sergey.petruhin: ↑18 May 2023, 16:39◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , yani herkes manyak değil... diyelim ki bir kadın için buluşmanın önceliği her şeyden önce zevktir... Onun arzuları ve fantezileri benim için önemli.
Hiç onun yerine bir manyağın sana gelebileceğini düşündün mü?
Bir randevuya geldin, bir kızı bekliyordun... Ve sonra o atladı ve o sana karşı bir manyak ! Peki o zaman forumdaki herkes gibi sen de ne yapacaksın, amını mı göstereceksin?
[quote=sergey.petruhin post_id=204773 time=1684417172 user_id= 11127] [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref] , yani herkes manyak değil... diyelim ki bir kadın için buluşmanın önceliği her şeyden önce zevktir... Onun arzuları ve fantezileri benim için önemli. [ /quote] Hiç onun yerine bir manyağın sana gelebileceğini düşündün mü? Bir randevuya geldin, bir kızı bekliyordun... Ve sonra o atladı ve o sana karşı bir manyak 😁! Peki o zaman forumdaki herkes gibi sen de ne yapacaksın, amını mı göstereceksin? 😁😁 😁
Kızlar ya da kim olursanız olun bayanlar 30 + Yazmalısınız, biz Muskovit değiliz ki Bay Petrukhin burada vakit kaybetmesin, Losiny Ostrov parkında tanışsın emekli olabileceğiniz birçok tenha köşe var: rulo:
Kızlar ya da kim olursanız olun bayanlar 30 + Yazmalısınız, biz Muskovit değiliz ki Bay Petrukhin burada vakit kaybetmesin, Losiny Ostrov parkında tanışsın emekli olabileceğiniz birçok tenha köşe var: rulo:
Neredeyse bir yıldır burada oturuyorum ve tüm bu süre boyunca sadece "gerçekten gerçekçi olmayan" hikayelerden oluşan bir baraj gördüm.
Bu foruma hem kızlardan hem de benzer düşüncelere sahip insanları aramak için geldim. erkekler.
Tüm bu süre boyunca 2-3 Sadece konu hakkında konuştuk ama şu ana kadar sadece bir kişiyle hoş ve sürekli bir iletişim kurdum.
Umarım burada sadece forumda değil, yatakta da burada yazdıklarını tekrar etmeye hazır, arzularını tartışmaya hazır daha fazla erkek ve kız vardır.
SZ - birçok farklı beyler, ama biseksüel MMF için orada yeterli birini bulmak imkansız. Ya "Seni becermek istedim" gibi iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar ya da "Seni becerebilir miyim, açlığımı dindirmem gerekiyor" gibi aptalca cümleleri bir araya getiremiyorlar.
Ve ilgilendiğim gerçeği de öyle değil. kimseyi rahatsız etme.
Ve eğer umursayan biri varsa, o uzaktadır ya da mastürbasyon yapan kişi sadece mastürbasyon yapmak için fanteziler ve fotoğraflar ortaya çıkarmaktadır.
These users thanked the author Lizkkka616 for the post (total 5):
Neredeyse bir yıldır burada oturuyorum ve tüm bu süre boyunca sadece "gerçekten gerçekçi olmayan" hikayelerden oluşan bir baraj gördüm. Bu foruma hem kızlardan hem de benzer düşüncelere sahip insanları aramak için geldim. erkekler. Tüm bu süre boyunca 2-3 Sadece konu hakkında konuştuk ama şu ana kadar sadece bir kişiyle hoş ve sürekli bir iletişim kurdum. Umarım burada sadece forumda değil, yatakta da burada yazdıklarını tekrar etmeye hazır, arzularını tartışmaya hazır daha fazla erkek ve kız vardır. SZ - birçok farklı beyler, ama biseksüel MMF için orada yeterli birini bulmak imkansız. Ya "Seni becermek istedim" gibi iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar ya da "Seni becerebilir miyim, açlığımı dindirmem gerekiyor" gibi aptalca cümleleri bir araya getiremiyorlar. Ve ilgilendiğim gerçeği de öyle değil. kimseyi rahatsız etme. Ve eğer umursayan biri varsa, o uzaktadır ya da mastürbasyon yapan kişi sadece mastürbasyon yapmak için fanteziler ve fotoğraflar ortaya çıkarmaktadır.
Lizkkka616,
Anladım uzun Burada konuşacak kimseyi bulamazsınız, hatta arkadaşlarınızı da.
Ayrıca süper hikayelerin tadını çıkarmak ve bazen zaman öldürmek için de buraya geliyorum.
Size burada seks teklif edenlerin bile olma ihtimali bile yok olumlu bir karar verirsen kıçını koparmak için gelip yazdıklarını yerine getir
[ref=#0000ff]Lizkkka616[/ref], Anladım uzun Burada konuşacak kimseyi bulamazsınız, hatta arkadaşlarınızı da. Ayrıca süper hikayelerin tadını çıkarmak ve bazen zaman öldürmek için de buraya geliyorum. Size burada seks teklif edenlerin bile olma ihtimali bile yok olumlu bir karar verirsen kıçını koparmak için gelip yazdıklarını yerine getir :-D
Hadi) Sadece bir aydır buradayım ama özelde, iyi metinler ve net düşüncelere sahip gerçekten ilginç muhataplarla tanıştım. Açıkçası. Ve bunlar kesinlikle gerçek insanlar. Hem erkekler hem de kadınlar.
Sessizce mastürbasyon yapmak isteyenler de vardı, eh, kimin umurunda) Ama bunlar aynı zamanda normal, yaşayan, gerçek insanlar!
Demek istediğim, burada ticari amaçlarla yaşamayan pek çok gerçek insan var!
Sahte ürünleri tespit etmek ne kadar ilginç! Bu da ayrı bir hayran!
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi: n
Anladığım kadarıyla burada uzun vadeli muhatap bulamazsınız,
Uzun vadeli - bu ne kadar uzun? Yaklaşık üç aydır eski siteden muhataplarım var: ne kadar sürer?)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Hadi) Sadece bir aydır buradayım ama özelde, iyi metinler ve net düşüncelere sahip gerçekten ilginç muhataplarla tanıştım. Açıkçası. Ve bunlar kesinlikle gerçek insanlar. Hem erkekler hem de kadınlar. Sessizce mastürbasyon yapmak isteyenler de vardı, eh, kimin umurunda) Ama bunlar aynı zamanda normal, yaşayan, gerçek insanlar! Demek istediğim, burada ticari amaçlarla yaşamayan pek çok gerçek insan var! Sahte ürünleri tespit etmek ne kadar ilginç! Bu da ayrı bir hayran!
[size=85] [color=green]1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Markul post_id=219919 time=1687894968 user_id=17435] Anladığım kadarıyla burada uzun vadeli muhatap bulamazsınız, [/quote] Uzun vadeli - bu ne kadar uzun? Yaklaşık üç aydır eski siteden muhataplarım var: ne kadar sürer?)
[quote=Lizkkka616 post_id=219814 time=1687870226 user_id=12957] hoş ve sürekli iletişim, şu ana kadar sadece bir tane buldum. [/quote] Evet, buldum! Sanırım bu yorumdan sonra zaten bir Özel Mesaj aldınız :wink:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=219934 time=1687897925 user_id=18654] Evet buldum! Sanırım bu yorumdan sonra size zaten kişisel bir mesaj gönderildi [/quote] kesinlikle doğru sözler👍😀
Ya da belki yazar nasıl iletişim kuracağını bilmiyor mu? Ya da belki gerçek olmayan bir şey istiyor? Bu forumdan önce "seks insanları"nı ziyaret etmiştim ama şimdi ya çalışıyor ya da çalışmıyor. Başkentte yaşamadığımı göz önünde bulundurarak, bir yıldır sikiştiğim şehrimden evli bir kız buldum (yaklaşık bir yıldır görüşemesek de ikimiz de sabır gösterdik) Moskova’dan ilginç bir muhatap var (cinsellikle ilgili birçok konuda ortak görüşlerimiz var), mümkünse kendini bana vermekten çekinmiyor. Ama nadiren Moskova’ya geliyorum, şu ana kadar yalnızca bir kez tanıştık ama yakınlaşmadık. Hala ilgimi çeken, coğrafya daha yakın olsa yazacağım, onlara seks yaptırmaya çalışacağım kadınlar var. Ayrıca 3-4 kişiyle kısa süreli de olsa (2-3 ay) ilginç sohbetlerimiz oldu ama ilginç sohbetlerimiz oldu.
Ya da belki yazar nasıl iletişim kuracağını bilmiyor mu? Ya da belki gerçek olmayan bir şey istiyor? Bu forumdan önce "seks insanları"nı ziyaret etmiştim ama şimdi ya çalışıyor ya da çalışmıyor. Başkentte yaşamadığımı göz önünde bulundurarak, bir yıldır sikiştiğim şehrimden evli bir kız buldum (yaklaşık bir yıldır görüşemesek de ikimiz de sabır gösterdik) Moskova’dan ilginç bir muhatap var (cinsellikle ilgili birçok konuda ortak görüşlerimiz var), mümkünse kendini bana vermekten çekinmiyor. Ama nadiren Moskova’ya geliyorum, şu ana kadar yalnızca bir kez tanıştık ama yakınlaşmadık. Hala ilgimi çeken, coğrafya daha yakın olsa yazacağım, onlara seks yaptırmaya çalışacağım kadınlar var. Ayrıca 3-4 kişiyle kısa süreli de olsa (2-3 ay) ilginç sohbetlerimiz oldu ama ilginç sohbetlerimiz oldu.
Andrey-37: ↑15 Nov 2023, 07:28
Ya da yazar nasıl iletişim kuracağını bilmiyor olabilir mi? Veya belki de gerçekçi olmayan bir şey istiyor?
Buradaki gönderileri okursanız, açıkça söylemek gerekirse çok sınırlı bir zihniyete ve genel olarak gelişime sahip birçok insanın öyle olduğunu görürsünüz. , az gelişmiş insanlar. Erkekler için de kadınlar için de, eğer hayatta her şey yolunda gidiyorsa, iletişim için bir tanıdık çevresi vardır ve kesinlikle seks için flört. Her kadının kafasında kendi hamamböcekleri ve benimle iletişim konusunda açık fikirli olan arkadaşları olmasına rağmen, cinsel arzularda çok hiperaktif olan birkaç kişi vardı, bu yüzden biri Türkiye’ye gitti ve orada istediği her şeyi yaptı. İsteyip istemese de eve döndü, şehirde evde mütevazı bir kız vardı ve Türkiye’de hikayelerine göre seks açısından denenebilecek her şeyi denedi.
[quote=Andrey-37 post_id=288249 time=1700022537 user_id= 21506] Ya da yazar nasıl iletişim kuracağını bilmiyor olabilir mi? Veya belki de gerçekçi olmayan bir şey istiyor? [/quote] Buradaki gönderileri okursanız, açıkça söylemek gerekirse çok sınırlı bir zihniyete ve genel olarak gelişime sahip birçok insanın öyle olduğunu görürsünüz. , az gelişmiş insanlar. Erkekler için de kadınlar için de, eğer hayatta her şey yolunda gidiyorsa, iletişim için bir tanıdık çevresi vardır ve kesinlikle aramayacaklardır. Bu tür forumlarda [url=viewtopic.php? t=10412]seks için flört[/url]. Her kadının kafasında kendi hamamböcekleri ve benimle iletişim konusunda açık fikirli olan arkadaşları olmasına rağmen, cinsel arzularda çok hiperaktif olan birkaç kişi vardı, bu yüzden biri Türkiye’ye gitti ve orada istediği her şeyi yaptı. İsteyip istemese de eve döndü, şehirde evde mütevazı bir kız vardı ve Türkiye’de hikayelerine göre seks açısından denenebilecek her şeyi denedi.
Bu tür forumlara katılanları sınırlı kişiler olarak düşünmemelisiniz. Hayatta olduğu gibi burada da her çeşit var. Benim için her şey yolunda, yüksek öğrenim, liderlik pozisyonu, sosyal çevrem var ama ilginç kadınlarla seks yapmayı seviyorum, sosyal çevrenizdeki herkesi sikmeyi mi teklif ediyorsunuz? Grup seksini de seviyorum, özellikle de MFM’yi. Bu deneylere[/url] Sosyal çevremde forumlara, tanışma sitelerine gidiyorum ve orada buluyorum. Yurttaşlarıma örnek olarak MFM uygulayan evli çiftler verilebilir: bir çift üniversite öğretmeni, diğeri ise bölüm başkanı pozisyonundadır. Başka bir adam, onu gördük, sonra metresim, birkaç milyon değerinde bir araba kullanıyordu. Birisiyle sanal olarak sadece seks hakkında değil, aynı zamanda hayat hakkında da konuştum; okuryazar, zeki insanlar. Ve aptallar - nerede değiller? Ve burada da.
These users thanked the author Andrey-37 for the post (total 2):
Bu tür forumlara katılanları sınırlı kişiler olarak düşünmemelisiniz. Hayatta olduğu gibi burada da her çeşit var. Benim için her şey yolunda, yüksek öğrenim, liderlik pozisyonu, sosyal çevrem var ama ilginç kadınlarla seks yapmayı seviyorum, sosyal çevrenizdeki herkesi sikmeyi mi teklif ediyorsunuz? Grup seksini de seviyorum, özellikle de MFM’yi. Bu [url=viewtopic.php?t=12126]deneylere[/url] Sosyal çevremde forumlara, tanışma sitelerine gidiyorum ve orada buluyorum. Yurttaşlarıma örnek olarak MFM uygulayan evli çiftler verilebilir: bir çift üniversite öğretmeni, diğeri ise bölüm başkanı pozisyonundadır. Başka bir adam, onu gördük, sonra metresim, birkaç milyon değerinde bir araba kullanıyordu. Birisiyle sanal olarak sadece seks hakkında değil, aynı zamanda hayat hakkında da konuştum; okuryazar, zeki insanlar. Ve aptallar - nerede değiller? Ve burada da.
sergey.petruhin: ↑17 May 2023, 16:58
Sanırım bu sitede şahsen tanışmaya ve seksten saf bir heyecan duymaya hazır hiç kimse yok!!!! Herkesin bir sürü fantezisi vardır ama kimse bunların gerçekleşmesini istemez!!!! Yoksa burada sadece genç mastürbasyoncular ve sıradan kaygısız hayalperestler mi var? Ya da belki herkesin sadece paraya ihtiyacı vardır!?!? Peki ya seksin heyecanı!?!
Sanırım haklısın! Aramak ve buluşmak için burada olmasam da. Sadece ilgimi çeken konular var ve burada cevapları bulabilirsiniz.
These users thanked the author Niklaus for the post:
[quote=sergey.petruhin post_id=204351 time=1684331889 user_id= 11127] Sanırım bu sitede şahsen tanışmaya ve seksten saf bir heyecan duymaya hazır hiç kimse yok!!!! Herkesin bir sürü fantezisi vardır ama kimse bunların gerçekleşmesini istemez!!!! Yoksa burada sadece genç mastürbasyoncular ve sıradan kaygısız hayalperestler mi var? Ya da belki herkesin sadece paraya ihtiyacı vardır!?!? Peki ya seksin heyecanı!?! [/quote] Sanırım haklısın! Aramak ve buluşmak için burada olmasam da. Sadece ilgimi çeken konular var ve burada cevapları bulabilirsiniz.
Herkese selam! Düzenli bir masaj için gittim, masöz yaklaşık 20 yaşında güzel bir kızdı (37 yaşındayım), bana soyunmamı ve masaj külotu giymemi söyledi, bu sadece isim ve genel olarak külot değil,...
Kocamı hiç aldatmadım, sadece yeni hisler, duygular, tüylerim diken diken olsun istiyorum! Sadece sitelerde erkeklerle bunun hakkında iletişim kuruyorum! Burada bir oral seks teklif ettim, hemen...
Yaz aylarında, antrenmandan sonra çocuk beni girişe kadar yürütmeye karar verdi, yani, sokak hala sıcaktı, yaz aylarındaki gibi giyindim (antrenmandan sonra aynı kıyafetleri giydim), yüksek topuklu...
Last post
Sorunsuz fahişeler biz erkekleri memnun etmek için daha sık sevişebilir.
evet mi hayır mı ve nedeni. Herkesin fikri ilginç! :leto:
Last post
Tamam. Peki yakın çekim??
Danimarka-İsveç filmi Queen of Hearts ı izlediniz mi? (yalnızca tam sürüm). Burada, iki saatten fazla bir süre içinde, yaşlı bir kadın kahramanın, kocasının ilk...
Merhaba forum, 20 yaşındayım ve bir kızla yaşıyorum (geniş göğüslü, kocaman popolu, ayrıca güzel yüzlü, minyon bir esmer). bir hafta bize gelin, memnun olmadım ama akraba akrabadır. Aslına bakılırsa...
Last post
Konunun kendisi ilginç, ensestle boynuzlanmak. Bir kız akrabasıyla aldattığında...
Ama bu özel durumda, şiddet ve mahkumiyet bir şekilde çok fazla
Onu küçük düşürdüğüne göre, kendisi de bir mahkum...