Aile çıplaklığı.

Birisi gösteriş yapmayı sever...

Ailece çıplaklık yapıyor musunuz

Да, постоянно ездим на нудистский пляж всей семьёй
37
11%
Да, но без детей
51
15%
Да, ходим голые дома с детьми
71
21%
Да, ходим голые дома, но без детей
77
23%
Хочу на нудистский пляж, но стесняюсь раздеваться
65
20%
Да, Хожу на нудистский, но не раздеваюсь
1
0%
Нет! Ходить голым при людях это отвратительно!
30
9%

Total votes: 332

Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Aile çıplaklığı.

Unread post by Andrey-37 »

Vasyanitsa: 18 Aug 2024, 23:13
Andrey-37: 18 Aug 2024, 22:53 Bu benim işim. Burası benim evim, benim şehrim, benim ülkem. Ve ben kendi iyilik ve kötülük kavramlarıma göre değil, Rusya Federasyonu yasalarına göre hareket ediyorum. Eğer bir canlı kanuna göre davranmazsa kınama yapacağım, gerekirse amcık yapacağım. Önünüzde zayıf bir kızı döverlerse, anladığım kadarıyla 10-30 dakika içinde gelecek olan polisi arayacaksınız veya polisi arayacaksınız. Ve bunca zaman izleyeceksin ya da geçip gideceksin. İyi vatandaş
Birisi polisin görevlerini devraldığında, insanlar için her zaman kötü sonuçlanırdı. Ve neyin iyi neyin kötü olduğuna o karar verdi. Bu arada kendini de unutmadı. Ve eğer kendisine veya akrabalarına benzer bir şey olursa, tamamen farklı davrandı ve gerekli olduğunu düşünmedi. Bütün sorun bu, adı yolsuzluk.

Ve aynı suçtan dolayı yabancıları cezalandırmaya hazırsınız ve diyelim ki bazı akrabalarınızı ve arkadaşlarınızı affedin. Ve yanından geç. Mesela bu insanları tanıyorum, sadece oyun oynuyorlar ve asla kimseye kötü bir şey yapmayacaklar. Ve aslında tüm bu düzen tutkunları, bunu sadece hoşlarına gittiği için yapıyorlar. Ve birine bir şeyi işaret etmekten hoşlanan bazı kişilerin, birine bir şeyi işaret ederken sağlık açısından tehlikeliyken nasıl orada değilmiş gibi davrandıklarını bir veya iki kereden fazla fark ettim.
Diyelim ki bir yerlerde kuyruk var. Ve diyelim ki bir inek ya da büyükanne ya da sadece bir kadın sıraya girmeden atlıyor. Böylece kuyruğun yarısı öfkeli ve sorunu çözmeye başlıyor. Fakat üç sakallı adam gelip sıraya girmeden içeri girdiler, sanki ağızlarına su almış gibiydiler. Herkes cep telefonlarına bağlı ve sanki hiç kimse bir şey görmüyormuş gibi.
Bu kanun ve düzen tutkunları, sırf bir çeşit saçmalık için yanlarına gerçekten bıçak saplanabileceğini gördüklerinde sıklıkla birleşiyorlar. Buna göre dillerini kıçına sokarlar çünkü bunu yapmak tehlikelidir. Ama eğer gençler girişe yakın işezlerse, o zaman elbette ki kazıklanabilirsiniz.

Ve onlar da girişin yakınına işeyen, elma almak için başkalarının meyve bahçelerine tırmanan, gitarı tıngırdatan gençlerdir. girişlerde ve çok sayıda yetişkin varken kaba davranın. Ve onlarla karşılaşmak için çok cesur olmanıza gerek yok. Ama girişin yakınında üç sakallı adam işediğinde sana bakardım. Bence sadece geçip gidersin. Bu yüzden kanun ve adaletle ilgili bu saçmalıklara inanmıyorum.

Devlet var, ceza ve idari kanun var, polisler var, savcılık var, mahkemeler var. Öyleyse bırakın her şeyi çözsünler. Ve sıradan vatandaşların oraya kendi güzellik standartlarıyla gitmelerine gerek yok. Herkes neyi cezalandırıp neyi cezalandırmayacağına kendisi karar verirse hepimiz çok ileri gidebiliriz.
Ve her şeyden önce bu, en aktif vatandaşları etkileyecek. Yani önemseyenler. Artık adalet konusundaki maskaralıklarınızla tüm komşularınızın canını sıkacaksınız. Ve size Ukraynaca konuştuğunuzu duvarın arkasından duyabildiklerini duyduklarını söyleyecekler. Mutfağınızda bir Ukrayna bayrağı asılıydı. Ve onu pencereden görmüşler. Bahçede başkalarının çocuklarına şeker dağıtıyordun. Ve bunu yeterli bulmayacaksınız.

Ve siz de farklı bir sesle şarkı söyleyeceksiniz. Polisin her şeyi çözmesi gerektiğini, sıradan vatandaşlara güvenemeyeceğinizi, inadına sizin hakkınızda her şeyi söyleyebileceklerini.
Pekala, birlikte yaşayın kendi kuralların. Girişinize işesinler, evinizin önünden geçen herkes çöp atsın. Ve holiganlar karınızı (kız kardeşiniz, kızınız) rahatsız ettiğinde, kimsenin müdahale etmesine veya araya girmesine izin vermeyin, sadece polisi arayın ve sakince bekleyin.
These users thanked the author Andrey-37 for the post (total 2):
Zebraspite, Dal
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by 100 gönderir »

These users thanked the author 100 gönderir for the post (total 5):
Tolkala, Sool40, Andron20081, sevgi dolu, BarsukPalmiye
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Tolkala »

У пацана хуй больше,чем у мужика.
Sool40
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Sool40 »

Tolqala: 19 Aug 2024, 17:08 Erkeğin siki erkekten daha büyük.
Ve yönelimi heteroseksüel) Kadınların çekiciliğini gösteren nadir retro fotoğraflara bakmaya başlıyorum, onlar daha çok Konu bağlamında heyecan verici.
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Tolqala: 19 Aug 2024, 17:08 Oğlanın siki bir erkeğe göre daha büyük.
Oğlan kendinden büyük kadınlarla çok "konuşuyor".... : )
These users thanked the author 100 gönderir for the post:
Tolkala
Dimchik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Dimchik »

Çocukluktan deneyim kazanmak güzel
sertgenç
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 1 year

Unread post by sertgenç »

Tolqala: 19 Aug 2024, 17:08 Çocuğun siki erkeğe göre daha büyük.
Diyelim ki "biraz ayağa kalktı", kanla dolmuştu, heyecanlanmıştı çevredeki bayanlar : ).
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Slavik 34 »

Папа мама я спортивная семья 😆

Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
Tolqala: 19 Aug 2024, 17:08
У пацана хуй больше,чем у мужика.
парню наверно лет 14-16 уже давно в деле .если приглядеться не больше отца член
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Andrey-37: 19 Aug 2024, 09:54 Kendi kurallarınızla yaşayın. Girişinize işesinler, evinizin önünden geçen herkes çöp atsın.
Hatırladığım kadarıyla sürekli burjuvaziye bakmak modaydı. Her şeyin tam olarak doğru olduğunu ve her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu söylüyorlar. Ve onlara saygıyla bakmalısın. Ve süpürdükleri yerin değil, çöp atmadıkları yerin temiz olduğunu söylemek gelenekseldi. Ancak pratikte, çöp atmadıkları yer değil, süpürdükleri yerin temiz olduğu ortaya çıktı.
Sizi temizleyecek insanları işe almak için paraya ihtiyacınız var.

Evinizi istediğiniz kadar çöpe atamazsınız ama bu onu daha temiz yapmaz. Ancak bir hizmetçi tutarsanız, o zaman her şey parlayacak ve hiçbir yerde tek bir toz zerresi bile kalmayacak. Ve bir kapıcının olduğu ve her şeyi temiz tutacak şekilde inşa edilmiş avlular temizdir. Ve bir kağıt parçasını düşürdükleri için birbirlerini azarladıkları yerde değil.
sertgenç
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 1 year

Unread post by sertgenç »

Slavik 34: 19 Aug 2024, 20:12 adam muhtemelen 14-16 yaşındadır ve uzun süredir iş dünyasındadır, yakından bakarsanız sikinin babasından büyük olmadığı
Belirgin derecede küçük, 13 bile olası değil -li :oops:
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Andrey-37: 19 Aug 2024, 09:54 Ve holiganlar karınızı (kız kardeşinizi, kızınızı) rahatsız ettiğinde kimsenin müdahale etmesine veya araya girmesine izin vermeyin, sadece polisi arayın ve sakince bekleyin.
Ve kimse yüzde yüz müdahale edip ayağa kalkmayacak. Ve bunun için umut etmenize bile gerek yok. Evet, üç sakallı adamın bir kızı rahatsız ettiğini görsen, yanından geçip hiçbir şey görmemiş gibi davranacaksın. Bu böyle olur.
Boks sporunda usta olan birinin uyum sağlaması ve daha sonra çok uzun süre tedavi görmesi nadir durumlarda. Ve sonra hayatının geri kalanı boyunca sporu bırakmak zorunda kaldığı, sakat kaldığı ve bu kararın hayatını dramatik bir şekilde değiştirdiği için pişmanlık duyuyor.

Daha yakın zamanda Güneyde bir yerlerde, Soçi’de iki sporcunun, altı veya yedi kişinin rahatsız ettiği bir kızla evlendiği anlaşılıyor. Daha sonra ortaya çıktığı gibi, sakallı adamların yarısı, yarısı yerel muhafızlar olan Slavlardı. Ve neredeyse bu savunucuları öldürüyorlardı. Polisler herkesi bağladı, sakallı adamlar ve gardiyanlar hemen serbest bırakıldı, imza bile almadılar. Hastanedeki savunucular neredeyse komada. Bu dava sepete düştü, görünüşe göre Soruşturma Komitesi’nin dikkatini çekti, ceza davası açıldı, sakallı adamlar ve gardiyanlar kapatıldı. Ancak hastanede olanlar için bu kendilerini daha iyi hissettirmiyor, daha sonra başlarına ne geleceği bilinmiyor.

Dolayısıyla koşup işaret etmeye gerek yok. birine bir şey. Siz sıradan, barışçıl bir vatandaşsınız, polis değilsiniz, silahınız yok, hoşlanmadığınız şeyleri gerçekten polise iletmek istiyorsanız bu size kalmış. Ve onun bunu zaten çözmesine izin ver. Bu onun işi, bunun için para alıyorlar. Ve eğer kendiniz için korkuyorsanız, o zaman yaralanma izni satın alın. Ama sadece kendinizi ve sevdiklerinizi korumak için. Kendinizi onunla birlikte insanların üzerine atarsanız yüzde yüz hapse girersiniz.
Müdür
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by Müdür »

Vasyanitsa: 19 Aug 2024, 20:38
Andrey-37: 19 Aug 2024, 09:54 Ve holiganlar karınızı (kız kardeşinizi, kızınızı) rahatsız ettiğinde kimsenin müdahale etmesine veya araya girmesine izin vermeyin, sadece polisi arayın ve sakince bekleyin.
Ve yüzde yüz kimse müdahale edip ayağa kalkmayacak. Ve bunun için umut etmenize bile gerek yok. Evet, üç sakallı adamın bir kızı rahatsız ettiğini görsen, yanından geçip hiçbir şey görmemiş gibi davranacaksın. Bu böyle olur.
Boks sporunda usta olan birinin uyum sağlaması ve daha sonra çok uzun süre tedavi görmesi nadir durumlarda. Ve sonra hayatının geri kalanı boyunca sporu bırakmak zorunda kaldığı, sakat kaldığı ve bu kararın hayatını dramatik bir şekilde değiştirdiği için pişmanlık duyuyor.

Daha yakın zamanda Güneyde bir yerlerde, Soçi’de iki sporcunun, altı veya yedi kişinin rahatsız ettiği bir kızla evlendiği anlaşılıyor. Daha sonra ortaya çıktığı gibi, sakallı adamların yarısı, yarısı yerel muhafızlar olan Slavlardı. Ve neredeyse bu savunucuları öldürüyorlardı. Polisler herkesi bağladı, sakallı adamlar ve gardiyanlar hemen serbest bırakıldı, imza bile almadılar. Hastanedeki savunucular neredeyse komada. Bu dava sepete düştü, görünüşe göre Soruşturma Komitesi’nin dikkatini çekti, ceza davası açıldı, sakallı adamlar ve gardiyanlar kapatıldı. Ancak hastanede olanlar için bu kendilerini daha iyi hissettirmiyor, daha sonra başlarına ne geleceği bilinmiyor.

Dolayısıyla koşup işaret etmeye gerek yok. birine bir şey. Siz sıradan, barışçıl bir vatandaşsınız, polis değilsiniz, silahınız yok, hoşlanmadığınız şeyleri gerçekten polise iletmek istiyorsanız bu size kalmış. Ve onun bunu zaten çözmesine izin ver. Bu onun işi, bunun için para alıyorlar. Ve eğer kendiniz için korkuyorsanız, o zaman yaralanma izni satın alın. Ama sadece kendinizi ve sevdiklerinizi korumak için. Kendinizi onunla birlikte insanların üzerine atarsanız yüzde yüz hapse girersiniz.
Neden bu kadar kısa? Neyse, fikrimi açıklamadım.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

sender100: 19 Aug 2024, 17:32 Oğlan kendinden büyük kadınlarla çok fazla "iletişim kuruyor"....
Bu yüzden çıplaklıklarında sert olan erkeklere hücum ediyorlar çünkü Bütün bu çıplaklar görkeminde en hassas konu ise küçük çocuklardır. İyi bir nedenden ötürü, nudiclerde orada bulunmamaları gerekir. Çünkü aslında orada genel anlamda hafif bir heyecan atmosferi var. Etraftaki kadınların hepsi çıplak ve bu da onları daha erişilebilir kılıyor. Özellikle de erkek olmayanlar. Ve dürüst olalım, neden yalnız bir adamın ya da yalnız bir kadının buraya geldiği açık. Bu aslında arkadaşlık sitesidir[/url] daha sonraki seks için. İşte böyle gidiyor.

Etraftaki herkes tek bir şeyle meşgul; birbirlerine bakmak ve iletişim kurmaya çalışmak. Ve burada bu arka planda küçük çocuklar var. Haklı olarak herhangi bir hükümetin tüm bu meseleyi örtbas etmesi gerekiyor çünkü tüm bunlar reşit olmayanlara yönelik yolsuzlukla ilgili ceza kanununun kapsamına giriyor.
Ancak ailedeki çıplakların çocuklarını koyacak yerleri yok. Onları mı gömmeliler? Yoksa evde mi bırakacaksın? Kime? Bu yüzden onları da yanlarında sürüklüyorlar.

Eh, kendileri de tüm bu çıplaklar konusuna sürükleniyor ve kendileriyle aynı çifti bulma ihtimali, iletişimin dışarıda devam etme ihtimaliyle birlikte sinirlerini gıdıklıyor. çıplaklar. Ve çocukların neden tüm bunlara ihtiyaç duyduğu ortaya çıktı? Tekrar ediyorum, orada hala okul öncesi çocuklar var. Genellikle sıradan bir kumsalda çıplak koşarlar. Peki tüm bunlar, klitorislerinin uyarılmasıyla nasıl orgazm elde edileceğini zaten bilen reşit olmayan kızlar için neden yapılıyor? Peki zaten ereksiyon halinde olan ve günde iki kez mastürbasyon yapan erkekler?

Görünüşe göre ebeveynleri, tüm bu plaj atmosferiyle onları sadece sekse itiyor.
Ve bu arka plana karşı, çıplak adamların yarısının kemikleri varken sözlerimin teyidi olarak. Mesela!!!
Ereksiyon halindeki penisleri olan erkekler ortalıkta dolaşıyor. Onları görmek kadınları heyecanlandırıyor. Çocuklar bu rezilliğe bakıyorlar. Reşit olmayan çocuklar.
Aslında bir suç.

Fakat kimsenin sertleşmemesi durumunda her şey yolunda görünüyor. Sanki insanlar külot giyiyormuş gibi. Bir düşünün, orada bir şeyler takılıyor.
Kisun5
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Kisun5 »

Çıplak çocuklar zaten CPU ile eş tutulabilir mi?)
Moder!!! Konuyu cehenneme çevir
Sanatçı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Sanatçı »

Kisun5: 19 Aug 2024, 21:57 Çıplak çocuklar zaten CPU’ya eşitlenebilir mi?)
Moder!!! Bu konunun canı cehenneme
Çıplak çocukların ve CPU’ların bununla ne alakası var? O halde çocukların normal plajlara girmesi de yasaklanmalı! Bazen orada çıplak dolaşıyorlar. Ve genel olarak çocukları yasaklayalım! Bırakın çocuk odasında bir yerde büyüsünler, sonra bam - ve hemen yetişkinler sahilde oluyor))
Çocukları arzu nesnesi olarak gören insanlar sahilde hemen fark ediliyor. Ve kızımla plaja gittiğimde hiç böyle biriyle tanışmadım.
These users thanked the author Sanatçı for the post (total 2):
100 gönderir, utandım
Kisun5
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Kisun5 »

Estetik açıdan hoş değil ve eşcinsel değil + çıplak kızınızla burada nasıl oturuyorlarsa her türden sapıkların ilgisini çekiyorsunuz) Bir düşünün
Ve sonra ah bizim kıza tecavüz edildi ve öldürüldü, bunlar nasıl insanlardır) hahaha bunu kendin kışkırtıyorsun)
Dedikleri gibi IMHO)
https://i.postimg.cc/BQnLgxtK/i.jpg
These users thanked the author Kisun5 for the post:
Sool40
Sanatçı
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sanatçı »

Kisun5: 19 Aug 2024, 22:16 Estetik açıdan hoş değil ve eşcinsel değil + çıplak kızınızla burada oturmaları gibi her türden sapıkların ilgisini çekiyorsunuz) Bir düşünün
Ve sonra ah bizim kıza tecavüz edildi ve öldürüldü, ne tür insanlar bunlar öyle mi?) hahaha bunu kendin kışkırtıyorsun )
IMHO dedikleri gibi)
https://i.postimg.cc/BQnLgxtK/i.jpg
мне сложно спорить с вашими тараканами в голове.
These users thanked the author Sanatçı for the post:
utandım
Kisun5
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Kisun5 »

Dal
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 559
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Dal »

Andrey-37: 18 Aug 2024, 12:38 Rakibinizin kaba bir şekilde yazdığına katılıyorum. Ben bu üsluba karşıyım. Ama bana bir çaydanlık gibi açıkla: Ereksiyon halindeki penisle çıplaklar plajına gidemezsin? Peki kadınların vücutları bu kadar güzel ve heyecan vericiyse ne yapmalıyız? Ayrılmak mı istiyorsunuz?
Bu, evinizin yanına işeyen gençlere yaptığınız yorumun aynısı. Herşeyin yeri ve zamanı vardır.
Neden pek çok erkek, özellikle de hiç çıplaklar plajına gitmemiş olanlar, tekstil plajında ​​uyarılmalarını göstermenin imkansız ve uygunsuz olduğuna inanırken, çıplaklar plajında ​​bu doğaldır??????
nVe bir şey daha: Anlamıyorum, tekstil plajlarında kadınların vücutları daha az "iyi ve heyecan verici"????
Ya da sizin için çıplaklık şehvete bir çağrıdır eylemler???
These users thanked the author Dal for the post (total 3):
19savoy43, Zebraspite, utandım
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413

Unread post by Andrey-37 »

Galinka: 20 Aug 2024, 12:36
Andrey-37: 18 Aug 2024, 12:38 Rakibinizin kaba bir şekilde yazdığına katılıyorum. Ben bu üsluba karşıyım. Ama bana bir çaydanlık gibi açıkla: Ereksiyon halindeki penisle çıplaklar plajına gidemezsin? Peki kadınların vücutları bu kadar güzel ve heyecan vericiyse ne yapmalıyız? Ayrılmak mı istiyorsunuz?
Bu, evinizin yanına işeyen gençlere yaptığınız yorumun aynısı. Herşeyin yeri ve zamanı vardır.
Neden pek çok erkek, özellikle de hiç çıplaklar plajına gitmemiş olanlar, tekstil plajında ​​uyarılmalarını göstermenin imkansız ve uygunsuz olduğuna inanırken, çıplaklar plajında ​​bu doğaldır??????
nVe bir şey daha: Anlamıyorum, tekstil plajlarında kadınların vücutları daha az "iyi ve heyecan verici"????
Kumsaldaki çıplaklığın bir harekete geçirici mesaj olmadığı açık :) Ancak çoğu insan öyle Sıradan plajlara gitmeye alışkındım ve senin çıplaklar plajında ​​büyüdüğün gibi değil. Orada kadınların vücutları da ilginç ama bunda bir alışkanlık var ve normal ereksiyona sahip normal bir erkek, kadınları her şeysiz görürse, bu sertleşmeyi tetikleyebilir. Size bir sır vereceğim, eşleri dışında pek çok erkek uzun zamandır çıplak kadın görmemiş ve bir anda oraya varıyorlar, burada her şey olabilir. Ayrıca penisleri havada dolaşmak ve heyecan göstermek istemeyeceklerini düşünüyorum. Ancak bu kolaylıkla alışkanlıktan kaynaklanabilir.
Bazı toplulukların kendilerine ait söylenmemiş kuralları olduğuna katılıyorum. Oraya geldiğinizde onlara saygı duymalısınız. Ama...., kahretsin... üye sipariş etmek zor olabilir :)

3 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Daha fazlasını ekleyeceğim. Belki kötü bir karşılaştırma. Bir adam ilk kez bir buz çukurunda yüzmeye gelir ve... üşür. Ve diğer "morslar" ona donmamasını söylüyor, sen aramızdasın, biz donmuyoruz. Ancak cildi sipariş edemezsiniz (çıplak plajındaki penis gibi).
Müdür
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by Müdür »

Galinka: 20 Aug 2024, 12:36 Ve bir şey daha: Anlamıyorum, tekstil plajlarında kadınların vücutları daha az "iyi ve heyecan verici"????
Kadınların vücutları plaj ne olursa olsun her zaman güzel ve heyecan vericidir. Her şey herkes içindir. Her amcık için bir amcık vardır.
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

Andrey-37: 20 Aug 2024, 16:14
Galinka: 20 Aug 2024, 12:36
Kumsaldaki çıplaklığın bir harekete geçirici mesaj olmadığı açık :) Ancak çoğu insan öyle Sıradan plajlara gitmeye alışkındım ve senin çıplaklar plajında ​​büyüdüğün gibi değil. Orada kadınların vücutları da ilginç ama bunda bir alışkanlık var ve normal ereksiyona sahip normal bir erkek, kadınları her şeysiz görürse, bu sertleşmeyi tetikleyebilir. Size bir sır vereceğim, eşleri dışında pek çok erkek uzun zamandır çıplak kadın görmemiş ve bir anda oraya varıyorlar, burada her şey olabilir. Ayrıca penisleri havada dolaşmak ve heyecan göstermek istemeyeceklerini düşünüyorum. Ancak bu kolaylıkla alışkanlıktan kaynaklanabilir.
Bazı toplulukların kendilerine ait söylenmemiş kuralları olduğuna katılıyorum. Oraya geldiğinizde onlara saygı duymalısınız. Ama...., kahretsin... üye sipariş etmek zor olabilir :)

3 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Daha fazlasını ekleyeceğim. Belki kötü bir karşılaştırma. Bir adam ilk kez bir buz çukurunda yüzmeye gelir ve... üşür. Ve diğer "morslar" ona donmamasını söylüyor, sen aramızdasın, biz donmuyoruz. Ancak cildi sipariş edemezsiniz (çıplak plajındaki sik gibi).
Çocuklar, inanın bana, yargılamıyorum veya eleştirmiyorum. Ben bir kadınım ve siklerini seviyorum, özellikle de tetikte olduklarında. Ama kumsalda dinlenirken, güneşin tadını çıkarırken, parlak bir geleceğin hayalini kurduğumda değil ve tam o sırada penisi sertleşmiş yetersiz bir adam yanıma gelip benimle tanışmayı teklif edip nasıl olduğunu sorduğumda değil. Onun sikini beğeniyorum. Karşıma çıkan ilk parke taşını alıp, onurunu küçümseyerek ve hatta tiksintiyle kafasına "sikmek" istiyorum, çünkü şu anda benim için o bir insan değil, ihtiyacı olan bir köpek gibi bir hayvan. uzaklaştırılmak.
Kumsalda çıplak güneşlenirsem bu benimle tanışmak ve bana cinsel eğlence teklif etmek için bir neden değildir.

2 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Ben plaja dinlenmek ve rahatlamak için geliyorum, siz ise uygunsuz davranışlarınızla beni gerginleştiriyor ve böylece olumsuz duygulara neden olmak
These users thanked the author Dal for the post (total 3):
Sibiryak89, SeRg !$!, Zebraspite
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 477
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Pilot Camelot »

decb1efd82.jpg
These users thanked the author Pilot Camelot for the post (total 8):
Mishanya090, Sool40, SeRg !$!, 19savoy43, Kostiai72, 100 gönderir, Henson, Sanatçı
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Galinka: 20 Aug 2024, 12:36 Ya da sizin için çıplaklık şehvetli eylemlere çağrıdır???
Aynen! Nudiclerin özünü çok doğru bir şekilde ifade ettiniz. Çünkü kim tarafından ortaya atıldığını bilmiyorum - Tanrı, doğa, evrim...
Çıplak bir kadının ve özellikle de cinsel organlarının görülmesi sizde onu becerme isteği uyandırıyor. Ve buna göre penis ayağa kalkar.
Bunun nesi yanlış? Ve bu sorun değil. Bir erkeğin çıplak kadın cinsel organına karşı başka nasıl bir tepki vermesini bekliyordunuz?

Yani kalkmaması mı gerekiyor? Yani sik. Ancak bu, sahibine bağlı değildir. Yani bunu kendi içinize itmeniz gerektiği mi ortaya çıktı? Hoş olmayan ve iğrenç bir şey düşünün. Peki bu daha sonra yükselticinin kırılmasına neden olmaz mı? Her yere yazıp cinsel birleşmenin kötü olduğunu söylüyorlar. Erkekler de bunun pek iyi olmadığını biliyorlar - o zaman toplar acıyor ve ağızda genellikle hoş olmayan bir tat kalıyor.

Ve bu sadece içeri boşalmak değil. Ve burada genel olarak libidonuzu bastırmayı öneriyorsunuz. Yani vücudunuz size şunu söylüyor: Hadi hemen oradaki güzel hatunu sikelim. Sen de siktir et onu! Yapmayacağız! Bunun zamanı değil! Orada kal ve sessiz ol! Ve yine o - kahretsin, tüm bunlara nasıl sakince bakabilirsin!? Ve ona yine kimseye tepki vermemesini emrediyorsun.
Ve sonra diyor ki - tamam! Ama o zaman bana karşı herhangi bir şikayette bulunma.

Hepsi şaka, ama bence bunda iyi bir şey yok - kendi içindeki arzuyu bastırmak. Eğer yeni sevişmişsen bu bir şeydir. Mesela bir nudik’e geldi ya da orada biriyle seks yaptı ya da semaveriyle geldi ve yakınlarda bir yerde çalıların arasında onu becerdi. O zaman bu başka bir mesele, bir süre çalışabilirsin ve kimse tarafından heyecanlanmazsın.

İşte bu yüzden her şeyin çocuklarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Nudiclerde reşit olmayan çocuklar olmasaydı, o zaman kemiklerle ilgili de bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Bir düşünün, orada birisiyle birlikte duruyor. Oh iyi. Ne? Hiç kimse bir gaf falan görmedi mi? Ya da belki birisine hakaret ediyordur? Çıplak yürümeyi seven insanların bir gaf tarafından aşağılanmasının pek olası olmadığını düşünüyorum.

Yani, çocukları çıplaklara sürüklememeyi bir kural haline getirmeniz yeterli. Örneğin, yetişkinler sevgili ve metresler edinir, karı veya kocalarını komşuları ve arkadaşlarıyla aldatır, uzak akrabaları eşlerinin arkasından sikerler. Ve çocukların tüm bunlarla hiçbir ilgisi olmadığını unutmayın. Sanki paralel bir evrendeymişler gibi. Hatta bunun hiç farkında bile olmayabilirler. Ve bu doğru ve burada hiç kimse kendi ahlakına müdahale etmiyor; sanki metresleriniz olamaz ya da komşularınızı beceremezsiniz. Ne devlet, ne hukuk, ne de aktif yaşam tarzına sahip vatandaşlar. Çünkü herkes bunun herkesin kişisel işi olduğunu anlıyor. Ve ancak bu şekilde aldattığı kişilere cevap verebilir.

20 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
Galinka: 20 Aug 2024, 16:45 Çocuklar, inanın bana, yargılamıyorum veya eleştirmiyorum. Ben bir kadınım ve siklerini seviyorum, özellikle de tetikte olduklarında. Ama kumsalda dinlenirken, güneşin tadını çıkarırken, parlak bir geleceğin hayalini kurduğumda değil ve tam o sırada penisi sertleşmiş yetersiz bir adam yanıma gelip benimle tanışmayı teklif edip nasıl olduğunu sorduğumda değil. Onun sikini beğeniyorum. Karşıma çıkan ilk parke taşını alıp, onurunu küçümseyerek, hatta tiksintiyle kafasına "çakmak" istiyorum, çünkü şu anda benim için o bir insan değil, bir köpek gibi bir hayvan. bunun uzaklaştırılması gerekiyor.
Kumsalda çıplak güneşlenirsem, bu birinin benimle tanışıp bana cinsel eğlence teklif etmesi için bir neden değil.
Peki bunun ereksiyon halindeki penisle ne alakası var? Ve eğer her şey aynıysa ve penisi yoksa ne olacak? Zaten her şey yolunda mı? Onunla iletişim kurmaya, eğlenmeye ve her şeyi beğeniyor musun? Üyenin bununla ne alakası var? Kendinize karşı kabul edilemez bir tavır sergilediniz.
Bu arada, konumunuz ilginç; önce çırılçıplak soyunup cinsel organlarınızı herkese gösteriyorsunuz. Ve sonra birisinin seninle buluşmaya gelmesine kızıyorsun! Evet, bu en trolling! Çıplaklığınızın tam olarak bir davet olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Hatta bunun şehrin ana caddesindeki bir reklam pankartı olduğunu bile söyleyebilirim - BURADAYIM, UYGUNUM, ERKEKLERİN DİKKATİNE İLGİLİYİM.

Ve her erkek bunu yapacaktır size şunu söyleyeyim - ya çıplak, yalnız bir kadın kumsaldaki kadının üzerinde kartallanmış halde yatıyorsa, o zaman bu kesinlikle onun daha ileri bir ilişki için biriyle tanışmaya hazır olduğuna dair bir mesajdır. Ve bunun için her şeyi yaptı - buraya soyunarak geldi. Ve artık top şu ya da bu riski alan adamın sahasında. Ve kesinlikle hiçbir erkeğin düşünmeyeceği şey, yalnız bir kadının sadece rahatlamak ve gelecek hakkında düşünmek için bir nudik’e gelip çırılçıplak soyunmasıdır. Şimdi, eğer gerçekten rahatlamak isteseydi, buluşmaya geleceklerini çok iyi bildiği için nudik üzerinde soyunmazdı.

Bu arada, bir zamanlar böyle bir resim görmüştüm. Jomtien’deki Pattaya sahilinde...
:-)
Jomtien’deki plajlar resmi ve oldukça demokratik. Birincisi, kıyı şeridindeki pansiyonlar ve diğer işletmelerin karşıdaki plajın bir kısmına sahip olmamasıdır. Ve buna göre kıyı şeridi herkesin erişimine açıktır. İkincisi, kıyı şeridinin ücretli veya çitle çevrili hiçbir kısmı yoktur. Ancak kıyı şeridinin bir kısmı, yani plajlar değişiyor - bazıları para karşılığında şezlonglar tarafından işgal ediliyor. Bundan sonra plajın aynı büyüklükteki ücretsiz bir kısmı var. Tamamen sakin bir şekilde gelebileceğiniz, havlunuzu serip güneşlenebileceğiniz veya tamamen özgürce yüzebileceğiniz bir yer.

https://i.postimg.cc/LhLSg9PY/DSCN0286.jpg

https://i.postimg.cc/cKvyx0ZJ/IMG-5114.jpg

Нудиков на Джомтьене я не видел. Возможно где то есть за пределами Паттайи и Джомтьена. Но я ничего об этом не знаю.

Ну так вот...
Приходит на такой свободный от лежаков часть пляжа тетка лет тридцати. Вся такая - сиськи-письки. Немного полноватая, но в меру. Стелит полотенце, вытаскивает крем от солнца, а там без него нельзя - сгоришь нахуй!
И начинает натирать все тело - спину, ноги, все остальное. И надо было так случиться вышел из воды какой то мужик, тоже лет тридцати и шел мимо. И споткнулся обо что то. И сильно так песком окатил эту тетку. Тетка давай на немецком наезжать на этого мужика. Потому что правда весь этот песок он прилип к ее телу намазанному этим маслом от солнца.

Она жестами ему указала - мол садись и жди меня. Ну он сел на песок, ждет что будет дальше. Она пошла окунулась в море, пришла, вытерлась полотенцем. Мужик сидит смотрит на нее. Молчит. :-)
Она ложится животом на свое полотенце, протягивает мужику флакон с кремом и жестами показывает - мол давай, натирай меня коли так.

Ну мужик давай сначала ей спину натирать и плечи. Она приподнимается, стягивает трусы до колен и жестами показывает - мол давай, давай дальше. :-)
Ну он давай ей жопу натирать и окрестности. Я смотрю - а у него от всего этого конкретный такой стояк! :-)
Тетка эта тоже это заметила. Совершенно без стеснения потрогала его член через плавки - смеется и говорит ему - яйа, яйа!!!
Мужик весь красный, член торчит из плавок.

Но никто так особо не обратил на это внимание. Может быть даже никто и не заметил.
Они потом оба, этот мужик и эта немка ушли с пляжа вместе. :-)
Я к тому что ну подумаешь стояк! Обычное дело! Ну а что можно было ожидать если ты мажешь кремом чью то жопу, и этот кто то потом берет и стягивает трусы до колен? И тебе во всей красе открываются виды на чьи то женские гениталии. И ты можешь даже их потрогать если наберешься наглости. Как бы невзначай натирая ягодицы кремом.
Ну и у кого на все это не встанет?

P.S.
Фотки сделаны профессиональной зеркалкой и хорошим профессиональным стеклом. Я одно время пробовал себя в фотографии, снимал для одной из редакций. А снимать надо постоянно - иначе навык уходит даже если небольшой перерыв. И мне пришлось взять с собой в Тай целый фоторюкзак со всеми причинадалами.
На фото что Выше там если потом нажать мышкой то можно вообще подгрузить фото в масштабе один к одному - видно все очень отчетливо.
Разрешение сумасшедшее у этих профессиональных зеркалок со хорошими стеклами. Но сложность в том что надо долго и муторно учиться снимать.
Кстати как во всем...
Last edited by Saç gömlek on 20 Aug 2024, 20:33, edited 1 time in total.
Gorda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by Gorda »

saç gömleği, iktidarsızlık tedavi edilmelidir! O tedavi edilebilir! Hiçbir şey kaybolmadı!
These users thanked the author Gorda for the post (total 3):
Tolkala, Dal, Zebraspite
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Gorda: 20 Aug 2024, 20:32 Kıl gömleği, iktidarsızlığı tedavi etmemiz lazım! O tedavi edilebilir! Hiçbir şey kaybolmadı!
Ne istediğini söyle?
Kimi tedavi edeceksin? Çıplak kadınların çıplak olmasından heyecan duyanlar için mi? Ya da nudic giyerken ereksiyon sorunu yaşamayanlar ve çıplak kadınlara sert davranmayanlar için?
Gorda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by Gorda »

Vasyanitsa: 20 Aug 2024, 20:43
Gorda: 20 Aug 2024, 20:32 Saç gömleği, iktidarsızlığı tedavi etmemiz gerekiyor! O tedavi edilebilir! Hiçbir şey kaybolmadı!
Ne istediğini söyle?
Kimi tedavi edeceksin? Çıplak kadınların çıplak olmasından heyecan duyanlar için mi? Ya da çıplak giyinirken ereksiyon sorunu yaşamayanlar ve çıplak kadınlara sert davranmayanlar için?
tüm acı çekenlere))
These users thanked the author Gorda for the post:
Tolkala
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Gorda: 20 Aug 2024, 20:32 saç gömleği, iktidarsızlık tedavi edilmeli ! O tedavi edilebilir! Hiçbir şey kaybolmaz!
100 gram votkadan sonra güzel bir bayan görünce iktidarsızlık sona erer 😄
Dal
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Dal »

Vasyanitsa: 20 Aug 2024, 19:51 BURADAYIM, MESAJIM VAR, ERKEKLERİN DİKKATİNE İLGİLİYİM.
Bu sizin kişisel görüşünüz, ben sahile dinlenmeye geliyorum , güneşlenin, benzer düşünen insanlarla iletişim kurun ve hayvani içgüdüleriniz uğruna değil, seks için değil, evde yeterince var.
Sizin yoğun ilginiz umurumda değil, sadece kıyafetsiz dinlenmeyi seviyorum.
Ve inanın bana, plajımıza geldiğinizde, ne olursa olsun orada kabul edilen davranış kurallarına uyacaksınız. 5-6 genç dik üyeyi nasıl tehdit etmeye çalışıyorsunuz? Sizi çabuk yıkacak olanlar, sahilde çok sayıda bulunan savaşçılar veya çeşitli uzmanlar değil, kadınların kendisi sizi hızla aklınıza getirecek.
These users thanked the author Dal for the post:
utandım
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Galinka: 20 Aug 2024, 22:26 Bu sizin kişisel görüşünüz ve ben plaja rahatlamak, güneşlenmek, benzer düşüncelere sahip insanlarla iletişim kurmak için geliyorum ve hayvani içgüdüleriniz uğruna değil, seks için değil, evde yeterince var.
Senin meşgul dikkatin umurumda değil, ben sadece kıyafetsiz dinlenmeyi seviyorum.
Ve inanın bana, plajımıza geldiğinizde, ne olursa olsun orada kabul edilen davranış kurallarına uyacaksınız. 5-6 genç dik üyeyi nasıl tehdit etmeye çalışıyorsunuz? Sahilde çok sayıda bulunan savaşçılar ya da çeşitli uzmanlar sizi çabuk yıkmazlar, bizzat kadınlar aklınızı hemen kendinize getirir.
Siktir git! Buradaki tüm bu cevaplarınızdan sonra, dürüst olmak gerekirse, artık herhangi bir nudic’e gitmek ve dolayısıyla şu veya bu uç noktaya yönelmiş insanlarla karşılaşmak istemiyorum. Ben tüm bu tuhaflıklardan ve çelişkilerden uzak, bir nörologun bakış açısından normal bir ruha sahip sıradan bir insanım.
Evet, nudik ilginç ve havalı. Ancak tüm bu ikiyüzlülük ve ikiyüzlülük olmadan, insanlar birdenbire bir şey ortaya attıklarında ve sonra neyin mümkün olduğu, neyin mümkün olmadığı, kimin neye sahip olduğu, nerede ve ne zaman olması gerektiği ve ne zaman olmaması gerektiği konusunda kafaları tamamen karıştığında olun.
Ve benim için tüm bunlarla uğraşmamak daha iyi.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Omut46
Dmitrius
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Dmitrius »

Konuyu okuduktan sonra ben de bu tür plajların canı cehenneme diye düşündüm. Çıplak bir kızın fotoğrafı beni ayağa kaldırıyor ve oradaki herkes çıplak. Sürekli suda oturup penisimi saklamaya dayanamıyorum
These users thanked the author Dmitrius for the post (total 2):
Sanatçı, Omut46
Sanatçı
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Sanatçı »

Dmitrius: 21 Aug 2024, 02:18 Konuyu okuduktan sonra ben de şunu düşündüm. böyle plajlar. Çıplak bir kızın fotoğrafı beni ayağa kaldırıyor ve oradaki herkes çıplak. Sürekli suda oturup gaflarımı saklamaya dayanamıyorum
Çıplaklar plajına gitmeyi önerdiklerinde ben de öyle düşünürdüm. Arkadaşlarının önerdiği gibi reddetti ve geri adım attı. Daha sonra tek başıma gitmeye karar verdim. İlk başta soyunmak korkutucuydu. Ama sabah sahilde sadece iki kişi vardı ve sadece erkekler. Onlara, cesur olanlara baktım ve karar verdim. Mayolarımı çıkardım ve çıldırdım. Bu duygu tarif edilemez. Hafiflik, özgürlük hissi. Ve yüzmeye gittiğimde yine delirdim. Külotsuz yüzmek çok heyecan verici. Ben de tıpkı çocukluğumdaki gibi tüm kalbimle yüzdüm. Kıyıya gittim, yıldız pozunda uzandım, amım güneşlendi. Sahile birkaç erkek ve 50-60 yaşlarında 2 kadın daha geldi. Çekici bir şey yok. Yaşlı bedenler gibi giyinmemeye karar verdim ve erkeklerin yanında bile beni heyecanlandırmadılar. Yarım saat sonra bütün aile geldi. Anne, baba ve yaklaşık yedi yaşlarındaki çocuklar, bir erkek ve bir kız. Burada gergindim. Dayanamayacağımı, ya kendimi utandıracağımı ya da sahilden kaçacağımı düşündüm. Onları uzaktan izledim ve şunu fark ettim ki eğer dokunmazsanız penisve kendinizi bilerek heyecanlandırmazsanız sikiniz iyi bir asker gibi durmaz. Penis, kadınların vücutlarına bakıldığında şişmişti ama yukarıya doğru çıkmıyordu. Oturup yüzmeye gittim. Ailenin yakınında böyle bir üyeyle özel olarak yürüdüm. Kimse dikkat etmedi. Sonra heyecan geçti. Dikkatimi toplamayı bıraktım ve kendi başıma dinlendim.
Kızları rahatsız etmedim ve yaz boyunca birkaç kez kızlar benimle buluşmaya geldi. Bu arada insanlarla çıplak tanışmak da çok sıra dışı. Kızla konuşurken penisim yükselmeye başladı. Havluyu üzerime örttüm ve sohbete devam ettim. Ve sonra kız kendisi plajın eteklerine ve ormana gitmeyi önerdi. Böyle bir heyecan beklemiyordum. Kızı memnun ederken 2 kere kadar geldim. Başka bir zaman kız beni ziyarete davet etti ve zaten evde onunla eğlenmiştik. Anlaşılan o ki, kız oral seks yapmayı seviyor ve ben önce dilimle, sonra sadece sikimle çalıştım))
Uygulamanın gösterdiği gibi, sik, sen ovmadığın sürece kumsalda sertleşmiyor. Kendi sonuçlarınızı çıkarın baylar ve bayanlar.
These users thanked the author Sanatçı for the post (total 3):
Dal, Alex7515, Zebraspite
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Bence çıplaklarla ilgili sorun, orada dörtte üçü rastgele insan olması ve hiç çıplak olmaması. Bunlar yeni bir kadını tavlamaya, biriyle tanışmaya ve tatilde aşk yaşamaya gelenler. Peki, eş aramak için Nudica’da değilse başka nerede?
Eh, çeyreğin geri kalanı kafalarında çıplak yürüme konusunda bir şeyler uydurmuş olanlardan oluşuyor. Ve onlar sadece şunu veya bu nudik üzerinde ordunun bezdirmesi gibi bir şey düşünüyor ve kurmaya çalışıyorlar. Yani birisi her yerde kendi kurallarını koymayı ve başkalarını da aynısını yapmaya zorlamayı seviyor. Bunun nedenleri farklıdır. Üniformalı biri komuta etmeye alışkındır ve halka açık bir yerde herkesle eşit düzeyde olması onun için zordur. Galinka’nın gittiği plajda güvenlik güçlerinin bulunduğunu buraya yazmaları boşuna değil. Ve görünen o ki, herhangi bir nudik’teki şu veya bu inisiyatif grubu, kurallarını birine dikte ederken onlara güveniyor.

En iyisi, bu şirketin bazılarına kıyı bölgesi kiralaması gerekiyor. zaman. Ve insanların yalnızca davetle içeri girmesine izin verin. Ancak bunların hepsi karmaşık çünkü birinin bu organizasyonun tamamını sipariş etmesi gerekiyor. Ve bu paradır. Ama penisi sertleşmiş kimse olmayacak.
Ve sırf meraktan içeri giren kimse olmayacak. Ancak para yok, tüm bunları organize etmek zor ve insanlar isteklerini başkalarına dikte etmekle kendilerini sınırlıyorlar. Ve bu insanlar diğer herkesi umursamıyor, asıl mesele savaşa göre olması gerektiği.
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

These users thanked the author 100 gönderir for the post (total 6):
Mishanya090, Andron20081, Ivankzn, Tolkala, Sanatçı, Kostiai72
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 477
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Pilot Camelot »

photo_2024-01-22_23-16-09.jpg
These users thanked the author Pilot Camelot for the post (total 7):
Ivankzn, Tolkala, Sanatçı, Omut46, Sool40, utandım, 100 gönderir
Omut46
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by Omut46 »

Forum üyesinin kendi plajı "Galinka" ile ilgili yazışmaları okudum ve açıkçası çıplak bir kadın devriyesinin bu kumsalda teçhizatlarla nasıl yürüdüğü ve hiçbir durumda erkeklerin penisinin hareket etmemesi için dikkatli bir şekilde izlediğiyle ilgili bir ilişkim vardı. Böyle zavallı bir adamı fark ederlerse, çıplak kadınlar çığlık atıyor ve hala sertleşmişken onu inşaat demiriyle taşaklarına vuruyorlar. Bir adam direnirse, sahilde askeri uzmanlardan ve özel kuvvetlerden oluşan özel bir tugay vardır. Sert plaj))
100 gönderir
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

These users thanked the author 100 gönderir for the post (total 5):
Omut46, Andron20081, Ivankzn, Sanatçı, Sool40
İskoç
Oral stimülasyon