Şehir güzellik yarışmasının galibi kahrolası....

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Doğal seçilim
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Şehir güzellik yarışmasının galibini sikiyorum....

Post by Doğal seçilim »

Marinka: 26 Jan 2023, 12:03 Bir kadının da sekse ihtiyacı olduğunu ve bir kadının da seksi sevdiğini fark etmeniz çok zor görünüyor
Kadınlar seks yapma fırsatını çok sık kullanıyor Erkekler zaten kendilerini ticari amaçlarla kullanıyor ve kadınların da kendileri gibi sikişmek istediğine inanmayı bıraktılar. Ve bir kadının sadece seks isteyebileceğini ve bunun arkasında hiçbir şey olmadığını. Sanki senden bir şeye ihtiyacı olduğu için sana saldırıyor gibi.
Evet, üstelik onların hepsi de o kadar ulaşılmaz ki. Auchan’da çalışan bir muhasebeciye ya da kasadaki kadına bakıyorsunuz ve şöyle düşünüyorsunuz: Tanrım, bu yaratık gerçekten orada bir şey istiyor olabilir mi?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Şehir güzellik yarışmasının galibini sikiyorum....

Post by Nikk »

Doğal Seçilim, Şuradaki civcivlere bakma ödeme Ashane. Evet, striptiz kulübündeki direkteki küçük kadına da!
Bu seçim değil...
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Şehirdeki güzellik yarışmasının galibini sikiyorum....

Post by Saç gömlek »

niqk: 26 Jan 2023, 17:01 Bu doğru seçim değil...
Nereye bakmalısınız? Ve gerekli mi?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Post by Geçit »

Vasyanitsa: 28 Jan 2023, 12:10
Bu doğru seçim değil...
Nereye bakmalısınız? Peki gerekli mi?
Karınıza bakmanız gerekiyor)
These users thanked the author Geçit for the post:
Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Post by Nikk »

Vasyanitsa: 28 Jan 2023, 12:10
Bu doğru seçim değil...
Nereye bakmalısınız? Peki gerekli mi?
Kadın çekiciliğiyle ilgileniyorsanız mutlaka izlemelisiniz! Bazen çok baştan çıkarıcı kızlarla karşılaşırsınız!
Bazıları bağlanabiliyor. Hatta onu yatağına bile getir! Ve eğer sende yoksa bakmanın bir anlamı yok... :bel_flag:
Söylemek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by Söylemek »

Marinka: 23 Jan 2023, 11:54
Doğal Seleksiyon: 23 Jan 2023, 11:41
Marinka: 23 Jan 2023, 09:29 Hikâyenizde sizi heyecanlandırabilecek ne var?)
O kadar ciddi bir adamsınız ki, o kadar derinlemesine düşünüyor ve o kadar ayrıntılı anlatıyorsunuz ki. Okuması ilginç ve size düşünecek bir şeyler veriyor. Bu yüzden hoşuma gitti.
Neden foruma kayıt olmuyorsun veya zaten burada bir hesabın var mı?
işte bu yüzden diye sordum çünkü şunu düşündüm - Anlattıklarımda bir kadın için ilginç ne olabilir?
Tabii, eğer iyi bir hayal gücü varsa ve buraya mastürbasyon yapmak için gelmişse. Ve burada ne, nasıl, nerede ve kaç kez detaylarımla karşınızdayım. Bazı durumlarda bu, iyi bir hayal gücüne sahip olan ve tüm bunlar hakkında çok düşünen birini heyecanlandırabilir.

Bir kaç yıl önce, şans eseri bir kadın yarışmasına katılmıştım. yatakhane. :-)
Yaşadığım yurtta bir erkek vardı. Özel bir şey değildi. Tanrı kadar yakışıklı değildi, parası yoktu, şöyle giyiniyordu, diğerlerinden ne fazla ne de az dili bağlıydı. Ve tüm bu arka plana rağmen o bir kadın avcısıydı. Yani kızlar ona hayranlık duyuyorlardı. Bu benim ilgimi çekti; bu nasıl mümkün olabilir!!!? :-)
Ve onunla tanışmam beni kadınlar yatakhanesine götürdü. :-)

Bu arada, daha sonra bu adamın okulda sıvacı olmak için okuduğu ortaya çıktı. Üç yıl. Gruptaki tek erkek çocuktu. Buna göre bir kadın yurdunda yaşıyordu. Kadınlar arasında.
Evet, ben de onlardan biri olmayı yeni öğrendim. Canım. Ve bence bu kadar başlangıç ​​verileriyle başka bir şey yapamazdı. Bir sürü kadın var ve aralarındaki tek erkek sensin. Ve böylece tüm gün boyunca ve üst üste üç yıl boyunca! :-)
Daha sonra bunu kimseye söylememem için bana güvenerek söyledi çünkü bu yanlıştı. Genel olarak okuldaki kadınlar için bir oyuncak gibi oradaydı. Dövülmüş bir köpek yavrusu gibi. Herkes onu seviyordu, şımartıyordu ve her fırsatta onu sıkıştırıyordu. Daha da önemlisi onu bacaklı bir penis olarak kullandılar. Yani yaşadığı daireye birisi gelip yanına oturabilir ve konuşmayı durdurmadan penisini çıkarıp okşayabilir. Sadece aşırı duygulardan dolayı. Bazı içsel ihtiyaçlardan dolayı. Umrunda bile değil. HAYIR! Ama sadece ilgisiz ve belirli bir amacı olmayan bir tür çekim.

Ayrıca düzenli olarak geceleri birisi gelip battaniyesinin altına tırmanıyordu.
Veya sadece ona sarılıp uykuya daldım. Ya da heyecanlanıp onu hemen becerdi. Üstelik tüm bunlar genellikle baskın bir ortamda gerçekleşti. Ve genel olarak kendisinin seks yapma arzusunu hiçbir zaman açıkça ifade etmediğini söyledi. Ve bu tamamen onların inisiyatifiydi. Ve daha sonra hiçbir zaman kimseyle seks yapma arzusunu dile getirmedi. Dahası, daha sonraki tüm seks zamanlarının kimseyle kendi inisiyatifi olmadığına yemin etti ve yemin etti. Ve daha da fazlası, oradaki birini bir şeyler yapmaya ikna etmek için.

Ve tabii ki daha sonra kendisini zaten bir işçi yurdunda bulduğundan, görünüşe göre kadınlarla arkadaşlık etme alışkanlığı onu kadın yatakhanesi. Bu bölgedeydi. İşte bu adamla arkadaş olduğumdan beri beni de oraya sürükledi. Bu yurt akşam saat dokuzda giriş ve çıkış için kapanıyordu. Ve birinci kattaki pencerelerdeki parmaklıkları kullanarak ikinci kata çıktık. Bu demir ızgaranın üzerinden tırmanıyorsunuz. Sonra keskin bir şekilde doğrulursunuz ve pencere pervazını tutarsınız. Ve sonra güç çıkışı yatay bir çubuktaki gibidir. Yani bir bakıma doğal seçilimdi! :-)
Bu yurda girebilmek için bu engeli aşmak gerekiyordu. Çocuklar, bunu şimdi deneyin! Birinci kat penceresinin çubuklarını kullanarak ikinci kata çıkın. Herkesin başarılı olamayacağını düşünüyorum. :-)

Bütün bunları bu kadınlar yatakhanesinde kimseyle pek sikişmediğim, daha çok sohbet ettiğim gerçeğine dayanarak yazıyorum belirli konular hakkında. Kızlara ilgim vardı. Benimle ilgilendiler. Ve seks gerekli değildir. Bu kadın avcısı adamın bana öğrettiği gibi. Size kendileri seks teklif etmeliler. Eğer bu olduysa, o zaman her şeyi doğru yaptınız. :-)
Kızlarla farklı konularda bol bol sohbet ettim. Ve genellikle ilginç iletişimden yoksundurlar. Ve en önemlisi onları ilgilendiren sorular hakkında. Kız arkadaşları buna uygun değil. Sadece bilmiyorlar.

Genel olarak kızlar aslında seks hakkında çok düşünürler. Vücudunuz hakkında. Nasıl göründükleri, onlara kimin baktığı, ne düşünmüş olabilecekleri. Ayrıca erkekler ve yaşlı erkekler gibi sikişmek istiyorlar. Belki daha da fazlası. Ancak toplum onları sürekli olarak arzularında sınırlandırır. Bu yüzden kadınlar güneyde, deniz kenarında ya da kimsenin kimseyi tanımadığı bir kır evinde sık sık öfkelerini kaybediyorlar.

Ayrıca tüm kızlar aktif olarak mastürbasyon yapıyor. Bu işi çok seviyorlar ve çoğu zaman bu süreçte iyi tanıdıkları biri tarafından nasıl becerildiklerini hayal ediyorlar. Bu onların öğretmenleri, atölye başkanı ya da sadece tanıdıkları bir adam olabilir. Bu karakterlerin kendilerini nasıl soyduklarını, klitorislerine önce parmaklarıyla, sonra dilleriyle dokunduklarını, parmaklarını vajinalarına nasıl soktuklarını hayal ediyorlar. O zamana kadar zaten tamamen ıslaktı. Genel olarak bunda her şey yolunda. :-)
Tabii ki tüm bunları çok ama çok dikkatli bir şekilde saklıyorlar ve asla böyle bir şeyi kabul etmiyorlar. :-)

Bu yüzden sordum.
Ama görünüşe göre sen de bunu kabul etmiyorsun! :-)
Gerçi bu forum bu tür şeyleri kabul etmek için kurulmuş gibi görünüyor. Ve belki de bu yüzden kayıt olmadan bir şeyler yazabileceğiniz burada isimsiz bir giriş var. Ve en önemlisi burada ılımlılık yok. Tepenin herkese öğreten ve onları hemen forumda aramaya gönderen yerel kralları yok ya da neredeyse hiç yok çünkü gündeme getirdiğiniz konu zaten burada yazılmış.
Yani, tüm bu saçmalıklar yok. Ve bu çok büyük bir artı.
Bu arada, bu yüzden şikayetçi değilim. Çünkü gerek görmüyorum.
Kayıt size özel olarak iletişim kurma seçeneği sunar. Forumda yazmak da ilginç olabilir. Bazen değinilen konular ciddidir ve her zaman yazarsanız bir gün birilerinin işine yarar diye düşünürsünüz. Her ne kadar zaman zaman kendisini en zeki olarak gören ve bir aptalla tartışmanın faydasız olduğunu hemen anlamayan başka bir aptalla karşılaşırsınız. Zaten bu onu daha akıllı yapmayacak.
Cinsiyete göre ayrı yatakhaneler hakkında ilginç bir şekilde yazıyorsun - görünüşe göre bu uzun zaman önceydi? Bir yurtta yaşadım. Tabii odamızda sadece kızlar vardı ama erkekler de orada yaşıyordu. Herkes için bir bina vardı. 14 kat. Açıklıklar yüksek olduğundan kimse oradaki pencerelere tırmanmadı.
. 2005 yılında okudum ve biri karma, biri sadece kadınlara özel iki yurdumuz vardı. Orada sadece kızlar ve öğretmenler yaşıyordu. Oraya ulaşmak bir arayıştı.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Sig: 29 Jan 2023, 21:44
Marinka: 23 Jan 2023, 11:54
Doğal Seçilim: 23 Jan 2023, 11:41 İşte bu yüzden sordum çünkü şunu düşündüm: Anlattıklarımda bir kadın için ilginç ne olabilir?
Peki , ancak iyi bir hayal gücü varsa ve buraya mastürbasyon yapmak için gelmişse. Ve burada ne, nasıl, nerede ve kaç kez detaylarımla karşınızdayım. Bazı durumlarda bu, iyi bir hayal gücüne sahip olan ve tüm bunlar hakkında çok düşünen birini heyecanlandırabilir.

Bir kaç yıl önce, şans eseri bir kadın yarışmasına katılmıştım. yatakhane. :-)
Yaşadığım yurtta bir erkek vardı. Özel bir şey değildi. Tanrı kadar yakışıklı değildi, parası yoktu, şöyle giyiniyordu, diğerlerinden ne fazla ne de az dili bağlıydı. Ve tüm bu arka plana rağmen o bir kadın avcısıydı. Yani kızlar ona hayranlık duyuyorlardı. Bu benim ilgimi çekti; bu nasıl mümkün olabilir!!!? :-)
Ve onunla tanışmam beni kadınlar yatakhanesine götürdü. :-)

Bu arada, daha sonra bu adamın okulda sıvacı olmak için okuduğu ortaya çıktı. Üç yıl. Gruptaki tek erkek çocuktu. Buna göre bir kadın yurdunda yaşıyordu. Kadınlar arasında.
Evet, ben de onlardan biri olmayı yeni öğrendim. Canım. Ve bence bu kadar başlangıç ​​verileriyle başka bir şey yapamazdı. Bir sürü kadın var ve aralarındaki tek erkek sensin. Ve böylece tüm gün boyunca ve üst üste üç yıl boyunca! :-)
Daha sonra bunu kimseye söylememem için bana güvenerek söyledi çünkü bu yanlıştı. Genel olarak okuldaki kadınlar için bir oyuncak gibi oradaydı. Dövülmüş bir köpek yavrusu gibi. Herkes onu seviyordu, şımartıyordu ve her fırsatta onu sıkıştırıyordu. Daha da önemlisi onu bacaklı bir penis olarak kullandılar. Yani yaşadığı daireye birisi gelip yanına oturabilir ve konuşmayı durdurmadan penisini çıkarıp okşayabilir. Sadece aşırı duygulardan dolayı. Bazı içsel ihtiyaçlardan dolayı. Umrunda bile değil. HAYIR! Ama sadece ilgisiz ve belirli bir amacı olmayan bir tür çekim.

Ayrıca düzenli olarak geceleri birisi gelip battaniyesinin altına tırmanıyordu.
Veya sadece ona sarılıp uykuya daldım. Ya da heyecanlanıp onu hemen becerdi. Üstelik tüm bunlar genellikle baskın bir ortamda gerçekleşti. Ve genel olarak kendisinin seks yapma arzusunu hiçbir zaman açıkça ifade etmediğini söyledi. Ve bu tamamen onların inisiyatifiydi. Ve daha sonra hiçbir zaman kimseyle seks yapma arzusunu dile getirmedi. Dahası, daha sonraki tüm seks zamanlarının kimseyle kendi inisiyatifi olmadığına yemin etti ve yemin etti. Ve daha da fazlası, oradaki birini bir şeyler yapmaya ikna etmek için.

Ve tabii ki daha sonra kendisini zaten bir işçi yurdunda bulduğundan, görünüşe göre kadınlarla arkadaşlık etme alışkanlığı onu kadın yatakhanesi. Bu bölgedeydi. İşte bu adamla arkadaş olduğumdan beri beni de oraya sürükledi. Bu yurt akşam saat dokuzda giriş ve çıkış için kapanıyordu. Ve birinci kattaki pencerelerdeki parmaklıkları kullanarak ikinci kata çıktık. Bu demir ızgaranın üzerinden tırmanıyorsunuz. Sonra keskin bir şekilde doğrulursunuz ve pencere pervazını tutarsınız. Ve sonra güç çıkışı yatay bir çubuktaki gibidir. Yani bir bakıma doğal seçilimdi! :-)
Bu yurda girebilmek için bu engeli aşmak gerekiyordu. Çocuklar, bunu şimdi deneyin! Birinci kat penceresinin çubuklarını kullanarak ikinci kata çıkın. Herkesin başarılı olamayacağını düşünüyorum. :-)

Bütün bunları bu kadınlar yatakhanesinde kimseyle pek sikişmediğim, daha çok sohbet ettiğim gerçeğine dayanarak yazıyorum belirli konular hakkında. Kızlara ilgim vardı. Benimle ilgilendiler. Ve seks gerekli değildir. Bu kadın avcısı adamın bana öğrettiği gibi. Size kendileri seks teklif etmeliler. Eğer bu olduysa, o zaman her şeyi doğru yaptınız. :-)
Kızlarla farklı konularda bol bol sohbet ettim. Ve genellikle ilginç iletişimden yoksundurlar. Ve en önemlisi onları ilgilendiren sorular hakkında. Kız arkadaşları buna uygun değil. Sadece bilmiyorlar.

Genel olarak kızlar aslında seks hakkında çok düşünürler. Vücudunuz hakkında. Nasıl göründükleri, onlara kimin baktığı, ne düşünmüş olabilecekleri. Ayrıca erkekler ve yaşlı erkekler gibi sikişmek istiyorlar. Belki daha da fazlası. Ancak toplum onları sürekli olarak arzularında sınırlandırır. Bu yüzden kadınlar güneyde, deniz kenarında ya da kimsenin kimseyi tanımadığı bir kır evinde sık sık öfkelerini kaybediyorlar.

Ayrıca tüm kızlar aktif olarak mastürbasyon yapıyor. Bu işi çok seviyorlar ve çoğu zaman bu süreçte iyi tanıdıkları biri tarafından nasıl becerildiklerini hayal ediyorlar. Bu onların öğretmenleri, atölye başkanı ya da sadece tanıdıkları bir adam olabilir. Bu karakterlerin kendilerini nasıl soyduklarını, klitorislerine önce parmaklarıyla, sonra dilleriyle dokunduklarını, parmaklarını vajinalarına nasıl soktuklarını hayal ediyorlar. O zamana kadar zaten tamamen ıslaktı. Genel olarak bunda her şey yolunda. :-)
Tabii ki tüm bunları çok ama çok dikkatli bir şekilde saklıyorlar ve asla böyle bir şeyi kabul etmiyorlar. :-)

Bu yüzden sordum.
Ama görünüşe göre sen de bunu kabul etmiyorsun! :-)
Gerçi bu forum bu tür şeyleri kabul etmek için kurulmuş gibi görünüyor. Ve belki de bu yüzden kayıt olmadan bir şeyler yazabileceğiniz burada isimsiz bir giriş var. Ve en önemlisi burada ılımlılık yok. Tepenin herkese öğreten ve onları hemen forumda aramaya gönderen yerel kralları yok ya da neredeyse hiç yok çünkü gündeme getirdiğiniz konu zaten burada yazılmış.
Yani, tüm bu saçmalıklar yok. Ve bu çok büyük bir artı.
Bu arada, bu yüzden şikayetçi değilim. Çünkü gerek görmüyorum.
Kayıt size özel olarak iletişim kurma seçeneği sunar. Forumda yazmak da ilginç olabilir. Bazen değinilen konular ciddidir ve her zaman yazarsanız bir gün birilerinin işine yarar diye düşünürsünüz. Her ne kadar zaman zaman kendisini en zeki olarak gören ve bir aptalla tartışmanın faydasız olduğunu hemen anlamayan başka bir aptalla karşılaşırsınız. Zaten bu onu daha akıllı yapmayacak.
Cinsiyete göre ayrı yatakhaneler hakkında ilginç bir şekilde yazıyorsun - görünüşe göre bu uzun zaman önceydi? Bir yurtta yaşadım. Tabii odamızda sadece kızlar vardı ama erkekler de orada yaşıyordu. Herkes için bir bina vardı. 14 kat. Açıklıklar yüksek olduğundan kimse oradaki pencerelere tırmanmadı.
. 2005 yılında okudum ve biri karma, biri sadece kadınlara özel iki yurdumuz vardı. Orada sadece kızlar ve öğretmenler yaşıyordu. Oraya tırmanmak bir arayıştı.
Neden? Karma bir grupta yaşayan kızlar ayrı bir grupta yaşayanlardan farklı mıydı? Benim oturduğum yerde iki buçuk bin öğrenci vardı. Seçim çok büyük.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Post by Saç gömlek »

Marinka: 29 Jan 2023, 21:48 Neden? Karma bir grupta yaşayan kızlar ayrı bir grupta yaşayanlardan farklı mıydı? Benim oturduğum yerde iki buçuk bin öğrenci vardı. Seçenek gerçekten çok büyük.
Bu tür pansiyonlarda birlikte yaşayan çok sayıda çift var. Benzer bir şey görmüştüm. Odayı bir dolapla veya sadece bir perdeyle ayırın. Ve böyle bir odada iki çift yaşıyor. Bazen bir çift sadece bir kızdır. Ancak kural olarak bu kadın odalarında olur. Erkeklerde böyle bir uygulama görmedim.
Fakat bunların hepsi elbette resmi değil. Adamın aslında odasında kendine ait bir yeri var. Ama orada kalıcı olarak yaşamıyor. Sadece onun yeri orada listeleniyor.

Bu tür çiftler genellikle üniversiteden mezun olmaya daha yakın oluyor. Bir Moskovalıyı kurslarında kandırmak için çaresiz olan bazı kızlar (Moskova’dan bahsediyorsak), sonra dikkatlerini kendileri gibi insanlara çeviriyorlar, ama tabiri caizse umut verici. Ve bu hala mümkün olsa da bir çift oluştururlar ve birlikte yaşarlar. Birçok kişi imzalıyor ve ardından birlikte bir yerden ayrılıyor. Birileri okuduğu şehirde bağımlı olmaya çalışıyor. Ama zor.

Ama temelde elbette bu tür pansiyonlarda insanlar eğleniyor ve hayattan tam anlamıyla keyif alıyor. Yani birisinin müstakbel anneleri ve eşleri öyle yurtlarda makineli tüfekle sevişiyor. :-)
Ve oradaki insanlar kendilerine pek değer vermiyorlar. İnsanlar sadece yaşarlar ve hayattan keyif alırlar. İstediğim ve yapabildiğim için mutluyum. Ve bu harika. Ve her türden ahlakçı düzenli sıralar halinde cehenneme gider. Ve daha sonra karısından kaç tane erkeğinin olduğunu öğrenmeye çalışanlar da dahil. Çok fazla ve daha da büyük bir araba vardı. Ve bunlar sadece her şey ayık olduğunda hatırladığı kişiler. Ve o kadar çok ilginç ve büyüleyici şey vardı ki, ayık olduğumda bile hatırlayamadım.

Sanırım neredeyse tüm kızlar ve erkekler bu zamanları sıcaklık ve sevgiyle hatırlıyor. Ve aralarında bir şey olan herkes. Hepsi neşe ve zevkti. Ve en önemlisi, hiç kimse kimseye tecavüz etmedi ve kural olarak kimseyi zorla sikmedi.
Ve genel olarak tüm bunlar, gelgit gibi periyodik olarak gerçekleşti. İnsanlar yaşar ve hayattan keyif alır. O zaman vur! Oturum!!!
Ve burada iş artık la murun elinde değil. Sonuçta, hemen uçabilirsiniz! Herkes hayret içinde. Seks için zaman yok, flört için zaman yok. Sonra sanki gidiyormuş gibi oldu. Bu yine biraz sakinleşebileceğimiz anlamına geliyor. :-)
Ve böylece beş yıl boyunca. Ya da her neyse.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Vasyanitsa: 01 Feb 2023, 10:39
Marinka: 29 Jan 2023, 21:48 Neden? Karma bir grupta yaşayan kızlar ayrı bir grupta yaşayanlardan farklı mıydı? Benim oturduğum yerde iki buçuk bin öğrenci vardı. Seçenek gerçekten çok büyük.
Bu tür pansiyonlarda birlikte yaşayan çok sayıda çift var. Benzer bir şey görmüştüm. Odayı bir dolapla veya sadece bir perdeyle ayırın. Ve böyle bir odada iki çift yaşıyor. Bazen bir çift sadece bir kızdır. Ancak kural olarak bu kadın odalarında olur. Erkeklerde böyle bir uygulama görmedim.
Fakat bunların hepsi elbette resmi değil. Adamın aslında odasında kendine ait bir yeri var. Ama orada kalıcı olarak yaşamıyor. Sadece onun yeri orada listeleniyor.

Bu tür çiftler genellikle üniversiteden mezun olmaya daha yakın oluyor. Bir Moskovalıyı kurslarında kandırmak için çaresiz olan bazı kızlar (Moskova’dan bahsediyorsak), sonra dikkatlerini kendileri gibi insanlara çeviriyorlar, ama tabiri caizse umut verici. Ve bu hala mümkün olsa da bir çift oluştururlar ve birlikte yaşarlar. Birçok kişi imzalıyor ve ardından birlikte bir yerden ayrılıyor. Birileri okuduğu şehirde bağımlı olmaya çalışıyor. Ama zor.

Ama temelde elbette bu tür pansiyonlarda insanlar eğleniyor ve hayattan tam anlamıyla keyif alıyor. Yani birisinin müstakbel anneleri ve eşleri öyle yurtlarda makineli tüfekle sevişiyor. :-)
Ve oradaki insanlar kendilerine pek değer vermiyorlar. İnsanlar sadece yaşarlar ve hayattan keyif alırlar. İstediğim ve yapabildiğim için mutluyum. Ve bu harika. Ve her türden ahlakçı düzenli sıralar halinde cehenneme gider. Ve daha sonra karısından kaç tane erkeğinin olduğunu öğrenmeye çalışanlar da dahil. Çok fazla ve daha da büyük bir araba vardı. Ve bunlar sadece her şey ayık olduğunda hatırladığı kişiler. Ve o kadar çok ilginç ve büyüleyici şey vardı ki, ayık olduğumda bile hatırlayamadım.

Sanırım neredeyse tüm kızlar ve erkekler bu zamanları sıcaklık ve sevgiyle hatırlıyor. Ve aralarında bir şey olan herkes. Hepsi neşe ve zevkti. Ve en önemlisi, hiç kimse kimseye tecavüz etmedi ve kural olarak kimseyi zorla sikmedi.
Ve genel olarak tüm bunlar, gelgit gibi periyodik olarak gerçekleşti. İnsanlar yaşar ve hayattan keyif alır. O zaman vur! Oturum!!!
Ve burada iş artık la murun elinde değil. Sonuçta, hemen uçabilirsiniz! Herkes hayret içinde. Seks için zaman yok, flört için zaman yok. Sonra sanki gidiyormuş gibi oldu. Bu yine biraz sakinleşebileceğimiz anlamına geliyor. :-)
Ve böylece beş yıl boyunca. Veya her neyse.
Ve bu altı yıl boyunca böyle devam etti.
Söylemek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136

Post by Söylemek »

İşte bu yüzden o bir pansiyon))). Bir binaya bu kadar çok insanı koyarsanız, orada tam bir “komposto” elde edeceğiniz açıktır.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Post by Sibiryak89 »

Tek yurdumuz ikiye bölündü, vardiya vardı ve 2. kattan 5. kata kadar erkeklerin arasından sola, kızların arasından sağa doğru ilerledik. bodrum, sonra her şey parmaklıklarla kapatıldı ve yangın balkonlarından 5. kata kadar çekildi, parmaklık yoktu, kızlar pencereleri açtı ve gece bekçisiyle son iyi ilişki, geçmemize izin verdi... 😄
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Post by Saç gömlek »

Daha fazlasını anlatacağım...
Arkadaşlarımdan birinin kız kardeşi üniversitede okudu. Erkek olsaydı herkes ona inek derdi. Kız olduğundan beri elbette bakireydi ve ilk başta bu gerçekle çok gurur duyuyordu ve neredeyse ilk yılın tamamı boyunca, etrafındaki hayattan keyif alan öğrenci arkadaşlarını açıkça küçümsedi. Ancak ikinci yılında bir yerlerde tüm tutkusu tükendi ve kendini bir şekilde kırgın, üzgün ve yalnız hissetti. Kimse hiçbir yeri aramıyor, davet etmiyor, arkadaş yok, arkadaş yok. Hafta sonları insanlar mutlaka bir yerlerde toplanır ve eğlenir. Ve tam bir aptal gibi görünüyor.

Yine yüzdeki sivilceler ve siyah noktalar, zaman zaman alt karın bölgesinde şiddetli ağrılar oluyor. Özellikle birdenbire ortaya çıkan tamamen motivasyonsuz bir heyecandan sonra, sınıfta bütün gün ıslak iç çamaşırınızla dolaşmak zorunda kalıyorsunuz. Yine klinikteki jinekolog, düzenli seks hayatına uzun zaman önce başlamanız gerektiğini doğrudan söylüyor.
Ve tüm sonuçlarına rağmen birisi ona biraz göz kulak olursa mutlu olacaktır. Ama avcı yok.

Ve bunların hepsi başlangıçta birisiyle olan ilişkinin bozulmuş olması nedeniyle, yine şirketler çoktan kurulmuş, herkes arkadaş olmuş ve birinin arkadaşlığına girmek zaten zor. Yine herkes onun bakire olduğunu biliyor. Ve hiç kimse tüm bunlara bulaşmak istemiyor. Benzer şeylerle uğraşanlar önceden bildikleri her şeye bulaşmak istemezler. Ve tecrübesi olmayanlar batırmamaya çalışırlar. Sonuçta seni daha sonra azarlayacaklar.

Ve tabii ki, etrafında hayat tüm hızıyla devam ettiği için çok üzülüyordu, insanlar hayattan keyif alıyordu, sürekli gittikleri, gittikleri yerler her türlü ilginç olaya tanık oldum ve mümkün olduğunca seyahat ettim. Ancak kural olarak, tüm bunlar bir şekilde seksle besleniyor. Ve kural olarak, ister bir kulübe ziyaret olsun, ister başka bir şehre gezi olsun, ister sadece birinin doğum gününde olsun, şu veya bu olay sırasında genellikle seks olur. Ve bunu herkes biliyor. Ve kesinlikle seks olacağını, iyi, güzel iç çamaşırı giymeniz ve her yerinizi tıraş etmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ve çoğu durumda kızlar kiminle, ne zaman ve nerede yatmaları gerektiğini bile bilmiyorlar.

Kesin olarak bildikleri tek şey, kimsenin onlara tecavüz etmeyeceği, bir şeyi reddetme hakkına sahip oldukları ve kimsenin onları zorlamayacağıdır. Ama aynı zamanda bir dahaki sefere ya seni davet etmeyeceklerini ya da bir bahane bulup başka birini alacaklarını da biliyor.
Genel olarak ben tüm bunlara arkadaşça seks derim. Her iki cinsiyetten de belli bir arkadaş çevresi vardır. Ve bu çevrede birbirlerine bir dereceye kadar güven var. Ve burada seks, en yüksek derecede güvenin bir tür teyididir.

Yani, bir erkek arkadaş çevresinden bir veya başka bir kıza kolaylıkla gelebilir ve toplarının çok acıdığından şikayet edebilir. Ve kız arkadaş oldukları için onu reddetmeyi bile düşünmez. Daha doğrusu, bir yere yetişmek için gerçekten acelesi varsa reddedebilir. Ya da kötü bir ruh halindeyse ya da kendini iyi hissetmiyorsa. Ve tam tersi.
Ancak çoğu durumda pantolonunun içine girip niyetinin ne kadar ciddi olduğunu kontrol edecek. :-)
Eh, duruma göre değişir.

O kıza gelince, dördüncü yaşına kadar hiçbir yere varamadı üniversite yılı. Ve dördüncü yılını bitirdikten sonra akıllı biri ona Soçi bölgesinde bir yerlerdeki üniversite pansiyonlarına gitmesini tavsiye etti. Ve nasıl davranılması gerektiğini öğretti. Ve en önemlisi ne yapılmaması gerektiği.
Sonunda, fazla düşünmeden onu deniz kıyısındaki bir arkadaşa götürdüler. Orada bir şeyler içtiler, bir şeyler yediler ve hemen sahilde kurulan çadırlarda uyudular. Ve bu çadırda birisi çadırın üzerine tırmandı. En başta buraya neden geldiğini hatırlayarak bir skandal başlatmadı ve en kötüsüne hazırlandı.

Ancak tırmanan kişinin bu konularda oldukça deneyimli olduğu ortaya çıktı ve görünüşe göre sağlığı iyiydi ve bunun sonucunda iyi bir sertleşme oldu.
Bekaretini dikkatlice kırdı ve sonra onu o kadar iyice sikti ki o da orgazm oldu.
Her şeyin öyle olmadığı ortaya çıktı berbat.
Doğru, sabahleyin hâlâ anlamadı, onu kimin becerdiğini anlayabildim. Bunu sormak tuhaf görünüyor. Ama erkeklerin hiçbiri itiraf etmedi.

Eh, bu kız için beşinci yıl zaten tamamen farklıydı. Daha sonra deniz yolculuğuna çıkmadan önce kendi kendine şaka yollu söylediği gibi, üniversitede okumak onun için siyah ve beyazdı. Ve yolculuktan sonra renklendim. Üstelik tüm yaz boyunca şehirde çevre düzenlemesi yapan bir inşaat ekibinde nasıl çalıştığına dair ilginç bir hikaye anlattı.
Ve bu inşaat ekibi yaz nedeniyle kapalı olan bir okula yerleştirildi. Ve orada, spor salonunda, yerde şiltelerin üzerinde uyudular. İnşaat ekibi oldukça kalabalıktı. Yaklaşık beş yüz kişi farklı zamanlarda farklı yerlerde çalıştı. Kimisi gece vardiyasında, kimisi gündüz, kimisi akşam vardiyasında. İşte bu yüzden spor salonunun tüm pencereleri sıkı perdelerle kapatılmıştı ve orası sürekli karanlıktı.

Ve spor salonunda vardiyasından geldiğinde birileri sürekli uyuyordu. Ve okulda, bu inşaat ekibinden insanların neredeyse günün her saatinde yemek yediği bir kantin vardı. Ve bana en özgür aşkın o spor salonunda yeşerdiğini söyledi. Yani oradaki herkes kendi deresindendi. Hiç yabancı yoktu. Herkes birbirini bir dereceye kadar tanıyordu.
İşten sonra bu spor salonunda uyumaya gelen her erkek, her kıza yaklaşabilirdi.
Çoğu durumda kimse kimseyi reddetmedi. Orada özel bir seks partisi yoktu ama skandal da yoktu. Birisi gerçekten uyumak isteseydi uyumak istediğini söylerdi. Ve seks istemediği için değil, sadece gerçekten uyumak istediği için.

Kızın da dediği gibi, inisiyatif sadece erkeklerden gelmiyordu. Ve yarı yarıya bir yerlerde. Yani, vakaların yarısında, el yordamıyla el yordamıyla kızların kendileri istiyordu. Çoğu durumda, karanlıkta adamın ya da kızın kim olduğu bile tam olarak belli olmuyordu. Ve herkesi sıkıştıran ve endişelendiren de tam olarak budur. Yani bu şekilde uyuyorsunuz ve uyandığınızda penisinizin birinin ağzında olduğu gerçeğine kapılıyorsunuz. Ya da tam tersi; bir kız uyanır ve bacaklarının arasında bir akıntı olur ve birisi diliyle klitorisi ile oynar.

Size anlattığım her şey benim hayal gücüm değil. Hepsi bu kadardı. Bu sadece öğrencilik denilen bir dönem. Ve bunu herkes sıcaklık ve neşeyle hatırlıyor.
Ve ayrıntılara girmek istemiyorlar. Ve sonra okuyan herkes ahlakçı oluyor ve çocuklarının kafalarını sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss gibi dağıtıyorlar.
Antidroch
Potansiyel seks nesnesi

Post by Antidroch »

Son uzun yazı neyle ilgili? Bugünün gençlerinin özgür fahişeler olmalarını mı diliyorsunuz? O kadar aptal değiller ve hediyeleri ve parayı belirli bir boyutta değerlendiriyorlar.
Doğal seçilim
Potansiyel seks nesnesi

Post by Doğal seçilim »

Marinka: 01 Feb 2023, 10:47 Ve bu altı yıl boyunca devam ediyor.
Ve sonra birisi burada karımın onunla tanıştığımızda bile neden bu kadar geniş bir vajinaya sahip olduğunu soruyor.
Ve burada forumda ona bunun farklı kadınların anatomik bir özelliği olduğu yanıtı veriliyor.
Bütün bakirelerin orası dar olsa da, cinsel aktivite başladıktan sonra bazıları için geniş ve bazıları için geniş olduğu söyleniyor. diğerleri öyle değil

Bana öyle geliyor ki, altı yıl boyunca bu vajinanın çok çeşitli çok sayıda cilalanmış olması nedeniyle hala geniş. -boyutta sikler.
Ama bence bir kadın altı yıl boyunca neredeyse her gün düzenli bir hayat sürse bile orada her şeyin bu kadar parçalanmış olması pek mümkün değil.
Bence geniş bir vajina bazı geri dönüşü olmayan sonuçlardan sonra hala oluyor.

Peki, diyelim ki iki kız şirket adamlarıyla birlikte hamamı olan özel bir evin kulübesine gidiyor. Ve bir Mayıs tatili için orada bir hafta takıldılar. Ve hepsi gençti, sağlıkları iyiydi!
Ve bütün hafta kurumadan fermente oldular. Ve buna göre bu iki kızın tüm şirketini siktiler. İçtiler, siktiler, uykuya daldılar, uyandılar, tekrar içtiler ve tekrar siktiler.
Bu olabilir mi? Evet, kolayca!
Uzun zaman önce böyle bir etkinliğe katılmıştım bile. Kızlar fahişe ya da fahişe değildi. Sadece sıradan kızlar. Ama üçüncü günde cinsel organlarını görmeliydin.
Hayır, orada ovuşturulan bir şey yoktu ve her şey normaldi. Ama çok şişmişlerdi.

Ama herkes memnun ve mutluydu, insanlar içmeye devam etti ve ardından halk sitedeki hamama taşındı. Ve orada bu kızları sikmeye devam ettiler.
Ve bence belki bu tür seks maratonlarından sonra vajinaya geri dönüşü olmayan bir şey olur ve sonrasında tekrar eski durumuna dönme yeteneğini kaybeder.

İnsanların yüzlerine bakın. Anne babanızın resimlerine bakın. Gençliklerinde yüzleri şimdiki gibi şişkin değil, göz altı torbaları yok, yanakları sarkmıyor.
Fakat hayatları boyunca yüzlerine bir şeyler oluyor. İnsanlar ya çok fazla kilo alır ya da başka bir şey olur ve sonra gözlerin altında torbalar oluşur.
Yeterince uyumanız gerekiyordu, fazla kilo almamanız gerekiyordu.
Belki de aynıdır. vajinayla mı? Belki de beş adamı art arda üç gün sikmemeliydin?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Antidroch: 02 Feb 2023, 13:26 Son uzun yazı neyle ilgili? Bugünün gençlerinin özgür fahişeler olmalarını mı diliyorsunuz? O kadar aptal değiller ve hediyeleri ve parayı belirli bir boyutta değerlendiriyorlar.
Ve sen gücendin, değil mi? Kur yapma ve finansal maliyetlerden kaçınmak ister misiniz?
Güzel görünmek için bir randevudan önce ne kadar zaman, çaba ve para harcamanız gerektiğini biliyor musunuz?

3 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Doğal Seçim: 02 Feb 2023, 13:30
Marinka: Ve bu altı yıl boyunca böyle devam eder.
Ve sonra birisi burada karımın onunla tanıştığımızda bile neden bu kadar geniş bir vajinaya sahip olduğunu soruyor.
Ve burada forumda bunun farklı kadınlara ait çok anatomik bir özellik olduğu yanıtını veriyorlar.
Orada tüm bakirelerin dar olduğunu ve cinsel aktivite başladıktan sonra bazıları için geniş olduğunu, bazıları için ise öyle olmadığını söylüyorlar.

Bana öyle geliyor ki altı yıl üst üste geldiği için hala geniş, bu vajina çok çeşitli büyüklükteki siklerin çoğunu parlattı.
Fakat bence Bir kadın altı yıl boyunca neredeyse her gün düzenli bir yaşam sürdüğü için her şeyin bu kadar altüst olması pek mümkün değil.
Yine de geniş bir vajinanın bazı geri dönüşü olmayan sonuçlardan sonra oluştuğunu düşünüyorum.

Pekala, diyelim ki iki kız bir grup erkekle birlikte hamamı olan özel bir evin kulübesine. Ve bir Mayıs tatili için orada bir hafta takıldılar. Ve hepsi gençti, sağlıkları iyiydi!
Ve bütün hafta kurumadan fermente oldular. Ve buna göre bu iki kızın tüm şirketini siktiler. İçtiler, siktiler, uykuya daldılar, uyandılar, tekrar içtiler ve tekrar siktiler.
Bu olabilir mi? Evet, kolayca!
Uzun zaman önce böyle bir etkinliğe katılmıştım bile. Kızlar fahişe ya da fahişe değildi. Sadece sıradan kızlar. Ama üçüncü günde cinsel organlarını görmeliydin.
Hayır, orada ovuşturulan bir şey yoktu ve her şey normaldi. Ama çok şişmişlerdi.

Ama herkes memnun ve mutluydu, insanlar içmeye devam etti ve ardından halk sitedeki hamama taşındı. Ve orada bu kızları sikmeye devam ettiler.
Ve bence belki bu tür seks maratonlarından sonra vajinaya geri dönüşü olmayan bir şey olur ve sonrasında tekrar eski durumuna dönme yeteneğini kaybeder.

İnsanların yüzlerine bakın. Anne babanızın resimlerine bakın. Gençliklerinde yüzleri şimdiki gibi şişkin değil, göz altı torbaları yok, yanakları sarkmıyor.
Fakat hayatları boyunca yüzlerine bir şeyler oluyor. İnsanlar ya çok fazla kilo alır ya da başka bir şey olur ve sonra gözlerin altında torbalar oluşur.
Yeterince uyumanız gerekiyordu, fazla kilo almamanız gerekiyordu.
Belki de aynıdır. vajinayla mı? Belki de üç gün üst üste beş adamla sikişmemeliydin?
Karının geniş bir yeri var vajina çünkü küçük bir penisiniz var ve göz altı torbaları böbrek sorunlarıdır. Uykusuzluktan değil. Büyük olasılıkla alkolü kötüye kullandınız.
Antidroch
Potansiyel seks nesnesi

Post by Antidroch »

Hayır, biliyorum ki her şeyin bedelini ödemek gerekiyor. Amatör bir jinekolog kırk yaşındakilerin geniş vajinaları hakkında komik yazıyor bence, abartıyor.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Antidroch: 02 Feb 2023, 13:47 Hayır. Amatör bir jinekolog kırk yaşındakilerin geniş vajinaları hakkında komik şeyler yazıyor bence.
Ne söylemek istediğini bilmiyorum. Mesajları birbiriyle çelişiyor. İlk seferinde iffete, ikinci kez ise rastgele cinsel ilişkiye karşı çıkıyor.
Belki de çok fazla erkekle birlikte olduğum gerçeğiyle beni gücendirmeye çalışıyordur? Benim bedenim, benim kişisel işim.
Burada erogen’i sık sık eleştiriyorum ama sadece oradaki moderatör berbat, yönetici de iyi bir kadın ve atmosferin kendisi, forum üyeleri çok arkadaş canlısıydı. Hatta orada düzenli olarak forum üyeleriyle toplantılar düzenliyorlar ve sürekli fotoğraf paylaşıyorlar. Hem kadınlar hem de erkekler. Kiminle konuştuğun belliydi. Burada değil.
Bu burada kabul edilmiyor, dolayısıyla avoklar yerine internetteki resimlerin arkasına kimin saklandığı belli değil.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Yün, Keskin
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Post by Saç gömlek »

Kimse kimseye zarar vermeye çalışmıyor. Ve genel olarak, özellikle sizden bahsettiğimiz fikrine nereden kapıldınız?
Dedikleri gibi, hırsızın şapkası yanıyor.
Aklımda hiç sen yoktun ve hiçbir düşüncem bile yoktu ama sen hemen bir nedenden ötürü heyecanlandın.
Peki, yine de neden kendini bu kadar uzun süre tarif ediyorsun. Bu nedenle buraya fotoğrafınızı atabilirsiniz.
Fakat bana göre tüm bu açıklamalar tamamen bilgilendirici değil. Bu, örneğin ahududu kokusunu tanımlamakla hemen hemen aynı.
Bunu istediğiniz kadar yapabilirsiniz, ancak yine de kimse gerçekte nasıl koktuğunu anlayamaz.

Sonra yine hayır Çirkin kadınlar var. Ve "timsah gibi" yazdığın için daha da korkutucu. Belki kadınların birbirini bu şekilde değerlendirmesi adettir ama erkekler arasında kadınları güzeller ve timsahlar olarak ikiye ayıran bir uygulama yoktur. Erkeklerin kadınları görünüşlerine göre değil diğer niteliklerine göre ayırma olasılıkları daha yüksektir. Diyelim ki bir şirret ya da aptal bir amcık ya da sadece bir tavşan ve bir oyuncak ayı.
Antidroch
Potansiyel seks nesnesi

Post by Antidroch »

Peki, kendilerini iyi sundular. Küçük olan ne kadar? Günümüz standartlarına göre boyum 176 cm.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Post by Saç gömlek »

Marinka: 02 Feb 2023, 13:39 göz altındaki torbalar böbreklerle ilgili sorunlardır. Uykusuzluktan değil. Büyük olasılıkla alkolü kötüye kullanmışsınızdır.
Bu genel olarak kabul edilen bir görüştür. Söyledikleri çok çarpıcı. Göz altındaki torbalar ise böbreklerdir. Ve adamın karnı sekiz aylıkmış gibi görünüyor, sanki yanlış bir metabolizma gibi.
Ama gerçekte her şeyin çok daha basit olduğunu düşünüyorum. Göbek sadece deli gibi yemek yiyen biri ve birisinin tükettiği kalorileri saymaya başlaması gerekiyor.
Yüz şişmişse, o zaman bir şekilde yüzünüze bakım yapmaya başlamanız, yeterince uyumaya başlamanız, yeterince uyumaya çalışmanız gerekir. kilo verin.
nEh, göz altı torbaları ya da boyun ve yanakların sarkması gibi geri dönüşü olmayan bazı şeyler var. Önceden kendinize bakmanız gerekiyordu.

Genel olarak, şişkin yüzlerin çoğu aşırı kilo ve uyku eksikliğinden kaynaklanır.
Genel olarak, bir kişiyi örneğin Tayland’da bir yere ücretli konaklamayla bir yıllığına gönderirseniz görünüşünüzü eski haline getirebilirsiniz. Düzenli yemek, iyi uyku, sabahları havuza girmek, gün içinde denizde yüzmek, bol taze meyve, sigara içiyorsanız sigarayı bırakın, sık sık içki içmemeye çalışın ve kesinlikle sarhoş olmayın.
Ve Altı ay sonra aynada kendini tanıyamayacaksın.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Vasyanitsa: 02 Feb 2023, 14:35 Kimse kimseyi gücendirmeye çalışmıyor. Ve genel olarak, özellikle sizden bahsettiğimiz fikrine nereden kapıldınız?
Dedikleri gibi, hırsızın şapkası yanıyor.
Aklımda hiç sen yoktun ve hiçbir düşüncem bile yoktu ama sen hemen bir nedenden ötürü heyecanlandın.
Peki, yine de neden kendini bu kadar uzun süre tarif ediyorsun. Bu nedenle buraya fotoğrafınızı atabilirsiniz.
Fakat bana göre tüm bu açıklamalar tamamen bilgilendirici değil. Bu, örneğin ahududu kokusunu tanımlamakla hemen hemen aynı.
Bunu istediğiniz kadar yapabilirsiniz, ancak yine de kimse gerçekte nasıl koktuğunu anlayamaz.
Sonra yine hayır Çirkin kadınlar var. Ve "timsah gibi" yazdığın için daha da korkutucu. Belki kadınların birbirini bu şekilde değerlendirmesi adettir ama erkekler arasında kadınları güzeller ve timsahlar olarak ikiye ayıran bir uygulama yoktur. Erkeklerin kadınları görünüşlerine göre değil diğer niteliklerine göre ayırma olasılıkları daha yüksektir. Peki, diyelim ki bir şirret ya da aptal bir amcık ya da sadece bir tavşan ve bir ayı.
Moderatörlerden mesajımı düzenlemelerini istedim ve ayrıldım yalnızca ilk iki mesajı veya tamamen kaldırın. Çok yazıyorsun, ben de yazdım. Tamamen kaldıracaklarını düşünüyorum.
Güzel bir gün, kış, yıl ve genel olarak en iyi dileklerimle.
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Post by 6996 »

Antidroch: 02 Feb 2023, 13:26 Son uzun yazı neyle ilgili? Bugünün gençlerinin özgür fahişeler olmalarını mı diliyorsunuz? O kadar da aptal değiller ve hediyeleri ve parayı belirli bir boyutta değerlendiriyorlar.
Yani artık öyle olmadılar. Bu kadın doğasıdır.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Post by Saç gömlek »

Marinka: 02 Feb 2023, 16:16 Moderatörlerden mesajımı düzenlemelerini, yalnızca ilk iki mesajı bırakmalarını veya tamamen kaldırmalarını istedim. Çok yazıyorsun, ben de yazdım. Tamamen kaldıracaklarını düşünüyorum.
Güzel bir gün, kış, yıl ve genel olarak size en iyi dileklerimle.
Neden hepsi bu gönderileriniz mi? Ne için? Belki yüz yıl sonra bu forumdaki ölümsüz metinlerimizi okuyacak olan torunlarınızın nasıl görüneceğini umursuyor musunuz? :-)
Mesajlarınızla uğraşmamanızı tavsiye ederim, özellikle de bunlar pasaport verilerinizle hiçbir şekilde ilişkili değilse.
Size bir bilgi vereceğim korkunç sır - aslında herkes için derinden, sizin (veya benim veya başka birinin) herhangi bir yerde ne yazdığı umrumda değil. İnsanlar okudu ve unuttu.

Sokakta yürüyorsunuz, yürüyorsunuz ve size doğru gelen insanlar istemsizce bakışlarını üzerinize çeviriyor. Ve seni kopyalıyorlar. Ama geçip gittiler ve seni unuttular.
Bugün ekmek almaya gittiğinde gördüğün tüm o yüzleri hatırlıyor musun?
Mesajlar da aynı; kimsenin umrunda değil. Okuyun ve unutun. Ve birinden orada bir şeyi silmesini istiyorsunuz.

Genel olarak, İnternet’teki tüm bu forumlarda, her şey forumlardaki moderasyonun yalnızca botlar tarafından yapılacağı gerçeğine doğru ilerliyor. Ve altı aydan daha eski olan tüm metinler tamamen silinecek. Çünkü belirli bir süre geçtikten sonra tüm bu yazıları okumak tamamen imkansız hale geliyor.
Ve insanlar şu veya bu tematik foruma gidiyor ve bezdirmeyle karşılaşıyor - hemen aramaya gönderiliyorlar. Mesela bu daha önce bir kez tartışılmıştı. Ve birisinin bunu bir yıl önce tartışmış olması ve durumun çoktan değişmiş olması önemli değil. Ve birisinin bu ölümsüz metinlerini aramamız ve tamamen gereksiz bazı eski bilgileri okumamız gerekiyor.

Ve bunların hepsi birisinin mektupları dikkatlice yazması, vakaları birbirine bağlaması ve bunlara kayıtsız kalmaması nedeniyle torunları onun bir yıl önce yazdıklarından tam olarak ne okuyacaklar. İki, üç, dört...
Ve sanırım tüm bu yazılar silinecek.
Antidroch
Potansiyel seks nesnesi

Post by Antidroch »

O halde neden bu eserleri yazıyorsunuz?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Vasyanitsa: 02 Feb 2023, 17:29
Marinka: 02 Feb 2023, 16:16 Moderatörlerden mesajımı düzenlemelerini, yalnızca ilk iki mesajı bırakmalarını veya tamamen kaldırmalarını istedim. Çok yazıyorsun, ben de yazdım. Tamamen kaldıracaklarını düşünüyorum.
Güzel bir gün, kış, yıl ve genel olarak size en iyi dileklerimle.
Neden hepsi bu gönderileriniz mi? Ne için? Belki yüz yıl sonra bu forumdaki ölümsüz metinlerimizi okuyacak olan torunlarınızın nasıl görüneceğini umursuyor musunuz? :-)
Mesajlarınızla uğraşmamanızı tavsiye ederim, özellikle de bunlar pasaport verilerinizle hiçbir şekilde ilişkili değilse.
Size bir bilgi vereceğim korkunç sır - aslında herkes için derinden, sizin (veya benim veya başka birinin) herhangi bir yerde ne yazdığı umrumda değil. İnsanlar okudu ve unuttu.

Sokakta yürüyorsunuz, yürüyorsunuz ve size doğru gelen insanlar istemsizce bakışlarını üzerinize çeviriyor. Ve seni kopyalıyorlar. Ama geçip gittiler ve seni unuttular.
Bugün ekmek almaya gittiğinde gördüğün tüm o yüzleri hatırlıyor musun?
Mesajlar da aynı; kimsenin umrunda değil. Okuyun ve unutun. Ve birinden orada bir şeyi silmesini istiyorsunuz.

Genel olarak, İnternet’teki tüm bu forumlarda, her şey forumlardaki moderasyonun yalnızca botlar tarafından yapılacağı gerçeğine doğru ilerliyor. Ve altı aydan daha eski olan tüm metinler tamamen silinecek. Çünkü belirli bir süre geçtikten sonra tüm bu yazıları okumak tamamen imkansız hale geliyor.
Ve insanlar şu veya bu tematik foruma gidiyor ve bezdirmeyle karşılaşıyor - hemen aramaya gönderiliyorlar. Mesela bu daha önce bir kez tartışılmıştı. Ve birisinin bunu bir yıl önce tartışmış olması ve durumun çoktan değişmiş olması önemli değil. Ve birisinin bu ölümsüz metinlerini aramamız ve tamamen gereksiz bazı eski bilgileri okumamız gerekiyor.

Ve bunların hepsi birisinin mektupları dikkatlice yazması, vakaları birbirine bağlaması ve bunlara kayıtsız kalmaması nedeniyle torunları onun bir yıl önce yazdıklarından tam olarak ne okuyacaklar. İki, üç, dört...
Ve sanırım tüm bu yazılar silinecek.
Mesajım zaten silinecek. düzenlendi, açıklama kaldırıldı görünüşüm ve eğer anlamadıysan son mesajımda veda ettim. Bu kadar çok mektup yazmaya tembel olmadığın için teşekkür ederim. Bilgilendirici olmayabilir ama en azından sıkıcı değil. Sizden değil forumdan ayrılıyorum. Bunun birkaç gün önce yapılması gerekiyordu ve hatta yapmayı planlıyordum ama fikrimi değiştirdim. Ben böyleyim, beş dakikada beş kez fikrimi değiştirebilirim. Ama yine de gitmen gerekiyor. Tartışmaktan yoruldum. Size en iyi dileklerimle.
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Post by Güzel »

Marinka, ayrılmak üzere olmamız çok yazık . Burada zaten çok az sayıda seksi kadın var. Mesela kadınların çeşitli konularda yazdıklarını çok merak ettiğim için ağırlıklı olarak kadınların yazılarını okuyorum.
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178

Post by Leon kralı »

Eğer hala bir kız olsaydı, herkes onun fotoğrafının olmadığını yazıyor, belki o yaşlı bir büyükannedir?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Byutiful: 02 Feb 2023, 18:02 Marinka, ne yazık ki ayrılmak üzereydiler. Burada zaten çok az sayıda seksi kadın var. Örneğin, kadınların çeşitli konularda yazdıklarını çok merak ettiğim için çoğunlukla kadınların gönderilerini okuyorum.
Bunu beş dakika içinde yazdım, Fikrini beş kez değiştirebilirim. Tüm forum benden nefret edene kadar buraya güzeli, iyiyi ve ebediyi ekeceğim. Tabii ki sen hariç.
These users thanked the author Geçit for the post:
Sibiryak89
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Post by Güzel »

Marinka: 02 Feb 2023, 19:30
Marinka, özür dilerim ayrılmak üzere olduklarını söyledi. Burada zaten çok az sayıda seksi kadın var. Örneğin, kadınların çeşitli konularda yazdıklarını çok merak ettiğim için çoğunlukla kadınların gönderilerini okuyorum.
Bunu beş dakika içinde yazdım, Fikrini beş kez değiştirebilirim. Tüm forum benden nefret edene kadar buraya güzeli, iyiyi ve ebediyi ekeceğim. Elbette senin dışında.
. Bizimle her şey yolunda)). Buradaki savaşlarınızı gördüm. Başkalarıyla yazışmalarınızın anlamını araştırmadım. Gerçek hayatta yeterince sorunum var, bu yüzden burada forumdaki tartışmalara karışmıyorum. Ve dürüst olmak gerekirse kimseye bir şey kanıtlayacak kadar akıllı değilim. Ve bu tür forumlarda çoğu gerçekte olduğundan daha büyük görünüyor ve bu eserleri kimin yazdığı bilinmiyor, yalnızca tahmin edilebilir ve sezgi başarısız olabilir)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Byutiful: 02 Feb 2023, 23:51
Marinka: 02 Feb 2023, 19:30
Byutiful: 02 Feb 2023, 18:02 Marinka, ayrılmak üzere olmanız çok üzücü. Burada zaten çok az sayıda seksi kadın var. Örneğin, kadınların çeşitli konularda yazdıklarını çok merak ettiğim için çoğunlukla kadınların gönderilerini okuyorum.
Bunu beş dakika içinde yazdım, Fikrini beş kez değiştirebilirim. Tüm forum benden nefret edene kadar buraya güzeli, iyiyi ve ebediyi ekeceğim. Elbette senin dışında.
. Bizimle her şey yolunda)). Buradaki savaşlarınızı gördüm. Başkalarıyla yazışmalarınızın anlamını araştırmadım. Gerçek hayatta yeterince sorunum var, bu yüzden burada forumdaki tartışmalara karışmıyorum. Ve dürüst olmak gerekirse kimseye bir şey kanıtlayacak kadar akıllı değilim. Ve bu tür forumlarda birçoğu gerçekte olduklarından daha büyük görünüyor ve bu eserleri yazan biri var, bilinmiyor, yalnızca tahmin edilebilir ve sezgi başarısız olabilir)
Oraya giremezsiniz. Denemeyin bile. Bunlar, benim pahasına öz saygılarını artırmaya çalışan, bir sürü komplekse sahip bir grup zavallı insan. Ancak zekaları çok düşük seviyede olduğundan başarılı olamazlar ve hiçbir zaman da başaramayacaklardır.
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306

Post by SeRg !$! »

Marinka,
Beklenmedik bir şekilde kara listeye alındı ​​:shamp:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

SeRg !$!: 03 Feb 2023, 09:40 Marinka ,
Beklenmedik bir şekilde kara listeye girdim :shamp:
Sen Kara listede değildim, kara listem yok, sadece kişisel mesajlarımı kapattım. Artık kendim yazacağım.
Biriyle yazıştığımda bana ulaşamıyorsan, foruma yaz. Kendim yazacağım. Bana fahişe demek için kişisel mesajlarla gelen yetersiz insanlardan ve yetersiz beyinlerinin üretebildiği diğer birçok kötü sözden bıktım.
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306

Post by SeRg !$! »

kapalıMarinka,
PM devre dışı bırakılıyor garip Kişisel mesajla yanıtlanması imkansız bir mektup gönderin
Birinin hakaret edecek kadar eğilmesi tüm insanların aynı olduğu anlamına gelmez...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

SeRg !$!: 03 Feb 2023, 10:26 offMarinka ,
PM’yi kapattıktan sonra, PM’de yanıt verilmesinin mümkün olmadığı bir mektup göndermek garip bir şey
Birisi hakaret edecek kadar eğilirse bu durum demek ki tüm insanlar aynı...
Şimdi dene, açtım. Kapattığım zaman yazamayacaklarını ama mektuplarıma cevap verebileceklerini düşündüm.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Post by Saç gömlek »

Marinka: 02 Feb 2023, 17:48 Mesajım zaten düzenlendi, görünüşümün açıklaması kaldırıldı, eğer anlamadıysan son mesajımda sana veda ettim. Bu kadar çok mektup yazmaya tembel olmadığın için teşekkür ederim. Bilgilendirici olmayabilir ama en azından sıkıcı değil. Sizden değil forumdan ayrılıyorum. Bunun birkaç gün önce yapılması gerekiyordu ve hatta yapmayı planlıyordum ama fikrimi değiştirdim. Ben böyleyim, beş dakikada beş kez fikrimi değiştirebilirim. Ama yine de gitmen gerekiyor. Tartışmaktan yoruldum. En iyi dileklerimle.
Öncelikle bunlar çok fazla harf değil. Bir konuşmada birkaç dakika içinde çok daha fazlasını söylüyorsunuz. Telefondaki sohbetiniz metne çevrilse ne olur, aynı metnin kaç sayfası ortaya çıkar diye hiç merak etmediniz. Ve burada bu arka plana karşı sadece bir kısalık örneği vereceğim.
Yine, belki de size çok fazla metin varmış gibi geliyor çünkü aynı şeyi yazmanın ne kadar zaman alacağını kendi kendinize deniyorsunuz. miktar. Her iki elinizin iki veya dört parmağıyla yazıyorsanız evet, çok fazla metin var ve yazmak uzun zaman alacak.

Şimdi bir klavyeyle yazabildiğinizi hayal edin. on parmakla dokunma yöntemi? Peki neyi yeterince hızlı yazıyorsunuz ve hatta dikteden yazmayı başarabiliyor musunuz? Ve bu konumdan çok fazla metin yok. Ve burada asıl mesele farklıdır; okumanın ilginç olup olmadığı.
Fakat burada da yine kendi başınıza karar vermenize gerek yok. Bazıları ilgileniyor, bazıları ilgilenmiyor. Ve diyelim ki, kişisel bir mesajla sana bu kadar çok mesaj yazdım ve bu metnin ilgini çekmediği ortaya çıktıysa, o zaman evet, bu elbette gereksiz.

Ama Burada, bu forumda, insanlar yalnızca kişisel olarak Size değil, diğer forum ziyaretçilerine de yazıyorlar. Üstelik buraya bir şeyler yazanlara da değil, okuyup cevap vermeyenlere de. Yeni okudum. Belirli konuların istatistiklerine bakın. Yani izlenme sayısı. Bu, bu konuyu okuyan numaradır. Ve çok fazla metin olduğunu veya bu metnin ilgi çekici olmadığını yazdığınızda bunun sizin kişisel görüşünüz olduğunu eklemeniz gerekir. Ve aslında hala görüşleri bilinmeyen çok sayıda insan var.

Genel olarak forumların özelliği öyledir ki, yalnızca okuyan kişilerin sayısı, bu kişilerin sayısını büyük ölçüde aşmaktadır. belirli forumlarda bir şeyler yazanlar.
Ve şu veya bu konunun ilginç olup olmadığı trafiğe göre değerlendirilebilir. Yani ziyaret sayısına göre. Örneğin, bu forumda ensest konusunun çok popüler bir konu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ve son olarak iletişimin kendisi hakkında. İletişim kurmaya değer mi, değmez mi ve en önemlisi kiminle. Bunu anlıyorum: Bir kişiye saygı duymuyorsanız, onunla iletişim kurmanıza gerek yoktur. Aslında çok basit; bir kişiden hoşlanmıyorsunuz, bu yüzden onunla iletişim kurmayın. Ve herkes mutlu olacak. Ancak hoş olmayan veya ilginizi çekmeyen biriyle iletişim kurmaya devam ederseniz, bundan sonra olacak her şey sizin hatanız olarak ortaya çıkar.
Bir nedenden ötürü, sevdiğiniz kişiyi kışkırtmaya başladınız (bugünlerde buna trolling deniyor). iletişim kurmaktan hoşlanmamak Kişi bir şekilde tepki gösterdi, kıçınız patladı. Çığlıklar, hakaretler.

Fakat bunların hepsi önlenebilirdi. Yani iletişim kurmayın. Ancak bazen iletişim kurmak zorunda kalırsınız ve başka seçeneğiniz kalmaz ve sevmediğiniz insanlarla iletişim kurmak zorunda kalırsınız. Ve tam da bu durumlarda anne babanızın bir zamanlar size paranın yanı sıra verilebilecek en değerli şeyi, yani iyi bir eğitimi vermesinin çok faydası olur.
Bu iyi bir şey, üstelik sadece yüksek bir not değil okul eğitimi. İyi bir eğitim, vakaları birbirine bağlama becerisini, sahneye çıkma becerisini ve geniş bir izleyici kitlesi önünde bir konu hakkında en az yarım saat konuşma becerisini gerektirir. Tökezlemeden, parazit sözler olmadan ve bu süreçte ne söylemek istediğimi unuttuğumda duraklamalar olmadan.

Bütün bunlara geniş bakış açısı denir. Bu, çok çeşitli şeyler hakkında konuşmaya hazır olmanız gerektiği zamandır. Müzik konuşmak istiyorsanız, müzik konuşalım, imkanınız ve arzunuz varsa, hemen şimdi burada oturup dört el oynayabilirsiniz. Opera hakkında konuşmak ister misin? Opera hakkında konuşabilirsiniz - geçen sefer ne olduğunu, Netrebko’nun nerede şarkı söylediğini, şu anda ne yaptığını ve nerede olduğunu tartışabilirsiniz. Peki şimdi LaScala’da neler oluyor? Ve istersen baritonunla bir şeyler bile söyleyebilirsin.

Çünkü sana bu öğretildi, çünkü bir yıllık vokal kursunu tamamladın. Çünkü sesin güzel, notaları biliyorsun ve notalara göre şarkı söyleyebiliyorsun. Ve bu, kulübede birinin akordeonuna boğuk bir sesle bağırmak sana göre değil. Ve tüm bunlar sadece bir yerde iletişim kurabilmeniz için.
Ve her iletişimden sonra histeriye girmeyin ve etrafınızdaki herkesin bir tür ibne olduğunu ve aralarındaki tek kişinin DArtagnan olduğunu söylemeyin.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Vasyanitsa: 03 Feb 2023, 11:43
Mesajım zaten düzenlendi, görünüşümün açıklaması kaldırıldı ve eğer anlamadıysan son mesajda sana veda ettim. Bu kadar çok mektup yazmaya tembel olmadığın için teşekkür ederim. Bilgilendirici olmayabilir ama en azından sıkıcı değil. Sizden değil forumdan ayrılıyorum. Bunun birkaç gün önce yapılması gerekiyordu ve hatta yapmayı planlıyordum ama fikrimi değiştirdim. Ben böyleyim, beş dakikada beş kez fikrimi değiştirebilirim. Ama yine de gitmen gerekiyor. Tartışmaktan yoruldum. En iyi dileklerimle.
Öncelikle bunlar çok fazla harf değil. Bir konuşmada birkaç dakika içinde çok daha fazlasını söylüyorsunuz. Telefondaki sohbetiniz metne çevrilse ne olur, aynı metnin kaç sayfası ortaya çıkar diye hiç merak etmediniz. Ve burada bu arka plana karşı sadece bir kısalık örneği vereceğim.
Yine, belki de size çok fazla metin varmış gibi geliyor çünkü aynı şeyi yazmanın ne kadar zaman alacağını kendi kendinize deniyorsunuz. miktar. Her iki elinizin iki veya dört parmağıyla yazıyorsanız evet, çok fazla metin var ve yazmak uzun zaman alacak.

Şimdi bir klavyeyle yazabildiğinizi hayal edin. on parmakla dokunma yöntemi? Peki neyi yeterince hızlı yazıyorsunuz ve hatta dikteden yazmayı başarabiliyor musunuz? Ve bu konumdan çok fazla metin yok. Ve burada asıl mesele farklıdır; okumanın ilginç olup olmadığı.
Fakat burada da yine kendi başınıza karar vermenize gerek yok. Bazıları ilgileniyor, bazıları ilgilenmiyor. Ve diyelim ki, kişisel bir mesajla sana bu kadar çok mesaj yazdım ve bu metnin ilgini çekmediği ortaya çıktıysa, o zaman evet, bu elbette gereksiz.

Ama Burada, bu forumda, insanlar yalnızca kişisel olarak Size değil, diğer forum ziyaretçilerine de yazıyorlar. Üstelik buraya bir şeyler yazanlara da değil, okuyup cevap vermeyenlere de. Yeni okudum. Belirli konuların istatistiklerine bakın. Yani izlenme sayısı. Bu, bu konuyu okuyan numaradır. Ve çok fazla metin olduğunu veya bu metnin ilgi çekici olmadığını yazdığınızda bunun sizin kişisel görüşünüz olduğunu eklemeniz gerekir. Ve aslında hala görüşleri bilinmeyen çok sayıda insan var.

Genel olarak forumların özelliği öyledir ki, yalnızca okuyan kişilerin sayısı, bu kişilerin sayısını büyük ölçüde aşmaktadır. belirli forumlarda bir şeyler yazanlar.
Ve şu veya bu konunun ilginç olup olmadığı trafiğe göre değerlendirilebilir. Yani ziyaret sayısına göre. Örneğin, bu forumda ensest konusunun çok popüler bir konu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ve son olarak iletişimin kendisi hakkında. İletişim kurmaya değer mi, değmez mi ve en önemlisi kiminle. Bunu anlıyorum: Bir kişiye saygı duymuyorsanız, onunla iletişim kurmanıza gerek yoktur. Aslında çok basit; bir kişiden hoşlanmıyorsunuz, bu yüzden onunla iletişim kurmayın. Ve herkes mutlu olacak. Ancak hoş olmayan veya ilginizi çekmeyen biriyle iletişim kurmaya devam ederseniz, bundan sonra olacak her şey sizin hatanız olarak ortaya çıkar.
Bir nedenden ötürü, sevdiğiniz kişiyi kışkırtmaya başladınız (bugünlerde buna trolling deniyor). iletişim kurmaktan hoşlanmamak Kişi bir şekilde tepki gösterdi, kıçınız patladı. Çığlıklar, hakaretler.

Fakat bunların hepsi önlenebilirdi. Yani iletişim kurmayın. Ancak bazen iletişim kurmak zorunda kalırsınız ve başka seçeneğiniz kalmaz ve sevmediğiniz insanlarla iletişim kurmak zorunda kalırsınız. Ve tam da bu durumlarda anne babanızın bir zamanlar size paranın yanı sıra verilebilecek en değerli şeyi, yani iyi bir eğitimi vermesinin çok faydası olur.
Bu iyi bir şey, üstelik sadece yüksek bir not değil okul eğitimi. İyi bir eğitim, vakaları birbirine bağlama becerisini, sahneye çıkma becerisini ve geniş bir izleyici kitlesi önünde bir konu hakkında en az yarım saat konuşma becerisini gerektirir. Tökezlemeden, parazit sözler olmadan ve bu süreçte ne söylemek istediğimi unuttuğumda duraklamalar olmadan.

Bütün bunlara geniş bakış açısı denir. Bu, çok çeşitli şeyler hakkında konuşmaya hazır olmanız gerektiği zamandır. Müzik konuşmak istiyorsanız, müzik konuşalım, imkanınız ve arzunuz varsa, hemen şimdi burada oturup dört el oynayabilirsiniz. Opera hakkında konuşmak ister misin? Opera hakkında konuşabilirsiniz - geçen sefer ne olduğunu, Netrebko’nun nerede şarkı söylediğini, şu anda ne yaptığını ve nerede olduğunu tartışabilirsiniz. Peki şimdi LaScala’da neler oluyor? Ve istersen baritonunla bir şeyler bile söyleyebilirsin.

Çünkü sana bu öğretildi, çünkü bir yıllık vokal kursunu tamamladın. Çünkü sesin güzel, notaları biliyorsun ve notalara göre şarkı söyleyebiliyorsun. Ve bu, kulübede birinin akordeonuna boğuk bir sesle bağırmak sana göre değil. Ve tüm bunlar sadece bir yerde iletişim kurabilmeniz için.
Ve her iletişimden sonra histeriye girmeyin ve etrafınızdaki herkesin bir tür ibne olduğunu ve aralarındaki tek kişinin DArtagnan olduğunu söylemeyin.

Solfej nedir? Sadece internette arama yapmayın, kendi kelimelerinizle yazın.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Post by Saç gömlek »

Solfej notalardan şarkı söylüyor. Benim müzik eğitimim yok. Ama benimle birlikte ağabeyim de sekiz yıl müzik okuluna gitti ve bende onun solfeji var, BIOS’ta olduğu gibi beynimde kayıtlı. :-)
Şu anda gözlerimi kapatabilir ve bunu nasıl yaptığını görebilirim. Elimle kendimi yönlendirerek notaları söyledim.
Ne olduğunu yeterince açık bir şekilde açıkladım mı?
:-)
Şunu aklınızda bulundurun: Çoğunlukla bu solfejin sizin için diğer ziyaretçiler için olduğu kadar çok da önemli olmadığını açıkladım.
Ve görünüşe göre ikimiz de onun ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Vasyanitsa: 03 Feb 2023, 11:57 Solfeggio notalardan şarkı söylüyor. Benim müzik eğitimim yok. Ama benimle birlikte ağabeyim de sekiz yıl müzik okuluna gitti ve bende onun solfeji var, BIOS’ta olduğu gibi beynimde kayıtlı. :-)
Şu anda gözlerimi kapatabilir ve bunu nasıl yaptığını görebilirim. Elimle kendimi yönlendirerek notaları söyledim.
Ne olduğunu yeterince açık bir şekilde açıkladım mı?
:-)
Şunu aklınızda bulundurun: Çoğunlukla ne olduğunu açıkladım. Bu solfej, diğer ziyaretçiler için olduğu kadar senin için de geçerli değil.
Görünüşe göre sen de ben de onun ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
nGitar çalıyorum.
Saç gömlek
Potansiyel seks nesnesi

Post by Saç gömlek »

Marinka: 03 Feb 2023, 12:10 Gitar çalıyorum.
Gitar çalmanın kapsamı, örneğin piyano çalmanın aksine, çok geniştir. Birisi piyano çaldığını söylüyorsa bu onun notaları bildiği ve notaları çalabildiği anlamına gelir. Her iki eliyle çalabildiğini ve hafızasından birçok besteyi çalabildiğini.
Fakat bir kişi gitar çalmayı bildiğini söylediğinde bu aslında çok esnek bir kavramdır.

Sadece gitar çalmayı başarabilirsiniz kulak. Akorları bile bilmeyen bir arkadaşım vardı. Ve iyi işitmesi nedeniyle belirli melodileri seçti. Ve oldukça iyi sonuç verdi.
Sadece akorları kullanarak, bunların üzerinden şu veya bu sırayla geçerek çalabilirsiniz. Kendinize eşlik ederek veya eşlik etmeden, yani telleri çalarak çalabilirsiniz.

Ve tüm bunlar tamamen notaları bilmeden ve hatta hangi notayı kulaktan bilmeden yapılabilir. ya da şu anda gitarda o nota çalınıyor.
Üniversiteye girdikten sonra kardeşime naylon telli, kaliteli, pahalı bir akustik gitar verildi.
Ama arkasında sekiz yıllık müzik okulu vardı. piyano dersi. Ve tabii ki bu sekiz yıl bu gitar için çok iyi geçti.
Sesi olmasa bile iyi çalıyordu ama solfej sayesinde gitarda kendi eşliğinde şarkı söyleme konusunda oldukça iyiydi.

Fakat artık kardeşim gibi gitar çalabilen insanları göremiyordum. Tabii profesyonel müzisyenler hariç.
Antidroch
Potansiyel seks nesnesi

Post by Antidroch »

Marinka,
Açık kabalık değildir geldiğin için! Üstelik bir sağlık çalışanı...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”