Erkeklere soru: Kadınlarda kişisel olarak nelerden hoşlanırsınız ve nelerden hoşlanmazsınız?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Erkeklere soru: Kadınlarda kişisel olarak nelerden hoşlanırsınız ve nelerden hoşlanmazsınız?

Unread post by Geçit »

Bu forumda erkeklerin ne tür kadınlardan hoşlandığınız, kadınlarda nelerden hoşlandığınız ve en önemlisi nelerden hoşlanmadığınız hakkındaki görüşlerini okumak çok ilginç.
Ayrıntılı yanıtları okumak isterim. görünüş ve figürden karaktere kadar her şeyi içerir. Cinsel tercihlerinizi de açıklayın. Hiç hoşlanmadığınız türden bir kadın için ideal seçeneğiniz ve seçeneğiniz.
These users thanked the author Geçit for the post (total 8):
Takma ad, 6996, Sibiryak89, Güzel, Atlas, elektronik, Beluga, Yağdaki hamsi!!!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months
 Re: Erkeklere soru, kadınlarda kişisel olarak nelerden hoşlanırsınız ve nelerden hoşlanmazsınız?

Unread post by Nikk »

rynda, psikiyatri hastanesinden - sorun değil. Ama - dilsiz mi?!! Konuşmaya ne dersin?!!! :bel_flag:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
 Re: Erkeklere soru, kadınlarda kişisel olarak nelerden hoşlanırsınız ve nelerden hoşlanmazsınız?

Unread post by Geçit »

niqk: 14 Mar 2023, 21:47 rynda, akıl hastanesinden çıktı - Tamam . Ama - dilsiz mi?!! Konuşmaya ne dersin?!!! :bel_flag:
Belki de sağırdır.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka: 14 Mar 2023, 21:59
rynda, şuradan: akıl hastaneleri - sorun değil. Ama - dilsiz mi?!! Konuşmaya ne dersin?!!! :bel_flag:
Belki de sağırdır.
Ama aptal!!!... :bel_flag: :bel_flag: :bel_flag:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 14 Mar 2023, 22:01
Marinka: 14 Mar 2023, 21:59
niqk: 14 Mar 2023, 21:47 rynda, akıl hastanesinden çıktım - tamam. Ama - dilsiz mi?!! Konuşmaya ne dersin?!!! :bel_flag:
Belki de sağırdır.
Ama aptal!!!... :bel_flag: :bel_flag: :bel_flag:
Eğer sağırsa dilsiz tam ona göredir. Ve genel olarak, açıklamasıyla bebek ona yakışacak. Doğru, bebeğin parası var.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Üstelik oyuncak bebek de soğuk... :bel_flag:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 14 Mar 2023, 22:06 Ayrıca oyuncak bebek de soğuk... :bel_flag:
İçinizi ısıtacak süreç.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka ve yaşayan seni ısıtacak, seni ısıtacak ve sana sonuç getirecek!!!
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 14 Mar 2023, 22:17 Marinka ve yaşayan - seni ısıtacaksın, ısıtacaksın ve sonuç getireceksin!!!
O halde biz yaşayanlara oy veriyoruz
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka: 14 Mar 2023, 22:19
Marinka ve canlı - sizi ısıtacak, sıcak tutacak ve sonuca ulaştıracak!!!
O halde biz yaşayanlara oy veriyoruz
Aksi olabilir mi? :daypyat:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 14 Mar 2023, 22:22
Marinka: 14 Mar 2023, 22:19
niqk: 14 Mar 2023, 22:17 Marinka, yaşayan ise seni ısıtacak, ısıtacak ve sonuca ulaştıracak!!!
O halde biz yaşayana oy veriyoruz bir
Aksi olabilir mi? :daypyat:
Oylama gösterilecek.
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Bay Hamsterrr »

Marinka, benimle o kadar yakından ilgilendin ki ben bir günahkardım aslında tanışmak istediğini sanıyordum) Kişisel bir mesajla yazmak istedim ama seninki kapalı) Sadece şunu söylemek istiyorum ki güzel insanlarla tanışmaya açığım, özellikle de senin gibi ortak ilgi alanları olduğunda ve ben 🙂
Aksler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Aksler »

Marinka: 14 Mar 2023, 19:49 En ayrıntılı ve en iyi formüle edilmiş cevaba sahipsiniz.
Teşekkür ederiz. Ancak yazarken bir kişinin kişiliğine ilişkin tercihleri ​​formüle etmenin çok zor olduğunu düşündüm. Görünüş konusunda bu çok açık; vücudun her detayını ayrı ayrı tanımlasanız bile görünüş hakkında pek bir şey söylenemez.
Fakat kişilik söz konusu olduğunda bu çok daha zordur çünkü çok büyük bir katmandır. Üstelik bu soyut bir şeydir ve bazen duruma göre değişebilir. Aynı zamanda, ilk bakışta bazı zıt niteliklerin yan yana var olabileceği de görülür.
Büyük bir psikoloğun öğretilerini alıp nokta atışı yaparsanız elbette bir tür “kişilik portresi” çizebilirsiniz. gelin tüm nitelikleri tanımlayın, ancak bu durumda bile sonuç hacim açısından zayıf bir “kitap” olmayacaktır.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kardeş »

Bay.hamsterrr, imza muhteşem! :bira:
These users thanked the author Kardeş for the post:
Bay Hamsterrr
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bay.hamsterrr: 15 Mar 2023, 00:09 Marinka, sen benimle o kadar yakından ilgilendiler ki tanışmak istemenin günah olduğunu düşündüm) Kişisel mesaj olarak yazmak istedim ama seninki kapalı) Sadece şunu söylemek istiyorum ki, özellikle oradayken iyi insanlarla tanışmaya açığım. senin ve benim gibi ortak ilgi alanlarıdır 🙂
Bu ilgimi çekti çünkü rock’ı, seksi ve köyde ev inşa etmeyi seviyorum. Ama favori gruplarımız, sanatçılarımız ve hatta Vivaldi’nin favori sezonları vardı; "Yaz Fırtınası"nı öne çıkaracağım. Evet teknelerin olduğu bir göl de var. Gelecekteki evim gölün yanında.
Benim için bu çok fazla tesadüf. Bu forumda şüphelenmeye başladım.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Tanya, Fargal94
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Marinka, seni anlıyorum) korkma , manyak değilim, sadece büyük suyu da seviyorum 😁
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Axler: 15 Mar 2023, 00:43
Marinka: 14 Mar 2023, 19:49 En ayrıntılı ve en iyi formüle edilmiş cevaba sahipsiniz.
Teşekkür ederiz. Ancak yazarken bir kişinin kişiliğine ilişkin tercihleri ​​formüle etmenin çok zor olduğunu düşündüm. Görünüş konusunda bu çok açık; vücudun her detayını ayrı ayrı tanımlasanız bile görünüş hakkında pek bir şey söylenemez.
Fakat kişilik söz konusu olduğunda bu çok daha zordur çünkü çok büyük bir katmandır. Üstelik bu soyut bir şeydir ve bazen duruma göre değişebilir. Aynı zamanda, ilk bakışta bazı zıt niteliklerin yan yana var olabileceği de görülür.
Büyük bir psikoloğun öğretilerini alıp nokta atışı yaparsanız elbette bir tür “kişilik portresi” çizebilirsiniz. gelin tüm nitelikleri tanımlayın, ancak bu durumda bile hacim açısından zayıf bir "kitap" olmayacaktır
Psikolog musunuz?

2 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Marinka, seni anlıyorum) yapma’ Korkma, ben bir manyak değilim, sadece ben de büyük suları severim 😁
Korkmuyorum. Forumda harika bir sohbet gerçekleştirdik. Özel olarak iletişim kurmaya gerek görmüyorum.
These users thanked the author Geçit for the post:
Bay Hamsterrr
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

Marinka: 15 Mar 2023, 11:31Psikolog musunuz?
Hayır, emniyet teşkilatında görev yapıyorum)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Axler: 15 Mar 2023, 11:33
Marinka: 15 Mar 2023, 11:31Psikolog musunuz?
Hayır, emniyet teşkilatında görev yapıyorum)
n Eski sevgilim poliste görev yapıyor. Eski kocanız.
Psikoloji hobiniz mi yoksa psikolog olmak için mi çalışıyorsunuz?
Aksler
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Aksler »

Marinka: 15 Mar 2023, 11:36 Psikoloji hobiniz mi, yoksa psikolog olmak için mi çalışıyorsunuz?
Evetten ziyade hayır olması muhtemeldir. Bazı bilgiler mevcuttur, ancak yalnızca genel bilgi çerçevesinde. Askere gittiğimde NAEMT TCCC sertifikasına göre TEMS (taktik acil tıbbi hizmetler) eğitimi aldım, (şunu içerir, Taktiksel tıbbi yardım sağlamanın yanı sıra hem savaşta hem de çatışma bölgesindeki sivil nüfusa psikolojik yardım da sağladık), yani tıbbın yanı sıra genel kurslarımız da vardı. sosyoloji ve psikolojide.
Last edited by Aksler on 15 Mar 2023, 11:51, edited 2 times in total.
These users thanked the author Aksler for the post:
Geçit
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tapkin »

Marinka: 28 Jan 2023, 19:42
Kadınlarla ilgili her şeyi seviyorum.
Sadece sikiştikleri zamanlar hariç.
Ama bunu bile dinlemek bazen eğlenceli olabiliyor. :)
Muhtemelen bu tür bir mizah anlayışınız var. Dün bunu takdir ederdim ama bugün yorgunum.
Yöneticiden bir uyarı alındı. Kusurlu bir kişi kişisel mesajında ​​bana fahişe ve fahişe dedi. Kadın lakaplı, çok düşük zekalı ve yüksek özgüvenli bir adam bunu aldı ve evrensel bir komplodan şüphelenen erkek lakaplı bir adam da bunu aldı.

Siz ne düşünüyorsunuz? istek? Forumdan ayrılmamı ve kendinizi hemen daha iyi hissetmenizi mi istiyorsunuz? Sen yaz, utanma. Ben gidiyorum.
https://i.postimg.cc/rpmHRx37/99.jpg
....я тебе уйду , у меня на Вас планы!)))))) :cat1:
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313

Unread post by Kardeş »

Yaşadıklarımı düşündüm... ciddi ilişkiler yaşadığım, yaratıcı kişilikleri olan tüm kadınlarımı: Prof. Müzisyen (caz, senfoni orkestrası), şair (hatta ona sürpriz hediye olarak bir kitap yayınladığını hatırlıyorum)), sanatçı.
Görünüşe göre benzersiz ve zorlu bir ruha sahip kadınlara ilgi duyuyorum :oops:
Ve görünüş olarak bunun hiçbir önemi yok, sadece şişman olanlar...
ancak, esmerler ve kara gözlü insanlar tercih edilir.
These users thanked the author Kardeş for the post:
Geçit
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Ded »

Marinka, Peki, örneğin Veronica! O her erkeğin hayalidir!
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Ded: 01 Apr 2023, 21:09 Marinka, Peki, örneğin Veronica ! O her erkeğin hayalidir!
Seni onun başlığında cilveleşirken gördüm. Bu çok tatlı)))
Ded, Beluga
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Ded »

Marinka, onun yaşam tarzını gerçekten çok seviyorum! İletişim kolaylığı, dürüstlüğü ve açıklığı!
These users thanked the author Ded for the post:
Geçit
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Ded: 01 Apr 2023, 21:15 Marinka, ondan gerçekten hoşlanıyorum yaşam tarzı! İletişim kolaylığı, dürüstlüğü ve açıklığı!
Bu harika. Belki gerçek hayatta tanışıp iletişim kurarsınız)))
Ah, kimse beni sevmiyor(((
Ded, Beluga
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 3 years

Unread post by romantizm kitabı »

İnatçı ve otoriter kadınlardan hoşlanmıyorum. Aşık olursanız eksiklikleri önemsiz hale gelecektir. Dağınık şişman kadınları sevmiyorum. Dövmeleri sevmiyorum. Görünüş olarak uzun saçlı esmerleri tercih ediyorum. Ayaklara dikkat etmiyorum, güzel olsun diye, görmek lazım, anlatması zor. Göğüslerin çok büyük olmaması daha iyidir. Ortak çıkarları iletmeyi ilginç kılmak. Sesinizin kadınsı olduğundan emin olun. Eğer sosyeteden geliyorsa bu bir artı.
Manfred
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 234
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Manfred »

Marinka: 26 Jan 2023, 12:38 Bu forumda erkeklerin ne tür kadınlardan hoşlandığınız, kadınların nelerinden hoşlandığınız ve en önemlisi nelerden hoşlanmadığınız hakkındaki görüşlerini okumak çok ilginç.
Asıl mesele sevmediğim şeyse, bunu söyleyeceğim. Bir kadının hedef erkeği elde etmek için her şeyi yapma konusundaki gösterişli veya kötü bir şekilde gizlenmiş istekliliğinden gerçekten hoşlanmıyorum. Bu, bir kadının kendisini seçmiş olanlar arasından bir erkeği seçmesi durumundaki Doğal cinsiyet rolü davranışına karşılık gelmez.
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Ded »

Marinka, Ama aramızda binlerce kilometre mesafe var, ve özellikle ben böyle bir Tanrıça ile birlikte olmaya layık değilim! Ben halktan basit bir adamım! Ben neyim ve O kim? Sanırım biri de senden hoşlanıyor! Vee sosyaldir ve insanlarda dürüstlüğü sever! Birinin size yalan söylediğini gerçekten hissedebilirsiniz!
These users thanked the author Ded for the post:
Geçit
Unicum228
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80

Unread post by Unicum228 »

Kel kedi ve düz göğüs
These users thanked the author Unicum228 for the post:
Fan
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Merkez »

Bay.hamsterrr: 14 Mar 2023, 15:08 Yatakta beni boğmak ve kıçına parmağını sokmak isteyen mütevazı bir küçük kızım vardı)) ama köyü pek sevmiyordu
ve siz onunla kolektif çiftliği sevmediği için mi ayrıldınız?
Deniz hıyarı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Deniz hıyarı »

Gerçekten dolgun dudaklı ve parlak bir göt deliğine sahip, pürüzsüz, tüyleri alınmış bir kediyi seviyorum. Ve göğüsler 2-3 bedendir. Ama böyle insanlar var mı lütfen cevap verin (PM)
Seregyn
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Seregyn »

Kızların her şeyini seviyorum, özellikle de dolgunluğu, dolgun olanları seviyorum, onların daha büyük göğüsleri ve yuvarlak, iştah açıcı bir kalçaları var, tıpkı iştah açıcı, lezzetli kedileri gibi :))
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

Marinka: 01 Apr 2023, 21:19 Ah, kimse beni sevmiyor(((
Marinka, senin gibi erkekler, onlardan hoşlanmadığını söyleme!!! Ben dahil herkes senin etrafında sürünüyor) :evet:
These users thanked the author Wolffr for the post:
Lyaxander
Lyaxander
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Lyaxander »

Wolffr: 10 Apr 2023, 19:19 Marinka, senin gibi erkekler, senden hoşlanmadığını söyleme!!! Herkes etrafınızda bir sürüngen gibi sürünüyor ve ben de dahil)
yüzde yüz katılıyorum!!
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Wolffr: 10 Apr 2023, 19:19
Marinka: 01 Apr 2023, 21:19 Ah, kimse beni sevmiyor(((
Marinka, senin gibi erkekler, onlardan hoşlanmadığını söyleme ) :evet!!! :
Lyaksander: 10 Apr 2023, 19:43
Wolffr: Marinka, senin gibi erkekler, yapmadığını söyleme!!! ben dahil)
Yüzde yüz katılıyorum!!
nTeşekkür ederim çocuklar)))
Wolffr, Beluga
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Merkez: 10 Apr 2023, 17:57 ve sen ondan sırf kollektif çiftliği sevmediği için mi ayrıldın?
Hayır, hayattaki her şey benim tercihlerimle sınırlı değil 😁
Henson
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 2 years

Unread post by Henson »

Dış görünüşü tartışmanın faydası yok o yüzden diğer taraftan geleceğim. Bağımsızlığa ve eşitliğe karşı bir ilgim var, ya da basit bir ifadeyle, ne çocuk ne de "Ben bir kızım". Kendimi daha çok, beynini toplayıp kendi sorunlarını çözemeyen, prensin gelip her şeyi kendisinin çözmesini bekleyen bir cep köpeğinin sahibi gibi hissediyorum. Görünüşü nadiren karakteri belirlemesine rağmen hala sevimli çocuksu yüzlü sarışınlar beni tetikliyor
Hayır, egoist değil, cimri değil, "kadın" değil. Bir yıldan fazla süredir devam eden bir sevişmeden sonra yanımda göğüsleri olan bir Chihuahua değil, gelişmiş, yetenekli bir insan görmek istiyorum
These users thanked the author Henson for the post:
ilovebiboys
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Alexb »

Zeka, kültür, zeka, asıl mesele pislik olmamaktır.
olfar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by olfar »

Kişisel olarak, bu aptalı bir yere çekmek, dalgalar halinde bir tür karara doğru ilerleyeceği bir durum yaratmak için tef ile gerçek bir dansa ihtiyaç duyduklarında, deneyimsiz kadınlardan çok rahatsız oluyorum. Hayatta hep erkeklerin arkasına saklanırlar, her türlü sorumluluktan kaçarlar ve hayatlarıyla baş başa kaldıklarında, anlaşılır hiçbir şey yapamazlar. Bir zamanlar alçakgönüllü ve itaatkâr bir eş imajına şüphesiz değer verilmesine rağmen, şahsen ben böyle bir yükü üzerimde taşımazdım. Ama sonra yaşam tarzı biraz farklıydı.

Görünüm ve diğer karakter özelliklerine gelince, her kadının kendine has bir çekiciliği vardır, tabi ki bunu kendi içinde keşfetme zahmetine katlanırsa. Aniden hangi türden hoşlanabileceğimi hala bilmiyorum. Karakter ve görünüş olarak çok farklı kızlar vardı.
These users thanked the author olfar for the post:
Henson
üçgen
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by üçgen »

Bu soruyu hayatımda birçok kez kendime sordum ve sonunda cevap oldukça basitleşti. Her şeyden önce onun vücudunun kokusunu gerçekten arzulamalıyım; Pratik gözlemler, sarı saçlı ve soluk kızıl saçlı insanların bana çoğunlukla hoş koktuğunu gösteriyor, ancak istisnalar da var. İkincisi, benzer bir düşünce tarzına sahip olmalıyız - çoğu zaman bunlar teknisyenler (kelimenin geniş anlamıyla) veya doktorlardır. Ancak tipik beşeri bilimler öğrencileriyle benim için işler genellikle kötü gidiyor, her zaman hemen olmasa da - bazen ilk başta harikadır, ancak tam bir fiyaskoyla sonuçlanır. Tam bir zeka eksikliği ile doğal olarak her şey daha da kötüdür.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”