Çıplaklar plajı Gösterimler, incelemeler, fotoğraflar!

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Çıplaklar plajı Gösterimler, incelemeler, fotoğraflar!

Post by Gizli »

Büyük ile küçük: 20 Aug 2023, 23:08 İyi akşamlar, tavsiyeye ihtiyacım var, hayatımda ilk kez çıplaklar plajına gitmek istiyorum ama çok küçük bir penisim var, ayakta olmadığında neredeyse görünmez , söyle bana, sorun olur mu, onu birazcık sarssam ne anlama gelir?
Küçük olması normal. Geçenlerde bir nudik’e gittim ve penisi düğme gibi görülemeyecek kadar küçük olan bir adam gördüm ve genel olarak orada kaç tane erkek gördüm, çoğu küçük, sakin olun; Ancak ereksiyon halindeyken mastürbasyon yapmak ve dolaşmak orada kabul edilmiyor ve uygunsuz kabul ediliyor.
These users thanked the author Gizli for the post (total 2):
|_nadiren_|, abartı
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 5 months

Post by Beluga »

Çok sıkıcılar :)
Büyük ile küçük
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 98
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by Büyük ile küçük »

Sekret: 21 Aug 2023, 15:46
İyi akşamlar, tavsiyeye ihtiyacım var, hayatımda ilk kez çıplaklar plajına gitmek istiyorum ama penisim çok küçük, ayakta olmadığında , neredeyse görünmez, söyle bana, ayakta durabilmesi için onu yavaş yavaş sarssam normal olur mu?
Onun öyle olduğu gerçeği küçük olması normaldir, geçenlerde bir nudik’e gittim ve penisi düğme gibi göremeyeceğiniz kadar küçük bir adam gördüm ve genel olarak orada kaç tane erkek gördünüz, çoğu küçük; Sakince. Ama mastürbasyon yapmak ve dik bir şekilde yürümek orada kabul edilmiyor ve uygunsuz kabul ediliyor.
Gördün mü, hatırlıyorsun, bu da demek oluyor ki herkes. kimin neye sahip olduğuna dikkat ediyor. Ve herkes penisimi görecek, daha doğrusu neredeyse göremeyecek ve onlar da senin o adam hakkında konuştuğun gibi benim hakkımda konuşacaklar.
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 8 months

Post by Timurlenk »

Sekret: 10 Jun 2023, 10:04 Kızlar ve erkekler, bize çıplak bir kumsaldaki izlenimlerinizi anlatın, ilk defa bu sizin için nasıl oldu ve henüz böyle bir deneyim yaşamadıysanız oraya gitmek ister misiniz? nudic’lerden hikayeler ve elbette fotoğraflar!
n https://i.postimg.cc/bvrgN79Y/20230518-151411.jpg

Отправлено спустя 1 час 10 минут 54 секунды:
Я первый раз попал на нудик прошлой осенью когда отдыхал в Сочи.Было жутко любопытно сходить туда и посмотреть и попробовать самому.Придя на нудик я удивился что там было очень много людей и молодых и не очень,и мужчин и женщин.Нашел себе укромное местечко в сторонке разделся и лег на живот голой попой кверху и лежал так привыкал к необычной обстановке где то полчаса,одновременно изучая таких же голышей как и я,потом когда стеснение
немного пропало перевернулся на спину.К концу дня я уже ходил по всему пляжу совершенно обнаженный никого не стесняясь.Теперь желания отдыхать на обычных пляжах уже нет,постоянно тянет на нудик.Совсем другие ощущения там и атмосфера.
Хорошо написано. Жизненно. Примерное так у всех быывает кто первый раз попадает на пляж. Небольшое стесьнение. И радость о обнажения.
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon

Post by Gizli »

Büyük ile küçük: 22 Aug 2023, 10:56
Büyük ve küçük: 20 Aug 2023, 23:08 İyi akşamlar, tavsiyeye ihtiyacım var, hayatımda ilk kez çıplaklar plajına gitmek istiyorum, ama penisim çok küçük, ayakta durmadığında neredeyse görünmez, söyle bana, ayağa kalkması için onu biraz sarssam sorun olur mu?
Orası o kadar küçük ki normal, geçenlerde bir nudik’teydim ve penisi düğme gibi olan, göremeyeceğiniz kadar küçük bir adam gördüm ve genel olarak orada kaç erkek var Gördüm ki çoğu küçüktü, sakin olun ama dik bir şekilde mastürbasyon yapmak ve ortalıkta dolaşmak kabul edilmiyor ve uygunsuz sayılıyor.
Eh, görüyorsunuz, hatırlıyorsunuz, bu da herkesin kimin neye sahip olduğuna dikkat ettiği anlamına geliyor. Ve herkes penisimi görecek, daha doğrusu neredeyse görmeyecek ve onlar da senin o adam hakkında konuştuğun gibi benim hakkımda konuşacaklar.
Büyük ve küçük: 20 Aug 2023, 23:08 İyi akşamlar, tavsiyeye ihtiyacım var, hayatımda ilk kez çıplaklar plajına gitmek istiyorum ama çok işim var küçük penis, dik olmadığında neredeyse hiç yok, söyle bana, ayakta durabilmesi için onu her seferinde biraz sarssam sorun olur mu?
Küçük olması normal, geçenlerde bir nudik’e gittim ve penisi düğme gibi, görülmeyecek kadar küçük bir adam gördüm ve genel olarak orada kaç tane erkek gördüm; küçüktüler, sakin olun ama mastürbasyon yapmak ve ereksiyon halindeki bir penisle yürümek orada kabul edilmiyor ve uygunsuz kabul ediliyor.
Görüyorsunuz, görüyorsunuz. bunu unutmayın, bu da herkesin kimin neye sahip olduğuna dikkat ettiği anlamına geliyor. Ve herkes penisimi görecek, daha doğrusu neredeyse görmeyecek ve onlar da senin o adam hakkında konuştuğun gibi benim hakkımda konuşacaklar.
peki, sanırım seninki o adamınki kadar büyük değil, hiç görünmüyordu, bir zil düğmesi gibi. Ve tüm bu geleneklerde aynı tükürüğe sahip olsanız ve kamusal alanda çıplaklığın keyfini yaşasanız bile, inanın bana buna değer.
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 3 years

Post by Danafil »

Nudica’ya ilk gittiğimde Bulgaristan’daydım. Çok az insan var. Ama yaklaşık 40 kişi vardı, kumdaki bir delikte yatıyorlardı. Onlardan uzak değildim. Adam ayakta duruyordu ve sonra fark edilmeyecek kadar hareket ettiğini, leğen kemiğini kız arkadaşına doğru bastırdığını fark ettim. Elimi fark edilmeden penis boyunca hareket ettirdim)). Sanırım sekslerini kışkırttım ve onlara baktım; ortaya çıkmadan önce birbirlerine yaklaşmıyorlardı.
Daha sonra gümüş rengi bir odaya girdim. Orada kargaşa vardı)). Farklı insanlar vardı ve beni şaşırtan şey iyi figürlere sahip kızlardı). Çalılıkların arasında mastürbasyon yapan erkekler gördüm, ancak bu sadece durumu daha erotik hale getirdi.)) Çıplak kızlara karşı sakin bir tavrım vardı, ancak kumsalda yürüyen ve sözde kazara oraya giren giyinik kızlara karşı artan bir ilgim vardı. ))). Etkileyen şey, çıplak olmanız ve kızın giyinmiş olması ve hala oraya bakmaktan utanmaları)), ancak penise bakışın verdiği açık. Kızlar da kiralanan SUP’larla küreklerle kıyı boyunca yüzerek heyecanlı anlar yaşadı. Bazen bir eğitmenle. Çoğunlukla 20-35 yaş arası gençler, çoğu tanga giyiyor. Yanlarında erkeklerin %20’sinden fazlası yoktu. Bazıları gülümsedi, baktı ve kıkırdadı, bazıları dikkat etmedi)). Genç bir kadın önümde durdu, kürek çekmeyi bıraktı ve izledi. Kıyıda bacaklarımı açarak oturuyordum, dayanamadım ve penisimi tuttum)). Bir süre sonra kürek çekmeye devam etti. Bazen giriş diz boyuydu. Geçen kızlar daha yakın olsun diye. 10-15 metre ötede yüzdükleri ortaya çıktı. Bu tür maceralardan sonra kendimi taburcu etmek zorunda kaldım)). Sonra polis oraya geldi ve plaj boştu (ve ilginç olan, SUP’larla kıyı boyunca erkekler ve kızlar yüzmeye başladılar, sayıları gözle görülür şekilde arttı. Yaklaşık 50/50 M ve F. Görünüşe göre adamlar bakmaya utanıyorlardı. çıplak erkeklerde)).
Bu sezon Strogino’daki sıfırı ziyaret etmeye çalıştım. Daha ileriye gitmek uygun değil. Rastgele yoldan geçenler yok, SUP’larda kızlar yok (sıkıcı)). Birkaç çıplak erkek ve birkaç kadın. Bunlar pek doğru olmayan bir çıplaklar plajının izlenimleridir)

14 saniye sonra gönderildi:
Kendimi ilk defa Bulgaristan’da nudic’lerde buldum. Çok az insan var. Ama yaklaşık 40 kişi vardı, kumdaki bir delikte yatıyorlardı. Onlardan uzak değildim. Adam ayakta duruyordu ve sonra fark edilmeyecek kadar hareket ettiğini, leğen kemiğini kız arkadaşına doğru bastırdığını fark ettim. Elimi fark edilmeden penis boyunca hareket ettirdim)). Sanırım sekslerini kışkırttım ve onlara baktım; ortaya çıkmadan önce birbirlerine yaklaşmıyorlardı.
Daha sonra gümüş rengi bir odaya girdim. Orada kargaşa vardı)). Farklı insanlar vardı ve beni şaşırtan şey iyi figürlere sahip kızlardı). Çalılıkların arasında mastürbasyon yapan erkekler gördüm, ancak bu sadece durumu daha erotik hale getirdi.)) Çıplak kızlara karşı sakin bir tavrım vardı, ancak kumsalda yürüyen ve sözde kazara oraya giren giyinik kızlara karşı artan bir ilgim vardı. ))). Etkileyen şey, çıplak olmanız ve kızın giyinmiş olması ve hala oraya bakmaktan utanmaları)), ancak penise bakışın verdiği açık. Kızlar da kiralanan SUP’larla küreklerle kıyı boyunca yüzerek heyecanlı anlar yaşadı. Bazen bir eğitmenle. Çoğunlukla 20-35 yaş arası gençler, çoğu tanga giyiyor. Yanlarında erkeklerin %20’sinden fazlası yoktu. Bazıları gülümsedi, baktı ve kıkırdadı, bazıları dikkat etmedi)). Genç bir kadın önümde durdu, kürek çekmeyi bıraktı ve izledi. Kıyıda bacaklarımı açarak oturuyordum, dayanamadım ve penisimi tuttum)). Bir süre sonra kürek çekmeye devam etti. Bazen giriş diz boyuydu. Geçen kızlar daha yakın olsun diye. 10-15 metre ötede yüzdükleri ortaya çıktı. Bu tür maceralardan sonra kendimi taburcu etmek zorunda kaldım)). Sonra polis oraya geldi ve plaj boştu (ve ilginç olan, SUP’larla kıyı boyunca erkekler ve kızlar yüzmeye başladılar, sayıları gözle görülür şekilde arttı. Yaklaşık 50/50 M ve F. Görünüşe göre adamlar bakmaya utanıyorlardı. çıplak erkeklerde)).
Bu sezon Strogino’daki sıfırı ziyaret etmeye çalıştım. Daha ileriye gitmek uygun değil. Rastgele yoldan geçenler yok, SUP’larda kızlar yok (sıkıcı)). Birkaç çıplak erkek ve birkaç kadın. Bunlar tam olarak doğru olmayan bir çıplaklar plajının izlenimleri)
These users thanked the author Danafil for the post:
Fargal94
Maksimum71
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 568
Registered for: 2 years 1 month

Post by Maksimum71 »

Hiç gitmedim ama denemek isterim ama sanırım sertleşeceğim ve çok utanacağım ya da kızlara bakacağım ve azgın olduğumu düşünecekler
These users thanked the author Maksimum71 for the post:
abartı
Ivan.gorelov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 2 years
Orientation: aseksüel

Post by Ivan.gorelov »

Peki ya çıplaklar çocukları?
These users thanked the author Ivan.gorelov for the post (total 2):
Aion2012Ölü, abartı
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 5 months

Post by Aion2012Ölü »

ivan.gorelov,
Çok önemli soru!
Ebeveynleriyle birlikte çocukların da ereksiyon konusuna kesinlikle ilgi duyabileceği gerçeği!
Nasıl yani?
Saldırgan mı? Meydan okurcasına mı? Çirkin!
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
abartı
yumuşak1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Post by yumuşak1 »

Doğayı inkar edemezsiniz, o kesinlikle ayakta kalacak ve sadece yetişkinler arasında değil
These users thanked the author yumuşak1 for the post:
abartı
Katerinka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74
Registered for: 2 years 2 months

Post by Katerinka »

Maxs71, Bir noktada her şeyden sıkılacaksın bu ve buna alışacaksın)))
Hacı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 244

Post by Hacı »

Nerede çekildiğini tahmin edin... :oops:
https://i.postimg.cc/Y93WsvPX/2006-031.jpg
These users thanked the author Hacı for the post (total 2):
Fargal94, Audi
Varian_Rin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 2 years 6 months

Post by Varian_Rin »

Anna31: 18 Oct 2023, 05:05 Doğayı inkar edemezsiniz, o kesinlikle ayakta kalacak ve sadece yetişkinler arasında değil
yani bilmiyorum, çıplaklık hala bununla ilgili değil seks. Kalkmak için acele etmediğim tek yer Nudik
Henson
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 2 years 3 months

Post by Henson »

Varian_Rin: 21 Oct 2023, 12:08 Anna31: ↑18 Ekim 2023, 04:05
Doğa kesinlikle hiçbir yerde durmayacak ve yalnızca yetişkinler arasında değil
Bilmiyorum, çıplaklık hâlâ seksle ilgili değil. Nudik, kalkmak için özel bir acelem olmadığı tek yer
, bence burada gözlem daha önemli bir rol oynuyor. İlk başta herkes huzursuz ama zamanla herkes alışıyor ve dikkat etmiyor
These users thanked the author Henson for the post:
abartı
DalnoBoy
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Post by DalnoBoy »

Bir zamanlar Kazantip’te bir arkadaşımla birlikteydim. Yani bazıları sahilde çıplak, bazıları üstsüz, bazıları ise mayoyla yürüdü. Sık sık sikişirken görülüyorlardı. Her zaman bize yapışıyordu, bu yüzden külotumuzu çıkarmak istemedik.
Andrew495
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185

Post by Andrew495 »

Sıradan çıplaklar plajları teşhirciler için bir cennettir), eğer bu seriden değilseniz, orada ilginç hiçbir şey yoktur, pek çok güzel olmayan çıplak insan vardır, çıplak vücutlara çabuk alışırsınız, bu sizi pek rahatsız etmez, orada seks yapmak alışılmış bir şey değil, tanışmak da sorun değil. Kazantip’teki gibi plajlardan veya adalardaki özel "hedonik" plajlardan bahsedersek, o zaman farklı bir hikaye ortaya çıkar... bunun plajla hiçbir ilgisi yoktur.
DalnoBoy
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Post by DalnoBoy »

Andrew495: 21 Oct 2023, 12:25 Sıradan çıplaklar plajları teşhirciler için bir cennettir), eğer bu seriden değilseniz orada ilginç bir şey yok, çok güzel olmayan çıplak insanlar var, çıplak vücutlara çabuk alışıyorsunuz, sizi rahatsız etmiyor orada seks yapmak alışılmış bir şey değil, tanışmak da sorun değil. Kazantip’teki gibi plajlardan veya adalardaki özel "hedonik" plajlardan bahsedersek, o zaman farklı bir hikaye ortaya çıkar.... bunun plajla hiçbir ilgisi yoktur.
Haklısın, hiçbir yerde böyle bir heyecan yok - solda iki adam bir kızı sikiyor, barda bir kız herkesin önünde emiyor, çadırın arkasında iki ibne sıkışıyor - bir tam patlama))))))
These users thanked the author DalnoBoy for the post:
PavelNokia
Varian_Rin
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Varian_Rin »

Henson: 21 Oct 2023, 12:14 Burada gözlemin daha çok rol oynadığını düşünüyorum. İlk başta herkes huzursuzdur, ancak zamanla herkes buna alışır ve dikkat etmez
bu yüzden ilk başta buna değmez çünkü hâlâ tuhaf hissedersin, ancak gözlemle bu durum ortadan kalkıyor, yani bir nedenin diğerine aktığı ortaya çıkıyor
Henson
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Henson »

Varian_Rin: 21 Oct 2023, 17:28ilk başta buna değmez çünkü hâlâ tuhaf hissediyorsunuz, ancak gözlemledikçe bu durum ortadan kalkıyor, yani bir nedenin diğerine aktığı ortaya çıkıyor
Oldukça mümkün, kulağa makul geliyor
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by Beluga »

These users thanked the author Beluga for the post (total 5):
Fargal94, Denchik42, Audi, çapkın, Ivankzn
pavel_x
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Post by pavel_x »

Gençken oraya bilerek gitmediler, sadece ya insanlarla dolu olan standart olanı ya da boş çıplaklar olanı tercih ettiler. Eşim hiç uymadı.. Birlikte güneşlendik
These users thanked the author pavel_x for the post (total 3):
Fargal94, Kovboy2, Gami
Ted_2023
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
Registered for: 2 years 7 months

Post by Ted_2023 »

Sekret: 10 Jun 2023, 10:04 Kızlar ve erkekler, bize çıplak bir kumsaldaki izlenimlerinizi anlatın, ilk defa bu sizin için nasıl oldu ve henüz böyle bir deneyim yaşamadıysanız oraya gitmek ister misiniz? nudic’lerden hikayeler ve elbette fotoğraflar!

Я первый раз попал на нудик прошлой осенью когда отдыхал в Сочи.Было жутко любопытно сходить туда и посмотреть и попробовать самому.Придя на нудик я удивился что там было очень много людей и молодых и не очень,и мужчин и женщин.Нашел себе укромное местечко в сторонке разделся и лег на живот голой попой кверху и лежал так привыкал к необычной обстановке где то полчаса,одновременно изучая таких же голышей как и я,потом когда стеснение
немного пропало перевернулся на спину.К концу дня я уже ходил по всему пляжу совершенно обнаженный никого не стесняясь.Теперь желания отдыхать на обычных пляжах уже нет,постоянно тянет на нудик.Совсем другие ощущения там и атмосфера.
какая остановка электрички?

Отправлено спустя 3 минуты 56 секунд:
Arhivarius: 14 Jun 2023, 20:02

Если не ошибаюсь это пляж рядом с санаторием "Аврора"?
это же недалеко от 73 км или ошибаюсь?
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 4 months

Post by Veronika »

Anlamıyorum, herkes giyinmiş, sadece bir şişman kadın çıplak ve burası sizin o övündüğünüz plaj mı? Bacaklarının arasındaki bu kadına gidelim.
These users thanked the author Veronika for the post:
Alexsss
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425

Post by Alice »

Alexssss, yani bekliyoruz diyelim....
Gerçek şu ki, Belukha, gözlerden kan.... :)
These users thanked the author Alice for the post (total 4):
Alexsss, Beluga, Anatolik, Serg_A
İle
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 150

Post by İle »

Nudik’e gitmeyi çok isterim
These users thanked the author İle for the post (total 2):
Alice, abartı
Varian_Rin
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Varian_Rin »

Alenka, arada bir olmaz bu . Küçük kasabamızda bile. Bazen çok güzel bayanlar gelir
These users thanked the author Varian_Rin for the post:
Alice
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Post by Alexsss »

Alenka: 03 Nov 2023, 14:49 Ve gerçek, Belukha var, gözlerden kan...
Merhaba, sadece gözlerden değil, kulaklardan da))))
These users thanked the author Alexsss for the post (total 3):
Alice, Fargal94, Serg_A
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Post by Beluga »

Alenka: 03 Nov 2023, 14:49 Alexssss, o halde beklemede olduğumuzu varsayalım. ..
Gerçek şu ki, Belukha , gözlerden kan.... :)
evet, soyunma odasına girmek yeterli bir spor kulübü, çoğunlukla topukların vücudunu veya daha da şiş göbekli kelliği rahatlatmak için (benim gibi)
These users thanked the author Beluga for the post (total 4):
Alice, Ahah, Serg_A, Sergej76
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 4 months

Post by Veronika »

Ve ben bir aptalım, utanıyorum...
These users thanked the author Veronika for the post:
abartı
Автор темы
Gizli
Penetrasyon
Penetrasyon

Post by Gizli »

picm_d25a841d75a2d5a97aedc3a276500218.jpg
n Отправлено спустя 1 32 ay sonra:
picm_3613d5897e7695e52bd27e0e602c3717.jpg
Süre 1 dakika 10 saniye:
picm_f771cf3bc4b26b1e9f31148ba7057841.jpg
Süre 1 dakika 1 saniye:
picm_7a8ae5fd38cb4251778cc65f1c173dcb.jpg
Kurulum 1 dakika 12 gün:
picm_bba9dd696cc721c5ef3895210a2ac959.jpg
Süre 1 dakika 31 saniye:
picm_f322e9b0cca5485ad5c111aae43b7988.jpg
Son 59. yıl:
picm_de3c7e6b81181d66c224e1ec65552b34.jpg
These users thanked the author Gizli for the post (total 10):
PavelNokia, Ahah, Peru’da, Serg_A, Oleg257, Fargal94, Sergey, Analizci, Denchik42, kvlst
Yardım etmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 7 months

Post by Yardım etmek »

Bazı fotoğraflar açılıyor, bazıları açılmıyor.
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 4 years 1 month

Post by Peru’da »

Çıplaklar plajı bu harika) Neden tüm plajların en azından herkesin istediği gibi -çıplak veya mayoyla- yüzebildiği "Kıyafet isteğe bağlı" olamaz anlamıyorum.
These users thanked the author Peru’da for the post (total 2):
Ahah, Fargal94
Henson
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by Henson »

Perun: 05 Nov 2023, 12:39 Neden tüm plajların en azından "Giysi isteğe bağlı", herkesin istediği gibi -çıplak veya mayoyla- yüzebileceği şekilde yapılamayacağını anlamıyorum
Çünkü o insanlar :bilinmiyor: Cidden, bu tek kelime kesinlikle her şeyi açıklayabilir. İnsanlar arasında, daha doğrusu insanlar arasında, çıplak kedinin seks için olduğu ve başka bir şey olmadığı yönünde dini kökenli bir tutum var, bu da çıplak kedinin sadece evde bir eşle olduğu ve daha fazlası olmadığı anlamına geliyor, ancak toplum içinde zaten bir günah ve genellikle ahayayay. Ve karşınıza hangi argümanları koyarsanız koyun ikna edemezsiniz. Ve onları ikna etmeyi başarsanız bile, kurulumu yine de reddetmezler, yani bir şeyi değiştirmek rahat değil
These users thanked the author Henson for the post:
Ahah
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 4 years 1 month

Post by Peru’da »

Henson: 05 Nov 2023, 19:16 İnsanlar, daha doğrusu insanlar, çıplak amın seks için olduğu ve başka bir şey olmadığı yönünde dini kökenli bir tutuma sahipler; bu, çıplak amın yalnızca evde eşle birlikte olduğu ve daha fazlası olmadığı anlamına gelir, ancak toplum içinde bu zaten bir günahtır ve genel olarak kötü.
Bir zamanlar modern mayolar da düşünülmüştü (bazı ülkelerde daha önce çok kısa oldukları için para cezasına çarptırılmışlardı). diz üstü etek seks demektir. Günümüzde çoğu insan artık böyle düşünmüyor. Dolayısıyla çıplaklığa yönelik tutumun kademeli olarak değişmesi mümkün olabilir; süreç elbette hızlı olmayacak;
These users thanked the author Peru’da for the post (total 2):
Fargal94, Henson
Viragom
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 143
Registered for: 1 year 11 months

Post by Viragom »

İspanya’da bir çıplaklar plajındaydık, yarısı normaldi, yakınlarda çıplak olabilirsiniz, büyük bir taşla ayrılmışsınız. eşimin yanındaydık. İlk başta bir gaf vardı, sonra sakinleşti ve normal şekilde yüzdü (ama deniz yüzerken sizi hala heyecanlandırıyor). Kızlar farklı, orada çok az seksi var. Hatta "Kadınlar Birliği"nden bir oyuncuyla tanıştım, tanıdık bir Rus sesi duydum ve o gerçekten de aralarında en uzun olanıydı. Çok güzel ve iyi bir figürü var.
Paul
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 1 year 11 months

Post by Paul »

Şehrime birden fazla kez gittim. Dürüst olmak gerekirse pek etkilenmedim. Her on erkeğe bir kadın düşüyor. Bir sürü eşcinsel ve sapık var. Ve son zamanlarda polisler sık ​​sık herkesi oraya dağıtıyor. Bu yüzden doğada daha uzağa yüzmek daha iyidir.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 7 months

Post by Nikk »

Eşim ve ben hem yurtiçinde hem de yurtdışında çeşitli nudiklere gittik. Genel izlenim özel bir şey değil. İnsanlar da insanlara benzer.
Mayolu veya mayosuz bile. Hiçbir süper model ya da süper kandırılan maço fark edilmedi. Hem orada hem de orada - herkes aynı şekilde yüzdü
ve güneşlendi...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”