Gerçek ve seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Gerçek ve seks

Unread post by Wolffr »

Marinka: 18 Mar 2023, 12:31 Daha önce ne zaman?
30-50 yıl birlikte yaşayan eski nesil!
These users thanked the author Wolffr for the post:
Esinti
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

Wolffr: 18 Mar 2023, 12:34
30-50 yıl boyunca birlikte yaşayan eski nesil!
Annem ve babam 30 yıldır, büyükannem ve büyükbabam ise 50 yıldır birlikteler. İstersen sen de yapabilirsin.
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Marinka: 18 Mar 2023, 12:37 Annemle babam 30 yıldır, büyükannem ve büyükbabam ise 50 yıldır birlikteler. İstersen sen de yapabilirsin
Ben böyle istedim, ama dedikleri gibi, kahretsin her zaman önde koşar..., şimdi bir tane var...
Esinti
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Wolffr: 18 Mar 2023, 12:39
Marinka: 18 Mar 2023, 12:37 Annemle babam 30 yıldır, büyükannem ve büyükbabam ise 50 yıldır birlikteler. İsterseniz bunu siz de yapabilirsiniz
Ben istedim bu şekilde ama dedikleri gibi şeytan her zaman önde koşar..., şimdi bir tane var...
Bir Lada’nız var)
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Orientation: biseksüel

Unread post by Bay Hamsterrr »

Marinka: 18 Mar 2023, 11:58 Aksine sorum çok spesifikti ve özellikle seksle ilgiliydi
Kusura bakmayın, o kadar çok teşvik edici metin, resim ve benzeri şeyler var ki bu forumda görünen şeyler, dikleşmiş bir penis düşünmemi engelliyor, kitaba bakıyorum, bir incir görüyorum 🤣
P. S.: Daha önce tüm kartlarımı kızlarıma açmazdım ama mümkün olsaydı harika olurdu, burada olmamın nedenlerinden biri de benim gibi olmayacak bir sapıkla tanışma fırsatı. korkuyorum ama tam tersine arzularımı memnuniyetle karşılayacağım)
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
Geçit, Esinti
Aksler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Aksler »

Tania: 18 Mar 2023, 12:20 Dünün başka bir şey olduğunu, bugünün başka bir şey olduğunu herkes anlayamaz. Herkes kendi yeteneklerini bir başkasının yetenekleriyle ilişkilendiremez.
Bu nedenle geçmişinizi tersine çevirmeden önce iyice düşünmek daha iyidir.
Belki bunun lirik olduğunu düşüneceksin, ama eğer onu kabul etmeye hazır değilsen neden bir kişiye ihtiyacın olduğunu anlamıyorum. "Sonra" hayal kırıklığına uğramak mı? Yoksa onunla yaşayıp sonsuza dek tatminsiz kalmak mı? Yoksa onunla yaşayıp neşeyi bir tarafta mı arıyorsunuz?
O halde neden bir ilişkiye girelim ki? Özgür ol ve istediğini yap!
Ayrıca "başkalarına sana nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davran" ilkesine bağlı kalıyorum ve bir kızın bana herhangi bir nedenle yalan söylemesini istemiyorum.
Ve benim için durum tam tersi. Önce bir kişinin durumunu öğreniyorum, sonra onunla yatıyorum, tam tersi değil.
Burada durum çok belirsiz. Bu "önce" ve "sonra" terimleriyle. Tamamen yabancı biriyle yatmamanız gerektiği açık ama "dosya toplamak" ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmek de felaket bir iştir. Bana öyle geliyor ki her birimizin partnerimizi kontrol ettiğimiz kendi "kontrol listemiz" var ve o kadar da kritik olmayan geri kalanı süreç içinde ortaya çıkıyor.
one of the burada olmamın nedenleri, benim gibi korkmayan, aksine arzularımı memnuniyetle karşılayacak bir sapıkla tanışma fırsatı)
Bu, tarafından bu, gerçek hayatta da yapılabilir : ) Evet, bazen onu suratınıza kaparsınız, ancak yarısından fazlasını değil. Pratikte test edilmiştir :)
These users thanked the author Aksler for the post:
Esinti
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Marinka: 18 Mar 2023, 12:40 Lada’nız var mı)
birbirimizden çok uzaktayız, ben Almanya’dayım ve Lada Rusya’da
Esinti
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Wolffr: 18 Mar 2023, 12:34
30-50 yıl boyunca birlikte yaşayan eski nesil!
Annemle babam 35 yıldır birlikteler) bir gün babam dizüstü bilgisayarımda, görünüşe göre bir kameradan gelen bir SD flash sürücü bıraktı ve ben (meraklı bir orospu çocuğu) içinde bir tane buldum. Bir iş gezisinde yoldaşlarıyla yaptığı içki içme seansından bir video; o zamanlar bazı teyzeler açıkça çok şey için hazırdı. Giyinmişlerdi ama flört ediyorlardı falan. Daha sonra hepsini sildim ve babama bunun bir daha olmaması gerektiğini söyledim. Bu yaklaşık 12 yıl önceydi. Onlara baktığımda gerçekten mutlu olduklarını söyleyemem; ayrıca uzun süredir seks yapmamış gibi görünüyorlar. Ama eğer ayrılırlarsa bana öyle geliyor ki kimse kendini daha iyi hissetmezdi.
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
Esinti
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Axler: 18 Mar 2023, 12:42
Dünün farklı olduğunu, bugünün farklı olduğunu herkes anlayamaz. Herkes kendi yeteneklerini bir başkasının yetenekleriyle ilişkilendiremez.
Bu nedenle geçmişinizi tersine çevirmeden önce iyice düşünmek daha iyidir.
Belki bunun lirik olduğunu düşüneceksin, ama eğer onu kabul etmeye hazır değilsen neden bir kişiye ihtiyacın olduğunu anlamıyorum. "Sonra" hayal kırıklığına uğramak mı? Yoksa onunla yaşayıp sonsuza dek tatminsiz kalmak mı? Yoksa onunla yaşayıp neşeyi bir tarafta mı arıyorsunuz?
O halde neden bir ilişkiye girelim ki? Özgür ol ve istediğini yap!
Ayrıca "başkalarına sana nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davran" ilkesine bağlı kalıyorum ve bir kızın bana herhangi bir nedenle yalan söylemesini istemiyorum.
Ve benim için durum tam tersi. Önce bir kişinin durumunu öğreniyorum, sonra onunla yatıyorum, tam tersi değil.
Burada durum çok belirsiz. Bu "önce" ve "sonra" terimleriyle. Tamamen yabancı biriyle yatmamanız gerektiği açık ama "dosya toplamak" ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmek de felaket bir iştir. Bana öyle geliyor ki her birimizin partnerimizi kontrol ettiğimiz kendi "kontrol listemiz" var ve o kadar da önemli olmayan geri kalanı süreç içinde netleşiyor.
Tamam, ne senin ne de benim bir ilişkimiz yoksa neden ilişkileri tartışalım ki? Ve Şubat ayından beri seks yapmadım.
Kontrol edilecek, güvenilecek kimse yok. Sıra yok, seçenek yok.
Beni sevenler beni sevmiyor. Beni sevenler beni sevmiyor.

1 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Marinka: 18 Mar 2023, 12:40 Lada’nız var mı)
birbirimizden çok uzaktayız, Almanya’dayım ve Lada Rusya’da
Günümüzde uzak diye bir kavram yok. Aslında istemediğim bir konsept var.
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Axler: 18 Mar 2023, 12:42in gerçek hayatta Evet, bazen onu suratınıza kaparsınız, ancak çoğu zaman yarıdan fazla olmaz. Pratikle test edilmiştir
Psikolojim beni, tanımadığım insanlarla iletişim kurarken kelimelerimi dikkatli seçmeye zorluyor. Kırmaktan, aptal gibi görünmekten, korkutup kaçırmaktan, kaba görünmekten korkuyorum. Kısacası hamamböceklerim 😁 Bir kızın benim zihinsel engelli olmadığımı anlaması için ilk buluşmadan sağ çıkması gerekiyor ve belki biraz daha konuşuruz, hoşçakal buna alışamayacağım 🤣

59’dan sonra gönderildi saniye:
Marinka: 18 Mar 2023, 12:54 Ve Şubat ayından beri seks yapmadım.
Ne demek sıra yok, günlerdir burada akıntıya kapılıp duruyorum 😁
Esinti
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bay.hamsterrr: 18 Mar 2023, 12:57
Axler: 18 Mar 2023, 12:42 in gerçek hayatta Evet, bazen onu suratınıza kaparsınız, ancak çoğu zaman yarıdan fazla olmaz. Pratikle test edilmiştir
Psikolojim beni, tanımadığım insanlarla iletişim kurarken kelimelerimi dikkatli seçmeye zorluyor. Kırmaktan, aptal gibi görünmekten, korkutup kaçırmaktan, kaba görünmekten korkuyorum. Kısacası hamamböceklerim 😁 Bir kızın benim zihinsel engelli olmadığımı anlaması için ilk buluşmadan sağ çıkması gerekiyor ve belki biraz daha konuşuruz, hoşçakal buna alışamayacağım 🤣

59’dan sonra gönderildi saniye:
Marinka: 18 Mar 2023, 12:54 Ve Şubat ayından beri seks yapmadım.
Ne demek sıra yok, günlerdir burada akıntıya kapılıp duruyorum 😁
Sana dikkatle bakıyorum)))
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Bay Hamsterrr, Esinti
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 9 months

Unread post by tenzör »

Marinka: 16 Mar 2023, 21:57 Her zaman doğruyu mu söylersiniz ve bir kadın erkeğine doğruyu söylemeli mi?
Kendi erkeğine - elbette hayır. Peki ya uzun bir iş gezisindeyseniz? Diyelim ki altı ay sonra kişi gidiyor, hepsi bu. Yine de belki bir gün uzun süre kalmak için tekrar gelir.
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

Bay.hamsterrr, 8 civarında ben de benzer bir durum yaşadım. yıllar önce, eşimin (o zamanlar her anlamda ilk ve tek kadınımdı) ölümünün ardından yeni yeni iyileşiyordum. Ve sonra bir şekilde şunu fark ettim ki, her şeyden önce insanlar o kadar da farklı değil. Ufak tefek farklılıklar ve hamamböcekleri dışında hemen hemen hepimizin kafasında artı veya eksi aynı şey var. İkincisi, 30+ olunca her şey daha kolay algılanıyor, “iyi de oluyor” tarzında bir şey. Kadınlara tuhaf buldukları bir şey söyleseniz bile hemen hemen aynı tepkiyi veriyorlar. Üçüncüsü, temas kurduğunuz kişilerin yaklaşık %30-40’ı ne yaparsanız yapın sizi aptal olarak değerlendirecektir. Bu nedenle aptal görünmekten korkmak aptalcadır :) Kabalık ve kabalığa gelince - kaba veya kaba olmayın, kimse sizi kaba olarak görmeyecektir.
Ama yine de "içsel benliğinizi" paylaşarak onu suratından kapacaksınız :)
These users thanked the author Aksler for the post (total 2):
Fargal94, Esinti
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

tenzor: 18 Mar 2023, 13:02
Marinka: 16 Mar 2023, 21:57 Her zaman doğruyu mu söylersiniz ve bir kadın erkeğine doğruyu söylemeli mi?
Kendi erkeğine - elbette hayır . Peki ya uzun bir iş gezisindeyseniz? Diyelim ki altı ay sonra kişi gidiyor, hepsi bu. Yine de belki bir gün uzun süreliğine tekrar gelir.
Ben de böyle bir deneyim yaşadım. Çalıştığım şehirlerde kadınlarla iki kez tanıştım ve asla kendimi aptal durumuna düşürmedim. İlki bekar bir anneydi, Mamba’da tanıştık, yürüyüşe çıktık, ne yaptığımı, nereli olduğumu sordu, burada bir iş gezisinden bahsediyorum, nesne yıl sonuna kadar . Hemen her şehirde bir gelin vardır diye şaka yapmaya başlıyor. Ben bekar bir adamım, evli değilim, kimseyle çıkmıyorum, neden olmasın diyorum ve öyle de oldu. Daha sonra bunun bir artı bile olduğunu, ufukta damat olmadığını ama herkesin seks istediğini itiraf etti. Sağa sola sikişmek istemiyor çünkü şehir küçük, herkes birbirini tanıyor. Ve işte yeni gelen biri. Sonuç olarak tesisin sonuna kadar o ve ben seks yaptık ve daha fazlasını yaptık. Yükümlülük olmadan ilişkiler. Daha sonra telefonda ve VK’da uzun süre konuştuk. İddialı gelebilir ama kimseyi gücendiremem. Bugün onun kulaklarına işeyeceğim ve o da hayatının geri kalanında kin besleyebilir.

5 dakika 17 saniye sonra gönderilir:
Marinka: 18 Mar 2023, 13:00 Sana yakından bakıyorum)))
Beğendim insanlar bana baktığında bu beni heyecanlandırıyor 😁

2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Axler: Sayın .hamsterrr, benzer bir durumu yaklaşık 8 yıl önce, karımın ölümünün ardından yeni iyileşirken yaşadım ( o zamanlar her anlamda ilk ve tek kadınımdı). Ve sonra bir şekilde şunu fark ettim ki, her şeyden önce insanlar o kadar da farklı değil. Ufak tefek farklılıklar ve hamamböcekleri dışında hemen hemen hepimizin kafasında artı veya eksi aynı şey var. İkincisi, 30+ olunca her şey daha kolay algılanıyor, “iyi de oluyor” tarzında bir şey. Kadınlara tuhaf buldukları bir şey söyleseniz bile hemen hemen aynı tepkiyi veriyorlar. Üçüncüsü, temas kurduğunuz kişilerin yaklaşık %30-40’ı ne yaparsanız yapın sizi aptal olarak değerlendirecektir. Bu nedenle aptal görünmekten korkmak aptalcadır :) Kabalık ve kabalığa gelince - kaba veya kaba olmayın, kimse sizi kaba olarak görmeyecektir.
Ama yine de "içsel benliğinizi" paylaşarak onu suratından kapacaksınız :)
Komik, ben de beş yılı aşkın süredir aynı çatı altında yaşadığım bir arkadaşımdan ayrıldıktan sonra sorunlar yaşadım. Elbette her zaman mütevazı davrandım ama ondan önce ve onu tanımakta hiçbir sorun yoktu) ve sonra kadınlarla nasıl iletişim kuracağımı unutmuş gibi oldum 😁
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
tenzör, Esinti
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

Bay.hamsterrr: 18 Mar 2023, 13:20 Elbette her zaman mütevazı davrandım ama ondan önce ve onu tanımakta hiçbir sorun yoktu) ve sonra kadınlarla nasıl iletişim kuracağımı unutmuş gibiydim
Evet, bu genellikle ilk partnerinizle uzun süre birlikte olduğunuz halde sonra vazgeçtiğinizde meydana gelir. Ve sen 20-25 yaşında, arkanda tek bir ilişkiyle böyle oturuyorsun ve "Ne yani, şimdi ne yapmalıyım?" diyorsun. br/> Buna karar veriliyor veya miktar veriliyor - sadece gidip herkesi tanıyorsunuz ve er ya da geç bu tuhaflık ortadan kalkacak. Veya basitçe durumu anlayabilir, insanların gerçekte hangi kurallara göre oynadığını anlayabilir ve bu resme uyabilirsiniz.
These users thanked the author Aksler for the post (total 2):
Bay Hamsterrr, Esinti
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 9 months

Unread post by tenzör »

Öğrencilik yıllarımda bir kızla çıkmıştım. Gizlice buluştuk. Nişanlısı olduğunu, onun için mütevazı bir kız olduğunu söyledi - sadece misyoner pozisyonunda seks ve hepsi bu. Ve onunla çok eğlendik. Kocasının uzun bir iş gezisine çıktığını ya da kocasıyla tartıştığını söyleyebilirdi ya da... Ama söyledikleri beni tahrik etti. Her ne kadar bunun doğru olup olmadığından tam olarak emin olmasam da.
These users thanked the author tenzör for the post:
Esinti
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tapkin »

Ne yaptın, iki sayfa ve tek bir müstehcen söz değil(((
...admim, dağıt bunları... daha az sapık!!!
:facepalm:

https://i.postimg.cc/ZRWJwRDN/56.jpg
These users thanked the author Tapkin for the post:
Esinti
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Tapkin: 18 Mar 2023, 15:34 Ne yaptın, iki sayfa ve bir tane bile uygunsuz söz(((
...admim, dağıt bunları.... daha az sapık!!!
: facepalm:

Хуй, пизда, жжжжëппа! Идём дальше)
Esinti
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Bay.hamsterrr ve neden en çok unuttunuz? önemli şey kelimesi? Düzensizlik! Hatırlayalım...
These users thanked the author Nikk for the post:
Esinti
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tapkin »

Bay.hamsterrr: 18 Mar 2023, 16:35
Tapkin: 18 Mar 2023, 15:34 Ne yaptın sen, iki sayfa, bir tane müstehcen söz değil(((
...admim, dağıt bunları.... daha az sapık!!!)
:facepalm:

Хуй, пизда, жжжжëппа! Идём дальше)
* "Я УБЬЮ ТЕБЯ ......ЛОДОЧНИК!" :cat1:
These users thanked the author Tapkin for the post (total 2):
Fargal94, Esinti
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by sikikamerlik »

Axler: 17 Mar 2023, 00:34 Kendi insan sınıflandırmam var ve buna göre yalanlara karşı tutumlar derecelendiriliyor
Kesinlikle! Yani aslında :zeki: yazmak istedim ama beşinci noktada bu kadar kategorik olmayayım, beyaz yalanlar var. Bir şey vaat etmenin anlamı yok.
Bir arkadaşı kocasından ayrıldıktan sonra onun hakkında şunları söyledi: Ne kadar dürüst bir piç! Beni aldattığını neden bana itiraf etti? İkisi de aptal, birinin vicdanı aşırı, diğerinin katı ilkeleri var.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Tanya
Lyaxander
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Lyaxander »

Elbette hayır. Ve asla her şeyi söylemeyeceğim ve bir kadının her şeyi söylemesi gerektiğini düşünmüyorum. Gerçek her zaman söylenmeye değer değildir. Bazen susmak daha iyidir. Ama sadece söylemek en iyisi, ama her şeyi değil. Veya kendi yorumunuzla.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Axler: 18 Mar 2023, 13:05 (o zamanlar her anlamda ilk ve tek kadınımdı). Ve sonra bir şekilde şunu fark ettim ki, her şeyden önce insanlar o kadar da farklı ve farklı değiller.
Bakın, belki göründüğü kadar değil ama hala farklı. Ana yanılgı, uzun ve hatta daha da fazla tek bir ilişkinin ardından tamamen aynı ilişkileri aradıklarıdır. Alışkanlık ikinci doğadır, stereotipin üstesinden gelmek zordur. Bunun ötesine geçmek ve tamamen farklı bir şey olmanın, farklı yapıya sahip bir partnerle, başka değerlere dayalı bir ilişkiyle, diğer konular ve tüm bunlar... Sanırım pek çok kişi bu konuda tökezledi. Genel olarak bu, eğitim ve yetiştirilmede bir boşluktur; gelenekler kaybolmuştur.
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

FUCKYAMATERITY: 22 Mar 2023, 19:23 beyaz yalanlar var
Muhtemelen her şey bakış açısına bağlı, ama 37 yıllık, tüm dünyayı dolaşan hayatımda, neredeyse 15 yıllık bir çalışmam var kolluk kuvvetlerinde, hizmetteki kayıp eş (o aynı zamanda bir polis memuruydu) - Bu cümlenin haklı olacağı hiçbir zaman kendim için dava bulamadım. Yalan her zaman yalandır. Ve birileri her zaman bundan faydalanır. Bu nedenle birini kurtarmak için söylenen yalan diğerinin ölümüdür.
FUCKYAMATERITY: 22 Mar 2023, 19:43 Bakın, belki göründüğü kadar değil ama yine de farklı
Bir keresinde çikolatalı şekerlerle ilgili bir alegori duymuştum - belki farklı çikolata, farklı ambalaj ve dolgusu bile farklıdır, ancak özü aynı kalır - bu tatlılıktır. Prensip olarak pratiğim bunu doğruluyor. Küçük bir kasabada yaşıyorum (12 bin kişi), neredeyse tüm sakinlerini tanıyorum, çoğu gayri resmi olarak. Bunlar incelendiğinde arketipler, davranış modelleri ve dolaplarda sakladıkları “iskeletler” çok net bir şekilde ortaya çıkıyor.)
Vik.ruba80
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 16 Mar 2023, 21:57 Bir kadın erkeğine gerçeği söylemeli mi?
Duruma göre değişir. Kadınlar bazen mantıksızca yalan söyler; eski sevgililerimden biri, bir nedenden dolayı kocası için sekiz erkekle olan deneyimini ikiye indirdi. Üstelik kazara gerçeği öğrenme şansı da vardı. Ve neredeyse mükemmel, sadece iki tane ve aynı anda değil)) Harikaydı.
Yang69
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Yang69 »

gerçek kesinlikle daha iyi..
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Axler: 22 Mar 2023, 19:58 Bu cümlenin haklı çıkacağı bir duruma hiç rastlamadım
Duruma göre yorumlanacak, kişisel örnekleri ayrıntılı olarak vermek istemiyorum. Öyleydi. Örneğin ölmekte olan akrabaların duyguları için önemlidir.
Ama burada seksten bahsediyoruz ki bu da muhtemelen bazen geçerli olabilir.
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

FUCKYAMATERITY: 22 Mar 2023, 20:25 Ölmekte olan yakınların duyguları açısından önemli mesela.
Bunu söylemek zorundaydım. Hem ölenlere hem de yakınlarına. İnsanların son anlarını boşa harcamamaları, kendileri için en önemli şeyi yapmaları için yumuşak ama dürüst sözler bulmanın daha iyi olduğuna her zaman inandım.
Wolffr
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Axler: 22 Mar 2023, 20:33
Ölmekte olan yakınların duyguları açısından önemli örneğin.
Bunu söylemek zorundaydım. Hem ölenlere hem de yakınlarına. İnsanların son anlarını boşa harcamayıp kendileri için en önemli şeyi yapmaları için yumuşak ama dürüst sözler bulmanın daha iyi olduğuna her zaman inanmışımdır.
Gerçek, ölenleri zamanından önce öldürebilir.
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
Ulof
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Ulof »

Ne hakkında konuştuğumuza bağlı. Tartışma seksin kalitesiyle ilgiliyse, o zaman evet - her zaman gerçek, bazen köşeleri yumuşatmak.
Geçmişinizle ve bugününüzle ilgili her şeyi sırlarınız olmadan paylaşmanız gerektiğinden bahsediyorsak, bu fikir saçmalıktır. Herkesin kişisel alanı olmalı, bunda yanlış bir şey yok.
Ayrıca, "açık kitaplı bir kız" kesinlikle sıkıcı ve ilgi çekici olmayacak
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by 6996 »

Marinka: 16 Mar 2023, 21:57 Her zaman doğruyu mu söylersiniz ve bir kadın erkeğine gerçeği söylemeli mi?
Ha, aptalca bir soru. Her şeyi doğru söyleyen tek bir kişi bile yok. Herkes yalan söyler, bir şeyi atlar veya çarpıtır.
https://i.postimg.cc/fWty1zMG/2006782.jpg
Картинка на тему.
These users thanked the author 6996 for the post (total 2):
Arianna, İskender
Dimon_ya
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by Dimon_ya »

Evet, kocalara doğruyu söylemeyi bilmiyorum ama benim görüşüm, benden önce yaşananların geçmişte kalması ve beni ilgilendirmemesi yönünde. Bazıları bana söylendi, bazıları söylenmedi. Ben kendime eziyet etmem, isterse o sana söyler.
Onunla sikiştin gibi sapıklar olduğunu bilsem de artık sakın yanıma gelme.
These users thanked the author Dimon_ya for the post:
Alexsss
içimizde
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 130

Unread post by içimizde »

Marinka: 16 Mar 2023, 21:57 Her zaman doğruyu mu söylersiniz ve bir kadın erkeğine gerçeği söylemeli mi?
Kısacası cevap HAYIR.
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282

Unread post by Diktatör »

Rtrc: 17 Mar 2023, 19:45 Elbette gerçeği söylemekte fayda var. Çünkü gizli olan her şey er ya da geç açığa çıkacaktır, bu an meselesidir.
Ve yalan söylediğiniz için bu durumda çok ciddi sıkıntılar yaşanacaktır. Çok.
Dolayısıyla her şeyi olduğu gibi anlatmakta fayda var. Bir şey söylediğinizde,
başka bir şeyin ortaya çıkması çok rahatsız edici olacaktır (ve kesinlikle ortaya çıkacaktır).
Tartışmalı bir tez .. Eğer gerçek cinsel olmayan diğer yönlerle de ilgiliyse - belki, ama o zaman bile çoğu şey duruma bağlıdır... Peki ya seks? Yani, kişisel deneyimime dayanarak, bildiğim gerçek şu:

Okul çağındayken annem bana, öncü liderlerden biri olan, denizdeki bölümün öncü kampına bir bilet aldı. öncü kampın dayandığı örgütün başkanının kızıydı. Evli, bir çocuğu var. Vardiya sırasında, bu kızın öncü bir kampın (70’lerin ortası) heyecanlı bir beden öğretmeni tarafından tüm deliklerden nasıl sikildiğini gözetledik.
Bir spor kampında, bir antrenör oldukça kıvrımlı bir aşçıyı sikti (70’lerin ilk yarısı).
Okuldaki bir çalışma ve dinlenme kampında, bir beden eğitimi öğretmeni uzun, sıska ve Görünüşe göre bir sporcuya göre (70’lerin sonu) aynı dersin düz göğüslü öğretmeni.
Bölümdeki dinlenme evine yaptığım bir gezi sırasında, annemin kendi kuruluşlarından bir kişiyle (70’lerin ikinci yarısı) nasıl seks yaptığını gözetledim.
Otuz yıldan fazla bir süre önce dolandırıldım. karısının annesiyle seks ve diğer cinsel eylemler nedeniyle (80’li ve 90’lı yılların başında).
On yıl önce karımın arkadaşını becerdim.

Bir şey yapabilir miyim? başka? hatırladın mı...

Peki böyle bir gerçeğe kimin ihtiyacı var?! Sanıklardan hangisi böyle bir gerçek karşısında kendini daha iyi hissedebilir? Sorunun net bir cevabı yok açıkçası...
These users thanked the author Diktatör for the post:
Tanya
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Diktatör: 30 May 2023, 16:17 ....Okuldan uzakta bir çalışma ve dinlenme kampında, bir beden eğitimi öğretmeni aynı dersin uzun boylu, sıska ve düz göğüslü bir öğretmenine asılıyor, görünüşe göre bir sporcu (70’lerin sonu).
Bölgeye bağlı dinlenme evine yaptığım bir gezi sırasında annemin kendi kuruluşlarından biriyle (70’lerin ikinci yarısı) nasıl seks yaptığına dair casusluk yaptım.
Otuz yıldan fazla bir süre önce karımın annesini dolandırdım (dönüşte) 80’li - 90’lı yıllardan).
On yıl önce karımın arkadaşını becerdim.

Başka bir şey hatırlayabilir miyim...
n
Peki böyle bir gerçeğe kimin ihtiyacı var?! Sanıklardan hangisi böyle bir gerçek karşısında kendini daha iyi hissedebilir? Sorunun net bir cevabı olmadığı açık...
Herkesin hatırlayacak bir şeyi olduğunu ve herkesin kendi macera listesinin olduğunu düşünüyorum. Ama doğruyu söyleyip söylemediğine gelince, kimse bana bunu sormadı. Belki detaysız ama yalan söylemeye alışkın değilim
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Ogest »

Ben gerçeklerden ve maksimum dürüstlükten yanayım.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Hmm... Keşke gerçeğin tam olarak ne olduğunu bilseydim...
RazVratnik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 127
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by RazVratnik »

Kaç kişi, bu kadar fikir. Hiçbir zaman gerçeği saklamadım, bana geçmiş sorulsa her zaman dürüstçe anlatırdım) ve partnerimden de aynısını isterim. ortak sayısınıveya bazı ahlaki nitelikler için. Geçmişin bir deneyim olduğuna ve paylaşılabileceğine inanıyorum) ancak buna göre yargılama yapamazsınız)
Diğer bir nokta, eğer şu anda saklayacak bir şeyiniz varsa, o zaman konuşmamak daha iyidir.
These users thanked the author RazVratnik for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Zorba Carrie »

Henüz yorumları okumadım ama okuyacağım. Benim fikrim asla kimseye gerçeği söylemeyin.
Gerçeklerin %80’i acıtır: ya muhatap, ya konuşmacı ya da her ikisi.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 6):
Serg_A, Nikk, Geçit, Diktatör, Güzel, İskender
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

RazVratnik ve stratejinizin ne kadar başarılı olduğu "değil Gerçeği gizlemek mi? Hayatınızı kolaylaştırdınız mı?

1 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Yorumları henüz okumadım ama okuyacağım. Benim düşüncem; asla kimseye gerçeği söylemeyin.
Gerçeklerin %80’i acı verir: ya muhatap, ya konuşmacı ya da her ikisi.
nAsla kimseye - diğer yöne çarpık...
These users thanked the author Nikk for the post:
Zorba Carrie
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”