Kızlarla ilgili fanteziler

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Alek
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kız çocuk fantezileri

Unread post by Alek »

Bugün yatma zamanım geldi, sadece 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Diana, 9 yaşındaki Sashay, 12 yaşındaki Lyubovya, 16 yaşındaki Natashay ve Ira ile yatıyorum. 19 yaşındayım, yedi kişiyle yatacağız
Sabina
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Sabina »

Salmyr, Kime inanıyorsun? Bu salak hayal kuruyor ama sen kandırılıyorsun!
Lyokha Pitersky
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Lyokha Pitersky »

Alec, Üç yaşında bir çocuğu mu sikiyorsun? ? Üç yaşındaki bir çocukta önce anatomiye, orada ne olduğuna ve nasıl çalıştığına bakacaksınız, sonra buraya her türlü saçmalığı yazarsınız! Aynı zamanda Rusça da öğren, seni küçük sümüklü herif!
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bazı adalarda tam olarak hatırlamıyorum, babalar hayatlarında ilk kez kızlarının bekaretini bozuyor ve tıbbi açıdan anatomi onlara müdahale etmiyor, etiği hariç tutarsanız kız seks yapabilir. iki yaşında
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Ve bu gece her zamanki gibi harikaydı
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün kızlarım tekrar giyinmeye başlamadılar, hala sutyensiz ve külotsuz çıplak yürüyorlar, saat 12’de 3 yaşındaki Dasha’yı, 6 yaşındaki Diana’yı, 12 yaşındaki Lyubov’u ve 12 yaşındaki Lyubov’u sikmeyi başardım. Nataşa, 16 yaşında. :)
Vatek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vatek »

Alec, Kafan karışmadı mı? Belki Diana 16 yaşında, Dasha 12 yaşında ve Natasha 3 yaşındadır? Bir düşünün, kusurlu...!
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Ben kusurlu bir insan değilim ve hiçbir şeyi karıştırmıyorum, işte tüm kızlarım Ira 19 yaşında, Natasha 16 yaşında, Alena 15 yaşında, Lyubov 12 yaşında, Sasha 9 yaşında, Diana 6 yaşında, Dasha 3 yaşında ve Angelika 1 yaşında
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Seksten hemen sonra hepimiz çıplak ve sürpriz olmayan bir şekilde akşam yemeğine oturduk ve akşam yemeğinden sonra hep birlikte birkaç saat yatağa gittik, odada çıplak uyuduk ve uyuduktan sonra giyinip dışarıda yürüyüşe çıktık.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Hanımefendi olarak sokaktan döndüğümüzde kızlarım hemen çırılçıplak soyundular, tişörtlerini, şortlarını ve külotlarını çıkardılar, ben hemen Dashay, Sashay ve Irai ile anal seks yaptım, ardından hemen Dasha, Sasha ve Irai ile seviştim. ve ayrıca Diana ve Natasha ile birlikte.
Leda
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Leda »

:) :( :oops: :roll: :wink: :muza: :özür dilerim: :melek: :oku: *x) *x) :akıllı: :bilinmiyor: :ireful1: :evet: :lütfen:
marina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by marina »

:bel_flag:
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Tamam, bugün yatma zamanım geldi, 19 yaşındaki Ira, 15 yaşındaki Alenay, 12 yaşındaki Lyubovya, 9 yaşındaki Sashay ve 3 yaşındaki Dashay ile yatıyorum. Altıda uyuyacağız
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Dün gece 15 yaşındaki Alena sokakta yürürken çok kirlendi ve yanlışlıkla tişörtünü yırttı, bunun için bu sabah onu yaktım, sonra kendisi çıplak olarak masanın üzerine yattı, onu bağladım, bir el çektirdim Alena’ya kemerini takan ve şaplak sonrası çıplak poposuna kemerle 150 darbe vuran Alena ve kız kardeşleri, buna şaşırmamaya karar vererek külotsuz bile çıplak kaldılar.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Öğle yemeğinden önce 16 yaşındaki Natasha, 12 yaşındaki Lyubov ve 6 yaşındaki Diana ile sevişmeyi başardım.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Öğle yemeğinden hemen önce hep birlikte bir hentai filmi izledik ve Angelica ile ilk kez seks yaptım, o 1 yaşındaydı, seks sadece sözlü olmasına rağmen, ondan önce kıza sadece kendim dokunmuştum
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Akşam yemeğinden sonra hep birlikte anime izledik ve izlerken Dasha, Diana, Sasha ve Angelica’yı okşuyordum, sonra Sasha’dan başlayarak tüm büyük kızlar şortsuz bile çıplak at pateni yapmaya gittiler ve ben Dasha’yla sevişmek için kaldım ve Diana ve Angelica ile oral seks yaptık, önceki akşam yatmadan önce hep birlikte sevimli ve erotik bir film izledik
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

İşte bu kadar, bugün yatmaya gidiyorum, 19 yaşındaki Ira, 16 yaşındaki Natasha, 15 yaşındaki Alenay, 6 yaşındaki Diana, 3 yaşındaki Dashay ve Angelika ile yatıyorum. , 1 yaşında. Yedide uyuyacağız. :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Geceleri her zamanki gibi kendimi çok iyi hissettim, kızlar gerçekten çok çabaladılar ve kahvaltıdan sonra 12 yaşındaki Lyubov ve 9 yaşındaki Sashay ile eğlendim, sonra hep birlikte anime ihentai’nin tadını çıkardık ve izlerken ben Angelica, Dasha, Diana, Sasha ve Lyubov’u okşadı
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Animeden sonra hep birlikte giyindik ve dışarıda yürüyüşe çıkmaya karar verdik :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Sokaktan gelen kızlar külotlarına kadar soyundu ve 15 yaşındaki Alena, 16 yaşındaki Natasha ve 19 yaşındaki Ira da sutyen bıraktı ve 12 yaşındaki Lyubov, 9 yaşındaki Sasha, 6 yaşındaki Diana, 3 yaşındaki Dasha ve 1 yaşındaki Andelika sadece külotlarıyla kaldı.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Akşam, 12 yaşındaki Lyubov, 9 yaşındaki Sasha, 6 yaşındaki Diana, 3 yaşındaki Dasha ve 1 yaşındaki Angelica külotlarını çıkardı ve 19 yaşındaki Ira, 16 yaşındaki Natasha yaşında ve 15 yaşındaki Alena hem külotunu hem de sütyenini çıkardı ve sonra hep birlikte oturup anime ve hentai izledik ben bütün kızlarımı okşuyordum :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Hentai ve anime izleyerek geç saatlere kadar uyanık kaldığımız için hepimiz saat dokuz civarında bir yerde uyuyacağız.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Sabah Dasha ve Angelica dışında tüm kızlarım bana günaydın dilediler, ertesi gün striptiz yaptıktan sonra hepimiz nihayet kalktık, kızlar çok mütevazı giyindiler ve hepimiz kahvaltıya gittik :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün her şey dün gibiydi
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Yani sabah striptiz ve ardından kahvaltı
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Kahvaltıdan sonra kızlar ve ben dışarıda yürüyüşe çıktık, kızlar şu şekilde giyinmişlerdi: 1 yaşındaki Adzhelika ve 3 yaşındaki Dasha’nın külot dışında hiçbir şeyi yoktu, 6 yaşındaki Diana, külot ve hafif kolsuz ince askılı yazlık elbise, 9 yaşında Sasha, kısa bir üst, şort şort ve külot, Lyubov mini etek, hafif bir tişört ve külot, 16 yaşında Natasha ve 15 yaşında Alena sadece bir elbise giyiyordu. yaz okulu forması, hafif bir bluz, kravat ve diz boyu etek, kasket, sutyen ve külot ve 19 yaşındaki Ira’nın sutyen, kısa şort ve külot giydiği görüldü.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Sokaktan gelince kızlar ayakkabılarını çıkardılar ama soyunmadılar, sokaktakilerle aynı kıyafetlerle kaldılar ve öğle yemeğine kadar anime izledik, kitap okuduk ve bazen bazı kızları okşadım ama soyunmadan sadece kıyafetlerinin üzerinden. :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Öğle yemeğinden sonra bütün kızlarım çırılçıplak soyundu, külotlarını çıkardılar ve hepimiz birkaç saat uyumaya karar verdik, dokuzuncu odada tamamen çıplak uyuyacağız.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Kızlarım uyandıklarında şaşırmamaya karar verdiler ve külotsuz bile çıplak kaldılar :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Akşam yemeğinden önce ve yemekten sonra uyuduktan sonra kızlarım ve ben anime izledik, kızlar külotsuz bile çıplaktı ve anime izlerken bütün kızlarımı okşadım :voprosy: :bel_flag : :smile001: :daypyat: :)
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün benim uyku zamanım geldi hepimiz bir yerde uyuyoruz, dokuzda tamamen çıplak uyuyoruz :)
Meşgul \
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Meşgul \ »

Bugün Cumartesi, yani tüm kızlarımı sırayla buharlayacağım, ilk şifrem Ira, 19 yaşında, Soma kızı ayağa kalktı ve çırılçıplak bir şekilde masaya doğru yürüyüp üzerine uzandım, ben onu bağladı ve kemeri aldı ve Ira’ya çıplak poposuna kemerle 175, çıplak vücuduna kırbaçla 9 darbe daha verdi, kızın şifresi 16 yaşındaki Natasha, o da çıplak yatıyordu. Masada onu bağladım, bir kemer aldım ve çıplak babasına 150 kemer darbesi, çıplak vücuduna ise 16 kırbaç darbesi daha vurdum.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Natasha’dan sonra 15 yaşında çıplak bir kız olan Alena’nın masaya uzanabileceğini şifreliyorum, onu bağlıyorum, kemeri alıyorum ve şaplak atmaya başlıyorum, kız çıplak poposuna kemerle 150 darbe ve 15 kırbaç yiyor çıplak vücut, takipçisi Lyubov’du, 12 yaşında, hala çıplak bir kız masanın üzerinde yatıyor. Onu bağlıyorum, kemerini alıyorum ve savuşturmaya başlıyorum kız çıplak poposuna kemerle vurarak 125, vurarak 12 puan daha alıyor. gencin poposuna bir kırbaçla, çıkmaz şifre Sasha, 9 yaşında, çıplak bir kız masaya uzanıyor ve ona bağlanıyor, kemeri aldım ve ona kemer çıplak alt kısmıyla 75 vuruş yaptım ve ayrıca 60 çubuk döktüm
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Sasha’dan sonra sıra Diana’ya geldi, o da çıplak olarak masaya uzandı ve ben ona çıplak poposuna bir kemerle 60 darbe ve kızın çıplak vücuduna 30 kırbaç daha verdim, sonra çıplak Dasha’yı dizlerinin üzerine yatırdım , kemeri aldı ve çıplak poposuna kemerle 33 darbe vurdu.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

En son şifrelediğim 1 yaşındaki Adzhelika’ydı, çıplak küçük kız kardeşini dizlerinin üzerine yatırdım ve bebeğin çıplak kıçına kemerle 11 darbe vurdum.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Daha sonra kızlarımın popolarına ağrıyı dindiren ve iyileştirici etkisi olan şifalı bir krem ​​sürdüm ve hatta akşama doğru hep birlikte hamama gittik :wink:
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Banyodan kısa bir süre sonra 9 yaşındaki Sasha’yı kırbaçladım, çıplak vücuduna 60 çubuk aldı, 6 yaşındaki Diana çıplak vücuduna 30 çubuk aldı, 3 yaşındaki Dasha çıplak vücuduna 15 çubuk aldı, ve 1 yaşındaki Angelik’in zavallı bebeğin çıplak vücuduna 7 çubuk takıldı. :( :özür dilerim: :bel_flag
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Şaplak yüzünden bütün kızlarım sütyen ve külotları olmasa bile bütün gün çıplak dolaştılar :oops:
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Eh, bugün yatma zamanım geldi, erken yatmaya karar verdim, bu gece hep birlikte dokuz kişi olacağız ve :oops: :oops: tamamen çıplak
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”