[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and s in Entity, line: 4 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 5 Gerçek fotoğrafını burada mı gösterdin? - Page 3 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
rynda: ↑23 May 2023, 20:47
peki, "henüz akşam olmadı" diyorlar ve artık ileri düzey İK çalışanları, potansiyel bir çalışanın sosyal etkileşimini anlamak için sosyal ağlardaki hesaplarını göstermek istiyor
Bunu yapmak için, bu tür durumlar için aptalca kendi "kartvizitinizi" oluşturabilir ve fotoğrafı üç yılda bir güncelleyebilirsiniz. Yetişkinlik çağındaki insanlar için bu oldukça anlaşılabilir bir durumdur. Üstelik artık sosyal ağlarda gerçekten yapacak bir şey yok. Beğenmek ve yorum yapmak da genellikle tehlikelidir 1684863442 user_id=12161]
niqk: ↑23 May 2023, 20:36Marinka, görünüşünüzden memnun olmadığınız için tüm fotoğraflarınızı dikkatlice sildiğiniz ortaya çıktı?
Yukarıda yazdım, buradaki adamı beğendim. Burada anlaşılmayan ne var?
Yani bir şey diğerinden gerçekten mantıken anlaşılmaz bir şekilde çıkmıyor. Eğer bu forumdaki bir kadını beğenirsem (diyelim ki), fotoğraf yayınlamaya bile başlayabilirim. Varsa eksiklikler ve özel işaretler bulanıklaştırılabilir. Ama öte yandan herkes kendi yoluna karar verir. Belki de hoşlandığı adam bu fotoğrafları kaldırmasını istemiştir...
[quote=rynda post_id=206532 time=1684864063 user_id=4736] peki, "henüz akşam olmadı" diyorlar ve artık ileri düzey İK çalışanları, potansiyel bir çalışanın sosyal etkileşimini anlamak için sosyal ağlardaki hesaplarını göstermek istiyor [/quote] Bunu yapmak için, bu tür durumlar için aptalca kendi "kartvizitinizi" oluşturabilir ve fotoğrafı üç yılda bir güncelleyebilirsiniz. Yetişkinlik çağındaki insanlar için bu oldukça anlaşılabilir bir durumdur. Üstelik artık sosyal ağlarda gerçekten yapacak bir şey yok. Beğenmek ve yorum yapmak da genellikle tehlikelidir 1684863442 user_id=12161] [quote=niqk post_id =206528 time=1684863360 user_id=218] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], görünüşünüzden memnun olmadığınız için tüm fotoğraflarınızı dikkatlice sildiğiniz ortaya çıktı? [/quote] Yukarıda yazdım, buradaki adamı beğendim. Burada anlaşılmayan ne var? [/quote] Yani bir şey diğerinden gerçekten mantıken anlaşılmaz bir şekilde çıkmıyor. Eğer bu forumdaki bir kadını beğenirsem (diyelim ki), fotoğraf yayınlamaya bile başlayabilirim. Varsa eksiklikler ve özel işaretler bulanıklaştırılabilir. Ama öte yandan herkes kendi yoluna karar verir. Belki de hoşlandığı adam bu fotoğrafları kaldırmasını istemiştir...
Marinka: ↑23 May 2023, 20:37
Yukarıda yazdım, buradaki adamı beğendim. Burada anlaşılmaz olan ne?
hmm.. ama beğendiğiniz kişi sizi fotoğrafın silinmesi konusunda zorladı (ima etti) ya da siz onun kararına kendiniz karar verdiniz gözler, itibarınızı artırıp çıplak fotoğrafları silmek mi?
[quote=Marinka post_id=206529 time=1684863442 user_id=12161] Yukarıda yazdım, buradaki adamı beğendim. Burada anlaşılmaz olan ne? [/quote] hmm.. ama beğendiğiniz kişi sizi fotoğrafın silinmesi konusunda zorladı (ima etti) ya da siz onun kararına kendiniz karar verdiniz gözler, itibarınızı artırıp çıplak fotoğrafları silmek mi?
Ya ben aptalım ya da insanlar yazın kayak yapmıyor ve neden herkes o kişinin özüne indi? Peki fotoğrafı sildim, ne olmuş yani? Hayatı onun tarafından yönetiliyordu. Belki üçüncü uyluğundaki ikinci beni beğenmiyordu bu yüzden her şeyi doğru yaptı
These users thanked the author Cujoi for the post (total 3):
🤔 Ya ben aptalım ya da insanlar yazın kayak yapmıyor 🤔 ve neden herkes o kişinin özüne indi? Peki fotoğrafı sildim, ne olmuş yani? 🤔 Hayatı onun tarafından yönetiliyordu. Belki üçüncü uyluğundaki ikinci beni beğenmiyordu 🤔 bu yüzden her şeyi doğru yaptı 😎
[quote=Cujoi post_id=206601 time=1684900017 user_id=10156] neden herkes kişinin dibine indi? Peki fotoğrafı sildim, ne olmuş yani? 🤔 Hayatı onun tarafından yönetiliyordu. [/quote] buradaki tek kadın o, geri kalanlar mastürbasyon yapıyor, bu yüzden tüm ilgi göğüslerine yönelmiş durumda, bu konuda kendini iyi hissediyor
ve neden herkes bu kişinin temeline indi? Peki fotoğrafı sildim, ne olmuş yani? Hayatı onun tarafından yönetiliyordu.
buradaki tek kadın o, geri kalanlar mastürbasyon yapıyor, bu yüzden tüm ilgi göğüslerine yönelmiş durumda, bu konuda kendini iyi hissediyor
yani onu kaldırmanın zamanı çoktan gelmişti)) sinir ağı artık herhangi bir resim çizecek ve DeepFaceLab veya DeepFaceLive’ı alırsanız, o zaman gerçekten yayında
[quote=rynda post_id=206606 time=1684901418 user_id=4736] [quote=Cujoi post_id=206601 time=1684900017 user_id= 10156] ve neden herkes bu kişinin temeline indi? Peki fotoğrafı sildim, ne olmuş yani? 🤔 Hayatı onun tarafından yönetiliyordu. [/quote] buradaki tek kadın o, geri kalanlar mastürbasyon yapıyor, bu yüzden tüm ilgi göğüslerine yönelmiş durumda, bu konuda kendini iyi hissediyor [/quote] yani onu kaldırmanın zamanı çoktan gelmişti)) sinir ağı artık herhangi bir resim çizecek ve DeepFaceLab veya DeepFaceLive’ı alırsanız, o zaman gerçekten yayında *x) :muza:
Cujoi: ↑24 May 2023, 06:46
ve neden herkes bu kişinin temeline indi? Peki fotoğrafı sildim, ne olmuş yani? Hayatı onun tarafından yönetiliyordu.
buradaki tek kadın o, geri kalanlar mastürbasyon yapıyor, bu yüzden tüm ilgi göğüslerine yönelmiş durumda, bu konuda kendini iyi hissediyor
yani onu kaldırmanın zamanı çoktan gelmişti)) sinir ağı artık herhangi bir resim çizecek ve DeepFaceLab veya DeepFaceLive’ı alırsanız, o zaman gerçekten yayında
[quote=Cujoi post_id=206607 time=1684901714 user_id=10156] [quote=rynda post_id=206606 time=1684901418 user_id= 4736] [quote=Cujoi post_id=206601 time =1684900017 user_id=10156] ve neden herkes bu kişinin temeline indi? Peki fotoğrafı sildim, ne olmuş yani? 🤔 Hayatı onun tarafından yönetiliyordu. [/quote] buradaki tek kadın o, geri kalanlar mastürbasyon yapıyor, bu yüzden tüm ilgi göğüslerine yönelmiş durumda, bu konuda kendini iyi hissediyor [/quote] yani onu kaldırmanın zamanı çoktan gelmişti)) sinir ağı artık herhangi bir resim çizecek ve DeepFaceLab veya DeepFaceLive’ı alırsanız, o zaman gerçekten yayında *x) :muza: [/quote]burada reklam mı yapıyorsunuz?
rynda: ↑24 May 2023, 07:10
buradaki tek kadın o, geri kalanlar mastürbasyon yapıyor, bu yüzden tüm ilgi göğüslerine yönelmiş, sadece bu konuda kendini iyi hissediyor
yani onu silmenin tam zamanıydı uzun zaman önce)) sinir ağı artık herhangi bir resim çizecek ve eğer DeepFaceLab veya DeepFaceLive’ı alırsanız, o zaman gerçekten yayında
burada reklam mı yapıyorsunuz
Ah hayır)) eğer reklam olsaydı, o zaman Herbalife)) Sadece şunu söylüyorum anlayanlar bilir geri kalanların buna ihtiyacı yok))
buradaki tek kadın o, geri kalanlar mastürbasyon yapıyor, bu yüzden tüm ilgi göğüslerine yönelmiş, sadece bu konuda kendini iyi hissediyor [/quote] yani onu silmenin tam zamanıydı uzun zaman önce)) sinir ağı artık herhangi bir resim çizecek ve eğer DeepFaceLab veya DeepFaceLive’ı alırsanız, o zaman gerçekten yayında *x) :muza: [/quote]burada reklam mı yapıyorsunuz [/quote] Ah hayır)) eğer reklam olsaydı, o zaman Herbalife)) Sadece şunu söylüyorum :muza: anlayanlar bilir geri kalanların buna ihtiyacı yok))
Cujoi: ↑24 May 2023, 07:27
Oh hayır)) eğer bir reklam olsaydı, o zaman Herbalife)) Sadece anlayanların bildiğini, geri kalanların buna ihtiyacı olmadığını söylüyorum))
sonra anladım, yani - "beyler mastürbasyon yapanlar, sinir ağına gidin ve istediğiniz hileleri orada üretin"
[quote=Cujoi post_id=206609 time=1684902430 user_id=10156] Oh hayır)) eğer bir reklam olsaydı, o zaman Herbalife)) Sadece anlayanların bildiğini, geri kalanların buna ihtiyacı olmadığını söylüyorum)) [/quote] sonra anladım, yani - "beyler mastürbasyon yapanlar, sinir ağına gidin ve istediğiniz hileleri orada üretin"
Kral Zogu: ↑24 May 2023, 05:43
Belki de beğendiği adam bu fotoğrafların kaldırılmasını istemiştir...
Hayır, kendisi istemedi herhangi bir şeyi sil. O sırada henüz kendisiyle iletişim kurmamıştık. Onu yeni fark ettim. Önce fotoğrafı sildim ve ancak ondan sonra kişisel bir mesaj açıp bana yazmaya başlamasını sağladım.
Marinka: ↑
hmm.. ama beğendiğiniz kişi sizi fotoğrafın silinmesi konusunda zorladı (ima etti) ya da siz onun kararına kendiniz karar verdiniz itibarını artırıp çıplak fotoğraflarını mı sildi?
Kısmen haklısın. Çıplak fotoğraflar farklıdır. Burada sadece çıplaklığım vardı, belki de mastürbasyon yapanları cezbedebilirdi ve normal bir adamın gözünde en iyi ihtimalle anlamsız görünürdüm. Bu çok ama çok iyi durumda.
Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote="Kral Zogu" post_id=206591 time=1684896205 user_id=10833] Belki de beğendiği adam bu fotoğrafların kaldırılmasını istemiştir... [/quote]
Hayır, kendisi istemedi herhangi bir şeyi sil. O sırada henüz kendisiyle iletişim kurmamıştık. Onu yeni fark ettim. Önce fotoğrafı sildim ve ancak ondan sonra kişisel bir mesaj açıp bana yazmaya başlamasını sağladım.
[quote=rynda post_id=206597 time=1684899353 user_id=4736] [quote=Marinka post_id=206529 time=1684863442 user_id=12161] Yukarıda yazdım, buradaki adamı beğendim. Burada anlaşılmaz olan ne? [/quote] hmm.. ama beğendiğiniz kişi sizi fotoğrafın silinmesi konusunda zorladı (ima etti) ya da siz onun kararına kendiniz karar verdiniz itibarını artırıp çıplak fotoğraflarını mı sildi? [/quote]
Kısmen haklısın. Çıplak fotoğraflar farklıdır. Burada sadece çıplaklığım vardı, belki de mastürbasyon yapanları cezbedebilirdi ve normal bir adamın gözünde en iyi ihtimalle anlamsız görünürdüm. Bu çok ama çok iyi durumda.
Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz.
Belki de sevdiği adam bu fotoğrafların kaldırılmasını istemiştir...
Hayır, kaldırmadı Silinecek hiçbir şey istemiyorum. O sırada henüz kendisiyle iletişim kurmamıştık. Onu yeni fark ettim. Önce fotoğrafı sildim ve ancak ondan sonra kişisel bir mesaj açıp bana yazmaya başlamasını sağladım.
Marinka: ↑
hmm.. ama beğendiğiniz kişi sizi fotoğrafın silinmesi konusunda zorladı (ima etti) ya da siz onun kararına kendiniz karar verdiniz itibarını artırıp çıplak fotoğraflarını mı sildi?
Bir sorum var - tüm fotoğraflarımı nasıl silebilirim, onları da silmek istiyorum)
[quote=Marinka post_id=206641 time=1684909796 user_id=12161] [quote="Kral Zogu" post_id= 206591 time=1684896205 user_id=10833] Belki de sevdiği adam bu fotoğrafların kaldırılmasını istemiştir... [/quote]
Hayır, kaldırmadı Silinecek hiçbir şey istemiyorum. O sırada henüz kendisiyle iletişim kurmamıştık. Onu yeni fark ettim. Önce fotoğrafı sildim ve ancak ondan sonra kişisel bir mesaj açıp bana yazmaya başlamasını sağladım.
[quote=rynda post_id=206597 time=1684899353 user_id=4736] [quote=Marinka post_id=206529 time=1684863442 user_id=12161] Yukarıda yazdım, buradaki adamı beğendim. Burada anlaşılmaz olan ne? [/quote] hmm.. ama beğendiğiniz kişi sizi fotoğrafın silinmesi konusunda zorladı (ima etti) ya da siz onun kararına kendiniz karar verdiniz itibarını artırıp çıplak fotoğraflarını mı sildi? [/quote]
Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz. [/quote] Bir sorum var - tüm fotoğraflarımı nasıl silebilirim, onları da silmek istiyorum)
[quote=AlexTDV post_id=206642 time=1684909933 user_id=5510] Bir sorum var - tüm fotoğraflarımı nasıl silebilirim, ben de silmek istiyorum) [/quote] Erkekler de silmeye başlarsa hiçbir şey kalmaz :D forumuna bakmak için
[quote=Arianna post_id=206646 time=1684910468 user_id=13207] [quote=AlexTDV post_id=206642 time=1684909933 user_id= 5510] Bir sorum var - tüm fotoğraflarımı nasıl silebilirim, ben de silmek istiyorum) [/quote] Erkekler de silmeye başlarsa o zaman forumda görecekleri şeyleri göremeyecekler :D [/quote] 🤗
Marinka: ↑24 May 2023, 09:29
Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmayacaktır.
hayır, acele etmeye gerek yok!
Wanker forumunun flört için uygun bir yer olduğundan şüpheliyim, bu yüzden yüzün görünmediği fotoğrafları siliyor
büyük olasılıkla fotoğrafı sildi ve flörtle ilgili hikaye bunun için bir bahane silinen fotoğraflar için forum üyeleri ve burada potansiyel olanlar yok sizinle keyifli diyaloglar kuran adamlar
[quote=Marinka post_id=206641 time=1684909796 user_id=12161] Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmayacaktır. [/quote] hayır, acele etmeye gerek yok! Wanker forumunun flört için uygun bir yer olduğundan şüpheliyim, bu yüzden yüzün görünmediği fotoğrafları siliyor büyük olasılıkla fotoğrafı sildi ve flörtle ilgili hikaye bunun için bir bahane silinen fotoğraflar için forum üyeleri ve burada potansiyel olanlar yok sizinle keyifli diyaloglar kuran adamlar
[quote=Marinka post_id=206641 time=1684909796 user_id=12161] Umarım net bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz [/quote] Sorularınız varsa şimdi bana nasıl sildiğinizi söyleyin benimkini denedim, hiçbir şey çıkmadı ve bu yüzden [ref=#bf0000]AlexTDV[/ref] , çok ilgili)))
[quote=Arianna post_id=206646 time=1684910468 user_id=13207] [quote=AlexTDV post_id=206642 time=1684909933 user_id= 5510] Bir sorum var - tüm fotoğraflarımı nasıl silebilirim, ben de silmek istiyorum) [/quote] Erkekler de silmeye başlarsa o zaman forumda neye bakacaklarını bilemeyecekler :D [/quote] Peki ya yazıtlı mavi kareler?
[quote=Serg_A post_id=206656 time=1684912698 user_id=18010] [quote=Marinka post_id=206641 time=1684909796 user_id= 12161] Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz [/quote] Sorularınız varsa şimdi söyleyin nasıl sildin, ben de benimkini denedim, hiçbir şey işe yaramadı ve bu yüzden [ref=#bf0000]AlexTDV[/ref], ben de ilgileniyorum))) [/quote] it yöneticiyle iletişime geçmem gerekiyormuş gibi görünüyor, tam olarak bilmiyorum...
[quote=Wolffr post_id=206666 time=1684916881 user_id=15660] [quote=Serg_A post_id=206656 time=1684912698 user_id= 18010] [quote=Marinka post_id=206641 time =1684909796 user_id=12161] Umarım bunu net bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz [/quote] Eğer varsa sorular, şimdi söyle bana, onu silerken benimkini denedim, hiçbir şey işe yaramıyor ve burada, [ref=#bf0000]AlexTDV[ /ref], ben de ilgileniyorum))) [/quote] Sanırım yöneticiyle iletişime geçmeliyim, tam olarak bilmiyorum. .. [/ quote] ahhh, vay canına, bu tam bir güçlük
Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz
Sorularınız varsa şimdi söyleyin nasıl sildin, ben de benimkini denedim, hiçbir şey işe yaramadı ve bu yüzden AlexTDV, ben de ilgileniyorum)))
Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (işte bu kadar, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada kalacaklar). Veya fotoğraflarınızı üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve buraya görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve forumda donuk mavi bir kare kalacaktır. Veya barındırma bir radikal gibi (ska, kötülük yetmez) kapanacaktır.
Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda böyle bir uygulama nedeniyle acımasızca zorbalığa uğramaya başladı.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=Serg_A post_id=206656 time=1684912698 user_id=18010] [quote=Marinka post_id=206641 time=1684909796 user_id= 12161] Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz [/quote] Sorularınız varsa şimdi söyleyin nasıl sildin, ben de benimkini denedim, hiçbir şey işe yaramadı ve bu yüzden [ref=#bf0000]AlexTDV[/ref], ben de ilgileniyorum))) [/quote] Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (işte bu kadar, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada kalacaklar). Veya fotoğraflarınızı üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve buraya görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve forumda donuk mavi bir kare kalacaktır. Veya barındırma bir radikal gibi (ska, kötülük yetmez) kapanacaktır.
Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda böyle bir uygulama nedeniyle acımasızca zorbalığa uğramaya başladı.
Sorularım var, şimdi bana onu nasıl sildiğinizi söyleyin, ben de denedim, hiçbir şey işe yaramıyor, AlexTDV, ben de ilgileniyorum)))
Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (işte bu kadar, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada kalacaklar). Veya fotoğraflarınızı üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve buraya görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve forumda donuk mavi bir kare kalacaktır. Veya barındırma kapatılacak (ska, kötülük yetmez) gibi bir radikal.
Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda böyle bir uygulama için kullanıcılara acımasızca zorbalık yapmaya başladı.
anladım kardeşim, teşekkürler!
These users thanked the author AlexTDV for the post:
[quote="Kral Zogu" post_id=206670 time=1684917196 user_id=10833] [quote=Serg_A post_id= 206656 time=1684912698 user_id=18010] [alıntı =Marinka post_id=206641 time=1684909796 user_id=12161] Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz [/quote] Sorularım var, şimdi bana onu nasıl sildiğinizi söyleyin, ben de denedim, hiçbir şey işe yaramıyor, [ref=#bf0000]AlexTDV [/ref], ben de ilgileniyorum))) [/quote] Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (işte bu kadar, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada kalacaklar). Veya fotoğraflarınızı üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve buraya görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve forumda donuk mavi bir kare kalacaktır. Veya barındırma kapatılacak (ska, kötülük yetmez) gibi bir radikal.
Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda böyle bir uygulama için kullanıcılara acımasızca zorbalık yapmaya başladı. [/quote] anladım kardeşim, teşekkürler!
Sorularım var, şimdi bana onu nasıl sildiğinizi söyleyin, ben de denedim, hiçbir şey işe yaramıyor, AlexTDV, ben de ilgileniyorum)))
Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (ve bu PPC, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada asılı kalacaklar). Veya fotoğrafları üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve donuk mavi bir kare kalacaktır.
Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda bu uygulama nedeniyle acımasızca taciz edilmeye başlandı.
Marinka, üçüncü taraf bir barındırma yoluyla mı yüklediği ortaya çıktı? )
[quote="Kral Zogu" post_id=206670 time=1684917196 user_id=10833] [quote=Serg_A post_id= 206656 time=1684912698 user_id=18010] [alıntı =Marinka post_id=206641 time=1684909796 user_id=12161] Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz [/quote] Sorularım var, şimdi bana onu nasıl sildiğinizi söyleyin, ben de denedim, hiçbir şey işe yaramıyor, [ref=#bf0000]AlexTDV [/ref], ben de ilgileniyorum))) [/quote] Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (ve bu PPC, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada asılı kalacaklar). Veya fotoğrafları üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve donuk mavi bir kare kalacaktır.
Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda bu uygulama nedeniyle acımasızca taciz edilmeye başlandı. [/quote] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], üçüncü taraf bir barındırma yoluyla mı yüklediği ortaya çıktı? )
Serg_A: ↑24 May 2023, 10:18
Sorularınız varsa, şimdi bana bunları nasıl sildiğinizi söyleyin, benimkini denedim, hiçbir şey işe yaramadı ve işte burada, AlexTDV, o da ilgileniyor)))
Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (ve bu PPC, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada asılı kalacaklar). Veya fotoğrafları üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve donuk mavi bir kare kalacaktır.
Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda bu uygulama nedeniyle acımasızca taciz edilmeye başlandı.
Marinka, onu bir üçüncü taraf aracılığıyla indirdiğiniz ortaya çıktı barındırma?)
Sorularınız varsa, şimdi bana bunları nasıl sildiğinizi söyleyin, benimkini denedim, hiçbir şey işe yaramadı ve işte burada, [ref=#bf0000]AlexTDV[/ref], o da ilgileniyor))) [/quote] Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (ve bu PPC, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada asılı kalacaklar). Veya fotoğrafları üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve donuk mavi bir kare kalacaktır.
Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda bu uygulama nedeniyle acımasızca taciz edilmeye başlandı. [/quote] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], onu bir üçüncü taraf aracılığıyla indirdiğiniz ortaya çıktı barındırma?) [/quote ] neden fotoğrafında bu kadar heyecan var?
Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (işte bu kadar, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada kalacaklar). Veya fotoğraflarınızı üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve buraya görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve forumda donuk mavi bir kare kalacaktır. Veya barındırma kapatılacak (ska, kötülük yetmez) gibi bir radikal.
Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda böyle bir uygulama için kullanıcılara acımasızca zorbalık yapmaya başladı.
Mesajla birlikte onu da silmeyi düşündüm ama görüyorum ki bir süre sonra bu fırsat ortadan kayboluyor...
İyi ki Amımı her yere koyma alışkanlığım yok
Kral Zogu: ↑24 May 2023, 11:33
Marinka, onu bir üçüncü taraf aracılığıyla indirdiğiniz ortaya çıktı barındırma?)
neden fotoğrafları etrafında bu kadar heyecan var?
I Fotoğraflarını neden sakince sildiğini merak ediyorum ama ben silemiyorum?)
[quote="Kral Zogu" post_id=206670 time=1684917196 user_id=10833] [quote=Serg_A post_id= 206656 time=1684912698 user_id=18010] [alıntı =Marinka post_id=206641 time=1684909796 user_id=12161] Umarım açık bir şekilde açıklamışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz [/quote] Sorularım var, şimdi bana onu nasıl sildiğinizi söyleyin, ben de denedim, hiçbir şey işe yaramıyor, [ref=#bf0000]AlexTDV [/ref], ben de ilgileniyorum))) [/quote] Fotoğrafları buraya iki şekilde gönderebilirsiniz. Veya doğrudan foruma yükleyin (işte bu kadar, ne yaparsanız yapın sonsuza kadar burada kalacaklar). Veya fotoğraflarınızı üçüncü taraf bir fotoğraf barındırma sitesine yükleyin ve buraya görselin bağlantısını yazın. Daha sonra bu barındırmada fotoğrafı silebilirsiniz ve forumda donuk mavi bir kare kalacaktır. Veya barındırma kapatılacak (ska, kötülük yetmez) gibi bir radikal.
Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda böyle bir uygulama için kullanıcılara acımasızca zorbalık yapmaya başladı. [/quote] Mesajla birlikte onu da silmeyi düşündüm ama görüyorum ki bir süre sonra bu fırsat ortadan kayboluyor... İyi ki Amımı her yere koyma alışkanlığım yok 😁😁😁
Bu arada, Erogen’deki kullanıcılar son zamanlarda bu uygulama nedeniyle acımasızca taciz edilmeye başlandı. [/quote] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], onu bir üçüncü taraf aracılığıyla indirdiğiniz ortaya çıktı barındırma?) [/quote ] neden fotoğrafları etrafında bu kadar heyecan var? [/quote] I Fotoğraflarını neden sakince sildiğini merak ediyorum ama ben silemiyorum?)
Umarım açıkça anlatmışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz.
hayır, acele etmeye gerek yok!
Wanker forumunun flört için uygun bir yer olduğundan şüpheliyim, bu yüzden yüzün görünmediği fotoğrafları siliyor
büyük olasılıkla fotoğrafı ve flörtle ilgili hikayeyi sildi forum üyeleri için fotoğrafların silinmesinin bahanesidir ve burada seninle hoş diyaloglar kuracak potansiyel erkek yok
Sen tuhaf bir insansın. Soruyorsunuz ama kendi cevabınız hazır. O halde neden soru soruyorsunuz? Konularınızda kadınlara soru sorduğunuz zaman neredeyse hiç kadın olmadığını fark ettiniz mi? Nedenini biliyor musun? Çünkü onlarla tartışmaya başlıyorsun. Sen sordun, onlar cevapladılar ve ben sana sadece cevap vermedim, kelimenin tam anlamıyla detaylı bir şekilde anlattım ve sen hala beni bunun böyle olmadığına ikna etmeye çalıştın.
Burada ilginç adamlar var, bunu defalarca yazdım. Elbette bunlar her varilin fişini çekenler değil. Bunlar kendilerini uzman sanan kişiler değil. Kendilerini çok akıllı görenler değil. Her yerde bu vurgulanıyor ama aslında öyle değil.
Erkekler üyelerine, zekalarına, okuryazarlıklarına çok dikkat ediyorlar.
Ne tür bir eğitim aldığı ve olup olmadığı umurumda değil. hatalı ya da hatasız yazıyor. Bir kişiyi değerlendirdiğim kendi kriterlerim var. Muhtemelen hoşlanma ya da hoşlanmama aşamasında olmasına rağmen henüz hiç kimse kişiliği analiz etmemiştir. Genellikle hoşuma giderdi ve hepsi bu, ancak hiçbir şey çıkmadığında analiz etmeye başlıyorum. Hatalar üzerinde çalışmak gibi.
Onunla başarılı olamadım. Nedenini bile bilmiyorum. Gerçi neredeyse sabaha kadar burada kaldık. Hiçbir şey olmamasına rağmen iletişim kolay ve rahattı. Görünüşe göre bu kader değil.
Burada kimseyi aramadım ve kimseyi aramıyorum, ancak forumlarda insanlarla iletişim kurarken şu gerçeğine alıştım: İletişimin forumun ötesine geçtiği çok iyi bir insanla tanışabilirim. Bu nedenle ilişkilerin ortaya çıkışı da göz ardı edilemez.
Cevabımdan tatmin olmadıysan her zaman yaptığın gibi kendin cevapla, biz de oybirliğiyle cevabını doğru olarak kabul edelim. Ben morum.
Burada daha fazla soru sormayın. Öncelikle bu konuyu hiçbir şekilde tartışmayacağım. İkincisi, hâlâ bu forumu terk etmeyi planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Belki bugün, şimdi en uygun an.
[quote=rynda post_id=206649 time=1684910683 user_id=4736] [quote=Marinka post_id=206641 time=1684909796 user_id= 12161] Umarım açıkça anlatmışımdır ve kimsenin bu konuda başka sorusu olmaz. [/quote] hayır, acele etmeye gerek yok! Wanker forumunun flört için uygun bir yer olduğundan şüpheliyim, bu yüzden yüzün görünmediği fotoğrafları siliyor büyük olasılıkla fotoğrafı ve flörtle ilgili hikayeyi sildi forum üyeleri için fotoğrafların silinmesinin bahanesidir ve burada seninle hoş diyaloglar kuracak potansiyel erkek yok [/quote]
Sen tuhaf bir insansın. Soruyorsunuz ama kendi cevabınız hazır. O halde neden soru soruyorsunuz? Konularınızda kadınlara soru sorduğunuz zaman neredeyse hiç kadın olmadığını fark ettiniz mi? Nedenini biliyor musun? Çünkü onlarla tartışmaya başlıyorsun. Sen sordun, onlar cevapladılar ve ben sana sadece cevap vermedim, kelimenin tam anlamıyla detaylı bir şekilde anlattım ve sen hala beni bunun böyle olmadığına ikna etmeye çalıştın. Burada ilginç adamlar var, bunu defalarca yazdım. Elbette bunlar her varilin fişini çekenler değil. Bunlar kendilerini uzman sanan kişiler değil. Kendilerini çok akıllı görenler değil. Her yerde bu vurgulanıyor ama aslında öyle değil. Erkekler üyelerine, zekalarına, okuryazarlıklarına çok dikkat ediyorlar. Ne tür bir eğitim aldığı ve olup olmadığı umurumda değil. hatalı ya da hatasız yazıyor. Bir kişiyi değerlendirdiğim kendi kriterlerim var. Muhtemelen hoşlanma ya da hoşlanmama aşamasında olmasına rağmen henüz hiç kimse kişiliği analiz etmemiştir. Genellikle hoşuma giderdi ve hepsi bu, ancak hiçbir şey çıkmadığında analiz etmeye başlıyorum. Hatalar üzerinde çalışmak gibi. Onunla başarılı olamadım. Nedenini bile bilmiyorum. Gerçi neredeyse sabaha kadar burada kaldık. Hiçbir şey olmamasına rağmen iletişim kolay ve rahattı. Görünüşe göre bu kader değil.
Burada kimseyi aramadım ve kimseyi aramıyorum, ancak forumlarda insanlarla iletişim kurarken şu gerçeğine alıştım: İletişimin forumun ötesine geçtiği çok iyi bir insanla tanışabilirim. Bu nedenle ilişkilerin ortaya çıkışı da göz ardı edilemez. Cevabımdan tatmin olmadıysan her zaman yaptığın gibi kendin cevapla, biz de oybirliğiyle cevabını doğru olarak kabul edelim. Ben morum.
Burada daha fazla soru sormayın. Öncelikle bu konuyu hiçbir şekilde tartışmayacağım. İkincisi, hâlâ bu forumu terk etmeyi planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Belki bugün, şimdi en uygun an.
Marinka: ↑24 May 2023, 12:03
ikinci olarak, hâlâ bu forumdan ayrılmayı planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Muhtemelen bugün, şimdi en uygun an.
Marin, lütfen gitme.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
[quote=Marinka post_id=206681 time=1684918999 user_id=12161] ikinci olarak, hâlâ bu forumdan ayrılmayı planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Muhtemelen bugün, şimdi en uygun an. [/quote] Marin, lütfen gitme.
ikinci olarak, hâlâ bu forumdan ayrılmayı planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Muhtemelen bugün en iyi an şu an.
Marin, lütfen gitme.
Kişisel deneyimlerimden forumdan ayrılmanın zor olduğunu biliyorum. Neredeyse imkansız. Kötü bir alışkanlık gibiler.
Evet, henüz ayrılmadım, belki geri gelirim ama bu kesin değil ve yarın da değil. Beynimizi düzene sokmamız gerekiyor. Yani veda etmeyeceğiz)))
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote="Kral Zogu" post_id=206682 time=1684919083 user_id=10833] [quote=Marinka post_id= 206681 time=1684918999 user_id=12161] ikinci olarak, hâlâ bu forumdan ayrılmayı planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Muhtemelen bugün en iyi an şu an. [/quote] Marin, lütfen gitme. [/quote]
Kişisel deneyimlerimden forumdan ayrılmanın zor olduğunu biliyorum. Neredeyse imkansız. Kötü bir alışkanlık gibiler. Evet, henüz ayrılmadım, belki geri gelirim ama bu kesin değil ve yarın da değil. Beynimizi düzene sokmamız gerekiyor. Yani veda etmeyeceğiz)))
Onunla başarılı olamadım. Nedenini bile bilmiyorum
Marinka, unut gitsin, tamam mı? Eh, bu aşk yok, elbette var, 20-25 yaşlarında tanışıp sonra bu aşkı sürdürürseniz, o zaman ona sahip olursunuz. Gerçek arkadaşlık gibidir, gençliğinizde ve gençliğinizde arkadaşlarınıza öncelik verirsiniz ve sonra onları kaybedersiniz, yenileri ortaya çıkmaz... Yaşadığınız ve hissedebildiğiniz sürece, sadece hayatın tadını çıkarın, burada ve şimdi!)
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
[quote=Marinka post_id=206681 time=1684918999 user_id=12161] Onunla başarılı olamadım. Nedenini bile bilmiyorum [/quote] [ref=#bf0000] Marinka[/ref], unut gitsin, tamam mı? Eh, bu aşk yok, elbette var, 20-25 yaşlarında tanışıp sonra bu aşkı sürdürürseniz, o zaman ona sahip olursunuz. Gerçek arkadaşlık gibidir, gençliğinizde ve gençliğinizde arkadaşlarınıza öncelik verirsiniz ve sonra onları kaybedersiniz, yenileri ortaya çıkmaz... Yaşadığınız ve hissedebildiğiniz sürece, sadece hayatın tadını çıkarın, burada ve şimdi!)
[quote=Marinka post_id=206681 time=1684918999 user_id=12161] Belki de bunu çok yakın gelecekte yapacağım. Muhtemelen bugün en uygun an. [/quote] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], gitme, gitme. Kafanın tamamı hasta; tamamı kemikten oluşuyor ama beyni yok.
[quote=Cujoi post_id=206691 time=1684921492 user_id=10156] Asırlık bilgeliğin söylediği gibi, “tam olarak olması gereken oldu.” Hayattaki slogan şudur: “Yapılmayan şey daha iyidir.” 😎 [/quote] altın sözler, elini sıkıyorum!
İkincisi, hâlâ bu forumdan ayrılmayı planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Muhtemelen bugün, şimdi en uygun an.
Bu hikayeyi zaten duymuştuk. Yaklaşık 3 bin mesaj önce Nedense inanamıyorum.
Serg_A: ↑
Kedimi paylaşma alışkanlığımın olmaması iyi her yerde
NEDEN bunu anlamıyorum bu hiç mi?.. Ve sonra bazı insanlar "hesabımı ve tüm mesajları sil" konusunu tartışıyorlar. Genel olarak indirilen her şey sonsuza kadar kalır. Hangi botun önbelleğe aldığı ya da çılgın bir kişi tarafından mı kurtarıldığı bilinmiyor...
[quote=Marinka post_id=206681 time=1684918999 user_id=12161] İkincisi, hâlâ bu forumdan ayrılmayı planlıyorum. Belki çok yakın gelecekte bunu yapacağım. Muhtemelen bugün, şimdi en uygun an. [/quote] Bu hikayeyi zaten duymuştuk. Yaklaşık 3 bin mesaj önce :-D Nedense inanamıyorum.
[quote=Serg_A post_id=206678 time=1684918361 user_id=18010] Kedimi paylaşma alışkanlığımın olmaması iyi her yerde 😁 [/quote] NEDEN bunu anlamıyorum bu hiç mi?.. Ve sonra bazı insanlar "hesabımı ve tüm mesajları sil" konusunu tartışıyorlar. Genel olarak indirilen her şey sonsuza kadar kalır. Hangi botun önbelleğe aldığı ya da çılgın bir kişi tarafından mı kurtarıldığı bilinmiyor...
[quote=Gudgeon post_id=206705 time=1684925693 user_id=10218] Bu hikayeyi zaten duymuştuk. Yaklaşık 3 bin mesaj önce :-D Nedense inanamıyorum. [/quote] Vay canına! çoğu durumda farklı bir takma ad altında reenkarne olacak ve deyim yerindeyse sıfırdan başlayacak :ROFL:
[size= 85][color=green]7 dakika 19 saniye sonra gönderildi:[/ color] [/size] [quote=Marinka post_id=206681 time=1684918999 user_id=12161] İkincisi, hâlâ bu forumdan ayrılmayı planlıyorum. [/quote ] moderatörden sizi engellemesini isteyen bir ekran görüntüsü gönderin
[quote=Gudgeon post_id=206746 time=1684933853 user_id=10218] [ref=#bf0000]rynda[/ref], ancak genel olarak ihtiyacınız var BT ? İstediğini yapar. Öyle bir dürtü vardı ki, hiçbir şeyle sonuçlanmadı. [/quote] tabii ki gerekli, bir gösteri!!! [ref=#bf0000]Marinka[/ref], hadi hep birlikte bekleyelim! :ROFL:
[quote=rynda post_id=206747 time=1684934090 user_id=4736] [quote=Gudgeon post_id=206746 time=1684933853 user_id= 10218] [ref=#bf0000]rynda[/ref] ve Buna ihtiyacın var mı? İstediğini yapar. Öyle bir dürtü vardı ki, hiçbir şeyle sonuçlanmadı. [/quote] tabii ki gerekli, bir gösteri!!! [ref=#bf0000]Marinka[/ref], hadi hep birlikte bekleyelim! :ROFL: [/quote]
..her gün rahatsız edilebilecek bir bayan vardı ve onu okuldan atmak istiyorlar! ((( ..içinde insani hiçbir şey yok! *x)
[quote=Tapkin post_id=206749 time=1684934547 user_id=14438] ..her gün rahatsız edilebilecek bir bayan vardı ve onu kovmak istiyorlar!(( ..sende insani hiçbir şey yok! *x) [/quote] kov, Allah korusun, yani, dedikleri gibi, kendisine (lasya) süt mantarı adını verdi..
[quote=Tapkin post_id=206749 time=1684934547 user_id=14438] onu da okuldan atmak istiyorlar!(( [/quote] Bunu birdenbire sana kim söyledi? Kimse bir şey istemiyor.
Size salatalık yetiştirmenin yollarını anlatmaya ne dersiniz? Belki birileri bu arka plana karşı erotik fanteziler kurabilir.
Demek istediğim konu Thomas’la ilgili, konuşma ise Martha’yla ilgili.
Size salatalık yetiştirmenin yollarını anlatmaya ne dersiniz? Belki birileri bu arka plana karşı erotik fanteziler kurabilir. Demek istediğim konu Thomas’la ilgili, konuşma ise Martha’yla ilgili.
[quote=rim11 post_id=206821 time=1684955256 user_id=18537] Peki size nasıl salatalık yetiştireceğinizi anlatalım mı? [/quote] Haydi, en azından işe yarar bir şeyler öğreneceğim.
Kaç yaşına kadar babanın önünde çıplak görünebildin? Hangi noktada utangaç hissetmeye başladınız? Göğüsleriniz ne zaman gelişmeye başladı? Veya n’inci boyut ne zaman ortaya çıktı? Yoksa hiç utanıp...
Last post
Göğüsleri şişmeye başladıktan ve eşim ilk sütyenini aldıktan sonra kızının göğüsleri açıkta görünmeyi bıraktı. Bunun normal olduğunu düşünüyorum. Bir dairede, onsuz yapamayacağınız rastgele flaşlar...
Hayatımdan hikayeler paylaşabileceğim gerçek bir kişiyi bulmak isterdim, şu vardı: kız kardeş ile ensest ve çocuklukta arkadaşlarının yakınlaşmasının provokasyonu, şu anda medeni bir evlilik içinde,...
Last post
Boşanmaları gerçekten çok yazık.
Seni teselli edeceğim; merak etme, boşanmadılar, boşanmadılar Boşanma. :evet: Hiç evlenmedi, o yüzden üzülme. :göz kırp:
Bu olayla gerçekten karşılaşan var mı? Bunu nasıl başardınız?
Last post
Düzenli olarak elleriyle ama nadiren penisinden fışkırtan bir hanım var
bütün sorun şu (eğer birisinde varsa) bunu yaptım), jinekoloji konusunda uzman değilim ama stimülasyon bir bariyerin arkasında...