Kocamın ereksiyon durumu azalıyor, tavsiyeye ihtiyacım var
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 10 months
Kocamın ereksiyon durumu azalıyor, tavsiyeye ihtiyacım var
Merhaba.
Kocamla seks sırasında ereksiyonu geriliyor (penis biraz yumuşar) ve bu, seks sırasında birkaç kez gerçekleşebilir. Bu bende tedirginlik yaratıyor, sorduğumda farklı cevaplar veriyor, bazen yoruluyor, bazen bilmiyorum, bazen ses çıkarmaktan korkuyor, bazen testislerimden biri ağrıyor...
Evlendik 15 yıldır aşk için evlendik ve her zaman seks vardı, her zaman kaliteli ve sıktı. İki hamilelik dışında çocuğu olanlar anlayacaktır.
Fakat yaklaşık bir yıl önce bu sorun ortaya çıktı ve ne olduğunu anlayamıyorum. Kocamın beni sevmeyi bıraktığını, artık beni istemediğini, beni sevdiğini ama benimle seks istemediğini ya da iktidar sorunu yaşadığını ama bunu kabul etmediğini hayal etmeye başlıyorum. (doktora gitmek istemiyor). Bildiğim kadarıyla metresi yok. Haftada 1-2 kez düzenli olarak seks yapıyoruz. O 42 yaşında, ben 36. Söyle bana, ne olabilir? Bu neden bir erkeğin başına gelir?
Kocamla seks sırasında ereksiyonu geriliyor (penis biraz yumuşar) ve bu, seks sırasında birkaç kez gerçekleşebilir. Bu bende tedirginlik yaratıyor, sorduğumda farklı cevaplar veriyor, bazen yoruluyor, bazen bilmiyorum, bazen ses çıkarmaktan korkuyor, bazen testislerimden biri ağrıyor...
Evlendik 15 yıldır aşk için evlendik ve her zaman seks vardı, her zaman kaliteli ve sıktı. İki hamilelik dışında çocuğu olanlar anlayacaktır.
Fakat yaklaşık bir yıl önce bu sorun ortaya çıktı ve ne olduğunu anlayamıyorum. Kocamın beni sevmeyi bıraktığını, artık beni istemediğini, beni sevdiğini ama benimle seks istemediğini ya da iktidar sorunu yaşadığını ama bunu kabul etmediğini hayal etmeye başlıyorum. (doktora gitmek istemiyor). Bildiğim kadarıyla metresi yok. Haftada 1-2 kez düzenli olarak seks yapıyoruz. O 42 yaşında, ben 36. Söyle bana, ne olabilir? Bu neden bir erkeğin başına gelir?
- These users thanked the author Sunsh1ne for the post (total 3):
- Yjjooo, Alice, mega saniye
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years
Yanıt: Eşimin ereksiyon durumu azalıyor, tavsiyeye ihtiyacım var
Elbette, yaşayan bir insanla olmak, bir mastürbasyoncuyla olmaktan daha iyidir! Ah, evet, çoklu orgazmsın! Daha da iyi! Sorun şu ki, arzu edilmek istiyorsunuz, mevcut seks size giderek daha az yakışıyor. Ama kocam her şeyden memnun ve genellikle hiçbir şeyi değiştirmek istemiyor. Aynı zamanda kocanızın gözünde tuhaf bir şey isteyen meşgul bir kadına benziyorsunuzSunsh1ne: ↑03 Sep 2023, 10:41 Bir erkekle orgazm vibratörle orgazm olmaktan çok mu daha iyi?
Elbette aradaki fark ilgimi çekiyor, hâlâ anlayamıyorum. Ama vibratörle çok havalı oluyor ve aynı anda çok sayıda orgazm yaşanıyor.
Ve bir erkekle seks yapmak çok hoş ve çok zevk veriyor.
Sizce bizim sorunumuz biz olmamız mı? birlikte çalışamıyor musunuz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Yaş. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Uyku ve dinlenme programı (en az 8 saat uyuyun), alkolü kötüye kullanmayın, sigarayı bırakın, daha az yağlı yiyecekler, kızarmış yiyecekler ve şeker tüketin. Daha çok ceviz, bal ve balık yemesine izin verin. Bu daha çok temiz havada olur.
Yatağa biraz çeşitlilik katın (rol yapma oyunları, erotik kostümler).
Tüm bunlara rağmen sorun daha da kötüleşirse bir doktora görünün
Yatağa biraz çeşitlilik katın (rol yapma oyunları, erotik kostümler).
Tüm bunlara rağmen sorun daha da kötüleşirse bir doktora görünün
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Doktora gitmelisin, ilk iş bu. Bir erkek beni heyecanlandırmıyorsa ya sertleşmez ya da sertleşmez. Eylem sırasında rahatsızlıktan veya hastalıktan dolayı düşebilir.
15 yıldır evlisiniz, ancak kocanız vücudunuzu incelemedi ve başka şekillerde nasıl tatmin olabileceğinizi anlamadı . Ya da onun dilinden boşalacak bir çeşit uyuşukluk var. Kendinizi tatmin ettiğiniz için bu durum daha da garipleşiyor.
Sarkık penis vakaları için bir kayış var. Bir adam onu giydiriyor ve organını içi boş yapay penisin içine sokuyor. Bu iyi bir çözüm çünkü hem sizi hem de kendinizi uyarıyor.
Fakat yine de acilen doktora görünmeniz gerekiyor. Bunun nasıl sonuçlanacağı bilinmiyor.
15 yıldır evlisiniz, ancak kocanız vücudunuzu incelemedi ve başka şekillerde nasıl tatmin olabileceğinizi anlamadı . Ya da onun dilinden boşalacak bir çeşit uyuşukluk var. Kendinizi tatmin ettiğiniz için bu durum daha da garipleşiyor.
Sarkık penis vakaları için bir kayış var. Bir adam onu giydiriyor ve organını içi boş yapay penisin içine sokuyor. Bu iyi bir çözüm çünkü hem sizi hem de kendinizi uyarıyor.
Fakat yine de acilen doktora görünmeniz gerekiyor. Bunun nasıl sonuçlanacağı bilinmiyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
Tavsiyem aynı: Bir doktora görünün. Korkutun, baskı yapın ama mutlaka doktora danışın. Erkekler doktora gitmeyi sevmez, bu kesin.
Ve bir şeyi daha belirtmeden geçemeyeceğim. Açıkça bir cinsel deneyim eksikliğiniz var: 36’nızda yalnızca bir erkek var. Bu yüzden bu senin için zor: ne istediğini ve vücudunun neyi sevdiğini bilmiyorsun ve vibratörden üçlüye atılıyorsun. Elbette bu senin hatan değil ama bu konuda da bir şeyler yapman gerekiyor.
Ve bir şeyi daha belirtmeden geçemeyeceğim. Açıkça bir cinsel deneyim eksikliğiniz var: 36’nızda yalnızca bir erkek var. Bu yüzden bu senin için zor: ne istediğini ve vücudunun neyi sevdiğini bilmiyorsun ve vibratörden üçlüye atılıyorsun. Elbette bu senin hatan değil ama bu konuda da bir şeyler yapman gerekiyor.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Yeşil, Sunsh1ne
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
- Registered for: 2 years 11 months
Sunsh1ne, 36 yaşında çekici kıvrımlara sahip olmalısın bedenler. Belki onları bize gösterebilirsin?
-
- Penetrasyon
tüm kadınların, talep üzerine takılarını incelemeye sunmalarını zorunlu kılmak gerekir. O zaman evrensel barış ve refah olacak!
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
I cinsel deneyim konusunda hemfikiriz, yok. İlk 5 yıl aşktı, tutkuydu ve her şey harikaydı benim için. O zaman çocuklarınız var ve sevdiğinizi aldatmak istemiyorsunuz, korkarım ki kendimi kaptırırım ve eğer hoşuma giderse sonunda birini sevip diğeriyle yatarım, öyle mi? Kendimden nefret edeceğim... ve ailemi mahvedeceğim... o mükemmel bir koca, baba, ailenin geçimini sağlıyor... sevgilisi görünüşe göre en iyisi değil, anlaşılan o ki... her şey iyi olamaz. Onu ancak beni aldattığını öğrenirsem aldatabilirim, o zaman vicdanım sakin olur. Sadık bir karısı var, aldatmak benim için ihanettir. İhanetten daha kötü ne olabilir?
Şimdi bana ihaneti öğreteceksin..
Durumun bu olup olmadığını anlıyorum ama o bana sorunun ne olduğunu söylemiyor (ben Bu konuyu tekrar gündeme getireceğim, bakalım ne değişecek. Artık hiç hoşuma gitmeyen bir şey duyma korkusu yaşıyorumd3nan: ↑03 Sep 2023, 10:52 Sonuçta, kocanız başka bir kızla seks hakkında konuştuğunda onu kıskandığınızı kendiniz yazdınız. Şimdi tepkisini hayal edin. Üstelik yaş farkınız çok büyük olmasa da 6 yaş ama siz daha gençsiniz. Ve sonra ondan sıkıldığınıza ve başka biriyle yatmanın resmi bir yolunu aradığınıza dair başka düşünceler ortaya çıkabilir. Sadece erkek tarafından söylüyorum. Hayal edebiliyor musun? Seni tatmin edemez. Ve bunu biliyor çünkü ona bundan bahsediyorsun. Başka bir yaşayan üye teklif ediyorsunuz. Bu konuda ne gibi düşünceler ortaya çıkıyor? Burada bir sürü karmaşık durum ortaya çıkabilir.
Askı ve oyuncakları istemiyor ve kıçına da ihtiyacı yok, ama benimkinde sadece eğer varsa bunu kendisi yapıyor, kayış takmadan
Bir doktora görünmem gerekiyor, anlıyorum. Seni ikna etmeye devam edeceğim. Belki onunla gidip kendim kaydedeceğim, ancak onun elinden tutmam gerektiğini düşünmüyorum (anne değilim, karısıyım)Hooligan Carrie: ↑03 Sep 2023, 14:52 Tavsiyem aynı: Kork, bas ama mutlaka doktora başvur. Erkekler doktora gitmeyi sevmez, bu kesin.
Ve bir şeyi daha belirtmeden geçemeyeceğim. Açıkça bir cinsel deneyim eksikliğiniz var: 36’nızda yalnızca bir erkek var. Bu yüzden bu senin için zor: ne istediğini ve vücudunun neyi sevdiğini bilmiyorsun ve vibratörden üçlüye atılıyorsun. Elbette bu senin hatan değil ama senin de bu konuda bir şeyler yapman gerekiyor.
I cinsel deneyim konusunda hemfikiriz, yok. İlk 5 yıl aşktı, tutkuydu ve her şey harikaydı benim için. O zaman çocuklarınız var ve sevdiğinizi aldatmak istemiyorsunuz, korkarım ki kendimi kaptırırım ve eğer hoşuma giderse sonunda birini sevip diğeriyle yatarım, öyle mi? Kendimden nefret edeceğim... ve ailemi mahvedeceğim... o mükemmel bir koca, baba, ailenin geçimini sağlıyor... sevgilisi görünüşe göre en iyisi değil, anlaşılan o ki... her şey iyi olamaz. Onu ancak beni aldattığını öğrenirsem aldatabilirim, o zaman vicdanım sakin olur. Sadık bir karısı var, aldatmak benim için ihanettir. İhanetten daha kötü ne olabilir?
Şimdi bana ihaneti öğreteceksin..
-
- Penetrasyon

Neden aldatmak? Anlaşmaya varmanın yolu yok mu?
Sanmıyorum, buna kimin ihtiyacı var? Ve bir seçenek olarak, evet, ya karısını tatmin etmesine izin verin ya da onun yerine geçecek birini arayın
Neden aldatmak? Anlaşmaya varmanın yolu yok mu?
-
- Nirvana’dayım
Bu duruma kendin geleceksin. Üçüncü bir erkeği yatağa davet etmeye çalışarak zaten her şeye kendiniz karar verdiniz. Ama kocanız için bile bunda kötü bir şey yok. Tatmin olmayan bir kadın bir hediye değildir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
- Registered for: 2 years 11 months
Sunsh1ne, elbette siteden en çok siz ayrılacaksınız ahlaksız kız. 
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
Diyetinize dikkat edin: daha fazla protein, et, ekşi krem... + vitaminler.
Duygusal durumu önemlidir, onu neşelendirin!
Gramchikov 100 konyakın zararı olmaz, onu iyice canlandırır.
-----
Ve eğer hiçbir şey işe yaramazsa... Hiçbir şey söylemeyeceğim ama tedavi edilemez.
Sigarayı bırakmanız MUTLAKA seksten önce, kahve veya sert çay (kılcal damarları daraltan kafein içerirler) ve bira içmeyin.Sunsh1ne: ↑03 Sep 2023, 05:14 Kocamla seks sırasında ereksiyonu geriliyor (penis biraz yumuşar) ve bu, seks sırasında birkaç kez gerçekleşebilir. Bu beni tedirgin ediyor, sorduğumda farklı cevaplar veriyor: Bazen yorgun, bazen bilmiyorum, bazen ses çıkarmaktan korkuyor, bazen testislerden biri ağrıyor...
Diyetinize dikkat edin: daha fazla protein, et, ekşi krem... + vitaminler.
Duygusal durumu önemlidir, onu neşelendirin!
Gramchikov 100 konyakın zararı olmaz, onu iyice canlandırır.
-----
Ve eğer hiçbir şey işe yaramazsa... Hiçbir şey söylemeyeceğim ama tedavi edilemez.
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
nGenel olarak bu foruma geldiğime sevindim ve desteğiniz için teşekkür ederim, siz olmasaydınız belki hala neyi, nasıl olduğunu tahmin etme konusunda işkence görüyordum
Günde üç şişe içen, iyi servis edilen ve hiçbir sorunu olmayan bir arkadaşımız var. Sanırım bunu bana hemen anlatacak.
Buradaki sohbetlerimiz kızışıyor ve bu bana eski sohbete dönme cesareti veriyor)
nGenel olarak bu foruma geldiğime sevindim ve desteğiniz için teşekkür ederim, siz olmasaydınız belki hala neyi, nasıl olduğunu tahmin etme konusunda işkence görüyordum
Memnuniyetsizliğimi buraya kazdın, çoktan unutmuştum ve başka bir sarkık penis sorunuyla geldim . Şimdi buna da karar vermemiz gerekiyorKsenofont: ↑03 Sep 2023, 15:39 Buna kendiniz geleceksiniz. Üçüncü bir erkeği yatağa davet etmeye çalışarak zaten her şeye kendiniz karar verdiniz. Ama kocanız için bile bunda kötü bir şey yok. Memnun olmayan bir kadın bir hediye değildir.
———-
Biraya şaşırdım. Erkek gücünü bozduğunu bilmiyordum. Ve birayı çok seviyor ve günaşırı 1 şişe bira içiyor.
Günde üç şişe içen, iyi servis edilen ve hiçbir sorunu olmayan bir arkadaşımız var. Sanırım bunu bana hemen anlatacak.
Last edited by Sunsh1ne on 03 Sep 2023, 15:58, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
Sunsh1ne, 
Gerçek bir kadın ve senin de öyle olduğuna hiç şüphem yok. Her türlü sorunu çözebilecek kapasitede.

Gerçek bir kadın ve senin de öyle olduğuna hiç şüphem yok. Her türlü sorunu çözebilecek kapasitede.
-
- Penetrasyon
Bütün insanlar farklıdır, herkes bireyseldir
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 5 months
Eh, tahminler tahmin olarak kaldı. Sonuçta, kafasındaki gerçeği yalnızca koca bilir. Evet, olası seçenekleri özetledik. Ama kocanızla diyalogdan daha iyi bir şey olmadığını düşünüyorum. Bütün sorunların onunla birlikte çözülmesi gerekiyor. Başka bir soru da hiçbir şeyi tartışmak isteyip istemediğidir. Ve bu arada en uygun an, güçlü bir heyecan anında ondan ne istediğini ve nasıl istediğini öğrenmek. "Ayık" iken kafa arzularını gizleyebilir ve heyecanlandığında dil genellikle gevşer))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
Yukarıdaki tavsiyelerin hepsine katılıyorum...
Ama orgazm taklidi yapmanızı öneririm...tepkisine bakın...belki sorun kafasındadır...ona güven aşılayın.... İşe yarayacak... Hadi ona seni gerçek bir orgazma nasıl ulaştıracağını öğretelim.
Ama orgazm taklidi yapmanızı öneririm...tepkisine bakın...belki sorun kafasındadır...ona güven aşılayın.... İşe yarayacak... Hadi ona seni gerçek bir orgazma nasıl ulaştıracağını öğretelim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
Sunsh1ne, biradan bahsediyorum. Hayır, biranın kendisi iktidara zarar vermez, ben de içerim ve oldukça fazla. Ancak seksten önce bu tavsiye edilmez, özellikle de çok fazla! Rahatlıyor ve erkeğin seks için vakti yok, rahatlaması lazım ama...
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
quote=Alenka post_id=250696 time=1693747725 user_id=19239]
Ama orgazm simülasyonu yapmanızı öneririm...tepkisine bakın...belki sorun kafasındadır...ona güven aşılayın.. ..İşe yarayacak...Ona sizi gerçek bir orgazma ulaştırmayı öğreteceğiz.
[/quote]
Sevgili erkekler, emisyon konusunda hemfikir misiniz?
Buna pek katılmıyorum, her zaman gerçeklerden yanayım, acı olandan bile..
Teşekkür ederim, deneyeceğim. Burada dile getirilen tüm ipuçları uygulamaya konulacaktır)
Bu arada çok heyecanlandığında dili gevşer. Ve sonra şu soru ortaya çıkıyor: Bunu içtenlikle mi söylüyor? Yoksa sırf süreçte olduğu için coşku anında her istediğini söylemek mi?
quote=Alenka post_id=250696 time=1693747725 user_id=19239]
Ama orgazm simülasyonu yapmanızı öneririm...tepkisine bakın...belki sorun kafasındadır...ona güven aşılayın.. ..İşe yarayacak...Ona sizi gerçek bir orgazma ulaştırmayı öğreteceğiz.
[/quote]
Sevgili erkekler, emisyon konusunda hemfikir misiniz?
Buna pek katılmıyorum, her zaman gerçeklerden yanayım, acı olandan bile..
-
- Sürtünmeler
Taklit hakkında. Zor bir soru ama gerçeği tercih ederim. Ama bu benim. Bazı insanlar buna pek tahammül etmezler ve özgüven için kadının bittiğini bilmesi gerekir.
Böyle anlarda daha içten konuşuyor. Çünkü o zaman, seks ve tatminden sonra beyin ve savunma tepkisi devreye giriyor. Ve buna göre filtrelemeye başlar.. Diğer yarısı onun arzuları hakkında ne düşünecek.. Vesaire.
Taklit hakkında. Zor bir soru ama gerçeği tercih ederim. Ama bu benim. Bazı insanlar buna pek tahammül etmezler ve özgüven için kadının bittiğini bilmesi gerekir.
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
gizlilik perdesini açtığınız için teşekkür ederiz)
Bunu okumak ne kadar güzel, aksi takdirde bu arada harika bir şey söyleyebilir ve bunun sadece ısınmak adına olduğunu düşündüm, ama ayık bir zihinle beni güzel sözlerle şımartmıyor! Ama erkeklerin kulaklarıma akması hoşuma gitmiyor, asıl mesele söylediklerinizin doğru olması! Ve bir adam hala sadakatini sözlerle değil eylemlerle kanıtlıyor!
gizlilik perdesini açtığınız için teşekkür ederiz)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Görünüşe göre yeni bir kocaya ihtiyacımız var
-
- Sürtünmeler
Ve sen, hiç tereddüt etmeden, belki seks sırasında veya hemen sonrasında, o zaman hoşuna giderse ne yaparsın, al ve konuyu geliştir.. Yapabiliyorsan onun anlattıklarını yaz, seni ne mutlu eder?
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Peki, "sen" gibi ’çok sıcak’ ve ayrıca ’çok ıslaksın’ ’Sana girmek istiyorum’ ’Kıçını ısırmak istiyorum’ vb. Gerisi kulağa pek hoş gelmiyor)
Bunu kız arkadaşınıza seks sırasında mı söylüyorsunuz?
Bu kişisel bir konu, bunu herkese açık hale getirmeye hazır değilim, kişisel bir mesajla birkaç kelime öbeği yazabilirim..
Peki, "sen" gibi ’çok sıcak’ ve ayrıca ’çok ıslaksın’ ’Sana girmek istiyorum’ ’Kıçını ısırmak istiyorum’ vb. Gerisi kulağa pek hoş gelmiyor)
Bunu kız arkadaşınıza seks sırasında mı söylüyorsunuz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Yerinize yeni bir koca mı getirildi? Kaybedenlere sempati duyuyorum...
-
- Sürtünmeler
Elbette söylüyorum, eşim neredeyse tüm isteklerimi biliyor. Sadece benim durumum tam tersi)) Elimizde yeterince bulunan tüm oyuncakların satın alınmasına başlıyorum. Fikirlerin başlatıcısı. Ama.. Eşim de kocanız gibi her şeyden memnun olduğunu söylüyor))
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Bunu ona nasıl anlatabilirim? Ve sonra bu eylemi bekleyin ve beklese bile, onu zorladığımı ve süreçten hoşlanmadığını düşüneceğim (ya görmezden gelirse ve ben de bu konuda kendimi kötü hissederim...)
Ah, keşke bir oyuncak alsa ve Bu oyuncağı kullanarak başıma bir şey gelmesini sağla. Bunlar benim gizli fantezilerim, artık o kadar da gizli olmasa da))
Bunu ona nasıl anlatabilirim? Ve sonra bu eylemi bekleyin ve beklese bile, onu zorladığımı ve süreçten hoşlanmadığını düşüneceğim (ya görmezden gelirse ve ben de bu konuda kendimi kötü hissederim...)
-
- Sürtünmeler
10 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Kişisel olarak Anlamıyorum kadının kendini iyi hissederken nasıl kafayı bulamıyorsun. Oh iyi. Diyelim ki dildoyla ilgili bir kompleksi var, belki de bunu bir şekilde kendisinin ikamesi olarak görüyor.. (varsayım), belki o zaman bir vibratör alır? Bir sik gibi değil. Sihir ya da başka bir vakum türü gibi sonuçta seks de hâlâ ortak bir girişim. Zevk almanın yanı sıra verilmesi de gerekir. Ve bir kadının sevgilisinin önünde mastürbasyon yapması eşsiz bir zevktir, onun ne kadar iyi hissettiğini gördüğünüzde heyecanlanırsınız ama ona dokunmayın ve sonra, zirveye ulaştığında siz de ona katılırsınız ve onu getirirsiniz. meseleyi sonuna kadar. Heyecanın ölçüsüzleşir, boşalır, saniyeler içinde ona girersiniz ve onunla aynı yere boşalırsınız..
10 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Doğrudan ve dürüstçe. Sadece zorlamayın, baskı yapmayın ama aynı cinsiyette şunu şunu isterim düşüncelerinizi dile getirin.. Söyleyin ve bir süreliğine unutun. Bitki hemen çimlenmez. Tahılı ekmemiz ve çimlenmesi için ona zaman vermemiz gerekiyor. Hemen beklemeyin. Evet, istediğinizi hemen yapabilir ya da belki de bu kişinin istemesi için onunla yatması gerekiyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 9 months
Bunu fark ettiğinizi, sağlığı konusunda endişelendiğinizi ve bunun yaşa bağlı olabileceğinden şüphelendiğinizi doğrudan söyleyin. Bir androloga görünün, testler yazacaktır, belki testosteron düşmüştür, belki de damar sorunları vardır. Her durumda, bunların hepsi basit, kısa ömürlü ve tedavisi çok pahalı değil.
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Karınız şanslı! Sekste oyuncaklara karşı olan var mı burada?
Söyleyemem ama kırgın görünüyordu, neden vibratör, eğer onun kraliyet penisi varsa, onu almak istemiyorum. Böyle bir tepkiden sonra herhangi bir şey teklif etme arzumu kaybettim. Ve vibratörüm güzel ve pahalı ve ben de kasten onun ereksiyon halindeki penisinden bir beden daha küçük aldım. Etrafında olmadığında vibratöre aldırış etmez ve etrafta olduğunda tüm amcıklar onun emrinde olmalıdır)d3nan: ↑03 Sep 2023, 20:02 Kişisel olarak AnlamıyorumKadınınız kendini iyi hissederken nasıl kafayı bulmazsınız? Oh iyi. Diyelim ki dildoyla ilgili bir kompleksi var, belki de bunu bir şekilde kendisinin ikamesi olarak görüyor.. (varsayım), belki o zaman bir vibratör alır? Bir sik gibi değil. Sihir ya da başka bir vakum türü gibi sonuçta seks de hâlâ ortak bir girişim. Zevk almanın yanı sıra verilmesi de gerekir. Ve bir kadının sevgilisinin önünde mastürbasyon yapması eşsiz bir zevktir, onun ne kadar iyi hissettiğini gördüğünüzde heyecanlanırsınız ama ona dokunmayın ve sonra, zirveye ulaştığında siz de ona katılırsınız ve onu getirirsiniz. meseleyi sonuna kadar. Heyecan çığırından çıkıyor, boşalıyor, saniyeler içinde içine girip aynı yere boşalıyorsunuz..
Karınız şanslı! Sekste oyuncaklara karşı olan var mı burada?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Sürtünmeler
Evet, kesinlikle bir kompleksi var gibi görünüyor. Burada öncelikle sorunu onlarla çözmeniz gerekiyor. Sekse geçip bunu teklif etmek için kesinlikle çok erken.
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Buraya yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum. Ancak eşimin ereksiyon sorunu yaşamadan önce MFM önerildi. Yaklaşık 2 yıl önce, başka bir erkekle seks yapmayı deneyeceğimi ve kocamın kıskanmaya falan başlayacağını, böylece aramızda yeni bir tutku dalgasının ortaya çıkacağını umuyordum... Ve yeni bir deneyim yaşayacaktım.
-
- Penetrasyon
buraya bile gelmiyorlar, yoksa her şeyi mahvederlerdi.
zaten burada kimse yok, yapay penis konusunda saçmalık var
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 1 year 11 months
Gençlerde bile penis düşüyor! Bir de taştan ereksiyonları olan yaşlı adamlar var! Burada birçok tanıtım var. Birayı sek kırmızı şarapla değiştirmeyi deneyin! Bu erkekler için daha sağlıklıdır. Ayrıca mümkün olduğunca stresi ortadan kaldırın! Kocanızla birlikte otel kiralayın! Manzara değişikliği çok heyecan verici! Eski karımla ilk kez otel kiraladığımda, onu bütün gece becerdim! Sik bir ergeninki gibi duruyordu)))
Oyun oynayabilirsiniz: ikiniz de en iyi kıyafetlerinizi giyersiniz, ikiniz de kulübe gidersiniz, ama yalnız. Orada ilk kez tanışırsınız, flört edersiniz ve otele gidersiniz. Aşk ve seks dolu bir geceyi garanti ediyorum!!!! Kontrol edildi!)
Oyun oynayabilirsiniz: ikiniz de en iyi kıyafetlerinizi giyersiniz, ikiniz de kulübe gidersiniz, ama yalnız. Orada ilk kez tanışırsınız, flört edersiniz ve otele gidersiniz. Aşk ve seks dolu bir geceyi garanti ediyorum!!!! Kontrol edildi!)
-
Автор темыSunsh1ne
- heyecanlanıyorum
Onu testlere girmeye ikna ettim, sızlandım ve kabul ettim! Bingo! Ama sorunun farkına varmadı! Nasıl oldu da orada her şeyin yolunda olduğunu düşündüğünü söyledi (
Cinsiyetin çeşitlendirilmesine güldü ve konuşmadı, önerdiği şey bile korkutucu)
I Düşünmeye falan gidiyorum)
Geçenlerde deniz kenarında bir oteldeydik, seks harikaydı.gerz13: ↑04 Sep 2023, 01:22 Gençlerde bile penis düşüyor! Bir de taştan ereksiyonları olan yaşlı adamlar var! Burada birçok tanıtım var. Birayı sek kırmızı şarapla değiştirmeyi deneyin! Bu erkekler için daha sağlıklıdır. Ayrıca mümkün olduğunca stresi ortadan kaldırın! Kocanızla birlikte otel kiralayın! Manzara değişikliği çok heyecan verici! Eski karımla ilk kez otel kiraladığımda, onu bütün gece becerdim! Sik bir ergeninki gibi duruyordu)))
Onu testlere girmeye ikna ettim, sızlandım ve kabul ettim! Bingo! Ama sorunun farkına varmadı! Nasıl oldu da orada her şeyin yolunda olduğunu düşündüğünü söyledi (
Cinsiyetin çeşitlendirilmesine güldü ve konuşmadı, önerdiği şey bile korkutucu)
I Düşünmeye falan gidiyorum)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Her birinin sonuna daha fazlası kaldı, beğenmeyi unutmamaları için bir dipnot eklemeyi unutmayın.
Peki bunun trolllük olmadığını ve aslında trolling olduğunu varsayarsak bir kadın tarafından yazılmıştır. Ve sonra da yazdığı her şeyin aslında doğru olduğunu varsayalım...
Bu bilinç karmaşasını anlamaya çalışacağım...
Kadınlar çoğu zaman aşk için evlenmezler . Yani, hiçbir şekilde cinsel partner olarak kabul edilmeyen erkekler için. Bu kadınlar arasında oldukça yaygın bir uygulamadır. Nedeni ise deniz. Şu anda bunları incelemeyeceğiz ve bu konunun etik yönüne değinmeyeceğiz.
Fakat eğer bu olduysa, o zaman böyle bir çiftin cinsiyeti oldukça değişkendir. Ya iyidir, ya da kötüdür, o zaman hiç seks olmaz ve adam sürekli dilenmek zorunda kalır. Baş ağrısıyla ilgili tüm bu şakalar bir anda ortaya çıkmadı.
Bu bağlantıyı takip edin Bir zamanlar bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştım.
Genel anlamı, bir kadının bedenine cinselliği öğretmesi gerektiğidir. Her şeyi tekrar anlatmayacağım; ilgilenen varsa içeri girip tekrar okusun.
Yani kocanızın hayatınızdaki tek erkek olduğunu yazıyorsunuz. Ve onunla orgazm yaşamazsın. Ve bir vibratörle bunu bir nevi deneyimleyebilirsiniz. Yine kocanızın penisinden fazlası olmaması için bir vibratör aldığınızı yazıyorsunuz.
Böylece belki o zaman kocanızın penisinin taktiksel ve teknik verilerini ve buna bağlı olarak kullandığınız vibratörü hala seslendirebilirsiniz. çok heyecanlıyım.
Sonraki...
Ne erkeklerin ne de kadınların diğer yarılarını itiraf ettikleri bir şey var. Bunlar partnerin cinsel organlarının büyüklüğüne ilişkin tercihlerdir. Erkekler onun camın içindeki kalem gibi orada asılı durduğunu asla kabul etmeyeceklerdir. Ve kadınlar asla penislerinin daha kalın ve daha uzun olmasını istediklerini söylemeyecekler. Peki, o da aynı anda az çok ayakta durabilsin.
Erkeklerin neden genç kızlara karşı bu kadar açgözlü olduğunu hiç merak ettiniz mi? Evet çünkü fare gözü büyüklüğünde amları var ve çok kalabalık. Ve böyle bir kedi penisi çok sıkı tutar ve buna göre ve iyi hisseder. Ayrıca kız, vasat büyüklükte olsa ve pek iyi durmasa bile penisi konusunda kendini iyi hissediyor.
Ve şimdi Bir kadının amının oldukça geniş olduğunu hayal edin. Üstelik heyecanlandı ve aktı. Ve daha da genişledi. Adam içeri girdi ve birkaç dakika sonra içerisi daha da genişledi. Ve artık birbirlerini hissetmiyorlar. VE BU NEDENLE DÜŞMEYE BAŞLIYOR!
Burada anlaşılmaz olan ne?
İşte bu yüzden uyarılma eksikliğiniz nedeniyle orgazm olamıyorsunuz.
Evet, yatakta başka bir adam olsaydı kocanın başlayacağı ve diğer adamın devam edeceği ve belki de sizin muhtemelen geniş vajinanızın arka planında bile hâlâ orada olacağı yönündeki varsayımlarınızda haklısınız. Sizi orgazma ulaştırabilecek bir penise sahip olmadan vajinanızla temasın kesilmesi nedeniyle düşmeye başlayacaktır.
Prensip olarak iki erkeğin bir kadınla yatakta olması zavallı kadını nihayet tatmin etmek için iyi bir çözümdür. ve sürekli seks yapmayarak ona eziyet etme.
Kendini yapay penisle orgazma ulaştırmanda şaşırtıcı bir şey görmüyorum. Bence vibratör olmadan, sadece parmaklarınızla kendinizi orgazma ulaştırabilirsiniz.
Sonuçta elimizde ne var...
Tabii ki tüm bunlar bir dolandırıcılık değilse. Ama ben inanmak istiyorum.
Eh, yani...
Kocanızın penisinin sizinle dokunsal temas oluşturacak kadar kalın ve uzun olmaması mümkündür. muhtemelen geniş vajinanızın arka planına karşı bolca aktınız.
Bu tür şeylerin düzeltilemeyeceğini düşünüyorum. Vajinanın genişliğini ortadan kaldırmak veya penisi büyütmek anlamında.
Bu forumdaki insanların MFM, aile dostluğu, aile dostları, sallanmayla ilgilendiğini düşünüyor musunuz?
Sizce bu forumdaki insanlar MFM ile, aile dostluğuyla, aile dostlarıyla, sallanmayla ilgileniyorlar mı? şişmanlık konusunda biraz kızgın olduklarını mı düşünüyorsun? Hayır!
Sanırım mesele şu ki, öncelikle birbirlerini kandırmak istemiyorlar ve ikinci olarak soruna bir şekilde çözüm bulmak istiyorlar. Belki de sorunun kendisinde olduğunu anlayan biri, diğer yarısını üçüncü bir kişi aracılığıyla memnun etmek istiyor.
Bence aşk bu.
İnsanlar kıskançlıklarının ve kendi arzularının boğazına basıp sevdiklerinin iyi hissetmesini ve acı çekmemesini sağlamak için gittiklerinde fiziksel olarak değil ahlaki olarak.
Diyelim ki kadın düzenli olarak orgazm olmuyor. Ve eğer bu sorun en azından geçici olarak çözülebilirse, neden yapmayasınız? Ve eşinize tam burada ve şimdi nasıl neşe ve mutluluk verildiğini izlemek mutluluk değil mi?
Ve bence buna giden kişi de bunu görmekten memnun. Ayrıca karının nihayet midesinde kelebekler uçuştuğunu hissetmesi ve ardından bir orgazm daha yaşaması da güzel.
Kısacası, doğru yolda olduğunuzu düşünüyorum; eşinizle MFM ayarlamanız gerekiyor kocası ve başka bir adam. Ama uygun büyüklükte bir penise sahip olması için birini seçmeniz gerekiyor. Bu konuyu önceden sorabilirsiniz.
Kocanın başka bir erkekle anlaşamadığını yazmıştık. Ama aynı zamanda FFM’yi kabul ettiğini de yazdın.
O halde FFM’yi kabul ettiğin konusunda onunla aynı fikirdesin. Ve kimin bu role uygun olduğunu birlikte düşünün. Ne erkek, ne kadın.
Gerçek şu ki tüm bunlar bir tür trollemeye benziyor.
Her birinin sonuna daha fazlası kaldı, beğenmeyi unutmamaları için bir dipnot eklemeyi unutmayın.
Peki bunun trolllük olmadığını ve aslında trolling olduğunu varsayarsak bir kadın tarafından yazılmıştır. Ve sonra da yazdığı her şeyin aslında doğru olduğunu varsayalım...
Bu bilinç karmaşasını anlamaya çalışacağım...
Kadınlar çoğu zaman aşk için evlenmezler . Yani, hiçbir şekilde cinsel partner olarak kabul edilmeyen erkekler için. Bu kadınlar arasında oldukça yaygın bir uygulamadır. Nedeni ise deniz. Şu anda bunları incelemeyeceğiz ve bu konunun etik yönüne değinmeyeceğiz.
Fakat eğer bu olduysa, o zaman böyle bir çiftin cinsiyeti oldukça değişkendir. Ya iyidir, ya da kötüdür, o zaman hiç seks olmaz ve adam sürekli dilenmek zorunda kalır. Baş ağrısıyla ilgili tüm bu şakalar bir anda ortaya çıkmadı.
Bu bağlantıyı takip edin Bir zamanlar bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştım.
Genel anlamı, bir kadının bedenine cinselliği öğretmesi gerektiğidir. Her şeyi tekrar anlatmayacağım; ilgilenen varsa içeri girip tekrar okusun.
Yani kocanızın hayatınızdaki tek erkek olduğunu yazıyorsunuz. Ve onunla orgazm yaşamazsın. Ve bir vibratörle bunu bir nevi deneyimleyebilirsiniz. Yine kocanızın penisinden fazlası olmaması için bir vibratör aldığınızı yazıyorsunuz.
Böylece belki o zaman kocanızın penisinin taktiksel ve teknik verilerini ve buna bağlı olarak kullandığınız vibratörü hala seslendirebilirsiniz. çok heyecanlıyım.
Sonraki...
Ne erkeklerin ne de kadınların diğer yarılarını itiraf ettikleri bir şey var. Bunlar partnerin cinsel organlarının büyüklüğüne ilişkin tercihlerdir. Erkekler onun camın içindeki kalem gibi orada asılı durduğunu asla kabul etmeyeceklerdir. Ve kadınlar asla penislerinin daha kalın ve daha uzun olmasını istediklerini söylemeyecekler. Peki, o da aynı anda az çok ayakta durabilsin.
Erkeklerin neden genç kızlara karşı bu kadar açgözlü olduğunu hiç merak ettiniz mi? Evet çünkü fare gözü büyüklüğünde amları var ve çok kalabalık. Ve böyle bir kedi penisi çok sıkı tutar ve buna göre ve iyi hisseder. Ayrıca kız, vasat büyüklükte olsa ve pek iyi durmasa bile penisi konusunda kendini iyi hissediyor.
Ve şimdi Bir kadının amının oldukça geniş olduğunu hayal edin. Üstelik heyecanlandı ve aktı. Ve daha da genişledi. Adam içeri girdi ve birkaç dakika sonra içerisi daha da genişledi. Ve artık birbirlerini hissetmiyorlar. VE BU NEDENLE DÜŞMEYE BAŞLIYOR!
Burada anlaşılmaz olan ne?
İşte bu yüzden uyarılma eksikliğiniz nedeniyle orgazm olamıyorsunuz.
Evet, yatakta başka bir adam olsaydı kocanın başlayacağı ve diğer adamın devam edeceği ve belki de sizin muhtemelen geniş vajinanızın arka planında bile hâlâ orada olacağı yönündeki varsayımlarınızda haklısınız. Sizi orgazma ulaştırabilecek bir penise sahip olmadan vajinanızla temasın kesilmesi nedeniyle düşmeye başlayacaktır.
Prensip olarak iki erkeğin bir kadınla yatakta olması zavallı kadını nihayet tatmin etmek için iyi bir çözümdür. ve sürekli seks yapmayarak ona eziyet etme.
Kendini yapay penisle orgazma ulaştırmanda şaşırtıcı bir şey görmüyorum. Bence vibratör olmadan, sadece parmaklarınızla kendinizi orgazma ulaştırabilirsiniz.
Sonuçta elimizde ne var...
Tabii ki tüm bunlar bir dolandırıcılık değilse. Ama ben inanmak istiyorum.
Eh, yani...
Kocanızın penisinin sizinle dokunsal temas oluşturacak kadar kalın ve uzun olmaması mümkündür. muhtemelen geniş vajinanızın arka planına karşı bolca aktınız.
Bu tür şeylerin düzeltilemeyeceğini düşünüyorum. Vajinanın genişliğini ortadan kaldırmak veya penisi büyütmek anlamında.
Bu forumdaki insanların MFM, aile dostluğu, aile dostları, sallanmayla ilgilendiğini düşünüyor musunuz?
Sizce bu forumdaki insanlar MFM ile, aile dostluğuyla, aile dostlarıyla, sallanmayla ilgileniyorlar mı? şişmanlık konusunda biraz kızgın olduklarını mı düşünüyorsun? Hayır!
Sanırım mesele şu ki, öncelikle birbirlerini kandırmak istemiyorlar ve ikinci olarak soruna bir şekilde çözüm bulmak istiyorlar. Belki de sorunun kendisinde olduğunu anlayan biri, diğer yarısını üçüncü bir kişi aracılığıyla memnun etmek istiyor.
Bence aşk bu.
İnsanlar kıskançlıklarının ve kendi arzularının boğazına basıp sevdiklerinin iyi hissetmesini ve acı çekmemesini sağlamak için gittiklerinde fiziksel olarak değil ahlaki olarak.
Diyelim ki kadın düzenli olarak orgazm olmuyor. Ve eğer bu sorun en azından geçici olarak çözülebilirse, neden yapmayasınız? Ve eşinize tam burada ve şimdi nasıl neşe ve mutluluk verildiğini izlemek mutluluk değil mi?
Ve bence buna giden kişi de bunu görmekten memnun. Ayrıca karının nihayet midesinde kelebekler uçuştuğunu hissetmesi ve ardından bir orgazm daha yaşaması da güzel.
Kısacası, doğru yolda olduğunuzu düşünüyorum; eşinizle MFM ayarlamanız gerekiyor kocası ve başka bir adam. Ama uygun büyüklükte bir penise sahip olması için birini seçmeniz gerekiyor. Bu konuyu önceden sorabilirsiniz.
Kocanın başka bir erkekle anlaşamadığını yazmıştık. Ama aynı zamanda FFM’yi kabul ettiğini de yazdın.
O halde FFM’yi kabul ettiğin konusunda onunla aynı fikirdesin. Ve kimin bu role uygun olduğunu birlikte düşünün. Ne erkek, ne kadın.
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Orientation: biseksüel
-
- Sürtünmeler
Penis ve vajinanın boyutları konusunda bu sadece bir varsayımdır, onları bilmiyoruz)) ve bunları açıklamadı.
Fakat MFM ve FFM konusunda önceki konuşmacıya katılıyorum. Kocanıza gerçekten arzu etmediği bir şey teklif ederseniz, o zaman bir uzlaşma olmalıdır. Kabaca söylemek gerekirse, onu bana vereceksin. Kendiniz için alın, ancak aynı zamanda ona veya istediği başka bir şeye de verin.
10 dakika 37 saniye sonra gönderilir:
Fakat MFM ve FFM konusunda önceki konuşmacıya katılıyorum. Kocanıza gerçekten arzu etmediği bir şey teklif ederseniz, o zaman bir uzlaşma olmalıdır. Kabaca söylemek gerekirse, onu bana vereceksin. Kendiniz için alın, ancak aynı zamanda ona veya istediği başka bir şeye de verin.
10 dakika 37 saniye sonra gönderilir:
Deneyim evet. Ancak yeni tutku dalgasına ilişkin tek taraflı bir bakış açısı. Bu format yüzünden ailelerin nasıl dağıldığını hiç okudunuz mu? Bu forumda bile buna benzer hikayeler var. Denemeye karar verdiklerinde seks sırasında kıskançlık olur, bunun sonucunda koca karısına sitem eder, ona daha kötü davranmaya başlar ve evlilik çöker. Yani evet, bir yandan ilişkileri güçlendirebilir. Ancak diğer yandan tam tersi etkiye de hazırlıklı olun.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Bir kadın orgazm olmadan seks nasıl kaliteli olabilir?
Yoksa ben bir şeyleri mi kaçırıyorum?
Sonra şunu yazıyor: güya MZHM’yi ayarlamayı teklif etti ve ayrıca hayatında yalnızca bir erkekle, kocasıyla seks yaptığını yazıyor.
Her polisin veya müfettişin söyleyeceği gibi, ifadesinde kafası karışık. Bu da onun yanıltıcı (yalan söylediği) veya bir konuda sessiz kaldığının göstergesi olabilir.
Genel olarak, borç ve alacak birbirini tutmaz. Açıklanan verilerle sonuç genellikle farklıdır.
Bu durumda kadın kocasından başka biriyle yatma fırsatını kaçırmayacaktır. Yukarıda bir bayan, ilk kocasından boşandıktan sonra hemen cinsel çeşitlilik eksikliğindeki boşluğu doldurmaya çalıştığını ve ikinci kocasıyla evlenmeden önce üç erkekle yatmayı başardığını belirtti.
Ben şahsen düşünmüyorum’ Bunun kınanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Herkes kendi bedeninin sahibidir ve onu yalnızca kendisi kendi takdirine göre kullanabilir, başkası değil. Ve eğer bir kişi hayattan hoş bir şey istiyorsa, o zaman buna hakkı vardır. Soru farklı; bunun önünde engeller olabilir.
Ancak kişi yetişkinse, bundan memnun olmayanlarla anlaşmaya varma fırsatı her zaman vardır.
Garip görünse de, eşiniz sekste çeşitlilik istiyorsa kocanızla bile bir anlaşmaya varabilirsiniz. Kimseyi aldatmak istemiyorsa ve buna göre bir şeyler saklıyor, kendini saklıyor, yalan söylüyor, bahaneler uyduruyor.
Kocasıyla anlaşmaya varmak yeterli. Ve her şeyin boşanmayla ya da morarmayla sonuçlanacağını düşünmeyin. Hiç de bile. Sadece sevgilinize karşı dürüst olmanız yeterli. Ve ona her şeyi olduğu gibi açıkla. Bunun gibi[/url] falan - Bu konuyla ilgili erotik rüyalarım var. Sürekli bunu düşünüyorum, bu düşüncelerden kurtulamıyorum. İnternette bu konuyla ilgili hikayeleri ve videoları rastgele görünce heyecanlanıyorum. Aldatmak istemiyorum.
Genel olarak bu çiftin durumu biraz tuhaf. Şans eseri bir araya gelmiş olmaları ve bu kadının başlangıçta kocasını bir erkek olarak sevmemesi mümkündür. Hayatta çoğu zaman şu ya da bu adam ya da erkek bir kadını hiç etkilemez. Yani, ondan hoşlanmıyor. Bir erkek olarak ona kayıtsız. Fakat bazı nedenlerden dolayı bir araya gelirler. Bu gibi durumlarda genellikle şunu söylerler: Buna katlanacak, aşık olacak.
Eh, ayrıca kızın kocasının onun ilk cinsel partneri olduğu gerçeğine de karşı.
Ve o hiç orgazm yaşanmadığını yazıyor! Bu nasıl olabilir?
Bir kadın orgazm olmadan seks nasıl kaliteli olabilir?
Yoksa ben bir şeyleri mi kaçırıyorum?
Sonra şunu yazıyor: güya MZHM’yi ayarlamayı teklif etti ve ayrıca hayatında yalnızca bir erkekle, kocasıyla seks yaptığını yazıyor.
Her polisin veya müfettişin söyleyeceği gibi, ifadesinde kafası karışık. Bu da onun yanıltıcı (yalan söylediği) veya bir konuda sessiz kaldığının göstergesi olabilir.
Genel olarak, borç ve alacak birbirini tutmaz. Açıklanan verilerle sonuç genellikle farklıdır.
Bu durumda kadın kocasından başka biriyle yatma fırsatını kaçırmayacaktır. Yukarıda bir bayan, ilk kocasından boşandıktan sonra hemen cinsel çeşitlilik eksikliğindeki boşluğu doldurmaya çalıştığını ve ikinci kocasıyla evlenmeden önce üç erkekle yatmayı başardığını belirtti.
Ben şahsen düşünmüyorum’ Bunun kınanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Herkes kendi bedeninin sahibidir ve onu yalnızca kendisi kendi takdirine göre kullanabilir, başkası değil. Ve eğer bir kişi hayattan hoş bir şey istiyorsa, o zaman buna hakkı vardır. Soru farklı; bunun önünde engeller olabilir.
Ancak kişi yetişkinse, bundan memnun olmayanlarla anlaşmaya varma fırsatı her zaman vardır.
Garip görünse de, eşiniz sekste çeşitlilik istiyorsa kocanızla bile bir anlaşmaya varabilirsiniz. Kimseyi aldatmak istemiyorsa ve buna göre bir şeyler saklıyor, kendini saklıyor, yalan söylüyor, bahaneler uyduruyor.
Kocasıyla anlaşmaya varmak yeterli. Ve her şeyin boşanmayla ya da morarmayla sonuçlanacağını düşünmeyin. Hiç de bile. Sadece sevgilinize karşı dürüst olmanız yeterli. Ve ona her şeyi olduğu gibi açıkla. Bunun gibi[/url] falan - Bu konuyla ilgili erotik rüyalarım var. Sürekli bunu düşünüyorum, bu düşüncelerden kurtulamıyorum. İnternette bu konuyla ilgili hikayeleri ve videoları rastgele görünce heyecanlanıyorum. Aldatmak istemiyorum.
Genel olarak bu çiftin durumu biraz tuhaf. Şans eseri bir araya gelmiş olmaları ve bu kadının başlangıçta kocasını bir erkek olarak sevmemesi mümkündür. Hayatta çoğu zaman şu ya da bu adam ya da erkek bir kadını hiç etkilemez. Yani, ondan hoşlanmıyor. Bir erkek olarak ona kayıtsız. Fakat bazı nedenlerden dolayı bir araya gelirler. Bu gibi durumlarda genellikle şunu söylerler: Buna katlanacak, aşık olacak.
Eh, ayrıca kızın kocasının onun ilk cinsel partneri olduğu gerçeğine de karşı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Hanımım sikişmek isterse her zaman bir sik diker... Özellikle ağzıyla böyle mucizeler yaratıyor...!!!
11 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Hanım sikişmek isterse her zaman sikini diker...Özellikle ağzıyla öyle mucizeler yaratıyor ki ...!!!
11 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Hanım sikişmek isterse her zaman sikini diker...Özellikle ağzıyla öyle mucizeler yaratıyor ki ...!!!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 2360 Views
-
Last post by Şiddetli
-
- 295 Replies