Kızlarla ilgili fanteziler

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Alek
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kız çocuk fantezileri

Unread post by Alek »

Bugün bütün sabah kızlarım birlikte çizgi film izlediler ve biz çizgi film izlerken ben de onları mutlu bir şekilde okşadım çünkü dün akşamdan beri çıplaklardı.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Çizgi filmleri izledikten sonra kızlarım şaşırmamaya karar verdiler ve kahvaltıdan sonra kahvaltıya gittiler, fazla nefes almadık, sonra 9 yaşındaki Sashay ile seks yaptım ve 3 yaşındaki Dasha ile anal seks yaptım, sonra değil daha çok oyun oynadıktan sonra, öğle yemeğinden sonra akşam yemeğine gittik, biraz uzandılar ve sonra herkes dışarıda yürüyüşe çıktı.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Sokaktan gelen kızlar hızla tekrar çırılçıplak soyundular, dışarı çıkmadan önce giydikleri elbiseleri ve külotlarını çıkardılar, sevindiler, tekrar anime izlemeye oturdular ve onlar izlerken ben kızlarımı okşuyordum :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Akşam 9 yaşındaki Sasha’yı, 6 yaşındaki Diana’yı ve 3 yaşındaki Dasha’yı savuşturdum, önce çıplak kız Sasha’yı papağan gibi tekrarladım, kendi başına uzandı, bu yüzden yeni bir dar kemer aldım ve ona 90 darbe verdim. çıplak poposuna kemer takılmış, sonra yine çıplak olan en küçük kızı da onun yerine uzanmış, ben de çıplak poposuna kemerle vurarak 60 verdim.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

En son Dashulya’yı şifreledim 3 yaşında, çıplak kızı
kucağıma yatırdım ve dar bir kemer de dahil olmak üzere her şeyi aldım, bebeğin çıplak kıçına kemerle küçük kıza 30 darbe indirdim
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün benim yatma zamanım geldi, dokuz odada hep beraber uyuyoruz
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün, okuldan sonra, en büyük kızlarım 16 yaşındaki Natasha ve 15 yaşındaki Alena, matematik, Rus dili ve edebiyatı alanındaki ilk üç sınavını geçtiler ve Natasha üç B’yi, Alena ise B ve 2 A’yı aldı. bu, oral ve vajinal seks yapacağım anlamına geliyor, buna çok sevindim :)
Diana1998
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Diana1998 »

Merhaba seks istiyorum
These users thanked the author Diana1998 for the post (total 3):
Nikk, İvannavi, Kirya
Автор темы
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Diana1998: 14 Jun 2021, 16:25 Merhaba, seks istiyorum
Bunu kim istemez? :cat1:
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

15 yaşındaki Alenay ile seks yaptıktan sonra 3 yaşındaki Dashay ve 9 yaşındaki Sashay ile eğlendim.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Diana1998, istersen gel :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün uyuyamıyorum, 1 yaşındaki Angelica, 6 yaşındaki Diara, 12 yaşındaki Lyubov, 16 yaşındaki Ntasha ve 19 yaşındaki Irai ile uyuyorum. esterde uyuyoruz
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

BUGÜN MO KIZLARI KİMYA, FİZİK VE BELOGİSTİK SINAVLARINI GEÇTİ VE HER BİRİNDEN ÜÇ A ALDI; BU BUGÜN 16 YAŞINDAKİ NATASHA VE 15 YAŞINDAKİ ALENAI İLE ORAL, ANAL VE VAJİNAL SEKS YAPACAĞIM ANLAMINA GELİYOR
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Dün 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Diana, 9 yaşındaki Sashay, 15 yaşındaki Alenay, 16 yaşındaki Natasha ve 19 yaşındaki Ira ile yattım ve bugün kızlarım tarih sınavlarına girdiler. coğrafya ve yabancı dil. Natasha üç B’yi de Alena da üç A’yı aldı, bu da onunla oral, anal ve vajinal seks yapacağım anlamına geliyor :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Tamam, bugün yatma zamanım geldi, 1 yaşındaki Angelika, 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Diapa, 12 yaşındaki Lyubovya, 15 yaşındaki Alenay ve Natasha ile yatıyorum. 16 yaşındayım. Akşam uyuyacağız
Metroraji
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Metroraji »

*x) *x) *x)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün Natasha ve Alena beden eğitimi, güzel sanatlar ve astonomi alanındaki son üç sınavını geçtiler, ikisi de A ve 2 B aldı, bu yüzden 16 yaşındaki Natasha ve 15 yaşındaki Alena ile seks yapacağım. Bugün Natpsha’nın son doğum günü ve mezuniyet dersi olmayacak. Ona mezuniyet için çok güzel bir kırmızı elbise aldım ve son doğum gününde beyaz önlüklü bir okul üniforması giyecek. :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün yatma zamanım geldi, 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Diana, 9 yaşındaki Sashay, 12 yaşındaki Lyubovya, 15 yaşındaki Alenay ve 16 yaşındaki Natasha ile yatıyorum. Yedimiz çıplak uyuyoruz :) :smile001: :daypyat:
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Natasha’nın 16 yaşında mezuniyetinden sonra, Natasha ve ben çok geç geldik ve bu nedenle birlikte uyuduk, Natasha yorgun ama mutluydu, balo kraliçesi seçildi :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün öğle yemeğinden sonra hamam yaptık, kızlarımı iyice yıkadım ve buharda pişirdim ve hamamdan sonra sırayla tüm kızlarımın derisini ve şifresini dövdüm, ilk şifre 19 yaşındaki Ira, kemerle 175 darbe aldı. çıplak popo ve çıplak vücuduna kırbaçla 9 darbe, ardından şifre Natasha, 16 yaşında, çıplak poposuna kemerle 150 darbe ve kırbaçla 16 kırbaç, ardından şifre 15 yaşındaki Alena oldu, o ayrıca çıplak kıçına kemerle 150 darbe ve kırbaçla 15 kırbaç aldı, ardından Lyubov geldi, çıplak kıçına kemerle 125 darbe ve kırbaçla 12 kırbaç aldı, sonra 9 yaşında Sasha vardı, aldı Çıplak poposuna kemerle 75 darbe ve 60 sopa, sonra 6 yaşındaki Diana vardı, çıplak poposuna kemerle 50 darbe ve 30 sopa aldı, sonra sıra Dasha’ya geldi, kemerle 33 darbe aldı çıplak poposuna ve 15 çubuk daha, sonuncusu Adzhelikka’nın şifresiydi, çıplak poposuna kemerle 10 dayak ve bebeğin vücuduna 7 çubuk vurdu, hepimiz dokuz kişilik odada birlikte yatağa gittik :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bu gece 1 yaşındaki Angelika’yı, 3 yaşındaki Dasha’yı, 6 yaşındaki Diana’yı ve 9 yaşındaki Sasha’yı papağan gibi taklit ettim, onları kendim çırılçıplak soydum, külotlarını çıkardım, sonra teker teker masaya bağladım ve şifreledim. onlara yeni dar bir kemerle Angelika 10 darbe aldı, Dasha 30 darbe aldı, Diana 60 darbe aldı ve Sasha çıplak poposuna kemerle 90 darbe aldı.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Şaplaklamanın ardından kızlar ve ben bugün yatmaya karar verdik; hepimiz yeniden yatağa, dokuz odaya ve çıplak döneceğiz :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün tüm aile, kızlarım ve ben Angilika Nehri’nde dinleneceğiz, 1 yaşında ve Dasha 3 yaşında, elbette tamamen çıplak olacağız 6 yaşında Diana ve 9 yaşında Sasha sadece külot giyecek bir üst ve 12 yaşında Lyubov, 15 yaşında Alena, 16 yaşında Natasha ve 19 yaşında Ira en iyi kubbelerini takacaklar
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Nehirde kızlar vücutlarında dayak izleri olduğu için soyunmaya ya da mayolarını çıkarmaya biraz utanıyorlardı ama ben birileri soyunmaz ya da periyot yapmaz dedim sonra evdeki o kıza yine 1 yaşındaki Angelika’yı büyüttüm. ve 3 yaşındaki Dasha, onları kendim soydum ve ikisi de çıplak güneşleniyorlardı, kızların geri kalanı yenisinden korkuyordu prki ayrıca 6 yaşındaki Diana da soyunmuştu, sadece parlak yeşil mayo giyiyordu, Sasha, 9 yaşında, aynı mayoları, sadece beyaz desenli külotları giyiyordu. 2 yaşındaki Lyublv1, kelebekli ve etekli çok sevimli ama gizli parlak yeşil bir mayo giyiyordu ve 16 yaşındaki Alena Vodnakov’du. Derin ve pembe renklerde iki parçalı mayolar.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Ve 19 yaşındaki Ira, siyah beyaz iki parçalı bir mayo giyiyordu, bu daha sonra sahilde hiç insan kalmadığında, Sasha ve Lyubov tamamen soyundu ve tıpkı Dasha ve Angelica gibi çıplak güneşlenmeye devam etti.
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Vit123 »

Alek, sana sepetimde göstereceğim
These users thanked the author Vit123 for the post (total 2):
Ben, kaptan63
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Akşam geç saatlerde nehirden geldik, hamamda hızla yıkandık ve hep birlikte yattık, dokuz odada uyuyacağız ve kesinlikle çıplak
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bunun ne anlama geldiğini sana sepette göstereceğim.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

vit123, harika! Bu kim ve kaç yaşında?
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün 6 yaşındaki Dianna ve 12 yaşındaki Lyubov çok kötü davrandılar ve itaat etmediler, bu yüzden yarın sabah şaplak atacaklar
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün uyku zamanım geldi 19 yaşında Irai, 16 yaşında Natashay, 15 yaşında Alenay, 9 yaşında Sashay, 3 yaşında Dashay ve 1 yaşında Angelika ile uyuyorum, yedi yaşında ve çıplak uyuyoruz
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Vit123 »

Alec, sana fotoğraf veya diğer materyalleri göstermenin bir anlamı yok çünkü kendi başına yaşıyorsun
These users thanked the author Vit123 for the post:
Ben
Ben
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Ben »

Hadi tanışalım;)amcık;)

2 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
vit123, güzellik
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

vit123, peki neden kızlarımla birlikteyim ve kışı da ebeveynleriyle birlikte :(
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bu sabah, söz verildiği gibi, şifre Diana 6 yaşında ve Lyubov 12 yaşında, ilk şifre Lyubov, kız güzel soyunmak için seksi giyinmiş tükürüyor, kendisi beyaz bir bluz, kısa siyah bir etek ve dantel külot çıkardı , sonra onu masaya yatırdım ve kemeri aldım ve Diana’ya çıkmaz bir şifre ile kemer çıplak alt kısmı ile üzerine 125 udr döktüm, kız yayın balığı başka bir şey yapmasın diye külotunu çıkardı ve yayın balığı yattı masaya çöktüm, kemeri aldım ve kızın çıplak poposuna kemerle 50 darbe indirdim :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Şaplak attıktan kısa bir süre sonra, tüm kızlarım dinlenmeye nehre gittiler ve nehirde neredeyse hiç insan olmadığından, bütün kızlarım tamamen çıplak yüzdüler ve güneşlendiler :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Nehirde 3 yaşındaki Dasha ve 9 yaşındaki Sasha çok uygunsuz davrandılar ve itaat etmediler, sonuç olarak Dasha neredeyse boğuldu, bu da yarın ikisini de öldüreceğim anlamına geliyor
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Nehirden eve geldiğimizde hep birlikte duş aldık, sonra yemek yedik, yemekten sonra delik açtım, akşam geç saatlere kadar hep birlikte anime izledik :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Artık uyku zamanım geldi, bugün hep birlikte dokuzuncu odada uyuyoruz, tamamen çıplak :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bu sabah erkenden, bütün kızlarım uyandığında, 9 yaşındaki çıplak Sasha’yı dizlerimin üzerine yatırdım, kemeri aldım ve çıplak poposuna kemerle 111 darbe indirdim, sonra 3 yaşındaki Dasha’yı da çıplak yatırdım. , dizlerimin üstüne çöktüm ve çıplak poposuna kemerle 33 darbe indirdim, sonra bütün kızlar kalktı, yıkandı, külotlarını giydi ve hep birlikte kahvaltıya oturduk :) :)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”