25-35 yaş arası canı sıkılan yeterli insanlar konuşalım 🙃 Fotoğraf paylaşmadan FAZİLET YAPMAYIN.

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: 25-35 yaş arası canı sıkılan yeterli insanlar konuşalım 🙃 Fotoğraf paylaşmadan FAZİLET YAPMAYIN.

Unread post by Nikk »

ilovebiboys: 11 Aug 2023, 17:58 niqk, çok çabalamıyorsun ) ama yine de ilgimi çekmeyi başaramadın)
Denemen gerekecek bebeğim. Ve tekmeyi bırak, işe koyulmamız lazım. Eğitici...
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 2 years 11 months
 Yanıt: 25-35 yaş arası canı sıkılan yeterli insanlar konuşalım 🙃 Fotoğraf paylaşmadan FAZİLET YAPMAYIN.

Unread post by Veronika »

Freud için vs. Tatildeyken kitap okuyorum. Bir dünya kütüphanem olmasına rağmen elektronik olanları sevmiyorum. Yazdığım yerde siyah lekelerden nasıl kurtulurum. Yırtık ve tamir edilecek.
Автор темы
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by ilovebiboys »

niqk, artık sohbet gerçekten sıkıcı hale geldi :(
Veronica yalnız başına iyi hissediyor)) kendini eğlendiriyor 👍
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hayır, bir şeye bastım ve şimdi benden önce yazıyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Söyle bana hacker.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

ilovebiboys: 11 Aug 2023, 18:06 niqk, şimdi konuşma gerçekten sıkıcı olmaya başladı :(
Veronica yalnız başına gayet iyi)) kendini eğlendiriyor 👍 n
Çalışmanın eğlenceli olduğunu mu düşündünüz? Burada aynı zamanda güce de ihtiyacınız olacak, ki bu da açıkça yeterli değil: bir şey yaptığınızda hemen çalıların arasına saklanmaya çalışıyorsunuz...
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tamam, burada ihtiyacım olmayan kelimeler çıkıyor, basılıyor ve bazen hiç de yazmak istediğim gibi olmuyor. Akıllıca söyle bana, elinde değil.

1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
ŞİMDİ yazdım, şimdi anladım??
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Veronika: 11 Aug 2023, 18:12 Tamam, burada ihtiyacım olmayan kelimeler çıkıyor, basılıyor ve bazen hiç de yazmak istediğim gibi olmuyor. Akıllı istem, yeniden başlatamazsınız.
Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin. Hemen iyileşmezseniz, birkaç kez tekrarlayın.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Yine siyah..Korkuyorum.

1 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Yine siyah..Korkuyorum.

11 saniye sonra gönderildi:
Yine siyah..Korkuyorum.

1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Ve siyah olarak çevrilmedi.

16 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
HAREKETLERİNİ BİLE BENİMLE İLETİŞİM KURMAK ZORUNDA OLAN DİBİL NEREDE!?

n6 dakika sonra gönderilir 25 saniye:
Chroyad’da iletişim kurmaya başladım.+(Yazdım, başlattım Holyad’da tekrar dava açtım, bu akıl almaz bir şey.. Beni anlıyor musun? Bu siyah harf nasıl kaldırılır.

2 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
ZRhacker’lar, yardım edin bana, bir çeşit set olacağını fark ettim. İşte bu. Tam olarak Pkchvtvyu, chkrtt chir diye yazılır. Yardım edin, bilgisayar korsanları.
tatlı bebek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by tatlı bebek »

Merhaba)) Vay be, yeterli kelimesi beni mutlu etti, şaka değil)) :) nasılsın? :göz kırp:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”