[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Merhaba diyoruz, ruh halimizi paylaşıyoruz, hayatı tartışıyoruz... - Page 3 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Herkese iyi hafta sonları!
Forumdaki ikinci günümdeyim ve şimdiden bir şeyler öğrendim:
1. İçeriğin yüzde 90’ı - en çılgın saçmalık!
2. Burada konularda, konu dışında herhangi bir şey hakkında sohbet etmek gelenekseldir.
3. Çoğunlukla birbirimizin kemiklerini yıkıyoruz...
Eh, oyunun kurallarını kabul ediyorum!
These users thanked the author Mekanik for the post:
[ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], İyi mizah!
Herkese iyi hafta sonları! Forumdaki ikinci günümdeyim ve şimdiden bir şeyler öğrendim: 1. İçeriğin yüzde 90’ı - en çılgın saçmalık! 2. Burada konularda, konu dışında herhangi bir şey hakkında sohbet etmek gelenekseldir. 3. Çoğunlukla birbirimizin kemiklerini yıkıyoruz... Eh, oyunun kurallarını kabul ediyorum!
Mekanik: ↑02 Sep 2023, 15:31
Bu forumdaki ikinci günüm ve şimdiden bir şeyler öğrendim:
Bir şeyler ekleyebilirim.
Bu forumda çok az kadın var. Daha da az aktif olanlar var, ancak gerçek olanları bir yandan sayabilirsiniz ve kadınlara bir soru sorduğunuz ve yalnızca bir kişinin size geldiği bir zirve yayınlarsanız, o zaman kaba olmamalısınız ve sadece çünkü size kaba tepki verecekler, ama aynı zamanda kendiniz hakkında olumsuz bir ilk izlenim bıraktığınız için.
Ne kadar kaba olduğumu gördüğünüzü anlıyorum ve bunun forumda arkadaş edinmek için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak bu iki karakter sahte. Burada trolling yaptıkları birçok hesapları var. Arkadaşlara ihtiyaçları yok.
Umarım forumdan memnun kalırsınız.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Mekanik post_id=250078 time=1693657870 user_id=20506] Bu forumdaki ikinci günüm ve şimdiden bir şeyler öğrendim: [/quote]
Bir şeyler ekleyebilirim. Bu forumda çok az kadın var. Daha da az aktif olanlar var, ancak gerçek olanları bir yandan sayabilirsiniz ve kadınlara bir soru sorduğunuz ve yalnızca bir kişinin size geldiği bir zirve yayınlarsanız, o zaman kaba olmamalısınız ve sadece çünkü size kaba tepki verecekler, ama aynı zamanda kendiniz hakkında olumsuz bir ilk izlenim bıraktığınız için. Ne kadar kaba olduğumu gördüğünüzü anlıyorum ve bunun forumda arkadaş edinmek için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak bu iki karakter sahte. Burada trolling yaptıkları birçok hesapları var. Arkadaşlara ihtiyaçları yok. Umarım forumdan memnun kalırsınız.
Miyav: ↑31 Aug 2023, 00:20
İşte bu kadar. Geçici erkek arkadaşım işten döndü, şimdi onu besleyeceğim ve onun için neyin daha ilginç olduğunu göreceğim, benim için mi yoksa Solovyov’u izlemek mi???
Herkese iyi (ya da harika?) geceler! Güle güle
Ve geçici oda arkadaşınız "Night Asshole"u izliyor. Senin adına gerçekten üzülüyorum. Sevginin her şeyi fetheden gücünün anlamı budur.
Ama ben müziği istiyordum. Almanlar kötü değil ama ikincil. Daha ilginç folk rock sanatçıları var. Ama İngilizce konuşuyorlar. Müzikte Almanca diline ilgi duyuyor musunuz? Nedenini merak ediyorum?
İkinci klip. Hiç bana göre değil.
[quote=Miyav post_id=248629 time=1693430421 user_id=20398] İşte bu kadar. Geçici erkek arkadaşım işten döndü, şimdi onu besleyeceğim ve onun için neyin daha ilginç olduğunu göreceğim, benim için mi yoksa Solovyov’u izlemek mi??? Herkese iyi (ya da harika?) geceler! Güle güle [/quote] Ve geçici oda arkadaşınız "Night Asshole"u izliyor. Senin adına gerçekten üzülüyorum. Sevginin her şeyi fetheden gücünün anlamı budur. Ama ben müziği istiyordum. Almanlar kötü değil ama ikincil. Daha ilginç folk rock sanatçıları var. Ama İngilizce konuşuyorlar. Müzikte Almanca diline ilgi duyuyor musunuz? Nedenini merak ediyorum? İkinci klip. Hiç bana göre değil.
Marinka: ↑02 Sep 2023, 15:57
Bu forumda çok az kadın var. Daha da az aktif olanlar var, ancak gerçek olanları bir yandan sayabilirsiniz ve kadınlara bir soru sorduğunuz ve yalnızca bir kişinin size geldiği bir zirve yayınlarsanız, o zaman kaba olmamalısınız ve sadece çünkü sana kaba tepki verecekler, ama aynı zamanda kendin hakkında olumsuz bir ilk izlenim bıraktığın için.
Ne kadar kaba olduğumu gördüğünü anlıyorum ve bunun arkadaş edinmek için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorsun forumda. Ancak bu iki karakter sahte. Burada trolling yaptıkları birçok hesapları var. Arkadaşlara ihtiyaçları yok.
Umarım forumu beğenirsiniz.
Bunun kim olduğunu sormayacağım bile ve sadece *x) Hatalarınız hakkında yorum yapmak size kabalık mıydı? Gerçekten de böyle olmak! Mekanik, zaten berbat durumda *x)
[quote=Marinka post_id=250088 time=1693659474 user_id=12161] Bir şeyler ekleyebilirim. Bu forumda çok az kadın var. Daha da az aktif olanlar var, ancak gerçek olanları bir yandan sayabilirsiniz ve kadınlara bir soru sorduğunuz ve yalnızca bir kişinin size geldiği bir zirve yayınlarsanız, o zaman kaba olmamalısınız ve sadece çünkü sana kaba tepki verecekler, ama aynı zamanda kendin hakkında olumsuz bir ilk izlenim bıraktığın için. Ne kadar kaba olduğumu gördüğünü anlıyorum ve bunun arkadaş edinmek için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorsun forumda. Ancak bu iki karakter sahte. Burada trolling yaptıkları birçok hesapları var. Arkadaşlara ihtiyaçları yok. Umarım forumu beğenirsiniz. [/quote] Bunun kim olduğunu sormayacağım bile ve sadece *x) Hatalarınız hakkında yorum yapmak size kabalık mıydı? Gerçekten de böyle olmak! [ref=#0000ff]Mekanik[/ref], zaten berbat durumda *x)
Bu forumda çok az kadın var. Daha da az aktif olanlar var, ancak gerçek olanları bir yandan sayabilirsiniz ve kadınlara bir soru sorduğunuz ve yalnızca bir kişinin size geldiği bir zirve yayınlarsanız, o zaman kaba olmamalısınız ve sadece çünkü sana kaba tepki verecekler, ama aynı zamanda kendin hakkında olumsuz bir ilk izlenim bıraktığın için.
Ne kadar kaba olduğumu gördüğünü anlıyorum ve bunun arkadaş edinmek için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorsun forumda. Ancak bu iki karakter sahte. Burada trolling yaptıkları birçok hesapları var. Onların arkadaşa ihtiyaçları yok.
Umarım forumdan keyif alırsınız.
1. Birini memnun etmek için "doğru" yanıtları seçmeyeceğim (okuyup oluşturmayacağım). Bildiklerimi yazacağım, ilgimi çekenleri soracağım, teşekkür olsun diye değil, onlara ihtiyacım yok, onları çörek üzerine yayamazsınız.
2. Ben iyi bir analistim (bu benim işimle ilgili), bu yüzden sırf dedikodu yapmak için kendileriyle çelişen çok fazla yalan gördüm. Buna dikkat çekebilirdim ama bunu yapmayacağım, aksi halde forumun yarısı yerle bir olacak.
3. Burada bunun sadece bir tür buluşma olduğunu ve diğer herkesin de böyle olduğunu fark ettim, aptallıkları nedeniyle sırf beğenilmek için her türlü saçmalığı yazan kobaylar... Genel olarak anlamaya başlıyorum Buradaki insanlar neden insanların kaçacağından endişe ediyor? İnsanlar derken tam olarak bu kalabalıktan olanları kastediyoruz. Ve onları anlıyorum, normal insanlar bundan sıkılıyor. İlk izlenimlerim de pek iyi değil.
"Bu konuda çok az kadın var forumda daha da az aktif, gerçek olanları ise bir yandan sayabilirsin" Peki, "sahte" var mı? Neden yapsınlar? Bundan ne çıkarları var?
Eğer bundan şüpheleniyorsak, o zaman ben de senden şüphe edebilirim! Burada pek çok kişinin seçilen efsaneye bağlı kaldığından fazlasıyla eminim; bu da onları sıkıcı gerçeklikten uzaklaştırıyor. O yüzden bırakın eğlensinler, yazık... Yeter ki burası ilginç olsun.
[quote=Marinka post_id=250088 time=1693659474 user_id=12161] Bir şeyler ekleyebilirim. Bu forumda çok az kadın var. Daha da az aktif olanlar var, ancak gerçek olanları bir yandan sayabilirsiniz ve kadınlara bir soru sorduğunuz ve yalnızca bir kişinin size geldiği bir zirve yayınlarsanız, o zaman kaba olmamalısınız ve sadece çünkü sana kaba tepki verecekler, ama aynı zamanda kendin hakkında olumsuz bir ilk izlenim bıraktığın için. Ne kadar kaba olduğumu gördüğünü anlıyorum ve bunun arkadaş edinmek için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorsun forumda. Ancak bu iki karakter sahte. Burada trolling yaptıkları birçok hesapları var. Onların arkadaşa ihtiyaçları yok. Umarım forumdan keyif alırsınız. [/quote] 1. Birini memnun etmek için "doğru" yanıtları seçmeyeceğim (okuyup oluşturmayacağım). Bildiklerimi yazacağım, ilgimi çekenleri soracağım, teşekkür olsun diye değil, onlara ihtiyacım yok, onları çörek üzerine yayamazsınız. 2. Ben iyi bir analistim (bu benim işimle ilgili), bu yüzden sırf dedikodu yapmak için kendileriyle çelişen çok fazla yalan gördüm. Buna dikkat çekebilirdim ama bunu yapmayacağım, aksi halde forumun yarısı yerle bir olacak. 3. Burada bunun sadece bir tür buluşma olduğunu ve diğer herkesin de böyle olduğunu fark ettim, aptallıkları nedeniyle sırf beğenilmek için her türlü saçmalığı yazan kobaylar... Genel olarak anlamaya başlıyorum Buradaki insanlar neden insanların kaçacağından endişe ediyor? İnsanlar derken tam olarak bu kalabalıktan olanları kastediyoruz. Ve onları anlıyorum, normal insanlar bundan sıkılıyor. İlk izlenimlerim de pek iyi değil. "[b][i]Bu konuda çok az kadın var forumda daha da az aktif, gerçek olanları ise bir yandan sayabilirsin[/i][/b]" Peki, "sahte" var mı? Neden yapsınlar? Bundan ne çıkarları var? Eğer bundan şüpheleniyorsak, o zaman ben de senden şüphe edebilirim! Burada pek çok kişinin seçilen efsaneye bağlı kaldığından fazlasıyla eminim; bu da onları sıkıcı gerçeklikten uzaklaştırıyor. O yüzden bırakın eğlensinler, yazık... Yeter ki burası ilginç olsun.
Mekanik: ↑02 Sep 2023, 16:41
"Bu forumda çok az kadın var. Aktif olanlar daha da az, ama bir yandan gerçek olanları da sayabilirsiniz" Peki, "sahte olanlar" var mı? Neden yapsınlar? Bundan ne çıkarları var?
Elbette kadın takma adları kullanan sahte erkekler var, bu internette iyi bilinen bir olgudur. Buna neden ihtiyaçları var, kendilerine sormalısınız. Ve gerçek kadınlar arasında, bahsedilen sınıflandırmadan anladığım kadarıyla, aktif olmayanlar da var. GERÇEK, AKTİF bir KADINA kaba davranacak kadar şanssızsın!!!
[quote=Mekanik post_id=250105 time=1693662078 user_id=20506] "Bu forumda çok az kadın var. Aktif olanlar daha da az, ama bir yandan gerçek olanları da sayabilirsiniz" Peki, "sahte olanlar" var mı? Neden yapsınlar? Bundan ne çıkarları var? [/quote] Elbette kadın takma adları kullanan sahte erkekler var, bu internette iyi bilinen bir olgudur. Buna neden ihtiyaçları var, kendilerine sormalısınız. Ve gerçek kadınlar arasında, bahsedilen sınıflandırmadan anladığım kadarıyla, aktif olmayanlar da var. GERÇEK, AKTİF bir KADINA kaba davranacak kadar şanssızsın!!! 🤣🤣 🤣
[ref=#0000ff]Mitriy[/ref], dinle aktivist! Neyi berbat ettim? Bütün sabah burada dolaşıyordun!
[size=85][color=green]7 dakika 42 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Mitriy post_id=250110 time=1693662803 user_id =19478 ] GERÇEK, AKTİF bir KADINA kaba davranacak kadar şanslı değilsin!!! 🤣🤣 🤣 [/quote] Bence o, ona kaba davrandığını düşünmüyor musun? Bugün içki içtin mi? Ona soralım mı?
Mekanik: ↑02 Sep 2023, 16:41
ve ilgimi çeken şeyleri sorun
Gerçekten ilgileniyorsanız, sizinki gibi bir düzineden fazla konu olduğunu yazdım. Eğer ilgileniyorsanız, forumu dolaşın ve okuyun. Burada bedenle ilgili soru en az ayda bir kez soruluyor. Ve gelecek için, eğer gerçekten ilgileniyorsanız, bir zirve yayınlamadan önce benzer bir şey arayın, muhtemelen burada zaten buna benzer birden fazla tane vardır. Forum arama motoru size yardımcı olacaktır
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Mekanik post_id=250105 time=1693662078 user_id=20506] ve ilgimi çeken şeyleri sorun [/quote]
Gerçekten ilgileniyorsanız, sizinki gibi bir düzineden fazla konu olduğunu yazdım. Eğer ilgileniyorsanız, forumu dolaşın ve okuyun. Burada bedenle ilgili soru en az ayda bir kez soruluyor. Ve gelecek için, eğer gerçekten ilgileniyorsanız, bir zirve yayınlamadan önce benzer bir şey arayın, muhtemelen burada zaten buna benzer birden fazla tane vardır. Forum arama motoru size yardımcı olacaktır
Tamirci: ↑İkinci gündür forumdayım ve zaten bir şey öğrendim:
...kadınlara bir soru sorduğun bir başlık paylaşıyorsun ve gelen tek soru bu sana göre kaba olmamalısın, hem sana kaba tepki verecekleri için hem de kendin hakkında olumsuz bir ilk izlenim bıraktığın için
Size açıkça kaba olduğunuzu ve olumsuz izlenim yarattığınızı yazmışlar. Berbat
Mechanic: ↑02 Sep 2023, 16:54
Mitriy, dinle, yapıcı! Neyi berbat ettim? Bütün sabah burada dolaşan sensin!
Evet dostum, sakin ol zhizhik dinle, gopota algılandı
Mechanic: ↑02 Sep 2023, 17:02
Bence ona kaba davranan sensin, öyle değil mi? Bugün içki içtin mi? Ona soralım mı?
Kaba davrandıysam bunu haklı gösterebilirim. Sor ya da izne mi ihtiyacın var, kendisi burada
[quote=Marinka post_id=250088 time=1693659474 user_id=12161] Tamirci: ↑İkinci gündür forumdayım ve zaten bir şey öğrendim: ...kadınlara bir soru sorduğun bir başlık paylaşıyorsun ve gelen tek soru bu sana göre kaba olmamalısın, hem sana kaba tepki verecekleri için hem de kendin hakkında olumsuz bir ilk izlenim bıraktığın için [/quote] Size açıkça kaba olduğunuzu ve olumsuz izlenim yarattığınızı yazmışlar. Berbat 🤗 [quote=Mechanic post_id=250111 time=1693662870 user_id=20506] Mitriy, dinle, yapıcı! Neyi berbat ettim? Bütün sabah burada dolaşan sensin! [/quote] Evet dostum, sakin ol 😁 zhizhik 🤣 dinle, gopota algılandı 😁 [quote =Mechanic post_id=250111 time=1693663332 user_id=20506] Bence ona kaba davranan sensin, öyle değil mi? Bugün içki içtin mi? Ona soralım mı? [/quote] Kaba davrandıysam bunu haklı gösterebilirim. Sor ya da izne mi ihtiyacın var, kendisi burada 😁
[quote=Mekanik post_id=250111 time=1693663332 user_id=20506] [ref=#0000ff]Mitriy[/ref], dinle aktivist! Neyi berbat ettim? Bütün sabah burada dolaşıyordun!
[size=85][color=green]7 dakika 42 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Mitriy post_id=250110 time=1693662803 user_id =19478 ] GERÇEK, AKTİF bir KADINA kaba davranacak kadar şanslı değilsin!!! 🤣🤣 🤣 [/quote] Bence o, ona kaba davrandığını düşünmüyor musun? Bugün içki içtin mi? Hadi ona soralım mı? [/quote]
Mitriy: ↑02 Sep 2023, 16:53
Elbette kadın takma adlar altında sahte erkekler var, bu internette iyi bilinen bir olgudur. Buna neden ihtiyaçları var, kendilerine sormalısınız. Ve gerçek kadınlar arasında, bahsedilen sınıflandırmadan anladığım kadarıyla, aktif olmayanlar da var. GERÇEK, AKTİF bir KADINA kaba davranacak kadar şanssızsın!!!
Sana sordum mu? Ve başka bir konuda onun hakkında hiç de hoş olmayan bir cevap verdin.
Marinka: ↑02 Sep 2023, 17:03
Birkaç benzer konu buldum, ancak soru hiç bu şekilde sorulmadı. Daha kaba ya da başka bir şey, sapıkların yaptığı bir tür müstehcenlik. Sadece bir soru sordum, nedenini açıkladım ve belirli boyutlar hakkında soru sormadığımı not ettim.
[quote=Mitriy post_id=250110 time=1693662803 user_id=19478] Elbette kadın takma adlar altında sahte erkekler var, bu internette iyi bilinen bir olgudur. Buna neden ihtiyaçları var, kendilerine sormalısınız. Ve gerçek kadınlar arasında, bahsedilen sınıflandırmadan anladığım kadarıyla, aktif olmayanlar da var. GERÇEK, AKTİF bir KADINA kaba davranacak kadar şanssızsın!!! [/quote] Sana sordum mu? Ve başka bir konuda onun hakkında hiç de hoş olmayan bir cevap verdin. [quote =Marinka post_id=250113 time=1693663402 user_id=12161] Gerçekten ilgileniyorsanız, sizinki gibi bir düzineden fazla konu olduğunu yazdım. Eğer ilgileniyorsanız, forumu dolaşın ve okuyun. Burada bedenle ilgili soru en az ayda bir kez soruluyor. Ve gelecek için, eğer gerçekten ilgileniyorsanız, bir zirve yayınlamadan önce benzer bir şey arayın, muhtemelen burada zaten buna benzer birden fazla tane vardır. Forum arama motoru size yardımcı olacaktır [/quote] Birkaç benzer konu buldum, ancak soru hiç bu şekilde sorulmadı. Daha kaba ya da başka bir şey, sapıkların yaptığı bir tür müstehcenlik. Sadece bir soru sordum, nedenini açıkladım ve belirli boyutlar hakkında soru sormadığımı not ettim.
Herkese merhaba!!
Olumlu düşünmeye çalışıyorum...
Hmmmm...hepimiz insanız ve bir gün öleceğiz!
Yani ne düşünüyorsunuz? Bundan hayatta en azından bir miktar pozitiflik elde etmemiz gerekiyor!
Herkese merhaba!! Olumlu düşünmeye çalışıyorum... Hmmmm...hepimiz insanız ve bir gün öleceğiz! Yani ne düşünüyorsunuz? Bundan hayatta en azından bir miktar pozitiflik elde etmemiz gerekiyor!
Mekanik: ↑02 Sep 2023, 17:15
Az önce bir soru sordum,
Peki, eğer gerçekten ciddiysen o zaman kaç kişi, ne kadar çok fikir var. Partnerin fizyolojisi ve psikolojisi, sağlık durumu, tecrübesi ve tabii ki zevki de rol oynuyor. Ve genel olarak ilişkileri ele alırsak, penisi değil erkeği seviyoruz. Penis sadece hoş bir eklentidir.
Penis küçükse ve partnerinizi tatmin etmekte sorun yaşıyorsanız sevişmek ve oyuncaklar yardımcı olabilir. Bu konuda herhangi bir sorun yok. Penis çok büyükse aynı şey geçerlidir.
Tabii ki arzu varsa her sorun çözülebilir.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Mekanik post_id=250121 time=1693664140 user_id=20506] Az önce bir soru sordum, [/quote]
Peki, eğer gerçekten ciddiysen o zaman kaç kişi, ne kadar çok fikir var. Partnerin fizyolojisi ve psikolojisi, sağlık durumu, tecrübesi ve tabii ki zevki de rol oynuyor. Ve genel olarak ilişkileri ele alırsak, penisi değil erkeği seviyoruz. Penis sadece hoş bir eklentidir. Penis küçükse ve partnerinizi tatmin etmekte sorun yaşıyorsanız sevişmek ve oyuncaklar yardımcı olabilir. Bu konuda herhangi bir sorun yok. Penis çok büyükse aynı şey geçerlidir. Tabii ki arzu varsa her sorun çözülebilir.
Herkese merhaba! :merhaba
Umarım herkes iyi bir hafta sonu geçirmiştir?
Ben de ailemin yanından yeni geldim... Güneşlenmeyi bile başardım!
Bugün orada yapılacak çok iş var, yarın ilk zor pazartesi... Oğlum okula gidiyor, ben işe gidiyorum. :ayyy:
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
Herkese merhaba! :merhaba Umarım herkes iyi bir hafta sonu geçirmiştir? Ben de ailemin yanından yeni geldim... Güneşlenmeyi bile başardım! Bugün orada yapılacak çok iş var, yarın ilk zor pazartesi... Oğlum okula gidiyor, ben işe gidiyorum. :ayyy:
[quote=Belkha post_id=250725 time=1693752254 user_id=18415] Ve eğer aniden ölürsen, dünya huzur içinde yatsın! :muza: [/quote] Görünüşe göre ölüler içeri girmiyor mu?
Miyav: ↑03 Sep 2023, 17:54
Görünüşe göre ölüler buraya gelmiyor mu?
Kim bilir, ama birdenbire memnun olacaklar
"Öldüğümde, şüphesiz
başıma güzel konyak süreceğimi biliyorum
ya arkeologlar daha sonra beni bulursa
oturup içki içecekler sağlığım
"
These users thanked the author Beluga for the post:
[quote=Belkha post_id=250743 time=1693753376 user_id=18415] [quote=Miyav post_id=250741 time=1693753304 user_id= 20398] Evet... Ama hatırlamıyorum! [/quote]O halde seni hatırlamayacağız :muza: [/quote] Teşekkürler! Ben de biraz daha uzun yaşamayı düşündüm :m0571:
[quote=Miyav post_id=250753 time=1693753962 user_id=20398] Ah, teşekkür ederim! Ben de biraz daha fazla yaşamayı düşündüm [/quote]Böylece iki yüz yıl daha dinç ve sağlıklı yaşayabilirsin, sonra da bir yarım yüz yıl daha ellerin ve dizlerinin üzerinde emekleyebilirsin :göz kırp:
Belkha: ↑03 Sep 2023, 18:16
Böylece iki yüz yıl daha dinç ve sağlıklı yaşayabilirsin ve sonra bir yarım yüz yıl daha dört ayak üzerinde emekleyebilirsin
Hayır, bunun için 60 yıl yeterli ben, o zaman ilginç olmayacak.. .
[quote=Belkha post_id=250755 time=1693754165 user_id=18415] Böylece iki yüz yıl daha dinç ve sağlıklı yaşayabilirsin ve sonra bir yarım yüz yıl daha dört ayak üzerinde emekleyebilirsin [/quote] Hayır, bunun için 60 yıl yeterli ben, o zaman ilginç olmayacak.. .
[quote=Miyav post_id=250762 time=1693754569 user_id=20398] Hayır, 60 yıl bana yeter, o zaman ilginç değil... [/quote]Bakın, eğer öyleyse umurumda değil :göz kırp:
[quote=Belkha post_id=250755 time=1693754165 user_id=18415] [quote=Miyav post_id=250753 time=1693753962 user_id= 20398] Ah, teşekkürler! Ben de biraz daha uzun yaşamayı düşündüm [/quote]Böylece iki yüz yıl daha dinç ve sağlıklı yaşayabilirsin, sonra da bir yarım yüz yıl daha dört ayak üzerinde emekleyebilirsin :wink: n[/quote]
Hmm... Düzgün bir bayan için alaycı bir dilek... Dilek sahibinin zihinsel yeteneklerinin elverdiği ölçüde. ..
[quote=Mekanik post_id=250776 time=1693755897 user_id=20506] Herkese merhaba! Bazı mesajları neden uzun süredir gönderemediğimi bilen var mı? "Yapamazsınız...." yazıyor. [/quote ]spam yapmamak için derecelendirme küçük
[quote=Mekanik post_id=250776 time=1693755897 user_id=20506] Bazı mesajları neden uzun süredir gönderemediğimi bilen var mı? "Yapamazsın...." diyor. [/quote]
[quote=Belkha post_id=250777 time=1693755950 user_id=18415] spam yapmamak için derecelendirme küçük [/quote] Nerede izleyebilirim? Peki nasıl yükseltilir?
[quote=Mekanik post_id=250787 time=1693756859 user_id=20506] Konudaki mesajlar: 6 [size=150][b]Toplam iletiler: 42[/b][/size] [/quote] 65 veya 67’den fazla olmalı, konulara daha sık yazmalı
(((Üzücü.... ama içeri girip hesabı orada yaparsan, daha fazlasını alırsın....
Takas teklif ediyorum....biz’) Her türlü saçmalığı spam olarak göndereceğim... .merhaba deyin...afiyet olsun...hava durumunu sorun.....69’u arayın... :)
These users thanked the author Alice for the post:
:((((Üzücü.... ama içeri girip hesabı orada yaparsan, daha fazlasını alırsın.... Takas teklif ediyorum....biz’) Her türlü saçmalığı spam olarak göndereceğim... .merhaba deyin...afiyet olsun...hava durumunu sorun.....69’u arayın... :)
Alenka: ↑03 Sep 2023, 19:16(((Üzücü....ama içeri girip hesabı orada yaparsan, daha fazlasını alırsın....
Takas teklif ediyorum.. ..her türlü saçmalığı spamlayacağız.... merhaba deyin... afiyet olsun.... hava durumunu sorun..... 69’u tuşlayın... :)
Sohbetteki resim ve müzikteki ruh halinizle ilgili konuları yazın :)
These users thanked the author Beluga for the post:
[quote=Alenka post_id=250796 time=1693757784 user_id=19239] :((((Üzücü....ama içeri girip hesabı orada yaparsan, daha fazlasını alırsın.... Takas teklif ediyorum.. ..her türlü saçmalığı spamlayacağız.... merhaba deyin... afiyet olsun.... hava durumunu sorun..... 69’u tuşlayın... :) [/quote]Sohbetteki resim ve müzikteki ruh halinizle ilgili konuları yazın :)
Alenka: ↑03 Sep 2023, 19:16(((Üzücü....ama içeri girip hesabı orada yaparsan, daha fazlasını alırsın....
Takas teklif ediyorum.. ..her türlü saçmalığı spamlayacağız.... merhaba deyin... afiyet olsun.... hava durumunu sorun..... 69’u tuşlayın... :)
Bu mesaj dizisinde mesaj sayacı genellikle Boltalka’da çalışmaz.
1’den sonra gönderilir dakika 10 saniye: Alenka, Seksle ilgili Genel sorular bölümüne yazın.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
[quote=Marinka post_id=250802 time=1693758181 user_id=12161] Bu ileti dizisinde ileti sayacı devre dışı bırakıldı. Genel olarak sayaç Boltalka’da çalışmıyor. [/quote] O halde gerçekten üzücü :(((((yapabilirsin’ hayatınıza numara çevirmeyin...
[quote=Alenka post_id=250803 time=1693758281 user_id=19239] [quote=Marinka post_id=250802 time=1693758181 user_id= 12161] Bu ileti dizisinde ileti sayacı devre dışı bırakıldı. Genel olarak sayaç Boltalka’da çalışmıyor. [/quote] O halde gerçekten üzücü :(((((yapabilirsin) Hayatında arama yapma... n[/quote]çevirme, asıl önemli olan cesaretini kaybetmemek, burnunu rüzgarda ve kuyruğunu tutmak (eğer) tabancayla :smile138:
Marinka: ↑03 Sep 2023, 19:23
Bu ileti dizisinde ileti sayacı devre dışı bırakıldı. Genel olarak sayaç Boltalka’da çalışmıyor.
O halde gerçekten üzücü ((((yapabilirsin) hayatınıza girmeyin... n
Yalnızca 51 mesajınız var, ancak bunların 31’ini Sohbet bölümünde yayınladınız, yani yalnızca 20 tanesi sayılır. Genel sorular seks ile ilgili her şey var mesajları sayılır. 69 mesaj topladığınızda ve artık yeni değilseniz, tüm mesajlarınız sayılacak, mesajları görüntüleyebileceksiniz. profiliniz ve diğer kullanıcıların genel profilleri ve ayrıca kişisel depolama ortamından foruma yüklenen fotoğraf içeriğini de göreceksiniz.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
[quote=Alenka post_id=250803 time=1693758281 user_id=19239] [quote=Marinka post_id=250802 time=1693758181 user_id= 12161] Bu ileti dizisinde ileti sayacı devre dışı bırakıldı. Genel olarak sayaç Boltalka’da çalışmıyor. [/quote] O halde gerçekten üzücü :(((((yapabilirsin) hayatınıza girmeyin... n[/quote]
Yalnızca 51 mesajınız var, ancak bunların 31’ini Sohbet bölümünde yayınladınız, yani yalnızca 20 tanesi sayılır. [url=viewtopic.php?t=4160]Genel sorular[/url] seks ile ilgili her şey var mesajları sayılır. 69 mesaj topladığınızda ve artık yeni değilseniz, tüm mesajlarınız sayılacak, mesajları görüntüleyebileceksiniz. profiliniz ve diğer kullanıcıların genel profilleri ve ayrıca kişisel depolama ortamından foruma yüklenen fotoğraf içeriğini de göreceksiniz.
Burada biraz daha sohbet etmekten memnuniyet duyarım ama... Pazartesi gününe kadar bitirmem gereken bazı işler var ve güle güle.
Herkese iyi geceler!
Güle güle!
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
Burada biraz daha sohbet etmekten memnuniyet duyarım ama... Pazartesi gününe kadar bitirmem gereken bazı işler var ve güle güle. Herkese iyi geceler! Güle güle! :bel_flag: :cat1:
Kızları, eşleri, en çok neyin heyecanlandırdığını bilmek isterim, belki birisi bir kadının ağzını çok akıtmanın sırlarını biliyordur))) büyükannemin uyarıcı tarifleri))
🔹 Karımın beni aldattığını öğrendim. 30 yaşındayken aile hayatı çöktü. Kaçtılar. Sevgilisinin yanına gitti. Altı ay uğraştım ve bir kızla tanıştım. Dönmeye başladı. Uzun süre yürüdük, kur yaptım. 1,5...
Last post
Harika Peki deha nedir?
Mantıkta ve vardığınız sonuçların kısalığı. Ustaca olan her şey basittir (c)
Novorossiysk
İyi adam, 43, mizaçlı, boşanmış
Kadın arıyorum ensest konusunda yakın ilişkisi olan bir kızı veya bir oğluyla
Onunla bir aile kuracağım sevginin, karşılıklılığın ve anlayışın olacağı...