50’den 75’e kadar yaşlı kadınların sevgilisi var mı?

[/url]< /’i seven için olanlar için e>daha eski
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 395
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: 50’den 75’e kadar yaşlı kadınları seven var mı?

Post by temiz »

Alexei42, FARKLI YAŞLARIM VAR, geçen sefer en yaşlısıyım 88 yaşındaydı..yeterince iyiydi, ölçülü olmak gerekirse tombul olabilirdi, mümkün olabilirdi..Çok iyi küçük limondan kurtuldum diyeceğim.Köyde ona sikildik.....karnından ikimiz de inledik.. ....Geldim, pek bir şey yok...
Aramayı beğendi ve bunun için bana söz verdi......bir kavanoz çilek reçeli sanırım??! Aslında şaka değil gerçek..

Bir tane daha vardı (A.) Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum, eğer kızı 52 yaşındaysa , sanırım 78 yaşında. Hatta bir fotoğrafı bile var. Evde birkaç kez seviştim, hasta, tansiyonu düşük... o kadar yaşlı ki, bana 50 yılını verdiklerini söyledi. seninle sessiz xxx...

Başka seçenekler de vardı, bitiriyorum, yatıyorum, havamda olacağım, fotoğrafları göstereceğim, gerçek hikayeler

ve sonuncusu benim tipimdeki büyükanneler, yani, muhtemelen 65 ila 82 yaş arası, iyi kalçalar, orta derecede dolgun ve iyi bir popo .. bugün için her şey Tamam!!!!!!!!! !!!!!!
These users thanked the author temiz for the post:
Alex_Tash
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 10 months

Post by Beluga »

50 yaşında hala oldukça vay be
Alexei42
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by Alexei42 »

Kısaca konuşuyorum. 18 yaşındaki birini de, 88 yaşındaki birini de sevebilirsiniz.
Önünüze 18 yıl ile 80 yılı aynı anda koyarsanız ikisini de sikeyim.
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

50 yaşında genç bir kadın
Almanca1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Post by Almanca1 »

pok, Benimki 50’nin üzerinde. Onu seviyorum, kafayı buluyorum!
Anatoly.sessizce
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 2 years 9 months

Post by Anatoly.sessizce »

Normal konu devam ediyor
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

ah pekala...arşivimdeki 3 fotoğrafa bakın, bu Tanya, 69 yaşında
Tesadüfen tanıştım, oradan geçtim, kamu hizmetleri için ödeme yapmaya gidiyordum, Merhaba dedim, o merhaba
bir şekilde tanışmıştık... Sana bunu anlatacağım ya da sınırlı dar görüşlü bir kadına yazacağım... şu anda hasta
You need to register to see the link.

с ней спал ....с ув пок

Отправлено спустя 17 минут 48 секунд:
Давайте я вам скину фото с моего архива Тоже женщина возрасте не плохая дружим хорошо знаю дочку
вы знаете я стараюсь выкладывать фото без лица только часть тела
Это Галя такая своеобразная женщина хорошая такая любит е.....я но тихаря она поправилась и стала выгледит лучше.....Давайте посмотрим фото ...

Да я бы не сказал что у меня полоса везение удачи бывают посылают подальше в целом где то 50 на 50 ....
Вы знаете я рассказал ряд истории фото наверное лица не покажу но потом
А бывает такое желание одной даме хорошенькая замужем выгледит лет на 50 извните звонит телефон

These users thanked the author temiz for the post (total 9):
Alexei42, Alex_Tash, Rahatla_19, Ded, eduard.novikov, ilnar, fötr şapka_1986, Audi, O geri dönecek
Alex_Tash
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 3 years 8 months

Post by Alex_Tash »

Oh, bir şekilde sihirli bir şekilde Pok’un son fotoğraflarını gördüm. teşekkür ederim.
Evet, her gün daha yaşlı bir kadın.
These users thanked the author Alex_Tash for the post:
temiz
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

Hayatımdan örneklerden biri... Bugün öyle bir Madame L. var 82 yaşında, internette sitelerden birinde tanıştım hoş bir kadın, boyu 167, kilosu 80 kg, benim tipim... Ama. kızı ve torunuyla birlikte yaşıyor ve bana gelemiyor.
O yalnız kalır kalmaz gelip onu ziyaret edeceğim konusunda anlaştık.
Uzun süredir seks yapmadım. 30 yıl.... Bana mastürbasyon konusunda öğütler verdi.. Nasıl yani? yazmam gerektiğini sordu .. Denedi ama hiçbir şey işe yaramadı ..... Yarın bana telefon edecek ... Soru o kadar gerçekçi ki tatildeysem sevişebilirim sanırım ... Gerçekten sadece sabahları akrabalarım işe giderken vay be.. kısacası böyle bir şey.

8 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Gerçek hayatta aklımda birkaç düzine kadın veya büyükanne var, hepsi doğası gereği telefonda veya bilgisayarda hâlâ mesafeli.. İşe yarayacağı bir gerçek değil. Mesela biri beni 70 yıldır kara listeye aldı (evli) ...
Ayrıca bir pantanoyla karşılaştığımda öylece yürüyorum. sokağa çıkıp merhaba deyin...vb
kartların düştüğü yer.... Ben de daha çok yaşlı kadınlara ve büyükannelere bakıyorum..
En havalı seçenek pazar, ah, çok fazla var o...
Yani farklı seçenekler kullanıyorum, internet caddesi...genel olarak öyle demeyeceğim, sadece her şey oluyor, şanslıyım, şanssızım...
Hayal ediyorum 75 yaşlarında, yalnız, güzel göğüslere sahip, aynı dairede yaşayan bir büyükanne bulmak......
Bunu yaşadım ama bu tamamen farklı bir hikaye.....ancak

These users thanked the author temiz for the post (total 2):
Travolta, Vik.ruba80
stserge60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 3 years 1 month

Post by stserge60 »

güle güle: 12 Aug 2022, 16:31 ankonunun bir devamı daha, mağazadan sonuncusu, çalışanın güzel bir kıçı var, sık sık kıçı öne çıkacak şekilde giyindiğini gördüm bu yüzden onu tanıyamadım, mağaza kapalıydı, ben onu çok nadir görüyorum, kadınların sigara içmesinden hoşlanmıyor..... fotoğrafa bu kadar uzaktan bakın, ruha dokunan şey bu........ fotoğrafa bakın
evet kadın tam bir seks bombası!!!
İskender70
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115

Post by İskender70 »

Bu yaklaşık 85-90 yaşında olacaktır. Bunun böyle bir şeyi son kez yaptığını düşündüğünde...! :ROFL:
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Registered for: 4 years 9 months

Post by Travolta »

güle güle: 16 Jun 2023, 22:55 Hayatımdan örneklerden biri... Bugün öyle bir Madame L. var ki 82 yaşında, internette sitelerden birinde tanıştım hoş bir kadın, boyu 167, kilosu 80 kg, benim tipim. .. Ama kızı ve torunuyla birlikte yaşıyor, bana gelemiyor..
O yalnız kalır kalmaz gelip onu ziyaret edeceğim konusunda anlaştık..
Yapmadım’ 30 yıldır seks yapmıyorum.... Bana mastürbasyon konusunda tavsiyeler verdi.. Nasıl yani? yazmam gerektiğini sordu .. Denedi ama hiçbir şey işe yaramadı ..... Yarın bana telefon edecek ... Soru o kadar gerçekçi ki tatildeysem sevişebilirim sanırım ... Gerçekten sadece sabahları akrabalarım işe giderken vay be.. kısacası böyle bir şey.

8 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Gerçek hayatta aklımda birkaç düzine kadın veya büyükanne var, hepsi doğası gereği telefonda veya bilgisayarda hâlâ mesafeli.. İşe yarayacağı bir gerçek değil. Mesela biri beni 70 yıldır kara listeye aldı (evli) ...
Ayrıca bir pantanoyla karşılaştığımda öylece yürüyorum. sokağa çıkıp merhaba deyin...vb
kartların düştüğü yer.... Ben de daha çok yaşlı kadınlara ve büyükannelere bakıyorum..
En havalı seçenek pazar, ah, çok fazla var o...
Yani farklı seçenekler kullanıyorum, internet caddesi...genel olarak öyle demeyeceğim, sadece her şey oluyor, şanslıyım, şanssızım...
Hayal ediyorum 75 yaşlarında, yalnız, güzel göğüslere sahip, aynı dairede yaşayan bir büyükanne bulmak......
Bunu yaşadım ama bu tamamen farklı bir hikaye.....ancak

82 года и в инете лазит ?
These users thanked the author Travolta for the post:
şokA
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 4 years 6 months

Post by alex503311 »

Karşılaştım ve pek çok insanın seks olmadan da yapabileceğini fark ettim, yani 40 yaşında kendileri bir erkeğin üzerine tırmanacak, ancak 60 yaşında bunu yapamayacaklar.
Ama 50 yaşında ise -60 bir erkek onları sikiyor, bu onların zevkle pes edecekleri ve birçoğunun da aynı şekilde boşalacağı anlamına gelmiyor ve diyelim ki birkaç gün sonra sikişirseniz, o zaman sanırım siz kendiniz olursunuz düzenli olarak yapmak isteyecektir. Evet, vızıltıyı sakin bir şekilde aldıklarını ve bazılarının yağlanmadan, kendilerinin ıslak olduğunu tekrar ediyorum, rastladım.
These users thanked the author alex503311 for the post:
stserge60
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

Merhaba ve tekrar iyiyim..............
Arip11
Alexey.Novikov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 3 years

Post by Alexey.Novikov »

20 yaşında askerden döndüğümde bir tanışma sitesine kayıt oldum ve orada yan evden bir komşu gördüm, onu sokakta gördüğümde tüm çocukluğum boyunca hayalini kurduğum ve onu sık sık gördüm.
Yerel bir mağazada çalışıyordum, hemen ondan daha güzel satıcılar görmediğimi yazdım
bu onu cezbetti ve o da cevap verdi..
alexey.vititnev
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Post by alexey.vititnev »

Gençken bende vardı. Nedense benden yaşça büyük kadınlara ilgi duyuyordum. Ama tabi ki o 50 değil 40 yaşındaydı, ben de 20 yaşındaydım. Bana neden aşık olduğunu bilmiyorum. Ordudan sonra bir kamp alanındaydı. Tabii ki açım. Ve bana her şeyi verdi ve bana çok şey öğretti, bunun için ona minnettarım. Yani karımla seks yapmaya başladığımda artık sadece beceriksiz bir çocuk değildim. Şimdi 48 yaşındayım ama 60-65 yaş üstü kadınlara bakıyorlar. Bir de sertleşenler var.
Maxxxx
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Post by Maxxxx »

Mamba’da 54 yaşında, 40-45 yaşlarında seksi bir teyzeye benzeyen bir bayanla tanıştım, daha sonra ortaya çıktığı gibi, sahip olduğu ilk kişi bendim, o daha gençti, sekse açtım ve genç bir adamla gitmeye karar verdim , o zamanlar 28 yaşındaydım, ancak zaten yetişkinlerle yazışma deneyimim vardı, neyle buluşacağımızı tartıştık (aynı zamanda boyun eğme eğiliminde) ona geldi, hanımefendinin çoraplarını, tangasını, elbisesini açtı, gözlerim yanıyor, ona doğru tırmanırken karın kaslarını ve tüm vücudunu yumuşattığımı hatırlıyorum.. Bilmiyorum ya da gövdesini gerçekten beğendim mi yoksa cesaret mi topluyordum?
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

arşivim 67 yıllık olduğundan..
Travolta, Vladi’ler, Rodeville, Şalun70, Fargal94, Rahatla_19, ilnar, Audi, Saşa 14
Kötü niyetli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96

Post by Kötü niyetli »

Konu çok ilginç, tartışılacak bir şey var.
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Registered for: 4 years 9 months

Post by Travolta »

пок: 18 Jun 2023, 06:52 ещё с моего архива 67 лет..
Лечь бы на неё в анал
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

Travolta, birkaç kez verdim.. kıçından o zaman artık acımıyordu..

10 saat 5 dakika 9 saniye sonra gönderilir:
Dün son kez ..Yazmaya bile utandım 88 yaşında biriyle yattım, bu en alt kısım
Yalnız olmak daha iyi herhangi biriyle..... benim versiyonumda iyi olan hiçbir şey yok.... Geldim ve oradaki şehir kadınlarla, teyzelerle, tatlı büyükannelerle dolu, harika!!!!!!
hayır beyler, benim değil, bana çilek reçeli vermesine rağmen hediye olarak kabul ettim ama onun terk edilmiş kulübesine uv Pok ile gitmeyeceğim!!!!!!!!!!!!
Alex_Tash
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 3 years 8 months

Post by Alex_Tash »

güle güle: 19 Jun 2023, 07:12 benim versiyonumda iyi olan hiçbir şey yok....
Ah, bu saçmalık.
Bu deneyimin nasıl yaşanmadığını kendiniz yazdınız’ İlk başta onu içeri çektiğini, sonra da içeri çektiğini hatırlıyorum.
Cinsel zevk konusunda sessiz kaldım: düzüştün, geldin ve ona zevk verdin. Evet evet, sonradan bunun ahlaki açıdan zor olduğunu da yazdınız. Ama yine de siz kendiniz şunu söylediniz: evet, bunda belli bir heyecan vardı.
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Peki... devam et. Prensip olarak, deneyimleriniz (sizinkinden daha mütevazı) hakkında konuşmam için bana ilham veren sizsiniz. Ve sırf benimle aynı fikirde olan yüzlerce insan falan olduğunu bilmek için.
Yani yaşlı kadınlara olan tutkumu gizlemem gerekiyor. Ve eğer 55+ yaş hala anlayış buluyorsa, o zaman 60+ zaten oldukça az, ama 70+ (bunlardan sadece ikisine sahiptim). Hiçbir şekilde anlayış görmüyorlar.
Böyle ilişkileri teşvik ettiğiniz için size tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Mihail06
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 383
Registered for: 3 years

Post by Mihail06 »

güle güle: 11 Aug 2022, 16:50 internetten fotoğraf, hangisini beğendiğinizi seçin
Soldaki ikinci büyükanneyi seviyorum, dilime girmeden önce onun amını yalayabilseydim yoruldum, o yaşlı kadınlar beni çok heyecanlandırıyor, yazıyorum ve penisim kazık gibi duruyor.
These users thanked the author Mihail06 for the post:
Arip11
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

Yaş önemlidir, önemli olan kadının nasıl korunduğudur
Bana öyle geliyor ki bir kadının veya büyükannenin iyi kalçaları, iyi bir kıçı ve itaati olmalı
n ihtiyacın olan tek şey bu, felsefemin özü ...

İstersen, havamda olduğumda sana arşivden bir fotoğraf gönderirim
Genel olarak teyzelerin büyükannelerini seviyorum ve senin için ne istediğimi biliyorsun, çoğu kadın neye aşık oluyor? bilmiyorsunuz
Kendimi özgür bir sanatçı olarak tanıtıyorum .. Ben de resim yapmayı seviyorum ama zulümden dolayı çiziyorum
Yine de eserlerimi göndereceğim.....
Ve kendi başıma neyi fark ettim biliyor musun? zulüm gören düşük dereceli işler .. resimlerim, çizimlerim sadece saçmalık, kadınlar genç değil, orta yaşlı değil, korkutucu yüzleri olan büyükanneler veya teyzeler veya gri zulüm gören büyükanneler, elbette istisnalar var... Ben de yazıyorum ben de başarısız olduğum tüm çabalarda başarılı değilim ...
Beni biraz karşılaştırabilirsin, biliyor musun? L. Kuravlev’in böyle bir çevreyi canlandırdığı Afonya filmi
Bu arada tanıdık olarak bir yazlık şapka, kısa kollu bir gömlek aldım.. Kadınlar ve büyükanneler güzel şapkalı erkekleri severler... Ayrıca bir kravatım, 700 ruble değerinde yeni sandaletlerim ve gözlüklerim var ve içinde 2000 ruble civarında para olan bir cüzdanım var
Gerçi büyükannelere yetecek kadar yeşil çay ve ekmek olacağını düşünüyorum... kime bağlı.....Bugün için uv Pok ile her şeye sahibim!!!!!
Arip11
MilfoGilfoiob
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99

Post by MilfoGilfoiob »

güle güle: 18 Jun 2023, 06:52 67 yıl önceki arşivimden.
Harika arşiv!
Konuyla ilgili - hayranlar ve birkaç kişi daha var. Ama 50+ ile 60+ arasında biraz ayrım yapmak istiyorum, sonuçta bunlar farklı kategoriler
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

MilfoGilfoiob, Geçen gün Galya vardı 68 yaşındaydı fotoğraf sonra göstereceğim, kırmızı külot giyiyor, kırmızı bir askılı, sarışın, birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz; onu yarım yıldır görmüyorum. Geniş kalçaları ve göğüsleri kilo almış. ... Kabinenin çok sağlıklı bir kadın olduğunu söylemeyeceğim, yürüyor, yaşı belli....
nNeden bahsetmeliyim ki: sikiyorsun, yapma. Fotoğraf çekmek için doğrudan telefonunuza girmiyorum, içeri girdim ve boşalamadım
önce meni sikeyim sonra çıkar..... genel olarak böyle olması gerekir

nFotoğrafta bir büyükanne var, onu tanımıyorum, onun sessiz bir adam olarak fotoğrafını çektim, bu tip büyük kalçalı figürleri seviyorum ama onu tanımıyorum. Bunu düşündüm, sopayla bile seksi, ama onu koparırdım... ama ne yazık ki... sadece fotoğraf ...bakın!!!!!

1 dakika 45 saniye sonra gönderilir :

These users thanked the author temiz for the post (total 3):
Alex_Tash, ilnar, Audi
MilfoGilfoiob
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by MilfoGilfoiob »

Ignat: 07 Dec 2022, 08:57 21 yaşındayım. Yani 62 yaşında bir kadın herkesle sikişiyor
Yani bu en iyi kısım, böyle bir swinger partisinde kadınlarla sikişebilirsin farklı yaşlarda. Kocasının 21 yaşındaki kızları ve kendisinden küçük milf’leri de siktiği ortaya çıktı
Rodeville
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Post by Rodeville »

Harika fotoğraflar! canlı görmek isterim.....
stserge60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Post by stserge60 »

Gerçek hayatta 50 yaş üstü ya da 60 yaş üstü neredeyse hiç seks aşığı yok. Ben de 62 yaşındayım. Otelimizden birkaç tanıdığıma toplantı teklif ettim. Kadınlar 52’den 68’e kadar. Kimse karar vermiş değil... Sürekli bahçelerinden... hastalıklarından... torunlarından bahsediyorlar. O yüzden bu konuyu konuşmanın bir anlamı yok.
These users thanked the author stserge60 for the post (total 2):
Popülatör, Fargal94
Alexandrlk
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147

Post by Alexandrlk »

stserge60: 05 Jul 2023, 23:08 Gerçek hayatta 50 yaş üstü veya 60 yaş üstü neredeyse hiç seks aşığı yok. Ben de 62 yaşındayım. Otelimizden birkaç tanıdığıma toplantı teklif ettim. Kadınlar 52’den 68’e kadar. Kimse karar vermiş değil... Sürekli bahçelerinden... hastalıklarından... torunlarından bahsediyorlar. Yani bu konuda boş konuşmalar var.
Var ama çok az tanıtılıyorlar. Kafasındaki şeytanla torununa bakıcılık yapıyor. Köyümüzde yaşayan 72 yaşında bir büyükannemiz var, onu ona verin! Ve 50’den büyük değil. Bunu bir arkadaşımdan duydum, onunla yakın iletişim kuruyorlar. Ne yazık ki büyükannem benim tipim değil.
These users thanked the author Alexandrlk for the post:
Zorba Carrie
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362
Registered for: 4 years

Post by Merkez »

Millet, size yaşlı kadınlarla kimin ilgilendiğini sormak istedim.
-1) Bu tür insanları hangi tanışma sitelerinde arıyorsunuz? Şahsen, ne sahte, ne de genç olduğuna dair sonsuz bahaneler benim için hiçbir şey yolunda gitmiyor.
-2) İnsanları bu tanışma sitelerinde buluşmaya nasıl ikna ediyorsun?
-3) Diyelim ki tanıştınız, ah neyle iletişim kuruyorsunuz, seks konusuna nasıl geçiyorsunuz?
-4) Bunca tanışma ve iletişimden sonra nerede seks yapıyorsunuz?
- 5) Seksten sonra bu tür hanımlar devamının gelecekte de olmasını isterler, yoksa her şey bir anda mı biter?
Ayrıntılı cevaplar için şimdiden teşekkürler :)
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 9 months

Post by merhaba duymuyorum. »

Merkez: 06 Jul 2023, 00:39 Millet, size kimin yaşlı kadınlara tutkuyla bağlı olduğunu sormak istedim.
-1) Hangi arkadaşlık sitelerinde benzerlerini arıyorsunuz? Şahsen, ne sahte, ne de genç olduğuna dair sonsuz bahaneler benim için hiçbir şey yolunda gitmiyor.
-2) İnsanları bu tanışma sitelerinde buluşmaya nasıl ikna ediyorsun?
-3) Diyelim ki tanıştınız, ah neyle iletişim kuruyorsunuz, seks konusuna nasıl geçiyorsunuz?
-4) Bunca tanışma ve iletişimden sonra nerede seks yapıyorsunuz?
- 5) Seksten sonra bu tür hanımlar gelecekte de devam edilmesini isterler, yoksa her şey bir anda mı biter?
Ayrıntılı cevaplar için şimdiden teşekkürler :)
Ve gerçek hayatta tanışmanız gereken siteler Parklarda bazı kulüpler var. Günümüzde emekliler için batonlu yürüyüş moda haline geldi.
slon678
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by slon678 »

Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

Dün seks yaptık, 82 yaşında tombul bir kadın beni ziyarete davet etti ve Ok’ta buluştu
Sana bir fotoğraf göstereceğim ama sadece inansınlar diye

1’den sonra gönderildi dakika 29 saniye:

İskender 7, Alex_Tash, Şalun70, Travolta, ilnar, Denchik42, romantik, Audi, aykırı
Popülatör
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 3 years 4 months

Post by Popülatör »

stserge60: 05 Jul 2023, 23:08 Gerçek hayatta 50 yaş üstü veya 60 yaş üstü neredeyse hiç seks aşığı yok. Ben de 62 yaşındayım. Otelimizden birkaç tanıdığıma toplantı teklif ettim. Kadınlar 52’den 68’e kadar. Kimse karar vermiş değil... Sürekli bahçelerinden... hastalıklarından... torunlarından bahsediyorlar. Yani bunun hakkında konuşmanın bir anlamı yok.
Yaklaşımı değiştirmemiz gerekiyor!
İnsanları çay içmeye evinize davet edin.. :cat1:
Eddie
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 4 years

Post by Eddie »

35 yaşındayım ve düzenli olarak 66 yaşında bir kadınla çıkıyorum. Karısı ile seks ve onunla tamamen farklıdır. Aynı zamanda yaşına ve cüssesine rağmen (iri bir bayan, 135 kg, göğüsleri 8 beden) seksi seviyor. Aşık olduğunu ve seksin tadını ancak 40 yaşından sonra keşfettiğini söylüyor.
These users thanked the author Eddie for the post (total 3):
Makar1977, Alex_Tash, Travolta
rmsxms
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
Registered for: 3 years 6 months

Post by rmsxms »

tamam, arkası ilgi çekici değil, dahası var mı samimi fotoğraflar?
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

rmsxms, peki, bunu nasıl hayal ediyorsun? peki, bir fotoğraf var
These users thanked the author temiz for the post (total 3):
ilnar, Audi, aykırı
Dikey12
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 2 years 7 months

Post by Dikey12 »

50 yaşındayım, her zaman daha yaşlı olmak istemişimdir. 60+ ile birkaç deneyim oldu ama ikisi de benden para istedikten sonra verdi ama bir daha görüşmedi.

5 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Özverili yaşlı bir kadın nasıl bulunur? ama para için bu bir şekilde doğru değil
Leo3517
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 7 months

Post by Leo3517 »

İyi günler, bir deneyim yaşadım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yaşlı insanlarla seks”