[quote=Marinka post_id=259780 time=1695276916 user_id=12161] [quote=AlexTDV post_id=259732 time=1695266178 user_id= 5510] Marinka’yı seviyorum)) o tek başına tüm nefret edenleri sildi [/quote]
))) Ahaha. Bana aşık oldular, bu yüzden benden nefret ediyorlar))) [/quote] Ben de sana aşık oldum! )
[quote=Belkha post_id=259365 time=1695209261 user_id=18415] Peki ne tür bir acı? :unknown: [/quote] Sanmıyorum ki [ref =# bf0000]Marinka[/ref] acı çekiyor, tam tersine şu anda iyi bir ruh halinde ve endorfinlerle dolu)))
[quote=Serg_A post_id=259800 time=1695278907 user_id=18010] endorfinlerle dolu [/quote]ah, zavallı şey, belki biraz merhem ya da sprey, yoksa her yerde sürünmeleri muhtemelen rahatsız edicidir :-D
Ah, zavallı şey, belki biraz merhem ya da sprey, aksi takdirde muhtemelen her tarafa sürünmeleri rahatsız edici olur :-D
Belki merhem ama masaj yağı daha iyidir. Masaj yağıyla çok daha erotik))). Bu arada, bu’den önce kendinize masaj yağıyla masaj yapmayı deneyin, harika)))
[quote=Belkha post_id=259816 time=1695280854 user_id=18415] [quote=Serg_A post_id=259800 time=1695278907 user_id= 18010] endorfinlerle dolu [/quote]Ah, zavallı şey, belki biraz merhem ya da sprey, aksi takdirde muhtemelen her tarafa sürünmeleri rahatsız edici olur :-D [/quote] Belki merhem ama masaj yağı daha iyidir. Masaj yağıyla çok daha erotik))). Bu arada, [b]bu[/b]’den önce kendinize masaj yağıyla masaj yapmayı deneyin, harika)))
..Top. Marinka’ya o kadar çok ilgi gösteriyorsun ki, dürüst bir insan olarak yapmamalısın... yapmamalısın, ama kesinlikle YÜKÜMLÜLÜK, o bir DEV!))) :ROFL: [ /quote]Onun yüzünden burada oturuyorum
..Top. Marinka’ya o kadar çok ilgi gösteriyorsun ki, dürüst bir insan olarak yapmamalısın... yapmamalısın, ama kesinlikle YÜKÜMLÜLÜK, o bir DEV!))) :ROFL: [ /quote] Marinka için üzülmüyor musun?
uran: ↑03 Dec 2023, 21:06
sonraki hesabınız zehirlendi - değiştirin
.. Sharik . Marinka’ya o kadar çok ilgi gösteriyorsun ki, dürüst bir insan olarak yapmamalısın... yapmamalısın, ama kesinlikle YÜKÜMLÜLÜK, o bir DEV!)))
sonraki hesabınız zehirlendi - değiştirin [/quote]
.. Sharik . Marinka’ya o kadar çok ilgi gösteriyorsun ki, dürüst bir insan olarak yapmamalısın... yapmamalısın, ama kesinlikle YÜKÜMLÜLÜK, o bir DEV!))) :ROFL: [ /quote] Marinka için üzülmüyor musun? [/quote]hayır
Tapkin: ↑03 Dec 2023, 21:25
..Ball. Marinka’ya o kadar çok ilgi gösteriyorsun ki, dürüst bir insan olarak yapmamalısın... yapmamalısın, ama kesinlikle YÜKÜMLÜLÜK, o bir DEV!)))
..Ball. Marinka’ya o kadar çok ilgi gösteriyorsun ki, dürüst bir insan olarak yapmamalısın... yapmamalısın, ama kesinlikle YÜKÜMLÜLÜK, o bir DEV!))) :ROFL: [ /quote] Marinka için üzülmüyor musun? [/quote]hayır [/quote] Neden öyle?
[quote=Ksenofont post_id=300994 time=1701629017 user_id=17996]Nedir bu?[/quote]Bu onun iletişim ve etkileşiminin sonucu, beni ve diğer forum kullanıcılarını kendine düşman etti.
[quote=uran post_id=300996 time=1701629279 user_id=19741] [quote=Ksenofont post_id=300994 time=1701629017 user_id= 17996]Nedir bu?[/quote]Bu onun iletişim ve etkileşiminin sonucu, beni ve diğer forum kullanıcılarını kendine düşman etti. [/quote] Barış yapmanın bir yolu yok mu? Bazen ona atıyorlar. Ama aslında nazik ve uyumlu biri.
Günümüzde pek çok kadın eski günlerin özlemini çekiyor. Erkekler umutsuzca ve romantik bir şekilde onları aradıklarında. Pencerelere tırmandılar, şiirler yazdılar, çiçek verdiler, pencerelerin altına...
Last post
Kızlarda da durum aynı. Temiz ve düzgün bir tane bulmak istiyorum, onun ilki olmak istiyorum
Bu kadar yüce bir kızın zaten birden fazla kez kullanılmış yırtık pırtık bir hortuma neden ihtiyacı var?...
Acaba forum üyelerimizin dikkatini hangi yaş grubu daha çok çekiyor diye merak ediyordum. Mesela 12 yaş üstü kızları tercih ediyorum. Senden ne haber? Ankete veya yorumlara cevap verin. Fotoğraflar...
Last post
İhtiyacın olan tek şey yaş.
Beyninle oynamıyorlar, sana sevgili çocukları, torunları gibi davranıyorlar. Geçen seferki gibi besleniyor, okşuyor, sikişiyorlar, her türlü sapkınlığa razı oluyorlar,...
Forum üyelerinin bir takım yorumlarından sonra yoldaşlarımızla istişarede bulunduk ve konuyu deyim yerindeyse özel, daha dar bir şekilde açtık. Genel konuda geriye kalanlar, orada kalır. Aşağıdaki...
Last post
image bulunamadı :( Cyrus Tabor , resim bulunamadı :(
İnsanlar beğenmedi kaldırdım. Şimdi daha iyi görünüyor, buraya atacağım:
Genç erkek ve kızlarla fotoğraflar Ensest erotik seks!
2500’den fazla fotoğraf mevcut, foruma özel mesaj gönderin, telgraf çekin: @fackphotos veya TeleGuard WQ4KCNHXP
Hava sıcakken yazın