50’den 75’e kadar yaşlı kadınların sevgilisi var mı?
-
Authortemiz
- Sürtünmeler

- Total posts: 395
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: 50’den 75’e kadar yaşlı kadınları seven var mı?
Yarın tekrar yazacağım Güzel soruyu daha sonra yazacağım
14 saat 13 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Herkese merhaba, örneğin şöyle yazıyorlar: İlgisiz yaşlı bir kadın nasıl bulunur? aksi takdirde para için bu başka bir şeydir
Ve bunun herhangi bir yerde nasıl olabileceği değil (parka söz verilir. insanların dinlendiği yerde ulaşım pazarı dansı vb. Her zaman her yerde tekrar ediyorum, her şey size nasıl davrandığınıza bağlıdır. .. .)
Bu seçenek bana yakışıyor
Kruşçev döneminden kalma bir apartman dairesinde tek odalı bir apartman dairesinde yalnız yaşayan, boyu 1,70 kilosu, 85 kg paytak paytak yürüyen 77-87 yaşlarında bir kadın başörtülü gecelik giyiyor ne kadar tipik bir büyükanne yaşlı bir kadın ve büyükanne değil Bu seçenek bana uydu...
Ben de bu seçeneği beğendim (bu oldu)
Kışın tatile gidenler Ocak Şubat Mart’ın başı olsun... .
yani (ben şahsen beğendim) yani...... Tatilde uyandın, duş aldın, çay içtin ve sabah sabah 7 gibi evden çıkıyorsun, hava soğuk, ayaz, karanlık, herkes işine gidiyor..Ve sen önemli bir kuşsun, gururlu kafalı, sırıtışlı, büyükanneni ziyarete gidiyorsun, o seni bekliyor... . Çok güzel uyudun, sabah onun yanına geldin... o çok havalı, sonra onunla yatıyorsun, televizyon izliyorsun, iletişim kuruyorsun, ta ki saat 11’e kadar, öğlen 12’yi onunla yatakta geçirdim çok havalı... Bende bu var... Bu bir seçenekti
14 saat 13 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Herkese merhaba, örneğin şöyle yazıyorlar: İlgisiz yaşlı bir kadın nasıl bulunur? aksi takdirde para için bu başka bir şeydir
Ve bunun herhangi bir yerde nasıl olabileceği değil (parka söz verilir. insanların dinlendiği yerde ulaşım pazarı dansı vb. Her zaman her yerde tekrar ediyorum, her şey size nasıl davrandığınıza bağlıdır. .. .)
Bu seçenek bana yakışıyor
Kruşçev döneminden kalma bir apartman dairesinde tek odalı bir apartman dairesinde yalnız yaşayan, boyu 1,70 kilosu, 85 kg paytak paytak yürüyen 77-87 yaşlarında bir kadın başörtülü gecelik giyiyor ne kadar tipik bir büyükanne yaşlı bir kadın ve büyükanne değil Bu seçenek bana uydu...
Ben de bu seçeneği beğendim (bu oldu)
Kışın tatile gidenler Ocak Şubat Mart’ın başı olsun... .
yani (ben şahsen beğendim) yani...... Tatilde uyandın, duş aldın, çay içtin ve sabah sabah 7 gibi evden çıkıyorsun, hava soğuk, ayaz, karanlık, herkes işine gidiyor..Ve sen önemli bir kuşsun, gururlu kafalı, sırıtışlı, büyükanneni ziyarete gidiyorsun, o seni bekliyor... . Çok güzel uyudun, sabah onun yanına geldin... o çok havalı, sonra onunla yatıyorsun, televizyon izliyorsun, iletişim kuruyorsun, ta ki saat 11’e kadar, öğlen 12’yi onunla yatakta geçirdim çok havalı... Bende bu var... Bu bir seçenekti
-
Leo3517
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Authortemiz
- Sürtünmeler

Leo3517, bana da aferin
n
17 saat 54 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Yazmadım sana bir mesaj geldi mi ulaşmadı mı biliyorum, evet fotoğraf var
burada iletişim kurmak uygun değil.......
Yaşınız benimle iletişim kurmanıza izin veriyor. .
15 saat 5 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Bence yaşlı kadınlar çıplakken örneğin genç veya olgun kadınlardan daha iyi görünüyorlar.. ne düşünüyorsunuz?
n
17 saat 54 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Yazmadım sana bir mesaj geldi mi ulaşmadı mı biliyorum, evet fotoğraf var
burada iletişim kurmak uygun değil.......
Yaşınız benimle iletişim kurmanıza izin veriyor. .
15 saat 5 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Bence yaşlı kadınlar çıplakken örneğin genç veya olgun kadınlardan daha iyi görünüyorlar.. ne düşünüyorsunuz?
-
HATA
- Orgazm!

- Total posts: 776
- Registered for: 4 years 8 months
tamam, mesajı nereye gönderdiniz? özel mesaj yok mu
-
Authortemiz
- Sürtünmeler

BUGOR, bu yüzden anlamadığını düşündüm o mesaj....içeri girin, sanırım size bir mesaj yazdım, bakın
14 saat 24 dakika 21 saniye sonra gönderilir:
Fotoğrafı nasıl buldunuz?
You need to register to see the link.
Отправлено спустя 9 часов 24 минуты 3 секунды:
не хочу не кого обидеть я просто пишу сам факт как правило часть пользователей молодые до 40 лет ..Вашим мамам где то до 65 лет грубо пишу ...и кто читает мой пост ваши мамы тоже ведут половую жизнь есть любовники я уже про бабушек не пишу .... Я вам как любитель женщин возрасте пишу вот у меня были женщины от 50 до 84 лет ..Да у всех дети внуки и вот что я хочу написать задать во ................ ...извините мне пора спать я завтра мыль продолжу всем хорошо сна с ув пок..

14 saat 24 dakika 21 saniye sonra gönderilir:
Fotoğrafı nasıl buldunuz?
Отправлено спустя 9 часов 24 минуты 3 секунды:
не хочу не кого обидеть я просто пишу сам факт как правило часть пользователей молодые до 40 лет ..Вашим мамам где то до 65 лет грубо пишу ...и кто читает мой пост ваши мамы тоже ведут половую жизнь есть любовники я уже про бабушек не пишу .... Я вам как любитель женщин возрасте пишу вот у меня были женщины от 50 до 84 лет ..Да у всех дети внуки и вот что я хочу написать задать во ................ ...извините мне пора спать я завтра мыль продолжу всем хорошо сна с ув пок..

- These users thanked the author temiz for the post (total 9):
- Nick1979, HATA, Alex_Tash, ilnar, Şalun70, RazzBoynik, Denchik42, Audi, O geri dönecek
-
imparatorluk
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 11
- Registered for: 2 years 6 months
Evet ve bu tür insanlarla nerede tanışacağımı bilmek isterim? Peki genel olarak 40 yaş üstü kadınlar 21 öğrenciyle yatmayı kabul edecek mi?
-
Alexandrlk
- ön sevişme

- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Böyle teyzeleri seviyorum!güle güle: 12 Aug 2022, 16:24 işte başka bir kız Tanya’nın (Ermeni) 2016’da internette kendisi tarafından sikildiği bir fotoğraf, büyük teyzenin kıçı büyük, hacimli, temiz
onun içini sikti, amını yaladı... 10 yıldır göt, seks yoktu, hoş bir kadın çok güçlü artık geçti, yaşlandı, mahrem fotoğraflar yok, sadece bu gerçek........ bak şimdilik ruha dokunan ne
-
Andrew495
- Oral stimülasyon

- Total posts: 185
- Registered for: 2 years 4 months
50 yaşındaki bayanlar yaşlı değil ama vay)))) her yaş kendine göre çekici
-
şokA
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
50’den 60’a kadınlar vardı. Her zaman. Seks iyidir. Ancak ancak düzenli toplantılardan sonra bu durumu alevlendirmek mümkün. Tekniğe, hatta pozlara bile alışmanız gerekiyor. Bazılarının amından hiç öpülmedi. Onlar için ilk sefer bir felakettir. AS tamamen mantığın ötesindedir. Belki yeni tanışmışlardır. Ama seksi seviyorlar. Sıradan bir ilgiye ihtiyaçları var.
-
Parti
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Herkese selam . 30 yaşındayım. 20 yaşımdan itibaren olgun insanlara bağımlı oldum, şimdi 40’tan 69/70’e kadar çok deneyimim var. İnanılmaz derecede heyecan verici olanlar 50 yaşın üzerindeki kadınlardır.
-
Eustace
- Nirvana’dayım

- Total posts: 5016
- These users thanked the author Eustace for the post (total 11):
- Ded, ilnar, şokA, Şalun70, Rahatla_19, Nick1979, Alexandrlk, Arip11, RazzBoynik, Audi, O geri dönecek
-
şokA
- İlgi gösteriliyor
-
şokA
- İlgi gösteriliyor
Отправлено спустя 2 часа 8 минут 48 секунд:
Отправлено спустя 2 часа 8 минут 48 секунд:
-
Gena32
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 74
- Registered for: 3 years 2 months
Ben bir amatörüm. 52 yaşındaki teyzeyle cinsel oyunlar oynadı
-
şokA
- İlgi gösteriliyor
-
k606aa
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 3 months
60 yaş üstü kadınlar, farklı olanlar var, birkaç tane vardı, 63, 68 ve 70, ama şanslıydım, hepsi ateşliydi
-
Pamukçuk
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 2 months
Ben de 60 yaş üstü kadınlara bayılıyorum. İşte gerçekten onlardan biri.
19 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Burada
Burada
-
Alexandrlk
- ön sevişme

- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 10 months
Ne kadar güzel! 
2 dakika 27 saniye sonra gönderildi:

2 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Прелесть!Ben de 60 yaş üstü kadınları seviyorum. İşte gerçekten onlardan biri.
Burada
-
Denchik42
- ön sevişme

- Total posts: 124
Bir bayanla bir deneyim yaşadık, onu tüm deliklere soktu, seks her zamankinden daha uzun sürdü
-
Arip11
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 84
- Registered for: 3 years 6 months
Bir şekilde ilgi alanlarına göre bir buluşma ayarlamamız lazım... Önce kendi başınıza, kadınlar olmadan bir göz atabilirsiniz... Bira için, birbirinizi tanıyın... Burada yasa dışı hiçbir şey yok! Ve biliyorsunuz, acilen bir veya iki arkadaşa ihtiyaç duyduğunuz zamanlar oluyor ama hiçbir yerde bulamazsınız... Bu duruma iki kez girdim. 68 yaşında bir kadınla oldukça uzun bir süre çıktım ve bir gün bana şöyle dedi: Belki yaşlı insanları seven birkaç arkadaşın vardır? Arkadaşlarım ve ben dinlenmek için kulübeye gitmek istiyoruz... Arkadaşlar: biri 70, diğeri 74. Şans eseri o zamanlar böyle arkadaşlarım yoktu... Eh, heyecanı özledim . Tek başına kendini teklif etti, hayır diyor, istekliler... Ne kadar da serseri. Yani belki küçük bir çevrede toplanabiliriz?
-
Slv3rF0x
- ön sevişme

- Total posts: 102
- Registered for: 3 years 11 months
Neden olmasın. Genel olarak, benzer düşünen insanları bulmayı ve farklı konuları tartışmayı gerçekten seviyorum, bunun nadiren gerçekleşmesi üzücü. Bu daha çok benim hatam, gerçekten aramıyorum, bu tür düşünceleri sık sık uzaklaştırmaya çalışıyorum, kaygı aile hayatını etkiliyor.Arip11: 19 Dec 2023, 15:11 Bir şekilde ilgi alanlarına göre bir buluşma ayarlamamız lazım... Önce kendi başınıza, kadın olmadan bir göz atabilirsiniz... Bira için, birbirinizi tanıyın... Burada yasa dışı hiçbir şey yok! Ve biliyorsunuz, acilen bir veya iki arkadaşa ihtiyaç duyduğunuz zamanlar oluyor ama hiçbir yerde bulamazsınız... Bu duruma iki kez girdim. 68 yaşında bir kadınla oldukça uzun bir süre çıktım ve bir gün bana şöyle dedi: Belki yaşlı insanları seven birkaç arkadaşın vardır? Arkadaşlarım ve ben dinlenmek için kulübeye gitmek istiyoruz... Arkadaşlar: biri 70, diğeri 74. Şans eseri o zamanlar böyle arkadaşlarım yoktu... Eh, heyecanı özledim . Tek başına kendini teklif etti, hayır diyor, istekliler... Ne kadar da serseri. Belki küçük bir çevrede bir araya gelebiliriz?
-
kvlst
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 98
Şu ana kadar sadece 61 yaşında, gıyaben bir "metresim" var. Başka bir şehirden, hayallerimizi bir an önce gerçekleştirmeyi umuyoruz))
-
MENZİL_
- Orgazm!

- Total posts: 702
Yaşayan var mı burada? ;)
Ya benim hayal gücüm yok, ya da yaşlı kadınlara asılacak cesaretim. Ama deneme arzusu var.
Yaklaşık 5 yıl önce, alt kattan yaklaşık 80 yaşında, çok zayıf ve biraz kör bir komşu, yardımım için minnettarlıkla yanlarımdan el yordamıyla bana dokundu; aksi takdirde torunumu telefonla arayayım pilim ölmüştü. Koşarak bana teşekkür etmeye geldi ve bana dokunmaya devam etti; önce koluma, sonra omuzlarıma... ve tuhaf bir şekilde gülümsemeye devam etti. Sonra az çok bakımlıydı ama ona cevap vermeye cesaret edemedi ve doğrudan teklifte bulunmadı. Ama yaşlı kadının gençliğinde muhteşem olduğunu biliyorum; onunla konuşan bir komşu bana bunu söyledi. Ama şimdi o yaşlı kadın çıldırmış ve tuvaletin önünden geçerken tamamen kör olmuş.
Ama konu o eski komşuyla ilgili değil. Şimdi buna sığmaz. Evet, amber - bue...
Soru farklı arkadaşlar, bu tür kadınlara olan ilginiz nerede başladı? Sadece kendimi ve diğer erkeklerin örnekleri de dahil olmak üzere yaşlı insanlara olan ilgimi anlamak istiyorum. Kim ne diyecek?
Ya benim hayal gücüm yok, ya da yaşlı kadınlara asılacak cesaretim. Ama deneme arzusu var.
Yaklaşık 5 yıl önce, alt kattan yaklaşık 80 yaşında, çok zayıf ve biraz kör bir komşu, yardımım için minnettarlıkla yanlarımdan el yordamıyla bana dokundu; aksi takdirde torunumu telefonla arayayım pilim ölmüştü. Koşarak bana teşekkür etmeye geldi ve bana dokunmaya devam etti; önce koluma, sonra omuzlarıma... ve tuhaf bir şekilde gülümsemeye devam etti. Sonra az çok bakımlıydı ama ona cevap vermeye cesaret edemedi ve doğrudan teklifte bulunmadı. Ama yaşlı kadının gençliğinde muhteşem olduğunu biliyorum; onunla konuşan bir komşu bana bunu söyledi. Ama şimdi o yaşlı kadın çıldırmış ve tuvaletin önünden geçerken tamamen kör olmuş.
Ama konu o eski komşuyla ilgili değil. Şimdi buna sığmaz. Evet, amber - bue...
Soru farklı arkadaşlar, bu tür kadınlara olan ilginiz nerede başladı? Sadece kendimi ve diğer erkeklerin örnekleri de dahil olmak üzere yaşlı insanlara olan ilgimi anlamak istiyorum. Kim ne diyecek?
-
zayıf bağırsak
- Sürtünmeler

- Total posts: 388
- Registered for: 4 years 1 month
Heyecanın ne olduğunu bilmiyorum, kokulu ve nahoş osuruklar, genç kızlar gibi değil
- These users thanked the author zayıf bağırsak for the post:
- temiz
-
Önemlidir-8
- İlgi gösteriliyor
pok, Mükemmel bir konu açtınız... ve benim için özel mesajda anlatılacak bir şey var falan...
20-30 yaşlarındayken beni 50-55 yaş için heyecanlandırdılar
nŞimdi 40 yaşımın üzerindeyken beni 65-75 yıl boyunca heyecanlandırıyorlar
Soru şu: Neden heyecanlandırıyorlar? - Karmaşık ve çok yönlü.
Daha önce, gençken, durgun, uydurma teyzeleri severdim... Onlara ulaşımda, metroda bakardım...
Artık içsel partnerler için istenen yaş 65-80’e çıktı... çok az seks yaptıkları ve herhangi bir üyeyle mutlu olacakları düşüncesi - XXX - ne istersen heyecan verici.
Ayrıca içsel olan da heyecan verici topluma karşı ahlaksız, asosyal bir meydan okuma - "kız arkadaşım" 70-75 yaşlarındayken - ve ben oldukça gencim ve bilinçli olarak mümkün olduğu kadar yaşlı kadınları sikmek istiyorum - elbette iyi anlamda - bu duygusal açıdan heyecan verici.
Benzer bir deneyim yaşadım, ancak son derece küçüktü... Son 10 yılda, 56, 66 ve hatta 79 gibi farklı yaşlardaki bayanlarla birkaç toplantı oldu, ancak daha sık bir kerelik... Elbette tutarlılık isterim.
20-30 yaşlarındayken beni 50-55 yaş için heyecanlandırdılar
nŞimdi 40 yaşımın üzerindeyken beni 65-75 yıl boyunca heyecanlandırıyorlar
Soru şu: Neden heyecanlandırıyorlar? - Karmaşık ve çok yönlü.
Daha önce, gençken, durgun, uydurma teyzeleri severdim... Onlara ulaşımda, metroda bakardım...
Artık içsel partnerler için istenen yaş 65-80’e çıktı... çok az seks yaptıkları ve herhangi bir üyeyle mutlu olacakları düşüncesi - XXX - ne istersen heyecan verici.
Ayrıca içsel olan da heyecan verici topluma karşı ahlaksız, asosyal bir meydan okuma - "kız arkadaşım" 70-75 yaşlarındayken - ve ben oldukça gencim ve bilinçli olarak mümkün olduğu kadar yaşlı kadınları sikmek istiyorum - elbette iyi anlamda - bu duygusal açıdan heyecan verici.
Benzer bir deneyim yaşadım, ancak son derece küçüktü... Son 10 yılda, 56, 66 ve hatta 79 gibi farklı yaşlardaki bayanlarla birkaç toplantı oldu, ancak daha sık bir kerelik... Elbette tutarlılık isterim.
- These users thanked the author Önemlidir-8 for the post (total 3):
- temiz, Slv3rF0x, Alex_Tash
-
Kovboy2
- ön sevişme

- Total posts: 104
Güzel! Görünüşe göre bu benim arkadaşlarımdan biriydi. Doğru, tarihe bakılırsa o sırada 47 yaşındaydı. Yüzüne yakından bakınca o olmadığını anladım.
-
gtyydyvXenaFB
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 14
- Registered for: 3 years 4 months
Olgun insanlar çok tahrik oluyor. 50 yaşında gerçek hazineler vardır. Ve bu yaşta bile kadınlar sadece bedenleriyle değil aynı zamanda karakterleriyle, dayanıklılıklarıyla ve zihinleriyle de dikkat çekiyor.
- These users thanked the author gtyydyvXenaFB for the post (total 7):
- Ded, Kovboy2, Nick1979, 4r12k, Arip11, temiz, seksforumu_
-
Authortemiz
- Sürtünmeler

Arkadaşlar foruma yeni geldim, ülke çapında yaptığım gezilerle ilgili anlatacak ve gösterecek bir şeyim var, bugün sadece yorgunum, bir şey varsa yazın bana, dinlenmem lazım, iyi şanslar
-
Authortemiz
- Sürtünmeler

-
Vlad_Moskova
- İlgi gösteriliyor
- Registered for: 2 years 1 month
-
Authortemiz
- Sürtünmeler

bu konu hakkında yazan insanlar gerçekten hayatta olan var mı... saçmalık yazmayın
-
Felix
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Selamlar! Hanımım 70 yaşında. Hem klitoral hem de vajinal olarak boşalır. Yatakta ateş var
18 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
18 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
- These users thanked the author Felix for the post (total 9):
- Nick1979, Ded, Slv3rF0x, Rahatla_19, özel_giriş, VidaFIX, Audi, Gefalar, Saşa 14
-
Authortemiz
- Sürtünmeler

Muhtemelen yaşlandıkça, bu forumda oturmak benim için ilham verici olmaya başladı, birçok şeyi ve fotoğrafı gösterip anlatırdım, yani yaşlandıkça bakıyorum, sanırım buna ihtiyacım var mı? kişisel deneyimlerden ve arabanın fotoğraflarından elde edilen bilgiler ......
-
MENZİL_
- Orgazm!

- Total posts: 702
Genel olarak hikayeleriniz ilginç.
Ancak soruları da atlıyorsunuz.
Örneğin benimki daha yüksek.
Öyleyse bu konu artık ilginizi çekmiyor demektir.
Bir defasında başka bir forumdan aynı düşüncelerle “sonsuza kadar ayrıldım”. Ama konu seksle ilgili değildi.güle güle: 08 Feb 2024, 21:11 muhtemelen yaşlandıkça bu forumda oturmak benim için daha az ilgi çekici hale geldi, birçok şeyi ve fotoğrafı gösterip anlatırdım, peki, yaşlandıkça ona bakıyorum, sanırım buna ihtiyacım var mı? ancak kişisel deneyimlerden ve arabanın fotoğraflarından elde edilen bilgiler......
Genel olarak hikayeleriniz ilginç.
Ancak soruları da atlıyorsunuz.
Örneğin benimki daha yüksek.
Öyleyse bu konu artık ilginizi çekmiyor demektir.
-
Authortemiz
- Sürtünmeler

VARG_, okudum ve rahatsız etmedi ben..muhtemelen seninle ilgilenmedim, fotoğraf yok.. ya da belki yorgunum, sadece ilgilenmedim dikkat edin bu sizin başınıza da gelir...Ben her zaman %90 fotoğraf gösterdiğim bir şeyler yazarım. Bir fotoğrafın olsaydı ilgimi çekerdin....... bu ilk...
50 yaş üstü amatör kadınlara hitap etmek istiyorum. .... Bugün yorgunum, bir şey yazacak havamda değilim.. Sana avans vereceğim, fotoğraf vereceğim.... Biliyor musun, ben 50 yaşındayım, 70 yaş üstü büyükanneleri tercih ederim.. hayır, küçümsemiyorum 30 40 50 60 ... benim için en önemli şey 70 yaş üzeridir.....Ne zamandır 70 yaş üstü kadınlarınız var eskimiş? 75 yıl içinde miydi? ...evet.....80 yıl mı? evet... 85? ........... 85 yaş üstü bir kadın varken? henüz susma........ Artık yazma isteğim kalmadı, havamda değilim.. Okuyan sana tek bir şey yazabilirim, ben’ Hikayeler uyduracak sıradan biri değilim, fotoğraflarım var... Şimdilik size internetten fotoğraflar göstereceğim, hoşuma giden şey benim zevkim.. Yaşlı kadınlar hakkında konuşur ve size derinlemesine düşünmeniz için sorular sorardım. henüz havamda değilim... ta ki...02.9.24
n3 saat 7 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
bir şey yazarsanız konu güzeldir
50 yaş üstü amatör kadınlara hitap etmek istiyorum. .... Bugün yorgunum, bir şey yazacak havamda değilim.. Sana avans vereceğim, fotoğraf vereceğim.... Biliyor musun, ben 50 yaşındayım, 70 yaş üstü büyükanneleri tercih ederim.. hayır, küçümsemiyorum 30 40 50 60 ... benim için en önemli şey 70 yaş üzeridir.....Ne zamandır 70 yaş üstü kadınlarınız var eskimiş? 75 yıl içinde miydi? ...evet.....80 yıl mı? evet... 85? ........... 85 yaş üstü bir kadın varken? henüz susma........ Artık yazma isteğim kalmadı, havamda değilim.. Okuyan sana tek bir şey yazabilirim, ben’ Hikayeler uyduracak sıradan biri değilim, fotoğraflarım var... Şimdilik size internetten fotoğraflar göstereceğim, hoşuma giden şey benim zevkim.. Yaşlı kadınlar hakkında konuşur ve size derinlemesine düşünmeniz için sorular sorardım. henüz havamda değilim... ta ki...02.9.24
n3 saat 7 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
bir şey yazarsanız konu güzeldir
-
Egor6251
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Yetişkin anneleri seviyorum)
- These users thanked the author Egor6251 for the post:
- seksforumu_
-
red_fox
- Sürtünmeler

- Total posts: 339
Not: Buruşuk gövdeye ulaşırsanız kırmamaya dikkat edin. Zaten kemikleri çok kırılgan, aksi takdirde kasıtsız olarak hapse atılacaksınız...
Bu konuda zaten büyükanneler ve büyük büyükanneler var.
Not: Buruşuk gövdeye ulaşırsanız kırmamaya dikkat edin. Zaten kemikleri çok kırılgan, aksi takdirde kasıtsız olarak hapse atılacaksınız...
-
Authortemiz
- Sürtünmeler

Beyler herkesin dikkatini rica ediyorum, yaşlı kadınları sevenler için yazıyorum.... Bilirsiniz nasıl bir rüya (yaşlı kadınlarım vardı) Yani yetişkin çocuklara yaşlı annelerini nasıl becerdiğimi anlatmak nasıl bir rüyadır bilirsiniz ..nasıl bakıyorsun?
Fotoğrafa gelince, internetten fotoğraflar var, gerçek fotoğraflar var.. Sessiz adamın fotoğrafını alçakça, sinsi bir şekilde çektim ama verecek yüzüm yok.. bu bakımdan düzgün bir alçak olmaya çalışıyorum.... bundan sonra.... 76 yaşındayım ... nasıl buldunuz
Отправлено спустя 21 минуту 41 секунду:
red_fox, разные бывают не надо человека вводить заблуждение ...
Fotoğrafa gelince, internetten fotoğraflar var, gerçek fotoğraflar var.. Sessiz adamın fotoğrafını alçakça, sinsi bir şekilde çektim ama verecek yüzüm yok.. bu bakımdan düzgün bir alçak olmaya çalışıyorum.... bundan sonra.... 76 yaşındayım ... nasıl buldunuz
Отправлено спустя 21 минуту 41 секунду:
red_fox, разные бывают не надо человека вводить заблуждение ...
- These users thanked the author temiz for the post (total 6):
- Nick1979, Slv3rF0x, fötr şapka_1986, Mihail06, O geri dönecek, Tccc1
-
Felix
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Bu konuyu annemin kızıyla konuştum. Kızım benden 4 yaş büyük. Onunla periyodik olarak sohbet ediyoruz
-
Authortemiz
- Sürtünmeler

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-