Düşmanların listesi

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Düşman listesi

Unread post by Geçit »

Sibiryak89: 03 Feb 2023, 17:29 Evet, kavganın amacı, oyuncaklarımı bana geri ver ve lazımlığıma işeme... Okudum, burada rahatsız edilecek hiçbir şey ve kimse yok. Tüm uygulamalar için. Herkese iyi akşamlar🌹&#127863 ;
Biraz düşündüm ve hepsinin bana aşık olduğunu fark ettim)
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Ogest, Sibiryak89
Süngü
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Süngü »

Marinka, sonunda dört kişi olduğumuzu fark ettim işte ben, admin ve şu anda bunu okuyan kişi issho!
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bayonet: 03 Feb 2023, 20:00 Marinka, neler olduğunu gerçekten merak ediyorum burada dört kişiyiz, ben, yönetici ve şu anda bunu okuyan kişi!
Görüyorsunuz, insanlar bunun üzerinde oturuyordu Forum. Hiç kimse tarafından bilinmiyor, genel forum kullanıcı kitlesi arasında hiç kimse tarafından fark edilmiyor. Herkes gibi.
Fakat genellikle insanlar buraya sadece sohbet etmek için gelirler. Forum canlı ve aktif. Buradaki moderasyon muhtemelen bulunduğum tüm forumların en iyisi. Geldiğinizde gerçeklikten uzaklaşırsınız. Gerçekten ilginç adamlarla iletişim kuruyorsun.
Ve kimsenin ilgisini çekmeyen bunlar ben olmasaydım kimsenin gözünden kaçacaktı. Burada önemlerini yüksek sesle ilan ettiler. Beni her şekilde küçümserken, entelektüel üstünlüklerini de söylemeyi unutmadılar. Kendilerini tüm forumun önünde alay konusu yaptılar, ancak belli bir miktar "ün" elde ettiler. Ve sabah ateşkes sağlandığında, gri kitlenin ana üyeleri bunun böyle olduğunu fark etti, onları yeniden unutuş bekliyordu.
Anlamsız tartışmaları sürdürmek için provokasyon yapıldı. En azından biraz da olsa ilgi odağı olmak için. Ama onlar için hiçbir şey yolunda gitmedi.
Sabah saatlerinde gerçekten ilgi çekici bir insanla bir barış anlaşması imzaladım. Gölgelerin geri kalanı meçhul ve beni ilgilendirmiyor.
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Leon kralı »

Aha ha ha)) böyle bir kar fırtınasını düşünmelisiniz, burada her şeyi anlayanlar aptal insanlar değil. Size tavsiyem Vasily veya Marinka, kendinizi diğerlerinden daha akıllı görmeyin.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Leon king: 04 Feb 2023, 00:05 Aha ha ha)) böyle bir kar fırtınasını düşünmelisiniz, burada her şeyi anlayanlar aptal insanlar değil Vasily veya Marinka, kendinizi diğerlerinden daha akıllı görmeyin. n
Evet, seninle nasıl ilişki kurabilirim?!
Bizler cennet ve yeryüzüyüz. Ayrıca kar fırtınası da taşıyorum ve sen çok ilginçtin, nasıl anal seks yaptığını ve penisinin bokla kaplı olduğunu anlattın. Bunu okuduğumda neredeyse kusacaktım. Muhtemelen bunu entelektüel düşüncenin bir başyapıtı olarak görüyorsunuz?
Sen ve ben tamamen farklıyız. Sen saçmalıklarla ilgileniyorsun, ben ilgilenmiyorum.
Rossi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Rossi »

Bu doğal ve uygunsuz, sanırım bazı insanlar böyle yaptı)) Ama bir kızı kıçından sikme tutkusu ve arzusu tüm sınırları siler)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Rossi: 04 Feb 2023, 00:20 Bu doğal ve uygunsuz, sanırım bazı insanlar böyle yaptı)) Ama bir kızı kıçından sikme tutkusu ve arzusu tüm sınırları siler)
Anal seksten önce lavman yapılması gerekir. Suları temizlemek için. Ve sonra dışkı olmayacak. Temiz, estetik, hijyenik ve hoş.
Rossi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Rossi »

Sik sigara içtiğinde ve kız güzel olduğunda, dar deliklerde sikişmek istiyorsun, ama ben kıç konusunda sessizim, onu daha hızlı sik ve bir heyecan gibi içine boşal.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Rossi: 04 Feb 2023, 00:26 Sik sigara içtiğinde ve kız güzel olduğunda, dar deliklerde sevişmek istersiniz, ama ben kıç için sessizim, daha hızlı sikişip içine boşalırım, bu bir heyecan.
Eğer randevuda seks varsa, o zaman popo da hazırlanır. Eğer çift elbette anal seks yapıyorsa.
Rossi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Rossi »

Ne olacağını önceden nasıl bilebilirsin)) anal gibi değil.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Rossi: 04 Feb 2023, 00:45 Ne olacağını önceden nasıl bilebilirsin)) ne tür bir anal gibi değil.
Görüyorsun, sadece bir randevu için değil beden ve iç çamaşırı özenle seçilerek hazırlanır, dış giyim, takı, makyaj ve eau de Toilette yapılır. Neredeyse her "kendiliğinden" seks önceden dikkatlice planlanmıştı.
Rossi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Rossi »

Burası beau monde’un üst çevrelerinde, biz fakir insanlar arasında onlar size verirken eteğinizi kaldırmak, sikinizi sokmak ve sikişmek daha kolaydır.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Rossi: 04 Feb 2023, 00:51 Bu, beau monde’un en yüksek çevrelerindedir; biz fakir insanlar arasında, onlar verirken eteğinizi kaldırmak, sikinizi sokmak ve sikişmek daha kolaydır.
Planlamadıysa ve hazırlanmadıysa anlıyorsunuz, size izin vermez)))) Eğer eteğinizi kaldırmanıza izin verdiyse, her şey zaten hazır demektir)
Rossi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Rossi »

Bir tutku anında, hazırlık yapmadan beni kıçıma mı vuracaksın?
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bolbol: 03 Feb 2023, 15:14 En son TS konularının hepsini izledim - eski bir insan olarak söylüyorum - forum hala hayattayken Marinka yasaklanmalı. Ne yazık ki tek seçenek bu :unknown:
Bu konuda bir koruma olarak değil, bir koruma olarak hareket ettiniz. provokatör. Özür dileyebilirdim.

3 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Fakat her şey o kişiye kendisi hakkında çok yüksek bir görüşe sahip olduğunu ve kendisinin insanları kışkırttığını belirtmemle başladı. Zamanla, sanırım herkes, bir kişinin herkesi küçük düşürdüğünü ve isteyerek herkese sıçtığını, nasıl olduğumuzu söyleyerek: "kayıp", "aptal", izlendiğini söylerken vb. Sorun şu ki, aklı başında bir kişi bu kadar saçmalıklara maruz kalıp yöneticilere şikayette bulunarak ne tür "yaratıklar" olduğumuz ve "sevimli ve tüylü" hakkında yazılar yazar mı?
İşte ben Bu forum katılımcısı için yalnızca toplu yasaklama talebinde bulunmayı düşünün. Hiçbir sebep yokken "aşağı", "az gelişmiş", "düşük zekalı" vb. gibi iftiralara maruz kalıyoruz. Oturup katlanacak mıyız? Bir kişi günün her saatinde forumda oturup herkesi günahlarıyla suçluyorsa, kafasında bir sorun olduğu açıktır. Yönetici, şimdiden bir şeyler yapın... Beyler, katılımcılar!!!
Kimin yasaktan yana, kimlerin KARŞI olduğunu bir anket oluşturun!!! Bu şekilde adil olacağını düşünüyorum.
:yes:
n Söyle bana, gerçek hayatta her zaman histerik mi olursun, yoksa sadece burada, forumda mı?
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timuryai »

Kaçırdığın için teşekkür ederim. Harika
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Timuryai: 07 Feb 2023, 21:31 Kaçırdığınız için teşekkür ederiz. Harika
Kara listem yok.
These users thanked the author Geçit for the post:
Timuryai
anlap
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 254

Unread post by anlap »

Marinka, sana ne zaman ve nerede hakaret ettiğimi merak ediyorum) ))))??? bana nasıl davrandığın umurumda olmasa da... hakkın
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

Herhangi bir kara listem yok.
[/quote]

Listem şu ana kadar şöyle görünüyor:
6996
anlap
Evgenii-Spb
kulemin
Rooss
Rossi
Ufa guy
Gudgeon

n
Bu bana bir şeyi hatırlattı. Bir zamanlar bir millet diğerini kıyafetlerine altı köşeli yıldız takmaya vb. zorlamıştı. Büyük su birikintisinin arkasında açık ten rengine sahip insanlar, koyu ten rengine sahip insanlardan hoşlanmıyordu. Ve mümkün olan her şekilde sınırlıydılar. Daha batıda bulunan başka bir ulus, düşmanları için bir web sitesi oluşturdu ve hoşlanmadığı her şeyi bu siteye getiriyor.
Bu nedir? Kibir mi? Zarar? Deli?
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
Firavun faresi, Gudgeon
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Veronika »

Marinka’ya katılıyorum. Siteden ilk defa neden ayrıldınız? Aynı tür gudgeon’a işkence yapıldı. Ona kıçını göster, sonra da bir yazıyla amını göster. Ama bana imzasını göstermedi, çünkü onun isteği üzerine anladım - oğlum, bu yaşı nasıl atlattığımı bilmiyorum? Başka bir siteye geçtim, bu siteden pek çok kişi benimle. O orada ama kadın olduğumu kanıtlamak için aşağıdakine benzer bir şey yapmam gerekiyordu: amımı kaliteli bir şekilde çıkar ama aynı zamanda parmağımla klitorisi işaretle. Peki siz forum üyeleri bir kadının bu utancını nasıl değerlendiriyorsunuz? Onun basit bir anonist olduğunu kabul edene kadar onu trolledim. İnternetten bir fotoğraf var, ölüler. Ve şu anda iletişim kurduğunuz kadının fotoğrafı canlıdır. Ve muhtemelen ona mastürbasyon yapmak daha keyifli. Onu takip etti ve yaptığı herhangi bir açıklamadan sonra onun özünü açığa çıkardı (Evet, avatarda Pinokyo var).
O halde hemşehrim, bunu ciddiye alma.
n Ve ben de bir kadın olduğumu söyleyeyim, buluşmaya karar verdim, henüz kocamı uyarmadım. Herkes aynı fikirdeydi, arkadaki düşünce beni becererek bir erkekle yatmadığını teyit edeceğiydi.
Ama ne yazık ki ona karşı hiçbir şikayetim yok, çünkü o genç bir adamdı, ortadan kayboldu yaşımı öğrendikten sonra Son fotoğraflarımı eklemiyorum çünkü fotoğrafı ben çektim, beğenmedim. Bir kadını nasıl anlarsınız? Toplantıya üç gün kalmıştı. Neden 45 yaşında yaşlı bir kadınla sikişsin ki? O bizim hemşehrimiz Marinka. Aynısını evde de bulacaktır. Ama yüzlerce kilometre yol gitmeye değmez.
Alınmıyorum dostum.

15 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
Şunu da ekleyeyim, beni bilirsin, her şeyi çiğneyene kadar durmayacağım.
n Çoğu zaman forum üyelerini rahatsız eden suçlamalarla neden uğraşasınız ki? Herkesin konuşmaya hakkı var, iletişim kurmak istemiyorsanız kimse sizi zorlamıyor, niye hakaret ediyorsunuz. Ve sonra kendimi gördüm ---- genç bir mastürbasyoncudan başlayarak (anladığım kadarıyla, bir tür balık gibi bir tür görüntüye mastürbasyon yapıyorlar), yaşlı bir sapıkla bitiyor. Büyük yayılma. Sadece iletişim kurarak nasıl bir mastürbasyoncu olunacağını anlamıyorum? Fotoğraf isteyen odur; belki de öyledir. Peki, eski hovardanın da site sorunları hakkında basit bir tartışmaya ihtiyacı var mı? Bu onu boşa çıkarmaz.
Bu konuya çok kırıldım..

17 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Devam edeceğim. Önceki sitede müziğin türe ve edebiyata göre tartışıldığı bir bölümün olması hoşuma gitti. Seks yok, çıplak izmarit var, sadece ilgiye dayalı iletişim var. "Tuğgeneral" oradaydı, bana yeni albümleri anlattı, fikrimi dinledi. Sadece iletişim.
Bilginiz olsun, rock’ı seviyorum. Okulda Slade, CCR gibi rock, eski tarz müzikler çalan, çalması kolay bir grupta piyano çalıyordum. Tabii ki Beatles.
Bu konuyu konuşacaksak lütfen kasıklarımı göstermeme gerek yok.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Nikk, Geçit
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Phew... Sonunda baharın şiddeti sona erdi gibi görünüyor!.. Ben bilerek müdahale etmedim - bırakın insanlar sonuna kadar konuşsun ve sakinleşsin. Belki o zaman kelimeleri yeterince algılayıp anlayabilecektir. Ama her şey basit! Hepimiz
uraya eğlenmek, sosyalleşmek ve eğlenmek için geldik. Birisi fotoğraflarını göstermekten mutluluk duyacak, birisi cinsel eğilimlerini
paylaşacak, birisi sorunlarını tartışmaya çalışacak... Ve hepimiz anlaşılmak istiyoruz! Üstelik
anlaşıldı - DOĞRU!!! Ve mümkünse bir şekilde yardımcı oldular. En azından zor zamanlarımda beni desteklediler.
çok mu zor? Öyleyse iletişim kuralım! Dost canlısı, anlayışlı, eğlenceli! Ve eğer sizce muhatabınızın zekası sizin seviyenizin altındaysa, biraz gülün - kendinize. Ve onu anlamadığınız veya
yanlış anladığınız için birini trollemek çirkindir. Evet ve aptal. Yine de bu kişiyi kendine göre değiştirmeyeceksin... Birlikte yaşayalım! Ve herkes mutlu olacak!!!
These users thanked the author Nikk for the post:
Tapkin
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Bu sinek neden 😡 çalıştırıyor?
Rooss
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Rooss »

slavik.neskaju: 01 Apr 2023, 15:20 Bu sinek neden koşuyor
Bu Marinka’nın hileleri)))) Her durumda, o onaylıyor.))))
Ve gergin insanların 1 Nisan Şaka Günü’nü telefonlarını kırarak kutlamaları ve Büyük Marina’yı kızdırmayı bırakmaları için sinek gerekiyor))))
These users thanked the author Rooss for the post:
Fargal94
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Artık Vlasyanitsa’yı düşman listeme ekledim ve bu konuyu hatırladım. Uran’ı hatırladım ve düşman listesine ekledim.
Listeye ekleyip herkese tavsiye edeceğim.
Serg_A
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Harika, ne tutkular!!
Profilde neden bu tür işlevlerin olduğunu hâlâ merak ediyordum.
Sanki burada biri ciddi olarak arkadaş olmak istiyor ya da arkadaş olmamak istiyor!!!
nÖyle görünüyor ki evet!
Öte yandan, herkesin hakkı var. Fikrinizi öyle ya da böyle ifade edin.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 2 years

Unread post by kariyer »

Marinka: 22 Sep 2023, 20:06 Artık Saçlı Gömlek’i düşman listesine ekledim ve bu konuyu hatırladım. Uran’ı hatırladım ve düşman listesine ekledim.
Listeye ekleyeceğim ve herkese önereceğim.
Tabii ki kara listeye alınmam üzücü ve şimdi sen bunu yapmayacaksın kişiliğinizle ilgili analizlerimi okuyabileceğim ve artık geri bildirim olmayacak, ancak yine de gönderilerinizi okuyacağım ve yanlış, övgü dolu davranışınızı bekleyeceğim ve bunu fark eder etmez, diğer kişiler için kişiliğiniz hakkında incelemeler yazacağım bu forumun okuyucuları. Özünüzü başkalarına açıklama çabalarımın başarıya ulaşmasından çok memnunum, umarım artık başkalarına kaba davranmazsınız veya daha az kaba davranırsınız ve kibirli bir pozisyon alırsınız! HATIRLAMAK! abim seni koruyor kızım.. AMİN
These users thanked the author kariyer for the post (total 2):
Beluga, -AlexNova-
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Aion2012Dead: 22 Sep 2023, 20:17 Vay be, ne tutkular!!
Profilde neden bu tür işlevlerin olduğunu hâlâ merak ediyordum.
Sanki burada biri ciddi olarak arkadaş olmak istiyor ya da arkadaş olmamak istiyor!!! Görünüşe göre evet!
Öte yandan herkesin hakkı var. Öyle ya da böyle fikrinizi ifade edin.
Gözünüzdeki tahriş edici maddeyi uzaklaştırır ve huzur içinde uyursunuz.
Serg_A
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by özenli1 »

Marinka: 22 Sep 2023, 20:06 Artık Saçlı Gömlek’i düşman listesine ekledim ve bu konuyu hatırladım. Hatırladım ve
Neden? Ne kadar havalı bir adam, bazen moralinizi bozuyor ama site ölçeğinde tam bir Dostoyevski.
These users thanked the author özenli1 for the post:
-AlexNova-
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

attentive1: 22 Sep 2023, 20:33
Marinka: 22 Sep 2023, 20:06 Artık Saçlı Gömlek’i düşman listeme ekledim ve bu konuyu hatırladım. Hatırladım ve
Neden? Çok havalı bir adam, bazen moralinizi bozuyor ama site ölçeğinde bakıldığında o tamamen Dostoyevski.
Dostoyevski’yi sevmiyorum :bilinmiyor:
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka,
Marinka: 22 Sep 2023, 20:22 Tahriş edici maddeyi cildinizden çıkarırsınız gözlerine bak ve huzur içinde uyu.
Burada kimse beni rahatsız etmiyor, Xenofront bile, sansürü sevmiyorum, hiçbir şekilde görmek istiyorum herkesin görüşü.
nEh, bunu kabul etmiyorum, her şey o kadar ciddi ki isimsizlerin görüşleri konusunda endişelenmem gerekiyor =)))
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by slavik.meshalkin »

Bu fonksiyonlar hiçbir işe yaramıyor, acil durumlarda sorunsuz bir şekilde LS.VK’ya yazdılar ve beni rahatsız etmiyorlar.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Aion2012Dead: 22 Sep 2023, 20:36 Достоевского
Почему?
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

attentive1: 22 Sep 2023, 20:33
Marinka: 22 Sep 2023, 20:06 Artık Saçlı Gömlek’i düşman listeme ekledim ve bu konuyu hatırladım. Hatırladım ve
Neden? Ne kadar havalı bir adam, bazen moralinizi bozuyor ama site ölçeğinde Dostoyevski’ye benziyor.
Burada karşılaştırmalar var! Peki, kahretsin, güneşi kel bir kafaya benzetmişsin ve ikisi de parlıyor elbette... Nasıl bir zevke sahip olduğunu kim bilebilir, yoksa bunu metnin uzunluğuna göre mi ölçtün?
These users thanked the author Serg_A for the post:
Kardeş
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

These users thanked the author Beluga for the post (total 3):
Serg_A, -AlexNova-, Fargal94
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Serg_A,
Serg_A: 22 Sep 2023, 20:57
Dostoyevski n
Neden?
Kusura bakmayın, buraya neredeyse her zaman sarhoş yazıyorum ama bazen oluyor ayık!!!
Ama nasıl bir Dostoyevski?
Elbette anlıyorum, kendisi harika bir yazar ve pek çok kitabın yazarı, ama ondan bir yerde bahsetmiş miydim? Belki evet! Kim bilir ama ayrıntıları öğrenmek isterim.
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Aion2012Dead: 22 Sep 2023, 21:16 Serg_A,
Dostoyevski
Neden?
Kusura bakmayın, buraya neredeyse her zaman sarhoş yazıyorum, ama bazen ayık olabiliyor!!!
Ama nasıl bir Dostoyevski?
Elbette anlıyorum, kendisi harika bir yazar ve pek çok kitabın yazarı, ama ondan bir yerde bahsetmiş miydim? Belki evet! Kim bilir ama ayrıntıları öğrenmek isterim.
Site aksaklıkları. Marinka’ye sordum.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 22 Sep 2023, 21:30 Marinka’ya sordum.
Bana ne sordun?
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 22 Sep 2023, 21:37
Serg_A: 22 Sep 2023, 21:30 Marinka’ya sordum.
Bana ne sordun?
Dostoyevski’yi neden sevmiyorsunuz?
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 22 Sep 2023, 21:41 Dostoyevski’yi neden sevmiyorsunuz?
Son derece sıkıcı ve mantıksız biri. Suç ve Ceza dışında ondan ne okudunuz?
Serg_A
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271

Unread post by özenli1 »

Serg_A: 22 Sep 2023, 21:07 Nasıl bir zevke sahip olduğunuzu kim bilebilir, yoksa bunu metnin hacmine göre mi ölçtünüz?
Dostoyevski’nin yerine geçmek ister misiniz? Freud’la mı? :roll: Konuya daha yakın olacak. Genel olarak iltifat etmedim. Bu karşılaştırma şu şekildedir, aynı tartışmalı ifadelerin farklı konularda tekrarlanması.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Kontrol listesi: Stres altında olduğunuzu gösteren 8 işaret
    by Guest » » in Psikoloji
    0 Replies
    533 Views
    Last post by Guest