Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Ensest
Bir arkadaşım vardı ama şunu itiraf etmek isterim ki annem ve kız kardeşimle birlikte olmak bir yabancıyla olmaktan çok daha güzel.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Evet! Yani annenin geleceğin hakkında endişelenmesi boşuna değil. Güzel kızlarınızla karşılaştırıldığında tüm kızlar size taze görünecek!Milo Venüs: ↑27 Nov 2020, 17:52 Bir arkadaşım vardı ama şunu itiraf etmek isterim ki annem ve kız kardeşimle birlikte olmak bir yabancıyla olmaktan çok daha keyifli.
-
-
- Nirvana’dayım
-
Karantina sırasında annem kardeşimin beni o yerde dövdüğünü gördü. Ben 14 yaşındayım, o ise 16. O hiç yürümedi ve üzerinize gelmedi, ilk başta bize bağırdı, bize her türden kötü isimler taktı ve benzeri şeyler yaptı. İki gün sonra, o biliyorken neden şimdi saklanalım diye düşündük ve açık açık sevişmeye başladık. Beşinci gün uyurken yatağına yattılar ve onu okşamaya ve öpmeye başladılar ve gözlerini açıp ses çıkarmaya çalıştığında ben çoktan dilimi külotunun içine sokmuştum ve erkek kardeşim onu attı battaniyeyi alıp katıldı.!!!!) ve artık çocuklarıyla yatmasında bir yanlış görmüyor!) Çoğu insanın neden ebeveynlerle veya çocuklarla yatmanın kapsam dışında bir şey olduğunu söylediğini merak ediyorum. Ama aynı zamanda hemen hemen tüm babalar kızlarının, erkek kardeşlerinin, oğullarının analarının,
-
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
- Registered for: 5 years 5 months
insanlar çıldırdı, yakın zamanda eski bir kız arkadaşım üçlü yapmayı teklif etti. Kız kardeşim, bir sevgilisi olduğu için kocasını devralmak istedi ve bunun sonucunda da erkek kardeşim ve karısı onunla seks yaptı. Kardeşim dün gece geceyi bende geçirdi, ben de uzun süredir seks yapmadığımdan şikayet ettim, düşündüm ve kabul ettim. Kaybedecek bir şeyim yok, önce istediğim gibi bitireyim, sonra istediği gibi kalkayım diye şart koştum. O sabahlara kadar seks yaptık. Beni en çok şaşırtan şey onu boğazıma bu kadar kolay sokmasıydı.
-
- Nirvana’dayım
bu cinsten çocukların çoğu, akraba olmayan partnerlerden gelen çocuklara göre daha çok kusurlu doğar. Ve bu tür ilişkilere tabu koyuyorlar. Bu tabular tanrıların ve rahiplerin otoritesiyle pekiştirildi. Akrabalarla cinsel ilişkinin yasaklanmasıyla ilgili bu kavramlar bize bu şekilde ulaştı. Ama şimdi zamanlar farklı. Güvenilir doğum kontrol yöntemleri mevcut olduğundan kadınların hamile kalma olasılığı minimumdur. Bu nedenle artık istediğiniz kişiyle sevişebilirsiniz! Yalnızca ahlaki düşünceler bunu durdurur. Ama artık herkesin kendi ahlakı var. Ahlak kurallarınız sizi ailenizle uğraşmaktan alıkoymuyorsa, gönlünüzce sikişin!
Anlıyorsunuz, her şey seks geleneklerine bağlı , eğitim, sosyal görüş. Akrabalarla seks neden kötü bir şey olarak görülüyordu? AncakMisafirperver Evlilik: ↑28 Nov 2020, 01:21 Karantina sırasında annem, erkek kardeşimin beni o yerde dövdüğünü gördü. Ben 14 yaşındayım, o ise 16. O hiç yürümedi ve üzerinize gelmedi, ilk başta bize bağırdı, bize her türden kötü isimler taktı ve benzeri şeyler yaptı. İki gün sonra, o biliyorken neden şimdi saklanalım diye düşündük ve açık açık sevişmeye başladık. Beşinci gün uyurken yatağına yattılar ve onu okşamaya ve öpmeye başladılar ve gözlerini açıp ses çıkarmaya çalıştığında ben çoktan dilimi külotunun içine sokmuştum ve erkek kardeşim onu attı battaniyeyi alıp katıldı.!!!!) ve artık çocuklarıyla yatmasında bir yanlış görmüyor!) Çoğu insanın neden ebeveynlerle veya çocuklarla yatmanın kapsam dışında bir şey olduğunu söylediğini merak ediyorum. Ama aynı zamanda neredeyse tüm babalar kızlarını, erkek kardeşlerini, oğullarının annelerini
bu cinsten çocukların çoğu, akraba olmayan partnerlerden gelen çocuklara göre daha çok kusurlu doğar. Ve bu tür ilişkilere tabu koyuyorlar. Bu tabular tanrıların ve rahiplerin otoritesiyle pekiştirildi. Akrabalarla cinsel ilişkinin yasaklanmasıyla ilgili bu kavramlar bize bu şekilde ulaştı. Ama şimdi zamanlar farklı. Güvenilir doğum kontrol yöntemleri mevcut olduğundan kadınların hamile kalma olasılığı minimumdur. Bu nedenle artık istediğiniz kişiyle sevişebilirsiniz! Yalnızca ahlaki düşünceler bunu durdurur. Ama artık herkesin kendi ahlakı var. Ahlak kurallarınız sizi ailenizle uğraşmaktan alıkoymuyorsa, gönlünüzce sikişin!
-
Anne ve kız kardeş arasındaki sık cinsel ilişkinin ne kadar zararlı olduğunu kim söyleyebilir?
-
- Nirvana’dayım
Bu da bir o kadar faydalıdır! Aslında doktorlar seksi çeşitli psikosomatik bozuklukları tedavi etmek için kullanıyor... O halde tedavi olun! :melek:
-
Ama günde 3-4 kez üstüne çıktığımda annem itiraz ediyor, kız kardeşim de yanımıza geldiğinde sadece ablamı sikiyorum, annem dinleniyor.
-
- Nirvana’dayım
Genç bir herif için yaygın bir şey! Bu 50-60 yaşında olsaydı - o zaman garip!Milo Venüs: ↑28 Nov 2020, 16:55 Ama annem günde 3-4 kez üstüne çıkmama itiraz ediyor. Kız kardeşim de bize geldiğinde sadece kız kardeşimi sikiyorum, annem dinleniyor
-
- Nirvana’dayım
-
Bu hikayeyi yaşadım. Kız kardeşimle sarhoş seks yaptık (38 ve 35 yaşındayız). Sonra bir ay boyunca birbirimizin gözlerine bakamadan yabancılar gibi dolaştık. Sonra nihayet birbirimizi gördük ve bunun artık devam edemeyeceğini söyledik. Birbirimizin gözlerine bakmaya utanıyorduk. Bu duygunun kaybolması için bunu tekrarlamamız gerektiğine ve bu sefer ayık olmamız gerektiğine karar verdik. İlk seferinde bir şekilde yanlıştı, zar zor kalkabiliyordum ve akşama kadar sonuna kadar sikiştik. Utanma duygusu ortadan kalktı ve bunun bir daha olmayacağına karar verildi. Ama şimdi ilişkiler gelişti. Bir sürü kız var, istediğinle sevişebilirsin ama kız kardeşinle bu yanlış. İkinci sikişten sonra bir daha olmadı.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
- Registered for: 5 years 5 months
Geçenlerde 45 ve 48 yaşlarındaki erkek kardeşimle seviştim. Kocam yoksa ve sen seks yapmak istiyorsan, onun da ne zaman gelmesini istediğime karar verdik.
-
Eşim ergenlik çağında erkek kardeşine şakalar yapardı. Kendisi 12 yaşındaydı, kendisi ise 13. Gece onu uyandırıp amını göstermesini istemesiyle başladı. Daha sonra dokunmamı istedi. Sonuç olarak, onu yalamaya başladı ve kadın onu sarstı, bu birkaç kez oldu. Ve yaklaşık bir yıl sonra yüzmeye gittiklerinde küçük bir ormandan geçtiler, onu soydu ve arkasına oturdu ama içeri girmedi, sadece kendini ovuşturdu. Benimki hem beğendi hem de korktu, devam etmediler. Ama boşuna!
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
üvey kızım 17 yaşındayken annesi gece işe giderken bir adam getirdi ve her şeyi duydum. Bazen onu gerçekten sikmek istedim. kapıya çırılçıplak atlıyordu. Bana gülümsedi ve penisinden kalkıp tekrar oturdu. Anneme sikiştiğini söyledim. kıskandın falan
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
İyi akşamlar. Hikaye biraz uzun olacak. Bir gün kız kardeşimin kocası onu bir şirket partisinden almak istedi. Kendisi görevde ve sarhoş olduğunu söylüyorlar. Gittim, kız kardeşim çok sarhoştu ve zaten orada biriyle seviştiği, saçları darmadağın olduğu vs. açıktı. arabada ya beni öpmeye çalıştı ya da penisime dokunmaya çalıştı, yani tamamen yetersizdi. Ben de çok heyecanlandım, arabayı arka koltuğa tenha bir yere park ettim, eteğini kaldırdım ve ona çarptım. Sanki şirket partisinden biri bunu zaten yapmış gibi, orası nemliydi. Sonra devam ettik. Yanına gitti ve orada onu da becerdi, uzun süre becerdi ve uykuya daldılar. Sabah uyandı ve uykusu olduğunu fark etti, utandı ama ben onun bir şey söylemesine ya da yoluna başka bir şey koymasına izin vermedim. Daha sonra kahve içmeye gittik. Orada konuştuk. Bir meslektaşıyla tuvalette seks yaptığını ve ne olduğunu hatırlamadığını itiraf etti. Böylece periyodik olarak sevişmeye başladılar. Ama bununla bitmedi. En küçüğünü de altıma koydu. Kısaca arayıp tanışın ve bir yere götürün diyor, neredeyse hazır diyorlar. Onunla tanıştım ve onu evime götürdüm. Boşandım ve zaman zaman biri ya da diğeri evin işlerine yardım etti. İşte buradayız. İlk başta ev işi yapıyor ve çok utangaç olduğunu görüyorum. Sonra büyük olandan bahsetmeye başladım, sanki aramızda ne olduğunu biliyorsun, o da evet dedi. Çok canlandı ve sorular sordu, ben de neyi ve nasıl olduğunu ayrıntılı olarak açıkladım. Hikâyeyi bitirdiğinde sessizce onun elini tuttu, yatak odasına götürdü ve onu öpüp soymaya başladı. İzin vermedi, odadan çıkmasını ve kendisinin soyunmasını istedi. Biraz sonra dışarı çıktım, battaniyenin altında soyunup içeri girdim ve onu becermeye başladım. İlk sefer mutlak bir sessizlik içindeydi. Ve sonra olması gerektiği gibi. Kocasının kendisini 2 yıldır becermediğini itiraf etti. Şimdi ikisiyle de seks yapıyorum. En küçüğünde sadece ben varım ve en büyüğüm sikiliyor. Meslektaşım, patronum, ben ve kocam, belki başka biri, bilmiyorum.
-
- Nirvana’dayım
Senin hayatın hiç de güllük gülistanlık değil! Adeta Türk Sultanının haremi!Nikk: ↑01 Dec 2020, 23:23 İyi akşamlar. Hikaye biraz uzun olacak. Bir gün kız kardeşimin kocası onu bir şirket partisinden almak istedi. Kendisi görevde ve sarhoş olduğunu söylüyorlar. Gittim, kız kardeşim çok sarhoştu ve zaten orada biriyle seviştiği, saçları darmadağın olduğu vs. açıktı. arabada ya beni öpmeye çalıştı ya da penisime dokunmaya çalıştı, yani tamamen yetersizdi. Ben de çok heyecanlandım, arabayı arka koltuğa tenha bir yere park ettim, eteğini kaldırdım ve ona çarptım. Sanki şirket partisinden biri bunu zaten yapmış gibi, orası nemliydi. Sonra devam ettik. Yanına gitti ve orada onu da becerdi, uzun süre becerdi ve uykuya daldılar. Sabah uyandı ve uykusu olduğunu fark etti, utandı ama ben onun bir şey söylemesine ya da yoluna başka bir şey koymasına izin vermedim. Daha sonra kahve içmeye gittik. Orada konuştuk. Bir meslektaşıyla tuvalette seks yaptığını ve ne olduğunu hatırlamadığını itiraf etti. Böylece periyodik olarak sevişmeye başladılar. Ama bununla bitmedi. En küçüğünü de altıma koydu. Kısaca arayıp tanışın ve bir yere götürün diyor, neredeyse hazır diyorlar. Onunla tanıştım ve onu evime götürdüm. Boşandım ve zaman zaman biri ya da diğeri evin işlerine yardım etti. İşte buradayız. İlk başta ev işi yapıyor ve çok utangaç olduğunu görüyorum. Sonra büyük olandan bahsetmeye başladım, sanki aramızda ne olduğunu biliyorsun, o da evet dedi. Çok canlandı ve sorular sordu, ben de neyi ve nasıl olduğunu ayrıntılı olarak açıkladım. Hikâyeyi bitirdiğinde sessizce onun elini tuttu, yatak odasına götürdü ve onu öpüp soymaya başladı. İzin vermedi, odadan çıkmasını ve kendisinin soyunmasını istedi. Biraz sonra dışarı çıktım, battaniyenin altında soyunup içeri girdim ve onu becermeye başladım. İlk sefer mutlak bir sessizlik içindeydi. Ve sonra olması gerektiği gibi. Kocasının kendisini 2 yıldır becermediğini itiraf etti. Şimdi ikisiyle de seks yapıyorum. En küçüğü sadece benim ve en büyüğü kötü. Meslektaşım, patronum, ben ve kocam, belki de tanımadığım başka biri.
-
Vardiyaya giden erkekler, kocasının uzun süre yokluğundan dolayı bazen bir kadının seks yapma hakkına sahip olduğunu anlamalıdır. Eğer gerçekten dayanılmazsa. Kendinizi koruyun elbette. Peki, geldiğinizde ona gereksiz sorular sormayın.
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Registered for: 5 years 1 month
- Orientation: biseksüel
İyi fikir, destekliyorumEvgeniya: ↑02 Dec 2020, 19:36Vardiyaya giden erkekler, kocasının uzun süre yokluğundan dolayı bazen bir kadının seks yapma hakkına sahip olduğunu anlamalıdır. Eğer gerçekten dayanılmazsa. Kendinizi koruyun elbette. Peki, geldiğinizde ona gereksiz sorular sormayın.Bir defasında kız kardeşimin kocası onu bir şirket partisinden almak istedi. Kendisi görevde ve sarhoş olduğunu söylüyorlar.
-
ama bu pek sık olmuyor, ben dayanmaya çalışıyorum ama kocam devam ediyor altı ay boyunca iş gezileri. Bazen bir ay boyunca iş gezisine çıkıyor, sonra buna katlanmayı başarıyor.
Evet

-
- Nirvana’dayım
-
Neden. Kocam için bu bitmeyen iş gezileri bitecek, her gün evde olacak, o zaman yakınlık sadece sevgili kocasıyla olacak)
-
-
Ve annemin bacaklarına aşık oldum, harikalar, birlikte yaşıyoruz, o 42 yaşında, ben 18 yaşındayım, seni okudum, onu becermeye karar verdim, ama nasıl başlayacağım, nerede, şimdilik onunla işten sonra buluşacağım. bazen onu dudaklarından öpüyorum ama bana ona nasıl vuracağımı söyle!
-
Merak etme, her şeyi doğru yapıyorsun. Önemli olan kocanızın onun tek olduğunu ve ona sadık olduğunuzu bilmesidir. Onunla dikkatli bir şekilde konuşmak ve grup seks teklif etmek daha iyidir. Eğer kabul ederse, daha ileri gidebilirsiniz. Böylece bir sevgilin olur. Eşimin bir kenara çıkıp birlikte şaka yapmasına izin verdim. Bazıları bunun aileyi öldüreceğini söyleyecektir. Doğru değil! İlişkimiz sanki dün tanışmışız gibi. Onu yıllar önce olduğu kadar hala istiyorum. Diğer partnerlerle seks aldatmak değil, sadece sekstir. Kendimden biliyorum.
-
her seferinde çok utanç verici oluyor. Üzgünüm ama hayır.
Sadece kocamla zevk için seks yapıyorum) Başka bir erkekle sadece cinsel gerilimi azaltmak için ve sadece kocam evden uzaktayken uzun zaman oldu. İnanın bu o kadar sık olmuyor, sadece altı ayda 2-3 kez oluyor, artık dayanamayacak hale geliyorsunuz. Ve sen bana kalıcı bir sevgili ve grup seks teklif ettiğindeleon38: ↑03 Dec 2020, 05:28 Merak etmeyin, her şeyi doğru yapıyorsunuz. Önemli olan kocanızın onun tek olduğunu ve ona sadık olduğunuzu bilmesidir. Onunla dikkatli bir şekilde konuşmak ve grup seks teklif etmek daha iyidir. Eğer kabul ederse, daha ileri gidebilirsiniz. Böylece bir sevgilin olur. Eşimin bir kenara çıkıp birlikte şaka yapmasına izin verdim. Bazıları bunun aileyi öldüreceğini söyleyecektir. Doğru değil! İlişkimiz sanki dün tanışmışız gibi. Onu yıllar önce olduğu kadar hala istiyorum. Diğer partnerlerle seks aldatmak değil, sadece sekstir. Kendimden biliyorum.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 5 years
leon38, Kesinlikle doğru! Sevgi, bağlılık ve iyi ilişkiler varsa aileyi hiçbir şey öldüremez!!! Taraftaki her şey gerçekten sadece seks ve başka bir şey değil. Orantı duygusuna sahip olmak ve birbirlerine güvenmek önemlidir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15258 Views
-
Last post by Sanatçı
-
- 24 Replies