Heteroseksüel bir erkeği veya kadını biseksüel olarak baştan çıkarmak zor mu?

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Heteroseksüel bir erkeği veya kadını biseksüel olarak baştan çıkarmak zor mu?

Unread post by Şalun70 »

Hiç heteroseksüel bir erkeği veya kadını biseksüel seks konusunda baştan çıkarmak zorunda kalıp kalmadığınızı bilmek istedim?
Onu ikna etmeniz ne kadar sürdü?
Hiç tamamen flört etmek zorunda kaldınız mı mm... . veya... LJ bundan sonra mı?
Last edited by Şalun70 on 08 Nov 2022, 05:33, edited 1 time in total.
Frieda
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
 Re: Heteroseksüel bir erkeği veya kadını biseksüel olarak baştan çıkarmak zor mu?

Unread post by Frieda »

Neredeyse her zaman bir kadının eşcinsel ilişkiye hazır olup olmadığını belirleyebilirim. Bunu mutlaka şu anda yapacağını söylemiyorum ama baştan çıkarılıp çıkarılamayacağını her zaman hissediyorum.
Burada asıl önemli olan, daha ileri bir ilişki isteyip istemediğim sorusuna kendiniz karar vermenizdir. O zaman bu ilişkiyi incitmemek için bitirmek çok zor olur. Biz aşığız.
These users thanked the author Frieda for the post (total 5):
Geniş, Ksenofon, aryamari, Zorba Carrie, Devam etmek
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Heteroseksüel bir erkeği veya kadını biseksüel olarak baştan çıkarmak zor mu?

Unread post by Ksenofon »

Sevgiye Dokun, kendi fikrime göre karar veriyorum deneyim . Halen arkadaş olduğumuz en yakın arkadaşımla ortak mastürbasyon yaptım. Doğru, artık bunu hatırlamıyoruz. Bir keresinde iki iyi arkadaşla enstitüde okurken çok içtik ve birbirlerini emdiler. Yapamadım.
İyi tanımadığınız bir adamla ilgili düşünce bile aklına gelmez.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Frieda
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Frida: 27 Jan 2024, 18:21 Daha sonra zarar vermemek için bu ilişkiyi bitirmek çok zor olur. Biz aşığız.
altın sözler! Bazen tek gecelik ilişkiler, kulpsuz bir bavul gibi sıkıcı hikayelere dönüşür. Soru nasıl boşanılacağı değil, bundan nasıl çıkılacağıdır))
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
aryamari, Frieda, Aşka Dokunmak
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 2 years

Unread post by Aşka Dokunmak »

Hooligan Carrie: 27 Jan 2024, 19:13
Frida: 27 Jan 2024, 18:21 Daha sonra zarar vermemek için bu ilişkiyi bitirmek çok zor olur. Biz aşığız.
altın sözler! Bazen tek gecelik ilişkiler, kulpsuz bir bavul gibi sıkıcı hikayelere dönüşür. Sorun nasıl boşanacağı değil, bundan nasıl kurtulacağıdır))
Bu tamamen M ve F arasındaki aceleci aşklar için geçerlidir.
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Bekçi »

svetik125: 20 Jul 2023, 06:50 Bir lezbiyenin M ile seks yapmasını sağlamaya çalışın :daypyat:
bağlanabilir miyiz?

1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Hooligan Carrie:27 Jan 2024, 19:13 Soru ne kadar seyreltildiği değil ama bundan kurtulmak için))
İstenen konsantrasyonu elde etmek için dikkatli bir şekilde seyreltmeniz gerekir
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon

Porolon: 24 Jan 2024, 10:38 Buna gerek yoktu ama bir zamanlar şirket partisinde bir kız bana asılmıştı... :daypyat: dürüst olmak gerekirse - erken kaçtım. Kendimi lezbiyen oyunlarında hayal edemiyorum :angel:
Ve bu da erkekler ve kadınlar arasında oldukça yaygın. bana gelenlerin her türlü etkinlikte iyi geçindiğini biliyor musun, buna çok müdahaleci veya çok romantik de olsa - ama herkes, psheprasham hanımları, yatağa gitmeyecek mi?
Neredeyse her zaman bir kadının aynı şeye hazır olup olmadığını belirleyebilirim -seks cinsel ilişkiler. Bunu şu anda kesinlikle yapacağını söylemiyorum ama her zaman baştan çıkarılabileceğimi hissediyorum.
Birçok kişi bunu söylüyor ama bazı nedenlerden dolayı buna inanmıyorum.
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Sevgiye Dokun: 01 Feb 2024, 14:02 Birçok kişi öyle diyor ama bazı nedenlerden dolayı buna inanmıyorum
Birlikte kalır mıydınız? Hangi koşullar altında?
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by İsveç125 »

Watchman: 01 Feb 2024, 13:56 bağlayabilir miyiz?
sadece bağlamanız yeterli! :hırçın:
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon

svetik125: 01 Feb 2024, 14:18 sadece bağlanmanız yeterli! :grust:
Ve daha sonra (veya önce) birbirine yapıştırın :yes:
Last edited by Aşka Dokunmak on 01 Feb 2024, 14:25, edited 1 time in total.
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

svetik125: 01 Feb 2024, 14:18
Watchman: 01 Feb 2024, 13:56 bağlayabilir miyiz?
sadece bağlamanız yeterli! :grust:
Yani aksi halde karşı çıkacak

50 saniye sonra gönderildi:
Sevgiye Dokun: 01 Feb 2024, 14:25 Ve daha sonra yapıştırın
Önemli olan iyi bir yapıştırıcı bulmak ve yüzeyleri yağdan arındırmaktır.
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kral Kuş »

Sevgiye Dokun: 27 Jan 2024, 17:43 Ancak kızlar herhangi bir cinsel çağrışım olmadan arkadaş olabilirler ve yine de öpüşebilir, sarılabilir, birbirlerinin saçlarını ve kıyafetlerini düzeltebilirler.
Arka planda da aynı şey oluyor mu? Burada bazı pijama partileriyle ilgili ipuçları duydum. :wink: Onlara ne olduğunu ve daha sonra nasıl olacağını anlamak istiyorum; hayatta tekrarlanıyor mu ve ne sıklıkla?
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon

Kral Zogu: 02 Feb 2024, 05:59
Ancak kızlar herhangi bir cinsel ima olmadan arkadaş olabilirler ve yine de öpüşebilir, sarılabilir, birbirlerinin saçlarını ve kıyafetlerini düzeltebilir vb..
Arka planda da oluyor mu? Burada bazı pijama partileriyle ilgili ipuçları duydum. :wink: Onlara ne olduğunu ve daha sonra nasıl olacağını anlamak istiyorum; hayatta tekrarlanıyor mu ve ne sıklıkla?
Çok uzun zaman önceydi... Anlatmaya başladığımda hata yapmaktan korkuyorum. Hayal gücünüzü kullanın.
Seregyn
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260

Unread post by Seregyn »

Yeni boşandım, sadece götten ve oral seks denemek istedim ve popomdaki kızlık zarım yırtılınca çok daha mutlu oldum ve ilk kez tatlı bir penise sahip oldum, sonra da tatlı olanlar vardı. birkaç kez

n1 saat 18 dakika 36 saniye sonra gönderildi: Bilmiyorum, hatta dürüst olmak gerekirse, sekse yer olsaydı hemen pes ederdim, uzun zamandır kendimi kıçıma vermedim, önce kalçalarımın arasındaki bölgeye dokunurdum. bacaklar ve sonra oral seks yapın ve hemen ayağa kalkın ve elastik bir bant takın
Artezyum
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Artezyum »

Beni kandıracaksınız, benim kıçım sadece sıçmak içindir ve geri kalan her şey amacına yöneliktir.
These users thanked the author Artezyum for the post:
red_fox
Seregyn
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260

Unread post by Seregyn »

Çabucak boşandım ve biseksüel oldum, gençken denemek istedim, penisten ve spermden zevk aldım ve tadına baktım

7 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Şimdi de boşanırım ama kimseden veya yerden boşanamam ve bu uzun zaman önceydi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”