◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑28 Apr 2023, 16:20
ve eğer eklem böyleyse.. ortalamaysa ve hiçbir şeye havlamıyorsa - onu ölçmezler ve yapmazlar’ övünmek için acele etmeyin..
Peki "pe-peki, bu nasıl bir şey"? Peki, sadece bir kadının görüşü ilginç, "öyle öyle" veya "öyle değil" ne anlama geliyor ve neyle yeniliyor.
Bilmiyorum.. Ben Asla seçmediğim yaraklardan erkeklere ilgi duyuyorum... ve konu külotumu çıkarmaya geldiğinde, zaten derinden aşık olmuştum ve benim için onunla ilgili her şey mükemmeldi))
n1 dakika sonra gönderilir 26 saniye:
Wolffr: ↑28 Apr 2023, 17:46◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, peki ya biz, ben sohbeti devam ettireceğim. . ve doğrudan çalıların içine!!!! peki bu sik sana yetiyor mu yoksa o da öyle mi!?
Bu bir sik mi?.. Hortum olduğunu sanıyordum hayır-hayır - hayır.. ıslak fantezilerini bana atfetme..
[quote=Serg_A post_id=196901 time=1682690070 user_id=18010] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=196877 time=1682688047 user_id=5795] ve eğer eklem böyleyse.. ortalamaysa ve hiçbir şeye havlamıyorsa - onu ölçmezler ve yapmazlar’ övünmek için acele etmeyin.. [/quote] Peki "pe-peki, bu nasıl bir şey"? Peki, sadece bir kadının görüşü ilginç, "öyle öyle" veya "öyle değil" ne anlama geliyor ve neyle yeniliyor. 🤣🤣 🤣🤣 🤣 [/quote]Bilmiyorum.. Ben Asla seçmediğim yaraklardan erkeklere ilgi duyuyorum... ve konu külotumu çıkarmaya geldiğinde, zaten derinden aşık olmuştum ve benim için onunla ilgili her şey mükemmeldi)) n[size=85][color=green]1 dakika sonra gönderilir 26 saniye:[/color ][/size] [quote=Wolffr post_id=196927 time=1682693218 user_id=15660] [ref=#bf0000] ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], peki ya biz, ben sohbeti devam ettireceğim. . ve doğrudan çalıların içine!!!! peki bu sik sana yetiyor mu yoksa o da öyle mi!? :wink: [/quote]Bu bir sik mi?.. Hortum olduğunu sanıyordum :udivlenie: hayır-hayır - hayır.. ıslak fantezilerini bana atfetme..
Marinka: ↑28 Apr 2023, 16:03
Bu konunun erkekler arasında popüler olacağını düşündüm çünkü ölçmeyi seviyorlar, fotoğraf çekmeyi seviyorlar, göstermeyi seviyorlar)))
Şunlardan biri: arkadaşlarım bunu bana gönderdi, diyelim ki büyük yarak arayan kadınlar veya daha doğrusu sağlıkları hakkında görüşlerini söyleyelim ... Bunu buraya yazmayacağım çünkü çok kırılacaksın...)))
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=196871 time=1682687022 user_id=12161] Bu konunun erkekler arasında popüler olacağını düşündüm çünkü ölçmeyi seviyorlar, fotoğraf çekmeyi seviyorlar, göstermeyi seviyorlar))) [/quote] Şunlardan biri: arkadaşlarım bunu bana gönderdi, diyelim ki büyük yarak arayan kadınlar veya daha doğrusu sağlıkları hakkında [b]görüşlerini[/b] söyleyelim ... Bunu buraya yazmayacağım çünkü çok kırılacaksın...)))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑28 Apr 2023, 16:20
ve penis böyleyse.. ortalamaysa ve hiçbir şekilde olağanüstü değilse - bunu ölçmezler ve övünmek için acele etmezler ..
Biz erkekler, size öyle olduğunu söylemiyoruz, ama her zaman sadece iyi şeyler söylüyoruz, bu tür sözlerle erkeğinizin onuruna dokunuyorsunuz ve özgüven. söz serçe değildir, uçar ve yakalanmaz.
These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=196877 time=1682688047 user_id=5795] ve penis böyleyse.. ortalamaysa ve hiçbir şekilde olağanüstü değilse - bunu ölçmezler ve övünmek için acele etmezler .. [/quote] Biz erkekler, size öyle olduğunu söylemiyoruz, ama her zaman sadece iyi şeyler söylüyoruz, bu tür sözlerle erkeğinizin onuruna dokunuyorsunuz ve özgüven. söz serçe değildir, uçar ve yakalanmaz.
[quote=Lubitel123 post_id=196935 time=1682694149 user_id=18003] Erkekler! Ve bunu tüm foruma soralım!) Haydi, son gönderi için hemen Nebushko’muza teşekkür edelim) [/quote] Ben, tam da bu kadar! Ve hemen bir cetvelin olması güzel olurdu! 🤣🤣 🤣
[ref=#804000]Serg_A[/ref], Eh, onun için ne ölçülmeli!? Yoksa hükümdar olan herkesten ona fotoğraf mı göndermek istiyorsunuz? Bu yüzden ona kalp krizi geçireceğiz!)
Serg_A: ↑28 Apr 2023, 17:57
Arkadaşlarımdan biri bana büyük yarak arayan kadınlar hakkında görüşünü bildirdi , daha doğrusu sağlıkları hakkında... Bunu buraya yazmayacağım çünkü çok kırılacaksınız...)))
evet, biz biz büyük olanı aramıyoruz, sadece merak ediyoruz.. kadınların merakı budur)))
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 28 Apr 2023, 18:09, edited 1 time in total.
[quote=Serg_A post_id=196932 time=1682693839 user_id=18010] Arkadaşlarımdan biri bana büyük yarak arayan kadınlar hakkında [b]görüşünü[/b] bildirdi , daha doğrusu sağlıkları hakkında... Bunu buraya yazmayacağım çünkü çok kırılacaksınız...))) [/quote] evet, biz biz büyük olanı aramıyoruz, sadece merak ediyoruz.. kadınların merakı budur)))
[quote=Serg_A post_id=196940 time=1682694383 user_id=18010] Ben sadece bunun için varım! Ve hemen bir cetvele sahip olmak güzel olurdu! [/quote] bir pergele ihtiyacınız var, yine de derinliğe ve iç çapa ihtiyacınız var))) : evet: :ROFL: :ROFL: :ROFL:
[quote=Wolffr post_id=196912 time=1682691869 user_id=15660] Evet, kim kaç bakireyi kırdı, kimin anüsünü kırdı, kimin ne siki var gibi konulardan bıktık. [ url=https://imgbb.com/] [img]https://i.ibb.co/p2M5gtr/Eg-B63v-QWAAAbfws.jpg[/img][/url] [/quote] А, дак это у меня 42 размер обуви должен быть? 8-) :shock:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, biliyorsun, erkeklerin merakı hiçbir şekilde kadınların merakından aşağı değildir!
Ve kadınların cazibesine gelince!!! (Anlıyorsunuz!!!)
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
[ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], biliyorsun, erkeklerin merakı hiçbir şekilde kadınların merakından aşağı değildir! Ve kadınların cazibesine gelince!!! (Anlıyorsunuz!!!) :daypyat:
[quote="fare zehiri" post_id=196946 time=1682694620 user_id=6686] Oh, ayakkabı numaram 42 mi olmalı? [/quote] Mağazaya gelin ve hemen tezgahta bir penis görün : "Bana biraz spor ayakkabı ver!" 😁😁 😁
[quote="fare zehiri" post_id=196946 time=1682694620 user_id=6686] [quote=Wolffr post_id= 196912 time=1682691869 user_id=15660] Kimin kaç bakireyi kırdığı, kimin anüslerini kırdığı, kimin ne tür siki olduğu gibi konulardan bıktık. [url=https://imgbb.com/] [img]https://i.ibb.co/p2M5gtr/Eg-B63v-QWAAAbfws.jpg[/img][/url] [/quote] А, дак это у меня 42 размер обуви должен быть? 8-) :shock: [/quote]не че се ты отрастил-то :-D :shock:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑28 Apr 2023, 17:51
i bu bir sik mi?.. Bunun bir hortum olduğunu sanıyordum hayır-hayır-hayır.. sen ıslak fantezilerin mi var bunu bana atfetme..
yani bunlar senin fantezilerin, bizim değil. Alıntınız
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=196930 time=1682693507 user_id=5795] i bu bir sik mi?.. Bunun bir hortum olduğunu sanıyordum :udivlenie: hayır-hayır-hayır.. sen ıslak fantezilerin mi var bunu bana atfetme.. [/quote] yani bunlar senin fantezilerin, bizim değil. Alıntınız [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=196877 time=1682688047 user_id=5795] ve eklem öyle ise [/quote]
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑28 Apr 2023, 17:51
i bu bir sik mi?.. Bunun bir hortum olduğunu sanıyordum hayır-hayır hayır.. Islak fantezilerini bana atfetme..
yani bunlar senin fantezilerin, bizim değil. Alıntınız
[quote=Wolffr post_id=196953 time=1682695069 user_id=15660] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=196930 time=1682693507 user_id=5795] i bu bir sik mi?.. Bunun bir hortum olduğunu sanıyordum :udivlenie: hayır-hayır hayır.. Islak fantezilerini bana atfetme.. [/quote] yani bunlar senin fantezilerin, bizim değil. Alıntınız [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=196877 time=1682688047 user_id=5795] ve eklem öyle ise [/quote] [/quote]Eh, hiçbir yerde boyutlarla ilgili bir şey yazmadım..
[quote=Serg_A post_id=196950 time=1682694952 user_id=18010] [quote="fare zehiri" post_id= 196946 time=1682694620 user_id=6686] Ah, 42 numara ayakkabı mı giymeliyim? [/quote] Mağazaya gelin ve doğru aleti alın tezgâhın üzerinde:"Bana biraz spor ayakkabı ver!". 😁😁 😁 [/quote] Ayrıca kendiniz de düzenleyebilirsiniz. promosyon) alışverişe gidin ve 48 numara isteyin... :yes: :yes: [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=196951 time=1682694962 user_id=5795] n[quote="fare zehiri" post_id= 196946 time= 1682694620 user_id=6686] [alıntı =Wolffr post_id =196912 time=1682691869 user_id=15660] Kimin kaç bakire kırdığı, kimin anüslerini kırdığı, kimin ne tür siki olduğu gibi konulardan bıktık. [url=https://imgbb.com/] [img]https://i.ibb.co/p2M5gtr/Eg-B63v-QWAAAbfws.jpg[/img][/url] [/quote] А, дак это у меня 42 размер обуви должен быть? 8-) :shock: [/quote]не че се ты отрастил-то :-D :shock: [/quote] Ноги-то? Да, целый 41-ый)) :lol:
Lubitel123: ↑28 Apr 2023, 18:24◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ ,
O halde sözlerini nasıl anlayacaksın - Ve eklem öyle.?
Yani bağlamdan çıkarılan bu alıntıda, onun boyutlar için tercihler. Sadece üye taşıyıcılarının ne giyeceklerine ilişkin düşünceleri verildi. Ve artık yok. Senin gibi anlayabilmem için nasıl okumam gerekti, bilmiyorum...
Last edited by fare zehiri on 28 Apr 2023, 18:37, edited 1 time in total.
These users thanked the author fare zehiri for the post:
[quote=Lubitel123 post_id=196958 time=1682695479 user_id=18003] [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref] , O halde sözlerini nasıl anlayacaksın - Ve eklem öyle.? [/quote] Yani bağlamdan çıkarılan bu alıntıda, onun boyutlar için tercihler. Sadece üye taşıyıcılarının ne giyeceklerine ilişkin düşünceleri verildi. Ve artık yok. Senin gibi anlayabilmem için nasıl okumam gerekti, bilmiyorum...
Bu kağıt parçasını temel alırsanız, artık penisin boyutunu hangi birimlerde nasıl formüle edeceğiniz konusunda endişelenmenize gerek yok. Sadece söylüyorum, 42 boyutunda bir penisim var.))
These users thanked the author Amatör123 for the post (total 3):
Bu kağıt parçasını temel alırsanız, artık penisin boyutunu hangi birimlerde nasıl formüle edeceğiniz konusunda endişelenmenize gerek yok. Sadece söylüyorum, 42 boyutunda bir penisim var.))
Bu, bir kızla bir yazışmam olduğu anlamına geliyor; bazen özel olarak buluşmak isteyen mesajlar aldığımı, ancak penisin 21 cm (bir veya iki, tam olarak bu uzunluk deniyordu, diğerleri yaklaşık olarak bu boyutta) olduğunu söyledim. )
Eğer böyle bir boyuta ihtiyaç duyuyorlarsa, oradaki her şey esnetilmiş demektir. Konuşun, vajinal kasların pompalanmasına izin verin ve kocaman bir amcık aramayın
Biliyorsunuz, kocam jinekolojide çalışmaya bırakılmıştı. Mutantların 15-18 cm’lik herkes için mevcut olmadığını, ancak uzamış olanların çoğunun bulunduğunu söyledi. Şeker ve rafine karbonhidrat tüketen kadınlarda buradaki kolajen hızla yok oluyor. Şişman insanlar yağ yüzünden esneyemezler. Bunlar elbette 20 cm veya daha fazlasına ihtiyaç duyar.
Demek istediğim kadınlarda 18 cm nadirdir ve neredeyse hiç böyle insan yoktur. Milyonda bir. Çoğu 16 cm’ye kadar kalın ve gergindir ve doğum sayısı bunu etkilemez, yalnızca beslenme.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Bu, bir kızla bir yazışmam olduğu anlamına geliyor; bazen özel olarak buluşmak isteyen mesajlar aldığımı, ancak penisin 21 cm (bir veya iki, tam olarak bu uzunluk deniyordu, diğerleri yaklaşık olarak bu boyutta) olduğunu söyledim. ) [alıntı] Eğer böyle bir boyuta ihtiyaç duyuyorlarsa, oradaki her şey esnetilmiş demektir. Konuşun, vajinal kasların pompalanmasına izin verin ve kocaman bir amcık aramayın 😂 [/quote] [quote] Biliyorsunuz, kocam jinekolojide çalışmaya bırakılmıştı. Mutantların 15-18 cm’lik herkes için mevcut olmadığını, ancak uzamış olanların çoğunun bulunduğunu söyledi. Şeker ve rafine karbonhidrat tüketen kadınlarda buradaki kolajen hızla yok oluyor. Şişman insanlar yağ yüzünden esneyemezler. Bunlar elbette 20 cm veya daha fazlasına ihtiyaç duyar. [/quote] [quote]
Demek istediğim kadınlarda 18 cm nadirdir ve neredeyse hiç böyle insan yoktur. Milyonda bir. Çoğu 16 cm’ye kadar kalın ve gergindir ve doğum sayısı bunu etkilemez, yalnızca beslenme.
Serg_A: ↑28 Apr 2023, 18:38
Böylece bir kızla yazışmam oldu ve bazen kişisel bir istekte buluşma talebinde bulunan mesajlar aldığımı, ancak penisin 21 cm (bir veya iki, tam olarak bu uzunluk deniyordu, diğerleri yaklaşık olarak) olduğunu belirttim. bu boyuta kadar)
Ben de sizden bu tür yazışmaların ekran görüntüsünü buraya paylaşmanızı istedim, kayboldunuz, kimse size böyle bir şey yazmadı, yapma’ Hayal kurma!
[quote=Serg_A post_id=196974 time=1682696290 user_id=18010] Böylece bir kızla yazışmam oldu ve bazen kişisel bir istekte buluşma talebinde bulunan mesajlar aldığımı, ancak penisin 21 cm (bir veya iki, tam olarak bu uzunluk deniyordu, diğerleri yaklaşık olarak) olduğunu belirttim. bu boyuta kadar) [/quote] Ben de sizden bu tür yazışmaların ekran görüntüsünü buraya paylaşmanızı istedim, kayboldunuz, kimse size böyle bir şey yazmadı, yapma’ Hayal kurma!
fare zehiri: ↑28 Apr 2023, 18:30
Yani bağlamdan koparılan bu alıntıda beden tercihleri yansıtılmamış. Sadece üye taşıyıcılarının ne giyeceklerine ilişkin düşünceleri verildi. Ve artık yok. Senin gibi anlayabilmen için nasıl okuman gerekiyordu - bilmiyorum...
Biliyorsun burada onun ne söylediğini tartışabiliriz. Demek istediğim, ancak gönderinin açıkça provokatif olduğunu söyleyeceğim. Üstelik provokasyon, diyelim ki belirli adamlar için tasarlandı, ama hepimizin bunu yapması çok iğrenç onlar böyle kabul edilir.
[quote="fare zehiri" post_id=196966 time=1682695812 user_id=6686] Yani bağlamdan koparılan bu alıntıda beden tercihleri yansıtılmamış. Sadece üye taşıyıcılarının ne giyeceklerine ilişkin düşünceleri verildi. Ve artık yok. Senin gibi anlayabilmen için nasıl okuman gerekiyordu - bilmiyorum... [/quote] Biliyorsun burada onun ne söylediğini tartışabiliriz. Demek istediğim, ancak gönderinin açıkça provokatif olduğunu söyleyeceğim. Üstelik provokasyon, diyelim ki [b]belirli adamlar[/b] için tasarlandı, ama hepimizin bunu yapması çok iğrenç onlar böyle kabul edilir.
[ref=#804000]Serg_A[/ref], Peki ya Hiç yalan söylemeden 42 beden penisim olduğunu söylersen hayallerinde oynayacak.
[size= 85][color=green]6 dakika 54 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [ref=#804000]Serg_A[ /ref], Biz burada her şeyin özü hakkında tartışırken Nebushko’muz sessizce birleşti))
Büyük beden sevenler için - [ref=#bf0000]Marinka[/ref] ve [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], ben açıkça buraya sığmayacağım, o kadar büyük bedenlerim yok. 😁😁 😁😁 😁
[quote=Lyubitel123 post_id=196982 time=1682697408 user_id=18003] Ve bedeni yeni ölçeğe göre adlandırırsanız her şey aynı hizada olur!) [/quote] O halde yalnızca ayakkabı satın alabilirim karım, kendim için değil)))
fare zehiri: ↑28 Apr 2023, 18:30
Dolayısıyla bağlamdan koparılan bu alıntı onun beden tercihlerini yansıtmıyordu. Sadece üye taşıyıcılarının ne giyeceklerine ilişkin düşünceleri verildi. Ve artık yok. Senin gibi anlayabilmen için nasıl okuman gerekiyordu - bilmiyorum...
Biliyorsun burada onun ne söylediğini tartışabiliriz. Demek istediğim, ancak gönderinin açıkça provokatif olduğunu söyleyeceğim. Üstelik provokasyon, diyelim ki belirli adamlar için tasarlandı, ama hepimizin bunu yapması çok iğrenç öyle düşünüyorlar.
neden bu kadar alıngansın.. köknar ağacı dalları.. yani, çocuklar gibi, açıkçası.. kesik. Sessiz olacağım
Bunu kendim uydurdum ve buna gücendim :yüz avuç içi:
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 28 Apr 2023, 20:28, edited 1 time in total.
[quote=Serg_A post_id=196979 time=1682696693 user_id=18010] [quote="fare zehiri" post_id= 196966 time=1682695812 user_id=6686] Dolayısıyla bağlamdan koparılan bu alıntı onun beden tercihlerini yansıtmıyordu. Sadece üye taşıyıcılarının ne giyeceklerine ilişkin düşünceleri verildi. Ve artık yok. Senin gibi anlayabilmen için nasıl okuman gerekiyordu - bilmiyorum... [/quote] Biliyorsun burada onun ne söylediğini tartışabiliriz. Demek istediğim, ancak gönderinin açıkça provokatif olduğunu söyleyeceğim. Üstelik provokasyon, diyelim ki [b]belirli adamlar[/b] için tasarlandı, ama hepimizin bunu yapması çok iğrenç öyle düşünüyorlar. [/quote]neden bu kadar alıngansın.. köknar ağacı dalları.. yani, çocuklar gibi, açıkçası.. kesik. Sessiz olacağım :prplast:
Bunu kendim uydurdum ve buna gücendim :-D :yüz avuç içi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑28 Apr 2023, 20:22
neden bu kadar alıngansın.. köknar ağaçları yapışıyor.. yani, çocuklar gibi, açıkçası.. kesik. Susacağım
Bunu kendim uydurdum ve buna kendim gücendim
Suçlamanın alakası yok bununla birlikte, ikinizin de neden bu kadar aptalca bir konuyu desteklediğinizi anlamıyorum, peki, şimdi battaniyenin altına osurma konusunda beni destekleyin ve kimin daha yüksek sesle osuracağını, kimin daha fazla tüküreceğini de tartışalım, hepimiz o kadar aptalız ki sadece bunu bir düşün.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=197010 time=1682702555 user_id=5795] neden bu kadar alıngansın.. köknar ağaçları yapışıyor.. yani, çocuklar gibi, açıkçası.. kesik. Susacağım
Bunu kendim uydurdum ve buna kendim gücendim [/quote] Suçlamanın alakası yok bununla birlikte, ikinizin de neden bu kadar aptalca bir konuyu desteklediğinizi anlamıyorum, peki, şimdi battaniyenin altına osurma konusunda beni destekleyin ve kimin daha yüksek sesle osuracağını, kimin daha fazla tüküreceğini de tartışalım, hepimiz o kadar aptalız ki sadece bunu bir düşün.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑28 Apr 2023, 20:22
neden bu kadar alıngansın.. köknar ağaçları yapışıyor.. yani, çocuklar gibi, açıkçası.. kesik. Susacağım
Bunu kendim uydurdum ve buna kendim gücendim
Suçlamanın alakası yok bununla birlikte, neden ikinizin de bu kadar aptalca bir konuyu desteklediğinizi anlamıyorum, peki, şimdi battaniyenin altına osurmayı destekleyin ve ayrıca kimin daha yüksek sesle osuracağını, kimin daha fazla tüküreceğini tartışalım, hepimiz o kadar aptalız ki sadece düşünüyoruz bununla ilgili.
Kaslarınızı övdüğümüzde bunu normal olarak algıladınız, ancak distrofik bir kişi bunu görürse muhtemelen o da rahatsız olacaktır. Ve neden hiçbir şey yazmayalım ki, Tanrı kimseyi gücendirmemizi yasaklasın? Günümüzde şikâyetler ön plana çıkıyor. İnsanlara ekmek yedirmeyin, her şeye küssünler.
Küçük üyelerinizin suçu biz değiliz. Pekala, yorganın altında osurmak hakkında bir şey okumayacağım bile, yoksa kusacağım. Oraya giriş yaptığınızdan şüpheleniyorum. Seni oraya zorlamadık.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Serg_A post_id=197029 time=1682705836 user_id=18010] [quote="◊ _NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=197010 time=1682702555 user_id=5795] neden bu kadar alıngansın.. köknar ağaçları yapışıyor.. yani, çocuklar gibi, açıkçası.. kesik. Susacağım
Bunu kendim uydurdum ve buna kendim gücendim [/quote] Suçlamanın alakası yok bununla birlikte, neden ikinizin de bu kadar aptalca bir konuyu desteklediğinizi anlamıyorum, peki, şimdi battaniyenin altına osurmayı destekleyin ve ayrıca kimin daha yüksek sesle osuracağını, kimin daha fazla tüküreceğini tartışalım, hepimiz o kadar aptalız ki sadece düşünüyoruz bununla ilgili. [/quote]
Kaslarınızı övdüğümüzde bunu normal olarak algıladınız, ancak distrofik bir kişi bunu görürse muhtemelen o da rahatsız olacaktır. Ve neden hiçbir şey yazmayalım ki, Tanrı kimseyi gücendirmemizi yasaklasın? Günümüzde şikâyetler ön plana çıkıyor. İnsanlara ekmek yedirmeyin, her şeye küssünler. Küçük üyelerinizin suçu biz değiliz. Pekala, yorganın altında osurmak hakkında bir şey okumayacağım bile, yoksa kusacağım. Oraya giriş yaptığınızdan şüpheleniyorum. Seni oraya zorlamadık.
Marinka, ne kadar acımasız bir azarlama! Kadınsı hassasiyet nerede? Kadınsı okşama nerede? En kötü ihtimalle,
kadınların basit sempatisi nerede? (Sonu tamamen kötü olmasa bile. Hatta hiç de kötü olmasa bile!!!)
Last edited by Nikk on 28 Apr 2023, 21:42, edited 1 time in total.
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], ne kadar acımasız bir azarlama! Kadınsı hassasiyet nerede? Kadınsı okşama nerede? En kötü ihtimalle, kadınların basit sempatisi nerede? (Sonu tamamen kötü olmasa bile. Hatta hiç de kötü olmasa bile!!!) :smile001:
Suçlamanın alakası yok bununla birlikte, neden ikinizin de bu kadar aptalca bir konuyu desteklediğinizi anlamıyorum, peki, şimdi battaniyenin altına osurmayı destekleyin ve ayrıca kimin daha yüksek sesle osuracağını, kimin daha fazla tüküreceğini tartışalım, hepimiz o kadar aptalız ki sadece düşünüyoruz bununla ilgili.
Kaslarınızı övdüğümüzde bunu normal olarak algıladınız, ancak distrofik bir kişi bunu görürse muhtemelen o da rahatsız olacaktır. Ve neden hiçbir şey yazmayalım ki, Tanrı kimseyi gücendirmemizi yasaklasın? Günümüzde şikâyetler ön plana çıkıyor. İnsanlara ekmek yedirmeyin, her şeye küssünler.
Küçük üyelerinizin suçu biz değiliz. Pekala, yorganın altında osurmak hakkında bir şey okumayacağım bile, yoksa kusacağım. Oraya giriş yaptığınızdan şüpheleniyorum. Seni oraya zorla sürüklemedik.
[quote=Marinka post_id=197044 time=1682707102 user_id=12161] [quote=Serg_A post_id=197029 time=1682705836 user_id= 18010] [alıntı ="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=197010 time=1682702555 user_id=5795] neden bu kadar alıngansın. Susacağım
Bunu kendim uydurdum ve buna kendim gücendim [/quote] Suçlamanın alakası yok bununla birlikte, neden ikinizin de bu kadar aptalca bir konuyu desteklediğinizi anlamıyorum, peki, şimdi battaniyenin altına osurmayı destekleyin ve ayrıca kimin daha yüksek sesle osuracağını, kimin daha fazla tüküreceğini tartışalım, hepimiz o kadar aptalız ki sadece düşünüyoruz bununla ilgili. [/quote]
Kaslarınızı övdüğümüzde bunu normal olarak algıladınız, ancak distrofik bir kişi bunu görürse muhtemelen o da rahatsız olacaktır. Ve neden hiçbir şey yazmayalım ki, Tanrı kimseyi gücendirmemizi yasaklasın? Günümüzde şikâyetler ön plana çıkıyor. İnsanlara ekmek yedirmeyin, her şeye küssünler. Küçük üyelerinizin suçu biz değiliz. Pekala, yorganın altında osurmak hakkında bir şey okumayacağım bile, yoksa kusacağım. Oraya giriş yaptığınızdan şüpheleniyorum. Seni oraya zorla sürüklemedik. [/quote]Komik konu aslında osurmakla ilgili, gel bir bak :lol:
Size hem biraz hoşuma gittiği, hem de hoşlanmadığım, daha doğrusu korktuğum bir vakayı anlatmak istiyorum.
Bir sonraki ateşli gecemizde, sevgili karımı tüm deliklerinden becerdim, bu yüzden onu...
Last post
Evet, bir spiral takın! Ve her şey yoluna girecek!
Ayrıca sorunlara da neden oluyor. Tanıdığım bir kız koydu oraya, regl dönemleri aralıksız
Gerçekten hoşlandığınız biriyle seks yaparken kendinizi sanki bir tecavüzcü tarafından sikiliyormuş gibi hissetseniz, şiddet sonrasında seks yapar mıydınız? Erkeklere kıçından tecavüze uğrayıp...
Kusura bakmayın ama forumda duyurular var gibi görünüyor: 1. Biriyle tanışma arzusu hakkında (bazen bir telefon numarasıyla bile) 2. Bir erkeğin penisini mastürbasyon yapma arzusu hakkında (otlamak...
Last post
Sırada düğünler, bekarlığa veda partileri ve anaokulları var. :-D
Evet! Yaşasın! Dün tokat yedim!
Her zamanki gibi, avuç içiyle kalçalara hoş, yakıcı tokatlar atıyorum...sonra kırbacın uçlarının tüm vücudu sardığını hissediyorum, önce okşuyorlar ve sanki...
Last post
Kadın Mastürbasyonu , belki bir şeyi yanlış anlıyorumdur?
Gerçekten hoş kıvrımlara sahip güzel bir lezbiyenle tanışmak istiyorum. Böylece her yerimi okşasın, şefkatle yalasın, meme uçlarımı ısırsın ve parmaklarıyla siksin. Ama sonuçta gerçek hayattaki tüm...