Yurik: ↑16 Oct 2023, 14:58
Karımın üçlü seksten sonra hamile kaldığı ve artık kimden geldiği belli olmadığı gerçeğini birisinin okumasının daha ilginç olacağını kesinlikle anlıyorum
dikkat etmeyin, burada yeterince trol var. Bunlardan çok azı var ama diğerlerinden daha belirginler.
Kendiliğinden değil, düşünceli bir şekilde denediğiniz ve denediğiniz için tebrikler. Hoşunuza gitmese bile kendinizi ve birbirinizi anlamak için harika bir deneyim
[quote=Yurik post_id=272857 time=1697457508 user_id=11675] Karımın üçlü seksten sonra hamile kaldığı ve artık kimden geldiği belli olmadığı gerçeğini birisinin okumasının daha ilginç olacağını kesinlikle anlıyorum [/quote] dikkat etmeyin, burada yeterince trol var. Bunlardan çok azı var ama diğerlerinden daha belirginler. Kendiliğinden değil, düşünceli bir şekilde denediğiniz ve denediğiniz için tebrikler. Hoşunuza gitmese bile kendinizi ve birbirinizi anlamak için harika bir deneyim
[quote=Henson post_id=272863 time=1697457912 user_id=19368] dikkat etmeyin, burada bir sürü trol var. bunlardan birkaçı var ama diğerlerinden daha dikkat çekiciler [/quote] Tüm bu konunun troll olduğunu düşünmüyor musun? Şahsen ben tam olarak bu duyguyu yaşadım.
Faker: ↑16 Oct 2023, 15:08
Bu başlığın tamamının troll olduğunu düşünmüyor musun?
Prensipte neden troll? sıkıcı? git bir kariyer inşa et (kişisel olarak sana hitap etmiyor). haksızlık ve hakikatsizlikten yanıyor mu? Peki, 40 yaşında kalp krizinden öleceksin
Daha fazla sıcaklık ve fayda sağlamaya çalışıyorum, bu yüzden desteğimi ifade ediyorum. uygun olup olmaması pek önemli değilmiş gibi
These users thanked the author Henson for the post (total 2):
[quote=Faker post_id=272867 time=1697458106 user_id=21154] Bu başlığın tamamının troll olduğunu düşünmüyor musun? [/quote] Prensipte neden troll? sıkıcı? git bir kariyer inşa et (kişisel olarak sana hitap etmiyor). haksızlık ve hakikatsizlikten yanıyor mu? Peki, 40 yaşında kalp krizinden öleceksin :unknown: Daha fazla sıcaklık ve fayda sağlamaya çalışıyorum, bu yüzden desteğimi ifade ediyorum. uygun olup olmaması pek önemli değilmiş gibi
[quote="Anna dimitrova" post_id=290385 time=1700379557 user_id=21706] Kabul ettim ve bunu 20 yılı aşkın süredir uyguluyoruz [/quote Peki, şeref ve helva sana!
Tolqala: ↑11 Oct 2023, 11:24
böyle yaşamaya devam mı edeceksin? sinsi ve hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranıyorsun ?
Bizim ailemizde de durum tam olarak böyle. Karısı başkalarıyla dalga geçiyor, bana haber vermemeye çalışıyor. Bir keresinde bana tekrar gergin olmamı istemediğini söylemişti. Muhtemelen aynı sebepten dolayı bunu asla benim önümde yapmayacak. Öğrenip sorsam bile her zaman dürüst ve doğru cevap veriyor. Ben sormazsam hiçbir şey söylemez. Uzun zamandır evden çıkmadan sekse dair tüm ihtiyaçlarımı karşılayan biri var. Kızım karımdan daha kötü sikişmiyor, tek sorun, ona lastik bantsız bile gitmiyorum, belki de sağlık günlerinden hemen önce, midesi zaten ağrıyor ve gitmek üzereyken. O zaman karısından bile daha iyi sikişiyor.
kızınız kaç yaşında ve siz onu kaç yaşında sikiyorsunuz?
İnsanların buraya yazdıkları her şeyi kolayca hafife almayın... Bazıları bunu söylüyor... Anne, endişelenme! Ya gençler, ya yüksek, hatta Kashchenko’nun hastaları. Mektup türündeki tüm bu alıştırmalara bir doz sağlıklı şüphecilikle bakın...
28 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Son gönderi (rastgele karalıyorlar) - Bunu konunun yazarı hakkında yazmadım.
These users thanked the author Alex020362 for the post (total 2):
[quote=busel66 post_id=269912 time=1696950240 user_id=3605] Sessiz bir adam gibi sikişiyor. [/quote] *x) Ben de tam olarak bunu yapıyorum. sadece yazmak istedim... *x) :angel:
[size=85] [color=green]12 dakika 5 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ quote=Tolqala post_id=270419 time=1697037898 user_id=1163] [quote="Zhora Kuni" post_id=270357 time=1697030857 user_id=14689] [quote=Tolqala post_id=270161 time=1697012687 user_id=1163] böyle yaşamaya devam mı edeceksin? sinsi ve hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranıyorsun ? [/quote] Bizim ailemizde de durum tam olarak böyle. Karısı başkalarıyla dalga geçiyor, bana haber vermemeye çalışıyor. Bir keresinde bana tekrar gergin olmamı istemediğini söylemişti. Muhtemelen aynı sebepten dolayı bunu asla benim önümde yapmayacak. Öğrenip sorsam bile her zaman dürüst ve doğru cevap veriyor. Ben sormazsam hiçbir şey söylemez. Uzun zamandır evden çıkmadan sekse dair tüm ihtiyaçlarımı karşılayan biri var. Kızım karımdan daha kötü sikişmiyor, tek sorun, ona lastik bantsız bile gitmiyorum, belki de sağlık günlerinden hemen önce, midesi zaten ağrıyor ve gitmek üzereyken. O zaman karısından bile daha iyi sikişiyor. [/quote] kızınız kaç yaşında ve siz onu kaç yaşında sikiyorsunuz? [/quote] *x) İnsanların buraya yazdıkları her şeyi kolayca hafife almayın... :muza: Bazıları bunu söylüyor... Anne, endişelenme! Ya gençler, ya yüksek, hatta Kashchenko’nun hastaları. Mektup türündeki tüm bu alıştırmalara bir doz sağlıklı şüphecilikle bakın... :roll:
[size=85][color=green]28 dakika 43 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Son gönderi (rastgele karalıyorlar) - Bunu konunun yazarı hakkında yazmadım.
Önce annemi bizim binada yaşayan bir adamla buldum. Daha sonra annemi seven tanıdığı bir masaj terapistini yanımıza getirdi. Şişman, kır saçlı ve 50 yaş üstü. Çok iğrenç ama annesini rahatsız etmeye...
Last post
hepsi uzun zamandır onu beceriyor.
Bu doğru değil. Onu sadece beşinci kattan bir adamla buldum. O annemin sevgilisi, diğerleri değil
Herkese selamlar. Kızımın seks yapmaya başladığını öğrendim. Bir yandan zaten uygun yaşa ulaşmış durumda (günümüzde gençler buna bizim başladığımızdan daha erken başlıyor). Bir yandan da onun bezini...
Last post
[quote= ◊_NeBo LaDoNi_◊ post_id=303448 time=1702204274 user_id=5795]
Büyük olasılıkla konu başka bir benzer forumdan veya kadınlardan kopyala-yapıştır.. tartışmanın bir anlamı yok.
Hemen eşcinsel olmadığımı, kızlardan hoşlandığımı, onlarla iyi seks yaptığımı söyleyeceğim ama 30 yaşımdan sonra sekste yeni bir şeyler deneme dürtüsü hissetmeye başladığımı fark etmeye başladım....
Last post
Eğer şüpheniz varsa yapmayın. Her ne kadar bu tesadüfen gerçekleşse ve planlanmasa da. Bu bir arkadaşımla başıma geldi.
Değerli katılımcılar, eşcinsel seks yapmış kızların tavsiyesine ihtiyacım var. ya da hâlâ bu güne kadar var!
Sevgili arkadaşım yakınlaşmayı kabul etti, onu 2009’dan beri tanıyorum ve hâlâ özgürleşme...
Last post
Sevgili katılımcılar, tavsiyeye ihtiyacım var eşcinsel seks yapan kızlardan ya da hâlâ bu güne kadar var!
Sevgili arkadaşım yakınlaşmayı kabul etti, onu 2009’dan beri tanıyorum ve hâlâ özgürleşme...
Biz Dinyeper’lı bir çiftiz, grup seksi denemek istiyoruz. Kısa ve net.
Last post
on bir yandan evet, ancak diğer yandan iyi arkadaşlar gelecekte sorun haline gelebilir. Konuştuğum tüm swing çiftleri internetten tamamen yabancı insanlarla uğraşmayı tercih ediyordu. Ön iletişim,...