Deniz gezisi için bir kız arıyorum

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Denize tatile gidecek kız arıyorum

Unread post by |_nadiren_| »

Scromnaja, bir tarafta 2,5 - 3 bin km .
Flash sürücü dışında yazdıklarımdan başka bir şey bulamadınız mı? İyi. Bir flash sürücü alacağım ve eğer unutmazsam en eski dosyaların neler olduğuna bakacağım. Eğer hatalıysam abonelikten çıkarım.
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Skromnaga »

|_retko_|: 23 Jun 2023, 13:49 Scromnaja, 2,5 - 3 bin km tek yön.
Flash sürücü dışında yazdıklarımdan başka bir şey bulamadınız mı? İyi. Bir flash sürücü alacağım ve eğer unutmazsam en eski dosyaların neler olduğuna bakacağım. Yanılıyorsam abonelikten çıkarım.
Neyi yakalamalıydım? Çalılıklara ne yazabilirsin?
Gerisi senin için çocukça. Benzin istasyonlarının her yerde, her 50 km’de bir olması, orada iyi tuvaletlerin bulunması ve kameraların önünde sürekli tabelaların bulunması, kayıt cihazınızdaki kayıtların iki hafta boyunca dayanması. Benzin istasyonu olmayan yollarımız var. Uyarı işaretleri olmayan gizli kameralar var ve kayıt cihazındaki flash sürücü çok uzun süre dayanmıyor.
Ve eğer gerçekten 2-3 bin km gidiyorsanız ve kayıt cihazında eski dosyalarınız varsa. Bu sizin için doğru çalışmadığı, her zaman çalışmadığı veya hiç çalışmadığı anlamına gelir.
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Scromnaja: 23 Jun 2023, 14:02 Benzin istasyonlarının her yerde, her 50 km’de olması, orada iyi tuvaletlerin olması ve kameraların önünde her zaman tabelaların olması
bu doğru.
Scromnaja: 23 Jun 2023, 14:02 Benzin istasyonu olmayan yollarımız var.
Allah aşkına, istasyon yok demedim. Onlarsız da yapabileceğini söyledim.

Seninle her şey çok yetişkinlere uygun. Tamam o zaman. Sana yollarda iyi şanslar diliyorum büyükanne.
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon

|_retko_|: 23 Jun 2023, 14:10
Scromnaja: 23 Jun 2023, 14:02 Benzin istasyonlarının her yerde, her 50 km’de bir olması, orada iyi tuvaletlerin bulunması ve önünde her zaman tabelaların bulunması kameralar
it.
Scromnaja: 23 Jun 2023, 14:02 Benzin istasyonu olmayan yollarımız var.
Allah aşkına, istasyon yok demedim. Onlarsız da yapabileceğini söyledim.

Seninle her şey çok yetişkinlere uygun. Tamam o zaman. Sana yollarda iyi şanslar diliyorum büyükanne.
Eğer alaycı olmayan ve gerçek deneyimlere dayanan bir diyalog kursaydın belki o zaman biz de bunu yapardık sadece deneyimlerimizi paylaştık ve hepsi bu.
Evet, benim için her şey bir yetişkin gibi, çünkü gerçekten seyahat ediyorum, çoğu zaman uzaklara. Ah, daha fazla fikir buluyorsun. Eskiden nasıl seyahat ediyordunuz, şimdi nasıl seyahat ediyorsunuz. Hakkında yalan söylemediğin tek şey çalıların arasına işiyor olmandı. Buna inanıyorum.
havlamak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by havlamak »

Scromnaja, hanımefendi komplekslerinizle birlikte evde oturmalısınız örtün ve kafanızı internete bile çıkarmayın
Otoyollarda çok sık araba kullanıyorum.
Ama hepinizin farklı arabaları var, köylerden falan. Veya şehrin çevresinde. Buradaki tek yıldız sensin ve her şeyi biliyorsun. Yoksa hizmetçiler popüler olduklarını mı sanıyorlar?
Ağdaki tüm benzin istasyonlarında tuvalet vardır. Sabit olmayan kameralar yalnızca bilgi tabelasının içine yerleştirilebildiği için tabelalar artık sabit kameralar hakkında uyarı bile vermiyor.

Ve hiçbir şey bilmiyor ama herkesi suçluyor ve kendisi büyük bir uzman.
Last edited by havlamak on 23 Jun 2023, 14:44, edited 1 time in total.
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon

korod: 23 Jun 2023, 14:38 Scromnaja, hanımefendi komplekslerinizle birlikte evde battaniyenin altında gereklidir.
Otoyollarda çok sık araba kullanıyorum. Yoksa araçlarınızdaki herkes böyle değil, köylerden falan. Yoksa hizmetçiler popüler olduklarını mı sanıyorlar?
Tüm zincir benzin istasyonlarında tuvalet var. Sabit olmayan kameralar yalnızca bilgi tabelasının içine yerleştirilebildiği için tabelalar artık sabit kameralar hakkında uyarı bile vermiyor.
Hangi yollarda araç kullanıyorsunuz? :cat1:
Peki neden farklı hesaplardan giriş yapıyorsunuz? Sizden birkaç kişi varmış gibi davranıyorsunuz ve herkes benzin istasyonlarındaki tuvaletler hakkında yazıyor ve kameralarla ilgili uyarılar yazıyor))) Belki vardır ama bizim ülkemizde değil)))
Bir yürüyüşe çıksak iyi olur
havlamak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by havlamak »

Scromnaja, hanımefendi, şuraya gidin... Açıkçası tedaviye ihtiyacım var. Aksi halde başkaları adına karar verirsiniz, farklı hesaplarınız varmış gibi görünür vb.
Senin gibi bir alçak benim hangi rotalardan geçtiğimle ilgilenmemeli çünkü meslektaşlarının hizmetlerini kullanmıyorum.
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon

korod: 23 Jun 2023, 14:47 Scromnaja hanımefendi, gidin. ..
Dürüst olmak gerekirse tedaviye ihtiyacım var. Aksi halde başkaları adına karar verirsiniz, farklı hesaplarınız varmış gibi görünür vb.
Senin gibi bir alçak, hangi rotalardan geçtiğimle ilgilenmemeli çünkü meslektaşlarının hizmetlerini kullanmıyorum.
Hangi güzergahlarda araç kullanıyorsunuz ??? Hiç seyahat etmiyorsun. Bir şeyler uydurmayın. Yürüyüşe çıkın :cat1:
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!

Scromnaja: 23 Jun 2023, 14:44 Peki neden farklı hesaplardan giriş yapıyorsunuz?
*x)
korod:23 Jun 2023, 14:38 Ve hiçbir şey bilmiyor , ama herkesi suçluyor ve kendisini büyük bir uzman olarak görüyor.
asıl derler ki - Ben yeterli olmak istedim ama aptal aksini emretti

5 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Scromnaja: Hangi yollarda araba kullanıyorsunuz?? ?
M5
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon

|_retko_|: 23 Jun 2023, 19:25
Scromnaja: 23 Jun 2023, 14:44 Peki neden farklı hesaplardan giriş yapıyorsunuz?
* x )
korod: 23 Jun 2023, 14:38 Ve hiçbir şey bilmiyor ama herkesi suçluyor ve kendisini büyük bir uzman olarak görüyor.
asıl diyorlar - Ben yeterli olmak istedim ama mazlum aksini emretti

5 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Scromnaja: 23 Jun 2023, 14:49 Hangi rotaları kullanıyorsunuz???
M5
İki, üç, beş hesaptan giriş yapabilirsiniz. Araba kullanmadığınız zaten belli. Yürüyüşe çıkın :cat1:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”