Evli bir kadınla cinsel ilişki.
-
Автор темыlanaaas341
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evli bir kadınla cinsel ilişki.
Sevgili erkek cinsiyeti! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 15):
- Alex444, Gövde, Lazobay, İvannavi, Ateev, oleg.kuklachev, Sibiryak89, Keskin, aryamari, Kayıp, İlya İvanov, Fargal94, olur, Oksana, 1984 yılında Vladimir
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Evli bir kadınla cinsel ilişki
Hayatımda becerdiğim iki evli kadın oldu. Ordudan önce bile, kocasının sık sık uzun iş gezilerinde ziyaret ettiği, benden 10 yaş büyük bir tanıdığımı birkaç kez becerdim. O benim ölü, cinsel açıdan tecrübeli partnerimdi. Çok sonra, zaten evliyken, çekici bir kadınla şiddetli seks yapma fırsatım oldu. Parmaklarının penisimin üzerinde ve yüzük parmağımda bir yüzük olduğunu görünce heyecanlandım. Seks tutkulu ve unutulmazdı.
Karımın, birlikte inanılmaz keyif alacağı başka bir adamla sevişme fırsatına sahip olmasına aldırış etmeyeceğim. Sadece onun adına mutlu olacağım.
Karımın, birlikte inanılmaz keyif alacağı başka bir adamla sevişme fırsatına sahip olmasına aldırış etmeyeceğim. Sadece onun adına mutlu olacağım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Burada konuyu tersine çeviriyorum, bazen birinin karısıyla seks yapmak sadece hoş değil, aynı zamanda başka bir adamın spermi ondan dışarı aktığında karınız ve onun sevgilisi arasındaki seksten de keyif almak da güzel. kedi ve popo.
Burada kocanın tutumu önemli: Karısı nasıl bir sevgili?evgen001: ↑24 Jul 2024, 01:18Tamamen katılıyorumTruwor: ↑23 Jul 2024, 23:35Bir kocanın istekleri reddedilebilir ama bir sevgili şunları yapamaz: - Neden onunla aynı fikirdeydim ki? Neden son anda onun arzusunu inkar edesiniz ki? Garip ve aptalca. Onunla olmayı kabul ettiğime göre bu onun istediği her şeye izin vermem gerektiği anlamına geliyor. Ben bir fahişe değilim, dolayısıyla neyin mümkün olup neyin mümkün olmadığını belirleyebilirim.evgen001: ↑10 May 2024, 19:15 Öncelikle eşinin de evli bir kız olduğunu söyleyeceğim. Gerisi evli olanlarda daha kolay, bir şeyleri yakalamak ise daha zor. Kocanın giremediği deliklere veriyorlar, içerideki spermi alıyorlar, sonra da kocadan olduğunu söyleyip kürtaja gidiyorlar. Elbette evli kadınlarla seks daha tatlıdır.
Burada konuyu tersine çeviriyorum, bazen birinin karısıyla seks yapmak sadece hoş değil, aynı zamanda başka bir adamın spermi ondan dışarı aktığında karınız ve onun sevgilisi arasındaki seksten de keyif almak da güzel. kedi ve popo.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years
Kesinlikle katılıyorum. Karınızın önünüzde sikilmesi büyüleyici bir manzaradır. Başka bir üyenin ona nasıl girdiğini gördüğünüzde, başka bir adamın altında nasıl kıvrandığını gördüğünüzde. Ve şu anda onu öpüyorsun, onun yakın zamanda başka birine oral seks yaptığını bilerek. Peki, onun içinde işlerini bitirdikten sonra dışarı çıkıp onu sıcak amcıkta kendin sikmeyi unutma.Truwor: ↑26 Jul 2024, 21:20Burada kocanın tutumu önemli: Karısı nasıl bir sevgili?Tamamen katılıyorumTruwor: ↑23 Jul 2024, 23:35 Bir kocanın istekleri reddedilebilir ama bir sevgili yapamaz: - Neden onunla aynı fikirdeydim ki? Neden son anda onun arzusunu inkar edesiniz ki? Garip ve aptalca. Onunla olmayı kabul ettiğime göre bu onun istediği her şeye izin vermem gerektiği anlamına geliyor. Ben bir fahişe değilim, dolayısıyla neyin mümkün olup neyin mümkün olmadığını belirleyebilirim.
Burada konuyu değiştiriyorum, bazen birinin karısıyla seks yapmak sadece hoş değil, aynı zamanda başka bir adamın spermi ondan aktığında karınız ve onun sevgilisiyle seks yapmak da hoştur. am ve popo.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Eşim ve ben için önemli olan, diğer erkeğin hoş olması. Sadece herhangi biri değil. Karımı orgazm olduktan sonra ağzından öpmek benim için güzeldi.
Ancak bu farklı bir konu. Evli bir kadınla seks kadın tarafından. )))
evgen001: ↑27 Jul 2024, 06:53Kesinlikle katılıyorum. Karınızın önünüzde sikilmesi büyüleyici bir manzaradır. Başka bir üyenin ona nasıl girdiğini gördüğünüzde, başka bir adamın altında nasıl kıvrandığını gördüğünüzde. Ve şu anda onu öpüyorsun, onun yakın zamanda başka birine oral seks yaptığını bilerek. Peki, onlar işini bitirdikten sonra mutlaka oradan çıkıp ateşli amcıkta kendin becer.
)))) Tam olarak benim sözlerim ve algı.Kesinlikle katılıyorum. Karınızın önünüzde sikilmesi büyüleyici bir manzaradır. Başka bir üyenin ona nasıl girdiğini gördüğünüzde, başka bir adamın altında nasıl kıvrandığını gördüğünüzde. Ve şu anda onu öpüyorsun, onun yakın zamanda başka birine oral seks yaptığını bilerek. Peki, onlar işini bitirdikten sonra hepiniz dışarı çıkın ve ateşli amcıkta kendiniz sikin.Burada kocanın tutumu önemli: Karısı nasıl bir sevgili?tamamen katılıyorum n
Burada konuyu değiştiriyorum, bazen birinin karısıyla seks yapmak sadece hoş değil, aynı zamanda başka bir adamın spermi ondan aktığında karınız ve onun sevgilisiyle seks yapmak da hoştur. am ve popo.
Eşim ve ben için önemli olan, diğer erkeğin hoş olması. Sadece herhangi biri değil. Karımı orgazm olduktan sonra ağzından öpmek benim için güzeldi.
Ancak bu farklı bir konu. Evli bir kadınla seks kadın tarafından. )))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 1 year 4 months
Evli kadınlar vardı. İçlerinden biri daha sonra eşim oldu. O da olur)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 3 years
Kurumsal bir etkinlik gibiydi, oturup içtik. 3 erkek, 13 kadın evliydi, sadece biri gidiyordu. Erkekler kafeden sonra saunaya gitmeyi önerdiler. akşam herkes çıplak dolaşıyordu.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year 1 month
Birkaç yıl önce eski bir sınıf arkadaşımla ilişkiye başladım. Bana sürekli kocasından şikayet ediyordu, az kazandığını, karakterinin aynı olmadığını, her şeyin yanlış olduğunu söylüyordu. İlk başta sadece konuştuk. Daha sonra kocam işe gitti ama benim iyi bir arabam var ve cebimde de birkaç şey var. Genel olarak akşam gezileri, kafeler ve düzenli seks başladı. Birkaç ay sonra ayrıldık, birlikte olmak istedim ama neden bir kulübeye ihtiyacım olsun ki? Ama çok berbattı, hala hatırlıyorum. Kocalarıyla böyle yaşıyorlar
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 602 Views
-
Last post by Tolyan
-
- 5 Replies
- 4190 Views
-
Last post by Andrey.Novikov
-
- 4 Replies
- 2276 Views
-
Last post by Anadolu
-
-
New post Yanıt: Kocasıyla birlikte evli bir kadından ICBM. Evli kadın ağzına almayı seviyor
by seks karısı bayan » » in Peri, bağımsız - 1 Replies
- 851 Views
-
Last post by 1111
-
-
- 4 Replies
- 1753 Views
-
Last post by Truwor