Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
yeğen
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Ensest
Büyükannemle birlikte yaşadığım beşikten itibaren, 2 genişlik 3,5 uzunlukta küçük bir odada, tek yatakta uyuduk, katlanır yatak için bile yer yoktu Büyükannem sessiz, nazik bir kadındı, dedi. benim tek dezavantajım bebeğim, çok horluyordu, 12 yaşımdayken başladı, geceleri anneanneme dokunmaya başladım, önce poposuna, sonra amına ulaştım, onun horlamaması müttefikim oldu, ben horlaması biter bitmez dokundum, elimi kaldırdım, her gün amcığa dokundum, gerçekten içine parmağımı sokmadım, korktum, 15 yaşımda daha cesur oldum, parmağımı hareket ettirmeye başladım Yavaş yavaş, horlamaya başlayınca parmağımı soktum ve dedi ki, uzun zamandır acı çektiğini fark ediyorum bebeğim, sustum, sanki uyuyormuşum gibi, bana döndü. bana sarıldı küçük yetimim diyor, anneannenin yanında kendini kötü hissediyorsun, ben sen diyorum ben sensiz neredeyim, içini çekti, öptü, sırtıma uzandı, elimi tuttu ve yüzüğüne koydu. Sandıklar, kapıda biriyle olmaktansa benimle olmak daha iyi, o günden sonra bana dokunmaya başladı. Tuvalete gitmek için koşuyorum, sonra geri döneceğim, uyuyacağım. Tuvaletten dönüyorum, uzanıyorum, külotumu yakaladı, ıslak, merak etme deneyelim diyor, arkasını döndü, mayolarını indirdi, kendisi yönlendirdi, koydum ve hadi oynayalım, o daha sessiz bebeğim, her yerde komşular var, büyükanne benden önüme geldi, muhtemelen uzun yıllar erkek yoktu, bir süre sonra uzanmasına izin verdi, tam teşekküllü bir ilişki başladı, her gün izin vermemesine rağmen, üç haftada bir direnmedi, verdi, bütün gece başından kalkmadım, yoruldum bebeğim, iş buldum diyor. ipotek çektim, taşındım, komşularım kalmadı, kendimi sonuna kadar vermeye başladım, çığlıklarım bitti, evlendim, çocuklar doğdu, 70 yaşında, nadir de olsa ama yine de hoşuma gitti, ona sorunca , neden onu bana verdin? Kötü arkadaşlığa bulaşmandan korktu, sonra kendisi istedi, sensiz yapamadı, o gidene, yıkanana, altını değiştirene kadar ona baktım. Eşim huzurevine koyalım diyor, eşime ilk vurduğumda bir daha konuşmadım, anneannem gitmişti, dedem de kendisi ama onu düşününce nedense yüreğim burkuldu. .
-
IŞİD
Ensest yoktu ama hayat güzeldi, komşularım kız ve erkek kardeş, ikizler, ikisi de güzel, hatta daha da önemlisi, bir kıza aşık oldum, kimseye benzemiyor, kardeşimle bilerek arkadaş oldum, ona söylediğim gibi , kız kardeşini sikmek istiyorum, onu seviyorum ve o burnunu kaldırıyor, bana diyor ki, seni ikna ederim, eğer emmeme izin verirsen, onu daha önce fark etmemiştim, gerçekten kadınsıydı, verdi onu, emdi, kıçını açığa çıkardı, sikti, birkaç sonra aradı, gel bana izin ver, ben geldim, kız kardeşim yatakta orada oturdum, üzgün, yanına geldim, o gelmedi’ Direnmedi, elbiselerini çıkardı, bacaklarını kaldırdım, siktim, sonra yine içeri girdim, ertesi gün ağabeyim geliyor, onu nasıl ikna ettiğini anlattım, babasıyla yatıyor, dedi Herkese anlatacağım, üç kez daha gittim, ayrıca sık sık kardeşimi de becerdim, sonra askere gittim, terhis oldum, gittim, o ve çocuk yürüyor, bir kafeye gittik, oturduk konuşuyoruz, ona iyi olup olmadığını sordum. evli, kimin çocuğu o, o senin, oturdum, DNA’mı yaptım, düşündüm, o çok güzel, babasız bir çocuk, onunla evlendi, o ve kardeşi yanıma taşındı, o benim olduğumu biliyor kardeşimi sikiyor, umursamıyor, karım gerçekten altın çıktı, herkese merhaba.
-
balina
Annem beyin felci hastası, yürüyemiyor ama her şeyi anlıyor ve az konuşuyor. 14 yaşında üvey babasının tecavüzüne uğradı ve ben doğdum, anneannem baktı, ben 12 yaşındayken. yaşlı, büyükannem öldü, teyzem velayetini aldı ama anneme baktım, onu yıkarken heyecanlandığını fark etmeye başladım, parmağımı vajinaya sokmaya başladım, sanki kazara sanki kavisli bile , Annemi yıkayıp karar verdikten sonra bacaklarımı ayırdım, üzerine uzandım ve soktum, bir şey söylemeye çalıştı ve onu becerdim, henüz spermim yoktu, uzun süre pompalayabiliyordum, benim annem üç kez geldi, günde iki kez müdavim oldum, bir kez sabah okula gitmeden önce ve akşam, 18 yaşımda annemle nazik ve mütevazı bir kızla evlendim, devam ettim, ikizler doğdu, eşim oldu. hep evdeydim, yapamadım, istemedim, eşim beni tatmin etti, annem sormaya başladı, 34 yaşındaydı, eşimle konuştum, düşmanlıkla kabul etti, söz verdim. Yapmam, annem sorar, eşim görür azabını, kabul eder, haftada 2-3 kez annemle yatmaya başladım, eşim önce gitti, sonra o katılmaya başladı, kendisi de heyecanlanmaya başladı, ben Ben 40 yaşındayım, annem 54 yaşında, biz böyle yaşıyoruz.
-
Nina
32 yaşındayım, evli ve çocukluyum, iki erkek kardeşim var, ikisi de küçük, çocukluğumda onları kendim baştan çıkardım, beni siktiklerinden beri, teker teker, ikisi birden, durmak istedim ama yapamıyorum Gücüm yok, kendimi kardeşlerimden uzaklaştırıyorum.
-
hematojen
Ne kadar ensestin ortaya çıktığına dair hikayeler okudum, açıkçası kendim karşılaşana kadar buna inanmadım, ambulansta sağlık görevlisi olarak çalışıyorum, evliyim, bir oğlum var, ailede her şey yolunda. Bir hafta önce bir telefon geldi, bir bıçaklı saldırı, geliyoruz, kadınlı erkekli bir kalabalık, yarayı tedavi ettim, pasaporta ihtiyacım var ve polis, nereye diye soruyorum, o odaya girin diyor, orada yatıyor. üst çekmecedeki şifonyer, karanlıkta gidiyorum, ışığı açıyorum, karımı yatakta yatarken görüyorum ve erkek kardeşi bacaklarını kaldırıp onu sikiyor, şimdiden ciyaklamaya başladı, aptal sahne, kardeşime vurdum yüz, af diliyor, eşim giyiniyor, etek giyemiyor, her yeri titriyor, yaralıyı götürdüler, arkadaşımla yaşıyorum, eşim 10 dakikada bir arıyor, konuşmuyorum Cevap vermiyorum, bacakları sürekli gözümün önünde kalkıyor.
-
Karen
Annem bir köylü kızı, Moskova’da yaşıyoruz. Annem sık sık köye gider ve bizi de yanına alır. Bir gün kız kardeşimle ben amcamın penceresinin altından geçiyorduk, o da dedemin karşısındaki evde oturuyor, inleme sesleri duyup pencereye gittik. Annesini siktiğini gördük. Kız kardeşim 9, ben 15 yaşındaydım. Biz de izledik ve denemeye karar verdik ama 2 odalı bir dairede yaşıyoruz. Annem ve babam bir odada, biz başka bir odadayız. Neyse başladık. Kısa bir süre sonra, yaklaşık 3 ay sonra annem işten erken döndü, içeri girdiğini duymadık ve ben kız kardeşimle sevişirken bizi yakaladı. . Bağırmaya ve çığlık atmaya başladı ve ben sessizce birkaç kez kardeşinin köyde nasıl olduğunu gördüğümü söyledim. O zamandan beri sevişiyoruz ama annemin prezaklara açıkladığı gibi. Hamile kalması için henüz çok erken ama yaşı genç. Hatta bazen babam uzaktayken geceyi birlikte geçirip çıplak uyuyoruz. Sabah uyanıp onu yarı uykudayken sikmek çok eğlenceli. Ve sarılıp öpecek.
-
Stalar
Benim için oldukça yakın zamanda başladı. Kız kardeşim 6 aylık hamile. 34 yaşında, kocası Kovid’e yakalanmış ve korkup odasına taşınmış. İlk gece tek başına tırmandı. Bana oral seks yaptığı gerçeğiyle uyandım. Sonra üzerime oturdu ve başladı. Neredeyse hemen geldim. Kız kardeşini sikmek bir şeydir. Heyecan tavan yapıyor. Umarım ben de bazen onu sikerim. Tanıdığım bir doktora değiştirilmiş bir hikaye anlattım ve o da her hamile kadının farklı ihtiyaçları olduğunu söyledi. Ama içine girdiğimde amcığı sanki sikimi kucaklıyor ve yutuyor.
-
Wald
Kız kardeşle bağlantı. O zaman 11 yaşındaydı, ben ise 6 yaş büyüktüm. Önce para karşılığında (bir şey istedi), göğüslerini göstermemi istedim, bir dahaki sefere kıçını, amını gösterdim, sonra her yerine dokundum. Durum böyle: Onun paraya ihtiyacı var, ihtiyacı var ve ben bir şey istiyorum. Bir sonraki aşama yetişkin öpücüğüydü, ardından oral seks ve ben de onu kıçından sikmeye başladım. 12 yaşına geldiğinde havalı bir şey istedi ve bunu amcıkta deneyeceğimize karar verdik, bu hediye için para toplamak için uzun zaman harcadım. Dürtmeye başladığımda aldım, çığlık atmaya başladı ama ben ona yumruk attım. Şimdi 15 yaşında, rüşvetsiz sevişmeyi de seviyor. Akranları arasında birkaç ortağı vardı ama benim gibi yoktu. Şimdi ikinci kız kardeşimi baştan çıkarmak istiyorum, o 13 yaşında ama bir şekilde korkuyorum. Bazen üçümüzün de oynamasının iyi olacağını düşünüyorum.
-
Büyükbaba
Kardeşlerini baştan çıkardığında kaç yaşındaydın?
Burada sitede çoğunlukla erkeklerin takıldığını kendin görebilirsin, bu yüzden ben çok Bir kadının bu konudaki görüşüyle ilgileniyorum (ve belki başkalarını da).
Merhaba Nina! Bu sitedeki ilk mesajım 32. sayfada mevcut, o yüzden kendimi tekrarlamayacağım. Annem o 33 yaşındayken benimle seks yapmaya başladı ve ben de 12 yaşımdaydım. Peki neden bahsediyorum, ne tür çocuklarınız var, yaşınız, cinsiyetiniz? Bunlar hakkında bir fikrin var mı?
Kardeşlerini baştan çıkardığında kaç yaşındaydın?
Burada sitede çoğunlukla erkeklerin takıldığını kendin görebilirsin, bu yüzden ben çok Bir kadının bu konudaki görüşüyle ilgileniyorum (ve belki başkalarını da).
-
ensest_yakutsk
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 4 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Nina
Büyükbaba, Kardeşlerden iki ve üç yaş küçük, Başladı cunnilingus ile 15 yaşındaydım, iki ay sonra küçük olanın altına uzandım, büyük olana söyledi, o zamandan beri seks yaptım, büyük olanın kıçına ilk kez 17 yaşımdayken verdim. yaşındayım, beni ikna etti, canım yandı, artık istemedim, benimle sohbet ettiler, şimdi hoşuma gitti, 9 ve 12 yaşındaki çocuklar, oğullarım, onları düşünmüyorum bile, düşünmeyeceğim kocam gösterişsiz seks yapıyor, sormuyor ama yeterince erkek kardeşim var, çocuklar kimden? Açıkçası bilmiyorum ve bilmek de istemiyorum.
-
bir acı çeken
Bazıları için ensest keyiftir ama benim için acıları ve uykusuz geceleri beraberinde getirdi. Güzel, akıllı bir kadın, şirketimizde iş buldu, kısa sürede ekibin ruhu oldu, aşık oldu, flört etmeye başladı. yanıma taşındı, kendi evimde yaşıyorum, bir oğlu var, 16 yaşında, altı ay yaşadı, mutluluktan yedinci cennetteydi, nefes alamıyordum. 2 ay önce 10 gün iş gezisine çıktım. , üç gün önce döndüm, eve vardım, hava çoktan karanlıktı, kapıdan içeri girdim, mutfak penceresinde ışık gördüm, eve girmek için, bu pencerenin önünden geçmeniz gerekiyor, yukarı çıkıyorum, bakıyorum, hayatımın aşkı masanın üzerinde bacaklarını kaldırmış yatıyor ve kendi oğlu bacaklarının arasında duruyor ve onu beceriyor, yüzü pencereye dönüktü, beni gördü, eve giriyorum, o zaten yakınlarda beni bekliyor Kapı, Beni dinle lütfen diyor, hayır diyorum, eşyalarını topla, sana taksi çağıracağım, sokağa çıktım, bir taksi çekti, çıktık, birlikte çalışıyoruz, gölge gibi yürüyorum , meslektaşlarım aranızda ne tür bir kara kedinin koştuğunu soruyor, ben fiziksel olarak ona uygun değilim diyorum, gülüyorlar, senin küçük olduğunu söylüyorlar, sanırım muhtemelen küçük, oğlunun altında yattığı için, o affetmek için yalvarıyor, affedemiyorum, onu canımdan çok sevmeme rağmen, onu görmemek için vazgeçiyorum.
-
Valera
Merhaba Nina. Seni çok anlıyorum; kız kardeşim ve ben de her şey gençliğimizde başladı.
-
Büyükbaba
Koca "sormuyor" - onun için iyi. Ama analımı benimkinden sorgulayamadım. Annemin mutlaka vermesi iyi oldu ve vajinadaki kadar beğendi. "Verdi" değil, öğretti!
Ben henüz küçükken, babam yatak odasından çıktı ve beni çocuk odasından anneme gönderdi ve ancak ben "işi bitirdikten sonra" içeri girdi. anneleri terk etti. Annem daha sonra spermlerimin üzerinde hemen seks yapmaya başladıklarını ve bunun ikisi için de son derece heyecan verici olduğunu söyledi.
Tabii ki ailem, Tanrı onlardan razı olsun, akıllıydı! Zaten neredeyse altı aydır evliyken bana "Üçlü" yaptılar. Elbette benim için de onlar için de muhteşemdi! Farklıydı ama hepimiz özellikle “sandviç” i beğendik. Bu bir şey!!!
Teşekkür ederim Nina. Dürüst olmak gerekirse, kalbimin derinliklerinden teşekkür ederim, ne istediğini, ne istemediğini bilen ve aynı zamanda kararlı olan bu tür kadınlarla nadiren tanışırsınız. Bir köylünün bakış açısından kardeşlerinizin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Bunu anlıyorlar mı, "bağlılığınız için" size minnettarlar mı? Kardeşleriniz kendi ailelerini mi kurdular yoksa sadece sizden faydalanıyorlar mı?Nina: ↑18 Feb 2021, 06:40 Kardeşlerim benden iki ve üç yaş küçük, oral seksle başladı, 15 yaşındaydım, iki ay sonra küçük olanın altına yattı, büyük olana söyledi, o zamandan beri kıçımdan seks yapıyorum ilk kez 17 yaşımdayken büyük olanı ikna etti, Canım acıdı, artık istemedim, beni susturdular, artık hoşuma gitti, çocuklarım 9 ve 12 yaşındaki oğulları, sevmiyorum’ Düşünmüyorum bile, kocam gösterişsiz seks yapıyor, sormuyor ama yeterince erkek kardeşim var, çocuklar kimden? Gerçekten bilmiyorum ve bilmek de istemiyorum.
Koca "sormuyor" - onun için iyi. Ama analımı benimkinden sorgulayamadım. Annemin mutlaka vermesi iyi oldu ve vajinadaki kadar beğendi. "Verdi" değil, öğretti!
Ben henüz küçükken, babam yatak odasından çıktı ve beni çocuk odasından anneme gönderdi ve ancak ben "işi bitirdikten sonra" içeri girdi. anneleri terk etti. Annem daha sonra spermlerimin üzerinde hemen seks yapmaya başladıklarını ve bunun ikisi için de son derece heyecan verici olduğunu söyledi.
Tabii ki ailem, Tanrı onlardan razı olsun, akıllıydı! Zaten neredeyse altı aydır evliyken bana "Üçlü" yaptılar. Elbette benim için de onlar için de muhteşemdi! Farklıydı ama hepimiz özellikle “sandviç” i beğendik. Bu bir şey!!!
-
Baba
Kız kardeşimi ziyarete geldim ve çok sarhoştum. Kocası evde değildi ve ben ona tecavüz ettim ve birkaç saat boyunca ona tecavüz ettim. Aklım başıma geldi, ne yaptığımı anladım ve kaçtım. Kız kardeşim ne kadar istesem de beni asla affetmedi. 9 ay sonra çocuğun fotoğrafını telefonuma O SİZİN yazısıyla gönderdim.
-
Ensest2
Çocukken kız kardeşimle sevişirdim. Amıma girmeme izin vermedi, tümsekleri yere koydum ama onu kıçımdan becerdim. İlişki yaklaşık 6 yıl sürdü. O 9 yaşındaydı, ben de 17 yaşındaydım, başladık ve 15 yaşıma kadar onu düzenli olarak becerdim. 20 yıldan fazla zaman geçti. Onu hala hatırlıyorum ve istiyorum. Evli ve çocuklu vs. Nasıl öneride bulunacağımı bilmiyorum. Benzer durumu yaşayan var mı???
-
HAYIR
Dede, Erkek kardeşler evli, çocuklu, biz değiliz Aramızda bir bağ olduğunu gösteremiyordum, kocam ve erkek kardeşlerim dışında başka erkek yoktu.
-
Nina
Büyükbaba, sormak istedim, sende var mı çocuklar? ve eğer onlarla seks yapıyorsanız, seks yapıyor musunuz?
-
jel
Benim ensest ilişkim yoktu ama kız kardeşim ve oğlum vardı ve suçlu bendim, 4 yıl önce oğlum terhis edildi, o sınır muhafızı, köyde yaşıyoruz, genç yok ve kimse yok. uygun kadınlar da var, evin bölmeleri ince, oğlumun bütün gece analiz yaptığını duyabiliyorum, adama üzülüyorum, kendim yapamıyorum, ablam yan evde yaşıyor, 10 yıldır evli. 45 yaşında, 4 çocuğu var, torunu var zaten onunla konuştum, hiç yok, hatta ağladım, yine de ablamı ikna ettim, oğluma artık çok geç dedim, geleceğim dedim. kız kardeşim gidecek, işler nasıl gidiyor bilmiyorum ama kız kardeşim dışarı çıktığında sallanıyordu, sordum, peki, kız kardeşim dedi ki, öleceğimi sanıyordum, alamadı ben kapalıyım, üç günde bir görmeye geldim, oğlumun sürekli bir yere gittiğini fark etmeye başladım, takip ettim, meğer o ve kız kardeşi ormana sikişmeye gidiyormuş, kız kardeşimin yanına gittim, yeter diyorum Yeter artık, çok ileri gitti, bana onsuz yaşayamayacağımı söylüyor. Geceleri onunla seks hayalleri kuruyorum oğlumu şehre gönderdim, orada bir dairemiz var, bu yüzden kız kardeşim her zaman gidiyor. Onu bir haftalığına görmeye gidiyorum, çok iş yapmış, bundan memnun değil, diyorum oğluma, o yaşlı, bir kız bul, bana yakıştığını söylüyor, onun nesi iyi, diye soruyorum. , o da bana kıçımdan cevap vermekten çekinmiyor. Kız kardeşim zaten aklımı kaçırdığımı söylüyor. Dört yıl geçti ve her şey devam ediyor, nasıl ayrılacağımı bilmiyorum.
-
Stanislav
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 14
- Registered for: 4 years 9 months
Dokunaklı bir hikaye. Çok yazık. Büyükannem öldüğünde henüz ereksiyon bile olmamıştım.Beşikten itibaren büyükannemle birlikte ortak bir dairede, 2 genişliğinde 3,5 uzunluğunda küçük bir odada yaşadık, tek yatakta uyuduk, katlanabilir yatağa bile yer yoktu. Anneannem sessiz, nazik bir kadındı. , bana bebeğim dedi, bir dezavantajı, çok horluyordu, ben 12 yaşımdayken başladı, geceleri büyükannemin önce poposuna, sonra amına dokunmaya başladım, onun horlamaması benim müttefik, horlaması biter bitmez dokundum, elimi çektim, her gün amcığa dokundum, gerçekten içine parmağımı sokmadım, korktum, 12 yaşlarındaydım 15 daha cesur oldum, parmağımı biraz hareket ettirmeye başladım, horlayınca parmağımı içeri soktu ve bana dedi ki, uzun zamandır acı çektiğini fark ediyorum bebeğim, sustum, sanki uyuyormuşum gibi, o bana döndü, sarıldı bana küçük yetim, diyor, büyükannen yüzünden üzülüyorsun, ben sana söylüyorum, sen olmasaydın ben nerede olurdum, içini çekti, beni öptü, sırt üstü yattı, elimi tuttu ve Onu mayoya koy, sokakta biriyle olmaktan daha iyi, o günden sonra ona dokunacağım ve tuvalete gideceğim. Uyuyacağım, tuvaletten döner dönmez uzandım, külotumu tuttu, ıslaktı, merak etme deneyelim dedi, arkasını döndü, mayoyu indirdi ve yönlendirdi. kendisi, ben koydum oynayalım, o daha sessiz, bebeğim, her yerde komşular, büyükannem benden önce geldi, muhtemelen uzun yıllar erkek yoktu, bir süre sonra onunla yatmama izin verdi, tam bir -kötü bir ilişki başladı, her gün izin vermemesine rağmen üç haftada bir yanına gittim, direnmedim, verdim, bütün gece başından kalkmadım, bana diyor ki’ yoruldum bebeğim işe girdim, ipotek çektim, taşındım, artık komşum yok, kendimi sonuna kadar vermeye başladım, fahişe diye bağırmaya başladım :oops: , evlendi, çocukları oldu, 70 yaşındaydı, nadiren ama yine de memnundu, ona neden bunu bana verdin diye sordu. Kötü bir arkadaşlığa bulaşmadı, sonra istedi, sen olmadan yapamazdı Felç, o gidene kadar ona baktım, yıkadım, bezini değiştirdim, eşim diyor ki, onu bir huzurevine yerleştirelim. eşime ilk vurduğumda, bir daha değil Büyükanne yok, dedenin ta kendisi dedi ama onu düşününce nedense kalbim ağrıyor.
-
yeğen
stanislav, Evet, büyükannemi gerçekten çok sevdim , o bana canını verdiği her şeydi ve ona dokunduğumda pek memnun olmadı, sonra benimle seks bağımlısı oldu, sordu, bir keresinde ona sordum, erkeğin var mı, nasıl olduğunu söyledi kızım (annem) öldü, ben büyüyene kadar 14 yıl boyunca bir erkeği olmadı.
-
Nina
-
Lusya
Hikayeleri okudum ve en azından üçte biri doğruysa, ki bu çok fazla, oğlumla yatmadım, oral seks yaptım, oğlum 16 yaşındaydı, kızım 12 yaşındaydı, üzgün bir şekilde yürüdüğünü fark ettim, ben ne oldu diye sordu, sustu, dolaşıma soktu, abisinin amına dokunduğunu söyledi, oğluyla konuştu, yapmayacağına söz verdi, bir süre sonra kızım tekrar dokunduğunu söyledi, istedi. kocasına söylemekten korktu, katıdır, kötü bir şey olabilir, oğlunu mutfağa çağırdı, söz verdim dedim, susuyor, yine dokunacaksın, susuyor, üç gün düşündüm. ve karar verdim, oğlumu tuvalete çağıracağım, diyorum ki, kız kardeşine dokunma, haftada iki kez sana yardım edeceğim, pantolonunu çıkar, çıkardım, ağzıma koydum, ben iki kere boşaldım, o kadar çok boşaldım, hatta boğuldum, askere gidene kadar yaptım, terhis oldum, gece kocam uyuyakaldı, görmeye gittim ona oral seks yaptım, sabah erkenden yapmıyorum’ Artık bunu yapma, istediğini görsem de yetişkin bir kız bulacaktır.
-
Hamile
lyusya, Yani 16 yaşında kolayca bulabilir! Tam tersine arzusu onu buna iter... Hata yapar, yanar, bir şeyler öğrenirdi. Ve böylece - annem yardım ediyor, neden bu yönde hareket edelim?! “Kulaklarından” sperm çıktığı açık ama bu tüm gençlerin başına geliyor. Kızın baştan çıkarılmasını önlemek için sıkı önlemlerin alınması gerekiyordu. İknaya cevap vermemesinin yardımcı olacağı bir gerçek olmasa da. Ve sizin durumunuz münferit bir durum değil, bu bir anne ile oğul arasında olur, ancak çok nadirdir. Gençlerin nasıl ve ne olduğu hakkında konuşabiliriz ve herkes yaşıyor) Ve burada annem en iyisini istedi, ama olduğu gibi, bunun bir kötülük olduğu ortaya çıktı. Neyse, Allah’ın izniyle büyüyecek ve bir kızla tanışacak, bunu zaman gösterecek. Bana öyle geliyor ki, ihtiyaçlarını kendisi karşılamaya alışkın olmadığı için ona yardım etmeye devam edeceksin.
Konuya mesaj yazanlara gelince - forumda yazılanların %10’u doğrudur. Gerisi hayaldir, bu çok açık.
Konuya mesaj yazanlara gelince - forumda yazılanların %10’u doğrudur. Gerisi hayaldir, bu çok açık.
-
bir peri
- Penetrasyon

- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 9 months
- Orientation: biseksüel
bırak kız kardeşini siksinLyusya: ↑18 Feb 2021, 15:38 Hikayeler okudum ve en az üçte biri doğruysa, ki bu çok fazla, oğlumla yatmadım, oral seks yaptım, oğlum 16 yaşındaydı, kızım 12 yaşındaydı, etrafta dolaştığını fark ettim ne yazık ki ne oldu diye sordum, sustu, dikkate aldı, abisinin amına dokunduğunu söylüyor, oğluyla konuştu, yapmayacağına söz verdi, bir süre sonra kız tekrar dokunduğunu söylüyor , kocasına söylemek istedi, korktu, katı biri, kötü bir şey olabilir, oğlunu mutfağa çağırdı, söz verdi dedim, susuyor, yine dokunacaksın, susuyor, üç saat düşündüm günlerce karar verdim, oğlumu banyodan arıyorum, kız kardeşine dokunma diyorum, haftada iki kez sana yardım edeceğim, pantolonunu çıkar, çıkardım, ağzına koy, iki kez tuttum, o kadar geldi ki, boğuldum bile, askere gidene kadar yaptım, terhis oldum, gece kocam uyuyakaldı, yanına gidip oral seks yaptım, sabah erkenden artık yapmıyorum , istediğini görsem de yetişkin bir kız bulacaktır.
-
Lusya
Hamile, Şimdi ne diyebilirim, ne oldu , sonra oldu ama pek sıkıntı çekmedim, sanırım evlenmeye hazırlanıyordum, bir kız buldum ve sen burada hikayeler okuyorsun, bu da bu konuyla ilgilendiğin anlamına geliyor. ?
-
tekmeler
Oğlumun acılarına bakmak çok zor. Oğlum 21 yaşında, dağcıydı, dağda düştü, omurgası yaralandı, bacakları yürüyemiyor, vücudu genç, sağlıklı, kadına ihtiyacı var. , anizm bir işe yaramıyor gibi, gece ananizm sonrası ağlıyor, fahişeleri aramaya çalıştılar, engellinin reddedildiğini ya da belirledikleri fiyatın bu olduğunu öğreniyorlar, maaşım daha az ona kendim yardım etmeyi düşündüm. ama bunu yapamayacağım.
-
kel
Yetimhanede büyüdüm, genç bir aile tarafından evlat edinildim, annem 20, babam 25 yaşındaydı, yaklaşık bir ay sonra başladı, annem onu yalattı, babamı emdi, bütün ailelerde öyle diyorlardı. , ama sır, öyle olması gerektiğini düşündüm, hatta hoşuma gitti, 13-14 yaşlarımda sperm almaya başladım, annem bana oral seks yaptı, babam sarhoş olunca onu zorladı onu kıçından sikmek nadirdir, ancak kısa süre sonra babam öldü, annemle seks yapmaya başladı, oral seks şarttır, dilimle çalışmakta o kadar ustalaştım ki kaybettiğimin farkındaydı, ben 23 yaşındayım, üniversite mezunuyum, annemin yanında yaşıyorum, sapık olduklarını biliyorum ama yetimhanede, 9. sınıfta, meslek okulunda ve yurtta beni neler bekliyordu.
-
Valera
Merhaba Ninochka. Evet, şimdi buna devam ediyoruz, zaten 6 yıl önce. Bununla karşılaştırılabilecek hiçbir şey yok
-
aşık olmak
Kız kardeşimle yaşadım. O 17 yaşındaydı, ben de 15. Onunla 10 yıl boyunca seks yaptım. Daha sonra kocası mzhm ile birlikte.
-
Nina
-
Lusya
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 8 months
Evet, hayatınız bu şekilde sonuçlandığı için şanslısınız! Ve böylece - anneni senin ve onun zevkine siktir et! (Özellikle de o aslında senin annen olmadığı için)...kel: ↑19 Feb 2021, 06:05 Ben yetimhanede büyüdüm, genç bir aile tarafından evlat edinildim, annem 20, babam 25, yaklaşık bir ay sonra başladı, annem onu yalattı, babamı emdi, öyle dediler tüm ailelerde ama bu bir sır, benim için doğru olduğunu düşündüm hatta hoşuma gitti, 13-14 yaşlarımda sperm almaya başladım, annem bana oral seks yaptı ve babam sarhoşken onu kıçından sikmeye zorladı, bu nadirdir, ancak kısa süre sonra babam öldü, annemle seks yapmaya başladı, oral seks bir zorunluluktur, bu yüzden dilimle çalışmayı öğrendim, bilincini kaybediyordu, 23 yaşındayım, üniversite mezunuyum, annemin yanında yaşıyorum, sapık olduklarını biliyorum ama yetimhanede, 9. sınıfta, meslek okulunda ve yurtta beni neler bekliyordu.
-
İsimsiz1
Çocukluğumdan beri kız kardeşimi taciz ediyorum. Her hızda sikişirim. Sadece kocasıyla birlikte ilerliyor. Ayrıca birkaç kez üçlü seks de yapıldı. Karı koca gibi davrandılar ve başka bir evli çiftle yattılar. Ya ben karısını yıkarım, sonra o ikisini birlikte yıkar. Birlikte seks yapabilecek erkek ve kız kardeş bir çift arıyoruz. Biz sapık değiliz, sadece çeşitliliği seviyoruz.
-
klima
31 yaşındayım, yetimhanede büyüdüm, askerden sonra evlendim, birlikte refah içinde yaşadık, eşim akrabalarımı bulma fikrine kapıldı, ben buna karşı çıktım, beni terk ettiler. Hayır, kibirlendi, sanki kıçına bız sokmuşlar. Yetimhaneye gittim, belgeleri aldım, gözyaşları içinde geldim, sordum neden ağlıyorsun, anneni buldum ama neden? ağlıyor musun? bu senin kayınvaliden, çıldırdım, meğerse kayınvalidem beni 16 yaşında doğurmuş, red mektubu yazmış, sonra evlenmiş, karım doğmuş, ben doğmamışım’ Ona bir erkek kardeşim olduğunu söylemedim, üzerinden 5 ay geçti, dışarıdan her şey yolunda ama ilişkide bir çatlak var, eşimin sevgiye tepkisi yok, seksten zevk almıyor, aileden ayrıldı. , karım geri dönmek için yalvarıyor ama ilişkimizin ona yük olduğunu görüyorum. Aptal gibi akrabalar buldum, kayınvalidemle harika bir ilişkim vardı, artık ondan nefret etmiyorum.
-
Lizun
Ben 10 yaşındaydım, ablam 14 yaşındaydı, yalamamı istedi, 18 yaşında yalamaya başladı, kız kardeşim evlendi yalamaya devam etti, iki çocuk doğurmaya devam etti, 23 yaşında DNA’mdan biri yapıldı, yapmaya karar verdi Evlen dedi ablasına gözyaşları içinde, bırakma beni, kocamı bırakayım, seninle yaşarız, annem 2 kez kalp krizi geçirdi, üçüncüsü yaşamaz diyorum, kız kardeşim histerik, ambulans çağırdılar, ambulans gitti, ablam diyor ki, eğer beni bırakırsan kendime el koyarım, görüyorum ki şaka yapmıyor, aile hayatına yalanla başlayamam, her şeyi olduğu gibi bıraktım. Gelecekteki yalayıcılara tavsiye istiyorum, kız kardeşlerinizi daha şefkatle ve şefkatle yalayın, hatalarımı tekrarlamayın.
-
Çiftleşme
bazı ibne hayalperestler sohbetin yarısını hikayeleriyle çöpe attı, özellikle de son 10 sayfayı
-
Bulgar.
Teslim olmak. Doğru, bunların %90’ı tatlı fantezilerden oluşuyor ve gerçeklikle hiçbir ortak yanı yok, buna inanmak zorunda değilsiniz.
-
Özel Meclis Üyesi
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 84
- Registered for: 5 years 11 months
Evet, sadece küçük harflerle yazılan takma adlardan (Lusya, kel, Klim, Jack vb.) Burada bir tür hayalperestin eğlendiğini anlayabilirsiniz. Bölümü ve konuyu kirletmeden Seks Hikayeleri bölümüne giderdi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15310 Views
-
Last post by Sanatçı
-
- 24 Replies