Neden buradasın, seni buraya ne getirdi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Neden buradasın, seni buraya ne getirdi?
Bir gün geldim, bir şeyler okudum, bir şeye ilgi duydum ve sorularıma bir yerlerde cevap buldum. Kendi fantazileri olanların, kendilerini normal görenlerden ayırt edilebilecekleri bir köşe. Bir çeşit paralel gerçeklik. :göz kırp:
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
- Registered for: 2 years 6 months
Neyin sapma olup neyin olmadığını kim belirleyecek!? Serbsky Enstitüsü’ndeki profesörler konseyi mi?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Sosyal olarak engellenmeyen, HERHANGİ bir konu hakkında konuşmaktan korkmayan ve mizah anlayışına sahip muhataplar bulma arzusunun getirdiği ve küçük ya da büyük olması önemli değil, asıl mesele muhatabın bunu ne kadar ustaca kullandığıdır.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 11 months
1 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Sapkın davranışın ne olduğunu Google’da aratabilirsiniz. Bunu yapmak için profesör olmanıza gerek yok. Okuyabilmek yeterli.attentive1: ↑15 Jul 2023, 10:23Neyin sapma olup neyin olmadığını kim belirleyecek!? Serbsky Enstitüsü’ndeki profesörlerin konseyi mi?
1 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Ya da gerçek paralellik))Bir tür paralel gerçeklik.
-
- Penetrasyon
Asıl soru, sözde uzmanların görüşlerine neden katılmanız gerektiğidir. Peki bu saygıdeğer uzmanların kendileri ne tür sapkınlıklara bulaşmış olabilir!? bu bizim için bilinmiyor. Belki yaparlar, belki yapmazlar
Ama fikirleri empoze etmenin görevleri olduğunu düşünüyorlar.
Eğer yazabiliyorsam muhtemelen ben de okuyabilirim!?

Asıl soru, sözde uzmanların görüşlerine neden katılmanız gerektiğidir. Peki bu saygıdeğer uzmanların kendileri ne tür sapkınlıklara bulaşmış olabilir!? bu bizim için bilinmiyor. Belki yaparlar, belki yapmazlar

-
- Nirvana’dayım
nSapma böyle bir terimdir. Şemsiyenin ne olduğunu biliyor musun? Şemsiyeniz olabilir veya olmayabilir, kullanabilirsiniz veya kullanmayabilirsiniz ama o oradadır ve buna şemsiye denir. İstesen de istemesen de. Buna katılsanız da katılmasanız da.attentive1: ↑15 Jul 2023, 11:13Eğer yazabiliyorsam muhtemelen ben de okuyabilirim!?![]()
Asıl soru, sözde uzmanların görüşlerine neden katılmanız gerektiğidir. Peki bu saygıdeğer uzmanların kendileri ne tür sapkınlıklara bulaşmış olabilir!? bu bizim için bilinmiyor. Belki yaparlar, belki yapmazlarAma bir fikri empoze etmenin görevleri olduğunu düşünüyorlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 3 years
Başka bir kanaldaydım, CH’de. Bir hata yaptı, orada başka neler var diye bakmaya karar verdi ve geldi. Genel olarak tesadüfen.
-
- Penetrasyon
https://i.postimg.cc/5yXC27Z1/20230715-112938.jpg
Örneklere ihtiyacınız var mı? İşte Moskova yakınlarındaki bir sanatoryumdan bir doktor. sosyal ağlarda bu bir sapma mı yoksa hayır mı?
-
- Nirvana’dayım
Да, это девиация.attentive1: ↑15 Jul 2023, 11:40Örneklere ihtiyacınız var mı? İşte Moskova yakınlarındaki bir sanatoryumdan bir doktor. sosyal ağlar da dahil olmak üzere bu tür reklamlar. Bu bir sapma mı, değil mi?Buna katılıyor musunuz, katılmıyor musunuz.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Lizkkka616
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 2 months
Konunun ismine bakılırsa, bazı sevimli adamları görmek güzel! Uzun zamandır açık kız görmüyorum.... Daha geçen hafta bir tane gördüm (yaklaşık 15 yaşında) ama göğüsleri 5 numara (HARİKA!) ve kıçı da kıvrımlı... bunlar nereden geliyor? ? Görünüm elbette güzel, ancak böyle bir güzelliği korumak muhtemelen paraya mal oluyor...
-
- Penetrasyon
Önemli olan hastanın çekici olması
Fakat erkek doktorlar seninle aynı fikirde olmayacak

Önemli olan hastanın çekici olması

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 5 months
Evin kadınlarını kıyafetsiz görmek istedim. Ve burada fotoğrafları görmek için yazmanız gerekiyor. Yazmaya başladım ve uzun zamandır yazmadığımı ve zaten kötüleştiğimi fark ettim, birçok kelime yazmayı unuttum... Bu yüzden pratik yapıyorum).
Evet ve sıkıcı, ben’ On beş yıldır yalnız çalışıyorum ve hiç tatil olmadı.
Evet ve sıkıcı, ben’ On beş yıldır yalnız çalışıyorum ve hiç tatil olmadı.
-
- Nirvana’dayım
Anlamıyorum ne hakkında yazıyorsun. Düşünce trenini kaybettim.attentive1: ↑15 Jul 2023, 11:56Fakat erkek doktorlar seninle aynı fikirde olmayacak![]()
Önemli olan hastanın çekici olması![]()
-
- Penetrasyon
Lavman yapmayı seven Dr. Roman (gerçek adı Alexander) hakkında yazıyorum. Çoğu doktor erkeğinin onu gizlice kıskandığını ve böyle bir hobiyi sapma olarak görmediğini varsayıyorum. Ancak önemli bir uyarı: Hastanın çekici olması gerekir. :evet:.
-
- Nirvana’dayım
Sapkın davranış, bir bireyin genel kabul görmüş, en yaygın ve yerleşik sosyal normlardan sapan istikrarlı davranışıdır - bunu kendim yazmamak için Google’da araştırdım. İskender’inizin ne düşündüğü, ne yaptığı önemli değil. O, tutkusuyla sapkınlık kavramına giriyor.
Neyi tartışıyoruz?
Lavmanlar hemşireler tarafından verilmektedir. Alexander’ınız bir hemşire ya da hademe ya da sadece seks oyunları için beyaz bir önlük giyiyor.attentive1: ↑15 Jul 2023, 13:44Dr. Roman (gerçek adı Alexander) hakkında yazıyorum. Kadınlara lavman yapmayı seviyor sanırım, çoğu erkek doktor bunu gizlice kıskanıyor ve bu hobiyi bir sapkınlık olarak görmüyor. /E>
Sapkın davranış, bir bireyin genel kabul görmüş, en yaygın ve yerleşik sosyal normlardan sapan istikrarlı davranışıdır - bunu kendim yazmamak için Google’da araştırdım. İskender’inizin ne düşündüğü, ne yaptığı önemli değil. O, tutkusuyla sapkınlık kavramına giriyor.
Neyi tartışıyoruz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 3 years
Это такой же "доктор", как ты или я. Marinka права, врачи не занимаются этим, только медсёстры/медбратья. Для которых это рутина рабочих будней. А любители таких эротических игр есть, и это девиация. Но никак не наказуемая (если возраст "пациенток" вышел за криминальные рамки, конечно) и имеющая право на существование, как БДСМ, фемдом и прочие веселухи.attentive1: ↑15 Jul 2023, 11:40Örneklere ihtiyacınız var mı? İşte Moskova yakınlarındaki bir sanatoryumdan bir doktor. sosyal ağlar da dahil olmak üzere bu tür reklamlar. Bu bir sapma mı, değil mi?Buna katılıyor musunuz, katılmıyor musunuz.
-
- Penetrasyon
Ne kadar yanılıyorsun? Küçümsüyor musun? 
Lavman onun hobisidir. Belki doktorun böyle bir hobisi vardır?
Yani onun tıp üniversitesi diplomasına sahip olmadığından şimdiden emin misin?

Lavman onun hobisidir. Belki doktorun böyle bir hobisi vardır?
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Bazen düşünüyorum. Bu forumda iyi insanlar toplanmış. İçsel olarak yalnız olanlar. Ve ne yazık ki deneyimlerini, fantezilerini ve düşüncelerini başkalarıyla paylaşamazlar. Bu nedenle hepimiz anonimlik ve paylaşma arzusu ararız.
En azından periyodik olarak birisi birisini kınar. Herkes bunun birçok yönden insanların dikkatleri kendilerine çekmek için uydurdukları bir numara veya fantezi olduğunu anlıyor.
En azından periyodik olarak birisi birisini kınar. Herkes bunun birçok yönden insanların dikkatleri kendilerine çekmek için uydurdukları bir numara veya fantezi olduğunu anlıyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 2 years 3 months
Bu bir sosyopatın çok dar bir yorumudur) sosyopatinin tanınması çok zordur ve tedavi edilmesi zordur) sosyopatlar korkmaz topluma çok başarılı bir şekilde entegre oluyorlar; sadece normlar onlara yabancı ve insanların sevgisini umursamıyorlar ve yarım sayfada çok daha fazlası;
Hayır. Fobim yok ama bir patolojim var.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Jul 2023, 07:55 sosyopat değil de sosyal fobi olabilir mi?.. sosyopatlar suçlu, narsist, istismarcıdır.
Bu bir sosyopatın çok dar bir yorumudur) sosyopatinin tanınması çok zordur ve tedavi edilmesi zordur) sosyopatlar korkmaz topluma çok başarılı bir şekilde entegre oluyorlar; sadece normlar onlara yabancı ve insanların sevgisini umursamıyorlar ve yarım sayfada çok daha fazlası;
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 7 months
Resmi bir teşhisin var mı?
Her yerde anti-sosyal davranışlar, benmerkezcilik, kendini suçlu hissetmeme, empati eksikliği yazıyor.Lisa24: ↑16 Jul 2023, 11:58Hayır. Fobim yok, bir patolojim var.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Jul 2023, 07:55 sosyopat değil de sosyal fobi olabilir mi?.. sosyopatlar suçlu, narsist, istismarcıdır.
Bu bir sosyopatın çok dar bir yorumudur) sosyopatinin tanınması çok zordur ve tedavi edilmesi zordur) sosyopatlar toplumdan korkmuyorlar ve topluma çok başarılı bir şekilde entegre oluyorlar; sadece normlar onlara yabancı ve insanlardan hoşlanmıyorlar ve yarım sayfada başka birçok şey var
Resmi bir teşhisin var mı?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Beluga
-
- Orgazm!
yaklaşık olarak yazıldığı gibi evet◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑16 Jul 2023, 12:26her yerde anti-sosyal davranışlar, benmerkezcilik, kendileri hakkında suçluluk duymama, empati eksikliği yazıyor.Lisa24: ↑16 Jul 2023, 11:58hayır benim fobim yok ama bir patolojim var.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Jul 2023, 07:55 belki bir sosyofobik, sosyopat değil ? .. sosyopatlar suçludur, narsisttir, istismarcıdır.
bu bir sosyopatın çok dar bir yorumu) sosyopatinin tanınması çok zordur ve tedavi edilmesi zordur) sosyopatlar toplumdan korkmazlar ve ona çok başarılı bir şekilde entegre olurlar; sadece normlar onlara yabancıdır ve insanları sevmezler ve yarım sayfada çok daha fazlası
Umarım teşhislerimi profesyonel forumda tartışmazsam anlayışla karşılarsınızResmi bir teşhisiniz var mı ?
-
- En güçlü orgazm!
Peki onlar neyi seviyorlar? Karşı cinsi sevmediğine emin misin?
-
- Orgazm!
hayır, ben oldukça yüzeysel hisler ve duygular yaşıyorum) ve karşı cinse ilgi duyuyorum)
bunu basit terimlerle nasıl açıklayabilirim... sadece bugün onun ayaklarını yıkarım ve yarın kafasını koparabilirim) )
İnsanları sevmiyorum)) cinsiyetleri ne olursa olsun.
hayır, ben oldukça yüzeysel hisler ve duygular yaşıyorum) ve karşı cinse ilgi duyuyorum)
bunu basit terimlerle nasıl açıklayabilirim... sadece bugün onun ayaklarını yıkarım ve yarın kafasını koparabilirim) )
-
- En güçlü orgazm!
Büyük bir kız mısın?)
Sizce mutlaka bir nedeni olur mu? kafa kesmek için mi? Yoksa bu genellikle sebepsiz mi oluyor?
Büyük bir kız mısın?)
-
- Orgazm!
bu büyük anlamına mı geliyor?))şişman mı?uzun mu?
Uzunum))
böyle nedenlerin olmaması arzu edilir) ama olur
bu büyük anlamına mı geliyor?))şişman mı?uzun mu?
Uzunum))
-
- En güçlü orgazm!
Anladığım kadarıyla yatarken uzunsun ama ayağa kalktığında uzun mu olacaksın? ))
1,8 metreye veya daha fazlasına mı sahipsiniz? (ilginç oldu)
Büyük, büyük anlamına mı geliyor? Ve erkek oldukça küçük olmalı).
Anladığım kadarıyla yatarken uzunsun ama ayağa kalktığında uzun mu olacaksın? ))
1,8 metreye veya daha fazlasına mı sahipsiniz? (ilginç oldu)
-
- Orgazm!
Ben 183 yaşındayım ve erkeğim 194 yaşında ve daha geniş ve benden iki kat daha ağır))
-
- En güçlü orgazm!
İyi erkek!) Böyle bir kafayı koparmak zordur), sadece hayal edin).
bu başka bir konu, yoksa zaten senin öyle olduğunu düşünmüştüm küçükleri rahatsız ediyor ).
İyi erkek!) Böyle bir kafayı koparmak zordur), sadece hayal edin).
-
- Orgazm!
o gerçekten iyi, evet, bunun için minnettarım)) ve biliyorsun, direnmeyecek, çok güçlü olduğunu biliyor ve beni itecek ve ben de uçup gideceğim)) yani o da yapmayacak itin, ama bu kadar cömertlik kullanmamaya çalışıyorum))
-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
peki, bir saldırganlık anında bunu düşünmüyorsunuz) Ben daha yeni büyüyorum))
-
- En güçlü orgazm!
Büyümeniz ilginç. 182’m vardı, parkta yürüyoruz, insanlar arkalarını dönüyor.
Elbette). Hâlâ büyüyorum))
Büyümeniz ilginç. 182’m vardı, parkta yürüyoruz, insanlar arkalarını dönüyor.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 4 years
-
- Nirvana’dayım
I sanırım burada her iki kişiye teşhis konuluyor.. yazdıklarını okudukça - kafadaki saçlar hareket ediyor.. yani utanılacak bir şey yok)Lisa24: ↑16 Jul 2023, 12:42yaklaşık olarak yazıldığı gibi evet◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑16 Jul 2023, 12:26her yerde anti-sosyal davranışlar, benmerkezcilik, kendileri hakkında suçluluk duymama, empati eksikliği yazıyor.Lisa24: ↑16 Jul 2023, 11:58 hayır benim fobim değil, bir patolojim var.
bu çok ciddi bir durum. sosyopatın dar yorumu) sosyopatinin tanınması çok zordur ve tedavi edilmesi zordur) sosyopatlar toplumdan korkmazlar ve ona çok başarılı bir şekilde entegre olurlar; sadece normlar onlara yabancıdır ve insanlardan hoşlanmazlar ve çok şey vardır; daha fazlası sayfanın yarısında
Pronfora’da teşhislerimi tartışmazsam anlayışla karşılayacağınızı umuyorum nResmi bir teşhisiniz var mı?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- vesaire, Beluga
-
- Orgazm!
bu bir utanç meselesi değil, kendim hakkında sadece gerekli olduğunu düşündüğüm bilgileri veriyorum ve bu bilgiler gereksiz Bence◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑16 Jul 2023, 14:51Sanırım buradaki her ikinci kişiye teşhis konuluyor... siz okudukça, yazdıklarını - kafasındaki saçlar hareket ediyor.. yani orada utanılacak bir şey değil)Lisa24: ↑16 Jul 2023, 12:42yaklaşık olarak yazıldığı gibi evet◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑16 Jul 2023, 12:26 eher yerde anti- sosyal davranış, benmerkezcilik, kendini suçlu hissetmeme, empati eksikliği.
Teşhislerimi tartışmazsam anlayışla karşılayacağınızı umuyorum pronfora’daresmi bir teşhisiniz var mı?
-
- Nirvana’dayım
Birincisi, psikolog olarak eğitim bile almış
insanlara yardım eder.. kendisini tamamen yeterli bir insan olarak görür.
Peki, bir sosyopat olduğunuzu yazmıştınız ve doğal olarak şu soru ortaya çıktı: Bu kesin bir teşhis midir, çünkü böyle bir bozukluk gerçekten sağlıklarından şikayet etmez, genel olarak iyi durumdalar ve yanlarında yaşayan insanların durumu kötü.Lisa24: ↑16 Jul 2023, 14:55bu bir utanç meselesi değil, kendim hakkında sadece gerekli gördüğüm bilgileri veriyorum , ve bence bu bilgi gereksiz◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑16 Jul 2023, 14:51Sanırım buradaki her iki kişiden birinin bir teşhisi var.. siz okudukça, onlar ne yazıyor - kafadaki saç hareket ediyor.. yani utanılacak bir şey yok )Lisa24: ↑16 Jul 2023, 12:42 yaklaşık olarak yazıldığı şekliyle evet
Umarım anlarsan anlarsın Teşhislerimi pronfora’da tartışmayacağım
Birincisi, psikolog olarak eğitim bile almış

- Beluga
-
- Orgazm!
Şikayet etmiyorum, sadece bir gerçeği belirtiyorum, bu beni ne üşütüyor ne de ısıtıyor.
bu öyle değil) vakalar çok farklıdır, bu yüzden bir sosyopatı tanımlamak oldukça zordur ve tedavi etmek daha da zordur)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑16 Jul 2023, 15:00 çünkü bu tür bir bozukluğa sahip kişiler aslında sağlıklarından şikayet etmezler, genellikle iyidirler ancak yanlarında yaşayan insanlar kötüdür.
Şikayet etmiyorum, sadece bir gerçeği belirtiyorum, bu beni ne üşütüyor ne de ısıtıyor.
-
- Nirvana’dayım
Öyle demek istiyorum. uzmanlardan yardım almazlar, bu yüzden tespit edilmez, özel bir şey olduğu için değil.Lisa24: ↑16 Jul 2023, 15:03bu öyle değil) vakalar çok farklı, bu yüzden bir sosyopatı tanımlamak oldukça zordur ve tedavi etmek daha da zordur)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑16 Jul 2023, 15:00 çünkü bu tür bir bozukluğa sahip kişiler aslında kendi sağlık durumlarından şikayet etmezler, genel olarak iyidirler ancak yanlarında yaşayan insanlar onlar kötü. n
Şikayet etmiyorum, sadece bir gerçeği belirtiyorum bu ne soğuk ne de sıcak.
- Beluga
-
- Orgazm!
Bu da yanlış)) hitap ediyorlar ve evet özel bir şey değil ama taklit yeteneği bunun sebebi)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑16 Jul 2023, 15:09 Demek istediğim, yardım için uzmanlara başvurmuyorlar, bu yüzden tespit edilemiyor ve bunun özel bir nedeni yok.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 10 months
....Forumlara yalnızca iletişim kurmak için giderim....çeşitli konular hakkında sohbet etmek için.
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 5):
- vesaire, Beluga, Geçit, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Nikk
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post