.BeachBunny: ↑15 Oct 2023, 16:35 Vasyanitsa, öyle görünüyor ki sadece okumayı bilmiyorsun, aynı zamanda sadece kendi kendine yargılıyorsun. Prensip olarak sadece benden hoşlanan kızlarla seks yapıyorum, yani en azından kimseyi zorlamak zorunda kalmıyorum. Kız heyecanlandı ve yağlama konusunda her şey yolundaydı. Eğer böyle bir şeyle karşılaşmadıysanız, çıldırmanıza ve var olmayan bir şey icat etmenize gerek yok.
Fakat kadın bundan hoşlanmadı. Ve her şey tam olarak önceki yazılarınızda tanımladığınız gibidir; uymuyor, acıtıyor, rahatsız edici. Sadece yarısına kadar gidiyor, daha ilerisi yok! Ve onu yağladılar ve suda ısıttılar - belki duyular farklıydı. Ama o lastik penis içeri girmedi ve hepsi bu! Ve hemen ardından, sıradan bir canlı üye, tamamen aynı olan, bir patlama sesiyle doğrudan içeri giriyor! Ve onunla her şey yolunda. Ve eğer daha büyük ve şişman olsaydı bu da gelirdi.
Demek orada öyle diyorlar; belki krallığınızda bir şeyler ters gidiyor!? Belki sadece sensindir? Belki yanlış bir şey yapıyorsun? Belki çok aceleniz var, belki kadınlar sizden korkuyor, belki rahatlayamıyorlar. Belki de satın aldığım kauçuk peniste olduğu gibi canlı penisinizde de bir sorun vardır!? Bana yanıldığımı söylemek için acele etme. Benim için önemli değil. Bir düşünün - belki de nedeni sizsinizdir? Belki kadınlar bir nedenden dolayı senden korkuyordur? Gerginler mi, yoksa rahatlayıp size güvenemiyorlar mı?
-
- Penetrasyon
saç gömleği, yoksa belki her şey çok daha basittir?) Belki de bu kadar geniş bir penisiniz yoktur ve dolayısıyla onu minimum cinsel deneyime sahip minyatür genç kızlara tanıtma deneyiminiz yoktur?) Buna göre, teoride sadece ne söylediğimi tahmin edebilir ve hayal edebilirsiniz. hakkında. Her şeyi anlaşılır bir Rusça olarak anlatmış olmama rağmen, sıcak ve yumuşak olanı karşılaştırmaya başlıyorsunuz. Bu arada, bu fenomen hakkında yazan tek kişi ben değildim. Seni ikna etmeye en ufak bir isteğim yok. Bende bir sorun olduğunu düşünmek senin için daha mı kolay?) Öyle olsun.
P.S. "Dayanılmazsın! Biri "Noel Baba" derse hemen: "Kal Hardy, durumu henüz ren geyiklerinin bakış açısından incelemedik" (c)
P.S. "Dayanılmazsın! Biri "Noel Baba" derse hemen: "Kal Hardy, durumu henüz ren geyiklerinin bakış açısından incelemedik" (c)
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Basit tutun... Nizhny Novgorod’daki herhangi birinin bu ifadenin nereden geldiğini bildiğinden şüpheliyim. Mesela ben de bilmiyorum.BeachBunny: ↑15 Oct 2023, 22:10 Not: "Dayanılmazsın! Birisi "Noel Baba" derse hemen: "Kal Hardy, durumu henüz ren geyiklerinin bakış açısından incelemedik" (c)
-
- Nirvana’dayım
Google Nizhny’de çalışmıyor mu?Vasyanitsa: ↑15 Oct 2023, 23:14 Nizhny Novgorod’daki herhangi birinin bu tabirin nereden geldiğini bildiğinden şüpheliyim. Mesela ben de bilmiyorum.

-
- En güçlü orgazm!
Nerede kullanılır? istatistikler nereden geliyor?) Ölçümleri kim yaptı?
Ortalama kalınlık dikkate alınır mı?)))BeachBunny: ↑15 Oct 2023, 16:35 vvm, hangisinin normal kabul edildiğine bağlı olarak. Normal bir tanesi muhtemelen sığacaktır. Buradaki hanımlar çapının 4,5-5cm olduğunu ve bunun normal bir boyut olmadığını söylüyorlar. Bir penisin ortalama kalınlığı 3-3,5’tir, bu muhtemelen uygundur
Nerede kullanılır? istatistikler nereden geliyor?) Ölçümleri kim yaptı?
-
- Penetrasyon
Ortalama çap Daha doğrusu 3,5 cm artı veya eksidir. İnternette istatistikler var ve bunları bulmak çok kolay. İstatistikleri tam olarak kimin topladığı belli değil. İstatistikler, sayısı bilinmeyen bir grup erkeğin genital organının büyüklüğünün ölçülmesine dayanarak toplanmaktadır. Aynı istatistikler, erkeklerin yaklaşık %7’sinin çevresi 14 cm (yaklaşık 4,5 cm çapında) olan bir penise sahip olduğunu ve erkeklerin %1’inden azının çevresi 15 cm veya daha fazla olduğunu iddia etmektedir. Her durumda bir hata var, tek soru ne kadar güçlü olduğu.
-
- En güçlü orgazm!
I ’Boyutuyla ilgileniyorum, rahat bir penisten mi yoksa ereksiyon halindeki bir penisten mi alındı?) Böyle bir araştırmanın nasıl yapılacağını hayal etmek zor ve müşterinin kim olduğunu hayal etmek zor mu?)
Peki, bu tür istatistiklere başvurmaya değer mi?BeachBunny: ↑16 Oct 2023, 02:46Ortalama çap, daha doğrusu 3,5 cm artı veya eksi. İnternette istatistikler var ve bunları bulmak çok kolay. İstatistikleri tam olarak kimin topladığı belli değil. İstatistikler, sayısı bilinmeyen bir grup erkeğin genital organının büyüklüğünün ölçülmesine dayanarak toplanmaktadır. Aynı istatistikler, erkeklerin yaklaşık %7’sinin çevresi 14 cm (yaklaşık 4,5 cm çapında) olan bir penise sahip olduğunu ve erkeklerin %1’inden azının çevresi 15 cm veya daha fazla olduğunu iddia etmektedir. Her durumda bir hata var, tek soru bunun ne kadar güçlü olduğu.
I ’Boyutuyla ilgileniyorum, rahat bir penisten mi yoksa ereksiyon halindeki bir penisten mi alındı?) Böyle bir araştırmanın nasıl yapılacağını hayal etmek zor ve müşterinin kim olduğunu hayal etmek zor mu?)
-
- Penetrasyon
Uzman doktorlar bile buna başvuruyor. Yine neyi kastetmelisiniz?) Kendi bedeniniz?)
-
- En güçlü orgazm!
Beden ölçüsü nasıl alındı, kaç kişi için, kaç yaşında, boyu ne kadardı? Ortalamayı en küçüğünden en büyüğüne doğru alabilirsiniz ya da ana ortalamayı dikkate alarak alabilirsiniz....
Ortalama çapın 3,5 cm olduğunu söylemiştiniz. Birinin 5 cm’si ve birinin 2 cm’si var mı? Yoksa erkeklerin çoğunluğunun çapı bu mu?
Hâlâ penisin çapını nasıl ölçeceğimi merak ediyorum? Yuvarlak değildir ve tüm uzunluğu boyunca aynı değildir; bazılarının başı büyük, bazılarının ise orta kısmı vardır.
Fikrinizi vurgulamayı unutmadan ifade edebilirsiniz. Ancak, aynı zamanda insan olan ve bazen kar fırtınası geçiren şüpheli bilgileri veya doktorları iddia etmek, bunlara atıfta bulunmak veya bunlara güvenmek imkansızdır, çünkü bu bilgilerin bilimsel temelli veya genel olarak kabul edildiğini bir şekilde kanıtlamanız gerekecektir - ki bu artık doğru değildir ve siz çıkmak zorunda kalacağım... Kısacası ben, kişisel olarak, ortalama penis boyutunun ne olduğunu bilmiyorum. İnternetten öğrenmeye çalışırken sadece şüpheli rakamlar gördüm. Hiç kimse çalışmanın ayrıntılarını vermedi.BeachBunny: ↑16 Oct 2023, 18:32Uzman doktorlar bile buna başvuruyor. Yine neyi kastetmelisiniz?) Kendi bedeniniz?)Peki bu tür istatistiklere başvurmaya değer mi?
Beden ölçüsü nasıl alındı, kaç kişi için, kaç yaşında, boyu ne kadardı? Ortalamayı en küçüğünden en büyüğüne doğru alabilirsiniz ya da ana ortalamayı dikkate alarak alabilirsiniz....
Ortalama çapın 3,5 cm olduğunu söylemiştiniz. Birinin 5 cm’si ve birinin 2 cm’si var mı? Yoksa erkeklerin çoğunluğunun çapı bu mu?
Hâlâ penisin çapını nasıl ölçeceğimi merak ediyorum? Yuvarlak değildir ve tüm uzunluğu boyunca aynı değildir; bazılarının başı büyük, bazılarının ise orta kısmı vardır.
-
- Penetrasyon
vvmRusya’da ortalama penis çapının 3,5 cm artı veya eksi benim tarafımdan değil internetteki istatistiklerle belirtiliyor. Onu yeni getirdim. İnternette ve hatta anonim bir forumda birine bir şeyi kanıtlamak, en hafif tabirle çok garip bir faaliyettir.
Aynı istatistiklere göre ortalama çap nedir - Ortalama çapın 3,5 cm olması, erkeklerin %50’sinin 3,5 cm’den kalın, diğer %50’sinin ise 3,5 cm’den ince penise sahip olduğu anlamına gelir.
Ortalama çap nasıl ölçülür - penisin çevresi ölçülür ve buna göre çap matematiksel bir formül kullanılarak hesaplanır, eğer penis tekdüze değilse ve çevresi uzunlukla birlikte değişiyorsa, o zaman ne kadar hatırladığım kadarıyla 3 ölçüm yapılıyor: kafadan, merkezden ve kökten
Diğer her şeyle bu kadar ilgileniyorsanız, kendi başınıza okuyabilirsiniz.
Aynı istatistiklere göre ortalama çap nedir - Ortalama çapın 3,5 cm olması, erkeklerin %50’sinin 3,5 cm’den kalın, diğer %50’sinin ise 3,5 cm’den ince penise sahip olduğu anlamına gelir.
Ortalama çap nasıl ölçülür - penisin çevresi ölçülür ve buna göre çap matematiksel bir formül kullanılarak hesaplanır, eğer penis tekdüze değilse ve çevresi uzunlukla birlikte değişiyorsa, o zaman ne kadar hatırladığım kadarıyla 3 ölçüm yapılıyor: kafadan, merkezden ve kökten
Diğer her şeyle bu kadar ilgileniyorsanız, kendi başınıza okuyabilirsiniz.
- lera2000
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 90 Replies
- 2034 Views
-
Last post by hükümet38