Erkekler, başka bir erkekle seks yaparken ne hissettiniz?
-
Автор темыHohoho:*
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel

Duygular neydi? Peki her şey nasıldı? Tercihen detaylı olarak, senin için nasıl olduğu her zaman ilgimi çekmiştir.
- These users thanked the author Hohoho:* for the post (total 5):
- Einstein, Atlas, Geniş, İlya İvanov, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
Re: Beyler, başka bir erkekle seks yaparken ne hissettiniz?
Ve hisler şöyle bir şey, başlangıçtan itibaren biraz acıyor ve kayışın takıldığını hissedebiliyorsunuz. prostata dokunmak, peniste karıncalanma yaratan hoş bir acı hissi, ardından orgazm, inlemeler ve uzuvların seğirmesi.
Şimdi bu onun en sevdiği aktivite, çünkü son durumumu beğeniyor.
Peki... Bir erkekle değil bir kızlaydı, beni bağladı , ve... Duygular süperdi. Hayatımın en güçlü orgazmıydı (ayağa kalkamadım).
Ve hisler şöyle bir şey, başlangıçtan itibaren biraz acıyor ve kayışın takıldığını hissedebiliyorsunuz. prostata dokunmak, peniste karıncalanma yaratan hoş bir acı hissi, ardından orgazm, inlemeler ve uzuvların seğirmesi.
Şimdi bu onun en sevdiği aktivite, çünkü son durumumu beğeniyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 1 year 8 months
Peki, sana anlatacağım. Bir arkadaşım doğum günü partime eşiyle birlikte geldi ve bana oral seks şeklinde bir hediye vermek istedi. Ben rahatlarken ve heyecanlandı, bir kızın olduğu bir yerde aletimi kendisi aldı ve sonra beni aletini almaya davet etti, ben de bunu kabul ettim. Sanırım kurnazlardı, beni baştan çıkardılar. Peki ne yapabilirim, devam etmeye karar verdim ve kendimden vazgeçtim. Kısacası o beni becerdi, ben de onu ve karısını becerdim, duygulardan aşırı heyecanlandım ve sabah PPT’den utandım. Ama olan oldu. Her ne kadar genel olarak kötü sonuçlanmasa da, şimdi her şey bitti. Kendimi biseksüel olarak görmesem de sohbete devam etmeyi düşünüyorum.
- These users thanked the author Valeron4ik for the post (total 3):
- Geniş, maxim.zuev, peki peki
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 2 years 2 months
En canlı hisler, sikilmediğiniz, tam anlamıyla kıçınıza çarptığınız zamandır. Kendinizi kıyıya atılmış bir balık gibi hissediyorsunuz. Ağzınızı açıyorsunuz ama hiçbir şey yapamıyorsunuz... varlığın insafına kalmışsınız. Böyle bir seksten sonra bacaklarınız pek itaat etmiyor... titriyor ve bükülüyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşim kıçıma girmeme izin vermedi, korkuyordu ama penisinin hem uzunluk hem de kalınlık olarak benimkinden çok daha etkileyici olmasına rağmen arkadaşımızın-sevgilisinin hiçbir şeyini reddedemezdi.
Karısının kıçına yumruk atmadan önce beni gizemli bir şekilde uyardı: Artık karımın sonsuza kadar ona ait olacağını anlıyor muyum? Anlayamadım, endişelendim ama karımın benimle kalacağına ve her şeyin eskisi gibi olacağına, ancak bazı eski geleneklere göre onun zaten onun malı sayılacağına dair bana güvence verdi. Antik çağda, sahipleri köleleri, köleleri ve tutsakları mülkleri olarak "sabitlediler" ve daha sonra efendilerine ait oldukları gerçeğini uysal bir şekilde kabul ettiler ve spermi içeri girdiğinden beri kendilerini kaderlerine teslim ettiler. bedenleri ve sonsuza kadar onun içinde kaldılar. En etkili şekilde, erkek spermi bağırsaklar yoluyla başka bir organizma tarafından emilir ve burada başka bir adam, kıçtaki anal seks sırasında orgazma ulaşır.
Gerçekten de anal seksten sonra eşim, konuşmamızdan haberi olmadan bana, eşek seksten sonra artık tamamen arkadaşımıza ait olduğunu hissettiğini ve bunu açıklayamayacağını anlatmaya başladı. durumunu ve hislerini anlattım, ardından konuşmamızı kendisine aktardım.
Dostumuz endişemi görünce bana “Süleyman’ın” çözümünü, yani beni kendi malı haline getirmeyi önerdi, ama aynı zamanda ayrılmam da gerekiyor. karımın poposuna olan arzumla. O bizimle birlikteyken karımın kıçı sadece ona aittir ve o bunu kendi takdirine göre elden çıkarır, bana özel bir ödül olarak verir. Karısı onu isteyerek destekledi.
Bütün bunlardan sonra, orgazmını benim kıçımdan gerçekleştiren, karısının kıçına boşalmak için duyduğu çılgın arzuyla da desteklenen başka bir adama ait olma gibi tuhaf ve anlaşılmaz bir duyguya kapılıyorum. Bazen penisimle eşimin kıçına girip orgazma ulaşmama izin veriliyor ama en son anda penisimin tabanına sertçe bastırıyor, orgazm hissediyorum ama spermim penisimden çıkmıyor, çıkmıyor. karımın kıçına girmem ama içimde kalır. Ama karımın orgazmından sonra, karısının spermiyle dolu kıçından yavaş yavaş çıktığında, karımın kıçını öpmeme izin veriliyor.
Karısının kıçına yumruk atmadan önce beni gizemli bir şekilde uyardı: Artık karımın sonsuza kadar ona ait olacağını anlıyor muyum? Anlayamadım, endişelendim ama karımın benimle kalacağına ve her şeyin eskisi gibi olacağına, ancak bazı eski geleneklere göre onun zaten onun malı sayılacağına dair bana güvence verdi. Antik çağda, sahipleri köleleri, köleleri ve tutsakları mülkleri olarak "sabitlediler" ve daha sonra efendilerine ait oldukları gerçeğini uysal bir şekilde kabul ettiler ve spermi içeri girdiğinden beri kendilerini kaderlerine teslim ettiler. bedenleri ve sonsuza kadar onun içinde kaldılar. En etkili şekilde, erkek spermi bağırsaklar yoluyla başka bir organizma tarafından emilir ve burada başka bir adam, kıçtaki anal seks sırasında orgazma ulaşır.
Gerçekten de anal seksten sonra eşim, konuşmamızdan haberi olmadan bana, eşek seksten sonra artık tamamen arkadaşımıza ait olduğunu hissettiğini ve bunu açıklayamayacağını anlatmaya başladı. durumunu ve hislerini anlattım, ardından konuşmamızı kendisine aktardım.
Dostumuz endişemi görünce bana “Süleyman’ın” çözümünü, yani beni kendi malı haline getirmeyi önerdi, ama aynı zamanda ayrılmam da gerekiyor. karımın poposuna olan arzumla. O bizimle birlikteyken karımın kıçı sadece ona aittir ve o bunu kendi takdirine göre elden çıkarır, bana özel bir ödül olarak verir. Karısı onu isteyerek destekledi.
Bütün bunlardan sonra, orgazmını benim kıçımdan gerçekleştiren, karısının kıçına boşalmak için duyduğu çılgın arzuyla da desteklenen başka bir adama ait olma gibi tuhaf ve anlaşılmaz bir duyguya kapılıyorum. Bazen penisimle eşimin kıçına girip orgazma ulaşmama izin veriliyor ama en son anda penisimin tabanına sertçe bastırıyor, orgazm hissediyorum ama spermim penisimden çıkmıyor, çıkmıyor. karımın kıçına girmem ama içimde kalır. Ama karımın orgazmından sonra, karısının spermiyle dolu kıçından yavaş yavaş çıktığında, karımın kıçını öpmeme izin veriliyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 1 year 10 months
Hohoho:*, madem orada olmayı seviyorum pasif roldeyken sevinç hissettim) özellikle arkadaşım beni mühürlediğinde. Yılbaşında da iki kişiyle böyleydi, en güzel tatil) tokluk hissi ve iki oğlanı tatmin ettiğinizin farkına varmak gerçek dışı bir zevk verir ve şükran belirtisi olarak size kremalarını yedirirler)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 7 months
Bana sormadıkları ilk zamanlar küçüktü, şimdi tabii ki hoşuma gittiği sonucuna vardım. 17 yaşımda bilinçli olarak kendimi 60 yaşlarında bir adama teslim ettim. Onun yanında kendimi bir fahişe gibi hissettim ve bu çok heyecan vericiydi
- These users thanked the author vasiliy.anatolevich for the post (total 2):
- maxim.zuev, RedFox
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 6 months
İlk defa tamamen kazara oldu. Elbette fantezilerimde ağzıma sik alıp köpek stilinde durup içime sik takılmasını hayal ettim ama fantezilerimi gerçekleştirmek için plan yapmadım ve yapmaya da niyetim yoktu.
Bir arkadaşımla hamamdaydım. Aramızda hiçbir düşünce ya da ipucu olmadı, en fazla gizlice taşaklarına ve penisine baktım.
İkinci kez buhar odasına gittik, üzerimize buzlu su döktük ve dinlenme odasına gittik; sadece banklar, bir kanepe ve bir masa vardı. Ben bir bankta oturuyordum ve o da bira ve atıştırmalıkları ayarlayarak telaşla meşguldü, birkaç kez kalçasıyla omzuma dokundu, yerdeki bir çantadan bira çıkardı, sonra yakınımda durarak kutuları masanın üzerine koydu. Penisini 15-20 santimetre uzakta gördüm. Bir noktada, aletini elinde tutarak önümde durdu ve beni başımın arkasından yakaladı ve aletini ağzıma bastırdı. Birkaç kez bastı ve utanarak neden olmasın diye düşündüm çünkü aletini isteyen ben değildim. Bu yüzden ağzımı açtım. Nasıl oral seks yapılacağını bilmiyordum ve denemedim. Penisini ağzıma soktu, dilinin üzerine sürdü ve yanaklarımın arkasına sardı. Bir süre bunu sürdürdü. Aşırı heyecanlandığımı söylemek yetersiz kalır.
Sonra penisini çıkardı ve bana kanepede köpek stilinde diz çökmemi söyledi. Kalçalarıma su döktü ve anüsüme bol miktarda duş jeli döktü ve sikini bana doğru itmeye başladı, itip kaktım, mümkün olduğu kadar çok hareket ettim gevşedi ve penis içime kaymaya başladı, şaşırtıcı bir şekilde kolayca içeri girdi . Heyecandan titriyordum, patlamanın ve kıçıma sik girmenin heyecanından çılgına dönmüştüm. Beni 5-6 kez dürttü ve yine bol miktarda jel döküp penisini tekrar soktu. Her şeyi dikkatlice yaptı. Prostatıma ulaşmadı ama kayganlaştırıcı neredeyse penisimden bir akıntı gibi aktı. Böyle bir seksin gerçeği, içimdeki gerçekten sıcak bir penisin inanılmaz hissi, penisin anüse sürtünmesi tarif edilemez bir zevktir. Ne zaman geldiğini anlamadım çünkü işi bittiğinde durmadı ama siki gevşeyip kendiliğinden dışarı çıkana kadar beni becermeye devam etti. Sonra beni tuvalete götürdü, ben onu yıkadım, o da beni yıkadı. Sonra bir ayağımı bankın üzerine koyup bacaklarımı açarak durmamı söyledi, yine anüsüme duş jeli sürdü, arkadan bankta oturdu ve birkaç parmağını içime soktu, kaç tane olduğunu anlamadım. Bana mastürbasyon yapmamı söyledi. Ve böylece beni sikleriyle sikti ve ben de kendimi çektim. Yaklaşık 30 saniyemi aldı ve geldim. Parmaklarını çıkarmadı ve beni onlarla daha da becerdi, bu yüzden orgazmım dünya dışıydı, penisim birkaç dakika daha sarsıldı. Tabii sonrasında anüsüm sızladı ama buna değdi.
Bir arkadaşımla hamamdaydım. Aramızda hiçbir düşünce ya da ipucu olmadı, en fazla gizlice taşaklarına ve penisine baktım.
İkinci kez buhar odasına gittik, üzerimize buzlu su döktük ve dinlenme odasına gittik; sadece banklar, bir kanepe ve bir masa vardı. Ben bir bankta oturuyordum ve o da bira ve atıştırmalıkları ayarlayarak telaşla meşguldü, birkaç kez kalçasıyla omzuma dokundu, yerdeki bir çantadan bira çıkardı, sonra yakınımda durarak kutuları masanın üzerine koydu. Penisini 15-20 santimetre uzakta gördüm. Bir noktada, aletini elinde tutarak önümde durdu ve beni başımın arkasından yakaladı ve aletini ağzıma bastırdı. Birkaç kez bastı ve utanarak neden olmasın diye düşündüm çünkü aletini isteyen ben değildim. Bu yüzden ağzımı açtım. Nasıl oral seks yapılacağını bilmiyordum ve denemedim. Penisini ağzıma soktu, dilinin üzerine sürdü ve yanaklarımın arkasına sardı. Bir süre bunu sürdürdü. Aşırı heyecanlandığımı söylemek yetersiz kalır.
Sonra penisini çıkardı ve bana kanepede köpek stilinde diz çökmemi söyledi. Kalçalarıma su döktü ve anüsüme bol miktarda duş jeli döktü ve sikini bana doğru itmeye başladı, itip kaktım, mümkün olduğu kadar çok hareket ettim gevşedi ve penis içime kaymaya başladı, şaşırtıcı bir şekilde kolayca içeri girdi . Heyecandan titriyordum, patlamanın ve kıçıma sik girmenin heyecanından çılgına dönmüştüm. Beni 5-6 kez dürttü ve yine bol miktarda jel döküp penisini tekrar soktu. Her şeyi dikkatlice yaptı. Prostatıma ulaşmadı ama kayganlaştırıcı neredeyse penisimden bir akıntı gibi aktı. Böyle bir seksin gerçeği, içimdeki gerçekten sıcak bir penisin inanılmaz hissi, penisin anüse sürtünmesi tarif edilemez bir zevktir. Ne zaman geldiğini anlamadım çünkü işi bittiğinde durmadı ama siki gevşeyip kendiliğinden dışarı çıkana kadar beni becermeye devam etti. Sonra beni tuvalete götürdü, ben onu yıkadım, o da beni yıkadı. Sonra bir ayağımı bankın üzerine koyup bacaklarımı açarak durmamı söyledi, yine anüsüme duş jeli sürdü, arkadan bankta oturdu ve birkaç parmağını içime soktu, kaç tane olduğunu anlamadım. Bana mastürbasyon yapmamı söyledi. Ve böylece beni sikleriyle sikti ve ben de kendimi çektim. Yaklaşık 30 saniyemi aldı ve geldim. Parmaklarını çıkarmadı ve beni onlarla daha da becerdi, bu yüzden orgazmım dünya dışıydı, penisim birkaç dakika daha sarsıldı. Tabii sonrasında anüsüm sızladı ama buna değdi.
- These users thanked the author Morozgerman for the post:
- Firavun faresi
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Oluyor... Ben aktifim ve itiraf etmeliyim ki, acımasız erkekler beni tahrik etmiyor, ama kadın gibi davranan, kadın gibi inleyen, ideal olarak iç çamaşırı giyen ve ideal olarak trans veya hanım evladı olan kadınsı bir partner, evet ....
İlki yaklaşık beş yıl önceydi. Başlangıç normaldir. Xhamster r.com’da buluştuk ve mektuplaştık. 25 yaşlarında bir adam yaklaşık iki hafta yazıştık, sonra bana gelmeyi teklif etti. Yanımda kadın iç çamaşırı getirdim ve üzerimi değiştirdim. O zamana kadar kazığım zaten ayaktaydı ve sigara içiyordu. Kadın kıyafetleri içinde çok çekiciydi, şimdi hatırladım ve bu beni gerçekten çok zorladı!!!
Kanepeye uzandık, ellerimizle birbirimizi okşadık, başka birinin penisinin verdiği hissi asla unutmayacağım elimde... Sonra yüz üstü yattı, ben de üstündeyim. Poposu iyi gelişmişti ve penisim anüsüne sorunsuz bir şekilde giriyordu. Çabuk, çok çabuk geldi çünkü kendisi de kanepede sikiyle oynuyordu. Ama aslında, bitirir bitirmez her şeye olan ilgisini hemen kaybetti ve hazırlandı... Ama dürüst olacağım, bana oral seks yapmayı teklif etti ama pek sevmiyorum oral seks ve reddetti. Daha sonra manuel olarak yetiştim.
Bu ilk sefer.
İlki yaklaşık beş yıl önceydi. Başlangıç normaldir. Xhamster r.com’da buluştuk ve mektuplaştık. 25 yaşlarında bir adam yaklaşık iki hafta yazıştık, sonra bana gelmeyi teklif etti. Yanımda kadın iç çamaşırı getirdim ve üzerimi değiştirdim. O zamana kadar kazığım zaten ayaktaydı ve sigara içiyordu. Kadın kıyafetleri içinde çok çekiciydi, şimdi hatırladım ve bu beni gerçekten çok zorladı!!!
Kanepeye uzandık, ellerimizle birbirimizi okşadık, başka birinin penisinin verdiği hissi asla unutmayacağım elimde... Sonra yüz üstü yattı, ben de üstündeyim. Poposu iyi gelişmişti ve penisim anüsüne sorunsuz bir şekilde giriyordu. Çabuk, çok çabuk geldi çünkü kendisi de kanepede sikiyle oynuyordu. Ama aslında, bitirir bitirmez her şeye olan ilgisini hemen kaybetti ve hazırlandı... Ama dürüst olacağım, bana oral seks yapmayı teklif etti ama pek sevmiyorum oral seks ve reddetti. Daha sonra manuel olarak yetiştim.
Bu ilk sefer.
- These users thanked the author maxim.zuev for the post (total 2):
- Firavun faresi, hayalet
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 6 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 146

İyi şanslar ! Umarım gerçek hayatta beğenirsiniz!Ilya Ivanov: ↑26 Aug 2023, 01:23 Daha önce hiç denemedim ama bu konu hakkında çok fazla fantezi kuruyorum, gerçekten ona sarılmak, öpmek, sonra emmek ve ağzıma boşalmasını istiyorum. tabii ki onun kıçımı becermesi ve içime girmesi, bunu düşünmek bile beni tahrik etmeye başlıyor....
- These users thanked the author maxim.zuev for the post:
- Stas99rus
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 10 months
Eşimin penisini kıçımla hissettiğimde zevk aldım, özellikle de kafa içeri girdiğinde ve sonra penisin tamamı cennet gibiydi, süper güzeldi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 9 months
ama ben farklı yaptım). Bir akrabayla oynadılar, oynadılar ve benim onu sikmem gerekiyordu ama içine giremedim. ikimiz de o kadar heyecanlıydık ki ne yapacağımızı bilmiyorduk ve nasıl bittiği. sonra onu bana girmeye davet ettim. Genç adamın penisinin büyük olmadığını düşünürsek sorunsuz bir şekilde içime girdi ve bu gerçekten hoşuma gitti. Kıçımda, içimde bir penis, beni ve kıçımı kucaklayan, baskı yapan kolları ve çocuğun kıçımı nasıl okşadığını hissettim. adamın beni ne kadar sert siktiğini hissetmek çok güzeldi. o günden itibaren 20 yılı aşkın süredir sevgilim oldu. Öpüşmeyi sevmiyordu ama fırsat buldukça beni kenara çekip sikiyordu. Hatırlıyorum ve maya kontrolü ele alıyor, tekrar istiyorum. )
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 10 months
Benim için güzeldi, en son akşam karanlıktı ve elastik takıp evimin yanındaki arabaya bindim, tombul olsaydım harika olurdu ama kıçıma sığdı
57 saniye sonra gönderildi:
Emek gerekiyordu elastik banttaki yağlayıcıyı çıkarın ve kıçınıza sığmasını sağlayın
57 saniye sonra gönderildi:
Emek gerekiyordu elastik banttaki yağlayıcıyı çıkarın ve kıçınıza sığmasını sağlayın
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 4 months

Herkese selam. Ben biseksüel bir erkeğim ve ilk cinsiyetim adamın bilinci açıktı. Onunla VK’da tanıdığım bir sitede tanıştım. Birbirimize yazdık, konuştuk ve buluşmak üzere sözleştik. Ne içeceğimi sordu. Bana otelin adresini gönderdi ve hazırlandım. Kadının külotunu alıp gittim. Otele vardığımızda içtik, konuştuk ve sıra sigara içmeye geldi. Tuvalette sigara içiyorduk ve sonra her şey başladı, ışığı kıstı, beni dizlerimin üzerine koydu, fermuarını açtı ve penisi dışarı düştü. Penisini ellerinin arasına alıp yüzümde gezdirmeye başladı ve sonunda ağzıma soktu. Onu emmeye başladım, sonra odaya girdi, kadın külotunu giydi ve yanına çıktı. Zaten tamamen çıplak yatıyordu ve beni bekliyordu, penisini emmeye başladım. Sonra beni yüz üstü yatırıp külotumu biraz yana itti, penisimi tükürüğümle ve kıçımla ıslatarak beni sikmeye başladı. Orospu gibi inledim ama en önemli şey 30 dakika sonraydı. sevgilimiz ve arkadaşı içeri girip ağzıma şaplak attılar. Bütün hikaye onların ağzıma ve kıçıma boşalmasıyla sona erdi!!!
https://i.postimg.cc/63156N0Y/IMG-1738.jpg
https://i.postimg.cc/63156N0Y/IMG-1738.jpg
- These users thanked the author bi seks for the post (total 4):
- Bir korsan, nazik orman hayvanı, Alex yapardı, Ded
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 7 months
Henüz kimse onun bir kadın adına konu açtığını fark etmedi mi ve wanker bir hayalperest yazıyor, yorumları okuyor ve bilincini kaybedene ve ellerinde ve penisinde nasır oluşana kadar mastürbasyon yapıyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Bırakın mastürbasyon yapsın! Birkaç kez istedikleri gibi sikişen iki kişi vardı! Hem ağzına hem de kıçına boşal! Bunu tekrar yapardım :)
- These users thanked the author Dmitriy 56 for the post:
- Alex yapardı
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Kıçımda yoktu ama kardeşime oral seks yapmayı başardım. Kısacası gece yatıyorum, ailem uyuyor ve kardeşim kalkıyor ve buraya gel, sana bir göstereyim diyor. şaka. Tuvalete girdik, koltuğu kapatıp oturdu, sonra külotunu çıkarıp penisini çıkardı, 17’ye 4 yaşındaydı, kalkacak, ağzını açacaksın dedi, irkildi. kalktı ve o sırada ağzıma soktu, kardeşim 17 yaşındaydı ve ben 9 yaşındaydım. Pornonun ne olduğunu henüz bilmiyordum vs., peki, bununla ne yapmalıyım dedim, o ağzına sok ve Chupa Chups gibi em diyor, ben de öyle yaptım, tadının nasıl olduğunu hatırlamıyorum, çok zaman geçti, şimdi 18 yaşındayım, sonra öyle diyor durup sikimi çıkarıp başından tutup yüzüme geldiğimi, bu nasıl bir bulamaç diyorum, dedi ilk başta ve sonra bana her şeyi öğretti. Ancak hikaye burada bitmiyor. Ertesi gün bak diyor ve prezervatifi penisine çekmeye başlıyor ve şimdi ben de sana aynı şekilde çekeceğim diyor. Sonra bana kanepenin üzerinde durup ellerimle yerleri germemi emretti, ben de öyle yaptım, elime tükürdü ve anüsüme sürmeye başladı, hoşuma gitti, kısacası anlattı ve başladı beni dürttü, rahatladım ama yine de dev aleti sığmadı ve tekrar emmek zorunda kaldım ancak bu sefer ağzına geldi ve yut dedi çünkü sağlıklı tadı hatırladım ve her şeyi seviyorum. Kimin umurunda, şimdi sikişmek için bir varlık arıyorum, kaç yaşında olursam olayım, asıl mesele Krasnodar, bana kişisel bir darbe yaz ve ben de senin kıçına sikeyim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 21 Replies
- 3951 Views
-
Last post by Stas99rus
-
- 10 Replies