Heteroseksüel bir erkeği veya kadını biseksüel olarak baştan çıkarmak zor mu?
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Hiç heteroseksüel bir erkeği veya kadını biseksüel seks konusunda baştan çıkarmak zorunda kalıp kalmadığınızı bilmek istedim?
Onu ikna etmeniz ne kadar sürdü?
Hiç tamamen flört etmek zorunda kaldınız mı mm... . veya... LJ bundan sonra mı?
Onu ikna etmeniz ne kadar sürdü?
Hiç tamamen flört etmek zorunda kaldınız mı mm... . veya... LJ bundan sonra mı?
Last edited by Şalun70 on 08 Nov 2022, 05:33, edited 1 time in total.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
Re: Heteroseksüel bir erkeği veya kadını biseksüel olarak baştan çıkarmak zor mu?
Neredeyse her zaman bir kadının eşcinsel ilişkiye hazır olup olmadığını belirleyebilirim. Bunu mutlaka şu anda yapacağını söylemiyorum ama baştan çıkarılıp çıkarılamayacağını her zaman hissediyorum.
Burada asıl önemli olan, daha ileri bir ilişki isteyip istemediğim sorusuna kendiniz karar vermenizdir. O zaman bu ilişkiyi incitmemek için bitirmek çok zor olur. Biz aşığız.
Burada asıl önemli olan, daha ileri bir ilişki isteyip istemediğim sorusuna kendiniz karar vermenizdir. O zaman bu ilişkiyi incitmemek için bitirmek çok zor olur. Biz aşığız.
- These users thanked the author Frieda for the post (total 5):
- Geniş, Ksenofon, aryamari, Zorba Carrie, Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Heteroseksüel bir erkeği veya kadını biseksüel olarak baştan çıkarmak zor mu?
Sevgiye Dokun, kendi fikrime göre karar veriyorum deneyim . Halen arkadaş olduğumuz en yakın arkadaşımla ortak mastürbasyon yaptım. Doğru, artık bunu hatırlamıyoruz. Bir keresinde iki iyi arkadaşla enstitüde okurken çok içtik ve birbirlerini emdiler. Yapamadım.
İyi tanımadığınız bir adamla ilgili düşünce bile aklına gelmez.
İyi tanımadığınız bir adamla ilgili düşünce bile aklına gelmez.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
altın sözler! Bazen tek gecelik ilişkiler, kulpsuz bir bavul gibi sıkıcı hikayelere dönüşür. Soru nasıl boşanılacağı değil, bundan nasıl çıkılacağıdır))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- aryamari, Frieda, Aşka Dokunmak
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 2 years
Bu tamamen M ve F arasındaki aceleci aşklar için geçerlidir.Hooligan Carrie: ↑27 Jan 2024, 19:13altın sözler! Bazen tek gecelik ilişkiler, kulpsuz bir bavul gibi sıkıcı hikayelere dönüşür. Sorun nasıl boşanacağı değil, bundan nasıl kurtulacağıdır))
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 10 months
1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
bağlanabilir miyiz?
1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
İstenen konsantrasyonu elde etmek için dikkatli bir şekilde seyreltmeniz gerekirHooligan Carrie:27 Jan 2024, 19:13 Soru ne kadar seyreltildiği değil ama bundan kurtulmak için))
-
- Penetrasyon
Ve bu da erkekler ve kadınlar arasında oldukça yaygın. bana gelenlerin her türlü etkinlikte iyi geçindiğini biliyor musun, buna çok müdahaleci veya çok romantik de olsa - ama herkes, psheprasham hanımları, yatağa gitmeyecek mi?
Birçok kişi bunu söylüyor ama bazı nedenlerden dolayı buna inanmıyorum.Neredeyse her zaman bir kadının aynı şeye hazır olup olmadığını belirleyebilirim -seks cinsel ilişkiler. Bunu şu anda kesinlikle yapacağını söylemiyorum ama her zaman baştan çıkarılabileceğimi hissediyorum.
-
- Orgazm!
Birlikte kalır mıydınız? Hangi koşullar altında?Sevgiye Dokun: ↑01 Feb 2024, 14:02 Birçok kişi öyle diyor ama bazı nedenlerden dolayı buna inanmıyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Penetrasyon
Ve daha sonra (veya önce) birbirine yapıştırın

Last edited by Aşka Dokunmak on 01 Feb 2024, 14:25, edited 1 time in total.
-
- Orgazm!
50 saniye sonra gönderildi:
Yani aksi halde karşı çıkacak
50 saniye sonra gönderildi:
Önemli olan iyi bir yapıştırıcı bulmak ve yüzeyleri yağdan arındırmaktır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 9 months
Onlara ne olduğunu ve daha sonra nasıl olacağını anlamak istiyorum; hayatta tekrarlanıyor mu ve ne sıklıkla?
Arka planda da aynı şey oluyor mu? Burada bazı pijama partileriyle ilgili ipuçları duydum.Sevgiye Dokun: ↑27 Jan 2024, 17:43 Ancak kızlar herhangi bir cinsel çağrışım olmadan arkadaş olabilirler ve yine de öpüşebilir, sarılabilir, birbirlerinin saçlarını ve kıyafetlerini düzeltebilirler.

-
- Penetrasyon
Çok uzun zaman önceydi... Anlatmaya başladığımda hata yapmaktan korkuyorum. Hayal gücünüzü kullanın.Kral Zogu: ↑02 Feb 2024, 05:59Arka planda da oluyor mu? Burada bazı pijama partileriyle ilgili ipuçları duydum.Ancak kızlar herhangi bir cinsel ima olmadan arkadaş olabilirler ve yine de öpüşebilir, sarılabilir, birbirlerinin saçlarını ve kıyafetlerini düzeltebilir vb..Onlara ne olduğunu ve daha sonra nasıl olacağını anlamak istiyorum; hayatta tekrarlanıyor mu ve ne sıklıkla?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
Yeni boşandım, sadece götten ve oral seks denemek istedim ve popomdaki kızlık zarım yırtılınca çok daha mutlu oldum ve ilk kez tatlı bir penise sahip oldum, sonra da tatlı olanlar vardı. birkaç kez
n1 saat 18 dakika 36 saniye sonra gönderildi: Bilmiyorum, hatta dürüst olmak gerekirse, sekse yer olsaydı hemen pes ederdim, uzun zamandır kendimi kıçıma vermedim, önce kalçalarımın arasındaki bölgeye dokunurdum. bacaklar ve sonra oral seks yapın ve hemen ayağa kalkın ve elastik bir bant takın
n1 saat 18 dakika 36 saniye sonra gönderildi: Bilmiyorum, hatta dürüst olmak gerekirse, sekse yer olsaydı hemen pes ederdim, uzun zamandır kendimi kıçıma vermedim, önce kalçalarımın arasındaki bölgeye dokunurdum. bacaklar ve sonra oral seks yapın ve hemen ayağa kalkın ve elastik bir bant takın
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 1 year 5 months
Beni kandıracaksınız, benim kıçım sadece sıçmak içindir ve geri kalan her şey amacına yöneliktir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
Çabucak boşandım ve biseksüel oldum, gençken denemek istedim, penisten ve spermden zevk aldım ve tadına baktım
7 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Şimdi de boşanırım ama kimseden veya yerden boşanamam ve bu uzun zaman önceydi
7 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Şimdi de boşanırım ama kimseden veya yerden boşanamam ve bu uzun zaman önceydi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 26 Replies
- 413 Views