Haydi sinyal verelim

Güzel fotoğraflar paylaşma
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Sinyal verelim

Post by Lisa24 »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Jul 2023, 20:44 ben olduğumun kanıtı aşağılayıcı, bana gelince, belki birisi benimle aynı fikirde olmayabilir, ancak bir sıra insan görmüyorum kim -bir şeyi kanıtlamak ister.
kabaca konuşursak, ben de herhangi bir zayıflığı hoş karşılamam ve bunu kanıtlamam, ama işin püf noktası şu ki Sen olduğunu kanıtlamana gerek yok, istediğin kişi ol ve bir notla sadece cinsiyetini onayla ve bu konuda erkekleri anlıyorum. Forum spesifiktir, insanlar farklı amaçlar için gelirler, bazıları kabaca söylemek gerekirse mastürbasyon yapmak için. Kabul etmelisiniz ki, bir kadına sevdiğiniz şeyi göstermek başka bir şey, bir sahtekar için başkasınınkiyle göstermek bambaşka bir şeydir. resim))
Bu arada ben de ilk günlerde bundan keyif aldım, evet, sen bir erkeksin )) ve sonra biraz okudum ve anladım))
Eh, bir kadının hiç düşünmeden çekiciliğini ortaya çıkarması ve istendiğinde kağıt parçasının aniden kaybolması gerçekten tuhaf görünüyor.

24 saniye sonra gönderildi:
Lizkkka616, taklit dövme
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
içinde, Zorba Carrie, Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 7 months

Post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Lisa24: 07 Jul 2023, 21:55
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Jul 2023, 20:44 ben olduğumun kanıtı aşağılayıcı, bana gelince, belki birisi benimle aynı fikirde olmayabilir, ama göremiyorum Birilerine bir şeyler kanıtlamak isteyen insan kuyrukları.
kabaca konuşursak, her türlü zayıflığı da hoş karşılamam ve bunu kanıtlamam ama işin püf noktası işte şu ki, sen olduğunu kanıtlamana gerek yok, istediğin kişi ol ve bir notla sadece cinsiyetini onayla. Ve bu konuda erkekleri anlıyorum. Forum spesifiktir, insanlar farklı amaçlar için gelirler, bazıları kabaca söylemek gerekirse mastürbasyon yapmak için. Kabul etmelisiniz ki, bir kadına sevdiğiniz şeyi göstermek başka bir şey, bir sahtekar için başkasınınkiyle göstermek bambaşka bir şeydir. resim))
Bu arada ben de ilk günlerde bundan keyif aldım, evet, sen bir erkeksin )) ve sonra biraz okudum ve anladım))
Eh, bir kadının hiç düşünmeden çekiciliğini ortaya çıkarması ve istendiğinde kağıt parçasının aniden kaybolması gerçekten tuhaf görünüyor.

24 saniye sonra gönderildi:
Lizkkka616, Mimimi dövmesi
Böyle bir kanıttan sonra kişisel olarak benden nefret edildi, bu yüzden büyülendim şimdi bununla.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 07 Jul 2023, 21:58, edited 1 time in total.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Lisa24, Serg_A
igor.stepochkin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44

Post by igor.stepochkin »

Marinka,
Gerçekten öyle yapardın O halde O zaman erkeksiz olmanın daha iyi olacağına karar verdim ama şimdi erkeksiz gidiyorum. Kişilik bölünmesi.)
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by içinde »

Lizkkka616: 07 Jul 2023, 21:47 ef7ce79d-87d6-4dae-a4f2-e65d10e0910e.jpeg
rynda: 07 Jul 2023, 21:38 i.e. Amını göstermek kolay ama notta sorunlar vardı
Mastürbasyon yapmak güzel, turta :cat1:
şimdi evet!
Lizkkka616
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 2 years 10 months

Post by Lizkkka616 »

Lisa24, teşekkürler😇
Sanırım birdenbire gönderinin konusu "cazibeni göster" idi, ben şahsen bunu atamadım bu fotoğraflar ona)))
Kocamla fotoğraflarım var, bu yüzden onları yayınladım.
Ama kanıtlarla uğraşmak umurumda değil)
Parçayı düşürdüm yukarıdaki kağıt, beyin sikikleri çözüldü mü?)
Beni bırakmadı) Ama umarım sizi tatmin etmişimdir, onun kendine önem verme duygusu)
These users thanked the author Lizkkka616 for the post:
Serg_A
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Post by içinde »

Marinka: 07 Jul 2023, 21:49 Ama aslında burada kadınlar da var ama heteromenler çok az.
kısa süre önce şöyle bir şey yazdınız: "Buradaki tek kadın benim".. şu anda
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 11 months

Post by Geçit »

Lisa24: 07 Jul 2023, 21:55 Bu arada ben de ilk günlerde çok darbe yedim, evet sen erkeksin
Ben de Burada üç kez kafanı karıştırdım. Burada bu forumda kadınların hesapları altında oturan bir adam var. Lisa ismini seviyor.
Üç kez kafam karıştı, üç kez özür diledim. Artık kafanı karıştırmayacağım, yoksa senden hoşlanıyorum. Canlı ve enerji doluyum)
Eğer durum buysa ben lezbiyen değilim. Seni bu anlamda sevmiyorum))))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Lisa24, Serg_A
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!

Post by Lisa24 »

Lizkkka616: 07 Jul 2023, 22:04 Hemen aklıma geldi, gönderinin konusu "cazibeni göster"di, bu fotoğrafları ona şahsen ben atmadım
hımm, atmadım senin hakkında yazmıyorum, yani belirli bir kullanıcı hakkında değil, varsayımsal olarak örnek olarak kastetmiyorum *x)
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
Lizkkka616, Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

\
Marinka: 07 Jul 2023, 21:49 Ama aslında burada kadınlar var ama çok az hetero erkek var.
az önce "Buradaki tek kadın benim" gibi bir şey yazdın.. şu anda
Bunu nereye yazdım? Bana göster.
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Post by içinde »

Lisa24: 07 Jul 2023, 21:55 bir notla basitçe cinsiyetinizi onaylıyorsunuz ve bu konuda erkekleri anlıyorum.
kesinlikle burada onun nasıl olduğunu yazan çok fazla kişi var. sağa sola sikişiyor, hem kocası hem de oğlu onu becerdi ve ona tecavüz etti, her şeyi sevdi ve sanki bir insanla konuşabiliyormuş gibi görünüyordu, ama bu yaratığın cinsiyetinden şüphe etmeye başlıyorsunuz ve forum geçerliliğini kaybediyor çekici. İşte Veronica, kim bu?
Ve siz kızlar, cinsiyetinizi doğrulayarak bu heriflerin gönderilerini yazmalarını sınırlayın.

1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 07 Jul 2023, 22:09 \
rynda:
Marinka: Ama aslında burada kadınlar da var ama heteroseksüel erkekler çok az.
az önce "Buradaki tek kadın benim" gibi bir şey yazdın.. şu anda
Bunu nereye yazdım? Göster bana.
diye yazdı, bence daha doğru ifade şu şekildeydi - "bazen bana öyle geliyor ki buradaki tek kadın benim "Canım istediği sürece bulacağım
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

igor.stepochkin: 07 Jul 2023, 21:58 Marinka,
Bir şekilde erkekler olmadan daha iyi olacağına karar verirdin ama şimdi erkekler olmadan gitmek daha iyi. Kişilik bölünmesi.)
Rahatla, beni hiç ilgilendirmiyorsun. Üstelik bu durum, bu forumdaki tüm hesaplarınız için geçerlidir.

1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
rynda: 07 Jul 2023, 22:11Ben bulacağım
Önce sen bul, sonra bunun hakkında konuşuruz.
Zorba Carrie, Serg_A
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Post by içinde »

Marinka: 07 Jul 2023, 22:14 Önce siz bulun, sonra konuşuruz.
Neden seninle konuşalım
nBazen buradaki tek kadın benmişim gibi hissediyorum.
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!

Post by Lisa24 »

Marinka: 07 Jul 2023, 22:04 Burada üç kez kafanızı karıştıran bendim. Burada bu forumda kadınların hesapları altında oturan bir adam var. Lisa ismini seviyor.
Üç kez kafam karıştı, üç kez özür diledim. Artık kafanı karıştırmayacağım, yoksa senden hoşlanıyorum. Canlı ve enerji doluyum)
Eğer durum buysa ben lezbiyen değilim. Seni bu anlamda sevmiyorum))))
üç kez mi? üç farklı hesaptan mı? O_o
şimdi öğreneceğim))
peki, bu takma adım konusunda şanssız olduğum anlamına geliyor)) ve Lisa olmasam da Alice başarısız bir şekilde kısaltıldı)) Alice olarak adlandırılmalıydı ))
nteşekkür ederim) bu benim canlılığım, şu ana kadar her şey yeni)) sonra kuruyup tembelleşeceğim))

2 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: Şahsen benden nefret ediliyordu bu kadar kanıttan sonra artık bu konuda bir hevesim var.
Üzgünüm.
bir kağıt parçasından nasıl nefret edebilirsin? yazıt? bunlar kesinlikle sapık *x)
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
Geçit, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

rynda: 07 Jul 2023, 22:15
Marinka: 07 Jul 2023, 22:14 Önce siz bulun, sonra bunun hakkında konuşacağız.
Neden seninle konuşalım
n
Genel olarak bazen buradaki tek kadın benmişim hissine kapılıyorum.
Şimdi hatırladım. Bu cümle benim tarafımdan Nisan ayında yazılmıştır.
Burada, fotoğraflar bölümünde manikürle ilgili bir konumuz var. Şubat ayının başında yayınladım ve Nisan ayının sonunda fotoğraflarımı sildim. Üç ay boyunca tek bir kadın bile içeri girmedi. Konu bunca zamandır aktif olmasına rağmen. Erkekler eşlerinin manikür resimlerini oraya asarlardı.
Lizkkka616, Serg_A
igor.stepochkin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44

Post by igor.stepochkin »

Marinka,
Yapmıyorsun benim gibi de ilgileniyor. Ve bir hesabım var. Geçen sonbaharda emekli oldum. Psikiyatri Kraliçesi. SVO’dan merhaba.
Lizkkka616
ön sevişme
ön sevişme

Post by Lizkkka616 »

Lisa24, hiçbir şikayetim yok : daypyat :
Burada pek çok farklı karakterin olduğuna katılıyorum... Başkalarının fotoğraflarının arkasına saklananlar da dahil. Zaten bazı konularda böyle bir karakterin karısının onu fotoğraflarının arkasına saklanırken yakalamasının komik olacağını söylemiştim)
These users thanked the author Lizkkka616 for the post (total 2):
Lisa24, Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

igor.stepochkin: 07 Jul 2023, 22:24 Marinka,
Sen de beni ilgilendirmiyorsun. Ve bir hesabım var. Geçen sonbaharda emekli oldum. Psikiyatri Kraliçesi. SVO’dan merhaba.
Ben de seni canlı gördüğüme sevindim, ama daha fazlası değil. Altı ay önce bu kadar korkmamalıydın. Artık şifrelemenin bir anlamı yoktu.
Ve savaşa dönmenin de bir anlamı yoktu.
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lisa24: 07 Jul 2023, 22:19 Özür dilerim.
üzerinde yazı olan bir kağıt parçasından nasıl nefret edebilirsin? bunlar kesinlikle sapık *x)
kağıt parçasından nefret etmiyorlardı... fotoğrafta manikür yok, kısa tırnaklar onun bir erkek olduğu anlamına gelir)))
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Serg_A
Lizkkka616
ön sevişme
ön sevişme

Post by Lizkkka616 »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Jul 2023, 22:54 fotoğrafta manikür yok, kısa tırnaklar erkek demektir)))
A Bu bir görev mi, ne? Ara sıra görüyorum ki, bütün gün boyunca erkekler spor salonundalar ve kadınlarını kollarında taşıyorlar... Bu tür aptalların büyük bir kısmının amları tırnaktan kısadır ve sanki bir şeymiş gibi ses çıkarırlar. şortlarında yangın hortumu var...
These users thanked the author Lizkkka616 for the post:
Serg_A
RockstarAjansı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Post by RockstarAjansı »

Marinka: 07 Jul 2023, 21:49 ama kişisel olarak yeterince hetero erkeğim yok.
Biz buradayız)
These users thanked the author RockstarAjansı for the post (total 4):
Geçit, Lisa24, Lizkkka616, Zorba Carrie
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!

Post by Lisa24 »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Jul 2023, 22:54 kağıt parçasından nefret etmediler.. fotoğrafta manikür yok, kısa tırnaklar onun erkek olduğunu gösteriyor)))
Benim ellerim de buz değil. manikür olmadan liman yükleme görevlisine benziyorlar *x)
eh, muhtemelen hoş olmayan bir şey evet.
These users thanked the author Lisa24 for the post:
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lisa24: 07 Jul 2023, 23:19
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Jul 2023, 22:54 bir kağıt parçası değil.. fotoğrafta manikür yok, kısa tırnaklar erkek demektir)))
Ellerim de buz değil. manikür olmadan liman yükleme görevlisine benziyorlar *x)
eh, evet
hayır, muhtemelen hoş değil. y Bu benim için sorun değil, fırçalarım ince ve parmaklarım uzun, yani... Hoşuma gitmedi.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Lizkkka616, Serg_A
TannaT
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154
Registered for: 2 years 4 months

Post by TannaT »

Arkadaşlar komplo teorileri üretmeyi bırakın. Bu Seksle ilgili bir Forumdur, yani şu ifadeler burada kabul edilebilir: Siktir et, Siktir et, Dick, Horseradish, Galishche, Pussy, Shove, vb. Önemli olan birbirimize hakaret etmemek. Forum ziyaretçilerinin özel hobilerini eleştirmeyin. Hepimiz Çıplak Maymunlarız. Forum üyelerine saygı göstermeliyiz.
These users thanked the author TannaT for the post:
Lizkkka616
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288

Post by Aşka Dokunmak »

Marinka: 07 Jul 2023, 17:40 İşyerinde sizi karalamak için öncelikle bu forumda kendilerinin ne yaptığını açıklamalısınız. Zor olacağını düşünüyorum. Elbette, eğer bir kişi herhangi bir hışırtıdan titriyorsa, dikkat çekici olmayan kişiliğinin komşularından özel hizmetlere kadar herkesin ilgisini çektiğini düşünüyorsa, o zaman elbette bu tür kaynakların üzerine bile oturmamalıdır. İnan bana, kimsenin sana ihtiyacı yok. Hiç kimse. Herkes sadece kendisiyle ve sevdikleriyle meşgul.
Peki, oldukça mütevazı fotoğraflarını yayınlayan öğretmenlerin heyecanı nereden geldi? spor müsabakaları? Öyle ki işten çıkarılma noktasına geldi. Birisi erotik bir kaynakta vücudunun parçalarını veya (daha da iyisi) yüzlerini bulursa ne olacağını hayal edebiliyorum. Böyle bir vakayı da biliyorum, çocuk sporları antrenörü bir kadının yıllar öncesinden çıplak fotoğraf çekimi yaptığı ortaya çıktı. Misillemelerin bir nedeni vardı. Belki sen ya da ben (bugün) gerçekten kimsenin ilgisini çekmiyoruz. Ve eğer kamusal bir alanda olsaydık, eğitim kurumu gibi küçük bir alanda bile olsa, her adımımız mutlaka birileri tarafından not edilirdi. İnsanlar farklı, sanırım burada da tanınmış kişiler var ama onlar daha mütevazı davranıyorlar. Sonuçta, eğer biraz tökezlerseniz, iyi dilekçiler (ve etrafımızda onlardan çok sayıda var) yeteneklerinin bir kullanım alanını buldukları için mutlu olacaklardır. Kişisel çıkar uğruna bile değil, tamamen ihbar "sanatına" olan ilgi ve sevgiden dolayı. Onların dikkatini zaten deneyimledim. Bu forumda ne yapabilirler? Evet, RKN’ye, savcılığa ve piskoposluğa şikayette bulunmak için onların anladığı şekliyle "halk sağlığını" izleyin. Bizim zamanımızda bu hoş karşılanır.

Ve sinyallere göre Erogen hakkında sorguya çekildim ve o zaman bile daha ilk sayfadan itibaren şüpheler ortaya çıktı.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 4):
Lisa24, Sibiryak89, Serg_A, Kral Kuş
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Sevgiye Dokun: 08 Jul 2023, 09:11
Marinka: 07 Jul 2023, 17:40 İşyerinde ünlü olmanız için öncelikle bu forumda kendilerinin ne yaptığını açıklamanız gerekir. Zor olacağını düşünüyorum. Elbette, eğer bir kişi herhangi bir hışırtıdan titriyorsa, dikkat çekici olmayan kişiliğinin komşularından özel hizmetlere kadar herkesin ilgisini çektiğini düşünüyorsa, o zaman elbette bu tür kaynakların üzerine bile oturmamalıdır. İnan bana, kimsenin sana ihtiyacı yok. Hiç kimse. Herkes sadece kendisiyle ve sevdikleriyle meşgul.
Peki, oldukça mütevazı fotoğraflarını yayınlayan öğretmenlerin heyecanı nereden geldi? spor müsabakaları? Öyle ki işten çıkarılma noktasına geldi. Birisi erotik bir kaynakta vücudunun parçalarını veya (daha da iyisi) yüzlerini bulursa ne olacağını hayal edebiliyorum. Böyle bir vakayı da biliyorum, çocuk sporları antrenörü bir kadının yıllar öncesinden çıplak fotoğraf çekimi yaptığı ortaya çıktı. Misillemelerin bir nedeni vardı. Belki sen ya da ben (bugün) gerçekten kimsenin ilgisini çekmiyoruz. Ve eğer kamusal bir alanda olsaydık, eğitim kurumu gibi küçük bir alanda bile olsa, her adımımız mutlaka birileri tarafından not edilirdi. İnsanlar farklı, sanırım burada da tanınmış kişiler var ama onlar daha mütevazı davranıyorlar. Sonuçta, eğer biraz tökezlerseniz, iyi dilekçiler (ve etrafımızda onlardan çok sayıda var) yeteneklerinin bir kullanım alanını buldukları için mutlu olacaklardır. Kişisel çıkar uğruna bile değil, tamamen ihbar "sanatına" olan ilgi ve sevgiden dolayı. Zaten onların dikkatini üzerimde deneyimledim.

Ve sinyallere göre beni Erogen’de, hatta burada da ilk sayfadan itibaren sorguya çektiler.
Öğretmenlerin heyecanı ve hatta işten çıkarılmaları, bundan sonra hayatlarının daha da kötüleştiği anlamına gelmiyor. Ülkemizde multimilyon dolarlık ve multimilyar dolarlık yolsuzluk skandalları sessizce ve huzur içinde yaşanıyor, işte fotoğraflar. Birkaç gün konuşup unutacaklar. Neyse abartmayın. Bir skandalın gerçekten hayatları mahvedebileceği Avrupa’da yaşamıyoruz. Ve öğretmenlerimiz çok az bir maaşı ve kötü sinir işlerini kaybedecekler. On kez haç çıkarıp şöyle derler: "Teşekkür ederim Tanrım."
Bir kişi şüpheciyse, kolayca ilham alıyorsa ve başkalarının görüşlerine bağımlıysa, o zaman evet. Yukarıda böyle insanları yazmıştım, yoksa buraya hiç gelmemeleri lazım.
Artık yaşıyoruz ve evdeki, girişteki, hatta civardaki komşularımızı bile tanımıyoruz. Bunu öğrenebilirdik ama umurumuzda değil. İş yerinde de aynı, çevremizde de aynı.
Herkesin kendi kişiliğiyle ilgilendiğini düşünen insanlar var ama çoğunluk, kimsenin onlarla ilgilenmediğini anlıyor.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Lizkkka616, Sibiryak89, Serg_A
Alyoşa
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Post by Alyoşa »

Marinka: 08 Jul 2023, 09:35
Marinka: 07 Jul 2023, 17:40 İşyerinde ünlü olmanız için öncelikle bu forumda kendilerinin ne yaptığını açıklamanız gerekir. Zor olacağını düşünüyorum. Elbette, eğer bir kişi herhangi bir hışırtıdan titriyorsa, dikkat çekici olmayan kişiliğinin komşularından özel hizmetlere kadar herkesin ilgisini çektiğini düşünüyorsa, o zaman elbette bu tür kaynakların üzerine bile oturmamalıdır. İnan bana, kimsenin sana ihtiyacı yok. Hiç kimse. Herkes sadece kendisiyle ve sevdikleriyle meşgul.
Peki, oldukça mütevazı fotoğraflarını yayınlayan öğretmenlerin heyecanı nereden geldi? spor müsabakaları? Öyle ki işten çıkarılma noktasına geldi. Birisi erotik bir kaynakta vücudunun parçalarını veya (daha da iyisi) yüzlerini bulursa ne olacağını hayal edebiliyorum. Böyle bir vakayı da biliyorum, çocuk sporları antrenörü bir kadının yıllar öncesinden çıplak fotoğraf çekimi yaptığı ortaya çıktı. Misillemelerin bir nedeni vardı. Belki sen ya da ben (bugün) gerçekten kimsenin ilgisini çekmiyoruz. Ve eğer kamusal bir alanda olsaydık, eğitim kurumu gibi küçük bir alanda bile olsa, her adımımız mutlaka birileri tarafından not edilirdi. İnsanlar farklı, sanırım burada da tanınmış kişiler var ama onlar daha mütevazı davranıyorlar. Sonuçta, eğer biraz tökezlerseniz, iyi dilekçiler (ve etrafımızda onlardan çok sayıda var) yeteneklerinin bir kullanım alanını buldukları için mutlu olacaklardır. Kişisel çıkar uğruna bile değil, tamamen ihbar "sanatına" olan ilgi ve sevgiden dolayı. Zaten onların dikkatini üzerimde deneyimledim.

Ve sinyallere göre beni Erogen’de, hatta burada da ilk sayfadan itibaren sorguya çektiler.
Öğretmenlerin heyecanı ve hatta işten çıkarılmaları, bundan sonra hayatlarının daha da kötüleştiği anlamına gelmiyor. Ülkemizde multimilyon dolarlık ve multimilyar dolarlık yolsuzluk skandalları sessizce ve huzur içinde yaşanıyor, işte fotoğraflar. Birkaç gün konuşup unutacaklar. Neyse abartmayın. Bir skandalın gerçekten hayatları mahvedebileceği Avrupa’da yaşamıyoruz. Ve öğretmenlerimiz çok az bir maaşı ve kötü sinir işlerini kaybedecekler. On kez haç çıkarıp şöyle derler: "Teşekkür ederim Tanrım."
Bir kişi şüpheciyse, kolayca ilham alıyorsa ve başkalarının görüşlerine bağımlıysa, o zaman evet. Yukarıda böyle insanları yazmıştım, yoksa buraya hiç gelmemeleri lazım.
Artık yaşıyoruz ve evdeki, girişteki, hatta civardaki komşularımızı bile tanımıyoruz. Bunu öğrenebilirdik ama umurumuzda değil. İş yerinde de aynı, etrafımızda da aynı.
Herkesin kendi kişiliğiyle ilgilendiğini düşünen insanlar var ama çoğunluk, kimsenin onlarla ilgilenmediğini anlıyor.
peki, "kuruş" maaş kaybı ve "unutma" konusunu bilmiyorum - ilk olarak, bölgelerde bu, bölge ortalamasıyla oldukça orantılı bir maaş olabilir ve ikincisi, nüfusun yoğun olduğu bir bölgede bir milyondan az insan varsa, önemli ölçüde daha az haber akışı olur ve skandalın tadı çok uzun sürer
Üçüncüsü, insanlar iki yüzlü pisliklerdir; kendileri böyle forumlara otursunlar, sağa sola sikişsinler ama çocuğunun okuduğu okulda öğretmenin kişiliği etkilendiği andan itibaren - iffet ve kutsallığın şartları kendini asmak gibidir - öğretmeni sikecekler, rezil edecekler ona çevrimiçi, öğretmen mesleği tamamen bırakana kadar haber akışını destekleyecekler
These users thanked the author Alyoşa for the post (total 4):
Lizkkka616, Serg_A, Aşka Dokunmak, Kral Kuş
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Post by |_nadiren_| »

Marinka, yaklaşık bir ay önce iki gerçek vakayı anlattım hayatımdan. Konu kuruşluk maaşlarla ilgili değildi, ancak tehdit altındaki belirli sorunlar vardı. Deanon’un son derece istenmeyen olduğu bazı alanlar olduğu doğru.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

|_retko_|: 08 Jul 2023, 12:35 Marinka, yaklaşık bir ay önce burada hayatımdan iki gerçek vakayı anlattım. Konu kuruşluk maaşlarla ilgili değildi, ancak tehdit altındaki belirli sorunlar vardı. Doğru, deanon’un son derece istenmeyen olduğu belirli alanlar var.
Burada açıklayın.
Ve genel olarak, Bu olayı ben ve herkes biliyor. Kız bir adamla mesajlaşıp konuşurken kocası bunu öğrendi ve onu ormana götürüp ellerini kesti. Onu öldürmedi, hastaneye götürdü. Şu anda onun durumu nasıl bilmiyorum ama sonra çok ünlü oldu, kendi blogunu yönetti ve ona 13 puan verildi.
Eğer yazışmasaydı elleri sağlam olurdu, ama kocası yapmazsa hapiste olurdum.
Geçenlerde karısını yakan bir adamı gösterdiler. Sanırım ona 6 yıl verdiler. Şimdi ararsanız bu türden yüzlerce, belki de binlerce trajik vaka bulabilirsiniz ve biz burada vatana ihanetin sanal olup olmadığına karar verirken, gerçek hayatta da kıskançlık cinayetleri işleniyor.
Yani, sadece bu değil fotoğraflar sorun yaratabilir ama aynı zamanda bu tür kaynaklara sahip olmak ve karşı cinsle iletişim kurmak da sorun yaratabilir.
Şu anda kaç dolandırıcının boşandığını hesaba katarsanız, bu tür kaynakları atlayanlar ben de sorun yaşıyorum.
Görünüşe göre telefon numaram dolandırıcılar tarafından ele geçirilmiş ve iki haftadır beni arıyorlar, ya devlet hizmetlerinden ya da polis memuru ve tabii ki banka güvenlik görevlisi gibi davranarak. Bununla ilgili ayrı bir konu açabilirsiniz.
Sonuç olarak yetişkinlerin de sorunların olabileceğini anlaması gerektiğini yazabilirsiniz. Önem derecelerini değerlendirin ve buna ihtiyaç duyup duymadıklarına karar verin.

9 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 08 Jul 2023, 09:35
Peki, spor müsabakalarıyla ilgili oldukça mütevazı fotoğraflarını yayınlayan öğretmenler arasında bu kadar heyecan nerede var? ? Öyle ki işten çıkarılma noktasına geldi. Birisi erotik bir kaynakta vücudunun parçalarını veya (daha da iyisi) yüzlerini bulursa ne olacağını hayal edebiliyorum. Böyle bir vakayı da biliyorum, çocuk sporları antrenörü bir kadının yıllar öncesinden çıplak fotoğraf çekimi yaptığı ortaya çıktı. Misillemelerin bir nedeni vardı. Belki sen ya da ben (bugün) gerçekten kimsenin ilgisini çekmiyoruz. Ve eğer kamusal bir alanda olsaydık, eğitim kurumu gibi küçük bir alanda bile olsa, her adımımız mutlaka birileri tarafından not edilirdi. İnsanlar farklı, sanırım burada da tanınmış kişiler var ama onlar daha mütevazı davranıyorlar. Sonuçta, eğer biraz tökezlerseniz, iyi dilekçiler (ve etrafımızda onlardan çok sayıda var) yeteneklerinin bir kullanım alanını buldukları için mutlu olacaklardır. Kişisel çıkar uğruna bile değil, tamamen ihbar "sanatına" olan ilgi ve sevgiden dolayı. Zaten onların dikkatini üzerimde deneyimledim.

Artık yaşıyoruz ve evdeki, girişteki, hatta civardaki komşularımızı bile tanımıyoruz. Bunu öğrenebilirdik ama umurumuzda değil. İş yerinde de aynı, etrafımızda da aynı.
peki, "kuruş" maaş kaybı ve "unutma" konusunu bilmiyorum - ilk olarak, bölgelerde bu, bölge ortalamasıyla oldukça orantılı bir maaş olabilir ve ikincisi, nüfusun yoğun olduğu bir bölgede bir milyondan az insan varsa, önemli ölçüde daha az haber akışı olur ve skandalın tadı çok uzun sürer
Üçüncüsü, insanlar iki yüzlü pisliklerdir; kendileri bu tür forumlara oturun, sağa sola sikişin, ama çocuğunun okuduğu okulda öğretmenin kişiliği etkilendiğinde - iffet ve kutsallık için gerekenler kendinizi asmak gibidir - öğretmeni becerecekler, onu sikecekler. internette ona zorbalık yaparlarsa, öğretmen mesleği tamamen bırakana kadar haber akışını destekleyecekler
Peki, ne skandalı? Hangi biçimde? Peki, fotoğrafı gördük ve tanıdık, peki sırada ne var? Adamın biri burada ne yaptığını karısına nasıl açıklayacağını ya da karısının kocasına nasıl açıklayacağını gördü. Hayal edemiyorum. Peki tam olarak neyi tartışacaklar?
Sibiryak89, Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 08 Jul 2023, 14:46
Marinka, yaklaşık bir ay önce burada hayatımdan iki gerçek vakayı anlattım. Konu kuruşluk maaşlarla ilgili değildi, ancak tehdit altındaki belirli sorunlar vardı. Doğru, Deanon’un son derece istenmeyen olduğu bazı alanlar var.
ve kendisine 13 puan verildi.
Eğer yazışmasaydı, o zaman yapardı Keşke elleri sağlam olsaydı ve kocası hapiste olmasaydı.
Marinka, iyi misin?.. bu Margarita Gracheva’nın hikayesi, kimseyle yazışmıyordu. Kocasının asılsız kıskançlığı ve istismarıydı, boşanmak istediğinde onu ormana götürdü ve özellikle sadist bir şekilde ellerini kesti - tüm bu süre boyunca onu bilinçli kalmaya zorladı ve kemikleri yavaşça ezdi. ellerinden. nHapsedildiğinde suçunu asla kabul etmedi. Bu tür insanlar asla eylemlerinin sorumluluğunu almazlar. Onlarla birlikte, etraflarındaki herkes her zaman suçludur.

Onu hapse atmazdım, aynı şekilde ellerinin yavaşça ve acı verici bir şekilde kesilmesini isterdim ve sonra bu durumda hayatta kalabilmek için kimsesiz yalnız bırakıldı.
Serg_A
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 15:11
Marinka: 08 Jul 2023, 14:46
|_retko_|: 08 Jul 2023, 12:35 Marinka, yaklaşık bir ay önce burada hayatımdan iki gerçek vakayı anlattım. Konu kuruşluk maaşlarla ilgili değildi, ancak tehdit altındaki belirli sorunlar vardı. Doğru, Deanon’un son derece istenmeyen olduğu bazı alanlar var.
ve kendisine 13 puan verildi.
Eğer yazışmasaydı, o zaman yapardı Keşke elleri sağlam olsaydı ve kocası hapiste olmasaydı.
Marinka, iyi misin?.. bu Margarita Gracheva’nın hikayesi, kimseyle yazışmıyordu. Kocasının asılsız kıskançlığı ve istismarıydı, boşanmak istediğinde onu ormana götürdü ve özellikle sadist bir şekilde ellerini kesti - tüm bu süre boyunca onu bilinçli kalmaya zorladı ve kemikleri yavaşça ezdi. ellerinden. nHapsedildiğinde suçunu asla kabul etmedi. Bu tür insanlar asla eylemlerinin sorumluluğunu almazlar. Onlarla birlikte, etraflarındaki herkes her zaman suçludur.

Onu hapse atmazdım, aynı şekilde ellerinin yavaşça ve acı verici bir şekilde kesilmesini isterdim ve sonra Böyle bir durumda hayatta kalabilmek için kimsesiz kaldı.
Bir adamla yazışıyordu. Ve onun hakkında değil, onun hakkında yazdım. Bu, görünüşte masum olan şeylerin nasıl bitebileceğinin bir örneğidir.
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 08 Jul 2023, 15:38
Marinka: 08 Jul 2023, 14:46 ve ona 13 verdiler.
Eğer yazışmasaydı, o zaman eller güvende olsaydı kocası hapiste olmazdı.

Onu hapse atmazdım, aynı şekilde ellerinin yavaşça ve acı verici bir şekilde kesilmesini isterdim ve sonra Böyle bir durumda hayatta kalabilmek için kimsesiz kaldı.
Bir adamla yazışıyordu. Ve onun hakkında değil, onun hakkında yazdım. Bu, görünüşte masum olan şeylerin nasıl bitebileceğinin bir örneği.
Bu tür ayrıntıları bilmiyorum ama bir istismarcının bir nedene ihtiyacı olmadığını biliyorum , herhangi bir nedenle aynısını ona yapardı ve bir nedene ihtiyacı yoktu. Sadece içindeki şeytanları serbest bırakmak için bir nedene ihtiyacı vardı.

3 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Marinka: 08 Jul 2023, 14:46 ve ona 13 verdiler.
Eğer yazışmamış olsaydı o zaman elleri sağlam olurdu ve kocası hapiste olmazdı.

Bir adamla yazışıyordu. Ve onun hakkında değil, onun hakkında yazdım. Bu, görünüşte masum olan şeylerin nasıl bitebileceğinin bir örneği.
Kimseyle yazışmıyordu!

Ne Kadar Masum Akıl sağlığı yerinde olan insanlar arasında olaylar en fazla boşanmayla sonuçlanır ve bir psikopat eline bıçak ya da balta alır. Şiddeti meşrulaştırmaya gerek yok. Şiddet hiçbir sebeple meşrulaştırılamaz.
Aşka Dokunmak
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 15:59
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 15:11 Marinka, iyi misin? . Bu Margarita Gracheva’nın hikayesi, kimseyle yazışmıyordu. Kocasının asılsız kıskançlığı ve istismarıydı, boşanmak istediğinde onu ormana götürdü ve özellikle sadist bir şekilde ellerini kesti - tüm bu süre boyunca onu bilinçli kalmaya zorladı ve kemikleri yavaşça ezdi. ellerinden. nHapsedildiğinde suçunu asla kabul etmedi. Bu tür insanlar asla eylemlerinin sorumluluğunu almazlar. Onlarla birlikte, etraflarındaki herkes her zaman suçludur.

Bu tür ayrıntıları bilmiyorum ama bir istismarcının bir nedene ihtiyacı olmadığını biliyorum , herhangi bir nedenle aynısını ona yapardı ve bir nedene ihtiyacı yoktu. Sadece içindeki şeytanları serbest bırakmak için bir nedene ihtiyacı vardı.
Bu onunla ilgili değil. Onlarla mesajlaştığı için ellerini kesmeye gitti. Ellerin saatlerce kademeli olarak kesilmesiyle ilgili yazdıkları doğru olamaz, hayatta kalamazdı. Şoktan ölürdüm. Ve onu da hastaneye götürdü. Büyük olasılıkla kişi kıskançtır, ancak içten içe bir suçlu değildir.
Onu haklı çıkarmıyorum. Değişmeden önce düşünmeniz yeterli.
Ve elbette çok fazla şiddet var ve bunu farklı konularda birden fazla yazdım. Bu tür şiddet, kadınların eski kocaları tarafından öldürülmesi, boşanmanın zaten var olduğu ve hatta üzerinden zaman geçtiği zaman. Henüz bir ilişki yokken şiddet. Orada beni hiç desteklemedin.
Şiddet hakkında bir konu açmak istersen. Ancak bu bayanın durumu çok belirsiz. Her zaman bir ilişki varsa bunun sadakat anlamına geldiğini yazdım. Bu elbette sadakatsiz kişilere şiddet uygulanması gerektiği anlamına gelmez. Sadece bu oluyor ve olacak ve bunu değiştirmeden önce milyonlarca kez düşünmeniz gerekiyor.
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 08 Jul 2023, 16:11
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 15:59

Bir erkekle yazışıyordu. Ve onun hakkında değil, onun hakkında yazdım. Bu, görünüşte masum olan şeylerin nasıl bitebileceğinin bir örneği.
Bu onunla ilgili değil. Onlarla mesajlaştığı için ellerini kesmeye gitti. Ellerin saatlerce kademeli olarak kesilmesiyle ilgili yazdıkları doğru olamaz, hayatta kalamazdı. Şoktan ölürdüm. Ve onu da hastaneye götürdü. Büyük olasılıkla kişi kıskançtır, ancak içten içe bir suçlu değildir.
Ve elbette çok fazla şiddet var ve bunu farklı konularda birden fazla yazdım. Bu tür şiddet, kadınların eski kocaları tarafından öldürülmesi, boşanmanın zaten var olduğu ve hatta üzerinden zaman geçtiği zaman. Henüz bir ilişki yokken şiddet. Orada beni hiç desteklemedin.
Şiddet hakkında bir konu açmak istersen. Ancak bu bayanın durumu çok belirsiz. Her zaman bir ilişki varsa bunun sadakat anlamına geldiğini yazdım. Bu elbette sadakatsiz kişilere şiddet uygulanması gerektiği anlamına gelmez. Sadece bu oluyor ve olacak ve değişmeden önce milyon kez düşünmeniz gerekiyor.
Biriyle yazıştığının yazdığı makaleden alıntı yapın. Onu haklı çıkaran sensin. O bir sadist ve saldırgandır. Kesmedi, baltayla doğradı ve ondan önce de çeşitli kaynaklarda kanayan bir kişinin ne kadar süre bilinçli kalabileceğini araştırdı.

Peki ona neden “bu hanımefendi” diyorsunuz? ? Bu kadar öfke nereden geliyor?.. empatiniz, şefkatiniz nerede? O orada değil mi??? onlar. birinin ellerini kesmenin doğru olduğunu mu düşünüyorsun!!?? Ve sonra bu sakat ellerin yardımıyla iki çocuk büyütmek zorunda kalıyor, oğlanlar... Şok oldum... senden.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 08 Jul 2023, 16:21, edited 1 time in total.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 5 months

Post by vesaire »

Ne tutkular... Marinka beni dehşete düşürdü. )
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 16:16
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 15:59 Bu tür ayrıntıları bilmiyorum , ama biliyorum ki istismarcının bir nedene ihtiyacı yok, hangi sebeple olursa olsun aynısını ona da yapardı ve bir nedene de ihtiyacı yoktu. Sadece içindeki şeytanları serbest bırakmak için bir nedene ihtiyacı vardı.
Şiddet hakkında bir konu açmak istersen. Ancak bu bayanın durumu çok belirsiz. Her zaman bir ilişki varsa bunun sadakat anlamına geldiğini yazdım. Bu elbette sadakatsiz kişilere şiddet uygulanması gerektiği anlamına gelmez. Sadece bu oluyor ve olacak ve değişmeden önce milyon kez düşünmeniz gerekiyor.
Biriyle yazıştığının yazdığı makaleden alıntı yapın. Onu haklı çıkaran sensin. O bir sadist ve saldırgandır. Kesmedi, baltayla doğradı ve ondan önce de çeşitli kaynaklarda kanayan bir kişinin ne kadar süre bilinçli kalabileceğini araştırdı.

Peki ona neden “bu hanımefendi” diyorsunuz? ? Bu kadar öfke nereden geliyor?.. empatiniz, şefkatiniz nerede? O orada değil mi??? onlar. birinin ellerini kesmenin doğru olduğunu mu düşünüyorsun!!?? Ve sonra bu sakat ellerin yardımıyla iki çocuk büyütmek zorunda kalıyor, erkek çocuklar.. Şok oldum.. sizden.
Röportajlarında sağa sola dağıttığını ve aniden çok ünlü olduğunu kendisi söyledi. Bu hanımefendi, çünkü o bir beyefendi değil.
Ayrıca elimde ne var ne yok diye yazmaya gerek yok.
Kızgınsın. Sakin ol.
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Özellikle Margarita Gracheva’nın hikayesini ve birkaç makaleyi yeniden okudum. Hiçbiri!!!! ihanetten söz ediyor. Görünüşe göre bu bilgi, zaten zor bir yaşam durumu içinde olan masum bir insanı karalamak için havadan veya internetteki nefret dolu yorumlardan alınmış *x)

Gönderildi 52 saniye sonra:
Marinka:
◊_NeBo[_Na_ ]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 16:16

Peki ona neden “bu hanımefendi” diyorsunuz? ? Bu kadar öfke nereden geliyor?.. empatiniz, şefkatiniz nerede? O orada değil mi??? onlar. birinin ellerini kesmenin doğru olduğunu mu düşünüyorsun!!?? Ve sonra bu sakat ellerin yardımıyla iki çocuk büyütmek zorunda kalıyor oğlanlar.. Şok oldum.. senden.
Röportajlarda bunu sağa sola dağıtarak birdenbire çok meşhur olduğunu kendisi anlattı. Bu hanımefendi, çünkü o bir beyefendi değil.
Kızgınsın. Sakin olun.
duyduğunuz veya okuduğunuz yerin bağlantısını gönderin
Arianna
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 16:41 Özellikle Margarita Gracheva’nın hikayesini ve birkaç makaleyi yeniden okudum. Hiçbiri!!!! ihanetten söz ediyor. Görünüşe göre bu bilgi, zaten zor bir yaşam durumu içinde olan masum bir insanı karalamak için havadan veya internetteki nefret dolu yorumlardan alınmış *x)

Marinka:
◊_NeBo[_Na_ ]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 16:16 biriyle yazıştığının yazdığı makaleyi alıntıla. Onu haklı çıkaran sensin. O bir sadist ve saldırgandır. Kesmedi, baltayla doğradı ve ondan önce de çeşitli kaynaklarda kanayan bir kişinin ne kadar süre bilinçli kalabileceğini araştırdı.

Peki ona neden “bu hanımefendi” diyorsunuz? ? Bu kadar öfke nereden geliyor?.. empatiniz, şefkatiniz nerede? O orada değil mi??? onlar. birinin ellerini kesmenin doğru olduğunu mu düşünüyorsun!!?? Ve sonra bu sakat ellerin yardımıyla iki çocuk büyütmek zorunda kalıyor oğlanlar.. Şok oldum.. senden.
Röportajlarda bunu sağa sola dağıtarak birdenbire çok meşhur olduğunu kendisi anlattı. Bu hanımefendi, çünkü o bir beyefendi değil.
Kızgınsın. Sakin olun.
Duyduğunuz veya okuduğunuz yerin bağlantısını gönderin
Bu birkaç yıl önce de aynıydı. İsterseniz onunla bir röportaj arayın. Veya ona kendin sor. O bir blog yazarı. Sor, sanırım o sana söyleyecektir.
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 08 Jul 2023, 16:49
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 16:41 Özellikle Margarita Gracheva’nın hikayesini ve birkaç makaleyi yeniden okudum. Hiçbiri!!!! ihanetten söz ediyor. Görünüşe göre bu bilgi, zaten zor bir yaşam durumu içinde olan masum bir insanı karalamak için havadan veya internetteki nefret dolu yorumlardan alınmış *x)

Marinka: Kendisi röportajlarda şunları söyledi: sağa sola dağıldı ve birdenbire çok meşhur oldu. Bu hanımefendi, çünkü o bir beyefendi değil.
Kızgınsın. Sakin olun.
Duyduğunuz veya okuduğunuz yerin bağlantısını gönderin
Bu birkaç yıl önce de aynıydı. İsterseniz onunla bir röportaj arayın. Veya ona kendin sor. O bir blog yazarı. Sor, sanırım o sana söyler.
O halde hiçbir şey okumamış veya görmemişsindir. Başka sorum yok.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 16:50
Marinka: 08 Jul 2023, 16:49
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 16:41 Hikâyeyi özellikle yeniden okudum Margarita Gracheva’nın ve çeşitli makalelerin. Hiçbiri!!!! ihanetten söz ediyor. Görünüşe göre bu bilgi, zaten zor bir yaşam durumu içinde olan masum bir insanı karalamak için havadan veya internetteki nefret dolu yorumlardan alınmış *x)

Gönderildi 52 saniye sonra: bağlantıyı duyduğunuz veya okuduğunuz yere gönderin
Bu birkaç yıl önceydi. İsterseniz onunla bir röportaj arayın. Veya ona kendin sor. O bir blog yazarı. Sor, sanırım o sana söyler.
Şimdi beni trollüyor musun? Çarpık çıktı.
Sana Rusça yazdım. Eğer ilgileniyorsanız, arayın. Veya ona kendin sor. Nasıl ve ne olduğunu o daha iyi biliyor.
Hakkımda ne tür şikayetler olduğunu araştırıp sormak istemez misiniz?
Serg_A
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 08 Jul 2023, 16:52
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 Jul 2023, 16:50
Marinka: 08 Jul 2023, 16:49 Bu birkaç yıl önceydi. İsterseniz onunla bir röportaj arayın. Veya ona kendin sor. O bir blog yazarı. Sor, sanırım o sana söyler.
Şimdi beni trollüyor musun? Çarpık çıktı.
Sana Rusça yazdım. Eğer ilgileniyorsanız, arayın. Veya ona kendin sor. Nasıl ve ne olduğunu daha iyi biliyor.
Arayıp bana karşı hangi şikayetlerin olduğunu sormak istemez misin?
Zaten her şeyi buldum ve yukarıda yazdım. Aldattı diye bir şey yok. Gerçeği yazmıyorsun ve bu kıza karşı açıkça öfke duyuyorsun.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Güzel fotoğraflar”