Forumda kadınların cinsiyet onayı

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Forumda kadınların cinsiyet onayı

Unread post by Serg_A »

uran: 20 Sep 2023, 21:12 eherkes biraz huysuz ve küskün
Bunu kendinizde fark ettiniz mi?
These users thanked the author Serg_A for the post:
Geçit
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 2 years

Unread post by kariyer »

Serg_A: 20 Sep 2023, 21:14
biraz huysuz ve küskün
Kendinizde bunu fark ettiniz mi?
ve ben yerel atmosfere bir tepkiyim
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

uran: 20 Sep 2023, 21:12
Marinka: 20 Sep 2023, 21:09
uran: 20 Sep 2023, 21:04 buradan mümkün olan en kısa sürede çıkmamı ister misiniz?
))) I Burada herkese yetecek kadar yer olduğunu düşünüyorum. Ve senin için, benim için ve başkaları için. Sadece hepimiz kendi özgür irademizle ve özgür irademizle buradayız. Ve Anlamıyorum burada oturup buranın kötü olduğunu mantra gibi tekrarlayanlar.
burada ne sıcaklık ne de hoşluk var, herkes bir şekilde dikenli ve küskünsün ve her şeyden önce sen - bu forumun kişileşmiş hali olarak
))) Benim tavrım bir ayna görüntüsü. Bir insan bana nasıl davranıyorsa, ben de ona öyle davranıyorum.
Sen hâlâ Rynda iken ve kendi konularında bana kaba davranmaya başladığında, seni insanların senin konularına girmeyeceği konusunda uyarmıştım. . Diğer konularda yüzünüz morarıncaya kadar fikrinizi kanıtlayabilirsiniz, ancak kendi başınıza herkesi dinlemek zorundasınız. Aksi takdirde, cevabı biliyorsanız ve kendi cevabınızı tek doğru cevap olarak görüyorsanız, herkese soru sormanın bir anlamı yoktur.
Bana gelince, burada beni takip eden sensin, tersi değil. Bunu herkes görüyor ve size karşı tavırları bozuluyor. Bir insan gibi davranmaya başlarsanız mutlu olursunuz :cat1:
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

uran: 20 Sep 2023, 21:16
Serg_A: 20 Sep 2023, 21:14
uran: 20 Sep 2023, 21:12 eherkes biraz huysuz ve küskün
Kendinizde bunu fark ettiniz mi?
ve ben yerel atmosfere tepkiyim
O zaman hiçbir yere gidemezsin, çünkü sen bizim yansımamızsın ))). Ve sana bakacağız. Yansıma kendi başına mevcut değildir)).
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by vikylechka75 »

Misha2023: 20 Sep 2023, 09:34 Bu forumdaki asıl sorun burada çok fazla gerçek kadının olmaması. Bu konu daha önce çeşitli şekillerde tartışılmıştı. Hatta bu tür terimler gerçek kadını belirtmek için kadın-kadın, kadın olduğunu belirten erkek kullanıcılar için de kadın-erkek gibi terimler ortaya çıkmıştır.

Sorunun oldukça ciddi olduğunu ve hala çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. bir şekilde ol- sonra karar ver. Aşağıdaki seçenekleri sunabilirsiniz.

Birinci seçenek. Mavi onay işaretiyle Twitter, X ve benzetmelerin yolunu takip edelim. Her kadının yöneticiyi araması ve görüntülü görüşme yoluyla gerçek bir kadın olduğunu kanıtlaması gerekir. Tabii ki, bu kadınlar için küçük bir sorun yaratıyor, forumun bir nevi anonim olması, neden birini arasınlar ki. Ancak bu sorun, sitede çok daha fazlası bulunan erkek kullanıcıların karşılaştığı sorundan çok daha küçüktür. Dolayısıyla bunun ortak faydaya ulaşmak için uygun bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Bir kadın cinsiyetini doğruladığında yönetici bunu profilinde belirtecektir. Örneğin göğüs şeklinde bir simge ekleyin. Mesela profile bakıyorsunuz, göğüsleri görüyorsunuz ve bunun gerçek bir kadın olduğunu anlıyorsunuz.

İkinci seçenek. "Kadın-kadın listesi" konusunu oluşturun. Her kullanıcı buraya "kadın" kullanıcı adıyla mesaj gönderebilir. Diğer kullanıcılar onay olarak teşekkür ederek oy kullanacaklar. Çok fazla teşekkür varsa, büyük ihtimalle bu gerçek bir kadındır.
Kıçının neden buna kustuğunu hâlâ anlayamıyorum. Bir şeyden hoşlanmıyorsanız foruma gitmeyin, hepsi bu
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 20 Sep 2023, 21:23 Sen hâlâ Rynda iken
ve Rynda’dan önce ben orada değil miydim?
These users thanked the author kariyer for the post:
Bekçi
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by vikylechka75 »

Misha2023: 20 Sep 2023, 09:34 Bu forumdaki asıl sorun burada çok fazla gerçek kadının olmaması. Bu konu daha önce çeşitli şekillerde tartışılmıştı. Hatta bu tür terimler gerçek kadını belirtmek için kadın-kadın, kadın olduğunu belirten erkek kullanıcılar için de kadın-erkek gibi terimler ortaya çıkmıştır.

Sorunun oldukça ciddi olduğunu ve hala çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. bir şekilde ol- sonra karar ver. Aşağıdaki seçenekleri sunabilirsiniz.

Birinci seçenek. Mavi onay işaretiyle Twitter, X ve benzetmelerin yolunu takip edelim. Her kadının yöneticiyi araması ve görüntülü görüşme yoluyla gerçek bir kadın olduğunu kanıtlaması gerekir. Tabii ki, bu kadınlar için küçük bir sorun yaratıyor, forumun bir nevi anonim olması, neden birini arasınlar ki. Ancak bu sorun, sitede çok daha fazlası bulunan erkek kullanıcıların karşılaştığı sorundan çok daha küçüktür. Dolayısıyla bunun ortak faydaya ulaşmak için uygun bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Bir kadın cinsiyetini doğruladığında yönetici bunu profilinde belirtecektir. Örneğin göğüs şeklinde bir simge ekleyin. Mesela profile bakıyorsunuz, göğüsleri görüyorsunuz ve bunun gerçek bir kadın olduğunu anlıyorsunuz.

İkinci seçenek. "Kadın-kadın listesi" konusunu oluşturun. Her kullanıcı buraya "kadın" kullanıcı adıyla mesaj gönderebilir. Diğer kullanıcılar onay olarak teşekkür ederek oy kullanacaklar. Çok fazla teşekkür varsa, büyük ihtimalle bu gerçek bir kadındır.
Kıçının neden buna kustuğunu hâlâ anlayamıyorum. Bir şeyden hoşlanmıyorsanız foruma gitmeyin, hepsi bu
ilovebiboys: 20 Sep 2023, 11:01 Bence daha da ileri gitmeniz gerekiyor, ayrıca sitedeki yöneliminizi de onaylamanız gerekiyor: Heteroseksüel bir erkekseniz, yöneticiye penisinizin gerçek bir penis veya pubis işareti olan bir kadının içindeki fotoğrafını gönderin.
if bi - penisinizin bir erkeğin kıçındaki bir işareti olan bir fotoğrafı,
if homo - bir fotoğraf sırasıyla kıçınızda bir sik var.

ama kadınlar bu bizi ilgilendirmiyor, çünkü sayımız çok az ve korunmaya ihtiyacımız var))

aksi halde kendilerini şapkalarında "hetero" olarak tanıtıyorlar, biliyorsun.. iletişim kurmaya başlıyorsunuz: biri sikini emdi, diğeri kendini emdi, üçüncüsü kıçına verdi..😏 boş yönetici pozisyonu için beni seçmeyi öneriyorum 😊 canın cehenneme, canım kişisel mesajlar üyelerle dolu, bu yüzden deneyimliyim 😄
Katılıyorum ama aynı zamanda erkeklerin en az bir kez seks yaptıklarını kanıtlamalarının da gerekli olduğunu düşünüyorum. Yoksa hikayeleri okuduğunuzda hepsi Kazanova. Ve sitede kendileri mastürbasyon yapıyorlar
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 3):
Bir miyav, ilovebiboys, Maşa12
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

uran: 20 Sep 2023, 21:27
Marinka: 20 Sep 2023, 21:23 Sen hâlâ Rynda iken
ve ben orada olmadığımda mı?
))) Bunu bana mı soruyorsun? Elbette Rynda’dan önce oradaydın ama Rynda olduğun zaman bana gücendin. Teorik olarak bunu uzun zaman önce unutup huzur içinde yolumuza devam etmeliydik. Anlamıyorum neden bu kadar kincisin? :cat1:
Serg_A
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 20 Sep 2023, 21:30 Neden bu kadar kinci olduğunuzu anlamıyorum?
anlamıyorsunuz

43 saniye sonra gönderildi:
vikylechka75: 20 Sep 2023, 21:30 Ayrıca erkeklerin en az bir kez seks yaptıklarını kanıtlamaları gerektiğini düşünüyorum. n
bunu nasıl kanıtlayacağız?
These users thanked the author kariyer for the post:
Bekçi
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

uran: 20 Sep 2023, 14:36 Burada üç kadın hesabım var ve ben de bir kadınım :smile6:
Çok üzgünüm senin için!! ! Kendiniz için o kadar çok hemoroid yaratabilirsiniz, sadece kendinizden nefret etmelisiniz!!! :bel_flag:
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Bekçi »

uran: 20 Sep 2023, 21:27 zilden önce orada değildim mi?
zilden önce oradaydım, ama farklı kılıktaydım
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Watchman: 20 Sep 2023, 22:42 aptal olmadan önce
... öyleydim ve öyle kalacağım! Ve her zaman yapacaksın!!! :smile001:
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155

Unread post by Ksenofon »

Miyav: 20 Sep 2023, 20:30 Ayrıca BURADAKİ bir kadının kuzu gibi aptal ve uysal olması gerektiğine inanıyorlar. Her şeyde, onların cinsel tatminsizlikten kaynaklanan, bir kadının mantıklı ve duyguları olmadan akıl yürütemeyeceği şeklindeki kuruntulu fantezilerine katılıyoruz. Kusura bakmayın canlarım, ama yaşam deneyimi ve eğitim bazen tarzı değiştiriyor
Burada bile konuları "aptalın kendisi" tarzında tartışmanın bariz bir küçümsemeyle yapıldığına inanıyorlar Çünkü muhatabın ve askerin açık sözlülüğü bir kadına yakışmıyordu. Ve aşırı eğitim, cinsel tatmin ve engin yaşam deneyimi, bize sadece saçma sapan yazan sivilceli aptallar olarak görülme hakkını vermez. Olympus’unuzdan günahkar dünyaya dönün. Oraya tesadüfen geldiniz.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

Marinka: 20 Sep 2023, 17:31 Ergen değilsiniz ama benim hakkımda belki bir kadın olduğumu, belki de tıraşsız bir erkek moderatör olduğumu yazmışsınız. Bunu neden yazdın? Ne için? Sessizliğe inanmak zorunda değilsin. Bunu neden dile getirdin? Ve bunu ilk defa yapmıyorsun. Neden?
Gönderilerinizden birinde bu forumda birkaç erkek hesabınızın olduğunu yazmıştınız. Yani sizin de burada bu erkek hesapları üzerinden iletişim kurduğunuzu varsayabiliriz. Peki erkek hesabı altındayken seninle iletişim kurmamı bana nasıl emrediyorsun? Sana inanmalı mıyım, inanmamalı mıyım?

Sana aslında erkek değil, kadın olduğunu yazabilir miyim?
Yine mantığı takip edersek, erkek hesabındayken sizinle iletişim kurarken erkek olmadığınızı tartışmak mümkünse, o zaman bir erkek hesabından iletişim kurarken kadın olmadığınızın garantisi nerede? kadın hesabı mı?

nO zaman bir şekilde karar verecek ve yalnızca tek hesaptan iletişim kuracaksınız. Bu yüzden yukarıda yazdım, aslında burada başlangıçta belirli yazılarda yazılan her şeye inanıyorum. Ancak yazılanların ya bir fantezi ya da kendisinin söylediği kişi tarafından yazılmayan bir şey olabileceğini kabul ediyorum. Şu ya da bu kızın yerinde ya bir genç ya da geleneksel olmayan yönelime sahip bir kişi ya da sadece birini trollemek isteyen biri olabilir. Kişisel olarak bunu neden yapacağımı ve hatta neden bu çıngıraklarla oynadığımı hiç anlamadım. Bir çeşit çocukluk.

Evet, yani...
Ve sanırım buna mı yoksa şu gönderiye mi inanmanız gerektiği yarı yarıya. Yani, başlangıçta inanmalı, tekrar kontrol etmemeli ve güvensizlikle hakaret etmemelisiniz. Ancak bunların başından sonuna kadar birinin fantezisi olduğunu varsayalım. Ve tüm bunlarda yanlış bir şey yok. Çünkü bu, evinizin dışında ve çok yakın arkadaş çevrenizin dışında en sıradan iletişimin yaygın bir uygulamasıdır.

Bu elbette bir anlamda ikiyüzlülüktür. Ama bu iyilik için olan aynı yalan. Ve yalanlar çünkü farklı türleri var. Açıkça ve doğrudan yalan söylediklerinde olur. Ancak bu tür yalanlar, bir şey söylemedikleri zaman ortaya çıkar. Bir şey hakkında sessiz kaldıklarında. Daha sonra birisi şunu sorar: Neden bunu söylemedin!? Ve bir yanıt aldı - ve sen bunu sormadın!

O yüzden sana güvenmediğim için kusura bakma. Çünkü sana neden güvenmeliyim? Tıpkı senin bana olduğu gibi. Biz solcu bir forumda birbirimize verilen iki takma isimden başka bir şey değiliz. Göz göze bile gelmedik. Birbirimiz hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Ve belirli sınırlar dahilinde normal sağlıklı güvensizlik normaldir. Ya da farklı bir şekilde söyleyebilirsiniz; belirli sınırlar dahilinde güvenin. Bu temelde aynı şeydir. :-)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 21 Sep 2023, 17:51 kadın hesabından iletişim kurduğunuzda kadın olmadığınızın garantisi nerede?

Peki, hadi başlayalım çok şüpheci olduğunu hayal et. Kimseye güvenmiyorsun. Değil mi?
Bu forumdaki bir erkeğe gönderdiğiniz mesajı gösterin, burada onun eşcinsel yönelimli bir kadın olabileceğini yazıyorsunuz? Eğer bana gösterirsen şüphene inanırım. Değilse, bu saf cinsiyetçiliktir.
Serg_A
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 21 Sep 2023, 19:01 Peki, çok şüpheci olduğunuzu düşünelim. Kimseye güvenmiyorsun. Değil mi?
Bu forumdaki bir erkeğe gönderdiğiniz mesajı gösterin, burada onun eşcinsel yönelimli bir kadın olabileceğini yazıyorsunuz? Eğer bana gösterirsen şüphene inanırım. Değilse, bu saf cinsiyetçiliktir.
Bütün bunlar ne kadar tuhaf...
Sana ihtiyacım olmadığını yazıyorum bunu - daha sonra bunu açığa çıkaran kişi. Gerçekte kimin kim olduğunu kontrol edin. Ben de size kadın olduğunuza ve yazdıklarınızın fantezi olmadığına inandığımı yazdım. Orada bir yerde, üniformalı iki kişinin birbirine kilitlendiğini yazması gerçeği, gerçekten birbirinize bazı ipuçları vermeye başlamış olmanızdan kaynaklanıyor, bundan da bu forumun iki yöneticisinin birbirini dürtüklediği sonucuna varılabilir. yarım yamalak bir ipucuyla.

Genel olarak uzun zaman önce kendim için şu sonuca vardım: Hayatın herhangi bir yerinde mümkün olduğunca az yalan söylemem gerekiyor. Çünkü nerede ve ne yalan söylediğinizi hatırlamakta zorluk çekiyorsunuz ve sonrasında sürekli sinirleniyorsunuz ve bu da yalnızca güvensizliğe neden oluyor. Ve daha sonra ifadede kafanızın karışmaması için olmamış bir şeyi icat etmemek daha iyidir. :-)

İzmlik hakkında...
Cinsiyetçilik, ırkçılık...
Bir zamanlar iki kişiyle uçaktaydım transferler. Panama’da ve başka bir Afrika ülkesinde. Ve Afrika ülkesinde uzun bir bekleme süresi vardı - hatta altı veya on iki saat. Ve orada yerli Afrikalıları tabiri caizse doğal ortamlarında gözlemleme şansına sahip oldum. Ve ben çok şaşırdım. Bunu söylemenin başka yolu yok. Bütün Afrikalılar doğaldı. Etrafta yolcular, havaalanı personeli, polis memurları veya pilotlar veya uçuş görevlileri var. Hayatımda hiç böyle siyahi görmemiştim. Neredeyse evdeydiler. Kendi aralarındaydılar.

Çok rahat ve doğal davrandılar. Ve Afrikalıları hiçbir yerde böyle görmemiştim. Genellikle gergindirler ve görünüşe göre kendilerine karşı her zaman farklı bir tavır beklerler. Basitçe söylemek gerekirse, herkeste ırkçılık olduğundan şüpheleniyorlar, herkesin kendilerine baktığını ve sürekli beyazların arasında olduklarını düşünüyorlar. Hangileri kendi bakış açılarına göre onlara karşı önyargılı.
Ve bu bağlamda soru şu: Burada gerçekten kim daha ırkçı? Belki siyahların kendileri de aynı ırkçılardır? Beyazlar gerçekten umursamıyor mu?

Senin de umurunda mı? Belki siz de daha çok cinsiyetçisinizdir? Çünkü kesinlikle umurumda değil. Hiç sözlüğe girip ne olduğuna bakmadım ve cinsiyetçi olmanın ne demek olduğunu bile gerçekten bilmiyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Vasyanitsa: 21 Sep 2023, 19:29 Cinsiyetçi olmanın ne demek olduğunu gerçekten bilmiyorum bile.
Buna ihtiyacın var mı? Bilmiyorsan iyi uykular...
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Vasyanitsa: 21 Sep 2023, 19:29 geleneksel olmayan yönelime sahip bir kadın olabilir mi?
Geleneksel olmayan yönelime sahip bir kadın hakkında hiçbir şey söylemedim. Eşcinsel bir adamdan bahsediyordum.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 21 Sep 2023, 22:21
geleneksel olmayan yönelime sahip bir kadın olabilir mi?
Geleneksel olmayan yönelime sahip bir kadın hakkında hiçbir şey söylemedim. geleneksel yönelim. Geleneksel olmayan bir yönelime sahip bir adamdan bahsediyordum.
Evet, bana geleneksel olmayan bir yönelime sahip bir adam olabileceğimi yazmıştın. yönlendirme. Bu yüzden sizden bu forumda bir erkeğe onun eşcinsel yönelimli bir kadın olabileceğini nerede yazdığınızı bana göstermenizi istedim. Bunu yazmadığını biliyordum. Cinsiyetçiliğin yattığı yer burasıdır.
Serg_A
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 21 Sep 2023, 22:26 Evet, bana eşcinsel olabileceğimi yazmıştın. Bu yüzden sizden bu forumda bir erkeğe onun eşcinsel yönelimli bir kadın olabileceğini nerede yazdığınızı bana göstermenizi istedim. Bunu yazmadığını biliyordum. Cinsiyetçiliğin yattığı yer burası.
Bu benim için bir tür karmaşık yapı. Biz aptal ve kaba hödüklerin küçük zihinlerimiz için daha basit bir şeyleri olabilir mi?
:-)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 21 Sep 2023, 22:47
Evet, bana eşcinsel olabileceğimi yazmıştın. Bu yüzden sizden bu forumda bir erkeğe onun eşcinsel yönelimli bir kadın olabileceğini nerede yazdığınızı bana göstermenizi istedim. Bunu yazmadığını biliyordum. Cinsiyetçiliğin yattığı yer burası.
Bu benim için bir tür karmaşık yapı. Biz aptal ve kaba hödüklerin küçük zihinlerimiz için daha basit bir şeyleri olabilir mi?
:-)
Kimseye güvenmediğinizi yazdınız ve bu nedenle geleneksel olmayan yönelime sahip bir kadın veya erkek olabileceğimi önerdiniz. Ben senin sözüne inanmadım ve kanıt istedim. Gerçekten kimseye güvenmediğinden emin olmak istedim. Bu forumda bir erkeğe onun geleneksel olmayan yönelime sahip bir erkek ya da kadın olduğunu nasıl yazdığınızı görmek istedim. Çünkü şu ana kadar yukarıda yazdığınız gibi herkese değil, sadece kadınlara inandığınız ortaya çıktı. Bu cinsiyetçiliktir.

3 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca, eğer sizin için zor değilse bana bu forumda erkeklerin cinsiyet doğrulamasıyla ilgili bir konu gösterin. Veya burada erkeklere zulmeden, onlara erkek değil kadın oldukları şüphesiyle eziyet eden kadınları gösterin.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Zorba Carrie, Serg_A, Alena26
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 21 Sep 2023, 22:58 Bu forumda bir erkeğe, onun geleneksel olmayan yönelime sahip bir erkek ya da kadın olduğunu nasıl yazdığınızı görmek istedim. Çünkü şu ana kadar yukarıda yazdığınız gibi herkese değil, sadece kadınlara inandığınız ortaya çıktı. Cinsiyetçilik budur.
Bir takma ad altında bir kadın mı yoksa bir erkek mi olduğundan emin olmadığım halde erkeklere nasıl güvenebilirim ve kadınlara nasıl inanmayabilirim? Hem kadının hem de erkeğin olabileceğini eşit derecede kabul ettiğimde. Birkaç erkek takma adınız olduğunu ve muhtemelen şimdi onlara geçeceğinizi yazan siz de bunun kanıtısınız.
Kimin kim olduğu hiç belli değilken nasıl bazılarına inanabilirim ve diğerlerine inanmayabilirim? şu veya bu takma adın altında var mı - kadın mı erkek mi?
İnternetteki bu çevrimiçi iletişimde pek çok izin var. Tamamen belirlenebilecek tek şey, sizinle konuşan kişinin anadili Rusça olup olmadığıdır. Çünkü Rus dilinin zayıf olması ve kullanımı ve imlasındaki çok sayıda hata nedeniyle bir yabancı hemen kayıt altına alınmaktadır.

Diğer her şey tamamen belirsizlikten ibaret. Ve başka seçenek yok - beğenmedin mi? İletişim kurmayın, kimse sizi zorlamıyor. Ve eğer iletişim kurarsanız, her şeyi olduğu gibi kabul edin. Ve şu veya bu karakterin şu veya bu takma ad altında yazdıklarına güvenmek aptalca. Herhangi biri olabilir ve herhangi bir amaç için ve herhangi bir şey için yazabilir. Ve hiç kimse onu bunu yapmaktan alıkoyamaz.

Bazı forumlarda bir şeyle ilgili gönderiler yasaklanıyor veya kapatılıyor. Politika için, küfür etmek için, trollemek için veya sadece moderatör bunun için daha iyidir. Yazdığımda buna değer, cinsiyetçilik değil. Ayrıca bir kadın için kendisinin de bundan daha iyi bir konumda olabileceğini kastetmiştim.
Şu anda cinsiyetçilik konusundaki fobinizle ilgili şaka yapıyordum.

Ve genel olarak Benim fikrime göre, forumlarda sizin hakkınızda hoşlanmadığınız şeyler yazan bazı ziyaretçiler tarafından rahatsız edilmek aptalca. Yöntem çok basit; sadece takma adlarını yasak listesine ekleyin; gönderilerinize yanıt verseler bile mesajlarını göremezsiniz. Aslında bu, onların sizin hakkınızdaki gönderilerini gerçekten görmek istemiyorsanız yapılır.

Ve genel olarak. Şu anda hatırladığım kadarıyla, bilgi departmanındaki editör stajyerleri olarak bize, okuyucuların sizi yazdıklarınızdan dolayı azarlamalarının iyi olduğu öğretilmişti. Övüyorlarsa bu da iyidir. Kimsenin tepki vermemesi kötü. Bu, bir zamanlar burada birinin senden nefret ettiğini ve bunun seni çok rahatsız ettiğini bana yazmışsın. Anladığım kadarıyla, bir grup ziyaretçinin moderatöre senin hakkında şikayette bulunması ve onun da seni yasaklaması çok sinir bozucu olabiliyor.

Yasağın dışına çıktın ve birkaç mesaj yazdın - yine hepsi senden şikayet etti ve sen yine yasakladın. Evet, evet. Ancak burada durum böyle değil. O zaman ne gibi sorunlar var!? Sevmediğiniz birini yasak listenize alın ve hayatınıza huzur içinde devam edin.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Alice
TannaT
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by TannaT »

İkinci seçenek. "Kadın-kadın listesi" konusunu oluşturun. Her kullanıcı buraya "kadın" kullanıcı adıyla mesaj gönderebilir. Diğer kullanıcılar onay olarak teşekkür ederek oy kullanacaklar. Çok fazla teşekkür varsa, büyük olasılıkla bu gerçek bir kadındır.
Misha2023: 20 Sep 2023, 09:34 Bu forumda çok fazla üye olmamasıyla ilgili gerçek bir sorun var gerçek kadınlar burada. Bu konu daha önce çeşitli şekillerde tartışılmıştı. Hatta bu tür terimler gerçek kadını belirtmek için kadın-kadın, kadın olduğunu belirten erkek kullanıcılar için de kadın-erkek gibi terimler ortaya çıkmıştır.

Orada sikildin falan. Altı sayfa: "Kimse Beni Sevmiyor" konulu tartışma. Cidden, siktir et. Herkes seni seviyor, sen en havalısın, en havalısın ve harikasın. Eski sınıf arkadaşlarına bir bak. Ve beyniniz için endişelenmeyin! Siz en havalı Kızlar Eğlenenlersiniz!!!!!!
These users thanked the author TannaT for the post:
Fargal94
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyanitsa: 22 Sep 2023, 03:53 Ama burası değil. Peki ne sorun var
Yanılıyorsun. İki hafta boyunca 4-5 kez buradan yasaklandım. Son yasağım haziran ayındaydı.
Ve şimdi uyarı kilitleniyor ve insanlar sürekli şikayet ediyor. Şikayetlerde şampiyonumuz Rynda, o artık Uranüs. Önce kışkırtıyor, sonra şikayet ediyor. Sadece benden ve sadece kendisinden şikayetçi değil, şikayetlerde ilk sırayı fazlasıyla hak ediyor.
Şimdi ne düşüneceğini biliyorum. Bir düşünün, kimin, ne kadar şikayetçi olduğunu nasıl bileceğim? Muhtemelen bir yöneticiyim ve yasaklarım dikkat dağıtıcı oluyor, özellikle de burada başka hesaplarımın olduğunu birden fazla kez yazdığım için. Muhtemelen ben de öyle düşünürdüm.
Genel olarak, eğer onlar ve sen bunu forumda sürekli dile getirmeseydin, kimin ne düşündüğü umurumda değil. Artık seks hakkında neredeyse hiçbir şey yazmıyorum. Yaptığım şeylerin çoğu neyi ve nasıl olduğunu açıklamak. Bundan gerçekten sıkıldınız. Ve fahişe ya da fahişe olduğumu okumaktan yoruldum. Erkek olduğumdan şüphelendikleri zaman bile şişman, tıraşsız ve ayyaş olduğumu yazıyorlar. Tabi bu da hakaret etme niyetiyle yazılmış.
Elbette bana yöneltilen bu tür açıklamalara yanıt vermeyebilirsiniz, ancak sessizliğimiz bir anlaşmanın işaretidir.
Elbette forumu bırakmayacağım, bırakırsam da kesinlikle şimdi olmayacak. Ama istersen artık bu hesapla buraya gelmeyeceğim, öyle mi? Evet yazarsan, o zaman Marinka’yı hemen terk edeceğim ve seninle burada kesişmeyeceğimizden emin olacağım ve eğer yaparsak, o zaman benim hakkımda hiçbir şüphen kalmayacak çünkü bana hiç dikkat etmeyeceksin. .
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Serg_A, Murena0314
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 22 Sep 2023, 11:20 Yanılıyorsun. İki hafta boyunca 4-5 kez buradan yasaklandım. Son yasağım haziran ayındaydı.
Ve şimdi cila takılıyor ve insanlar sürekli şikayet ediyor. Şikayetlerde şampiyonumuz Rynda, o artık Uranüs. Önce kışkırtıyor, sonra şikayet ediyor. Sadece benden ve sadece kendisinden şikayetçi değil, şikayetlerde ilk sırayı fazlasıyla hak ediyor.
Şimdi ne düşüneceğinizi biliyorum. Bir düşünün, kimin, ne kadar şikayetçi olduğunu nasıl bileceğim? Muhtemelen bir yöneticiyim ve yasaklarım dikkat dağıtıcı oluyor, özellikle de burada başka hesaplarımın olduğunu birden fazla kez yazdığım için. Muhtemelen ben de öyle düşünürdüm.
Genel olarak, eğer onlar ve sen bunu forumda sürekli dile getirmeseydin, kimin ne düşündüğü umurumda değil. Artık seks hakkında neredeyse hiçbir şey yazmıyorum. Yaptığım şeylerin çoğu neyi ve nasıl olduğunu açıklamak. Bundan gerçekten sıkıldınız. Ve fahişe ya da fahişe olduğumu okumaktan yoruldum. Erkek olduğumdan şüphelendikleri zaman bile şişman, tıraşsız ve ayyaş olduğumu yazıyorlar. Tabi bu da hakaret etme niyetiyle yazılmış.
Bana yöneltilen bu tür ifadelere elbette cevap vermeyebilirsiniz ama susmak rıza göstergesidir.
Kesinlikle vermeyeceğim. forumu terk et, eğer bırakırsam da kesinlikle şimdi olmaz. Ama istersen artık bu hesapla buraya gelmeyeceğim, öyle mi? Evet yazarsan, o zaman Marinka’yı hemen terk edeceğim ve seninle burada kesişmeyeceğimizden emin olacağım ve eğer yaparsak, o zaman benim hakkımda hiçbir şüphen kalmayacak çünkü bana hiç dikkat etmeyeceksin. .
Dilediğinizi yapın, tamamen sizin takdirinize bağlıdır. Ben kimim ki kendimden başkası hakkında herhangi bir şeye karar vereceğim.
Bence buradaki varlığınla kafan karıştı. Kendi gönüllü olarak desteklediğiniz bu katliamı bir kenara bırakırsanız buraya neden ve hangi amaçla geliyorsunuz? Neden orada birini listeleme ihtiyacı duyuyorsun, kaç hesabı var ve hangi takma adlarla?

Bütün gün girişin yanındaki bankta oturup gelenleri sayan dedikoducu büyükanneye benziyorsun girişe kiminle, ne zaman çıktı, en son ne zaman çıktı. Ve başka biri başka biriyle girip çıktı. Bu kim ve adları ne? Ve sonra bu büyükanne, benzer başka bilgiler karşılığında tüm bu bilgileri tanıştığı herkese aktarıyor.

Yaşadığım yerin girişinde de böyle bir kadın vardı. Ama halkımız tüm bu saçmalıklardan hoşlanmıyor ve kimse büyükanneye başkaları hakkında hiçbir şey söylemedi ve kendileri de onu ilgiyle dinlemediler. Ve büyükanne bir şekilde tüm bunlardan sıkıldı. Şimdi köpeğiyle birlikte bankın yanından geçerek yürüyüşe çıkıyor ve orada oyalanmıyor.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Kardeş
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 22 Sep 2023, 11:20 Eğer evet yazarsan, Marinka’dan hemen ayrılacağım ve seninle burada kesişmeyeceğimizden emin olacağım,
Marinka, neden buna bu kadar duygusal tepki veriyorsun Tryndychikha? Tonlarca gri düşünceyi kusmasına izin verin, beyninin etrafında neyin dolaştığını asla bilemezsiniz. Öldür onu!
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
Geçit, Alice, Fargal94
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 22 Sep 2023, 19:20
Marinka: 22 Sep 2023, 11:20 Evet yazarsan Marinka’dan hemen ayrılacağım ve seninle burada kesişmeyeceğimizden emin olacağım,
Marinka, buna neden bu kadar duygusal tepki veriyorsun Tryndychikha? Tonlarca gri düşünceyi kusmasına izin verin, beyninin etrafında neyin dolaştığını asla bilemezsiniz. Unut gitsin!
))) Her şey yolunda. Onu kara listeye aldım. Artık bu forumda tüm mesajları benden gizli))
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 22 Sep 2023, 19:37
Serg_A: 22 Sep 2023, 19:20
Marinka: 22 Sep 2023, 11:20 Eğer evet yazarsan, Marinka’dan hemen ayrılacağım ve seninle burada kesişmeyeceğimizden emin olacağım,
Marinka, neden bu kadar tepki veriyorsun Tryndychikha’ye duygusal olarak mı baktın? Tonlarca gri düşünceyi kusmasına izin verin, beyninin etrafında neyin dolaştığını asla bilemezsiniz. Unut gitsin!
))) Her şey yolunda. Onu kara listeye aldım. Artık bu forumda tüm mesajları benden gizlendi))
Marinka, doğru! Orada okuyacak hiçbir şey yok, gözlerinizi acıtacak - hiçbir şey hakkında tonlarca metin)))
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Geçit, Fargal94
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Marinka: 22 Sep 2023, 19:37 Her şey yolunda. Onu kara listeye aldım
ama sen beni neden eklemedin?
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

uran: 22 Sep 2023, 20:06
Marinka: 22 Sep 2023, 19:37 Her şey yolunda. Onu kara listeye aldım
ama neden beni eklemedin?
Sen bizim yansımamızsın )
These users thanked the author Serg_A for the post:
Fargal94
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Bir miyav »

Kara listenin amacı nedir? Bilmiyorum... Açıkla?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Miyav: 22 Sep 2023, 21:07 Kara listenin amacı nedir? Bilmiyorum... Açıkla?
Kişisel bölümde bir seçenek var; düşmanların listesi. Buraya kullanıcının takma adını girersiniz ve forumdaki tüm gönderileri sizden gizlenir. Bir şey yazdığı açık ama metnin kendisi orada değil.
Bir miyav
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Bir miyav »

Marinka: 22 Sep 2023, 21:14 Kişisel bölümde bir seçenek var - düşmanların listesi. Buraya kullanıcının takma adını girersiniz ve forumdaki tüm gönderileri sizden gizlenir. Bir şeyler yazdığı çok açık ama metnin kendisi orada değil.
...Hayır... Bu ilginç değil, bunu bilmelisin onlar düşman yazıyor! Son çare olarak onları görmezden gelin...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Miyav: 22 Sep 2023, 21:18
Marinka: 22 Sep 2023, 21:14 Kişisel bölümde bir seçenek var; düşmanların listesi. Buraya kullanıcının takma adını girersiniz ve forumdaki tüm gönderileri sizden gizlenir. Bir şeyler yazdığı çok açık ama metnin kendisi orada değil.
...Hayır... Bu ilginç değil, bunu bilmelisin onlar düşman yazıyor! Son çare olarak onları görmezden gelin...
Düşmanların listesi son çaredir))))
Bir miyav
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Onaylamak için bir sertifika isteyebilir, her iki cinsiyetten iki tanık getirebilir ve 15 dakikalık bir video klip çekebilirsiniz.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

Marinka: 22 Sep 2023, 21:21
Marinka: 22 Sep 2023, 21:14 Kişisel bölümde bir seçenek var; düşmanların listesi. Buraya kullanıcının takma adını girersiniz ve forumdaki tüm gönderileri sizden gizlenir. Bir şeyler yazdığı çok açık ama metnin kendisi orada değil.
...Hayır... Bu ilginç değil, bunu bilmelisin onlar düşman yazıyor! Peki, son çare olarak onları görmezden gelin...
Düşmanların listesi son çaredir))))
Siyasette olduğu gibi "dost olmayan ülkeler. Onlara hiçbir şeye izin vermeyeceğiz, bilsinler.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Beluga, Serg_A
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Tania: 22 Sep 2023, 22:13 Siyasette olduğu gibi, "dost olmayan ülkeler. Onlara hiçbir şeye izin vermeyeceğiz, haber verin.
Onları içeri almamak yasak olacak ve onları polisle korkutmak için :-D
Drakula
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Drakula »

Misha2023: 20 Sep 2023, 09:34 kadın-erkek
Lanet olsun. Kadınlar ve erkekler ibne mi? Peki ya konulardaki kadın fotoğrafları? Umarım burada sadece ibneler yoktur. Falan. Bu gerçek bir güvercinlik değil mi?

Bilgili arkadaşlar, gerçek kadın olanları bir kenara atın. Ben batırmak istemiyorum.
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

Drackula: 23 Sep 2023, 14:19 Konulardaki kadın fotoğraflarına ne dersiniz?
İki durum var. Bir kadın gösteriş yapmak, bir fotoğrafı tüm ihtişamıyla herkesin görebilmesi için sergilemek ve ardından özel bir mesajla patlayan spermin fotoğrafını almak ister. Bu uygunsuz ve tüyler ürpertici olduğundan, kadın özellikle fotoğraf paylaşmak için erkek takma adı taşıyan bir klon yaratır ve "Karıma veya kız arkadaşıma mastürbasyon yap" yazar. Ve aynı zamanda forumda dürüst bir cinsiyet altında takılıyor. Ancak bu nadir görülen bir durumdur. Ayrıca, kadınlar kişisel mesajlarında kendilerine sik fırlattıklarında genellikle "öf" derler. (Aslında aynı anda ne düşünüyorlar, bilmiyorum). İkinci seçenek. Evli veya kalıcı bir metresi olan bir erkek, hafif aldatılmaya eğilimlidir. Bir kadının her türlü pozda fotoğraflarını çekiyor ve bunları forumda paylaşıyor. Bazen bu amaçla kadın cinsiyetine sahip bir klon da yaratıyor, iddiaya göre kadının fotoğrafı kendisi paylaşıyor. Bazen eşinin izni ve onayıyla, bazen sessizce.
Drackula: 23 Sep 2023, 14:19 Bilgili erkekler, gerçek kadın olanları uğurluyor. Berbat etmek istemiyorum.
Ama ne oluyor, herkes bunu kendi başına çözüyor. Peki, berbat etmenin ne anlamı var? Sanallığı karıştırmaya karar verirseniz, kadın kılığına giren bir adam ikinci mesajda yine de yanacaktır.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
Fargal94, Drakula, Zorba Carrie
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Fargal94 »

Burada sadece acil duruma inatçı bir Ukraynalı katkıda bulundum (Ve gerisini bir değişiklik olsun diye okumak ilginç)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”