Tam öyle değil. Avrupa hakkında yazdığımda (ve sadece kendim için değil) güncel anları karşılaştırdım. Ufuk 10 yıl. (Eh, belki 15 bile) Ve 90’ları ele alırsak, o zaman elbette ne hakkında konuşabiliriz? "Demir perde" düşer düşmez insanlar oraya gittiler ve ekipman, araba, kıyafet taşımaya başladılar... ve tüm bunlar, ihmal edilmiş cephelerin arka planıyla tezat oluşturuyor (ve burası Moskova’nın merkezinde (!) , çukurlu yollar, Garden Ring’deki bir ara sokakta aydınlatma eksikliği, evsizler tarafından yaratılan (SSCB’de olmayan) boş dükkanlar, her türden dolandırıcılar... kuponlarla yiyecek ve sonra yabancı bir ülkeden biri "diğer" mağazalardan nakit parayla araba satın almak... o zaman evet, böyle zamanlar vardı Ve bu, birinin burada yazdığı gibi abartılı bir fikir değil, kendi gözlerimle gördüğüm şey. 2011-2013 yılları arasında İtalya’da yaşadığımda ve Avrupa’yı gezdiğimde, orada her şeyin o kadar da pembe olmadığını görebilirsiniz. iyiydi - burası İsviçre.Marinka: ↑15 Aug 2023, 19:30 Avrupa’da doğdu, buradaki birçok kişinin düşündüğü gibi her şey kötü. Doksanlı yıllardaydı. Ve insanlar burada zorluklar yaşadığında. Herşeyim vardı. Güzel, güzel kıyafetler, her türlü güzellikten oluşan çeşitli bir diyet, bir oyuncak denizi. Rusya’ya vardığımızda burada her şey zaten yoluna girmişti.
Çocukluğunuz
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Çocukluğunuz
Last edited by Mancuso on 15 Aug 2023, 20:22, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Mancuso for the post (total 3):
- Geçit, WazzzzzzUp, |_nadiren_|
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 2 years 1 month
Çocukluğum genel olarak iyiydi. Bu o zamanki duygularıma göre. Uzak, küçük bir kuzey şehrinde yaşıyorduk, bu yüzden hiçbir bölüme, çevreye vs. katılmadım. Ama nasıl olduğunu bilmiyordum, bu yüzden acı çekmedim. Olabildiğince eğlendik. Kışın ebeveynler evlerinin yakınına kaydıraklar kuruyor, kayıyor ve kayak yapıyordu. Hokey sopaları, kayakların kavisli uçlarının yardımıyla modernize edildi, böylece gerçek sopalar gibi kavisli (sopa) hale getirildi. Çatılardan kar yığınlarına atladılar, köpekleri kızaklara bağladılar ve etrafta gezindiler. Kar yığınlarında geçitler kazdılar ve kış sonunda bahçedeki kar tabakasının altında tüm yer altı mezar sistemleri oluşturuldu. İlkbaharda köpük plastik parçalarından yapılmış sallar üzerinde, etrafta çok sayıda bulunan devasa su birikintilerinin içinden geçtik. Suya düştüler, sırılsıklam sırılsıklam evlerine süründüler, ebeveynlerinden çipura aldılar, kıyafetlerini değiştirdiler ve tekrar yürüyüşe çıktılar. Bir arkadaşın yanına gitmek, kapıya çıkıp "IIIGAAAAAR!!!" diye bağırmak anlamına geliyordu. "Nin Teyze, Igor dışarı çıkacak mı?" üzerlerinde sallanıyor. Şişeler şantiyelerde bulunan karbürle şişirildi. Birbiri ardına okula girdiler ve bir kilometreden fazla (bazıları daha da uzağa) yürüdüler. Evrak çantalarıyla kavga ettiler. Kızlarla her zaman arkadaş oldum. Anaokulunun sessiz zamanlarında amcıkları gösterdiğimi hatırlamıyorum. Saçma sapan yorum yapmamak için genellikle öğretmenlerle yapılan gösterimler konusunda sessiz kalacağım. Ama her zaman kız arkadaşlarım oldu. Hem anaokulunda hem de okulda. Ve çoğu kişiye göre saldırgan olan “gelin ve damat” bile beni hiç rahatsız etmedi. Yürüdüler, konuştular, güldüler, tek kelimeyle arkadaş oldular. Amcık şovları herkesle olmuyordu ve genel olarak sadece birkaç kişiyle yapılıyordu (bundan başka bir konuda bahsetmiştim). Yazın bizi güneydeki büyükanneme götürdüler; orada zaman büyüleyici bir şekilde akıp gidiyordu. Bisikletlerle, nehirde, leziz meyvelerin olduğu bahçelerin içinden. Güvenlik açısından baktığınızda burada her şey yolunda değil, çünkü annem tek başına iki çocuğuna bakıyordu, mutlaka denedi, çok ihtiyacımız olduğunu söylemeyeceğim ama bazen yapamıyormuşuz gibi geldi’ her şeyi karşılayamıyorum. Her ne kadar denize götürülüp öncü kamplara gitseler de. Bu arada pek çok görüşün aksine öncü kampları beğendim. Herkesin içinde. Ve denizde, ormanda ve küçük bir kasabanın eteklerinde. Evet, belki bazı oyuncaklar, yiyecekler ve hatta sıradan piller yetersizdi, ama o zaman bu büyük bir endişe değildi. En azından ben.
- These users thanked the author |_nadiren_| for the post (total 2):
- Fargal94, Geçit
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
Annemle babamın erken boşanması (ben 5 yaşındaydım) ve babamı istediğim sıklıkta (belki haftada birkaç kez) görmemem dışında iyi bir çocukluktu.
Ve Birinci sınıfın sonunda annem üvey babamla evlendi, o askerdi ve biz de ona hizmet yeri atanan Türkmenistan’a gittik. Orada develer, 45 derecelik sıcaklık ve leziz kavunlar bende unutulmaz bir izlenim bıraktı.
Ayrıca korkunç anlar da yaşandı; örneğin sınıfımızda bir kız çocuğu zehirli bir örümceğin ısırmasından öldü. çok sayıda
Ve çocukluğumda başıma gelen en güzel şey, Kuzey Kafkasya’da büyükannem ve büyükbabamla geçirdiğim her yazdı: bir nehir, dağlar, meyve ve yemişlerden oluşan bir deniz
PS. 2 kez öncü kamplarda bulundum: 3. sınıftan sonra ve 4. sınıftan sonra. Onlardan nefret ediyordum ve iki kere de annemi beni erken alması için zorlamıştım.
Ve Birinci sınıfın sonunda annem üvey babamla evlendi, o askerdi ve biz de ona hizmet yeri atanan Türkmenistan’a gittik. Orada develer, 45 derecelik sıcaklık ve leziz kavunlar bende unutulmaz bir izlenim bıraktı.
Ayrıca korkunç anlar da yaşandı; örneğin sınıfımızda bir kız çocuğu zehirli bir örümceğin ısırmasından öldü. çok sayıda

Ve çocukluğumda başıma gelen en güzel şey, Kuzey Kafkasya’da büyükannem ve büyükbabamla geçirdiğim her yazdı: bir nehir, dağlar, meyve ve yemişlerden oluşan bir deniz

PS. 2 kez öncü kamplarda bulundum: 3. sınıftan sonra ve 4. sınıftan sonra. Onlardan nefret ediyordum ve iki kere de annemi beni erken alması için zorlamıştım.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 4 months
Çocukluğum çoğu kişininkiyle aynıydı. Kendi babam, dedikleri gibi, "ekmek almaya gitti", üvey babamla ilişkiler her zaman son derece gergindi ve hem kendisi hem de annesi içkiyi severdi. Bu nedenle evde sadece yemek yemek, uyumak ve ödevlerimi yapmak için bulunuyordum. Zamanın geri kalanı dışarıda. Ve tüm çocuklara yakışır şekilde, sürekli dizlerim kırılarak ve ağır sopa dövüşleri sırasında aldığım diğer bazı yaralanmalarla ve farklı oyunlardan oluşan bir bulutla sürekli yürüdüm, bu sırada her zaman kendi ayaklarımın bir yere takılıp asfaltı öpmek için uçtum. Kısacası garajlar, terk edilmiş binalar ve oğlan çocukları arasında mutlu bir çocukluk
- These users thanked the author Kek for the post (total 4):
- Rasaroam, Geçit, en yüksek, Hafta sonu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
Peki, bana çocukluğun olduğu ülkede, senin deyiminle, pek çok güzel şeyin olduğunu söyleme. Bunun bir daha asla gerçekleşmeyecek olması üzücü.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post:
- Hafta sonu
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
))) Kısalık, yeteneğin kız kardeşidir))) Ama bu konuda değil. Çok fazla iyi şey varsa, bize söyleyin. Çok ilginç)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Beluga, Hafta sonu, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
Çocukluğuma nasıl dönmek isterim, büyükannem ballı veya süzme peynirli krep yapacak, tadı hala aklımda ama artık kimse bu kadar lezzetlisini pişiremez. Genelde çocukluk hayatın en güzelidir ve bunu yıllar sonra anlarsınız.
- These users thanked the author natalya.harita for the post (total 5):
- Geçit, Utangaç bebek, Büyük oğlan, Beluga, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 7 months
...Çocukluk hayatın en mutlu dönemi OLMALIDIR...Ama ne yazık ki bu herkes için geçerli değil.
Kişisel olarak çocukluğumu hatırladığımda olumlu hiçbir şeyi ayıramıyorum.... Yazık , Elbette....
Kişisel olarak çocukluğumu hatırladığımda olumlu hiçbir şeyi ayıramıyorum.... Yazık , Elbette....
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 5):
- Geçit, Hafta sonu, Zorba Carrie, Serg_A, Natalie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Çocukluğunuza dönüp baktığınızda bazen şu soru ortaya çıkıyor: Hayatta kalmayı nasıl başardınız? ve soru şu: Bunu neden yaptın?
Fakat genel olarak hava bulutsuz görünüyordu ve her şeyin hâlâ ileride olduğu düşünülüyordu.
Fakat genel olarak hava bulutsuz görünüyordu ve her şeyin hâlâ ileride olduğu düşünülüyordu.
- These users thanked the author Beluga for the post (total 4):
- Geçit, Hafta sonu, Fargal94, Serg_A
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
Anaokulumuzda öğretmenlerin ve dadıların, özellikle son sınıf ve hazırlık gruplarında kendi tuhaflıkları vardı - zaten büyük olduğunuzu söylüyorlar, bu nedenle sessiz saatlerde ve yürüyüşler sırasında tuvalete gitmek çok cesaret kırıcıydı, diyorlar ki, işinizi yapın önceden müdahale etmeyin ve ortamın temizliğine müdahale etmeyin... Çocukların gerçekten pantolonlarına sıçtıkları durumların daha sık olduğu açık... ve bu da 5-6 yaşlarında...!!! Bir kez daha, sessiz bir saatte kendime sıçtıktan ve işedikten sonra, her zamanki gibi bulaşık yıkamak için bir leğene oturdum ve kükredim... Dadı’nın yaklaşık 3 metrelik bir su leğenini nasıl yerleştirdiğini gözümün ucuyla gördüm. benden ve fark etti ki... gruptan biri de benim gibi kendine sıçtı... 2-3 dakika sonra öğretmen, grubumuzun en büyüğü olan, mayosu sırtı çok geniş olan, kükreyen bir kızı getirdi. kısacası, tüm kalçaları da benimki gibi arkadan bulaşmıştı.. Onu getirdi ve dadıya bıraktı, o da külotunu bir gazetenin üzerine indirdi ve sonra onu ciddiyetle ailesine teslim etti. ve bir bez parçasıyla kıçını ve kasıklarını sildim ve tüm bunları mükemmel bir şekilde görebiliyordum... İşte o zaman ilk kez orada kızlar için her şeyin nasıl çalıştığını gördüm...))) Daha sonra bağırarak onu içeri koydum. kendimi yıkamak için bir kase su... Ve birinin gönüllü olarak amını göstermesi için bu olmadı...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
80’lerde gelen mutlu Sovyet çocukluğu.
Sert iklim koşullarında (rüzgarı hâlâ sevmiyorum) ve kutup gecesinde büyüyen bir Kuzey çocuğu - ama bu sizi nasıl hissetmekten alıkoyabilir? kaygısız ve mutlu!!!
Yanımda annem, babam ve sonra da küçük erkek kardeşim var - sevilen ve şımarık... babanın sert bakışları altında... kızını büyüttüğü boş zamanlarında... , Anavatanı savunmayı başardı....
Anaokulunu sevmezdim, sürekli kavga vardı... Kardeşim doğduğunda, nazik annem beni hazırlık grubuna almamaya karar verdi.
Ama anaokulunu demir tencerelerle, teneke kutudan devasa sarı vitaminlerle, yemek kaşığı balık yağıyla hatırlamayı başardım; tadı hâlâ midemi bulandırıyor... Elastik bantlı eldivenler, radyatörün üzerinde keçe çizmeler bir yürüyüşten sonra...ve dilinizi buz tutmuş bir demir boruya bastırırken!!!!Mmmmm...
Ve okulu çok severdim...İlkokulda topladıklarını hatırlıyorum Hepimiz Lenin’in odasındaydık, beline kadar soyunmuş, bir lambanın etrafına dizilmiş ve önce önü, sonra arkası kuvarsla kaplanmış... D vitamini eksikliğini kapatmışlar.
Kışın patenlerde ve buz pateni pistinde, altında kartonlar var kıçta ve kaydırakta, hafta sonları tüm aile kayakta...
Şeffaf bir plastik torbada yılbaşı hediyeleri - biri annenin işinden, diğeri babanın işinden...öncelikle en lezzetli tatlıları yersin kendi evinde, sonra da kardeşinin evinde üstünü değiştirmeye gidersin...
Ve yazın lastik bantlar, klasikler, sırlar, inşaat alanında katran toplamak, köyün her yerindeki su borularında yürümek - ayrı bir yol eğlence!!!! eğer omuz askıları yırtılmışsa bu onun öldürüldüğü anlamına gelir, bu hiç başınıza geldi mi?
Ne kadar güzel bir zamandı!!!!
Sert iklim koşullarında (rüzgarı hâlâ sevmiyorum) ve kutup gecesinde büyüyen bir Kuzey çocuğu - ama bu sizi nasıl hissetmekten alıkoyabilir? kaygısız ve mutlu!!!
Yanımda annem, babam ve sonra da küçük erkek kardeşim var - sevilen ve şımarık... babanın sert bakışları altında... kızını büyüttüğü boş zamanlarında... , Anavatanı savunmayı başardı....
Anaokulunu sevmezdim, sürekli kavga vardı... Kardeşim doğduğunda, nazik annem beni hazırlık grubuna almamaya karar verdi.
Ama anaokulunu demir tencerelerle, teneke kutudan devasa sarı vitaminlerle, yemek kaşığı balık yağıyla hatırlamayı başardım; tadı hâlâ midemi bulandırıyor... Elastik bantlı eldivenler, radyatörün üzerinde keçe çizmeler bir yürüyüşten sonra...ve dilinizi buz tutmuş bir demir boruya bastırırken!!!!Mmmmm...
Ve okulu çok severdim...İlkokulda topladıklarını hatırlıyorum Hepimiz Lenin’in odasındaydık, beline kadar soyunmuş, bir lambanın etrafına dizilmiş ve önce önü, sonra arkası kuvarsla kaplanmış... D vitamini eksikliğini kapatmışlar.
Kışın patenlerde ve buz pateni pistinde, altında kartonlar var kıçta ve kaydırakta, hafta sonları tüm aile kayakta...
Şeffaf bir plastik torbada yılbaşı hediyeleri - biri annenin işinden, diğeri babanın işinden...öncelikle en lezzetli tatlıları yersin kendi evinde, sonra da kardeşinin evinde üstünü değiştirmeye gidersin...
Ve yazın lastik bantlar, klasikler, sırlar, inşaat alanında katran toplamak, köyün her yerindeki su borularında yürümek - ayrı bir yol eğlence!!!! eğer omuz askıları yırtılmışsa bu onun öldürüldüğü anlamına gelir, bu hiç başınıza geldi mi?
Ne kadar güzel bir zamandı!!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 1 year 9 months
Kesinlikle mutlu) Altın zaman, dedikleri gibi)
- These users thanked the author tatlı bebek for the post:
- Beluga
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years 2 months
Çocukluk çoğunlukla mutluydu, ancak önemli görünen küçük dramları ve trajedileri de hesaba katmıyordu ve en önemlisi ebeveynler gençti.
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Mutlu çocukluk, ailem beni asla dövmedi ve bana iyi bir eğitim verdi. Ben onları seviyorum)
- These users thanked the author Cezalandırıcı38 for the post (total 2):
- Alice, Kostiai72
-
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 1 year 11 months
Fakat doksanların başı ve sonrasında çocuk olanların çocuklukları farklıdır. Ve o kadar farklı ki bazen biz "geçmişin dinozorları"nın bugüne kadar nasıl yaşamayı başardığını merak ediyorsunuz.
Bizim zamanımızda arabalarda emniyet kemeri veya hava yastığı yoktu ve bu hiç kimse, hatta trafik polisleri bile kızmadı
Odalarımız, yataklarımız ve oyuncaklarımız çevre dostu özel boyalarla boyanmamıştı. İlaçlar gizli kapaklarla kapatılmıyordu. Çelik kapılarda şifreli kilit yoktu ve kilitli dolaplar yalnızca mobilya fabrikalarında bulunuyordu.
Musluk suyunun içilmemesi gerektiği kimsenin aklına gelmemişti. Bisiklete binmeden önce kask takmadık. Çöp sahasında bulunan tahtalardan ve yataklardan kendi ellerimizle doğaçlama ulaşım araçları yaptık ve frenin bunların hiçbirinin tasarımının ayrılmaz bir parçası olduğundan şüphelenmedik.
Yürüdük. istediğimiz kadar. Sabah erkenden okula gidiyorlar ve gece yarısından çok sonra dönüyorlardı. Ailelerimiz nerede takıldığımızı ancak tahmin edebilirdi. Cep telefonları yoktu.
Yalnızca Kendi kendinize hayal edin: Kemiklerimizi kırdık, ellerimizi kestik, dişlerimizi kaybettik. Deli gibi kavga ettiler ama kimse birbirini dava etmedi. Hatalarımızdan kendimiz sorumluyduk! Morluklara, çarpmalara, sıyrıklara dikkat etmedik. Erkekler ağlamaz! Ve ağlamadık.
Her şeyi yedik: kekler, dondurmalar, tatlılar, domuz yağı ve ekmek ve şişmanlamadık! Vücudumuzdaki nükleer reaktör uzun süre hareketsiz kalmamıza izin vermiyordu; hepimiz deniz kaptanıydık, generaldik, seçkin futbolcuyduk. Başkasının şişesinden içmekten, başkasının sakızını çiğnemekten, bir arkadaşımızla aynı tabaktan yemek yemekten korkmuyorduk. Doğal bağışıklığımız modern ilaçlardan daha güçlüydü.
Oyun konsolları, bilgisayarlar, cep telefonları, video oynatıcılar; bunların hepsi bizim zamanımızda yoktu. En sevdiğimiz "Pekala, bir dakika!" izlemek için gürültülü bir kalabalığın içinde en yakın TV setinde toplandık
Ama nasıl arkadaş olacağımızı ve arkadaşlarımıza nasıl değer vereceğimizi biliyorduk. Sadece sohbet etmek için bir araya geliyorduk, garajların arkasında ateş yakıyorduk ve en yakın ormana geziler sıradan hale geliyordu. Ve tüm bunları sormadan, ebeveynlerin, öğretmenlerin ve polisin bilgisi olmadan kendimiz yaptık! Kibrit başlarıyla kundağı motorlu silahları doldurduk, ağaçtan kulübeler inşa ettik ve suya bungee dalışı yaptık! Gidip spor bölümlerine ve gemi modelleme kulüplerine kaydolduk. Hepimiz büyük sporcular olmadık ama hayat bize savaşmayı, kazanmayı, yenilgiye ve hayal kırıklığına dayanmayı öğretti. Daha güçlü ve daha sorumlu hale geldik.
Nasıl öğrendik? Beş puanlık derecelendirme sistemi! "Özellikle üstün yetenekliler" için - bir sınıfta eğitimin ikinci yılı. A’lı günlükte 3. konuya dair pratik bilgi var. Bu kadar çok şiiri hatırlamayı ve Çehov’a, Bulgakov’a, Dostoyevski’ye nasıl aşık olduk? Neden hatasız yazıyoruz? Eğitimden 30 yıl sonra torunlarımızın aritmetik problemlerini çözmelerine yardımcı olmayı nasıl başarabiliriz?
Muhtemelen tüm bunları yapabiliriz çünkü her şeyi gerçekten yaptık: arkadaşlar edindik, kavga ettik, birbirimize düştük aşk ve düşmanlık içindeydik. “Havalı” akrabalarımızın arkasına saklanmadık. Orduya ve polise maaş vermediler. Yapılanlardan sorumlu olmak bir onur meselesiydi ve kişinin kendi vicdanıydı. Ve ebeveynlerimiz pratikte bizim işlerimize karışmadı.
Dünyanın en güçlü devletlerinden birini yaratanın "kepçeler" olduğunu unutarak bize küçümseyerek "kepçeler" deniyor! Anavatanlarının refahı için hâlâ sağlıklarını ve yaşamlarını riske atmaya hazır olan “kepçeler” tam olarak nedir?
https://i.postimg.cc/GtNC1qwc/3d9b9b1d1d.jpg
Ünlü Fransız yazar olarak Antoine de Sainte, Exupery’nin "hepimiz çocukluktan geliyoruz" dedi.
Fakat doksanların başı ve sonrasında çocuk olanların çocuklukları farklıdır. Ve o kadar farklı ki bazen biz "geçmişin dinozorları"nın bugüne kadar nasıl yaşamayı başardığını merak ediyorsunuz.
Bizim zamanımızda arabalarda emniyet kemeri veya hava yastığı yoktu ve bu hiç kimse, hatta trafik polisleri bile kızmadı
Odalarımız, yataklarımız ve oyuncaklarımız çevre dostu özel boyalarla boyanmamıştı. İlaçlar gizli kapaklarla kapatılmıyordu. Çelik kapılarda şifreli kilit yoktu ve kilitli dolaplar yalnızca mobilya fabrikalarında bulunuyordu.
Musluk suyunun içilmemesi gerektiği kimsenin aklına gelmemişti. Bisiklete binmeden önce kask takmadık. Çöp sahasında bulunan tahtalardan ve yataklardan kendi ellerimizle doğaçlama ulaşım araçları yaptık ve frenin bunların hiçbirinin tasarımının ayrılmaz bir parçası olduğundan şüphelenmedik.
Yürüdük. istediğimiz kadar. Sabah erkenden okula gidiyorlar ve gece yarısından çok sonra dönüyorlardı. Ailelerimiz nerede takıldığımızı ancak tahmin edebilirdi. Cep telefonları yoktu.
Yalnızca Kendi kendinize hayal edin: Kemiklerimizi kırdık, ellerimizi kestik, dişlerimizi kaybettik. Deli gibi kavga ettiler ama kimse birbirini dava etmedi. Hatalarımızdan kendimiz sorumluyduk! Morluklara, çarpmalara, sıyrıklara dikkat etmedik. Erkekler ağlamaz! Ve ağlamadık.
Her şeyi yedik: kekler, dondurmalar, tatlılar, domuz yağı ve ekmek ve şişmanlamadık! Vücudumuzdaki nükleer reaktör uzun süre hareketsiz kalmamıza izin vermiyordu; hepimiz deniz kaptanıydık, generaldik, seçkin futbolcuyduk. Başkasının şişesinden içmekten, başkasının sakızını çiğnemekten, bir arkadaşımızla aynı tabaktan yemek yemekten korkmuyorduk. Doğal bağışıklığımız modern ilaçlardan daha güçlüydü.
Oyun konsolları, bilgisayarlar, cep telefonları, video oynatıcılar; bunların hepsi bizim zamanımızda yoktu. En sevdiğimiz "Pekala, bir dakika!" izlemek için gürültülü bir kalabalığın içinde en yakın TV setinde toplandık
Ama nasıl arkadaş olacağımızı ve arkadaşlarımıza nasıl değer vereceğimizi biliyorduk. Sadece sohbet etmek için bir araya geliyorduk, garajların arkasında ateş yakıyorduk ve en yakın ormana geziler sıradan hale geliyordu. Ve tüm bunları sormadan, ebeveynlerin, öğretmenlerin ve polisin bilgisi olmadan kendimiz yaptık! Kibrit başlarıyla kundağı motorlu silahları doldurduk, ağaçtan kulübeler inşa ettik ve suya bungee dalışı yaptık! Gidip spor bölümlerine ve gemi modelleme kulüplerine kaydolduk. Hepimiz büyük sporcular olmadık ama hayat bize savaşmayı, kazanmayı, yenilgiye ve hayal kırıklığına dayanmayı öğretti. Daha güçlü ve daha sorumlu hale geldik.
Nasıl öğrendik? Beş puanlık derecelendirme sistemi! "Özellikle üstün yetenekliler" için - bir sınıfta eğitimin ikinci yılı. A’lı günlükte 3. konuya dair pratik bilgi var. Bu kadar çok şiiri hatırlamayı ve Çehov’a, Bulgakov’a, Dostoyevski’ye nasıl aşık olduk? Neden hatasız yazıyoruz? Eğitimden 30 yıl sonra torunlarımızın aritmetik problemlerini çözmelerine yardımcı olmayı nasıl başarabiliriz?
Muhtemelen tüm bunları yapabiliriz çünkü her şeyi gerçekten yaptık: arkadaşlar edindik, kavga ettik, birbirimize düştük aşk ve düşmanlık içindeydik. “Havalı” akrabalarımızın arkasına saklanmadık. Orduya ve polise maaş vermediler. Yapılanlardan sorumlu olmak bir onur meselesiydi ve kişinin kendi vicdanıydı. Ve ebeveynlerimiz pratikte bizim işlerimize karışmadı.
Dünyanın en güçlü devletlerinden birini yaratanın "kepçeler" olduğunu unutarak bize küçümseyerek "kepçeler" deniyor! Anavatanlarının refahı için hâlâ sağlıklarını ve yaşamlarını riske atmaya hazır olan “kepçeler” tam olarak nedir?
https://i.postimg.cc/GtNC1qwc/3d9b9b1d1d.jpg
- These users thanked the author Fısıldayan for the post (total 3):
- Alice, en yüksek, Kostiai72
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Çocukluk çocukluk gibidir. Oldukça başarılıydı.
Ama bittiğinde rahat bir nefes aldı.
Ama bittiğinde rahat bir nefes aldı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 1 year 7 months
Muhtemelen çoğu kişi için çocukluk en parlak dönemdi. Kötüler silinir, iyiler kalır. Bu hafızanın özelliğidir. Tabii kasıtlı olarak eski parçaları toplamadığınız sürece.
Ve vatanınızı savunmak hakkında.. Bu tamamen konu dışı. Bir çeşit propaganda kokuyor.
Artık herkes kendi vatanını savunuyor. Her taraftan. Ama bu “vatan savunması” kimsenin çocukluğunu mutlu etmedi
Ve vatanınızı savunmak hakkında.. Bu tamamen konu dışı. Bir çeşit propaganda kokuyor.
Artık herkes kendi vatanını savunuyor. Her taraftan. Ama bu “vatan savunması” kimsenin çocukluğunu mutlu etmedi
- These users thanked the author Natalie for the post (total 4):
- Ksenofon, Venüs, Fargal94, Utangaç bebek
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Registered for: 3 years 2 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
Eh, kızı sevdim. VE? Tüm? Bu noktada bitirmek mi istiyorsunuz?
İşte bu kadar. Ayrılıyoruz... Aynen öyle.
Nasıl anlatabilirsiniz? Pedo fantezileriniz olmadan çocukluğunuz mu geçti?
Eh, kızı sevdim. VE? Tüm? Bu noktada bitirmek mi istiyorsunuz?
İşte bu kadar. Ayrılıyoruz... Aynen öyle.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
Arkadaşlarınızla eğlenceli ve utanmadan osurabilirsiniz)) ve hatta kızlarla. Ah çocukluk...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months

Şimdi kim yasaklıyorZayıf bağırsak: ↑01 Jan 2024, 23:38 Arkadaşlarla eğlenceli ve utanmadan osurmak mümkündü)) ve hatta kızlarla. Ah çocukluk...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Her kelimeye aboneyim!niqk: ↑14 Aug 2023, 18:32İcat mı?1 Evet, buradaki pek çok hayalperest zaten pek çok fikir ortaya attı - bu korkutucu! Anaokulu bir toplama kampıdır! Okul bir toplama kampı! Ülke bir toplama kampı! Her şey bir toplama kampı!!! Ve hiç kimse bu durumda Büyük Vatanseverlik Savaşı’nı
kazanmış olacağımızı anlamıyor!!! Ve şu anki zamana gelince - aynı saçmalık: Rusya’da her şey kötü! Burası Batı’da - CENNET!!!
Bu cenneti bizzat gördüm! Ve defalarca! . Bizim için tam bir cennet!!!
Bizi beğenmeyenler dört yöne de defolup gitsin! Ve bu cenneti karnından yudumlayacak!!!![]()
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Çocuklukta her şey harika görünüyordu. Okulda yaşadığım tek baskı gözlüklerim ve görme yeteneğimin zayıf olmasıydı. Üstelik farklı ülkelerde okudum ve her şey aynıydı. 10 yıl önce annemle babam boşandıktan sonra başka bir ülkeye taşındık, ilk başta zordu. ama uzun sürmeyecek. Buna çabuk alışın Ve ebeveynlerin boşanması da streslidir. Genel olarak sürekli endişeler veya endişeler yoktur. Kolaysa ve boş zamanınız varsa çalışmak kolaydır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
Üniversitede mi okuyorsunuz?Slamhammer: ↑03 Jan 2024, 10:37 Çocukluğumda her şey harika görünüyordu. Okulda yaşadığım tek baskı gözlüklerim ve görme yeteneğimin zayıf olmasıydı. Üstelik farklı ülkelerde okudum ve her şey aynıydı. 10 yıl önce annemle babam boşandıktan sonra başka bir ülkeye taşındık, ilk başta zordu. ama uzun sürmeyecek. Buna çabuk alışın Ve ebeveynlerin boşanması da streslidir. Genel olarak sürekli endişeler veya endişeler yoktur. Ders çalışmak kolaysa ve boş zamanınız varsa kolaydır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Düşmana bile olanların çoğunu dilemem. Ama bunu başka şekilde harcamak istemem. Romantizm!!!
90’ların sonu - 2000’lerin başındaki harika bir çocukluk. yoksulluk sınırı.
Düşmana bile olanların çoğunu dilemem. Ama bunu başka şekilde harcamak istemem. Romantizm!!!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
Anlıyorum, çocukluğumda olayları ve insanları böyle algılıyorum, çünkü o zaman oluşumum gerçekleşti... birey olarak, kişi olarak... ve tüm bu olaylar , kız arkadaşlarım ve onların çocukluk arkadaşlarının her şeyi benim için en "önemli" olarak kalacak...
Ve
Kahretsin, Hikayelerime bile bir şeyler yazdım..... Şimdi bunu düşünmemiştim "fantezilerim" hakkında unnie" pedo" diyebilirsin....
öyle görünüyor ki ben bir pedoXVilka’yım..... ve muhtemelen hiçbir şey yazmamak gerçekten daha iyi hiç de gereksiz.. özellikle kişisel (((...
damn.. . çocukluğunuzla birlikte en sıcak "ev" anılarım var... belki sadece benim... ama bazen kendimi çocukluğumdan beri kız arkadaşlarımı "en" olarak algıladığımı ve ona davrandığımı düşünürken buluyorum))) en iyisi, en ... gerçek...
Anlıyorum, çocukluğumda olayları ve insanları böyle algılıyorum, çünkü o zaman oluşumum gerçekleşti... birey olarak, kişi olarak... ve tüm bu olaylar , kız arkadaşlarım ve onların çocukluk arkadaşlarının her şeyi benim için en "önemli" olarak kalacak...
Ve
.... bazı nedenlerden dolayı, örneğin çocukluğumda seksle ilgili o kadar çok deneyim ve hatta olay olduğu ortaya çıktı ki... birbirinden ayıramıyorum çocukluğum o zamanki fantezilerimden. ilk aşk, ilk orgazm, ilk oral seks ve ilk seks...
Kahretsin, Hikayelerime bile bir şeyler yazdım..... Şimdi bunu düşünmemiştim "fantezilerim" hakkında unnie" pedo" diyebilirsin....
öyle görünüyor ki ben bir pedoXVilka’yım..... ve muhtemelen hiçbir şey yazmamak gerçekten daha iyi hiç de gereksiz.. özellikle kişisel (((...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- slavik.meshalkin, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
- Registered for: 1 year 8 months
Ve... Görüntü beliriyor...
Sarhoş şair!.!.!.
Şaka yapıyorum...)
Burada... Okunuyor... Yorumlarınız....
Ve... Görüntü beliriyor...
Sarhoş şair!.!.!.
Şaka yapıyorum...)
- These users thanked the author Kalyaev for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
Fakat kişisel olarak o döneme ait hikayelerimi yayınlamıyorum, öncelikle bunlar çok kişisel. ve ikincisi, onların belirli yerel varlıklar tarafından soyulmasını istemiyorum.
Sizin de "16-" olduğunuz bir dönemdeydi, bu yüzden endişelenmeyin.Natali_Natali: ↑04 Jan 2024, 14:33 çocukluğumu o zamanki fantezilerimden ayıramıyorum... ilk aşk, ilk orgazm, ilk oral seks ve ilk seks...
Fakat kişisel olarak o döneme ait hikayelerimi yayınlamıyorum, öncelikle bunlar çok kişisel. ve ikincisi, onların belirli yerel varlıklar tarafından soyulmasını istemiyorum.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
ama.. eğer insanlar bundan heyecan duyuyorsa ve hoşlanıyorlarsa.. o zaman kahretsin.. ve ben kimim ki birine bir şeyi yasaklayayım..
tek şey, insanların kişiselleşmesine karşıyım... kahretsin..
"kim mastürbasyon yapmadıysa, ilk yapan o olsun. bana bir taş atın"...
Şaka yapıyorum millet... yoksa şimdi monitörleri kırarsınız, Tanrı korusun))))
in genel olarak, alkol konusunda da, oral sekste olduğu gibi, asıl mesele aşırıya kaçmamaktır.. aksi halde kahretsin, boğulabilirsin))
sadece bir şaka .. kişisel bir şey olmasa da.. sadece bir açıklama...
damn... Pek sanmıyorum bu amaçlar doğrultusunda hikayelerimi ve fantezilerimi paylaşıyorum..Bazı yerel varlıklar tarafından dolandırılmalarını istemiyorum.
ama.. eğer insanlar bundan heyecan duyuyorsa ve hoşlanıyorlarsa.. o zaman kahretsin.. ve ben kimim ki birine bir şeyi yasaklayayım..
tek şey, insanların kişiselleşmesine karşıyım... kahretsin..
"kim mastürbasyon yapmadıysa, ilk yapan o olsun. bana bir taş atın"...
Şaka yapıyorum millet... yoksa şimdi monitörleri kırarsınız, Tanrı korusun))))
neden sarhoş?... Aslında "lezzetli" içecekleri seviyorum.. ama aşırıya kaçmadan kahretsin.. ..Kalyaev:04 Jan 2024, 14:43 Burada... Okunuyor... Yorumlarınız... Yorumlarınız...
Ve... Görünüyor... Resim...
Sarhoş
in genel olarak, alkol konusunda da, oral sekste olduğu gibi, asıl mesele aşırıya kaçmamaktır.. aksi halde kahretsin, boğulabilirsin))
sadece bir şaka .. kişisel bir şey olmasa da.. sadece bir açıklama...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Üstü kendinize saklayın, Natalie, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
yani üniversiteye artık daha geç var. Konuyla ilgiliymiş gibi çocukluktaki okuldan bahsediyorum. Sorunsuz çalıştım, dil dışında neredeyse her şey mükemmeldi (orada dili konuşuyorlardı (Ukrayna okulu).
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
Çocukluğuma dönmek istiyorum! Ne topak topakları olan bir irmik, lazımlık için bir kalabalık, sakin bir saat ve "Çocuk Dünyası"nda akşam - yeni bir çörek için!