Volga nehrinde boğuldum. Bizimki geniş ama ben ortasına kadar yüzdüm ve bacağıma kramp girdi. Kasım ayıydı. Soğuk yağmur yağıyordu, kara dönüşüyordu ve bu nedenle neredeyse hiç insan yoktu. Uzaklarda kıyıda sadece birkaç balıkçı var. Su adamı beni kurtardı.
Suda seks yaptın mı?
These users thanked the author Venüs for the post:
Volga nehrinde boğuldum. Bizimki geniş ama ben ortasına kadar yüzdüm ve bacağıma kramp girdi. Kasım ayıydı. Soğuk yağmur yağıyordu, kara dönüşüyordu ve bu nedenle neredeyse hiç insan yoktu. Uzaklarda kıyıda sadece birkaç balıkçı var. Su adamı beni kurtardı.
Volga’daki nehirde boğuldum. Bizimki geniş ama ben ortasına kadar yüzdüm ve bacağıma kramp girdi. Kasım ayıydı. Soğuk yağmur yağıyordu, kara dönüşüyordu ve bu nedenle neredeyse hiç insan yoktu. Uzaklarda kıyıda sadece birkaç balıkçı var. Su adamı beni kurtardı.
Suda seks yaptın mı?
Aman Tanrım, yapmadım Kasım ayında bile yüzmeyeceğim!
Marinka, uzun zamandır "donmuş" olduğunu düşünmüştüm .. ama çok fazla!)))
Volga’daki nehirde boğuldum. Bizimki geniş ama ben ortasına kadar yüzdüm ve bacağıma kramp girdi. Kasım ayıydı. Soğuk yağmur yağıyordu, kara dönüşüyordu ve bu nedenle neredeyse hiç insan yoktu. Uzaklarda kıyıda sadece birkaç balıkçı var. Su adamı beni kurtardı.
Suda seks yaptın mı? [/quote]
Aman Tanrım, yapmadım Kasım ayında bile yüzmeyeceğim! Marinka, uzun zamandır "donmuş" olduğunu düşünmüştüm .. ama çok fazla!))) :prmouse:
[quote=Strecoza post_id=363611 time=1714308793 user_id=15698] Suda seks yaptınız mı? [/quote] Hayır, seks olmadı....tacizciler vardı... n Kendinizde neyi değiştirmek istersiniz?
Tapkin: ↑28 Apr 2024, 16:02
Uzun zamandır senin "donmuş
)) olduğunu düşünüyordum. Ahaha. O zamanlar tüm yıl boyunca nehirde yüzdüm. Özellikle bizim için kışın buzda yollar açıldı)))
peki sorunuzun cevabı nerede ve sorunuz nerede?
1 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Alenka: ↑28 Apr 2024, 16:05
Kendinizle ilgili neyi değiştirmek istersiniz?
[quote=Tapkin post_id=363615 time=1714309324 user_id=14438] Uzun zamandır senin "donmuş
[/quote]
)) olduğunu düşünüyordum. Ahaha. O zamanlar tüm yıl boyunca nehirde yüzdüm. Özellikle bizim için kışın buzda yollar açıldı))) peki sorunuzun cevabı nerede ve sorunuz nerede?
[size=85][color=green]1 dakika 52 saniye sonra gönderildi: [/color] [/size] [quote=Alenka post_id=363617 time=1714309535 user_id=19239] Kendinizle ilgili neyi değiştirmek istersiniz? [/quote]
[quote=Strecoza post_id=363619 time=1714309678 user_id=15698] [quote=Tapkin post_id=363615 time=1714309324 user_id= 14438] Uzun süredir senin "donmuş" olduğunu düşünüyordum [/quote]
))) Ahaha. O zamanlar tüm yıl boyunca nehirde yüzdüm. Hele ki bizim için kışın buzda yollar açıldı)) peki sorunuzun cevabı nerede, sorunuz nerede? [/quote]
Kasım ayında Volga’nın ortasında size bunu böyle sundum, her şeyi tamamen unuttum!)))) :cat1:
[quote=Tapkin post_id=363620 time=1714309829 user_id=14438] Kasım ayında Volga’nın ortasında seni tanıştırdığımda her şeyi tamamen unutmuştum [/quote]
)))) Bu yüzden sana hatırlattım ))) yoksa çok mu geç?
[size=85][color=green]1 dakika 50 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Tapkin[/ref], ) )) Bu arada, Alex nerede, şu anda Eustace olan kim?))) orada olma ihtimali var mı?
[/quote] En çok hangi taze yaz meyvesini sabırsızlıkla bekliyorsunuz? ? [/quote]
Böylece yüzebilir ve güneşlenebilirsiniz!
Yüzüyor musunuz? [/ quote]
...Hiç dünya rekoru kırmadım ama suda oldukça iyiyim...Genel olarak Ob’da ustalaştım!))) :çılgın:
[size=85] [color=green]3 dakika 47 saniye sonra gönderildi:[/color][/size ] [quote=Strecoza post_id =363621 time=1714310068 user_id=15698] [ quote=Tapkin post_id=363620 time=1714309829 user_id=14438 ] Kasım ayında Volga’nın ortasında seni tanıştırdığımda her şeyi tamamen unutmuştum [/quote]
)))) O yüzden hatırlattım))) yoksa çok mu geç?
[ size=85][color=green]1 dakika 50 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [ref=#bf0000]Tapkin[/ref], ))) Bu arada, şu anda Eustace olan Alex nerede?))) Orada olma ihtimali yok mu? [/quote ]
..Sanırım Kasım’daki Marinka’dan, belki Ekim’deki Lenin’den daha havalı olabilir... ama tamamen farklı bir hikaye var!))) :ROFL:
...Buraya ihtiyacım var, bu kılıbık bir adam...bu onunla bira içmek, yürüyüşe çıkmamak gibi değil kadınlar!)))))
....ne için? Burada sohbet ederken o kadar eğleniyorsun ki, neredeyse senin hakkında her şeyi biliyorum... ve bilmediklerimi sen ağzından kaçıracaksın!))))
....ne için? Burada sohbet ederken o kadar eğleniyorsun ki, neredeyse senin hakkında her şeyi biliyorum... ve bilmediklerimi sen ağzından kaçıracaksın!)))) :cat1:
Strecoza: ↑28 Apr 2024, 16:56Tapkin, ))) Nasılsın adını söyler misin?))) yoksa bana hep ismimle hitap edersin ve ben senin adının ne olduğunu bile bilmiyorum.
... .Eugene!
These users thanked the author Tapkin for the post:
[quote=Strecoza post_id=363642 time=1714312566 user_id=15698] [ref=#bf0000]Tapkin[/ref], ))) Nasılsın adını söyler misin?))) yoksa bana hep ismimle hitap edersin ve ben senin adının ne olduğunu bile bilmiyorum. [/quote]
[quote=Strecoza post_id=363619 time=1714309790 user_id=15698] Kompleksleriniz var mı? [/quote] Elbette çok fazla var. Neden aşkın kadınsı, seksin ise erkeksi olduğunu düşünüyorsunuz?)
Seks sırasında partnerimin ağzı meşgul. Ve dil) Ve benim için de. Şaka yapamam))
Hiç seks istemediğiniz oldu mu? Kendinizi mi güçlendiriyorsunuz yoksa birleşiyor musunuz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Seks sırasında partnerimin ağzı meşgul. Ve dil) Ve benim için de. Şaka yapamam)) Hiç seks istemediğiniz oldu mu? Kendinizi mi güçlendiriyorsunuz yoksa birleşiyor musunuz?
Hayatımda ilk kez seks istemedim. O kadar istemedim ki, sertleşmedim bile.
18 yaşındaydım ve bir gece içki içtikten sonra fahişe tutmaya karar verdik. Merakımdan ben de kabul ettim. İşte o zaman para karşılığında seks[/url ] beni heyecanlandırmıyor...
Hiç tereddüt etmeden yatacağın biri var mı?
These users thanked the author Tavşan for the post:
Hayatımda ilk kez seks istemedim. O kadar istemedim ki, sertleşmedim bile. 18 yaşındaydım ve bir gece içki içtikten sonra fahişe tutmaya karar verdik. Merakımdan ben de kabul ettim. İşte o zaman [url=viewtopic.php?t=82]para karşılığında seks[/url ] beni heyecanlandırmıyor...
[quote=Tavşan post_id=363672 time=1714320343 user_id=15322] Hiç tereddüt etmeden yatacağınız biri var mı? [/quote] Elbette! Kadınlar her zaman böyle birini bulacaktır..... Yulia Peresild’den hoşlanıyor musunuz?)
[quote=Strecoza post_id=363684 time=1714322190 user_id=15698] Mastürbasyon yapıyor musun? Evetse, ne sıklıkta? [/quote] Gerekli)) Ortalama olarak, iki ila üç günde bir, bazen daha sık. En son ne zaman “Seni seviyorum” dedin?
[quote=Alenka post_id=363774 time=1714336169 user_id=19239] Arabayla mı, trenle mi yoksa uçakla mı? [/quote] Covid’den sonra evde olmak daha iyi :evet:
[quote=Alenka post_id=363774 time=1714336169 user_id=19239] Arabayla mı, trenle mi yoksa uçakla mı? [/quote] Genel olarak uçakları severim. Ancak konforlu trenler de harikadır. Evde mi yoksa dışarıda mı dinleniyorsunuz?
[quote=Alenka post_id=363805 time=1714339497 user_id=19239] Pyaterochka mı Magnit mi? [/quote] Crossroads, diğer adıyla Pyaterochka)) Barbekü yemeyi sever misiniz?
[quote=smax post_id=363808 time=1714339726 user_id=15543] Balık tutmayı sever misiniz? [/quote] Pek değil. Ateş etmeyi tercih ederim. Gözlerinle. Sizin tatiliniz hangisi? )
Tavşan: ↑29 Apr 2024, 01:31
Ev videoları hazırladınız mı?
Elbette! Ve birden fazla kez) hatta bunu bir çifte yazışma yoluyla göndermişlerdi) ama o zaman bir kızla yaşıyordum)
Nereyi tercih edersiniz? Amcıkta/kıçta/ağızda mı?)
[quote=Tavşan post_id=363833 time=1714343471 user_id=15322] Ev videoları hazırladınız mı? [/quote] Elbette! Ve birden fazla kez) hatta bunu bir çifte yazışma yoluyla göndermişlerdi) ama o zaman bir kızla yaşıyordum) Nereyi tercih edersiniz? Amcıkta/kıçta/ağızda mı?)
[quote=Strecoza post_id=363901 time=1714368939 user_id=15698] Bugün hava nasıl? Burada yağmur yağıyor [/quote] +12 ve güneşli) Umarım yağmurunuz bize ulaşmaz) En sevdiğiniz hava hangisi?
[quote=Starik938 post_id=363906 time=1714369644 user_id=22299] En sevdiğiniz hava hangisi? [/quote] +22, güneşli, rüzgar yok. Kaldırımda dolaşan bisikletler ve scooterlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Normal mi yoksa sinir bozucu mu?
Hooligan Carrie: ↑29 Apr 2024, 09:21
Kaldırımda giden bisikletler ve scooterlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Normal mi yoksa sinir bozucu mu?
Nasıl ve kim olduğuna bağlı) eğer çocuksa, o zaman kaldırımda, hatta parkta (yetişkinse) daha iyidir yolun ortasında araba kullanan bir salak ve benzeriyse, o zaman geri kalan kuralları tamamen ortadan kaldırmak daha iyidir))) asıl mesele kurallara uymak ve karşılıklı saygıdır)
En çok ne var taşınmanız için uygun bir yol var mı?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=363916 time=1714371680 user_id=18654] Kaldırımda giden bisikletler ve scooterlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Normal mi yoksa sinir bozucu mu? [/quote] Nasıl ve kim olduğuna bağlı) eğer çocuksa, o zaman kaldırımda, hatta parkta (yetişkinse) daha iyidir yolun ortasında araba kullanan bir salak ve benzeriyse, o zaman geri kalan kuralları tamamen ortadan kaldırmak daha iyidir))) asıl mesele kurallara uymak ve karşılıklı saygıdır) En çok ne var taşınmanız için uygun bir yol var mı?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: