Olgun kadınlar genç kadınlara göre çok daha heyecan vericidir. Bu bir sorun mu?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Olgun kadınlar genç kadınlara göre çok daha heyecanlıdır. Bu bir sorun mu?
Olgun olanlar kesinlikle daha heyecan vericidir, gençler ise kendi tarzlarında iyidir
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 2 years 1 month
Ve 80-85 yaşlarındaki yaşlı kadınları seviyorum. Bunun son sefer olduğunu düşündüklerinde bunu yapıyorlar...

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Evet. Bu bir sorun. Acilen tedavi olun))
Yaşlı kadınlar - yaşlı erkekler için, milfler - milfler için, asidofil süt - asidofiller için!
Yaşlı kadınlar - yaşlı erkekler için, milfler - milfler için, asidofil süt - asidofiller için!
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Veloman
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Orientation: biseksüel
Olgun insanlar da tıpkı gençler gibi farklıdır. Bazı insanlar hiç inmez... ama bazılarında bir kez yeterli olur
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
Evet, bir sonraki başlıkta yaşlıların sevgilisi yazıyor ve fotoğraf atıyor.
88 yaşındaki büyükanneyi kucağına alıp şaplak attı ve ardından kendisi de FU FU dedi.. 40 yaşındayım yaşlıyım ama yaşımı ya da daha büyüğünü sikiyorum, çünkü benim istediğim şey bu, engellemeler olmadan iyi bir seks, elastik memeler değil.
Gençlerde, şansınıza bağlı: belki yapabilirler ve hiçbir kompleksleri yoktur, ya da belki kütük gibi yalan söyleyebilirler
Fakat olgun olanlarda işleri batırma şansı çok daha azdır !
88 yaşındaki büyükanneyi kucağına alıp şaplak attı ve ardından kendisi de FU FU dedi.. 40 yaşındayım yaşlıyım ama yaşımı ya da daha büyüğünü sikiyorum, çünkü benim istediğim şey bu, engellemeler olmadan iyi bir seks, elastik memeler değil.
Gençlerde, şansınıza bağlı: belki yapabilirler ve hiçbir kompleksleri yoktur, ya da belki kütük gibi yalan söyleyebilirler
Fakat olgun olanlarda işleri batırma şansı çok daha azdır !
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
Ve şimdi bile 50 yaşın üzerinde umurumda değil, ancak yaşlarını hesaba katarsak artık milf değiller ve 70 yaşında bu bir şekilde çok fazla ve 60’ın üzerinde terfi etmek zor,
ancak çoğu 60 yaşında ve fotoğrafta seksi ve sevimli bir figür var, ama bunları size nasıl ulaştıracağım, asıl soru şu; 20 yıl önce bu daha kolay olurdu.
Ve tecrübelerime dayanarak, eski sevgilimi 62 yaşında çektim, tabii ki zaten jele ihtiyacı var, ama sonu aynı şekilde oluyor, eğer gerçekten seks isteseydi, o zaman Şimdi kendimi ele verirdim, ama birçok insan bunu yapıyor, yatakta oldukça seksi olmalarına ve vücut sekse karşı olmamasına rağmen ve tersine.
ancak çoğu 60 yaşında ve fotoğrafta seksi ve sevimli bir figür var, ama bunları size nasıl ulaştıracağım, asıl soru şu; 20 yıl önce bu daha kolay olurdu.
Ve tecrübelerime dayanarak, eski sevgilimi 62 yaşında çektim, tabii ki zaten jele ihtiyacı var, ama sonu aynı şekilde oluyor, eğer gerçekten seks isteseydi, o zaman Şimdi kendimi ele verirdim, ama birçok insan bunu yapıyor, yatakta oldukça seksi olmalarına ve vücut sekse karşı olmamasına rağmen ve tersine.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 3 months
- These users thanked the author Çarşamba for the post (total 2):
- kurs, Dmitriy 56
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Eğer olgun insanlar çok uyarıcıysa, bu kesinlikle normaldir. Ancak gençlerde ereksiyon ve uyarılma yoksa, o zaman zaten bir miktar sapma olduğunu düşünüyorum. Sağlıklı bir erkekte hem gençleri hem de olgunları etkiler, bazıları için belki daha güçlüdür
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 1 year 11 months
Bu mutlak bir normdur - çünkü onlar kadındır ve ilk günlerde)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
- Registered for: 1 year 10 months
Bu neden bir sorun? Bana öyle geliyor ki, çok basit. Zaten seks konusunda iyi bir deneyime sahipler ve heyecanlanmalarının nedeni beklentidir. Ve son olarak, zaten doğum yapmışlar ve doğum yapan kadınların gerçek sekse kız çocuklarına göre daha fazla ihtiyacı var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: aseksüel
Evet. Ayrıca neye ihtiyacınız olduğunu da çok iyi biliyorlar. Bu, öne çıkan noktadır. Ve olgun kadınlar (gençlerin aksine) kaliteli seksin iki yönlü bir yol olduğunu anlıyor. Sen - benim için, ben - SİZİN için. Ve bir erkeğe nasıl cinsel zevk vereceklerini BİLİYORLAR. Elbette M’nin iki yönlü trafiği (gülen yüz) hatırlaması gerekiyor. Aksi halde - KAZA! Veya bir felaket bile (utanmış ifade).Serge12345: ↑20 Feb 2023, 11:21 Olgun, daha akıllı ve daha deneyimli. Neye ihtiyaç duyduklarını biliyorlar
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 1 year 8 months
Kıllı ve iri olmakla aynı şey. Bunu yalamayı ve tuzlu saçları emmeyi seviyorum. Mutluluk
- These users thanked the author Duster1979 for the post:
- Kostiai72
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 8 months
9 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Kadın ne kadar yaşlıysa o kadar ahlaksız olduğunu düşünmeyin.
Gönderilme tarihi: 10 dakika 29 saniye:
Hayır modayı biliyorum ama yetişkinler olgun kadınlar Aynı yaştaki kızlarla onlar arasındaki farkı gördüğüm andan itibaren bunu hep sevdim.
9 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Sen okuryazar bir kızsın! Bu çok korkutucu!Shalenadivchyna: ↑12 Mar 2023, 12:50 Düşünmeyin, pasaportunuza bakın)))
nMilf İngilizce bir kısaltmadır. Bunun hakkında konuşun, bunun hakkında konuşmayın ama kesin olarak tanımlanmış bir anlamı var))))

2 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Neye bağlı kaprisler ve yüz yaşında bile anlamayacak!26 yaşındayım, 30-40 yaşlarında, iyi ve çekici bir vücuda sahip, olgun bir kadın bulmak istiyorum.
Cinsel olarak tatmin olmak ve tercihlerimin ne olduğunu ve nasıl olduğunu anlamak için , kendim benden daha genç biriyle yaşamama rağmen O 24 yaşında ve 2 yaşında, kaprislerimi gerçekten anlamıyor.
Kadın ne kadar yaşlıysa o kadar ahlaksız olduğunu düşünmeyin.
Gönderilme tarihi: 10 dakika 29 saniye:
Peki senin yazdığın yazının olduğu kağıt parçası nerede? Şöyle yazmıştınız: "Hadi bir kağıt parçası alalım..." Bekliyoruz efendim.
- These users thanked the author Veloman for the post:
- Duster1979
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 3 months
Olgun kadınlar ateştir, onlara bayılıyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
25 yaşına kadar yaşlı kadınlar tarafından tahrik ediliyordu. 25-35 yaş civarında. 30’undan sonra gençleri heyecanlandırmaya başladılar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 1 year 3 months
https://i.postimg.cc/v8KNHsTz/ya-1.jpg
Никакая это не проблема! Здесь секси-матурку Эвелину Бледанс сфоткали в магазине во время примерки трусов и лифчика. Вот бы посмотреть записи с камер примерочных в аутлетах на Рублевке. Как желанные светские львицы подбирают себе неглиже. И из бутика женского нижнего белья в районе Смоленской площади (адрес МИД РФ), в котором Мария Захарова меняет трусики и чулочки. Отсвечивая при этом протокольно-выбритой киской. И своим белым задом - главной потаенной мишенью наших внешнеполитических врагов.
Никакая это не проблема! Здесь секси-матурку Эвелину Бледанс сфоткали в магазине во время примерки трусов и лифчика. Вот бы посмотреть записи с камер примерочных в аутлетах на Рублевке. Как желанные светские львицы подбирают себе неглиже. И из бутика женского нижнего белья в районе Смоленской площади (адрес МИД РФ), в котором Мария Захарова меняет трусики и чулочки. Отсвечивая при этом протокольно-выбритой киской. И своим белым задом - главной потаенной мишенью наших внешнеполитических врагов.
- These users thanked the author ibadet ediyorum for the post (total 2):
- Nick1979, Maksimum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 3 years 7 months
Daha 14 yaşımdayken kızlardan değil, çok iri yapılı yetişkin kadınlardan heyecanlandığımı fark ettim. Uzun süre bundan utandım ve "düzeltmeye" çalıştım ama hiçbir şey işe yaramadı. 25 yaşında hâlâ birlikte olduğu “kendi tipinden” bir kadınla evlendi.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 7 months
Elbette, eğer onları ölesiye sikersen sorunlar olur... Ama onlar için değil, senin için!Amid555: ↑11 Nov 2022, 00:36 Olgun kadınlar[/url] gençlerden çok daha heyecan verici. Bu bir sorun mu?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1005 Views
-
Last post by N@TyPaL
-
- 2 Replies