Olgun seks
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Olgun insanlarla seks
İlk seks 40 yaş üstü birkaç erkekle yapıldı. Ve böylece bir yıl boyunca 43 yıllık bir meslektaşımla seks yaptım. Güzel zamanlardı.
- These users thanked the author Lazarus33 for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Makar1977
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
O 36 yaşındaydı, ben 24 yaşındaydım, yaşıtlarımla pek bir fark hissetmedim, belki 12 yaş bir fark değildir
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 6 months
18 yaşındakiler ve 28 yaşındakiler için olgun
- These users thanked the author G.e.org.ii for the post (total 2):
- Esinti, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
O 42 yaşındaydı, ben 33 yaşındaydım, fena halde sarhoştum, ancak ağzıma verebilirdim
- These users thanked the author Markus905 for the post (total 2):
- Esinti, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 2 years 4 months
Cevap: Olgun insanlarla seks
Olgun olanları tercih ederim. Çok heyecanlıyım.
- These users thanked the author Maksimum 21 for the post (total 3):
- Vik.ruba80, Makar1977, Nick1979
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 2 years 7 months
26 yaşındayım, 52 yaşında bir kadınla sikişiyorum
- These users thanked the author VITALIJ1234 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years 3 months
Ben 17 yaşındayım, o ise 24 ve bu maksimum puan. Diğer akranlar +-’dir.
- These users thanked the author Bexed for the post:
- Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
23 yaşındayken 43 yaşındaydı ama bakımlı, muhteşem bile diyebilirim)
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 4):
- Vik.ruba80, Makar1977, Fargal94, Büyüleyici
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 1 month
Tavan 40, 44 hala kırılana kadar farklı olanları denedim. Genel olarak 50 ve 60 yaş üstü olmak istiyorum. Her yere gitmem gerekiyor). Herkes farklı seyahat eder)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
-
- Total posts: 10
Güzelim bir keresinde 20 yaşında iki kızla aynı anda denemişti, 37 yaşındaydı. Sekste son fahişe gibi pes etti! Arabanın yanındaki ormanda sikişiyorum. O kadar heyecanlandım ki sonunda onlardan “altın duş” istedim. O da beni organize etmek istiyor ama herkes çok mütevazı, kompleksli, hayal gücünden yoksun.
https://i.postimg.cc/C1rN9hVg/2022-04-01-12-48-31.jpg
https://i.postimg.cc/C1rN9hVg/2022-04-01-12-48-31.jpg
- These users thanked the author eğlenceli67 for the post (total 12):
- Büyüleyici, Fargal94, Arıyor, PavelNokia, Oral seks, Audi, Gefalar, Analizci, Slogancı, Islak, Veloman, yorgun
-
- Total posts: 24
20 yaşımda ilk 50 yaşını denedim ve bağımlısı oldum)
- These users thanked the author Alexey.Novikov for the post:
- PolinaÜni
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 166
- Registered for: 2 years 1 month
Sadece birkaç kez yaşlı kadınlarla oldu ama unutulmazdı) İlk kez bir arkadaşımı ziyaret ediyordum, bir tür tatildi, tam hatırlamıyorum ama önemli değil. Genel olarak masada oturuyorduk konuşuyorduk ve bu süreçte bir kadından hoşlandım, yani onun artık genç olmadığı ama oldukça bakımlı olduğu açıktı, bu arada ben 27 yaşındaydım ve anlaşılan o ki daha sonra 45 yaşındaydı, bir arkadaşın tanıdığıydı vs. vs. Genel olarak, sigara içerken bir arkadaşıma onun nasıl bir kadın olduğunu sordum) bana onu uzun süredir becerdiğini ve mükemmel bir şekilde emdiğini söyledi) doğal olarak bu beni çok ilgilendirdi) sonra, sonra çok alkol içtim, önce ona daha yakın oturdum, konuşalım ve onu sigara içmeye davet ettim ve zaten sarhoş olduğum ve konuşma sırasında dilime özellikle dikkat etmediğim için, ona doğrudan Sanya’nın senin bir sigara vermeni söylediğini söyledim. iyi oral seks). O da evet dedi, istersen bunu senin için yaparım. Bu kadar basit olmasına şaşırdım!!! Genel olarak, parti zaten sona eriyordu, birlikte ayrıldık ve en üst katın girişinde oral seks yaptı, az önce aldı, pantolonunu çıkardı ve haydi emelim, ooo muhteşemdi) I sanki boşaldım, ona anlatıyorum, asla bilemezsin, belki ağzından hoşlanmaz Tamamlandı aaaaa, kendisi olması gerektiği gibi kalem olarak bir kalem gönderdi ve her şeyi kendi içinde damlaya aldı)) ) Ondan sonra fark ettim ki bırakmadım, bir bira içtik. Oturup iletişim kuruyoruz, daha doğrusu o oturuyor, ben de karşısında duruyorum ama onun nasıl berbat olduğunu aklımdan çıkaramıyorum. Onu alıyorum, çıkarıyorum ve ona getiriyorum, o da gülümsüyor ve diyor ki, neden ağzında bu kadar seviyorsun?))) peki, sanırım, tamam, hadi başka türlü yapalım, onu kaldırdım , kot pantolonunu çıkardı ve onu sikti, çalıların arasında bir yere boşaldı ve şöyle dedi, ah çocuklar nasıl bir dışarı çıkma alışkanlığınız var) peki, sonra evin girişinde bir sürü oral seks oldu onun için taksi çağırdılar ve taksi şoförünü 3 kez bıraktılar çünkü ben onu bırakamadım, ne şans))) sonunda benim kazandığım ikisi için de belli olunca gönderdim Eğer nefes vermezsem bitiremem ve o da gecenin yarısında dört ayak üzerinde durmaktan yoruldu). İlgilenen olursa ikinci deneyim hakkında yazabilirim))))
37 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
İkinci deneyimimiz de şöyle oldu))) ayrıca bir arkadaşımla bardan sonra taksiyle gittik, bir arkadaşına bir şey vermek için yolda uğramak zorunda kaldı, o adam orada oturduğu için garajda durduk kutlama yapıyordum, genel olarak arkadaşım gitti, takside kaldım, korkunç bir şekilde işemek için dövüldüm, dışarı çıktım, ayaktayım, işimi yapıyorum , arkamı dönüyorum, kadın ayakta))) genç adamın çakmağı olmayacağını söylüyor, ben de ona bir ışık verdim ve o da, hadi kulaklarıma biraz saçmalık, kocamla ilgili bir şeyler vb. dökelim dedi. falan, yani dinledim, dinledim, genel olarak onun da sarhoş olduğunu görüyorum, bu yüzden doğrudan alnına söylüyorum (ilk deneyimden sonra alışkanlık kaldı) diyorum ki, emiyor musun? Em diyor, ona ne söylüyorum, gidecek misin? O gidecek)))) (sonra arkadaşım ve ben bu diyaloğu uzun süre hatırladık ve güldük, sen enayi yala, sen gideceksin, ben gideceğim)))) bu arada, kadındı model değil ama sarhoş değildi, sadece sıradan bir kadındı ve sarhoştu, gençliğinde bir kıvılcım olduğu ve oldukça güzel olduğu açık. Genelde elimden tuttu ve gittik, ona girişe nereye gideceğimizi söyledim. Evet diyor, bu garajların karşısındaki bu evde yaşıyorum. Genelde içeri girdik dedi, direkt mutfağa gidelim dedi, içeri girdik, bir tabureye oturdu, ben de karşısına çıktım, pantolonumu çıkardım, o emsin ve yaptı, ben yapacağım sana tam bir özveriyle bir şaplakla söylüyorum))) emdiğinde gerçekten hırladı, kendisi de benden daha az zevk alıyordu) ellerime boşalacağını söylüyor. Her ne kadar zaten ağzına boşalma havasında olsam da, bunu ona söyledim, o da ağzında bir aletle duyulmayacak şekilde bir şeyler mırıldandı. Sanırım ellerimde, yani ellerimde. Her şeyin geldiğini hissediyorum!! Şu anda boşalacağımı söylüyorum ve o sadece emdi, emdi ve sonunda ağzına koydu. Eh, bir sigara yaktım, pantolonum aşağıda duruyorum, aletim sallanıyor, karşı tarafta oturuyor) öyle, hemen alın))) tamam, pantolonumu giydim. Kelimenin tam anlamıyla on dakika geçti ve diyor ki, neden her şeyi kaldırdın? Henüz oradaki her şeyi yalamadım. Bu sözlerden sonra her şey tersine döndü, sikim ayağa kalktı ve hadi tekrar yapalım, o bir makine gibi berbat ve çok berbat. Genel olarak arkadaşım beni o kulübeden çıkardı çünkü zavallı adam dışarı çıktı, ben orada değildim, o aradı, ben onu aradım, evet, bekle vb. vs. genel olarak beni yine de dışarı çıkardı. Bu arada kadının adı Katya idi ve son olarak nasıl yaptığımı beğendin mi diye sordu. Tabii ki söylüyorum. Ama o, eğer bir daha gelirsen, eskisi gibi olmayacak. Ama hiç gelmedi çünkü telefon numarasını yazmamıştı ve sonrasında vakit de olmamıştı (((böyle
37 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
İkinci deneyimimiz de şöyle oldu))) ayrıca bir arkadaşımla bardan sonra taksiyle gittik, bir arkadaşına bir şey vermek için yolda uğramak zorunda kaldı, o adam orada oturduğu için garajda durduk kutlama yapıyordum, genel olarak arkadaşım gitti, takside kaldım, korkunç bir şekilde işemek için dövüldüm, dışarı çıktım, ayaktayım, işimi yapıyorum , arkamı dönüyorum, kadın ayakta))) genç adamın çakmağı olmayacağını söylüyor, ben de ona bir ışık verdim ve o da, hadi kulaklarıma biraz saçmalık, kocamla ilgili bir şeyler vb. dökelim dedi. falan, yani dinledim, dinledim, genel olarak onun da sarhoş olduğunu görüyorum, bu yüzden doğrudan alnına söylüyorum (ilk deneyimden sonra alışkanlık kaldı) diyorum ki, emiyor musun? Em diyor, ona ne söylüyorum, gidecek misin? O gidecek)))) (sonra arkadaşım ve ben bu diyaloğu uzun süre hatırladık ve güldük, sen enayi yala, sen gideceksin, ben gideceğim)))) bu arada, kadındı model değil ama sarhoş değildi, sadece sıradan bir kadındı ve sarhoştu, gençliğinde bir kıvılcım olduğu ve oldukça güzel olduğu açık. Genelde elimden tuttu ve gittik, ona girişe nereye gideceğimizi söyledim. Evet diyor, bu garajların karşısındaki bu evde yaşıyorum. Genelde içeri girdik dedi, direkt mutfağa gidelim dedi, içeri girdik, bir tabureye oturdu, ben de karşısına çıktım, pantolonumu çıkardım, o emsin ve yaptı, ben yapacağım sana tam bir özveriyle bir şaplakla söylüyorum))) emdiğinde gerçekten hırladı, kendisi de benden daha az zevk alıyordu) ellerime boşalacağını söylüyor. Her ne kadar zaten ağzına boşalma havasında olsam da, bunu ona söyledim, o da ağzında bir aletle duyulmayacak şekilde bir şeyler mırıldandı. Sanırım ellerimde, yani ellerimde. Her şeyin geldiğini hissediyorum!! Şu anda boşalacağımı söylüyorum ve o sadece emdi, emdi ve sonunda ağzına koydu. Eh, bir sigara yaktım, pantolonum aşağıda duruyorum, aletim sallanıyor, karşı tarafta oturuyor) öyle, hemen alın))) tamam, pantolonumu giydim. Kelimenin tam anlamıyla on dakika geçti ve diyor ki, neden her şeyi kaldırdın? Henüz oradaki her şeyi yalamadım. Bu sözlerden sonra her şey tersine döndü, sikim ayağa kalktı ve hadi tekrar yapalım, o bir makine gibi berbat ve çok berbat. Genel olarak arkadaşım beni o kulübeden çıkardı çünkü zavallı adam dışarı çıktı, ben orada değildim, o aradı, ben onu aradım, evet, bekle vb. vs. genel olarak beni yine de dışarı çıkardı. Bu arada kadının adı Katya idi ve son olarak nasıl yaptığımı beğendin mi diye sordu. Tabii ki söylüyorum. Ama o, eğer bir daha gelirsen, eskisi gibi olmayacak. Ama hiç gelmedi çünkü telefon numarasını yazmamıştı ve sonrasında vakit de olmamıştı (((böyle
- These users thanked the author Özgürlükçü for the post (total 9):
- Nick1979, Zorba Carrie, Fedor36, Fargal94, PavelNokia, vesaire, Islak, Vik.ruba80, Evgeniy-Spb
-
Автор темыNick1979
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 8 months
Genel olarak olgun kadınlar beni çok heyecanlandırıyor. Özellikle bakımlı olmalarını ve kendilerine iyi bakmalarını seviyorum, onlara baktığınızda kaç yaşında olduklarını bile düşünemiyorsunuz. Yani bu insanlarla ilgili birçok farklı hikaye var. Bunlardan biri.
Bölümümüzde çalışan bir kadın var, 62 yaşında ama süper görünüyor. Güzel figür, uzun saçlı, çok şık giyiniyor. Her zaman poposunu ve göğüslerini vurguluyor. Yani konuşmalarımız her zaman farklıdır, çoğu kadın çalışır; Biz erkekleri en çok neyin heyecanlandırdığını tartışmaya karar verdiler, hepsi bu. Öyle bir çağa geldi ki, bize sadece gençleri verin falan diyorlar. Ben de bunun doğru olmadığını savundum, mesela şuradaki Lena’ya bakın (bu tam olarak aynı kadın), onu gençlerden daha çok insanın istediğinden eminim. Çok utandı. Poposu her zaman dar ve göğüsleri görünecek şekilde giyinmesine rağmen bunda kaba bir şey yoktu ve aynı zamanda diğer meslektaşlarına göre çok mütevazı ve utangaçtı. Yani genel olarak bu konuyu uzun süre tartıştık, ifadelerimizde tevazu göstermeden tartıştık. Meslektaşlarımdan biri doğrudan sordu ve yaşlı bir kadınla başınızın belaya girebileceğini söyledi. Lena gibi biriyse evet diye düşünmeden cevap verdim. Sonra bunun çok fazla olduğunu fark ettim ve öyle bir şey kastetmediğimi söyleyerek Lena’dan özür diledim.
Fakat bu tartışmadan 2 gün sonra Lena’nın doğum günü vardı. Anlaşmazlıklara rağmen tatilleri her zaman çok dostane bir şekilde kutlarız. Lena özellikle güzel ve çok şık giyinmiş olarak işe geldi. Önce kızlar onu tebrik etmeye başladı, her biri kucaklaşıp tebrik etti. Üstelik kucaklaşma tebrikler bitene kadar sürdü. Neyse benim için zamanı geldi. Ben de ona sarıldım ve çok sıkı bir şekilde konuşmaya başladım ve taş gibi dikildiğimi fark ettim. Sanırım hissetti ama göstermedi. Ama günün geri kalanında bana öyle baktı. Akşam kutlama için bir kafeye gittik, herkesi davet etti. Ve onunla dans etme anı geldi. Her zamanki gibi bir hissem var ve ayrıca uzun süredir seks yapmadım. Dans sırasında bana doğrudan heyecanlanıp heyecanlanmadığımı ya da beni isteyip istemediğini sordu. İki kere düşünmeden istediğimi söyledim. Dans etmeyi bitirdik. Yanındaki bir masada oturuyorduk ve fırsat buldukça başkaları fark etmesin diye eliyle bacaklarımın arasını karıştırıyordu. Daha sonra ikimiz onun evine gittik. Ve onun dairesine girer girmez hemen kapı eşiğinden başladılar. Elini doğrudan külotunun içine soktu ve beni sert ve hızlı bir şekilde çekmeye başladı. Sonra kendini indirdi ve oral seks yapmaya başladı. Çabuk geldim. Bütün spermimi içti. Daha sonra farklı pozisyonlarda sikişerek ikinci tura geçtik. Kesinlikle unutulmazdı. Daha sonra sekse aç olduğunu itiraf etti. Kelimenin tam anlamıyla her şeyimi sıktı. Neredeyse bütün gece birbirimizi okşadık, gerçekten hiç ara vermedi. Ta ki gücüm bitene ve penisim artık ayakta duramayana kadar. Sonra neredeyse tamamen üzerime uzandı ve orada çıplak bir şekilde uzandık.
Unutulmaz bir seksti. Yani bu tür kadınlar erkeklere zevk verme konusunda çok iyiler ve kendileri de ne istediklerini açıkça biliyorlar.
Bölümümüzde çalışan bir kadın var, 62 yaşında ama süper görünüyor. Güzel figür, uzun saçlı, çok şık giyiniyor. Her zaman poposunu ve göğüslerini vurguluyor. Yani konuşmalarımız her zaman farklıdır, çoğu kadın çalışır; Biz erkekleri en çok neyin heyecanlandırdığını tartışmaya karar verdiler, hepsi bu. Öyle bir çağa geldi ki, bize sadece gençleri verin falan diyorlar. Ben de bunun doğru olmadığını savundum, mesela şuradaki Lena’ya bakın (bu tam olarak aynı kadın), onu gençlerden daha çok insanın istediğinden eminim. Çok utandı. Poposu her zaman dar ve göğüsleri görünecek şekilde giyinmesine rağmen bunda kaba bir şey yoktu ve aynı zamanda diğer meslektaşlarına göre çok mütevazı ve utangaçtı. Yani genel olarak bu konuyu uzun süre tartıştık, ifadelerimizde tevazu göstermeden tartıştık. Meslektaşlarımdan biri doğrudan sordu ve yaşlı bir kadınla başınızın belaya girebileceğini söyledi. Lena gibi biriyse evet diye düşünmeden cevap verdim. Sonra bunun çok fazla olduğunu fark ettim ve öyle bir şey kastetmediğimi söyleyerek Lena’dan özür diledim.
Fakat bu tartışmadan 2 gün sonra Lena’nın doğum günü vardı. Anlaşmazlıklara rağmen tatilleri her zaman çok dostane bir şekilde kutlarız. Lena özellikle güzel ve çok şık giyinmiş olarak işe geldi. Önce kızlar onu tebrik etmeye başladı, her biri kucaklaşıp tebrik etti. Üstelik kucaklaşma tebrikler bitene kadar sürdü. Neyse benim için zamanı geldi. Ben de ona sarıldım ve çok sıkı bir şekilde konuşmaya başladım ve taş gibi dikildiğimi fark ettim. Sanırım hissetti ama göstermedi. Ama günün geri kalanında bana öyle baktı. Akşam kutlama için bir kafeye gittik, herkesi davet etti. Ve onunla dans etme anı geldi. Her zamanki gibi bir hissem var ve ayrıca uzun süredir seks yapmadım. Dans sırasında bana doğrudan heyecanlanıp heyecanlanmadığımı ya da beni isteyip istemediğini sordu. İki kere düşünmeden istediğimi söyledim. Dans etmeyi bitirdik. Yanındaki bir masada oturuyorduk ve fırsat buldukça başkaları fark etmesin diye eliyle bacaklarımın arasını karıştırıyordu. Daha sonra ikimiz onun evine gittik. Ve onun dairesine girer girmez hemen kapı eşiğinden başladılar. Elini doğrudan külotunun içine soktu ve beni sert ve hızlı bir şekilde çekmeye başladı. Sonra kendini indirdi ve oral seks yapmaya başladı. Çabuk geldim. Bütün spermimi içti. Daha sonra farklı pozisyonlarda sikişerek ikinci tura geçtik. Kesinlikle unutulmazdı. Daha sonra sekse aç olduğunu itiraf etti. Kelimenin tam anlamıyla her şeyimi sıktı. Neredeyse bütün gece birbirimizi okşadık, gerçekten hiç ara vermedi. Ta ki gücüm bitene ve penisim artık ayakta duramayana kadar. Sonra neredeyse tamamen üzerime uzandı ve orada çıplak bir şekilde uzandık.
Unutulmaz bir seksti. Yani bu tür kadınlar erkeklere zevk verme konusunda çok iyiler ve kendileri de ne istediklerini açıkça biliyorlar.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 5):
- Fargal94, PavelNokia, Vik.ruba80, Evgeniy-Spb, yorgun
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Olgun bir kadınla seks yaptım, o zamanlar bile bana olgun bir kadın gibi geldi.
1997 yılında askerliğimin son iki ayını yapmıştım, 20 yaşındaydım. Yemek odamızda çok güzel, ince yapılı, güzel şekilli bir kadın aşçı vardı. Tüm askerlere karşı her zaman neşeli ve arkadaş canlısı. Onun aç, seksi görünümünü gördüm. Ona her zaman iltifat ettim ve bana çok güzel ve sinsice gülümsedi. Ve birden kendimi onun vardiyasındaki kafeterya kıyafetinde buldum. Onunla şakalaştım ve o da çok açık bir şekilde şaka yaptı. Ve tüm ekibin kışlaya gitme zamanı geldiğinde, kalmamı istedi. Kendisine ve bir günlüğüne birlikte oldukları partnerine katılmayı ve her birine beşer damla içmeyi teklif etti. Tabii ki reddetmedim ve mutlu bir şekilde oturup 0,5 konyak içtik. Sigara içmek için dışarı çıktığımızda beklenmedik bir şekilde beni öptü ve eliyle sinekliğimi yakaladı. DICK’im zaten neredeyse ayaktaydı, aksi halde anında bir taş gibi ayağa kalktı. Onun poposunu ellemeye başladım. Uzun bir süre öpüştük ve o pantolonunun düğmelerini açıp önümde çömeldi. Hemen tüm dickimi emdi ve muhteşem bir oral seks yapmaya başladı. Ama kendimi tutamadım ve hiç haber vermeden ağzına girdim. Spermi yuttuğunda kedi gibi mırlıyordu. Kendimi harika ve çok garip hissettim. Ancak deneyimli bir kadın olarak, bunun sekse aç bir asker için normal olduğunu söyledi ve kendisi de beni büyük bir kanepenin bulunduğu bir dolaba sürükledi. Beni 69 pozisyonuna attı ve hızla birbirimizi eş zamanlı orgazma getirdik. İlahi bir şekilde emdi. Ben de oral seks konusunda yeni değildim ve özenle ve ustalıkla yalıyordum. Amcığı bir şelale gibi akıyordu ve ben gerçekten onun hoş kokulu sularıyla sarhoş oldum. Ve kısa bir aradan sonra köpek gibi ayağa kalktı ve tamamen BENİM olduğunu söyledi!!! Oldukça sıkı ama çok kaygan olan amını muhtemelen iki saat boyunca hiç ara vermeden siktim. İzin bile istemeden içeri girdi. Ama kıçımdan bir şekilde utangaçtım. Hatta biraz kırılmıştı. Ama sonra bir dahaki sefere kıçımızı bırakacağımızı söyledi. Onunla birlikte dokuzuncu bulutun üzerindeydim. Doyumsuz, proaktif ve çalışkan bir kadın beni deli etti. Terhis olana kadar her vardiyada, her üç günde bir geceleri ona koşup boş, çınlayan yumurtalarla oradan ayrıldım. Bütün deliklerinden ve özellikle de kıçından keyif aldım.
Elbette vücudu genç bir kızınki gibi değildi ama çok ama çok ağırbaşlı görünüyordu. Ve sadece bir ay sonra onun 52 yaşında olduğunu öğrendim!!! Gerçekten 45 yaşından büyük olmadığını sanıyordum.
Genel olarak gecenin yarısında onunla seviştik ve ikimiz de bu çılgın seksten memnunduk. İşten çıkarılmadan birkaç gün önce tatile gideceğini söyledi ve normal bir veda seksi yapmak için beni eve davet etti. Kocasından hiç bahsetmedik ve evine koştuğumda tam bir şok yaşadım ve kocam bana kapıyı açtı ve benimle zaten ilgilendiğini, işe gitme zamanının geldiğini söyledi. Genelde ben evdeyim ve o evin dışında. Şaşkınlık içindeydim. Ve bana çıplak gelip kapının hemen yanında beni emmeye başladığında bile aletim eskisi gibi hemen ayağa kalkmadı. Ama amacına ulaştı. Ağzına girdim ve sonra yatak odasına gittik. Kısa molalarla üç saat boyunca seviştik. Sigara molalarında da bana kocasının izniyle 25 yıldır askerlik yaptığını ve her şeyi anlattığını, ardından kocasının onu çok fena becerdiğini anlattı.
Genel olarak olgun bir kadınla harika seks yaptım.
1997 yılında askerliğimin son iki ayını yapmıştım, 20 yaşındaydım. Yemek odamızda çok güzel, ince yapılı, güzel şekilli bir kadın aşçı vardı. Tüm askerlere karşı her zaman neşeli ve arkadaş canlısı. Onun aç, seksi görünümünü gördüm. Ona her zaman iltifat ettim ve bana çok güzel ve sinsice gülümsedi. Ve birden kendimi onun vardiyasındaki kafeterya kıyafetinde buldum. Onunla şakalaştım ve o da çok açık bir şekilde şaka yaptı. Ve tüm ekibin kışlaya gitme zamanı geldiğinde, kalmamı istedi. Kendisine ve bir günlüğüne birlikte oldukları partnerine katılmayı ve her birine beşer damla içmeyi teklif etti. Tabii ki reddetmedim ve mutlu bir şekilde oturup 0,5 konyak içtik. Sigara içmek için dışarı çıktığımızda beklenmedik bir şekilde beni öptü ve eliyle sinekliğimi yakaladı. DICK’im zaten neredeyse ayaktaydı, aksi halde anında bir taş gibi ayağa kalktı. Onun poposunu ellemeye başladım. Uzun bir süre öpüştük ve o pantolonunun düğmelerini açıp önümde çömeldi. Hemen tüm dickimi emdi ve muhteşem bir oral seks yapmaya başladı. Ama kendimi tutamadım ve hiç haber vermeden ağzına girdim. Spermi yuttuğunda kedi gibi mırlıyordu. Kendimi harika ve çok garip hissettim. Ancak deneyimli bir kadın olarak, bunun sekse aç bir asker için normal olduğunu söyledi ve kendisi de beni büyük bir kanepenin bulunduğu bir dolaba sürükledi. Beni 69 pozisyonuna attı ve hızla birbirimizi eş zamanlı orgazma getirdik. İlahi bir şekilde emdi. Ben de oral seks konusunda yeni değildim ve özenle ve ustalıkla yalıyordum. Amcığı bir şelale gibi akıyordu ve ben gerçekten onun hoş kokulu sularıyla sarhoş oldum. Ve kısa bir aradan sonra köpek gibi ayağa kalktı ve tamamen BENİM olduğunu söyledi!!! Oldukça sıkı ama çok kaygan olan amını muhtemelen iki saat boyunca hiç ara vermeden siktim. İzin bile istemeden içeri girdi. Ama kıçımdan bir şekilde utangaçtım. Hatta biraz kırılmıştı. Ama sonra bir dahaki sefere kıçımızı bırakacağımızı söyledi. Onunla birlikte dokuzuncu bulutun üzerindeydim. Doyumsuz, proaktif ve çalışkan bir kadın beni deli etti. Terhis olana kadar her vardiyada, her üç günde bir geceleri ona koşup boş, çınlayan yumurtalarla oradan ayrıldım. Bütün deliklerinden ve özellikle de kıçından keyif aldım.
Elbette vücudu genç bir kızınki gibi değildi ama çok ama çok ağırbaşlı görünüyordu. Ve sadece bir ay sonra onun 52 yaşında olduğunu öğrendim!!! Gerçekten 45 yaşından büyük olmadığını sanıyordum.
Genel olarak gecenin yarısında onunla seviştik ve ikimiz de bu çılgın seksten memnunduk. İşten çıkarılmadan birkaç gün önce tatile gideceğini söyledi ve normal bir veda seksi yapmak için beni eve davet etti. Kocasından hiç bahsetmedik ve evine koştuğumda tam bir şok yaşadım ve kocam bana kapıyı açtı ve benimle zaten ilgilendiğini, işe gitme zamanının geldiğini söyledi. Genelde ben evdeyim ve o evin dışında. Şaşkınlık içindeydim. Ve bana çıplak gelip kapının hemen yanında beni emmeye başladığında bile aletim eskisi gibi hemen ayağa kalkmadı. Ama amacına ulaştı. Ağzına girdim ve sonra yatak odasına gittik. Kısa molalarla üç saat boyunca seviştik. Sigara molalarında da bana kocasının izniyle 25 yıldır askerlik yaptığını ve her şeyi anlattığını, ardından kocasının onu çok fena becerdiğini anlattı.
Genel olarak olgun bir kadınla harika seks yaptım.
- These users thanked the author Mikha77 for the post (total 8):
- Özgürlükçü, Fedor36, Roman89, Fargal94, PavelNokia, Vik.ruba80, Evgeniy-Spb, yorgun
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 11 months
eğlenceli67, onun yeniden bir fahişe gibi hissetmesine yardımcı olabilirim . 18 yaşındayım, tecrübem var
-
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years 7 months
Bir keresinde bir yetişkinle çıkmıştım, ben 25 yaşındaydım, o da 47 yaşındaydı. Tamamen seviştik... Ve analını açtım ve ona kalpten oral seks yaptım.. Ve bir gün meslektaşının BD’sine gittik, akrabaları oradaydı. kocası ve çocukları (meslektaş) idi. Genelde içki içmediğim ve araba kullanmadığım için yürüyüşe çıktım. Benimki tamamen sarhoş oldu ve onu evine götürdü. Ve bu olayın kahramanı bana her şeyin nasıl yapıldığını anlatan bir mektup yazıyor. Ve o akşam buluşmayı teklif etti. Sonunda arabada beni emdi ve ağzına kadar geldi. Benimki vardiyadayken doğum günü kızını birden fazla ziyaret ettim. Ve onu ağzından siktim. Kocası ve benim yanı sıra tesisatçıyı da becerdiği ortaya çıktı))) bu da oluyor, teyzem o zamanlar 50 yaşındaydı
- These users thanked the author Roman89 for the post:
- PavelNokia
-
- Flört etmek
- Registered for: 2 years
Benimki 35. Onun 18 yaşlarındaki genç bir penise saplandığını gerçekten görmek isterim.
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Flört etmek
- Registered for: 2 years
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 11 months
17 yaşındayken 54 yaşında bir kadını becerdim..süper...sonra tekrar buluştuk. Seks harika
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Adam 69 yaşında ama muhtemelen bir şeyler alıyor. Görünüm ve yetenek acı verici derecede tutarsızdır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 4 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
-
- heyecanlanıyorum
Sağ. Eğer bir kadın 50+ yaşında kendine bakıyorsa tatlıdır, durulaması çok keyiflidir.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- En güçlü orgazm!
ve o yoruluyor..ve vajina pek de öyle değil penisini tut..ve kayganlaştırıcı yok..
u bir fetiş, yaşlı kadınlarla seks.. bu yüzden bariz şeylere dikkat etmiyorlar.
doğayı kandırmayın..
ve o yoruluyor..ve vajina pek de öyle değil penisini tut..ve kayganlaştırıcı yok..
u bir fetiş, yaşlı kadınlarla seks.. bu yüzden bariz şeylere dikkat etmiyorlar.
- These users thanked the author Pierro for the post (total 2):
- Tanya, RazzBoynik
-
- heyecanlanıyorum
Pierro,
Pekala, yapma’ Söyleyin bana, gençlerin sahip olmadığı rakamlar var. Buna katılmıyorum. Seks üstüne seks yaparken nasıl ortalıkta savrulduğumu biliyorsun. Tıpkı geçen seferki gibi. 51 yaşındaydı. Orada denemek istediğim her şeyi denedim. Fetiş evet, katılıyorum, hatta heyecanlandırıyor.
5 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Marina 60 ,
Elbette. Ve herkes iyi. :şampuan:
Pekala, yapma’ Söyleyin bana, gençlerin sahip olmadığı rakamlar var. Buna katılmıyorum. Seks üstüne seks yaparken nasıl ortalıkta savrulduğumu biliyorsun. Tıpkı geçen seferki gibi. 51 yaşındaydı. Orada denemek istediğim her şeyi denedim. Fetiş evet, katılıyorum, hatta heyecanlandırıyor.
5 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Marina 60 ,
Elbette. Ve herkes iyi. :şampuan:
-
Автор темыNick1979
- Nirvana’dayım
Kadınlar farklıdır. Kendimden çok daha yaşlı birini gerçekten seviyorum. Bunun kendine has cazibesi ve avantajları var. Ve yorgunluktan bahsetmeyeceğim, sizi yıpratanlar var.
Bunda bir çeşit fetiş olduğunu iddia etmiyorum.
Ama eğer bu tür kadınları seviyorsanız ve heyecanlandırıyorsanız o zaman artık vücudun o kadar esnek olmadığına ve diğer her şeye dikkat etmiyorsun.
Ayrıca, eğer bir kadın kendine bakıyorsa, o zaman gençlerin de öğrenmesi gereken şeyler var. .
Bunda bir çeşit fetiş olduğunu iddia etmiyorum.
Ama eğer bu tür kadınları seviyorsanız ve heyecanlandırıyorsanız o zaman artık vücudun o kadar esnek olmadığına ve diğer her şeye dikkat etmiyorsun.
Ayrıca, eğer bir kadın kendine bakıyorsa, o zaman gençlerin de öğrenmesi gereken şeyler var. .
-
- En güçlü orgazm!
Sizce öyle sallanır mı 20 yaş daha genç olsaydı daha mı az titriyordu?)
nasıl?
Sizce öyle sallanır mı 20 yaş daha genç olsaydı daha mı az titriyordu?)
-
- heyecanlanıyorum
Pierro,
Nelere sahiptir bunun yaşıyla ilgisi var. Dolayısıyla olgun insanların gençlerden daha kötü olduğunu söylemeye gerek yok. 20 ya da 50-60 yaşında bir kadının kendine bakması gerekir. Ve hoş karşılanacak.
Nelere sahiptir bunun yaşıyla ilgisi var. Dolayısıyla olgun insanların gençlerden daha kötü olduğunu söylemeye gerek yok. 20 ya da 50-60 yaşında bir kadının kendine bakması gerekir. Ve hoş karşılanacak.
-
Автор темыNick1979
- Nirvana’dayım
Mesela bende bunlardan çok daha güçlüleri var.
Bu tür kadınlar çok heyecan verici. Bunu herkes anlamayacak. Yağlama konusunda ise artık hiçbir sorun kalmadı, gidip aldım.
Mesela bende bunlardan çok daha güçlüleri var.
-
Автор темыNick1979
- Nirvana’dayım
2 dakika 29 saniye sonra gönderildi :
Herkes kendininkini sever. Bazıları gençlerden hoşlanır, bazıları ise kendinden büyüklere aşık olur.
Bazı büyükannelerden bahsetmiyoruz.
Gerçi kimseyi suçlamıyorum, herkes kendine göre.
Benim fikrime göre, böyle insanları sevmeyen böyle insanlarla seksin güzelliğini anlayamaz
Tamamen katılıyorum. Yaşın bununla hiçbir ilgisi yok.Cunilingus: ↑ Pierro,
Yaşın bununla ne alakası var? Dolayısıyla olgun insanların gençlerden daha kötü olduğunu söylemeye gerek yok. 20 ya da 50-60 yaşında bir kadının kendine bakması gerekir. Ve arzu edilecek.
Herkes kendininkini sever. Bazıları gençlerden hoşlanır, bazıları ise kendinden büyüklere aşık olur.
Bazı büyükannelerden bahsetmiyoruz.
Gerçi kimseyi suçlamıyorum, herkes kendine göre.
Benim fikrime göre, böyle insanları sevmeyen böyle insanlarla seksin güzelliğini anlayamaz
-
- En güçlü orgazm!
güçler, mizaç, hormonlar.. gençlikte her şey daha iyidir.
duygular daha parlaktır.
sadece fırsatların artık aynı olmadığı söylendi.. sadece belli..
güçler, mizaç, hormonlar.. gençlikte her şey daha iyidir.
duygular daha parlaktır.
-
Автор темыNick1979
- Nirvana’dayım
Olasılıklar hakkında tartışırdım. En son 58 yaşında biriyle seks yaptım. Yani onunla gençlerde her zaman olmayan bir şey yaşadım. Üç kez boşalmayı başardım, ancak üçüncüsünde zaten bitkin düşmüştüm, o da yardımcı oldu. Ve gücü vardı ve mizaç açısından gençlerden aşağı değildi.
-
- En güçlü orgazm!
Bir daha bariz şeyler yazmayacağım.
Şahsen benim için kadının kaç yaşında olduğu önemli değil. ya heyecanlandırır ya da vermez.
Nick, tabii ki 60 yaşında, kendisinden daha huysuz ve daha dayanıklı. 30 yaşındaki hali.
Bir daha bariz şeyler yazmayacağım.
Şahsen benim için kadının kaç yaşında olduğu önemli değil. ya heyecanlandırır ya da vermez.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 39 Replies
- 5664 Views
-
Last post by Avluv
-
- 5 Replies