Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Uzun zaman önce, erkekler seks yaparken (oraldan anal sekse kadar) heyecanlandığımı fark ettim. Hele ki ben bu işin içindeysem
Öyle bir cinsel deneyim yaşadım ki ama bu, katılımcıların hiçbiriyle ciddi bir ilişkiye yol açmadı. Böyle bir adamla yeterli ve kalıcı bir ilişki içinde olmanın ve düzenli olarak üçlü seks yapmanın gerçekçi olup olmadığını merak ediyorum: ikimiz için birini bir kereliğine kiralamak mı, yoksa yine bu konuyla ilgilenen kalıcı bir "arkadaş" edinmek mi?
Böyle bir ilişki deneyiminiz olup olmadığını ve bunun ne kadar başarılı olduğunu paylaşın.
Bu konuyu beğenmeyenler lütfen geçsin. Özellikle olumsuzlukla. Zaten kimseye bir şey kanıtlamayacaksın, sadece zamanını boşa harcayacaksın.
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 30):
Uzun zaman önce, erkekler seks yaparken (oraldan anal sekse kadar) heyecanlandığımı fark ettim. Hele ki ben bu işin içindeysem :) Öyle bir cinsel deneyim yaşadım ki ama bu, katılımcıların hiçbiriyle ciddi bir ilişkiye yol açmadı. Böyle bir adamla yeterli ve kalıcı bir ilişki içinde olmanın ve düzenli olarak üçlü seks yapmanın gerçekçi olup olmadığını merak ediyorum: ikimiz için birini bir kereliğine kiralamak mı, yoksa yine bu konuyla ilgilenen kalıcı bir "arkadaş" edinmek mi?
Böyle bir ilişki deneyiminiz olup olmadığını ve bunun ne kadar başarılı olduğunu paylaşın.
Bu konuyu beğenmeyenler lütfen geçsin. Özellikle olumsuzlukla. Zaten kimseye bir şey kanıtlamayacaksın, sadece zamanını boşa harcayacaksın.
ilovebiboys: ↑20 Sep 2023, 15:33
Mishanea, ben bir generalim) ve bunu yine de yapabilirim) hamleye uymak ve pasa hakim olmak muhtemelen en iyi yoldur :)
Kahretsin, avatarın konuya çok uygun. Büyük olasılıkla en iyi seçeneği ifade ediyor. Yoksa yanılıyor muyum? Özellikle aynı yaş grubunda olduğumuz için belki özel mesajla devam edebiliriz?
[quote=ilovebiboys post_id=259410 time=1695213215 user_id=19082] Mishanea, ben bir generalim) ve bunu yine de yapabilirim) hamleye uymak ve pasa hakim olmak muhtemelen en iyi yoldur :) [/quote]
Kahretsin, avatarın konuya çok uygun. Büyük olasılıkla en iyi seçeneği ifade ediyor. Yoksa yanılıyor muyum? Özellikle aynı yaş grubunda olduğumuz için belki özel mesajla devam edebiliriz?
Mishanea, ben bir generalim) ve yine de oyuna itaat edebilirim ve pasa hakim olmak muhtemelen en iyi yoldur :)
Kahretsin, avatarın konuya çok uygun. Büyük olasılıkla en iyi seçeneği ifade ediyor. Yoksa yanılıyor muyum? Belki PM’de devam edebiliriz, özellikle de aynı yaş grubunda olduğumuza göre?
evet, tahmin ettiniz))
neden PM’de - ortağın var mı, bir iş teklifim var mı? :)
[quote=Mishanea post_id=259414 time=1695213450 user_id=20667] [quote=ilovebiboys post_id=259410 time=1695213215 user_id= 19082] Mishanea, ben bir generalim) ve yine de oyuna itaat edebilirim ve pasa hakim olmak muhtemelen en iyi yoldur :) [/quote ]
Kahretsin, avatarın konuya çok uygun. Büyük olasılıkla en iyi seçeneği ifade ediyor. Yoksa yanılıyor muyum? Belki PM’de devam edebiliriz, özellikle de aynı yaş grubunda olduğumuza göre? [/quote] evet, tahmin ettiniz)) neden PM’de - ortağın var mı, bir iş teklifim var mı? :)
ilovebiboys: ↑20 Sep 2023, 15:41
evet, doğru tahmin ettiniz))
neden PM’de - benim için bir iş teklifiniz var mı?
I’ Bu konuyla ilgilenen bir kızla mmf deneyimini tartışmak ilgimi çekiyor. Ve sadece ilgilenmekle kalmadı, aynı zamanda denedi. Konuşacak bir şeyimiz olduğunu düşünüyorum ama elbette bu herkesin önünde yapılacak bir konuşma değil. PM’den yazalım mı?
[quote=ilovebiboys post_id=259416 time=1695213681 user_id=19082] evet, doğru tahmin ettiniz)) neden PM’de - benim için bir iş teklifiniz var mı? [/quote]
I’ Bu konuyla ilgilenen bir kızla mmf deneyimini tartışmak ilgimi çekiyor. Ve sadece ilgilenmekle kalmadı, aynı zamanda denedi. Konuşacak bir şeyimiz olduğunu düşünüyorum ama elbette bu herkesin önünde yapılacak bir konuşma değil. PM’den yazalım mı?
Karısı için bir sevgilinin seçimi çok uzun zaman aldı, tüm adaylardan sadece üçü "yattı" ve yalnızca üçüncüsü kalıcı oldu (1,5 yıldan fazla bir süredir bu yerde ve artık yok) onu değiştirme arzusu var ve muhtemelen zaten bir yerlerde aile haline gelmiştir ) Rezervasyon yapacağım, birlikte yaşamıyoruz....kendi ailesi var (ama mizaç olarak öyle) karıma çok benziyorlar...her zaman seksten yoksunlar....- sakin değil bu yüzden mümkün olduğunca sık buluşuyoruz veya vakit geçiriyoruz) yavaş yavaş sevgilim oldu
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Karısı için bir sevgilinin seçimi çok uzun zaman aldı, tüm adaylardan sadece üçü "yattı" ve yalnızca üçüncüsü kalıcı oldu (1,5 yıldan fazla bir süredir bu yerde ve artık yok) onu değiştirme arzusu var ve muhtemelen zaten bir yerlerde aile haline gelmiştir :)) Rezervasyon yapacağım, birlikte yaşamıyoruz....kendi ailesi var (ama mizaç olarak öyle) karıma çok benziyorlar...her zaman seksten yoksunlar....- sakin değil :) bu yüzden mümkün olduğunca sık buluşuyoruz veya vakit geçiriyoruz) yavaş yavaş sevgilim oldu
Evli bir çiftle ikili deneyim yaşadım. Benim için ve onlar için bu yeni bir şey öğrenmekti. Başlatıcı bir kızdı. Bu onu çok heyecanlandırdı. Kocamı kayışla bağlayarak başladım. Ve sonra üçlü istedim . Bir kereden fazla tanıştık, herkes her şeyi beğendi.
These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post:
Evli bir çiftle ikili deneyim yaşadım. Benim için ve onlar için bu yeni bir şey öğrenmekti. Başlatıcı bir kızdı. Bu onu çok heyecanlandırdı. Kocamı kayışla bağlayarak başladım. Ve sonra [url=viewforum.php?f=34]üçlü[/url] istedim . Bir kereden fazla tanıştık, herkes her şeyi beğendi.
Solgans1970: ↑17 Jun 2023, 20:39
Bu tür ilişkiler yaşayan kızların fikirleriyle ilgileniyor musunuz?
ille de değil) daha da fazla ilgileniyorsunuz erkeklerin görüşüne göre. Peki böyle bir ilişkiyi nasıl buldunuz? Her şey sadece seksle mi sınırlıydı yoksa daha fazlasına dönüşen bir tür bağlılık mı gelişti vs... Bununla ilgili herhangi bir kıskançlık veya başka sorunlar var mıydı?
Öncelikle erkekler birbirleriyle birlikte olmalı ve ilişkilerini çözmeli! Ve sonra arkadaşınızın izniyle onu da bağlayın! Tabii onun rızasıyla ve bunu itiraf etme cesareti varsa!
These users thanked the author Esinti for the post:
[quote=ilovebiboys post_id=215791 time=1687023771 user_id=19082] [quote=Solgans1970 post_id=215788 time=1687023597 user_id= 18864] Bu tür ilişkiler yaşayan kızların fikirleriyle ilgileniyor musunuz? [/quote]
ille de değil) daha da fazla ilgileniyorsunuz erkeklerin görüşüne göre. Peki böyle bir ilişkiyi nasıl buldunuz? Her şey sadece seksle mi sınırlıydı yoksa daha fazlasına dönüşen bir tür bağlılık mı gelişti vs... Bununla ilgili herhangi bir kıskançlık veya başka sorunlar var mıydı? [/quote] Öncelikle erkekler birbirleriyle birlikte olmalı ve ilişkilerini çözmeli! Ve sonra arkadaşınızın izniyle onu da bağlayın! Tabii onun rızasıyla ve bunu itiraf etme cesareti varsa!
Eğer mmf’yi ararsan, seks arkadaşlık sitelerinde bulursun. Gay barlarda ve saunalarda biseksüel partiler var. ve eşcinseller bazen eğlenmekten çekinmezler. Bir BDSM partisinde önce partnerim, sonra da baskın kişi tarafından kıçımdan sikildim. BDSM temasında çok sayıda mmf var, bunlar daha çok bükülmeye benziyor, ama yine de. Bütün bunların hoşuma giden tarafı bunu partnerlerinin önünde yapmaları. daha sonra kıçından akan sperm parmağa alınır ve yalanmasına izin verilir.
These users thanked the author İsimsiz9 for the post (total 2):
Eğer mmf’yi ararsan, seks arkadaşlık sitelerinde bulursun. Gay barlarda ve saunalarda biseksüel partiler var. ve eşcinseller bazen eğlenmekten çekinmezler. Bir BDSM partisinde önce partnerim, sonra da baskın kişi tarafından kıçımdan sikildim. BDSM temasında çok sayıda mmf var, bunlar daha çok bükülmeye benziyor, ama yine de. Bütün bunların hoşuma giden tarafı bunu partnerlerinin önünde yapmaları. daha sonra kıçından akan sperm parmağa alınır ve yalanmasına izin verilir.
[quote=Miha3324 post_id=273971 time=1697609887 user_id=12430] Biseksüel erkeklerden hoşlanan neredeyse hiç kız yok ne yazık ki. [/quote] Katılıyorum, nadir görülen bir sapkınlık)
[quote=Miha3324 post_id=274017 time=1697615474 user_id=12430] [ref=#bf0000]ilovebiboys[/ref], Arkadaşlarınız, tanıdıklarınız arasında öyle mi var ? [/quote] no 🤣 I’ Burada bile forumda böyle biriyle tanışmadım) sadece erkeklerin sözlerinden: "karısı, kız arkadaşı" vb. vb., ancak şahsen hayır)
Bunu yapmaya istekli erkekler kadınlardan çok daha fazla. Gerçeklerimizde kadınlar hala daha erkeksi erkekleri tercih ediyor. Bir ara bir çiftle tanıştım, kadın beni gerçekten erkeğiyle seks yaparken izlemek istediğini söyledi ve beni uzun süre ikna etmeye çalıştı, daha sonra kocası da bu ikna çabalarına katıldı. Bu konunun onları çılgınca heyecanlandırdığı açıktı.
These users thanked the author Kap for the post (total 3):
Bunu yapmaya istekli erkekler kadınlardan çok daha fazla. Gerçeklerimizde kadınlar hala daha erkeksi erkekleri tercih ediyor. Bir ara bir çiftle tanıştım, kadın beni gerçekten erkeğiyle seks yaparken izlemek istediğini söyledi ve beni uzun süre ikna etmeye çalıştı, daha sonra kocası da bu ikna çabalarına katıldı. Bu konunun onları çılgınca heyecanlandırdığı açıktı.
[quote=ilovebiboys post_id=274019 time=1697616534 user_id=19082] [quote=Miha3324 post_id=274017 time=1697615474 user_id= 12430] [ref=#bf0000]ilovebiboys[/ref], Arasında Arkadaşlarınızdan veya tanıdıklarınızdan böyle biri var mı? [/quote] no 🤣 ; Forumda böyle insanlarla tanışmadım bile) sadece erkeklerin sözlerinden: "karı, kız arkadaş" vb. vb., ama şahsen hayır) [/quote] Bir zamanlar bunun gibi biriyle tanışmıştım.
[size=85][color=green]5 dakika 6 saniye sonra gönderilir:[ /color ][/size] [ref=# bf0000] ilovebiboys[/ref], ama sadece bir tanesi değil, sen ikincisisin
ilovebiboys, kendisi de uzun süredir biseksüel bir erkek bir kız arıyorum beğenenler. Bu nedenle böyle bir kızla uzun vadeli bir ilişki kurmaktan mutluluk duyarım)
These users thanked the author Dmitry Dmitrievich for the post (total 2):
[ref=#bf0000]ilovebiboys[/ref], kendisi de uzun süredir biseksüel bir erkek [url=viewtopic.php?t=8588]bir kız arıyorum[/url] beğenenler. Bu nedenle böyle bir kızla uzun vadeli bir ilişki kurmaktan mutluluk duyarım)
ilovebiboys: ↑17 Jun 2023, 20:30
Uzun zaman önce erkekler seks yaparken (oraldan anal sekse) heyecanlandığımı fark ettim. Hele ki ben bu işin içindeysem
Böyle bir cinsel deneyim yaşadım ama katılımcıların hiçbiriyle ciddi bir ilişkiye yol açmadı. Böyle bir adamla kalıcı ve yeterli bir ilişki içinde olmanın ve düzenli olarak üçlü seks yapmanın gerçekçi olup olmadığını merak ediyorum: bir kereliğine ikimiz için birini seç ya da bu konunun içinde olan kalıcı bir "arkadaş" edin.
Böyle bir ilişki deneyiminiz olup olmadığını ve ne kadar başarılı olduğunu paylaşın.
Bu konuyu beğenmeyenler lütfen geçsin . Özellikle olumsuzlukla. Zaten kimseye bir şey kanıtlamayacaksın, sadece zamanını boşa harcayacaksın.
Ben de bir eş bulmak istiyorum ki onu emebileyim onunla ve onun önünde sik. Beni onun önünde sikmek için. Kızlar onun yanında nasıl olurdu?
[quote=ilovebiboys post_id=215785 time=1687023031 user_id=19082] Uzun zaman önce erkekler seks yaparken (oraldan anal sekse) heyecanlandığımı fark ettim. Hele ki ben bu işin içindeysem Böyle bir cinsel deneyim yaşadım ama katılımcıların hiçbiriyle ciddi bir ilişkiye yol açmadı. Böyle bir adamla kalıcı ve yeterli bir ilişki içinde olmanın ve düzenli olarak üçlü seks yapmanın gerçekçi olup olmadığını merak ediyorum: bir kereliğine ikimiz için birini seç ya da bu konunun içinde olan kalıcı bir "arkadaş" edin.
Böyle bir ilişki deneyiminiz olup olmadığını ve ne kadar başarılı olduğunu paylaşın.
Bu konuyu beğenmeyenler lütfen geçsin . Özellikle olumsuzlukla. Zaten kimseye bir şey kanıtlamayacaksın, sadece zamanını boşa harcayacaksın. [/quote] Ben de bir eş bulmak istiyorum ki onu emebileyim onunla ve onun önünde sik. Beni onun önünde sikmek için. Kızlar onun yanında nasıl olurdu?
Uzun zaman önce erkekler seks yaparken (oraldan anal sekse) heyecanlandığımı fark ettim. Hele ki ben bu işin içindeysem
Böyle bir cinsel deneyim yaşadım ama katılımcıların hiçbiriyle ciddi bir ilişkiye yol açmadı. Böyle bir adamla kalıcı ve yeterli bir ilişki içinde olmanın ve düzenli olarak üçlü seks yapmanın gerçekçi olup olmadığını merak ediyorum: bir kereliğine ikimiz için birini seç ya da bu konunun içinde olan kalıcı bir "arkadaş" edin.
Bu konuyu beğenmeyenler lütfen geçsin . Özellikle olumsuzlukla. Zaten kimseye bir şey kanıtlamayacaksın, sadece zamanını boşa harcayacaksın.
Ben de bir eş bulmak istiyorum ki onu emebileyim onunla ve onun önünde sik. Beni onun önünde sikmek için. Kızlar da onun gibi olsun diye
Böyle bir eş bulduktan sonra, hem karını hem de seni önünde sikecek bir arkadaş bulman gerekecek onun. Aynı zamanda kolay bir iş değil.
These users thanked the author Sergey for the post:
[quote=Duster1979 post_id=310326 time=1703361157 user_id=21703] [quote=ilovebiboys post_id=215785 time=1687023031 user_id= 19082] Uzun zaman önce erkekler seks yaparken (oraldan anal sekse) heyecanlandığımı fark ettim. Hele ki ben bu işin içindeysem Böyle bir cinsel deneyim yaşadım ama katılımcıların hiçbiriyle ciddi bir ilişkiye yol açmadı. Böyle bir adamla kalıcı ve yeterli bir ilişki içinde olmanın ve düzenli olarak üçlü seks yapmanın gerçekçi olup olmadığını merak ediyorum: bir kereliğine ikimiz için birini seç ya da bu konunun içinde olan kalıcı bir "arkadaş" edin.
Bu konuyu beğenmeyenler lütfen geçsin . Özellikle olumsuzlukla. Zaten kimseye bir şey kanıtlamayacaksın, sadece zamanını boşa harcayacaksın. [/quote] Ben de bir eş bulmak istiyorum ki onu emebileyim onunla ve onun önünde sik. Beni onun önünde sikmek için. Kızlar da onun gibi olsun diye [/quote] Böyle bir eş bulduktan sonra, hem karını hem de seni önünde sikecek bir arkadaş bulman gerekecek onun. Aynı zamanda kolay bir iş değil.
Bana öyle geliyor ki bu format için kalıcı bir ortağa sahip olmak ya da onları değiştirmek herkesin tercihi. Bir yandan yeni bir partner kanıtlanmıştır, daha fazla güven vardır ve muhtemelen sekste daha fazla özgürlük vardır. Ama öte yandan... Yeni bir şey denemek istediği için bir şeyi kabul etmeyi kategorik olarak reddedebilir. Belki birleştirmeye değer mi?))) Peki, periyodik olarak yeni birini davet mi ediyorsunuz? Tek seferlik toplantılar için mi?)))
These users thanked the author Galce for the post (total 2):
Bana öyle geliyor ki bu format için kalıcı bir ortağa sahip olmak ya da onları değiştirmek herkesin tercihi. Bir yandan yeni bir partner kanıtlanmıştır, daha fazla güven vardır ve muhtemelen sekste daha fazla özgürlük vardır. Ama öte yandan... Yeni bir şey denemek istediği için bir şeyi kabul etmeyi kategorik olarak reddedebilir. Belki birleştirmeye değer mi?))) Peki, periyodik olarak yeni birini davet mi ediyorsunuz? Tek seferlik toplantılar için mi?)))
Gelik: ↑29 Dec 2023, 11:15
Bu format için kalıcı bir ortağa sahip olmak ya da değiştirmek bana öyle geliyor ki herkesin tercihi. Bir yandan yeni bir partner kanıtlanmıştır, daha fazla güven vardır ve muhtemelen sekste daha fazla özgürlük vardır. Ama öte yandan... Yeni bir şey denemek istediği için bir şeyi kabul etmeyi kategorik olarak reddedebilir. Belki birleştirmeye değer mi?))) Peki, periyodik olarak yeni birini davet mi ediyorsunuz? Tek seferlik toplantılar için mi?)))
Ben bu iki seçenekten hangisinin daha iyi olacağını söylemekte zorlanıyorum ideal olarak bir partnere ihtiyacım var - kendimin bir kopyası, yalnızca üyesiyle birlikte, böylece o da aynı derecede seviyor hükmet ve boyun eğ, aynı zamanda hem sadist hem de mazoşist, tüm kirli fetişlerimi paylaştı Ben de kesinlikle biseksüeldim
ama bazen bana öyle geliyor ki penisimi büyütmek yerine kendim büyütmeyi tercih ederim böyle biriyle tanış
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 4):
[quote=Gelik post_id=312229 time=1703837714 user_id=21019] Bu format için kalıcı bir ortağa sahip olmak ya da değiştirmek bana öyle geliyor ki herkesin tercihi. Bir yandan yeni bir partner kanıtlanmıştır, daha fazla güven vardır ve muhtemelen sekste daha fazla özgürlük vardır. Ama öte yandan... Yeni bir şey denemek istediği için bir şeyi kabul etmeyi kategorik olarak reddedebilir. Belki birleştirmeye değer mi?))) Peki, periyodik olarak yeni birini davet mi ediyorsunuz? Tek seferlik toplantılar için mi?))) [/quote] Ben bu iki seçenekten hangisinin daha iyi olacağını söylemekte zorlanıyorum :pardon: ideal olarak bir partnere ihtiyacım var - kendimin bir kopyası, yalnızca 😄 üyesiyle birlikte, böylece o da aynı derecede seviyor hükmet ve boyun eğ, aynı zamanda hem sadist hem de mazoşist, [b]tüm[/b] kirli fetişlerimi paylaştı 😏Ben de kesinlikle biseksüeldim ama bazen bana öyle geliyor ki penisimi büyütmek yerine kendim büyütmeyi tercih ederim böyle biriyle tanış :prstena:
ilovebiboys,
Pekala, sik kızlar açıkça gereksizdir. Pattaya’da bir yerde yaşamıyorsa )) Erkekler bazen çok korkaktır: kendi arzularından bile korkarlar
[ref=#bf0000]ilovebiboys[/ref], Pekala, sik kızlar açıkça gereksizdir. Pattaya’da bir yerde yaşamıyorsa )) Erkekler bazen çok korkaktır: kendi arzularından bile korkarlar😉
[quote=Gelik post_id=312237 time=1703839171 user_id=21019] Erkekler bazen o kadar korkaktır ki, kendi arzularından bile korkarlar [/quote] belki arzularından değil ama sonuçlarından? :toplandı:
Uzun zaman önce erkekler seks yaparken (oraldan anal sekse) tahrik olduğumu fark ettim. Hele ki ben bu işin içindeysem
Öyle bir cinsel deneyim yaşadım ki ama bu, katılımcıların hiçbiriyle ciddi bir ilişkiye yol açmadı. Böyle bir adamla yeterli ve kalıcı bir ilişki içinde olmanın ve düzenli olarak üçlü seks yapmanın gerçekçi olup olmadığını merak ediyorum: ikimiz için birini bir kereliğine kiralamak mı, yoksa yine bu konuyla ilgilenen kalıcı bir "arkadaş" edinmek mi?
Ben biseksüelim. Ağzıma ve yüzüme boşalıp anüsüme verebilsinler diye emmeyi seviyorum. Erkeklerle 5 kez buluştum. Ama gerçekten hoşuma gitmesine rağmen bir kadının orada olması ve katılması gibi bir şey yoktu.
These users thanked the author VitalyMeth for the post (total 2):
[quote=ilovebiboys post_id=312235 time=1703838595 user_id=19082]ideal[/quote][quote=ilovebiboys post_id=215785 time=1687023031 user_id=19082] Uzun zaman önce erkekler seks yaparken (oraldan anal sekse) tahrik olduğumu fark ettim. Hele ki ben bu işin içindeysem :) Öyle bir cinsel deneyim yaşadım ki ama bu, katılımcıların hiçbiriyle ciddi bir ilişkiye yol açmadı. Böyle bir adamla yeterli ve kalıcı bir ilişki içinde olmanın ve düzenli olarak üçlü seks yapmanın gerçekçi olup olmadığını merak ediyorum: ikimiz için birini bir kereliğine kiralamak mı, yoksa yine bu konuyla ilgilenen kalıcı bir "arkadaş" edinmek mi?
Bu konuyu beğenmeyenler lütfen geçsin. Özellikle olumsuzlukla. Zaten kimseye bir şey kanıtlamayacaksın, sadece zamanını boşa harcayacaksın. [/quote]
Ben biseksüelim. Ağzıma ve yüzüme boşalıp anüsüme verebilsinler diye emmeyi seviyorum. Erkeklerle 5 kez buluştum. Ama gerçekten hoşuma gitmesine rağmen bir kadının orada olması ve katılması gibi bir şey yoktu. :roll:
ilovebiboys: ↑29 Dec 2023, 11:29
Bu iki seçenekten hangisinin daha iyi olacağını söylemekte zorlanıyorum, ideal olarak bir partnere ihtiyacım var - benim bir klonum, sadece penisli, böylece o da hükmetmeyi ve boyun eğmeyi eşit derecede seviyor, her ikisi de olmayı eşit derecede sadist ve mazoşist, tüm kirli fetişlerimi paylaşıyorum ve kesinlikle biseksüeldim
ama bazen bana öyle geliyor ki bu bende de var
Ve ben tam tersini arıyorum Öyle bir kız vardı ki) sonuna kadar uçup gitti evli(
[quote=ilovebiboys post_id=312235 time=1703838595 user_id=19082] Bu iki seçenekten hangisinin daha iyi olacağını söylemekte zorlanıyorum, ideal olarak bir partnere ihtiyacım var - benim bir klonum, sadece penisli, böylece o da hükmetmeyi ve boyun eğmeyi eşit derecede seviyor, her ikisi de olmayı eşit derecede sadist ve mazoşist, tüm kirli fetişlerimi paylaşıyorum ve kesinlikle biseksüeldim ama bazen bana öyle geliyor ki bu bende de var [/quote] Ve ben tam tersini arıyorum😂 Öyle bir kız vardı ki) sonuna kadar uçup gitti evli(
Gelik: ↑29 Dec 2023, 11:39
Erkekler bazen o kadar korkaktır ki, kendi arzularından bile korkarlar
belki arzularından değil ama sonuçlarından?
Hangi istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir?
Bana her zaman baskın olma arzularının ve tam tersine köle olma arzularının birleşiminin ikili ilişki durumunda bile imkansız olduğu göründü. Eğer bir kız strapon giymeyi seviyorsa, o zaman bir erkek ve bir kadınla aynı derecede rahattır. Kemeri bağlanan bir adam aynı zamanda onu başka bir adamla birlikte kıçından isteyecektir.
Bu zıt nitelikleri kendinizde nasıl birleştirdiğiniz şaşırtıcı.
Aynı partneri bulmak zordur. İki kişi için inanılmaz derecede zor.
Anlıyorum!
[quote=ilovebiboys post_id=312239 time=1703839544 user_id=19082] [quote=Gelik post_id=312237 time=1703839171 user_id= 21019] Erkekler bazen o kadar korkaktır ki, kendi arzularından bile korkarlar [/quote] belki arzularından değil ama sonuçlarından? :sumashed: [/quote] Hangi istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir? Bana her zaman baskın olma arzularının ve tam tersine köle olma arzularının birleşiminin ikili ilişki durumunda bile imkansız olduğu göründü. Eğer bir kız strapon giymeyi seviyorsa, o zaman bir erkek ve bir kadınla aynı derecede rahattır. Kemeri bağlanan bir adam aynı zamanda onu başka bir adamla birlikte kıçından isteyecektir. Bu zıt nitelikleri kendinizde nasıl birleştirdiğiniz şaşırtıcı. Aynı partneri bulmak zordur. İki kişi için inanılmaz derecede zor. Anlıyorum!
Eşimin de olay yerinde olmasına kesinlikle aldırmazdım. Bilmek. Onunla yakınlaşmak için, onun için ve kendim için bir arkadaş seçmekten mutluluk duyarım. Peki nereden bulabilirim
These users thanked the author Duster1979 for the post:
[quote=ilovebiboys post_id=215785 time=1687023031 user_id=19082] Uzun zaman önce erkekler seks yaparken (oraldan anal sekse) heyecanlandığımı fark ettim. Hele ki ben bu işin içindeysem Böyle bir cinsel deneyim yaşadım ama katılımcıların hiçbiriyle ciddi bir ilişkiye yol açmadı. Böyle bir adamla kalıcı ve yeterli bir ilişki içinde olmanın ve düzenli olarak üçlü seks yapmanın gerçekçi olup olmadığını merak ediyorum: bir kereliğine ikimiz için birini seç ya da bu konunun içinde olan kalıcı bir "arkadaş" edin.
Bu konuyu beğenmeyenler lütfen geçsin . Özellikle olumsuzlukla. Zaten kimseye bir şey kanıtlamayacaksın, sadece zamanını boşa harcayacaksın. [/quote] Eşimin de olay yerinde olmasına kesinlikle aldırmazdım. Bilmek. Onunla yakınlaşmak için, onun için ve kendim için bir arkadaş seçmekten mutluluk duyarım. Peki nereden bulabilirim 🤷♂️
[quote=ilovebiboys post_id=312239 time=1703839544 user_id=19082] belki arzularınız değil, ama sonuçları? [/quote] Doğru, bu bir güven meselesi, birisinin "kazara" olması rahatsız edici olacaktır. fasulyeleri dökecek.
davenant_1: ↑07 Jan 2024, 18:59
Doğru, bu bir güven meselesi, birisinin "yanlışlıkla" her şeyi dökmesi hoş olmayacaktır
Peki, eğer Tüm hayatınız boyunca sonuçlardan korktuğunuz için arzularınızdan vazgeçmek muhtemelen daha mı kolay? Ve sakin, ölçülü bir hayat yaşayın. Peki, ya da fantezilerde yaşamaya devam et)
These users thanked the author Galce for the post:
[quote=davenant_1 post_id=316151 time=1704643156 user_id=22732] Doğru, bu bir güven meselesi, birisinin "yanlışlıkla" her şeyi dökmesi hoş olmayacaktır [/quote] Peki, eğer Tüm hayatınız boyunca sonuçlardan korktuğunuz için arzularınızdan vazgeçmek muhtemelen daha mı kolay? Ve sakin, ölçülü bir hayat yaşayın. Peki, ya da fantezilerde yaşamaya devam et)
Ah, artık kendime ait olmadığım zamanlarda hangi duyguların, düşüncelerin, arzuların ve deneyimlerin beni ziyaret ettiğini bilselerdi ve her an herhangi bir arzuyu yerine getirmemi talep...
Last post
Ah, artık kendime ait olmadığım bir anda hangi duygu, düşünce, arzu ve deneyimlerin beni ziyaret ettiğini ve her an yerine getirmemi talep edebileceklerini bilselerdi arzun var mı….
Şimdi Tarihin bu...
30 yaşındayım. Güzel, ince. Erkekleri ve onlarla seks yapmayı seviyorum. Ama 29 ila 40 yaşları arasında aktif, güzel bir kızla deneyim istiyorum. Denemek istiyorum kıçından dikkatlice. Novosibirsk
Last post
4 aydır forumda değil ya da bir dileği gerçekleşti ama içimden bir ses onun’s olmadığını söylüyor 128516;
Yukarıda kendisiyle kişisel mesaj yoluyla iletişime geçtiğimi, eşimin onunla sohbet...