Geçmişte ve günümüzde sevdiklerinizle nasıl tanıştınız? Ve genel olarak insanlarla tanışmak nerede daha kolay?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Geçmişte ve günümüzde sevdiklerinizle nasıl tanıştınız? Ve genel olarak insanlarla tanışmak nerede daha kolay?

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Pierro: 17 Sep 2023, 17:47
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Sep 2023, 17:34 ama iletişim daha rahattı
once SZ’den bir kadın.
am tersine, "yazarlar" hakkında şikayette bulundu
Başlangıçta bir şekilde aptalca selamlama şakama kızgınlıkla cevap verdiğimi hatırlıyorum.
Tamam, izin ver dedim geldi ve gitti..
görünüşe göre, her şeyi anında seven kadınlar için, bu format uygun ve sen de tam da böyle bir bayanla tanıştın, Herkes arayışının amacını doğru anlarsa aradığını bulur.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Beluga, vesaire
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 8 months
 Re: Geçmişte ve günümüzde sevdiklerinizle nasıl tanıştınız? Ve genel olarak insanlarla tanışmak nerede daha kolay?

Unread post by Pierro »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Sep 2023, 17:57 daha fazla uzatmadan
aynı zamana denk geldi... çok fazla şeyi vardı bu yarım kalan yazışmalardan önce hiçbir şey yok, onlarla vakit harcanıyor..
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Sep 2023, 17:34 sz’ye bir kadın adı altında kaydolun, sevimli bir kızın fotoğrafını koyun ve kendiniz görün)) evet, belki daha önce de aynıydı, ama iletişim daha rahat ve yoğundu, bu süre zarfında kişi bir kişiyi gerçekten tanıyabilir ve onu gerçek hayatta tanımak isteyebilirdi!
Şimdi standart şemaya göre yazıyorlar: merhaba! Nasılsın! Siktir git! Bazen bu ifadeler sik resmiyle de sulandırılıyor
Bence çok abartıyorsunuz. Orada yazışmaları hedef olarak belirtebilirsiniz. Mesela bazılarıyla sadece yazıştım, hepsi bu. Eğer bir adam sana kabalık teklif ederse, onu yasaklamaya gönderirsin, hepsi bu. Aynı kafede buluşup, oturup sohbet edebilirsiniz, masada kimse sizi ısırmaz. Eğer hoşunuza gitmiyorsa, randevulaşmayın. Her şekilde tanıştım, eğer benimle bir kafede oturmak isterse, sonra bir kafede buluştuk. Karmaşık bir şey yok.
These users thanked the author Serg_A for the post:
vesaire
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A: 17 Sep 2023, 18:32
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Sep 2023, 17:34 sz’ye bir kadın adı altında kaydolun, sevimli bir kızın fotoğrafını koyun ve kendiniz görün)) evet, belki de öyleydi daha önce de aynıydı, ancak iletişim daha rahat ve yoğundu, bu süre zarfında kişiyi gerçekten tanıyabiliyor ve onu gerçek hayatta tanımak isteyebilirsiniz!
Şimdi standart şemaya göre yazıyorlar: merhaba! Nasılsın! Siktir git! Bazen bu ifadeler sik resmiyle de sulandırılıyor
Bence çok abartıyorsunuz. Orada yazışmaları hedef olarak belirtebilirsiniz. Mesela bazılarıyla sadece yazıştım, hepsi bu. Eğer bir adam sana kabalık teklif ederse, onu yasaklamaya gönderirsin, hepsi bu. Aynı kafede buluşup, oturup sohbet edebilirsiniz, masada kimse sizi ısırmaz. Eğer hoşunuza gitmiyorsa, randevulaşmayın. Her şekilde tanıştım, eğer benimle bir kafede oturmak isterse, sonra bir kafede buluştuk. Karmaşık bir şey yok.
Zaten tükendim, uzun zamandır bu tür hizmetleri kullanmıyorum.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Serg_A
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Sep 2023, 18:41 Uzun süredir bu tür hizmetleri kullanmıyorum.
işte bu işyerinde nasıl flört ediyorsunuz..) elbette, başka neden hizmetlere ihtiyacınız olsun ki?)
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Serg_A »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Sep 2023, 18:41
Serg_A: 17 Sep 2023, 18:32
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Sep 2023, 17:34 sz’ye kadın adı altında kaydolun , sevimli bir kızın fotoğrafını koyun ve kendiniz görün)) evet, belki daha önce de aynıydı, ancak iletişim daha yavaş ve yoğundu, bu süre zarfında kişiyi gerçekten tanıyabilir ve onu tanımak isteyebilirsiniz. gerçek hayatta!
Artık standart şemaya göre yazıyorlar: merhaba! Nasılsın! Siktir git! Bazen bu ifadeler sik resmiyle de sulandırılıyor
Zaten tükendim, uzun zamandır bu tür hizmetleri kullanmıyorum.
O halde işle ilgili başka bir şey var; bu gerekli değil, bu gerekli olmadığı anlamına geliyor.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Pierro: 17 Sep 2023, 18:49
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Sep 2023, 18:41 Uzun süredir bu tür hizmetleri kullanmıyorum.
yani işte flört ediyorum..) tabii ki, başka neden hizmetlere ihtiyacımız olsun ki?)
hayır, işte çalışıyorum. Eğer her gün eve birisiyle gittiğimi sanıyorsan hayır, bu hiç de doğru değil.
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Kral Kuş »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Sep 2023, 15:07 Bir arkadaşlık sitesinde misiniz? Genellikle sizi doğrudan bir toplantıya, ardından da yatağa sürüklerler. kimsenin bu duygusal konuşmalara ihtiyacı yok.
Oh-ah, arkadaşlık siteleri... Orada potansiyel olarak seçilmiş bir kişi için temel gereksinimler dizisini okudum. Kara listeler şunları içerir:
-180 yaşın altındakiler;
-2 yıldan eski ve 3 milyonun altında arabası olanlar;
-kiralık konutta yaşayanlar;
-yalnızca tatillerde bile içki içenler;
-yabancı seks sevenler;
-meşgul;
-nafakayla...
Ve başka noktalar da var, bunları hazırlıksız hatırladım. Her halükarda 2-3 kişi kesinlikle uygundur, o zaman toplantı teklif etmenin ne anlamı var? Bir zamanlar ben de aynı şekilde tanışmıştım, henüz böyle SZ’ler yoktu, gazeteler vardı. Reklamlar aracılığıyla flört etmek sıkıcı ve anlamsızdı. İlişki yok, seks yok. Sonuç olarak, gazeteyi atarsınız, dairenizde bir parti düzenlersiniz, tanıdığınız kızlardan birinden bana bir arkadaş getirmesini istersiniz - o zaman seksin% 99’u gerçekleşir.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
vesaire
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Sep 2023, 18:53 Eğer her gün eve birisiyle gittiğimi düşünüyorsanız hayır, bu hiç de doğru değil.
Senin ve birinin işten eve gidebileceğinizi bile düşünmemiştim..
Bu gerçekten oldu mu?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Pierro: 17 Sep 2023, 19:00
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Sep 2023, 18:53 Eğer her gün eve birisiyle gittiğimi düşünüyorsanız hayır, bu hiç de doğru değil.
İşten eve birisiyle gidebileceğini bile düşünmemiştim..
bu gerçekten oldu mu?
hayır, bu olmadı.
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
şimdi kahve için vazoya top top dondurma koyan kızlara bakacağım.. ve seni hatırlayarak gülümseyeceğim..)
ve şöyle düşünecekler: "Tanrım, bu aptallar nereden geliyor?" !N"
These users thanked the author Pierro for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by İsimsiz9 »

İnternette, BDSM partilerinde, arkadaşlar aracılığıyla.
Helga: 17 Sep 2023, 12:05 Aslında konu başlıkta. Ayrıca insanların insanlarla tanışmaya açık olduğu yerler de ilgi çekicidir.
These users thanked the author İsimsiz9 for the post:
Hafta sonu
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”