Erkeklerden hangisi kadın iç çamaşırı giyiyordu; nasıl bir duyguydu?

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel
 Erkeklerden hangisi kadın iç çamaşırı giyiyordu; nasıl bir duyguydu?

Unread post by Alexb »

İç çamaşırı giydiğinizde, mastürbasyon yaptığınızda veya seks yaptığınızda nasıl bir duygu?
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Erkeklerden hangisi iç çamaşırı giyiyordu - nasıl bir duyguydu?

Unread post by Biyel kolu »

Bağlantı çubuğu: 25 Jan 2024, 20:59 Yakışıklı) Heteroseksüelim ama okulda bir zamanlar sınıf arkadaşımın elbisesini giymiştim. Sana sonra anlatırım, şu anda meşgulüm
tamam sana anlatacağım. Kısacası 9. veya 10. sınıfta kızlara 8 Mart için bir hediye vermeye karar verdik. Daha doğrusu biz istemedik ama kızlar bize yalvardı. Fikir şuydu: Erkekler kız elbiseleri giyer ve sınıfımızdaki kızlar için Kuğu Gölü’ndeki küçük kuğuların dansını yaparlar. Fikir bizim değildi ama birisi bunu zaten denemişti. Geçen yıl komşu okuldaki çocuklar sınıf arkadaşları için böyle bir sahne sahnelediler. O kızlar çok sevindiler ve bir yıl boyunca burunları havada dolaştılar. Kızlarımız da 8 Mart’tan önce kendilerine böyle bir gösteri yapmamızı istediler. Kızlar evden elbise getirecek, biz onların kıyafetlerini değiştirip dans edeceğiz :-D Ödül olarak elbisesini giydiğin kızdan bir öpücük. Kısacası biz en cesuruz ya da kompleksi olmayanız, katılıyorum. Sınıfta 6 kişiydik. 6 kız bize evden pantolonlarını getirdi. Spor salonundaydı, kızlar bize ev kıyafetlerini verdiler ve biz de üstümüzü değiştirmek için soyunma odasına gittik. Ve bu elbiseyi üzerime giymeye başladığımda bu kız gibi koktuğunu hissettim. Belki daha önce giymişti. Ve şu anda çıplak vücuduma koyduğum bu kumaşın (tabii ki pantolonumuzu ve gömleklerimizi çıkardık) bu tarafıyla onun vücuduna daha önce dokunduğu düşüncesiyle - hemen sertleştim. Eh, o yaşta ayağa kalkmak için fazla bir şeye ihtiyacınız yok) bazen yavaş bir dansta bir kızın ellerini beline koyması ve göğsüne dokunması yeterlidir, böylece şapkadan duman çıkmaya başlar :-D
Kısacası, kıyafetlerimizi değiştirdiğimizde, ilk on dakika kadar birbirlerine deli oldular. Çok komik görünüyorduk. Birincisi, çoğu erkeğin omuzları kızlardan daha geniştir; bütün düğmeleri ilikleyemezler. Bu nedenle biraz dizginsiz görünüyorduk) Ve ikincisi, elbisenin altından çıkan açıkça çocuksu bacaklar zaten oldukça kıllıydı ve çocuksu ayakkabılarla çok komik görünüyordu :lol: Kısacası, hala dans ediyorduk çünkü sınıf arkadaşlarımız dans etti, el ele tutuştu ve birkaç bale adımı sergiledi. Taram-pum-pum, taram-pum-pum, taram-pum-pum, taram-pum-pum, pompa-pum, pompa-pum. Kızlar daha önce fazladan izleyicileri kapıdan dışarı itmişlerdi. Çünkü dans onlar içindir. Öpücüğümü aldım. Küçük bir devamla da olsa, çünkü akşam anne babası bir yere gitmiş olan sınıf arkadaşlarımızdan birinin evinde toplandık. Kızlar bir yerlerden bir şişe Cahor getirdiler, herkes bir yudum içti. Şimdiki gibi bir kayıt değil, sadece bir ev diskosu. Ve bütün akşam bu kızla dans ettik. Hatta onu biraz sıktım. Çünkü bu giydirme elbisesinin içinde... oldukça samimi nasıl söylenir :oops:
These users thanked the author Biyel kolu for the post:
abartı
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Stas99rus »

Bu sitenin tüm okuyucularına selamlar.

Başıma nasıl geldiğini, karımın külotunu ilk kez nasıl giydiğimi ve sonrasında neler olduğunu anlatan gerçek bir hikaye anlatmak istiyorum. ..

2012 sonbaharıydı.

Arkadaşlarımız bizi Vladimir bölgesindeki kulübelerine davet etti. hafta sonu dinlen, mangal yap, hamam, yani her zamanki gibi..

Sabah geldik ve arkadaşlarımız ormana gidip mantar toplamamızı önerdi, anlaştık, arkadaşlarımız verdi bir sepet aldık ve ormana gittik.

Hava sonbahardı ve ormanda mantar aramak için birkaç saat dolaştıktan sonra kendimizi sağanak yağmur altında bulduk.

Köydeki herkes ıslak döndü..Arkadaşlar sobayı ısıtmaya başladı, bize ve eşime ev hanımından üzerimize giymemiz için kuru giysiler verildi.

nEv hanımı karısına bir çeşit ev sabahlığı ve bir tişört verdi, bir arkadaşım da bana pantolonundan ve gömleğinden bir kısmını verdi..

Sonra kaprisli olmaya başladım, mesela Bu pantolonla külotsuz dolaşamıyorum, eşim beni sakinleştirmeye çalıştı ama faydası olmadı..

Sonra eşim bana şunu söyledi.. Yedek külotum var, giy benimki açık, elbiselerimiz ocakta kuruyuncaya kadar kimse seni pantolonunun altında görmeyecek.. yine ödül gibiyim sen ne yapıyorsun öyle ki kadın külotu giyiyorum.. ve yine skandal.. ama yine de beni ikna etti, külotunu giydim, önü dantelli çok güzel siyahtı ve hemen çok heyecanlandım.. dışarı çıktık.. hamamı ısıtmaya ve mangal hazırlamaya yardım etmek için arkadaşımın yanına gittim ve karım mutfaktaki hostesin yanına gitti..

Birden karımın külotunu giydiğimde penisimin o kadar heyecanlandığını fark ettim ki sakinleşemedim... bütün akşam da böyleydi... akşam eşimle ayrı ayrı hamama gittik, arkadaşım ve eşi de sırayla ayrı ayrı. O kadar heyecanlanmıştım ki dayanamayıp eşimi bekleme odasında buhar odasında farklı pozisyonlarda banklarda birkaç kez eğdim ki eşim bile şaşırdı ve bana ne olduğunu bilmiyordu..

nHamamdan sonra eşim evden sobadan kıyafetlerimizi almayı unuttuğunu söylüyor, ona hiçbir şey söylemiyorum, aynı şekilde giyinelim, tekrar külotunu giyiyorum ve hemen öncesindeki heyecanı hissettim... yani hamamdan, barbeküden ve her zamanki gibi içkilerden sonra..

Sonra arkadaşlarım eşimle benim ikinci katta uyumamızı önerdiler ve onlar da birinci katta yattım..

Uyumak için yerleştik ve heyecanla eşimin yanına döndüm hadi rahatsız edelim, onu istiyorum ve bu kadar.. o istemiyor’ Kusura bakma ama o ne olduğunu anlamadı, gecenin yarısında onunla birlikte takla atıyordum ve hepsi farklı şekillerde ve farklı pozlardaydı.. sabahleyin bir arkadaşım bile gece orada ne olduğunu sordu..Ben karımı uzun zamandır çok özlediğimi, onunla seks yapmadığımı söyledi..

İkinci gün eve gittik ve eşim ne olduğunu sorana kadar her şey normaldi. öyle heyecanlandım ki beni tanıyamadı bu konuda, iş sekse gelince önceden sakindim, arkadaşı için beni kıskanmaya başladı, sanki Lenka’yı seviyormuş, nasıl kilo vermiş falan .. ama yine de neyin yanlış olduğunu kabul edemedim.

Bir süre sonra eşime hafta sonu işle meşgul olacağımı söyledim ve hafta sonu evde yalnız kaldım ve karım çocuklarla birlikte kulübeye gitti..

Ben de karımın külotunu yeniden giydiğimde tepkiyi kontrol etmek için işlemi tekrarlamaya karar verdim..

Duş aldım, eşimin dolabını açtım ve Eldorado vardı, her zevke ve renge uygun külotlar, sutyenler, çoraplar vardı, eşimle aynı kıyafet setinde olmamız iyi oldu 50-52 beden, ben güzel bir külot ve sutyen seti seçtim..

Külotumu giydim ve penisim anında heyecanlandı, taştan bir kazık gibi oldum, sonra sutyenimi giydim, sonra da taktım çoraplarımı giydim, sonra dizlerimin biraz üstüne kırmızı bir etek ve içinden kırmızı sütyen görünsün diye yarı saydam beyaz bir gömlek giydim... ayakkabı dolabında alçak kırmızı yüksek topuklu ayakkabılar buldum ve birkaç adım attım , çok beğendim , yatak odasındaki dolaba gittim, aynada kendime baktım ve aynada gördüğümden neredeyse külotuma giriyordum..

ve gitmeye karar verdim dahası, burada bir şeylerin eksik olduğunu fark ettiğim için internetten peruk satan bir siteye girdim ve Moskova’da benim bölgeme çok da uzak olmayan bir mağaza buldum ve ikinci gün gidip kendime sarı bob bir peruk aldım.. böylece bütün hafta sonu eşimin farklı iç çamaşırlarını, farklı elbiselerini ve eteklerini denedim, farklı kıyafetlerle fotoğrafımı çektim, geceleri farklı sabahlıklar ve sutyenler giydim... ve sutyene alıştım ki gerçek göğüsler gibi görünsün, dolgun olsun balonları suyla bağladım ve sutyenin içine koydum... Dairede dolaşırken, temizlik yaparken, yemek pişirirken gerçekten hoşuma gitti, göğüslerim eşiminki gibi gerçekmiş gibi sallanıyordu ve karımın göğüsleri çok güzel 3 beden.. gün içinde beni çok tahrik etti, 31 çektim, kendime baktım ve 10 kez geldim

O zamandan beri evde ya da taşrada kaldığımda hep yalnız başıma güzel iç çamaşırları ve kıyafetler giyiyorum ve bundan gerçekten hoşlanıyorum... ve neyse ki vücudum kıllı değil ama saçsız, bir kadınınki gibi pürüzsüz ve aynı vücuda ve güzel, yuvarlak bir popoya sahibim... ve bu yüzden ben apartman dairesinde veya köyde, kulübede dolaşıyorum, bazen geceleri bahçeye çıkıyorum ve böyle yürüyorum, kim beni anlar, bu sadece bir tür vızıltı..

Diğer okurların da fikrini almak istedim, benim gibi olan var mı yoksa tek ben miyim..

Hoş yorumlarınızı bekliyorum..Hikâyeye devam edeceğim daha sonra pek çok ilginç şey ortaya çıkıyor..

Kendime zaten çeşitli iç çamaşırları ve çoraplar aldım, Artık kendime ait bir sürü eşyam var ve karımın dolabından pek bir şey almıyorum..

Yorumlarınızı okumaktan memnuniyet duyacağım..
Bu erotizmi derecelendirin hikaye:

---
These users thanked the author Stas99rus for the post:
Firavun faresi
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 8):
Ded, Alex yapardı, abartı, peki peki, IDVS03082008, Kamçarus, Dedektör, Winston
Zuf
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Zuf »

INVAR: 21 Nov 2021, 21:58 Şişirilebilir balonları suyla doldurup sutyenimin altına koyuyorum
Ben de aynısını yaptım
Göğsünüzü tuttuğunuzda hissedersiniz bu bağcıklar ve zıplama penisinde bir şey var
Birazdan boşalacağım
These users thanked the author Zuf for the post (total 2):
Alex yapardı, Stas99rus
sen sileceksin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by sen sileceksin »

These users thanked the author sen sileceksin for the post (total 8):
Alex yapardı, Ded, abartı, IDVS03082008, Firavun faresi, Dedektör, Winston, Stas99rus
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Ded »

stas77, Muhteşem ve muhteşem! O kıçla oynamaktan çekinmem!
These users thanked the author Ded for the post (total 2):
IDVS03082008, Stas99rus
sen sileceksin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

hadi ama umurumda değil) kıçımın tatlı olduğunu duyduğuma sevindim
These users thanked the author sen sileceksin for the post (total 2):
IDVS03082008, Stas99rus
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 6):
Ded, abartı, peki peki, IDVS03082008, Firavun faresi, Winston
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Ded »

stas77, Sadece güzel değil, aynı zamanda çekici! Gerçekten ilginizi çekiyor.

17 dakika 41 saniye sonra gönderildi: Sadece normal külot (tanga değil) veya genel olarak mayo giyerseniz, arzularınıza karşı az çok hoşgörülü olursunuz! Ancak bir tanga giyip hemen tayt giydiğinizde ve bu malzeme bacaklarınıza sürtündüğünde, kıçınızda güçlü bir penis arzusu anında artar! Sadece birisinin beni sikmesini istiyorum! Ancak temelde böyle bir fırsat yok. En sevdiğiniz oyuncak her zaman elinizin altında! Ancak hiçbir işlem yapmamak mümkün değil!
These users thanked the author Ded for the post (total 4):
Alex yapardı, abartı, peki peki, IDVS03082008
Anadolu
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by Anadolu »

These users thanked the author Anadolu for the post (total 7):
Alex yapardı, abartı, Ded, Stas99rus, Gümüşboom143, Firavun faresi, Winston
sen sileceksin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

These users thanked the author sen sileceksin for the post (total 9):
Alexb, Ded, peki peki, IDVS03082008, Kamçarus, John John, Stas99rus, Winston, Viragom
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219

Unread post by Biyel kolu »

stas77: 29 Jan 2024, 17:04 ну прокомментируйте)
https://i.postimg.cc/MZrcZhYg/001.jpg
ну красивая попка)
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Ded »

stas77, Tatlı kızım! Ve kızın pozu çok heyecan verici!
These users thanked the author Ded for the post:
Stas99rus
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294

Unread post by Stas99rus »

Çok güzel, çok heyecanlı.
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by evet peki »

Alexb: 15 Oct 2021, 09:14 İç çamaşırı giydiğinizde, mastürbasyon yaptığınızda veya seks yaptığınızda nasıl bir duygu.
Bir erkek beni tahrik ediyor, üzerime paçavra değil .
Herkes
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 90

Unread post by Herkes »

Eşimin üzerime çorap ve külot giymesi ve kıçıma strapon takması hoşuma gidiyor
These users thanked the author Herkes for the post (total 2):
Ded, Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years

Unread post by Alex yapardı »

peki,
peki : 07 Feb 2024, 17:34 Beni bir adam heyecanlandırıyor, bir paçavra değil
Varlığım da hemen hemen aynı şeyi söylüyor. Eğer bir kadın isteseydim onu ​​arardım.
evet peki
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 440
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by evet peki »

Alex bi: 08 Feb 2024, 08:18 peki,
Beni bir adam heyecanlandırıyor, paçavralar değil
Varlığım da yaklaşık olarak aynı şeyi söylüyor. Bir kadın isteseydim onu ​​arardım.
Biz de bundan bahsediyoruz, geçişte kadınların eşyalarına ihtiyaç duyan bir varlık, sikikler aklında bir kadın.
These users thanked the author evet peki for the post:
Ded
kötü Eeh
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by kötü Eeh »

Benim için iç çamaşırı -normal kıyafetler, her gün. Uzun zamandır erkek iç çamaşırı bile yok. Daha önce tabi ki pantolonun altında çorap ve dantelli külot olması çok heyecan vericiydi. Ama sonra her şey normal kıyafetlerime dönüştü
[/quote]
Bunu destekliyorum. Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum
These users thanked the author kötü Eeh for the post (total 4):
abartı, Ded, IDVS03082008, Stas99rus
maxim.zuev
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by maxim.zuev »

Bir partnerin kadınsı olmasını, kadınsı kıyafetler giymesini, kadın gibi davranmasını, kadın gibi inlemesini seviyorum...
These users thanked the author maxim.zuev for the post (total 3):
Ded, Ivan.Kirillov, Firavun faresi
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Renara
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by Renara »

şeytani Eeh: 08 Feb 2024, 19:04 Benim için iç çamaşırı -normal kıyafetler, her gün. Uzun zamandır erkek iç çamaşırı bile yok. Daha önce tabi ki pantolonun altında çorap ve dantelli külot olması çok heyecan vericiydi. Ama sonra hepsi normal kıyafetlerime dönüştü
Bunu destekliyorum. Uzun zamandır onu zevkle giyiyorum
[/quote] Benim için de günlük giyim haline geldi)))) eskisi kadar heyecan vericiydi ve hala da öyle şimdi! Özellikle bu tanıdığınız birinin iç çamaşırıysa ve onunla iletişim kuracaksanız))))
These users thanked the author Renara for the post (total 2):
Alex yapardı, IDVS03082008
Slonapotam
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Slonapotam »

Kadın kıyafetleri giymeyi ve kadın gibi hissetmeyi seviyorum. Bu konuyla ilgili fotoğraflarınızın zengin bir koleksiyonu. Kendimi göstermek ve size benzer düşünen insanlara bakmak istiyorum. Mst-ndpavel(köpek)narod(nokta)ru yaz
These users thanked the author Slonapotam for the post (total 4):
abartı, peki peki, IDVS03082008, Stas99rus
maxim.zuev
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146

Unread post by maxim.zuev »

Slonapotam: 14 Feb 2024, 18:46 Write mst-ndpavel(dog)narod(dot)ru
Sizin tarafınızdan yazıldı.
Çarşamba
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Çarşamba »

Küçük bir külot koleksiyonu[/url] kadınlar, yakın zamanda kızımın tangasını kestim. Giydim ve yürüyüşe çıktım... O akşam kızımla tanıştım ama artık onun külotunda olduğumdan şüphelenmiyor, heyecan %500
Ve genel olarak bu bir İç çamaşırlı bir sürtük gibi hissetmek heyecan verici, çok güzel ve vücut için hoş olan sürekli bir his var ve bu da heyecan yaratıyor
These users thanked the author Çarşamba for the post (total 3):
Ded, abartı, Stas99rus
Renara
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Renara »

Wednessay: 25 Feb 2024, 14:18 Küçük bir külot koleksiyonu var kadınlar, yakın zamanda kızımın tangasını kestim. Giydim ve yürüyüşe çıktım... O akşam kızımla tanıştım ama artık onun külotunda olduğumdan şüphelenmiyor, heyecan %500
Ve genel olarak bu bir iç çamaşırı giyen bir sürtük gibi hissetmek heyecan verici, çok güzel ve vücut için hoş, sürekli bir elle tutulurluk var ve bu heyecan yaratıyor
Bu tam da bu rahatsız ettiğin duygu! Bir kız ya da kadınla onun iç çamaşırını giyerken iletişim halinde olmak eşsiz bir duygu!!!!
These users thanked the author Renara for the post (total 3):
Çarşamba, Alex yapardı, Stas99rus
peki peki
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by peki peki »

stas77: 29 Jan 2024, 17:04 pekala, yorum yapın)
kıçınız ateş gibi, ve size saldırdım
These users thanked the author peki peki for the post:
seksforumu_
sen sileceksin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

nasılsın?
https://i.postimg.cc/nr196MRT/d-9a-Cy-a-FSU.jpg

Отправлено спустя 28 минут 41 секунду:
хотите увидеть продолжение?
These users thanked the author sen sileceksin for the post (total 7):
Ded, Gami, Alex yapardı, IDVS03082008, seksforumu_, Stas99rus, Winston
Eklembacaklılar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24

Unread post by Eklembacaklılar »

Penis hemen dikleşiyor ve kadın külotu giyiliyor!))
These users thanked the author Eklembacaklılar for the post (total 6):
Nick1979, Gami, Alex yapardı, IDVS03082008, seksforumu_, Stas99rus
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years

Unread post by Alex yapardı »

Eklembacaklı,
Eklembacaklı: 28 Feb 2024, 04:28 Penis hemen ayağa kalkar, kadın külotu giymek!))
Daha da erken, ne giyeceğinizi seçtiğinizde. Bu, penis uymadığında ve önünde bir kamburlukla dışarı çıktığında rahatsızlığa neden olur. Sonra heyecan biraz azalır ve her şey keyifli ve rahat hale gelir. Conta kullansanız bile yalnızca yağlayıcı madde sızar ve kumaşı lekeler.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
Nick1979, IDVS03082008, Stas99rus
sen sileceksin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

These users thanked the author sen sileceksin for the post (total 4):
Ded, Alex yapardı, IDVS03082008, Dedektör
sen sileceksin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Alex yapardı, Ded, IDVS03082008, Stas99rus
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by 0dlb0 »

stas77: 01 Mar 2024, 21:22
На аватарке интереснее.
sen sileceksin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

а так?)))
https://i.postimg.cc/3RyF9mtq/p-Bl-Ccq-BYxh-E.jpg

Отправлено спустя 1 час 57 минут 3 секунды:
не понравилось? думал неплохие фото(
Alex yapardı, Ded, IDVS03082008, Dedektör
John John
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by John John »

These users thanked the author John John for the post (total 8):
abartı, Alex yapardı, IDVS03082008, Ded, Gami, Stas99rus, Gümüşboom143, Winston
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by slavik.meshalkin »

Wednessay: 25 Feb 2024, 14:18 Küçük bir külot koleksiyonu var kadınlar, yakın zamanda kızımın tangasını kestim. Giydim ve yürüyüşe çıktım... O akşam kızımla tanıştım ama artık onun külotunda olduğumdan şüphelenmiyor, heyecan %500
Ve genel olarak bu bir iç çamaşırı giyen bir sürtük gibi hissetmek heyecan verici, güzel ve vücut için hoş, sürekli bir his var ve bu da heyecana neden oluyor
O yapacak sanırım babam  😯tanga çaldı, sapık 😆😆
These users thanked the author slavik.meshalkin for the post (total 2):
alexey.bro, Çarşamba
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 0dlb0 »

stas77: 04 Mar 2024, 20:15 bunların güzel fotoğraflar olduğunu düşündüm(
Gerçekten mi? - anlamadığım bir çeşit gösteriş.
Daha fazla görünüyor avatarda doğal.
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 0dlb0 »

slavik.meshalkin: 05 Mar 2024, 11:38 bir arkadaşımın bir kızı var yakın zamanda tangamı kestim. Giydim ve yürüyüşe çıktım... O akşam kızımla tanıştım ama artık onun külotunu giydiğimden şüphelenmiyor
Ne - bir arkadaşınız da kadın tangaları mı giyiyor? Yoksa bir arkadaşının kızını mı kesti?
Biliyorsunuz entrika askıya alındı. :)
sen sileceksin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

belki daha ilginç görünebilir - tartışmıyorum
https://i.postimg.cc/FRz1PNmR/002.jpg
These users thanked the author sen sileceksin for the post (total 11):
abartı, IDVS03082008, Ded, Alex yapardı, Alexb, 0dlb0, Stas99rus, Firavun faresi, Dedektör, 19savoy43, Winston
Renara
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Renara »

Ne güzellik!!!!! Güzellik ve sadece))))))
These users thanked the author Renara for the post:
IDVS03082008
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”