Evli bir kadınla cinsel ilişki.

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Evli bir kadınla cinsel ilişki.

Unread post by lanaaas341 »

Sevgili erkek cinsiyeti! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
Sergey
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Evli bir kadınla cinsel ilişki

Unread post by Sergey »

Hayatımda becerdiğim iki evli kadın oldu. Ordudan önce bile, kocasının sık sık uzun iş gezilerinde ziyaret ettiği, benden 10 yaş büyük bir tanıdığımı birkaç kez becerdim. O benim ölü, cinsel açıdan tecrübeli partnerimdi. Çok sonra, zaten evliyken, çekici bir kadınla şiddetli seks yapma fırsatım oldu. Parmaklarının penisimin üzerinde ve yüzük parmağımda bir yüzük olduğunu görünce heyecanlandım. Seks tutkulu ve unutulmazdı.
Karımın, birlikte inanılmaz keyif alacağı başka bir adamla sevişme fırsatına sahip olmasına aldırış etmeyeceğim. Sadece onun adına mutlu olacağım.
These users thanked the author Sergey for the post (total 2):
Morgan, çoban
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Truwor »

evgen001: 24 Jul 2024, 01:18
Truwor: 23 Jul 2024, 23:35
evgen001: 10 May 2024, 19:15 Öncelikle eşinin de evli bir kız olduğunu söyleyeceğim. Gerisi evli olanlarda daha kolay, bir şeyleri yakalamak ise daha zor. Kocanın giremediği deliklere veriyorlar, içerideki spermi alıyorlar, sonra da kocadan olduğunu söyleyip kürtaja gidiyorlar. Elbette evli kadınlarla seks daha tatlıdır.
Bir kocanın istekleri reddedilebilir ama bir sevgili şunları yapamaz: - Neden onunla aynı fikirdeydim ki? Neden son anda onun arzusunu inkar edesiniz ki? Garip ve aptalca. Onunla olmayı kabul ettiğime göre bu onun istediği her şeye izin vermem gerektiği anlamına geliyor. Ben bir fahişe değilim, dolayısıyla neyin mümkün olup neyin mümkün olmadığını belirleyebilirim.
Tamamen katılıyorum
Burada kocanın tutumu önemli: Karısı nasıl bir sevgili?
Burada konuyu tersine çeviriyorum, bazen birinin karısıyla seks yapmak sadece hoş değil, aynı zamanda başka bir adamın spermi ondan dışarı aktığında karınız ve onun sevgilisi arasındaki seksten de keyif almak da güzel. kedi ve popo.
These users thanked the author Truwor for the post:
çoban
evgen001
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years

Unread post by evgen001 »

Truwor: 26 Jul 2024, 21:20
Truwor: 23 Jul 2024, 23:35 Bir kocanın istekleri reddedilebilir ama bir sevgili yapamaz: - Neden onunla aynı fikirdeydim ki? Neden son anda onun arzusunu inkar edesiniz ki? Garip ve aptalca. Onunla olmayı kabul ettiğime göre bu onun istediği her şeye izin vermem gerektiği anlamına geliyor. Ben bir fahişe değilim, dolayısıyla neyin mümkün olup neyin mümkün olmadığını belirleyebilirim.
Tamamen katılıyorum
Burada konuyu değiştiriyorum, bazen birinin karısıyla seks yapmak sadece hoş değil, aynı zamanda başka bir adamın spermi ondan aktığında karınız ve onun sevgilisiyle seks yapmak da hoştur. am ve popo.
Kesinlikle katılıyorum. Karınızın önünüzde sikilmesi büyüleyici bir manzaradır. Başka bir üyenin ona nasıl girdiğini gördüğünüzde, başka bir adamın altında nasıl kıvrandığını gördüğünüzde. Ve şu anda onu öpüyorsun, onun yakın zamanda başka birine oral seks yaptığını bilerek. Peki, onun içinde işlerini bitirdikten sonra dışarı çıkıp onu sıcak amcıkta kendin sikmeyi unutma.
These users thanked the author evgen001 for the post (total 2):
Truwor, çoban
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Truwor »

evgen001: 27 Jul 2024, 06:53
Truwor: 26 Jul 2024, 21:20
evgen001: 24 Jul 2024, 01:18 Tamamen katılıyorum
Burada konuyu değiştiriyorum, bazen birinin karısıyla seks yapmak sadece hoş değil, aynı zamanda başka bir adamın spermi ondan aktığında karınız ve onun sevgilisiyle seks yapmak da hoştur. am ve popo.
Kesinlikle katılıyorum. Karınızın önünüzde sikilmesi büyüleyici bir manzaradır. Başka bir üyenin ona nasıl girdiğini gördüğünüzde, başka bir adamın altında nasıl kıvrandığını gördüğünüzde. Ve şu anda onu öpüyorsun, onun yakın zamanda başka birine oral seks yaptığını bilerek. Peki, onlar işini bitirdikten sonra mutlaka oradan çıkıp ateşli amcıkta kendin becer.
tamamen katılıyorum n
Kesinlikle katılıyorum. Karınızın önünüzde sikilmesi büyüleyici bir manzaradır. Başka bir üyenin ona nasıl girdiğini gördüğünüzde, başka bir adamın altında nasıl kıvrandığını gördüğünüzde. Ve şu anda onu öpüyorsun, onun yakın zamanda başka birine oral seks yaptığını bilerek. Peki, onlar işini bitirdikten sonra hepiniz dışarı çıkın ve ateşli amcıkta kendiniz sikin.
)))) Tam olarak benim sözlerim ve algı.
Eşim ve ben için önemli olan, diğer erkeğin hoş olması. Sadece herhangi biri değil. Karımı orgazm olduktan sonra ağzından öpmek benim için güzeldi.
Ancak bu farklı bir konu. Evli bir kadınla seks kadın tarafından. )))
Sami
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Sami »

Evli kadınlar vardı. İçlerinden biri daha sonra eşim oldu. O da olur)
These users thanked the author Sami for the post:
küçük
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 3 years

Unread post by homa515 »

Kurumsal bir etkinlik gibiydi, oturup içtik. 3 erkek, 13 kadın evliydi, sadece biri gidiyordu. Erkekler kafeden sonra saunaya gitmeyi önerdiler. akşam herkes çıplak dolaşıyordu.
These users thanked the author homa515 for the post:
Şalun70
1984 yılında Vladimir
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by 1984 yılında Vladimir »

Birkaç yıl önce eski bir sınıf arkadaşımla ilişkiye başladım. Bana sürekli kocasından şikayet ediyordu, az kazandığını, karakterinin aynı olmadığını, her şeyin yanlış olduğunu söylüyordu. İlk başta sadece konuştuk. Daha sonra kocam işe gitti ama benim iyi bir arabam var ve cebimde de birkaç şey var. Genel olarak akşam gezileri, kafeler ve düzenli seks başladı. Birkaç ay sonra ayrıldık, birlikte olmak istedim ama neden bir kulübeye ihtiyacım olsun ki? Ama çok berbattı, hala hatırlıyorum. Kocalarıyla böyle yaşıyorlar
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”