Deniz gezisi için bir kız arıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Denize tatile gidecek kız arıyorum
Scromnaja, bir tarafta 2,5 - 3 bin km .
Flash sürücü dışında yazdıklarımdan başka bir şey bulamadınız mı? İyi. Bir flash sürücü alacağım ve eğer unutmazsam en eski dosyaların neler olduğuna bakacağım. Eğer hatalıysam abonelikten çıkarım.
Flash sürücü dışında yazdıklarımdan başka bir şey bulamadınız mı? İyi. Bir flash sürücü alacağım ve eğer unutmazsam en eski dosyaların neler olduğuna bakacağım. Eğer hatalıysam abonelikten çıkarım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 2 years 3 months
Gerisi senin için çocukça. Benzin istasyonlarının her yerde, her 50 km’de bir olması, orada iyi tuvaletlerin bulunması ve kameraların önünde sürekli tabelaların bulunması, kayıt cihazınızdaki kayıtların iki hafta boyunca dayanması. Benzin istasyonu olmayan yollarımız var. Uyarı işaretleri olmayan gizli kameralar var ve kayıt cihazındaki flash sürücü çok uzun süre dayanmıyor.
Ve eğer gerçekten 2-3 bin km gidiyorsanız ve kayıt cihazında eski dosyalarınız varsa. Bu sizin için doğru çalışmadığı, her zaman çalışmadığı veya hiç çalışmadığı anlamına gelir.
Neyi yakalamalıydım? Çalılıklara ne yazabilirsin?
Gerisi senin için çocukça. Benzin istasyonlarının her yerde, her 50 km’de bir olması, orada iyi tuvaletlerin bulunması ve kameraların önünde sürekli tabelaların bulunması, kayıt cihazınızdaki kayıtların iki hafta boyunca dayanması. Benzin istasyonu olmayan yollarımız var. Uyarı işaretleri olmayan gizli kameralar var ve kayıt cihazındaki flash sürücü çok uzun süre dayanmıyor.
Ve eğer gerçekten 2-3 bin km gidiyorsanız ve kayıt cihazında eski dosyalarınız varsa. Bu sizin için doğru çalışmadığı, her zaman çalışmadığı veya hiç çalışmadığı anlamına gelir.
-
- Orgazm!
Seninle her şey çok yetişkinlere uygun. Tamam o zaman. Sana yollarda iyi şanslar diliyorum büyükanne.
bu doğru.
Allah aşkına, istasyon yok demedim. Onlarsız da yapabileceğini söyledim.
Seninle her şey çok yetişkinlere uygun. Tamam o zaman. Sana yollarda iyi şanslar diliyorum büyükanne.
-
- Penetrasyon
Evet, benim için her şey bir yetişkin gibi, çünkü gerçekten seyahat ediyorum, çoğu zaman uzaklara. Ah, daha fazla fikir buluyorsun. Eskiden nasıl seyahat ediyordunuz, şimdi nasıl seyahat ediyorsunuz. Hakkında yalan söylemediğin tek şey çalıların arasına işiyor olmandı. Buna inanıyorum.
Eğer alaycı olmayan ve gerçek deneyimlere dayanan bir diyalog kursaydın belki o zaman biz de bunu yapardık sadece deneyimlerimizi paylaştık ve hepsi bu.
Evet, benim için her şey bir yetişkin gibi, çünkü gerçekten seyahat ediyorum, çoğu zaman uzaklara. Ah, daha fazla fikir buluyorsun. Eskiden nasıl seyahat ediyordunuz, şimdi nasıl seyahat ediyorsunuz. Hakkında yalan söylemediğin tek şey çalıların arasına işiyor olmandı. Buna inanıyorum.
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 8 months
Scromnaja, hanımefendi komplekslerinizle birlikte evde oturmalısınız örtün ve kafanızı internete bile çıkarmayın
Otoyollarda çok sık araba kullanıyorum.
Ama hepinizin farklı arabaları var, köylerden falan. Veya şehrin çevresinde. Buradaki tek yıldız sensin ve her şeyi biliyorsun. Yoksa hizmetçiler popüler olduklarını mı sanıyorlar?
Ağdaki tüm benzin istasyonlarında tuvalet vardır. Sabit olmayan kameralar yalnızca bilgi tabelasının içine yerleştirilebildiği için tabelalar artık sabit kameralar hakkında uyarı bile vermiyor.
Ve hiçbir şey bilmiyor ama herkesi suçluyor ve kendisi büyük bir uzman.
Otoyollarda çok sık araba kullanıyorum.
Ama hepinizin farklı arabaları var, köylerden falan. Veya şehrin çevresinde. Buradaki tek yıldız sensin ve her şeyi biliyorsun. Yoksa hizmetçiler popüler olduklarını mı sanıyorlar?
Ağdaki tüm benzin istasyonlarında tuvalet vardır. Sabit olmayan kameralar yalnızca bilgi tabelasının içine yerleştirilebildiği için tabelalar artık sabit kameralar hakkında uyarı bile vermiyor.
Ve hiçbir şey bilmiyor ama herkesi suçluyor ve kendisi büyük bir uzman.
Last edited by havlamak on 23 Jun 2023, 14:44, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
Peki neden farklı hesaplardan giriş yapıyorsunuz? Sizden birkaç kişi varmış gibi davranıyorsunuz ve herkes benzin istasyonlarındaki tuvaletler hakkında yazıyor ve kameralarla ilgili uyarılar yazıyor))) Belki vardır ama bizim ülkemizde değil)))
Bir yürüyüşe çıksak iyi olur
Hangi yollarda araç kullanıyorsunuz?korod: ↑23 Jun 2023, 14:38 Scromnaja, hanımefendi komplekslerinizle birlikte evde battaniyenin altında gereklidir.
Otoyollarda çok sık araba kullanıyorum. Yoksa araçlarınızdaki herkes böyle değil, köylerden falan. Yoksa hizmetçiler popüler olduklarını mı sanıyorlar?
Tüm zincir benzin istasyonlarında tuvalet var. Sabit olmayan kameralar yalnızca bilgi tabelasının içine yerleştirilebildiği için tabelalar artık sabit kameralar hakkında uyarı bile vermiyor.

Peki neden farklı hesaplardan giriş yapıyorsunuz? Sizden birkaç kişi varmış gibi davranıyorsunuz ve herkes benzin istasyonlarındaki tuvaletler hakkında yazıyor ve kameralarla ilgili uyarılar yazıyor))) Belki vardır ama bizim ülkemizde değil)))
Bir yürüyüşe çıksak iyi olur
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 2 years 8 months
Scromnaja, hanımefendi, şuraya gidin...
Açıkçası tedaviye ihtiyacım var. Aksi halde başkaları adına karar verirsiniz, farklı hesaplarınız varmış gibi görünür vb.
Senin gibi bir alçak benim hangi rotalardan geçtiğimle ilgilenmemeli çünkü meslektaşlarının hizmetlerini kullanmıyorum.
Senin gibi bir alçak benim hangi rotalardan geçtiğimle ilgilenmemeli çünkü meslektaşlarının hizmetlerini kullanmıyorum.
-
- Penetrasyon
Hangi güzergahlarda araç kullanıyorsunuz ??? Hiç seyahat etmiyorsun. Bir şeyler uydurmayın. Yürüyüşe çıkınkorod: ↑23 Jun 2023, 14:47 Scromnaja hanımefendi, gidin. ..
Dürüst olmak gerekirse tedaviye ihtiyacım var. Aksi halde başkaları adına karar verirsiniz, farklı hesaplarınız varmış gibi görünür vb.
Senin gibi bir alçak, hangi rotalardan geçtiğimle ilgilenmemeli çünkü meslektaşlarının hizmetlerini kullanmıyorum.

-
- Orgazm!
5 dakika 29 saniye sonra gönderildi:

asıl derler ki - Ben yeterli olmak istedim ama aptal aksini emrettikorod:23 Jun 2023, 14:38 Ve hiçbir şey bilmiyor , ama herkesi suçluyor ve kendisini büyük bir uzman olarak görüyor.
5 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
M5Scromnaja: Hangi yollarda araba kullanıyorsunuz?? ?
-
- Penetrasyon
İki, üç, beş hesaptan giriş yapabilirsiniz. Araba kullanmadığınız zaten belli. Yürüyüşe çıkın

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 294 Views
-
Last post by Sashkalovegirls
-
- 7 Replies