Pantolonunuza (külotunuza) kaka yapmayı sever misiniz?
-
Автор темыMartin
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Pantolonunuza (külotunuza) kaka yapmayı sever misiniz?
Çocukluğumda bile, 5,5 yaşımdan itibaren, artık kaka yapmıyormuş gibi göründüğümde, pantolonumu çok fazla giymeye bağımlı oldum: yürüyüşler sırasında, sessiz zamanlar, öğle yemeği... İçimdeki sıcak kütleyi hissetmeyi kesinlikle seviyordum. pantolon, sonra ortaya çıkan bu kaynayan pislik... Hala çok sık pratik yapıyorum: sikiklerin taşakları ve sikleri yalayıp emmesi, kelimenin tam anlamıyla yarım saat içinde boktan çıkması hoşuma gidiyor...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Pantolonunuza kaka yapmayı sever misiniz?
..bir insanın kafasında nasıl bir karmaşa vardır, bununla nasıl yaşar?
..Bütün ülkelerin pislikleri birleşin!))Martin: ↑15 Nov 2022, 23:20 Çocukluğumda bile, 5,5 yaşımdan itibaren, artık kaka yapmıyormuş gibi göründüğümde, pantolonumu çok fazla giymeye bağımlı hale geldim: yürüyüşler sırasında, sessiz zamanlar, öğle yemeği... Sıcaklığı hissetmeyi kesinlikle seviyordum. pantolonumdaki kitle, sonrasında yükselen çıban... Hala çok sık pratik yapıyorum: Sürtüklerin taşakları ve sikleri yalayıp emmesi, sadece yarım saat içinde boktan temizlenmesi hoşuma gidiyor..
..bir insanın kafasında nasıl bir karmaşa vardır, bununla nasıl yaşar?

-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years 7 months
Yazarın bir aşağılık kompleksi var.
Çocukluğunda ya ebeveynleri ya da akranları ona hükmediyordu, şimdi ise bu şekilde intikam alıyor: Psikolojik olarak kendini haklı çıkarıyor, sanki haklı olarak emilmiş gibi. Bunu ortağına hiçbir şey söylemeden acımasızca yapıyor; o bir korkak.
Çocukluğunda ya ebeveynleri ya da akranları ona hükmediyordu, şimdi ise bu şekilde intikam alıyor: Psikolojik olarak kendini haklı çıkarıyor, sanki haklı olarak emilmiş gibi. Bunu ortağına hiçbir şey söylemeden acımasızca yapıyor; o bir korkak.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Evet, bunu anaokulundayken bir kez yaşadım ve durumum daha da kötüleşti, bu yüzden dadı bir bez parçasıyla çıplak popomu sildi. Bunu en son akşam orman kuşağındaki dominanın emriyle yapmıştım, çok utanç vericiydi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 527 Views
-
Last post by Bardak
-
- 25 Replies