43 yaşındaki bir adamın bir öğrenciyle yatması normal mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: 43 yaşındaki bir erkeğin bir öğrenciyle yatması normal mi?

Unread post by Andrey Lukashov »

Marion: 26 May 2023, 17:11 Neden kötü? Her iki taraf da karar verirse, iyi değil mi? Şimdi size kişisel olarak şunu söyleyeceğim: Eğer uykuya dalmaktan korkuyorsanız, zor bir günün ardından yorgunsanız hiç seks yapmaya çalışmamalısınız. Başka bir zaman seç! Ve geceleri seks yapmak o kadar da gerekli değil. İnanın gündüzleri de çok güzel.
Gün içinde genç bir kızla seks yapmanın ne kadar havalı olduğunu da söyleyebilirim. Tek söylediğim, gece veya gündüz ne olursa olsun bir kızı hayal kırıklığına uğratmanıza gerek yok. Yaşlı bir adam için genç bir adama göre daha zor olduğu açık ama bu durumda her zaman gücümü topluyorum ve 57 yaşında bile bence çok onurlu davranıyorum. Kız beğenmeseydi bir dahaki sefere olmazdı ve devamı olmayan bir davam da yoktu. Uykuya gelince, cinsel ilişkiden sonra kızın daha fazlasını istediğini görürsem asla uykuya dalmazdım.
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
Serg_A, Sibiryak89
ParzifalNSK
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: heteroseksüel

Unread post by ParzifalNSK »

Burada neler olup bittiğini gerçekten anlamıyorum, her yaştan itaatkârdır aşk ve hatta seks için daha da fazlası 😂😊
40 yaşının biraz üzerindeyim ve 18 yaşında bir kızla yatıyorum ve bunda yanlış olan ne ?))))
These users thanked the author ParzifalNSK for the post (total 3):
Serg_A, Sibiryak89, Lexa55
Alina Kovpaka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Alina Kovpaka »

Bir zamanlar, ben okuldan yeni mezun olduğumda ve o hala öğrenciyken bir arkadaşımla babasını baştan çıkarmıştık. Bugün benim yaşımdaki hiç kimsenin bir erkeğe 40 yaşında olduğunu kanıtlayamayacağını kesin olarak biliyorum.
These users thanked the author Alina Kovpaka for the post (total 3):
Serg_A, Sibiryak89, Mart
Ivan.dimitrov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Ivan.dimitrov »

Neden babam için bu kadar endişeleniyorsun? Öğrencinin yanında kaldı! Şimdi, eğer bir ÖĞRENCİ geceyi orada geçirmişse, düşünmeye değer mi!? Ya babam yatakta kız rolünü oynasaydı!?
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years

Unread post by Beluga »

Cuma günü baba öğrencisiyle birlikte eve geldi. Yaklaşık 20 dakika oturdular ve sinemaya gittiler. O sırada annemin yanına gittim, akşam babam aradı ve geceyi annemin yanında geçirmemi istedi. Yani onu gece için bize getirdiğini anladım. Yani onunla sevişti. Yaş olarak onun kızı olacak yaşta, yani 20-25 yaşlarındadır. Bana göre bu pedofiliye benziyor, ne düşünüyorsunuz?
Bunun nesi yanlış? Anormal olan ne? O bir erkek, o bir kadın :unknown: :unknown: :unknown:
Автор темы
Andrey 15.09.2005
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Andrey 15.09.2005 »

Belkha: 08 Aug 2023, 08:33 Bunun nesi yanlış? Anormal olan ne? O bir erkek, o bir kadın
Gerçek şu ki, büyük bir yaş farkı var. Onun kızı olacak kadar iyi.
ivan.dimitrov: 08 Aug 2023, 05:57 Neden babam için bu kadar endişeleniyorsun? Öğrencinin yanında kaldı!
O ondan çok daha genç!
These users thanked the author Andrey 15.09.2005 for the post:
seksforumu_
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years

Unread post by Beluga »

Onun kızı olacak kadar iyi.
Zaten 18 yaşındaysanız, yoksa harekete geçmekten çekinmeyin. şiddet, ancak bir kız veya torununda bu zaten pek ilginç değil
These users thanked the author Beluga for the post:
Zorba Carrie
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

Gerçek şu ki aralarında büyük bir yaş farkı var. Onun kızı olacak kadar iyi.
Andrey 15/09/2005 , Dedikleri gibi"X.. akran aramıyor")
These users thanked the author Alexsss for the post:
Lexa55
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Gurme »

Memurların toplantısı. Teğmen Rzhevsky şöyle diyor:
- Beyler! Geçen gün Nevsky’de yürüyorum, bir de baktım! -
on iki yaşında bir kızla tanışacağım. Kendini bana yaklaştırıyor ve çok üzgün bir şekilde soruyor: Bayım, Sayın Memur!
Beni besle, senin için her şeyi yaparım. Onu besledim ve sonra
Onun için o kadar üzüldüm ki... İnanamayacaksınız beyler, sikişiyorum ve ağlıyorum, sikişiyorum ve ağlıyorum :) )))
+7–
These users thanked the author Gurme for the post:
ilia1988
Lexa55
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Lexa55 »

Cuma günü baba öğrencisiyle birlikte eve geldi. Yaklaşık 20 dakika oturdular ve sinemaya gittiler. O sırada annemin yanına gittim, akşam babam aradı ve geceyi annemin yanında geçirmemi istedi. Yani onu gece için bize getirdiğini anladım. Yani onunla sevişti. Yaş olarak onun kızı olacak yaşta, yani 20-25 yaşlarındadır. Bana göre bu pedofiliye benziyor, ne düşünüyorsunuz?
Onu kıskanıyor musunuz?))))
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

50 yaşımda bir öğrenciyle yatardım, hatta 43 yaşımdayken daha da fazlası)))

4 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
https://i.postimg.cc/HsqSQKhz/i.webp
ilia1988
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by ilia1988 »

18 yaşında ve hâlâ pedofili yok, istediğini yapabilir 😏, örneğin ben de gençleri severim😏
Nastya
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Nastya »

Evet, bir kız öğrenciyle bile. Yetişkin bir adam yüzün kendisi için normal olup olmadığına kendisi karar vermelidir
ilia1988
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by ilia1988 »

Shalun70: 29 Nov 2022, 02:45 Sübyancıların kim olduğunu öğrendikten sonra... Babanız hakkındaki fikrimi açıklayacağım...
İçgüdülerim mektubun bir oğul tarafından değil, "aşağılanmış ve aşağılanmış bir kişi tarafından yazıldığını gösteriyor." "hakarete uğramış" anne... aileden kaçan kocasına kamuoyunu göstermek için... başka bir kadına aşık olduğu için ne kadar da "alçak" bir adam... İşte karşınızda hanımefendi kılığında. oğlum... Eşinizle zaten ayrı yaşıyorsunuz... Birlikte yaşamamanızın sebebi nedir? Bunlar senin ihanetlerin, kendi
Artı’nı izlemek istemiyorsun. Ben de bu kadar meşhur saçmalık karşısında neredeyse delirecektim ama kendimi tuttum😊 bu önyargılar ne kadar ileri gitti. Bana göre sadece 2 kavram var: Zorla seks (bir şeyin partnerin iradesine aykırı olması) suçtur ve bunun için cezalandırılmalıdır. Ve karşılıklı (bilgilendirilmiş!) rızayla seks

5 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Çok tuhaf bir soru! Bu şunu sormak gibidir: Bir erkeğin bir kadınla yatması normal midir? Evet, bundan daha normal olamazdı!
İşte kısa ve ironik bir cevap) harika bir cevap)
n
14 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Andrey15.09.2005 : 26 May 2023, 11:50 Kıskançlık yok, o onun kızı olacak kadar iyi
Kusura bakmayın ama önceki yorumcuların sözlerini tekrarlayacağım: "Sadece Sovyet kompleksleriniz ve önyargılarınız var " Ve aşkta olduğu gibi sekste de her yaştan itaatkardır (eğer bu karşılıklı anlaşmaya göreyse)
Andrey Lukashov: 26 May 2023, 14:05 Ayrıca çok genç kızların bir şekilde kendinden büyük erkeklerden hoşlandığını fark ettim.
Bunun nedeni kızlar erkeklerden daha hızlı büyüyor ve bir akranı onun örgülerini çekip ona isimler taktığında ona güzelce kur yapmak ve ne kadar güzel olduğunu göstermek yerine istemeden sinirleniyor ve doğal olarak kendisine ihtiyaç duyulduğunu ve sevildiğini hissetmesine yardımcı olacak daha olgun bir erkek arayacaktır😊
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”