Geçici aşk ve fanteziler. Gerçekten istiyorum...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Geçici aşk ve fanteziler. Gerçekten istiyorum...

Unread post by Nikk »

Önemli olan, aceleyle ağzınızdan kaçırmamanızdır! Yoksa pişman olursunuz...
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Polly »

Listopad: 22 Oct 2022, 20:27 Yardımcı olur!
Hayır, elbette hepimiz ideal değiliz ve gündelik hayat er ya da geç herkesi kemirir, ama öncelikle her şeyden önce, çoraplarımın yakınlarda durmayacağının hiçbir garantisi yok ve ikincisi, düşüncelerimde ve fantezilerimde günde birkaç kez seks yaptığımızda, hangi çoraplar? Hangi diş macunu? Evet, bırakalım, karışmaz... pekala))
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Kasım »

Polly: 22 Oct 2022, 20:36
Yardımcı olur!
Hayır, tabi ki hepimiz mükemmel değiliz ve günlük hayat er ya da geç herkesi kemirir , ama her şeyden önce çoraplarımın yakınlarda durmayacağının garantisi yok ve ikincisi, düşüncelerimde ve fantezilerimde günde birkaç kez seks yaptığımızda, hangi çoraplar? Hangi diş macunu? Evet, bırakalım, karışmayın... peki))
Görünüşe göre aşk, terapötik olarak tedavi edilemeyecek bir sapkınlık. Umutsuzsun!
:bel_flag:
These users thanked the author Kasım for the post:
Polly
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

niqk: 22 Oct 2022, 20:31 aceleyle söylemeyin!
Bu nasıl?) Bazen bana geri dönüş yokmuş gibi geliyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ve ivo’yu kim biliyor ??????????
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Listopad: 22 Oct 2022, 20:40 Umutsuzsunuz!
Ve bununla tartışamazsınız bile) Ama cidden, bazen bunu gerçekten konuşmak istersiniz. Çünkü her şey bu kadar basit değil, siz de bunu her gün 7/24 kendi içinizde yaşıyorsunuz. Bir de dışarıdan bakmak faydalı olabilir. Ve bazı noktalara dikkat edin. etrafınızdakiler bütün bunları anlamayacak.
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Lara »

Bir psikologla görüşün, şaka yapmıyorum. Çekiciliğinizin özünü anlamanıza yardımcı olacaklar; eğer sorunun farkına vardıysanız, o zaman bu ilk adımdır.
These users thanked the author Lara for the post:
İskender
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Lara: 22 Oct 2022, 21:15 Bunlar çekiciliğinizin özünü anlamanıza yardımcı olacak
Karşı cinse çekim olduğunda sorun nedir? Hayranlık ve arzu? Belirli bir kişiden bahsediyor olsak bile. Harika, seksi bir insandan etkileniyorum. Her anlamda büyük M harfi olan bir adam. Bunu cidden psikoloğa gitmeye değer bir sapma olarak mı görüyorsun?

Benim sorunum ondan hoşlanmam değil. Benim sorunum henüz ona yakın olma fırsatı bulamamış olmam.
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Lara »

3 kez Problem ve 1 kez Sapma kelimesiyle, az önce danışmanlık teklif ettim, ancak her zaman olduğu gibi, karar vermek size kalmış 😈
These users thanked the author Lara for the post:
İskender
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Lara: 22 Oct 2022, 21:59 Problem kelimesinin 3 katı
Ayrıca 3 soru işareti, 4 virgül ve 5 nokta) Öneri için teşekkürler)
okçuluk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by okçuluk »

Polly: 22 Oct 2022, 21:21 Benim sorunum...
Yaklaşık olarak benzer duyguları yaşamadan yaşamanın nasıl bir şey olduğunu bilseydiniz, bu bir sorundur Kesinlikle senin için olmazdı. Her durumda) İnan bana
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Lara »

Belki de bu, sizin kafanızda çizdiğiniz ve idealleştirdiğiniz ideal bir erkek imajının çekiciliğidir? Onunla vakit geçirme fırsatınız yoksa birbirinizi daha fazla tanıyın, Onun bu kadar muhteşem olduğunu nasıl anladınız? Şu anda Chris Kelmi’den bahsetmiyoruz, değil mi?)
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

qwas: 22 Oct 2022, 22:28 neredeyse benzer duyguları bile yaşamadım
Ne yazık ki buna inanamıyorum. Bunu sağırlara anlatamazsınız, körlere gösteremezsiniz. Böyle bir şeyi hiç yaşamamış bir insan, bu duyguların iyi mi kötü mü olduğunu nasıl bilebilir? Tam tersine, ancak bunları deneyimlemiş olanlar kesin olarak söyleyebilir. Ve şunu söyleyebilirim ki, bir kişiyi ruhunuzun derinliklerine kadar sevmeniz ve onunla birlikte olamamanız gerçeğinde büyülü ya da havalı hiçbir şey yok - hayır. Hiç hoş değil, eğlenceli değil ve hiç de eğlenceli değil. Çoğu zaman üzücü ve saldırgandır. Bu duyguyu sevmeme rağmen eğer imkanlarımı düşünmeye başlamazsam. Abartıyorum ve "sorun" hakkında konuşmuyorum. Psikologlar bunu bildirmeye geldi.

6 dakika 12 saniye sonra gönderildi: n
Onunla vakit geçirme, birbirinizi daha fazla tanıma fırsatınız yoksa
Anlaşılan tam anlamıyla tanışmamışsınız konuyu inceledi. İletişim kuruyoruz, iletişim halindeyiz. Bu efsanevi bir karakterle ilgili değil. Ayrıca birlikte vakit geçiriyoruz. Kendisini periyodik olarak ziyaret ediyorum. Ve yıllar süren etkileşimimiz boyunca onun ne kadar muhteşem olduğunu anlama fırsatım oldu.) Eylemler oldu. Pek çok farklı.
okçuluk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by okçuluk »

Polly: 22 Oct 2022, 22:48 Sağıra anlatamazsınız, köre gösteremezsiniz.
Buradaki önemli nokta, olanları hatırlamanın daha iyi olmasıdır. Olmayan şeyden pişmanlık duymaktansa bir gülümsemeyle. Devamsızlık daha kötü olabilir.
These users thanked the author okçuluk for the post:
Polly
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

qwas: 22 Oct 2022, 22:53 Yokluk daha kötü olabilir.
Olduğu/olduğu gerçeği kesinlikle harika. Ve bu çok fazla duygularla ilgili değil, onların gerektirdiği olaylarla ilgili. Pek çok mutlu an yaşandı. Bol toplantılar, kucaklaşmalar. Mutluluk geçicidir. Böyle anlardan oluşuyor. Yani evet. Her şey mükemmel olmasa da, birçok açıdan bu hayatımda başıma gelen en iyi şey

5 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Lara: 22 Oct 2022, 22:35 Şu anda Chris Kelmi’den bahsetmiyoruz değil mi?)
nBiraz öldü) Ben nekrofil değilim)

9 saat 42 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Erkeklerden de bilgi almak ilginç olurdu. Herkesin bireysel olduğu ve fanteziler açısından herkesin kendi hamamböceklerine sahip olduğu açıktır, ancak neredeyse tüm erkeklerin sevdiği (veya sekste istediği) en yaygın arzu var mı? Her zaman açıkça konuşmadıkları ama hayal ettikleri şey.
:bel_flag:

Onun tercihlerini gerçekten bilmek istiyorum sekste fanteziler ve arzular hakkında. Belki de konuşmaya daha yakın bir adım atmaya karar vereceğim an gelecek. Bir fırsat ortaya çıkacak ve her şey yolunda gidecek. Kendimi onunla neredeyse her türlü deneye hazır olduğumu düşünürken buluyorum.
okçuluk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by okçuluk »

Bunu kabaca şu durumla karşılaştırabilirim.

Diyelim ki Vasily adlı biri yaklaşan hafta sonu için mutlu, en sevdiği birasıyla bilgisayarda dinlenmeyi ve iki gün boyunca sınırsız oyun oynamayı sabırsızlıkla bekliyor . Ancak önceki gün dağlara gitme/tüplü dalış/helikopterle uçma teklifi aldı. Son durumu ele alalım. Ve Vasily çocukluğundan beri pilot olmayı hayal ediyordu...

Ve böylece, içinde iki çelişkili duygu savaşıyor; bir yandan, sıcak, rahat, yaşanmış bir dünyaya çekiliyor. -ve iyi bilinen konfor bölgesinde. Ayrıca yeni bir şeyden ve yaklaşan masraflardan korkmak. Öte yandan pek çok macera, pek çok ilginç şey, iyi arkadaşlıklar ve unutulmaz izlenimler; yine bir çocukluk hayali.

Burada bir bölünme ortaya çıkıyor ve iki alternatif kolun izini sürebiliyoruz. olayların. Diyelim ki kahramanımız korkaklık gösterdi, sessiz bir varoluştan yana bir seçim yaptı, hayatını değiştirmeyi reddetti ve hiçbir şey yapmadı. Ancak zamanla bu gezinin son derece ilginç olduğunun farkına varır. Onun yerini alan Vadim sadece helikoptere binmekle kalmadı, aynı zamanda emekli pilotu yere indirerek kontrol kollarına oturmayı da başardı. Adamlar gerçek bir maceraya atıldılar, kendilerini heyecan verici olayların ortasında buldular, felaketin ortadan kaldırılmasında, insanların kurtarılmasında vb. yer aldılar. Vasily’nin neler hissedebileceğini hayal edebiliyor musunuz?!

Tüm bu hikayeyi, kaderin kendisine bu tür fırsatlar sunmadığı, hatta aktif olarak bu fırsatlardan caydırdığı belli bir Ivan tarafından duyuldu. Üstelik Ivan böyle bir şeye bulaşmaya çalıştığında, ruhunda yalnızca son derece ağır bir tat ve akut zihinsel acı getiren kötü anılarla baş başa kalır. Ve hayalini yalnızca sanal gerçeklikte, çeşitli simülatörlerde takılarak gerçekleştirebilir. Ancak ilginç bir nokta, Ivan’ın bu hikayeyi, hikaye ilerledikçe sürekli olarak ayakkabılarının nasıl sürtündüğünü, güneşin onu kör ettiğini, sürekli sıçmak istediğini ve paranın kaçacağından endişelendiğini anlatan Vadim’in sözlerinden duymuş olmasıdır. sırt çantasından çalınabilir.

Genel olarak, Vasily kaçırılan fırsattan dolayı yalnızca rahatsızlık hissedebilir. Ve elbette, bir dahaki sefere kendinize tam tersini yapacağınıza söz verirseniz, o zaman Ivan’ın duygularını tam olarak hayal etmek oldukça zordur.

Bu benim aynı olaylara bakış açımdır. Ve tekrar ediyorum, bazen bir şeyin yokluğu, olayların kötü gelişmesinden bile çok daha kötü olabilir.
These users thanked the author okçuluk for the post:
yarışçı
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

qwas, Şimdi, bilmeden, yanlışlıkla bu hikayeye bu kişiyle gerçek bir anın karşılaştırması dahil. Komik bir tesadüf, tüylerim diken diken oldu.
Geriye dönüp bakmak istedim :)

Karşılaştırmanızı ve mesajınızı anladım) Ve prensip olarak buna katılıyorum
These users thanked the author Polly for the post:
okçuluk
okçuluk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by okçuluk »

Sakin olun, arkamda kimse yok :roll:
Farklı varyasyonlara rağmen hikayemiz oldukça yaygın)
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

qwas, hikaye oldukça açık)
n
21 saat 31 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Ve bir bu konunun küçük bir bölümü :oops:
Ynt: Neredeyse tüm erkekler sekste ne ister?
okçuluk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Açıktır ki, bütün erkekler zevk ister! Ve sadece erkekler değil! Sadece kadınlar genellikle arzularını o kadar çok koşulla kuşatırlar ki... :bel_flag:
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

niqk, kadınlar daha azını istemez.
Aşka ilgi duyan bir kadın hiçbir koşul belirtmez. Tersine. Kendisi maksimum zevk vermekle ilgileniyor.
Ve eğer koşullar uygunsa, o zaman bu sadece seks uğruna sekstir veya kadın süreçle özellikle ilgilenmiyor\erkek, vb.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Kabul etmek. Ancak şimdi giderek daha az sayıda bu tür kadın var. Maalesef! Pek çok insan aşk ilişkilerinden
bir miktar fayda elde etmeye çalışıyor. Romantizm yerine cüzdan hüküm sürüyor!
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

niqk, evet hayır. Kesinlikle hayır. Duygular\duygular\ihtiyaçlar (sevgi ve romantizm ihtiyaçları dahil) yeryüzünden kaybolmadı. Ama dedikleri gibi, kalbini sipariş edemezsin. Zevk veren, kalp atışlarını hızlandıran erkekler olduğu sürece, dünyanın öbür ucuna, bir kulübeye ve koşulsuz gitmeye hazır kadınlar da olacaktır.) Peki, eğer yoksa ve kimse yakalamıyorsa sen, o zaman bir çantayla gelecekler ve komşumun dediği gibi sadece "sağlık için" "şartlarla elbette) Klasiklere göre nasıl? "Maceracılık ruhunu kaybettik" :wink:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tamam, tamamen gitmedi. Seksin kendisini seven yeterince kız bulmayı başardın! Sadece zevk için seks!
Ama tekrar ediyorum, onlardan çok fazla yok...
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

niqk, herkes seksi zevk için sever. Mesela herkes bir yabancıyla buna hazır değil. Kimine göre kompleksler buna izin vermez, kimine göre ilkeler buna izin vermez. Örneğin kendi adınıza konuşursanız. Çoğu zaman çok heyecanlandığınız ve sadece seks istediğiniz anlar oldu. Kiminle olduğu kesinlikle hiçbir fark yaratmaz. Tanıdık\tanıdık değil. Böyle anlarda kendimi aramak istiyorum)) Neyse ki mastürbasyon yardımcı olur ve biraz rahatlatır :yes:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bravo hanımefendi! Bu kadar samimi bir takdir görmek nadirdir. Saygı!!! :şampuan:
These users thanked the author Nikk for the post:
Polly
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

niqk, burada bir şekilde kendin olmak daha kolay, işte bu sonuçta forum kesip dikmiyor. Ve bu beni mutlu ediyor)
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Polly: 24 Oct 2022, 20:11 niqk, burada olmak bir şekilde daha kolay sonuçta forum kesip dikmiyor. Bu da beni mutlu ediyor)
İşte bu yüzden bu tür forumlar faydalı. İnsanlar özgürce iletişim kurabilir ve çok az kişinin
sadece anlatabileceği sorunları tartışabilir! Gerçi burada da troller var...
These users thanked the author Nikk for the post:
Polly
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

evet... Bu hafta sonu benim için bulanık geçti. Sadece mastürbasyonda. Düşüncelerde, anılarda, planlarda. Foruma kısmen teşekkür ederim. Duygu dalgamı sürdürdü. Bugün işe giderken çok zorlandım.
Son zamanlarda özellikle zorlaştı. Veya üzülün veya mastürbasyon yapın)
SSK
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Tabii ki mastürbasyon yapın! Ve daha fazlası! Ve forum üyeleriyle yazışma yoluyla iletişim kurabilirsiniz! Bana kişisel mesaj gönderebilirsin...
Ve üzüntü en güzel bayanlara bile gereksiz kırışıklıklar katar...
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Çok daha fazlası) Uzun zamandır bu hafta sonu gibi maratonlar yaşamadım) Minimum molalarla. Kanepede "tembel" bir haftasonu geçirdiğimi söyleyebilirim çünkü hafta sonumu orada geçirdim. Ama hayır. Tam olarak tembel değil. Sadece düşüncelerden ve fantezilerden titreyecek kadar heyecan. Bizi mükemmel görselleştirme fırsatından mahrum bırakmadığı için doğaya teşekkür ederiz)
Eh, üzüntünün olmadığı hiçbir yer yok. Her şey hayal ürünü. Ve bunun gerçek hayatta olmasını istiyorum.
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

Kimseyi aramıyorum. Ne gerçek hayatta ne de internette. Belirli bir kişiye ihtiyacım var. Bir, canım ve tek.
Ve forumda kimseyi aramıyorum. Burada sadece havayı boşaltıyorum. Bir günlükteki gibi. Gerçekten çok zor. Ve bunu beğen kimseye açıkça söyleyemezsiniz. Ve bu çok güçlü bir duygu, içten yanan bir duygu.
AlexK85
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by AlexK85 »

Polly: 24 Oct 2022, 19:12 Ve bu konunun küçük bir kısmı
Yanıt: Neredeyse tüm erkekler sekste ne ister?
İşte buradayım Hayatımda seksin olduğu zamanları hatırlayarak), en çok bir bayana zevk vermeyi sevdiğimi söylemek istiyorum, ona dokunmak, onu dinlemek, vücudunun ürperdiğini hissetmek ve izlemek benim için çok büyük bir heyecandı. yavaş nefes alması... harika)
These users thanked the author AlexK85 for the post:
Fargal94
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mihaaaa 4 »

Evet aşık oldun. Bende bu vardı. Ayrılığın ardından yaklaşık 15 yıl boyunca içten içe yandım, sen aşıkken kanat çırpıyorsun, dağları yerinden oynatıyorsun ama...
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128

Unread post by dva2dva »

Benim durumum biraz farklı... Ama duygular da tek taraflı. Tek taraflı. Bir gün başka bir şehirden bir kadın bizimle çalışmaya geldi (ofisimize transfer edildi). Taşınmadan hemen önce iş nedeniyle onunla telefonda konuştum. Taşınmayla ilgili birkaç konuyu tartıştık ve zaten telefonda, bir şekilde dostane bir ilişki geliştirdik, üç kez konuştuk ve konuşmalar sırasında iş konularından sapıp ayrı konulara, hava durumuna ve işle ilgili olmayan çeşitli çöplere geçtik, ancak sonra kişisel bir şey değil. Ancak temasın sadece işe yaramaktan daha fazlası olduğu zaten açıktı. Dostça olduğunu söyleyelim. Geldiği an geldi ve ilk günden itibaren dostane ilişkiler gelişti. Ona aşık oldum.. Ve çok aşık oldum. Bir ay çıktıktan sonra birlikte yattık ve çıkmaya başladık ama bir şey var: Evliyim. Genel olarak kısaca söylemek gerekirse ilişki 4 ay sürdü, sonra onun inisiyatifiyle ayrıldık. Bu üç yıl önceydi. O zamandan beri evli ve hamile. Ama üç yıldır duygularım var. Ayrılıktan sonra ilk başta geceleri uyuyamadım.. Şimdi bıraktım. Ama en azından onu bir şekilde hatırlamadığım, onu düşünmediğim tek bir gün olmadı. Aynı şirkette çalışmamız nedeniyle her şey karmaşıktı. Ve yollarımızın kesişmesi gerekiyordu. Bazen bunun nasıl olabileceğini merak ediyorum. Bazen böyle olması gerektiğini düşünüyorum ama duygular kaybolmadı. Evet aşk çok güzel bir duygu ama karşılıklı olduğunda ve tek yönde olduğunda çok kötü oluyor.
These users thanked the author dva2dva for the post (total 2):
Nikk, İskender
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Evet... Seni sadece anlıyorum... Ve yerine birini bulmanda sana iyi şanslar diliyorum...
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

dva2dva: 03 Dec 2022, 20:06 Artık bıraktı
Görünüşe göre ben de bırakıldım. Ve sonra yenilenmiş bir güçle geldi. Kendimi bir tür esaret altındaymış gibi hissediyorum ama bu konuda hiçbir şey yapamıyorum.
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by dva2dva »

Polly: 04 Dec 2022, 04:57 Kendimi bir tür esaret altında gibi hissediyorum ama bu konuda hiçbir şey yapamıyorum
Belki de yine de cesaretimi toplamalıyım ve bu kişiye açılıyor musun? Ama sadece buluştuğumuz zaman. Sonuçlarını hâlâ tahmin edemiyorsunuz. Sizinle iletişim kurmayı bırakması oldukça olası, ya da tam tersine yakınlaşacaksınız. Ama yaptıklarından pişman olmanın, yapamadıklarından pişman olmanın daha iyi olduğunu söylemeleri boşuna değil. Ve gelecekte kendinize şunu söyleyebileceksiniz: evet sevdim ve elimden geleni yapmaya çalıştım. Neden daha sonra açılmadığınız için kendinizi suçlayasınız ki?
Автор темы
Polly
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Polly »

dva2dva: 04 Dec 2022, 09:42 Hala cesaretinizi toplayıp bu kişiye açılabilir misiniz?
Oh hayır, artık kesinlikle karşılık vermeyecek, ben sadece daha da kötüleştir. Ve henüz bir toplantı ayarlayıp gelebileceğim bir etkinliği yok. Ve sadece aramızda bir duvar olmasını istemiyorum, aynı zamanda korkuyorum. O olmadan benim için zor. :( Hele ki şimdi, kısa süre önce benden rahatsız olduğu bir durum yaşadık. Kırılmadığını söylese de bu soğuğu çok iyi hissediyorum. Zaten benim için çok zor. Umarım bu durum yakında düzelir. Ama onu tamamen kaybetmeye hazır değilim. Kabul edersem onun da bana karşı bir ilgisi olduğundan en azından biraz emin olmam gerekiyor. ..
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by dva2dva »

Polly: 04 Dec 2022, 12:28Bir vakaya ihtiyacımız var
Gerçek hayatta her şeyin nasihat verin ne ve nasıl. Üstelik hâlâ resmin tamamını göremiyoruz ve nüansları bilmiyoruz. Ancak böyle bir durumun ortaya çıkması için bunun üzerine gitmemiz gerekiyor. Yani mümkün olduğu kadar onun görüş alanında olmak. Mümkünse şahsen veya yazışma yoluyla. Genel olarak, en azından kendinize bir şekilde hatırlatmaya çalışın. Onun alanına ne kadar çok girersen o kadar iyi. Empoze edin demiyorum. Bazen kısacık bir mesaj bile size kendinizi hatırlatmaya yeter. Böyle arkadaşlarım var, birlikte çalıştılar, onlar da zaman zaman böyle yazıyorlar.. Aradaki fark 15 yıl, birdenbire yazıyor, kişisel bir şey değil ama gerçekten takdir ediyorum..
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”