Kızlarla ilgili fanteziler
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kız çocuk fantezileri
Öğle yemeğinden sonra ben ve tüm kızlarım hep birlikte tekrar nehre gittik, orada 15 yaşındaki Alena ve 16 yaşındaki Natasha çok üzüldüler ve dayak yemeyi hak ettiler, yarın sabah şartlı tahliye vereceğim :(
-
Nehirden gelip hep birlikte hamamda yıkandık, sonra akşam yemeği yedik ve yatmadan önce hepimiz kalktık film izledik, hep birlikte yattık, dokuz kişiydik, tamamen çıplak :)
-
Bu sabah erkenden bütün kızlarım uyandığında, 16 yaşındaki Natasha’yı çıplak yatırdım, ona sıkıca bağladım, bir kemer aldım ve Natasha’nın çıplak poposuna bir kemerle 160 darbe verdim, tatbikatı bitirdikten sonra Natasha’yı çözdüm. yerini 15 yaşındaki küçük kız kardeşi Alena aldı, kemeri tekrar aldı ve kemer çıplak poposuna Alena’ya 150 darbe vurdu ve bir süre sonra tekrar nehre gittik. yer :)
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 11 months
[attachment=0]IMG_20210625_121240_503.jpg[/attachment]
- These users thanked the author Ali Teşekkürler for the post:
- fötr şapka_1986
-
Nehirde ben ve bütün kızlarım mator eşliğinde bir tekneye bindik, sosisli sandviçlerle kazandık ve ancak akşam eve dönüp hemen hamama gittik :)
-
Banyodan sonra hep birlikte akşam yemeği yedik ve hep beraber yatmaya karar verdik, dokuz yaşında ve çıplak
;

-
Yaşasın! Cumartesi bugün sırayla tüm kızları buharlayacağım, 19 yaşındaki Ira ile başladım, kızlar uyandığında çıplak Ira’yı masaya yatırdım ve onu sıkıca bağladım, sonra remenl’i aldım ve çıplak üzerine 175 el ateş ettim altına bir kemer taktı ve ardından çıplak kıçlı kızın vücuduna 9 darbe daha ekledi :)
-
16 yaşındaki Natasha’yı sürdüğüm ikinci anda, onu çıplak bir şekilde masaya yatırdım, Natasha’yı bağladım, kemerini aldım ve kemer çıplak poposuna 150 darbe indirdim ve ayrıca çıplak üzerine 6 kırbaç darbesi indirdim. vücudu, bir çıkmazda, 15 yaşındaki Alena’yı papağan gibi tekrarladım, onu da çıplak olarak masaya yatırdım, bağladım ve kemeri aldım ve çıplak poposuna kemerle 150 ok ve kırbaçla ve 15 kırbaçla 5 ok daha döktüm. çıplak vücudu, sonra sıra Aşk’a geldi, o 12 yaşında, saç kesimi gibi çıplak Lyubov’u masaya yatırdım, onu bağladım, kemeri aldım ve çıplak alt kısmında bir kemerle 125 kirpik kızın üzerine döktüm ve çiftin çıplak vücuduna kırbaçla 12 kırbaç daha, sonra 9 yaşındaki Sasha’yı şifreledim, çıplak Sashenka’yı masaya yatırdım, onu bağladım ve kemeri aldım ve kemerle 75 kırbaç verdim ve ben de verdim onun 60 çubuğu
-
Sonra sıra 6 yaşındaki Diana’ya geldi, o da masanın üzerinde çıplak yatıyordu, onu bağladım ve bir kemer alarak kıza 50 kemer verdim ve ayrıca kızın çıplak vücuduna 30 çubuk verdim, sonra şifre Dsha, 3 yıl yaşlı, çıplak Dasha’yı dizlerinin üzerine yatırdım ve kemeri aldım ve kemeri bebeğe döktüm 33 kemerle çıplak kıçına vurdum, sonra Dasha’yı bankın üzerine yatırdım ve ona bir çıkmazda bağladım, aldım ve döktüm 15 kişi daha bebeğin çıplak vücuduna çubuklarla kıza vuruyor :)
-
Son olarak 1 yaşındaki Angelica’yı buharda pişirdim, çıplak Angelica’yı dizlerinin üzerine yatırdım, kemeri alıp kemerle 10 vuruş yaptım, klasörü çıplak hale getirdim ve sonra minik olanı bankın üzerine koydum, onu bağladım o ve küçük olanla uyudu Ufaklığın çıplak vücuduna boynuzlu 7 atış daha yapıldı, bir şaplak yedikten sonra kızlar giyinmemeye karar verdiler ve hep birlikte çıplak, sütyensiz ve külotsuz bile, kahvaltıya gittik ve sonra hepimiz kalktık anime izledik ve onları izlerken ben de mutlulukla tüm kızlarımın çıplak vücutlarını okşadım, güzel vakitti :)
-
Benim uyuma zamanım geldi ve hepimiz dokuzuncu odada tekrar birlikte olacağız
:smile001:
:)

-
Bugün 3 yaşındaki Dasha’yı, 6 yaşındaki Diana’yı kırbaçladım, önce Diana’yı kırbaçladım, çıplak yayın balığı kızı masaya uzandı, onu oraya bağladım, yeni bir dar kemer aldım ve kıza 60 darbe verdim, çıplak koydum Dasha dizlerinin üstüne çöktü ve çıplak kıçına kemerle 30 darbe indirdi
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Kızlarımı hiçbir zaman cezalandırmadım ama bu yazı beni heyecanlandırıyor :evet:
-
Bu önleyici bir şaplak. Her Cumartesi bütün kızlarımı sikiyorum ve sonra Pazar Dasha ve Diana fazladan ağlıyor bazen Pazar günleri de Adzhelika ve Sasha’yı da sikiyorum ama her zaman değil
-
-
Bugün bütün kızlarım bütün gün sütyensiz ve külotsuz bile tamamen çıplak dolaştılar, ayrıca ikinci kattaki salonu büyük bir yatak odasına dönüştürdüm, bu da artık dokuzuncu odada her zaman birlikte uyuyacağımız anlamına geliyor. herkese iyi geceler!
-
Bugün Dasha’nın doğum günü, 4 yaşına giriyor. Hediye olarak onu neredeyse tüm gün becereceğim ve akşamları vücudunun her yerine serpiştireceğim.
:)

-
Fantezi kuruyorsunuz ama şimdiye kadar sikişmiyorsunuz kahrolası sapık 12 yaşından beri ve küçük delikleri rahat bırakın!!! Oğullarım ve benim sizi kıçınızdan ve ağzınızdan nasıl becerdiğimizi, sizin büyük kızlarınız ve benim oğlanlarımla birlikte dost canlısı bir aile olarak ve tüm deliklerde nasıl seviştiğimizi hayal edin...
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 10 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 10 months
...gözlerden kan bir dere halinde akıyor.... Ve en saf haliyle pedofili. Beceriksiz hikayeler olsa bile bunun da üzerini örtebilirler....
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 3 years 8 months
Acaba onların bekaretini kaç yaşında ve nasıl aldınız? Peki kendinizi nasıl korursunuz?
3 yaşında bir çocukla seks nedir bilmiyorum ama uzun zaman önce e-katır’da 5-yaşındaki bir çocukla ilgili videolara rastlamıştım. yaşındaki Kait J, babasıyla birlikte ve yüzüne bakılırsa acıdan başka bir şey olmadığını anladı.
3 yaşında bir çocukla seks nedir bilmiyorum ama uzun zaman önce e-katır’da 5-yaşındaki bir çocukla ilgili videolara rastlamıştım. yaşındaki Kait J, babasıyla birlikte ve yüzüne bakılırsa acıdan başka bir şey olmadığını anladı.
- These users thanked the author Korsan for the post (total 2):
- gynecologist_homegrown, Tolkala
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Kızlar çok erken yaşta zevk alabilirler. Ancak bu yaşta tam penetrasyon zordur! Kız çok eğleniyor olsa bile! Yetişkinliğe ulaştığında vizonuna ne olacak?
- These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post:
- nikolj202
-
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
En azından hayal gücünün bir sınırı olmalı, bebek 3 aylık!
- These users thanked the author Gün 18000 for the post (total 4):
- George, Fan, Tura, Firavun faresi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 433
Bu açıkça hasta bir kişinin yazdığı bir yazı. Forumda admin var mı?
- These users thanked the author Fan for the post (total 2):
- Kuzey, Firavun faresi
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years 7 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 114
-
Автор темыNikk
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
- Registered for: 4 years 8 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 179
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 3 years 4 months
9 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Konunun fantezilerle ilgili olduğunu anlıyorum..... .ama gülmeden duramadım
Bunlar sadece birkaç komik mesaj...... .gerçekten sağlıklı bir insan DEĞİL........Konunun şu olduğunu anlıyorum. fantezi hakkında......ama gülmeden duramadım. n
- These users thanked the author seksmarina80 for the post:
- mercek
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 3 years 4 months
Gerçekten ilginç bir şey bulma fırsatına sahip olduğumuz için, "darbelerin" sayısını listelemek çok aptalca... çürük.sexmarina80: ↑10 Feb 2022, 17:53 Alec: ↑17 Nisan 2021, 13:05
Natasha, Alena, Lyubov, Sasha ve 16 yaşındaki Diana Natasha’yı nakavt ettim ve 15 yaşındaki Alena 150 puan aldı. darbeler her biri Aşk 125 darbe aldı Sasha 75 darbe aldı ve Diana çıplak poposuna kemerle 50 darbe aldı, artık hepsinin parlak kırmızı popoları var
Konunun fantezilerle ilgili olduğunu anlıyorum. .......ama gülmeden duramadım.
sexmarina80: ↑Dün , 17:43
n
Alec: ↑17 Nisan 2021, 13:05
Natasha, Alena, Lyubov, Sasha ve Diana Natasha’yı nakavt ettim. 16 yaşında ve 15 yaşındaki Alena’nın her biri 150 darbe aldı Lyubov 125 darbe aldı Sasha 75 darbe aldı ve Diana çıplak poposuna kemerle 50 darbe aldı, artık hepsinin parlak kırmızı kalçaları var
Konunun fantezilerle ilgili olduğunu anlıyorum..... ...ama gülmeden duramadım.
Bunlar sadece birkaç komik mesaj....gerçekten sağlıklı bir insan DEĞİL.....
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 3 months
ah o hayalperestler

- These users thanked the author aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa for the post:
- Fan
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
30 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
ve 3. yaşına ne zaman gelecek?
30 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
ve ne zaman sikerim 3 yaşına mı geliyor?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 431 Views
-
Last post by Alex yapardı
-
- 12 Replies