Amcığı ne sıklıkla yalarsın
-
Автор темыSaşa 1961
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Gençler tarafından yalandı
- These users thanked the author Saşa 1961 for the post (total 5):
- Martini585, Aslan 123540, Sibiryak89, Fabian 38, seksforumu_
-
Mihail06
- Sürtünmeler

- Total posts: 383
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Amını ne sıklıkla yalarsın
Kok1974, ben de büyük am yalamayı severim ve ne kadar çoksa o kadar iyi.
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 7 months
Muhtemelen "zastlo" bile değildir ama muhtemelen bazen beyni çalıştıramayacak kadar tembeldir.
Ah, Kara Hamamböceği elbette her zamankinden daha kötü; aptal, hatta daha aptal.Veronika: ↑26 Feb 2023, 11:41 Kızdım, neden biz senin penisini yalıyoruz da bizimki, bu sana keyif veriyor ve nereden geldin? Zapadlo, am yalama vb. Belki küçük bir şehir olduğu için sadece 65-70 bin kişi. Neredeyse hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Ya gördün ya da biliyorsun. Belki bundan korkuyorlar? Bilmiyorum. Moskova’da bölgesel merkezde yaşadım - orada durum farklı. Cunnies beni mutlu etti. Burada böyle bir şey yok.
Yine de ataerkil bir kasabadaki yaşam sekse de damgasını vuruyor.
Hâlâ ilerlemiş durumdayım. Kocamı köye, ailesinin yanına ziyarete gittiğimizde. Hava sıcak, sıcak havaları var. Çıplak, sadece bir elbiseyle. Annesi - külotsuz musun?
Yani hava çok sıcak.
Anladın mı ama giymedin? Siktir et onları
-
Gudier
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 59
Oral seks yapmayı seviyorum. İyi Seksin Temelleri
- These users thanked the author Gudier for the post (total 3):
- yarışçı, annem adam yaptı, Lyaxander
-
Kral Kuş
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1371
- Registered for: 3 years 2 months
Forumu okuma şekliniz çok tuhaf, üstelik sadece bu forumu değil, tam tersine cinsel olan herhangi bir forumu da. , bir çarpıtma var - öyle görünüyor ki herkes erkekleri yalıyor ve kadınlar da buna ihtiyaç duyup duymadıklarını düşünüyor. SZ’de durum daha da kötü - orada kadınlar açıkça yazıyor: "Yalıyor, alkolikler, kısa boylu insanlar ve arabasız canınızı sıkmayın."
-
Lerunçik
- Sürtünmeler

- Total posts: 336
Peki , erkekler genellikle bu tür forumlarda "yalama" arzuları hakkında yazarlar))) "saatlerce yalama") yeteneği hakkında daha fazla bilgi))) Ve dehşet muhtemelen bu tür ustaların gerçekten yalaması gerçeğinde yatmaktadır. Kelimenin tam anlamıyla)))) Yani, iyi bir oral seks yapmak istiyorum ama onlar bana "amcık yalamak" için geliyorlar))Kral Zogu: ↑21 Apr 2023, 12:39Forumu okuma şekliniz çok tuhaf, üstelik sadece bu forumu değil, tam tersine cinsel olan herhangi bir forumu da. , bir çarpıtma var - öyle görünüyor ki herkes erkekleri yalıyor ve kadınlar da buna ihtiyaç duyup duymadıklarını düşünüyor. Kuzey Batı’da durum daha da kötü; orada kadınlar açıkça şöyle yazıyor: "yalaycılar, alkolikler, kısa boylu insanlar ve arabasız kalmayın.
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 7):
- Fargal94, Serg_A, annem adam yaptı, Fransız, Fan, Firavun faresi, Onizm
-
Kral Kuş
- En güçlü orgazm!

Hayır, o zaman açık. Ayrıca bir yerlerde arka arkaya birkaç saat yalamanın bir tür saçmalık olduğunu fark ettim. Ya da hiç vajina kokusu almamış genç bir adamın fantezileri. Oral seks’i sadece emmeye indirgemek kadar, oral seks yapmayı sadece yalamaya indirgemek de gerçekten aptalca.Lerunchik: ↑21 Apr 2023, 12:52Peki , erkekler genellikle bu tür forumlarda "yalama" arzuları hakkında yazarlar))) "saatlerce yalama") yeteneği hakkında daha fazla bilgi))) Ve dehşet muhtemelen bu tür ustaların gerçekten yalaması gerçeğinde yatmaktadır. Kelimenin tam anlamıyla)))) Yani, iyi bir oral seks yapmak istiyorum ama onlar bana "amcık yalamak" için geliyorlar))Kral Zogu: ↑21 Apr 2023, 12:39Forumu okuma şekliniz çok tuhaf, üstelik sadece bu forumu değil, tam tersine cinsel olan herhangi bir forumu da. , bir çarpıtma var - öyle görünüyor ki herkes erkekleri yalıyor ve kadınlar da buna ihtiyaç duyup duymadıklarını düşünüyor. Kuzey Batı’da durum daha da kötü; orada kadınlar açıkça şöyle yazıyor: "yalaycılar, alkolikler, kısa boylu insanlar ve arabasız kalmayın.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
- Lerunçik, Fargal94, annem adam yaptı
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

Ancak genel olarak, biraz Viking veya Kafkasyalının kendilerine göre olmasını isteyen yeterince kadın da var. ama onların okşamalarına ihtiyaçları yok.
5 saat 30 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Aynı şey, birisi amını yalamaya geldiğinde yalamak için acele eder, hepsi bu. Kadını umursamıyor, sadece yalıyor. Bu bazen işe yarar, ancak bazen kız rahatsızlık ve hayal kırıklığından başka bir şey hissetmez.
Siz Sık sık şunu ekliyorlar:"Bu arada cinsel açıdan kaygılı!".Kral Zogu: ↑21 Apr 2023, 12:39 Forumu okuma şekliniz çok tuhaf, üstelik sadece bu değil, herhangi bir cinsel forum da, tam tersine bir önyargı var - öyle görünüyor ki tüm erkekler yalıyor ve kadınlar da bunu yapıp yapmadıklarını düşünüyor. buna ihtiyacım var. SZ’de durum daha da kötü; orada kadınlar açıkça şunu yazıyor: "yalaycılar, alkolikler, kısa boylu insanlar ve araba olmadan canınızı sıkmayın."
Ancak genel olarak, biraz Viking veya Kafkasyalının kendilerine göre olmasını isteyen yeterince kadın da var. ama onların okşamalarına ihtiyaçları yok.
5 saat 30 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
I cunnilingus’u ayrı bir tür cinsiyet olarak düşünün, yani sırf bunun için bir kadınla tanışabilirim. Ancak diğer cinsiyetlerde olduğu gibi burada da tam bir enayi olabilirsiniz. Burada arkadaşının karısını garajda becerdiğini ve onu arabanın kaputunun üzerinde becerdiğini söyleyerek bana övünen bir adam var. Bir diğeri, bir kavanoz turşu almaya gittiğinde bodrumun yakınında bir arkadaşının karısını sikti, öyle ki evin yakınında bulunan kocası hiçbir şey fark etmedi. Genel olarak kahramanlar sevgilidir. Serin. Genel olarak, adamlar bitirdi, aferin. Birisinin ilk önce bir şekilde bir kadını uyandırmaya çalışıp çalışmadığını sorsam ne cevap verirlerdi?Erkekler genellikle bu tür forumlarda "yalama" arzuları hakkında yazarlar))) "saatlerce yalama") yeteneği hakkında daha fazla bilgi))) Ve dehşet muhtemelen Gerçek şu ki böyle ustalar gerçekten yalıyor. Kelimenin tam anlamıyla)))) Yani, iyi bir oral seks yapmak istiyorum ama onlar bana "amcık yalamak" için geliyorlar
Aynı şey, birisi amını yalamaya geldiğinde yalamak için acele eder, hepsi bu. Kadını umursamıyor, sadece yalıyor. Bu bazen işe yarar, ancak bazen kız rahatsızlık ve hayal kırıklığından başka bir şey hissetmez.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 9 months
Doğal bir ihtiyacın tatmini olarak seks vardır ve yüksek bir sanat olarak seks vardır!
geisha’nın Japonya’da bu kadar değerli olmasına şaşmamalı! Yani sadece am yalama var ve oral seks de var! :şampuan:
geisha’nın Japonya’da bu kadar değerli olmasına şaşmamalı! Yani sadece am yalama var ve oral seks de var! :şampuan:
-
aryamari
- Orgazm!

- Total posts: 829
- Orientation: biseksüel
-
Fransız
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 8 months
Yaladım, yalarım ve yalayacağım Bir kıza dilim ve dudaklarımla zevk vermeyi seviyorum
-
Ksenofon
- Nirvana’dayım

- Total posts: 3155
Kendimi hiç yalamadığımı ya da oral seks yapmadığımı düşünürken yakaladım. Buradaki hanımlar yalamayla ilgili her şeyi net bir şekilde anlatmışlar. Oral seks yapmak. Sanki bir iş yapıyormuşuz gibi. Her zaman okşadım. Bazen parmaklarımı kullanarak dudaklarımla ve dilimle okşuyorum. Ama yalnızca sevilen ve sevilen bir şeyi gerçekten okşayabilirsin. Ve geri kalanı yalanabilir ve hoş bir şekilde yapılabilir. Temel fark budur. Ve hiçbir arkadaşlık sitesinde okşamayı sevenlerin bunu okumadım...
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
- Fargal94, Manfred, Zorba Carrie
-
Kral Kuş
- En güçlü orgazm!

Bunu da gördüm, tam olarak alıntı yapmıyorum , ama neredeyse kelimesi kelimesine: "ve bu oral ağzınla hiç yazma."Ksenofont: ↑21 Apr 2023, 23:29 Kendimi hiç yalamadığımı veya oral seks yapmadığımı düşünürken yakaladım. Buradaki hanımlar yalamayla ilgili her şeyi net bir şekilde anlatmışlar. Oral seks yapmak. Sanki bir iş yapıyormuşuz gibi. Her zaman okşadım. Bazen parmaklarımı kullanarak dudaklarımla ve dilimle okşuyorum. Ama yalnızca sevilen ve sevilen bir şeyi gerçekten okşayabilirsin. Ve geri kalanı yalanabilir ve hoş bir şekilde yapılabilir. Temel fark budur. Ve hiçbir tanışma sitesinde okşamayı sevenlerin...
-
Fan
- Sürtünmeler

- Total posts: 433
- Registered for: 4 years 2 months
[/quote]
Erkekler genellikle bu tür forumlarda "yalama" arzuları hakkında yazıyorlar)) Daha çok "saatlerce yalama") yeteneği hakkında daha fazla bilgi))) Ve dehşet muhtemelen gerçek şu ki, bu tür ustalar gerçekten yalıyorlar. Kelimenin tam anlamıyla)))) Yani, iyi bir oral seks yapmak istiyorum ama onlar bana "amcık yalamak" için geliyorlar))
[/quote]
Çok haklı olarak not edildi !
n
1 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Erkekler genellikle bu tür forumlarda "yalama" arzuları hakkında yazıyorlar)) Daha çok "saatlerce yalama") yeteneği hakkında daha fazla bilgi))) Ve dehşet muhtemelen gerçek şu ki, bu tür ustalar gerçekten yalıyorlar. Kelimenin tam anlamıyla)))) Yani, iyi bir oral seks yapmak istiyorum ama onlar bana "amcık yalamak" için geliyorlar))
[/quote]
Çok haklı olarak not edildi !
n
1 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Burada açıklığa kavuşturmak iyi olur; arzu ya da fırsat yok muydu?)Didn bunu yapma : ayy:
-
Rodeville

- Total posts: 21
-
exzzzik
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 61
- Registered for: 3 years
istediğim sıklıkta değil (benimki çalışmıyor, içeri girmediğini söylüyor. belki bir şeyden utanıyor olabilir)
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

Maalesef , bundan hoşlanmayanlar var, daha fazla ön sevişme deneyip sonra klitorise hemen dokunmayın, etrafı yalayın, eğer heyecanlandığını hissediyorsanız ancak o zaman klitorisi deneyin, ama çok nazikçe.
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- annem adam yaptı
-
Altı
- Sürtünmeler

- Total posts: 308
- Registered for: 5 years 1 month
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

Son zamanlarda traşlı olanları yalıyorum ama eğer saçı var, onu da yalayacağım, daha önce kimse tıraş olmadı, siktir et.
-
Endişeli
- Sürtünmeler

- Total posts: 452
- Registered for: 3 years 5 months
Penetrasyondan önce her zaman yaladığımdan emin oluyorum.
Eğer yalamazsanız yağlama yeterli olmayabilir ve her ikisine de zarar verir.
Eğer yalamazsanız yağlama yeterli olmayabilir ve her ikisine de zarar verir.
-
Esnek
- Orgazm!

- Total posts: 748
- Registered for: 3 years 5 months
Bunu sık sık yapıyorum. Annem çok memnun!
- These users thanked the author Esnek for the post:
- annem adam yaptı
-
İgor
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Elbette herkesin kendi fikri vardır ama cunnilingus sınıftır. Kadınınızın okşamalarınızdan nasıl sıvı akmaya başladığını, dudaklarının nasıl şiştiğini ve elbette nefesinin nasıl değiştiğini hissedin... benimki cunnilingus’tan boşalsa da, bu hala ön sevişme ve oral seksten sonra iyi bir sikişmeye ihtiyacınız var). Orgazm daha parlak ve yağlama yeniden! Elbette hijyen her şeyden önce gelir! Bugün değişiklik olsun diye karıma cunnilingus için 10 kupon verdim ve karşılığında ondan da önceden yazılmış bir dileğimin gerçekleşmesini istedim. Bakalım bundan ne çıkacak)
-
Benimle
- ön sevişme

- Total posts: 123
Her seks sırasında karımınkini yalarım. O kadar sert boşalıyor ki bacaklarına kramp giriyor. Evet, ben de beğendim.
-
Polonya
- Orgazm!

- Total posts: 547
Cunnilingus, karımın ve benim cinsiyetimizin vazgeçilmez bir özelliğidir) özellikle de analdan önce parmaklarımla kıçımı çalıştırıyorsam)
-
Kalqah

- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 8 months
Daha önce ilki varken hoşuma gitmişti ama ikinciyi sevmiyorum ve boşalamıyor, bütün gece yalayana kadar boşalmayacağım diyor
-
Büyük oğlan
- Sürtünmeler

- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 6 months
-
Diana72
- Flört etmek

- Total posts: 37
- Registered for: 2 years 6 months
Eğer karım her zaman yalamama izin verseydi, onu saatlerce yalardım.... ama oral seks yüzünden çok çabuk boşalıyor.... bu yüzden çok çeşitli seks yapıyoruz.....
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

Gönderildi 2 dakika 26 saniye sonra:
Onun orgazm başarısını uzatabilirsiniz: Hareketlerin tekniğini değiştirin, klitorisin üzerinde uzun süre oyalanmayın...)
Gönderildi 2 dakika 26 saniye sonra:
Peki, sonuç ne oldu?)Igorja:09 May 2023, 09:49 Bugün, bir değişiklik olsun diye, karısı cunnilingus için 10 kupon ve bundan önceden yazılmış bir dileğin yerine getirilmesi. Bakalım sonuç ne olacak)
-
Diana72
- Flört etmek

- Total posts: 37
https://i.postimg.cc/8kmy0Yng/20230207-195621.jpg
клитер моей жены всегда хочет моего язычка.....о как я палирую все влагалище.....она кончает ярко и громко....
клитер моей жены всегда хочет моего язычка.....о как я палирую все влагалище.....она кончает ярко и громко....
-
Buhgalt

- Total posts: 24
-
Evgen84
- Oral stimülasyon

- Total posts: 163
Pişman değilim, ne yazık ki var, eşim yapmıyor’ sevmiyorum ama metresi oral sekse ilgi duyuyor
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

-
Evgen84
- Oral stimülasyon

- Total posts: 163
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

-
Bardak
- ön sevişme

- Total posts: 119
Ben hala bir amım, kanka’yı seviyorum ve 69 pozisyonunda seviştiğimizde bu süper oluyor
-
Stanislav_m
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 11 months
Neredeyse her zaman karımla seks yapıyorum. Her zaman klitoral orgazm yaşıyor ve ayrıca g noktasıyla oynarsa harika bir fışkırtma da alıyor.
- These users thanked the author Stanislav_m for the post:
- Makar1977
-
A0000
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 73
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: eşcinsel
-
alexey.vititnev
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 92
Tabii yalamayı gerçekten seviyorum ve onu okşadığımda daima amını yalarım ve klitorisini emerim. Eşim bunun en sevdiğim[/url] bir oyuncak ve tartışmıyorum. Daha önce gençken sadece sokup sikmek yeterliydi. Artık onu okşamaya, yalamaya gerek yok, yardım ediyor. Ve Meksika daha parlak hale geliyor. Heyecanlı amın kokusuna ve tadına bayılıyorum ve karımın ağzıma oturup bu şekilde boşalmasını seviyorum. Seni ağzından siktiğimi söylüyor. Arkadaşlarımdan biriyle temasa geçtiğimde, tamam işaretini verdim ve onu becermeye başlamadım, amını yalamaya başladım. Bu şarkıyı nasıl bitirdi? Sonra da eğer beni becermiş olsaydı benimle bir daha çıkmayacağını söyledi. O halde tabii ki onu becerdi ve yaladı. Yalamayan ya da sadece iğrenç bir şekilde yaladıklarını söyleyen adamları anlamıyorum.
- These users thanked the author alexey.vititnev for the post:
- Serg_A
-
Almanca1
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 73
- Registered for: 2 years 5 months
-
Solgans1970
- ön sevişme

- Total posts: 108