görünüşe göre, her şeyi anında seven kadınlar için, bu format uygun ve sen de tam da böyle bir bayanla tanıştın, Herkes arayışının amacını doğru anlarsa aradığını bulur.
Geçmişte ve günümüzde sevdiklerinizle nasıl tanıştınız? Ve genel olarak insanlarla tanışmak nerede daha kolay?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Geçmişte ve günümüzde sevdiklerinizle nasıl tanıştınız? Ve genel olarak insanlarla tanışmak nerede daha kolay?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Beluga, vesaire
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 8 months
Re: Geçmişte ve günümüzde sevdiklerinizle nasıl tanıştınız? Ve genel olarak insanlarla tanışmak nerede daha kolay?
aynı zamana denk geldi... çok fazla şeyi vardı bu yarım kalan yazışmalardan önce hiçbir şey yok, onlarla vakit harcanıyor..
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bence çok abartıyorsunuz. Orada yazışmaları hedef olarak belirtebilirsiniz. Mesela bazılarıyla sadece yazıştım, hepsi bu. Eğer bir adam sana kabalık teklif ederse, onu yasaklamaya gönderirsin, hepsi bu. Aynı kafede buluşup, oturup sohbet edebilirsiniz, masada kimse sizi ısırmaz. Eğer hoşunuza gitmiyorsa, randevulaşmayın. Her şekilde tanıştım, eğer benimle bir kafede oturmak isterse, sonra bir kafede buluştuk. Karmaşık bir şey yok.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑17 Sep 2023, 17:34 sz’ye bir kadın adı altında kaydolun, sevimli bir kızın fotoğrafını koyun ve kendiniz görün)) evet, belki daha önce de aynıydı, ama iletişim daha rahat ve yoğundu, bu süre zarfında kişi bir kişiyi gerçekten tanıyabilir ve onu gerçek hayatta tanımak isteyebilirdi!
Şimdi standart şemaya göre yazıyorlar: merhaba! Nasılsın! Siktir git! Bazen bu ifadeler sik resmiyle de sulandırılıyor
-
- Nirvana’dayım
Zaten tükendim, uzun zamandır bu tür hizmetleri kullanmıyorum.Serg_A: ↑17 Sep 2023, 18:32Bence çok abartıyorsunuz. Orada yazışmaları hedef olarak belirtebilirsiniz. Mesela bazılarıyla sadece yazıştım, hepsi bu. Eğer bir adam sana kabalık teklif ederse, onu yasaklamaya gönderirsin, hepsi bu. Aynı kafede buluşup, oturup sohbet edebilirsiniz, masada kimse sizi ısırmaz. Eğer hoşunuza gitmiyorsa, randevulaşmayın. Her şekilde tanıştım, eğer benimle bir kafede oturmak isterse, sonra bir kafede buluştuk. Karmaşık bir şey yok.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑17 Sep 2023, 17:34 sz’ye bir kadın adı altında kaydolun, sevimli bir kızın fotoğrafını koyun ve kendiniz görün)) evet, belki de öyleydi daha önce de aynıydı, ancak iletişim daha rahat ve yoğundu, bu süre zarfında kişiyi gerçekten tanıyabiliyor ve onu gerçek hayatta tanımak isteyebilirsiniz!
Şimdi standart şemaya göre yazıyorlar: merhaba! Nasılsın! Siktir git! Bazen bu ifadeler sik resmiyle de sulandırılıyor
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
işte bu işyerinde nasıl flört ediyorsunuz..) elbette, başka neden hizmetlere ihtiyacınız olsun ki?)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 4 months
O halde işle ilgili başka bir şey var; bu gerekli değil, bu gerekli olmadığı anlamına geliyor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑17 Sep 2023, 18:41Zaten tükendim, uzun zamandır bu tür hizmetleri kullanmıyorum.Serg_A: ↑17 Sep 2023, 18:32Bence çok abartıyorsunuz. Orada yazışmaları hedef olarak belirtebilirsiniz. Mesela bazılarıyla sadece yazıştım, hepsi bu. Eğer bir adam sana kabalık teklif ederse, onu yasaklamaya gönderirsin, hepsi bu. Aynı kafede buluşup, oturup sohbet edebilirsiniz, masada kimse sizi ısırmaz. Eğer hoşunuza gitmiyorsa, randevulaşmayın. Her şekilde tanıştım, eğer benimle bir kafede oturmak isterse, sonra bir kafede buluştuk. Karmaşık bir şey yok.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑17 Sep 2023, 17:34 sz’ye kadın adı altında kaydolun , sevimli bir kızın fotoğrafını koyun ve kendiniz görün)) evet, belki daha önce de aynıydı, ancak iletişim daha yavaş ve yoğundu, bu süre zarfında kişiyi gerçekten tanıyabilir ve onu tanımak isteyebilirsiniz. gerçek hayatta!
Artık standart şemaya göre yazıyorlar: merhaba! Nasılsın! Siktir git! Bazen bu ifadeler sik resmiyle de sulandırılıyor
-
- Nirvana’dayım
hayır, işte çalışıyorum. Eğer her gün eve birisiyle gittiğimi sanıyorsan hayır, bu hiç de doğru değil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 11 months
-180 yaşın altındakiler;
-2 yıldan eski ve 3 milyonun altında arabası olanlar;
-kiralık konutta yaşayanlar;
-yalnızca tatillerde bile içki içenler;
-yabancı seks sevenler;
-meşgul;
-nafakayla...
Ve başka noktalar da var, bunları hazırlıksız hatırladım. Her halükarda 2-3 kişi kesinlikle uygundur, o zaman toplantı teklif etmenin ne anlamı var? Bir zamanlar ben de aynı şekilde tanışmıştım, henüz böyle SZ’ler yoktu, gazeteler vardı. Reklamlar aracılığıyla flört etmek sıkıcı ve anlamsızdı. İlişki yok, seks yok. Sonuç olarak, gazeteyi atarsınız, dairenizde bir parti düzenlersiniz, tanıdığınız kızlardan birinden bana bir arkadaş getirmesini istersiniz - o zaman seksin% 99’u gerçekleşir.
Oh-ah, arkadaşlık siteleri... Orada potansiyel olarak seçilmiş bir kişi için temel gereksinimler dizisini okudum. Kara listeler şunları içerir:◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑17 Sep 2023, 15:07 Bir arkadaşlık sitesinde misiniz? Genellikle sizi doğrudan bir toplantıya, ardından da yatağa sürüklerler. kimsenin bu duygusal konuşmalara ihtiyacı yok.
-180 yaşın altındakiler;
-2 yıldan eski ve 3 milyonun altında arabası olanlar;
-kiralık konutta yaşayanlar;
-yalnızca tatillerde bile içki içenler;
-yabancı seks sevenler;
-meşgul;
-nafakayla...
Ve başka noktalar da var, bunları hazırlıksız hatırladım. Her halükarda 2-3 kişi kesinlikle uygundur, o zaman toplantı teklif etmenin ne anlamı var? Bir zamanlar ben de aynı şekilde tanışmıştım, henüz böyle SZ’ler yoktu, gazeteler vardı. Reklamlar aracılığıyla flört etmek sıkıcı ve anlamsızdı. İlişki yok, seks yok. Sonuç olarak, gazeteyi atarsınız, dairenizde bir parti düzenlersiniz, tanıdığınız kızlardan birinden bana bir arkadaş getirmesini istersiniz - o zaman seksin% 99’u gerçekleşir.
-
- En güçlü orgazm!
Bu gerçekten oldu mu?
Senin ve birinin işten eve gidebileceğinizi bile düşünmemiştim..◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑17 Sep 2023, 18:53 Eğer her gün eve birisiyle gittiğimi düşünüyorsanız hayır, bu hiç de doğru değil.
Bu gerçekten oldu mu?
-
- Nirvana’dayım
hayır, bu olmadı.Pierro: ↑17 Sep 2023, 19:00İşten eve birisiyle gidebileceğini bile düşünmemiştim..◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑17 Sep 2023, 18:53 Eğer her gün eve birisiyle gittiğimi düşünüyorsanız hayır, bu hiç de doğru değil.
bu gerçekten oldu mu?
-
- En güçlü orgazm!
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
şimdi kahve için vazoya top top dondurma koyan kızlara bakacağım.. ve seni hatırlayarak gülümseyeceğim..)
ve şöyle düşünecekler: "Tanrım, bu aptallar nereden geliyor?" !N"
şimdi kahve için vazoya top top dondurma koyan kızlara bakacağım.. ve seni hatırlayarak gülümseyeceğim..)
ve şöyle düşünecekler: "Tanrım, bu aptallar nereden geliyor?" !N"
- These users thanked the author Pierro for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
İnternette, BDSM partilerinde, arkadaşlar aracılığıyla.
- These users thanked the author İsimsiz9 for the post:
- Hafta sonu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 29 Replies
- 1146 Views
-
Last post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊