Forumda kadın hesapları altında erkekler

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Forumda kadınların hesaplarını kullanan erkekler

Unread post by Kral Kuş »

Strecoza: 06 Oct 2023, 19:36 Anlaşabiliriz. Bir hafta sonu koca balığa, ava, futbola gider ve ertesi hafta sonu karısı gider. Ah, temizlik yapıyor, çamaşır yıkıyor, kıyafetleri ütülüyor, yemek yapıyor ve tabii ki çocuklarla ilgileniyor.
İyi fikir. Bir şekilde işimize yarıyor. Doğru, karımın başka ilgi alanları var; balık tutmak ve futbolla ilgilenmiyor.
Bir adam düğünden sonraki ikinci haftada işe başlıyor
Ne yani, düğünden önce hiçbir yerde çalışmıyor muydu? Yoksa düğünden sonra çalışmayı bırakmayı mı planladınız?
Vlayanitsa: 06 Oct 2023, 23:47 O zaman bir erkek kadar para kazanmak için ciddi bir iş bulman gerekecek. Ve bunun için bir tür meslek eğitimi almanız gerekebilir.
Neden düğünden önce hiçbir yerde çalışmıyordu? Yoksa düğünden sonra çalışmayı bırakmayı mı planladınız?
Ve altı ay sonra çocukları tamamen farklı bir adama baba diyor.
Ve bu adam öncekinden nasıl daha iyi olacak? Boşanmış bir bayanla (çocukları vardı) güzel oyunlar oynadığımı hatırlıyorum. Bir keresinde bir anlık açık sözlülükle, benimle evlenmekten memnun olacağını söylemişti... Ama sen, öyle bir yılan ki, bunu kendin istemiyorsun ve sen hiçbir işe yaramazsın... Sen de bir o kadar amcıksın eski sevgilim olarak
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Venüs, Serg_A
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Kral Zogu: 07 Oct 2023, 07:47 Ne yani, düğünden önce hiçbir yerde çalışmıyor muydu? Yoksa düğünden sonra çalışmayı bırakmayı mı planladın?
Çalıştım ama tek fark sadece kendim için çalışmamdı. Ve şimdi başkası için çalışmaya başladı.
Kral Zogu: 07 Oct 2023, 07:47 Ne yani, düğünden önce hiçbir yerde çalışmadı mı? Yoksa düğünden sonra çalışmayı mı bırakmayı düşünüyordun?
Peki neden çalıştım ama zor ve vasıfsız bir işti. Ve genellikle evlenir evlenmez pişmanlık duymadan terk edilenler. Ve birisi farklı diyecek; bu işi bırakmak için evleniyorlar.

Gerçek şu ki, bütün kadınlar gökten yıldız kapmıyor. Herkes iyi ve iyi maaşlı bir iş için bir yerde iyi ve uzun süre çalışamaz. Kadın cerrah veya kadın yolcu Boeing pilotu olmak işte bu kadar zaman alıyor:

https://i.postimg.cc/MKsGQctM/1111113333333.jpg

Это скоко же труда нужно приложить для этого! Скоко сдать экзаменов и зачетов! Сколько всего выучить и сколько всего перетерпеть и таки не сойти с дистанции. Очень близкий мне человек учился не то что на пилота а просто на медсестру. Самую обычную медсестру. Так там треть группы в процессе учебы отсеялась - просто не потянули все это. А это обычная медсестра а не врачи и не летчик.

Я к тому что очень много людей и женщины в том числе с неба звезд не хватают и им тяжело где либо учиться, сдавать экзамены, зачеты, ходить на лекции, что то запоминать в больших объемах. И эти люди как правило школу то заканчивают с трудом. Нельзя сказать что они глупые или тупицы. Ну просто им тяжело дается любая учеба.

А любая карьера, любая профессия она просто невозможна без учебы, без экзаменов, без больших объемов чего то что нужно запоминать. Вот к примеру есть человеческая кость предплечья, та что от кисти до локтя. На ней есть точки крепления к кости сухожилий и мышц. И тех и других очень много.

И все эти точки крепления сухожилий и мышц к кости имеют свои названия продублированные латынью. И их нужно знать и при сдаче экзаменов их называть. Кому то это покажется безумием все это запомнить. А слабо запомнить целиком Коран!? А люди запоминают его и даже есть названия этих людей. Щас гляну...
Называются они хафизы. И их много.

Да что там говорить любой из нас может открыть орфоэпический словарь (орфографический) и убедиться что в нем он знает почти все слова. А их там в этом словаре 165 тысяч.

Возвращаясь к теме. Очень многие женщины не тянут всю эту учебу или просто на дух ее не переносят. И вынуждены довольствоваться малым. Но родиться в богатой и обеспеченной семье везет не многим. И пока не нашелся алень который возьмет тебя на содержание приходится идти таки куда то работать. Кто на ресепшн, кто секретаршей. Ну а кого никуда в такие теплые места не взяли приходится идти работать куда возьмут - на кассу в Ашане, продавцом в магазин или уличный ларек, каким нибудь помощником бухгалтера.

И ходить на эту работу ненавидя ее. И свет в конце этого туннеля - это замужество. И именно оно и ничто другое способно тебя спасти от этого пиздеца.
Но есть женщины которые способны на учебу и способны делать карьеру, расти в профессиональном плане и делать это самой, лично. А не понуждать к этому или своих детей или своего мужа.
А таким женщинам им также как и мужикам замужество и не особо то и нужно. Им и так хорошо. Да и времени у них нет на то чтобы борщи варить и вылизывать квартиру. Да и устают они на работе - если она хирург то две три операции за день по паре часов кого угодно вымотают. И тут уж не до борщей дома.

И вот как такие женщины ведут себя в семье я не знаю.
Хотя в Симпсонах что то подобное было. Когда жена Гомера Мардж замутила сеть прачечных и стала богатой леди а Гомер был при ней домохозяином. :-)
King Zogu: 07 Oct 2023, 07:47 А чем этот мужик будет лучше предыдущего?
Дело не в том лучше он или хуже, а в том что маленьким детям им поебать кто там ихний папа - кого им покажешь тот и будет папой. А папа им нужен. Но только не тот который показывается на глаза раз в неделю по выходным, а тот который дома каждый день. Бывают дурные мужики которые упираются и старательно гадят своей бывшей жене и настаивают на общении со своим маленьким ребенком. Не хотят отдавать в воспитание свою кровиночку этому толстому пидору которого нашла жена.

И этим токо вносит разлад в семейные отношения жены. Постоянно показывается на глаза ейному мужику зная что это неприятно и ей и ее новому мужику. И все равно появляется, ходит гулять с ребенком. Иногда забирает ребенка к себе на выходные.
Некоторые мужики ведут себя так. Но потом устают от всего этого и в конце концов бросают все это дело потому что сложно все это. Хорошо если ты очень обеспеченный человек, у тебя личная машина с водителем, много денег, за ребенком следит нанятая нянька, готовит ребенку тоже нанятый человек. А ты типа всем этим не занимаешься.

Но если ты обычный смертный то тебе просто не потянуть одновременно свою работу, свою личную жизнь уже без своей бывшей и потом еще вот этого своего ребенка. Ты просто заебешься и бросишь все это дело потому что пиздец как сложно все это.
Если в воскресенье с 18 до 21 сесть в метро и покататься там никуда не спеша то можно увидеть много воскресных пап которые со своим ребенком из бывшей семьи едут возвращать его бывшей жене. :-)

И смотреть на это все просто кровь из глаз. На них смотришь и все понятно без слов. Они как правило оба чужие друг другу. Мужик не знает как общаться то с этой своей дочерью или сыном которым он вдруг стал чужим. А так оно и есть когда их видишь. Раньше он мог дать подзатыльник или сорваться и наехать на ребенка, а щас он сидит и придумывает о чем бы еще поговорить. А ребенок втыкает в мобилку и с неохотой от нее отвлекается на вопросы отца. Ну в общем лучше уж не доводить дело до всего этого.

Либо если довел то заранее себе сказать что детей ты потеряешь совершенно точно. И даже не стоит дергаться насчет этого вопроса.
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Çekiç »

saç gömlek,
Alttan geldiğinde kısa, iyimser seks hikayeleriniz ortaya çıkacak???
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

saç gömlek, peki senin hakkında ne söyleyebilirim ? Kadın düşmanlığı artı katıksız çocukçuluk ve bunun sonucunda cinsiyetçilik.
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
Serg_A, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, aryamari, Fargal94
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Vasyanitsa: 06 Oct 2023, 16:04 Fakat balığa çıkmanın nedeni her zaman aynıdır: rahatlamak. Çünkü bunu evde yapmana izin vermiyorlar.
Ben bir avcıyım. Saçma sapan yazdın, her şeyi bilen profesör.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
aryamari, Fargal94, Serg_A
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

Son sayfalarda nelerden bahsediyoruz? belirsiz..
Liyakat
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353

Unread post by Liyakat »

Kusura bakmayın ama bunu ben yazmadım.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Strecoza: 07 Oct 2023, 11:01 saç gömleği, peki, ne olabilir Senin hakkında mı dedim? Kadın düşmanlığı artı tam çocuk düşmanlığı ve bunun sonucunda cinsiyetçilik.
Strecoza, sanırım ona iltifat ediyorsun 😁 😁😁 . Yukarıdakilerin tümü için, en azından bir miktar anlamlı konuma sahip olmanız gerekir. Bu gri ifadeler akışında tek bir şey var - sözdizimine ve noktalama işaretlerine tam uyum.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Strecoza: 07 Oct 2023, 11:01 Vasyanitsa, peki, senin hakkında ne söyleyebilirim? Kadın düşmanlığı artı tam bir çocuk düşmanlığı ve bunun sonucunda da cinsiyetçilik
Marinka yine içinizden çıktı: cinsiyetçilik. Gittiğiniz her yerde cinsiyetçilik var. Mağaza sana yeterince para üstü vermedi; cinsiyetçilik. Banyodaki musluk sökülmüş - cinsiyetçilik. Şemsiyemi evde unuttum ve işten dönerken ıslandım - cinsiyetçilik. Her şeyin sorumlusu cinsiyetçilik.

Ama düşününce bunun yukarıda anlattığım her şeyle ne alakası var? Bu anlattığım benim hayatım değil. Bunlar sadece benim gözlemlerim. Eğer havayı tarif ettiğimi söylersem, ilk kar yağdı ve bu yüzden bir sürü araba devrildi, o zaman o kadar berbat mıyım? Ve bunların hepsi benim hatam mı? Peki ben olmasaydım ilk kar yağmazdı ve arabalar zarar görmezdi değil mi? Peki ne olmuş?

Peki, sürekli aynı plağı çalmaktan sıkılmadınız mı ve bunların hepsinin tek bir nedeni var: Çocukçuluk, cinsiyetçilik ve başka tür bir ayrımcılık. Düşünemeyecek kadar tembel olduğunu görüyorum. Bunu son on yıldır kayınvalidemde fark ediyorum. Peki, kayınvalideniz kaç yaşında...
Siz kaç yaşındasınız? Belki tembel olmaya ve düşünmeye başlamak için henüz çok erkendir? Belki bir şekilde beyninizi çalışmaya zorlayabilirsiniz?
:-)
Kendinizi doktor olarak konumlandırıyor gibisiniz. Her türlü sinir bağlantısını, bunların yararlılığını ve diğer şeyleri bilmeleri gerekir.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Alena26
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Vasyanitsa: 07 Oct 2023, 08:51 Gerçek şu ki, tüm kadınlar gökyüzünden yıldızları kapmıyor. Herkes iyi ve iyi maaşlı bir iş için bir yerde iyi ve uzun süre çalışamaz. Bir kadın cerrah veya bir Boeing yolcusunun kadın pilotu olmak ne kadar zaman alır:
Ve bir kadın, cerrah veya pilotun yanı sıra başka iyi uzmanlıklar? Yalnızca metro yakınındaki tezgahlarda çalışan satıcı kadınlar veya çağrı merkezi çalışanları tarafından kuşatılmışsanız (veya kuşatılmışsanız), bu, tüm kadınların eğitim alamadığı ve daha sonra oldukça iyi bir hayat kazanamadığı anlamına gelmez. Bu arada, bir uzmanlık alanı edinmek istemeyen, alamayan ya da iş açmak için harekete geçemeyen pek çok erkek var. Eğer sığır avcısıysanız, karınızın barmen olmasına izin verin. Ve eğer kıdemli bir geliştiriciyseniz, eşinizin üst düzey yönetici olması oldukça normaldir. Ve ailede daha fazla karşılıklı anlayış olacak ve tam tersine daha az kavga olacak. Yani eğitimli bir adamsanız, bir kariyeriniz varsa ve iyi para kazanıyorsanız, köyden, fabrika-yurttan bir eş aramanız veya onu doğrudan okuldan çekmeniz son derece kontraendikedir. Ateşli silahlar olacak; bunu düşmanınızın başına dilemeyeceksiniz.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Serg_A
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Kral Zogu: 07 Oct 2023, 16:50 Yani eğitimli bir adamsanız, bir kariyeriniz varsa ve iyi para kazanıyorsanız, köyden, fabrika-yurttan bir eş aramanız veya çekmeniz son derece kontraendikedir. onu doğrudan okuldan. Baş ağrıları olacak, bunu düşmanınızın başına dilemeyeceksiniz.
Prenses Diana evlenmeden önce dadı olarak çalışıyordu. Ve zenginliklere paçavra gibi pek çok örnek var. Geçtiğimiz günlerde kariyerine kapıcı olarak başlayan ünlü bir yapımcının röportajını izledim. Bunun eğitim ya da meslekle alakası yok. İyi para kazanan pek çok eğitimli cahil var ve bu tür insanlar, hayatlarını eşit derecede eğitimli ve iyi kazanan bir cahille bağlasalar bile ilişkilerde karşılıklı anlayışa sahip olmayacaklar.

saç gömlek, kadınların suçlandığını düşündüğünüz başarısızlıklarınıza bahane arıyorsunuz.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Serg_A, Fargal94, Murena0314
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Strecoza: 07 Oct 2023, 17:12 Prenses Diana evlenmeden önce dadı olarak çalışıyordu.
En olumlu örnek değil. Kötü bitti. Ayrıca prens için de sorunlara neden oldu. Bütün bunlar, yanlış anlaşmaların kötü olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Ülkemizde eğitim almış olmak her zaman ileride iyi bir işe girebileceğiniz anlamına gelmemektedir. Hatırladığım kadarıyla diplomamla organizasyonlara gidiyordum ve her yerde burunlarını kırıştırıyorlardı, sanki üniversiteden sonra işe alım yapmıyoruz :unknown:
Eğer bağlantılarınız varsa, o zaman evet - bu garantili.. ne yazık ki..
Strecoza: 07 Oct 2023, 17:12 Prenses Diana evlenmeden önce dadı olarak çalışıyordu. Paçavradan zenginliğe kadar buna benzer pek çok örnek var.
Leydi Di, İngiltere’de çok eski kökenlere sahip zengin, çok ünlü bir aristokrat aileden geliyor; para sorunları. Çocukları her zaman severdi ve onlara bakmayı severdi, bu yüzden bir anaokulunda çalışmaya gitti... Üstelik bu onun asil ve şefkatli bir kız olarak vatandaşlarının gözündeki prestijini artırdı.

nEn sevdiğim aktör Konstantin Plotnikov var, Kral ve Palyaço dizisinde Gorshka’yı canlandırmış.. eğitimli, zeki bir adam, roller arasında St. Petersburg’da kapıcı olarak çalışıyor)) Bloguna bakıyorum.. o sadeliği ve samimiyeti nedeniyle hayranları için alışılmadık derecede çekici.. hiç de onda bir damla bile yıldız ateşi görünmüyor.

Demek istediğim etiketlemeye gerek yok insanlar, eğer prestijsiz, düşük ücretli bir işte çalışıyorsa, onların bir tür aptal, kaba kaba olduklarını söylüyorlar. İnsanı yer yapan yer değil, kişidir.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Oct 2023, 18:49 Ülkemizde eğitim almış olmak her zaman ileride iyi bir iş bulabileceğiniz anlamına gelmez. Hatırladığım kadarıyla diplomamla organizasyonlara gidiyordum ve her yerde sanki üniversiteden sonra onları almıyoruz gibi burunlarını kırıştırıyorlardı
Nasıl bir diploma? Bir cerrah diplomasıyla hiçbir yerde işe alınamayacağınızdan şüpheliyim. Ama orada her şey gerçekten karmaşık. Ama herkes için zor. Yani kimse sizi hemen ameliyata almayacak. İlk olarak bir veya iki yıl stajyer olarak. Daha sonra kancalara yardım edin. O zaman belki bir şeye güvenebilirler.

Pilotlar için de durum aynı. Üniversiteden sonra kimse Boeing’e binmene izin vermez. Uzun süre doğru pilot olarak yolculuk yapacak ve sadece kanatlarda kalacaksınız. O zaman belki PIC (Uçak Komutanı) yavaş yavaş bir şeyler devredecektir. Ve o zaman bile kişinin yeteneklerine ve masumiyetine bağlı olarak.

Gazetecilikte de her şey aynı. Altı ay stajyer olarak çalıştım. Ve çok alışılmadık bir şekilde bir iş buldum. Genel yayın yönetmeninden randevu istedim ve geldiğimde gazetecilik bölümünden akademik izinli olarak ayrıldığımı ancak uzmanlık alanımda bir işe ihtiyacım olduğunu önerdim. Ve gerekli gördükleri sürece onlar için ücretsiz çalışmaya hazırım. Yapamayacağımı görürsem ayrılırım. Bir şeyler yapabileceğimi görürlerse bana sözleşme ya da kadro için bazı koşullar teklif edecekler. Bu kendimi nasıl gösterdiğime bağlı.

Ve bir aydan fazla bir süre boyunca sanki işe gidecekmiş gibi yazı işleri ofisine gittim. Para konusunda hiçbir konuşma yapılmadı. Önemli olan beni zorlamamaları ve bana bir iş vermeleri, sorunun ne olduğunu açıklayıp mesajlarımı düzeltmeleri.
Bir buçuk ay sonra beni İK’ya çağırdılar. departmana gidip - tamam, çalışma raporunu getir dedi.

Her yerde böyle. Ve hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmediğinde sana kimin ihtiyacı var? Yani, örneğin, kiraladığınız kişi hamam inşaatı hakkında hiçbir şey bilmiyorsa, yazlığınızda size bir hamam inşa etmesi için birini işe alacaksınız?
Ve bir tesisatçının bir şeyi tamir etmek için size gelmesi siz de garip bulursunuz. ve keşke bugün onun ilk günü olsaydı, tesisatçı olmadığını ve tüm bunlardan hiçbir şey anlamadığını söyledim. Ve eğer bir şey olursa şimdiden özür diler. Çünkü şu anda bir şey seni olduğundan daha fazla kıracak.
Last edited by Saç gömlek on 07 Oct 2023, 19:12, edited 1 time in total.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Oct 2023, 18:49 Leydi Di, İngiltere’de çok eski kökenlere sahip zengin, çok ünlü bir aristokrat aileden geliyor
n Evet, haklısın. Şimdi biyografisini okudum. Cinderella hakkındaki peri masalı sadece güzel bir peri masalı.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A, Fargal94
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Vasyanitsa: 07 Oct 2023, 19:07
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Oct 2023, 18:49 Ülkemizde eğitim almış olmak her zaman ileride iyi bir işe girebileceğiniz anlamına gelmez. Hatırladığım kadarıyla diplomamla organizasyonlara gidiyordum ve her yerde sanki üniversiteden sonra onları almıyoruz gibi burunlarını kırıştırıyorlardı
Nasıl bir diploma? Bir cerrah diplomasıyla hiçbir yerde işe alınamayacağınızdan şüpheliyim. Ama orada her şey gerçekten karmaşık. Ama herkes için zor. Yani kimse sizi hemen ameliyata almayacak. İlk olarak bir veya iki yıl stajyer olarak. Daha sonra kancalara yardım edin. O zaman belki bir şeye güvenebilirler.

Pilotlar için de durum aynı. Üniversiteden sonra kimse Boeing’e binmene izin vermez. Uzun süre doğru pilot olarak yolculuk yapacak ve sadece kanatlarda kalacaksınız. O zaman belki PIC (Uçak Komutanı) yavaş yavaş bir şeyler devredecektir. Ve o zaman bile kişinin yeteneklerine ve masumiyetine bağlı olarak.

Gazetecilikte de her şey aynı. Altı ay stajyer olarak çalıştım. Ve çok alışılmadık bir şekilde bir iş buldum. Genel yayın yönetmeninden randevu istedim ve geldiğimde gazetecilik bölümünden akademik izinli olarak ayrıldığımı ancak uzmanlık alanımda bir işe ihtiyacım olduğunu önerdim. Ve gerekli gördükleri sürece onlar için ücretsiz çalışmaya hazırım. Yapamayacağımı görürsem ayrılırım. Bir şeyler yapabileceğimi görürlerse bana sözleşme ya da kadro için bazı koşullar teklif edecekler. Bu kendimi nasıl gösterdiğime bağlı.

Ve bir aydan fazla bir süre boyunca sanki işe gidecekmiş gibi yazı işleri ofisine gittim. Para konusunda hiçbir konuşma yapılmadı. Önemli olan beni zorlamamaları ve bana bir iş vermeleri, sorunun ne olduğunu açıklayıp mesajlarımı düzeltmeleri.
Bir buçuk ay sonra beni İK’ya çağırdılar. departmana gidip - tamam, çalışma raporunu getir dedi.

Her yerde böyle. Ve hiçbir şeyin nasıl yapılacağını bilmediğinde sana kimin ihtiyacı var? Yani, örneğin, kiraladığınız kişi hamam inşaatı hakkında hiçbir şey bilmiyorsa, yazlığınızda size bir hamam inşa etmesi için birini işe alacaksınız?
Ve bir tesisatçının bir şeyi tamir etmek için size gelmesi siz de garip bulursunuz. ve keşke bugün onun ilk günü olsaydı, tesisatçı olmadığını ve tüm bunlardan hiçbir şey anlamadığını söyledim. Ve eğer bir şey olursa şimdiden özür diler. Çünkü şu anda bir şey seni olduğundan daha fazla kıracak.
Ülkede cerrah ve pilot olan tek saygı duyulan insanlar biz miyiz? Hayır, tıpla ya da uçmakla hiçbir ilgim yok.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Serg_A
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Oct 2023, 18:49 En sevdiğim aktör Konstantin Plotnikov var. Kendisi The King and the Jester dizisinde Potty’yi canlandırmıştı. Eğitimli, zeki bir adam, iş adamı olarak çalışıyor. St. Petersburg’da roller arasında hademe)) Bloguna bakıyorum.. sadeliği ve samimiyetiyle hayranları için alışılmadık derecede çekici.. onda tek bir yıldız ateşi bile görünmüyor.
Tüm bu aptallıklar yalnızca parlak bir auraya ve pozitif enerjiye sahip ruhsal açıdan zengin kızları etkiler. :-)
Yetenekli kapıcılar ve ateşçiler hakkındaki tüm bu saçmalıklara kesinlikle kanıyorlar. Ama yetişkin amcalar ve teyzeler bu saçmalıklara kanmazlar - git, git canım, huzur içinde git! Tanrı sağlayacaktır! :-)
Elbette filoloji eğitimi almış kızları etkiliyor. Tabii ki! İşte burada! İşte size maneviyat, işte kutsal sadelik! Ama aslında...

Genel olarak, klasiğin yazdığı gibi...
"...Ben de aldatıldığıma sevindim!"

Seni seviyorum, öfkeli olsam da,
Bu boşuna emek ve utanç olsa da,
Ve bu talihsiz aptallığı itiraf ediyorum
İtiraf ediyorum ayaklarınızın dibinde!

Yaşlarıma uygun değilim...
Artık zamanı geldi, benim için daha akıllı olma zamanı!
Ama tüm işaretlerden anlıyorum
Ruhumdaki aşk hastalığını:

Sensiz sıkıldım, - esniyorum;
İle sen, üzgünüm, - katlanıyorum;
Ve hiç enerjim yok, şunu söylemek istiyorum:
Meleğim, seni ne kadar seviyorum!

Oturma odasından
Senin hafif adımını ya da bir elbisenin sesini duyduğumda
Ya da bakirenin masum sesini
Birden bütün aklımı kaybediyorum.

Sen gülüyorsun, ben sevinçliyim;
Sen yüz çeviriyorsun, ben üzülüyorum;
Çünkü azap gününün ödülü
Soluk rengin el benimdir.

Kasnakta gayretli olduğunda
Oturursun, gelişigüzel eğilirsin,
Gözlerin ve buklelerin sarkık, —
nDuygulandım, sessizce, şefkatle

Sana bir çocuk gibi hayranım!..
Sana talihsizliğimi mi söyleyeyim,
Kıskanç üzüntümü,
Kötü havalarda bazen yürürken,

Uzaklara mı gidiyorsun?
Ve yalnız gözyaşların,
Ve köşedeki konuşmalar birlikte,
Ve Opochka’ya seyahat edin,

Peki akşam piyano?..
Alina! bana acı.
Sevgi talep etmeye cesaret edemiyorum.
Belki de günahlarım için

Meleğim, ben sevilmeye değer değilim!
nAma öyleymiş gibi yap! Bu bakış
Her şeyi o kadar harika ifade edebiliyor ki!
Ah, beni kandırmak hiç de zor değil!..
Ben de aldatıldığıma sevindim!

1826 .

Hareket eden her şeyi yazıyorlar.
Ve hareket etmeyen de hareket etti ve sonra sikti.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Vasyanitsa: 07 Oct 2023, 19:50
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Oct 2023, 18:49 En sevdiğim aktör Konstantin Plotnikov var. Kendisi The King and the Jester dizisinde Gorshka’yı canlandırmıştı. eğitimli, zeki bir adam , St. Petersburg’da roller arasında temizlikçi olarak çalışıyor)) Bloguna bakıyorum.. sadeliği ve samimiyetiyle hayranları için alışılmadık derecede çekici.. genel olarak onda görünen tek bir yıldız ateşi yok. n
Tüm bu Aptallık, yalnızca parlak aurası ve pozitif enerjisi olan ruhsal açıdan zengin kızları etkiliyor. :-)
Yetenekli kapıcılar ve ateşçiler hakkındaki tüm bu saçmalıklara kesinlikle kanıyorlar. Ama yetişkin amcalar ve teyzeler bu saçmalıklara kanmazlar - git, git canım, huzur içinde git! Tanrı sağlayacaktır! :-)
Elbette filoloji eğitimi almış kızları etkiliyor. Tabii ki! İşte burada! İşte size maneviyat, işte kutsal sadelik! Ama aslında...

Genel olarak, klasiğin yazdığı gibi...
"...Ben de aldatıldığıma sevindim!"

Seni seviyorum, öfkeli olsam da,
Bu boşuna emek ve utanç olsa da,
Ve bu talihsiz aptallığı itiraf ediyorum
İtiraf ediyorum ayaklarınızın dibinde!

Yaşlarıma uygun değilim...
Artık zamanı geldi, benim için daha akıllı olma zamanı!
Ama tüm işaretlerden anlıyorum
Ruhumdaki aşk hastalığını:

Sensiz sıkıldım, - esniyorum;
İle sen, üzgünüm, - katlanıyorum;
Ve hiç enerjim yok, şunu söylemek istiyorum:
Meleğim, seni ne kadar seviyorum!

Oturma odasından
Senin hafif adımını ya da bir elbisenin sesini duyduğumda
Ya da bakirenin masum sesini
Birden bütün aklımı kaybediyorum.

Sen gülüyorsun, ben sevinçliyim;
Sen yüz çeviriyorsun, ben üzülüyorum;
Çünkü azap gününün ödülü
Soluk rengin el benimdir.

Kasnakta gayretli olduğunda
Oturursun, gelişigüzel eğilirsin,
Gözlerin ve buklelerin sarkık, —
nDuygulandım, sessizce, şefkatle

Sana bir çocuk gibi hayranım!..
Sana talihsizliğimi mi söyleyeyim,
Kıskanç üzüntümü,
Kötü havalarda bazen yürürken,

Uzaklara mı gidiyorsun?
Ve yalnız gözyaşların,
Ve köşedeki konuşmalar birlikte,
Ve Opochka’ya seyahat edin,

Peki akşam piyano?..
Alina! bana acı.
Sevgi talep etmeye cesaret edemiyorum.
Belki de günahlarım için

Meleğim, ben sevilmeye değer değilim!
nAma öyleymiş gibi yap! Bu bakış
Her şeyi o kadar harika ifade edebiliyor ki!
Ah, beni kandırmak hiç de zor değil!..
Ben de aldatıldığıma sevindim!

1826 .

Hareket eden her şeyi yazıyorlar.
Ve hareket etmeyen de hareket etti ve sonra sikti.
Eğer benimle bitmek bilmeyen ve anlamsız diyaloglarınızı sürdürmek istiyorsanız, sizi hayal kırıklığına uğratmak için acele ediyorum, ilgi çekici değilsiniz bana ve dahası, konseptlerinle ve etrafındaki her şeyi ve herkesi değersizleştirmenle beni itiyorsun. Eğer orada kendini çok iyi hissediyorsan, bokunu içinde pişirmeye devam et.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Venüs, Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Oct 2023, 20:51 Orada kendinizi çok iyi hissediyorsanız daha fazla kalın
Pek saymıyorum Puşkin’in, hoşlandığı kadınları yakın olmaya teşvik etmesinin de dahil olduğu romantik şiirlerinin saçmalık olabileceğini düşündü.
Bu arada, iyi bir filoloji veya beşeri bilimler eğitimini okul eğitiminden ayıran şey, kesinlikle okuldan sonra Rose renkli gözlükler sizi doğal haliyle klasiklerle tanıştırıyor. Tüm zayıflıkları ve hamamböcekleriyle. Ve neyle, nasıl ve neden ile bağlantılı olarak hangi eser yazıldı. Ve neyin gerçekten iyi olduğu ve neyin berbat olduğu, başka bir şey değil.

Özellikle Puşkin’in mirasının çoğu, bu mektup gibi, tanıdığı kadınların diğer kadın albümlerine dağılmış durumda. ayetler ve baştan çıkarılmış. Günümüzde hanımlar bu ateşçiler ve kapıcı süpürgesi ile yapılan maskaralıklarla baştan çıkarılıyor. Ancak bu çok kabadır ve yalnızca daha basit olanları etkiler. Ama Puşkin zamanında bunun için dizinize iki sayfa dörtlük yazmanız gerekiyordu. Ve bu doğru harikaydı.

Çağdaşlarımız arasında bunu yalnızca Vysotsky’nin yapabileceğini söylüyorlar. Ve o zaman bile uyuşturucu kullanıyor. Ve o (Puşkin) bunu kolayca ve şaka yollu bir şekilde yaptı.
Peki, pembe dizilerde yardımcı oyuncuların elindeki süpürgeyi tercih ettiğinizi görüyorum.

30 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Oct 2023, 19:43 yalnızca biz Cerrahlar ve pilotlar ülkede saygın insanlar mıdır?
Ben de sizin hedeflerinize uygun örnekler veriyorum. Ve bu meslekler tam olarak bu tutkulara karşılık geliyor. Özellikle konu bir kadın olduğunda. Yani hırslarınızla ya ameliyathane cerrahı ya da sivil havacılık pilotu olmak mantıklı olacaktır. Ama görünüşe göre sen ne biri ne de diğerisin.
Soru - neden?

Hangi diplomayla iş bulamadınız? Yasal değil mi? Ya da belki psikolojik? :-)
Bir keresinde kutunun üzerinde bir rapor görmüştüm. Bazı televizyon kanallarından bir film ekibi, hukuk fakültesinin beşinci sınıf öğrencilerine gizlice girdi. Ve dersleri büyük bir izleyici kitlesi önünde başlamak üzere.

Böylece gazeteciler sıraların arasından geçerek bu beşinci sınıf öğrencilerine kamera karşısında sorular soruyorlar. Ve herkese tek bir soru soruyorlar: Rus ceza kanununda kaç madde var? Hiç kimsenin bu soruyu doğru bir şekilde cevaplayamamış olması komik.
Last edited by Saç gömlek on 07 Oct 2023, 22:58, edited 1 time in total.
Igor1989
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Igor1989 »

Anlamıyorum neden kendinizi özellikle bu forumda isimsiz olarak bir kadın olarak tanıtıyorsunuz? O olmak istiyorsan yap, bırak onlar sana yapışsın. Sonuçta sen bir kadınsın.
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 2 years

Unread post by Aşka Dokunmak »

Kral Zogu: 06 Oct 2023, 18:21 Ayrı bir konu da evli yaratıcı insanlardır. Çoğunlukla konsantrasyona ve sessizliğe ihtiyaç duyanlar. Ve burada bir şaka gibi. "Karım arkadaşlarına şikayet ediyor: Önemsiz şeylerle meşgulüm - mağazadan ne alacağım, çocuklara ne yedireceğim, köpeği ne zaman gezdireceğim." Ve küresel meselelere - Irak’a asker gönderilip gönderilmeyeceğine - karar veren de kocadır. savaş, bunu evde karısının, mutfağın ve televizyonun yanında ve kenar mahallelerde bir yerde yapmaması onun için daha iyi.
Evli hakkında ( ve evli) yaratıcı insanlar ve aile ilişkileri hakkında (ikinci koca yaratıcı olmaktan uzaksa) çok şey söyleyebilirim... Ama burada değil, burada konu açıkça farklı. Genel olarak bu sorun mevcut.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”