İkili eğilimler gösteren birçok erkeğin yalnızca üyesi ’ye ilgi ve çekim duyduğunu fark ettim. erkek vücudunun geri kalanından izolasyon. Yani, örneğin çoğu kişi için bir erkeğin penisini emmek kabul edilebilir, ancak bir erkeği tutkuyla öpmek ya da başka bir hassasiyet göstermek kabul edilemez.
Sorumluluk olarak anal seks yapmak kabul edilebilir, ancak bazıları erkekler arasındaki romantik ilişki kabul edilemez. Çıplak bir erkek gövdesinden, poposundan veya vücudun diğer kısımlarından da heyecan gelmez, ancak penis çılgınca bir zevke neden olur.
Lütfen bu konuyla ilgili düşüncelerinizi paylaşın. Neden tam olarak? Katılıyorum, bu ortak bir tutum mu?
Homofoblar ve diğer sorun çıkaranlar, lütfen hemen cehenneme gidin.
Erkek bedeni imajının dışında penise duyulan ilgi
-
Автор темыilovebiboys
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel

- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 15):
- Firavun faresi, Usta, Fargal94, -AlexNova-, XiaH, Zorba Carrie, Esinti, Ksenofon, Murena0314, Omut46, Ahah, RedFox, Andrey57115, Stas99rus, SashaBishka
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Erkek vücut imajının dışında penise ilgi
%
5 dakika 8 saniye sonra gönderildi: n
Saygı, takdir..
Size huzur ve iyilik diliyorum.
1’den sonra gönderildi saat 26 dakika 58 saniye:
Takdir ediyorum, saygı duyuyorum..
Her konuda seninle aynı fikirdeyimilovebiboys: ↑29 Sep 2023, 19:21 Şehvet çerçevesinde öpücüklere karşı özel bir tavrım var; öpücükler benim için oral seks kadar aşkın bir tezahürü değil.
ancak sarılmalar - evet... bu artık şehvetle ilgili değil
5 dakika 8 saniye sonra gönderildi: n
nYeterli bir kişiden düz altın sözler okudum, burada böyle bir şey görmek nadirdir.Tavsiye için kusura bakmayın, beni ilgilendirmez ama kendi tecrübelerime dayanarak şunu tavsiye edebilirim ki, ilk dikkat etmeniz gereken şey bir erkeğin yüzü ve daha da önemlisi davranışı ve özüdür, tıpkı onun gibi. bir kadın söz konusu olduğunda, yani bir erkekten hoşlansanız da hoşlanmasanız da, hoş olsun ya da olmasın... Ve penisle - yani, şansınıza bağlı. Bir kadında olduğu gibi. Yalnızca bir üyeyle iletişime geçerseniz, öngörülemeyen sonuçların büyük olasılıkla öngörülemeyen ve istenmeyen sorunlar şeklinde olması muhtemeldir ve bundan sonra hiçbir şey ilginç olmaz. Bir kadında olduğu gibi. )))) Ama genel olarak, elbette, karısını sağlama arzusunun bile olduğu, sıkı, tonlu testislere sahip, 20 x 5 cm’lik güzel, güçlü sert penisin kendisi şüphesiz çok hoş ve heyecan verici. Ama asıl önemli olan adamın kendisidir, adamın kendisidir, böylece hoş ve terbiyeli olur, içinde sorun değil, sakinlik ve zevk hissedilir
Saygı, takdir..
Size huzur ve iyilik diliyorum.
1’den sonra gönderildi saat 26 dakika 58 saniye:
Her şeyi nasıl planladınız? doğru ve güzel.Hooligan Carrie:30 Sep 2023, 14:24 Hepsi bu kadar doğaldır, çünkü biseksüel bir erkeğin bir kadını vardır: onu okşar, vücuduna hayranlık duyar ve onun her şeyini ister. Ancak sevgili kadınının penisi yoktur; bu nedenle biseksüel bir erkek başka bir erkeğin penisinden etkilenir, ancak yalnızca penisinden etkilenir.
Takdir ediyorum, saygı duyuyorum..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1372 Views
-
Last post by Bir korsan
-