kız arkadaşım başka bir kızla yattı
-
- Potansiyel seks nesnesi
kız arkadaşım başka bir kızla yattı
Anonim, 19 yaşında bir erkek, 2 yıldır bir kızla çıkıyoruz ve bu yaz başka bir kızla yattı, bana bunun 4 kez olduğunu, sadece ellerin olduğunu ve bir kez birbirlerine verdiklerini söyledi. cunnilingus, benden başka erkeklerin de onun olduğunu söylüyor Beni heyecanlandırmıyorlar, kendisinin ve benim bazen derin seks yaptığımızı söyledi, bu aldatma sayılır mı? Ne yapmalıyım ve buna nasıl tepki vermeliyim?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 356
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
-
- Sürtünmeler
Cevap: Sevgilim başka bir kızla yattı
svetik125, yani yazara. Böylece sizinle bazı konular hakkında konuşabiliriz. Burada hepimiz bir dereceye kadar sapıkız

-
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
svetik125, yani örneğin sen. Bir şeyin var mı? Veya klasik seks ve hepsi bu
-
- En güçlü orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
İhanet, bir şeyin gizlice yapılmasıdır. Bu durumda elbette ihanettir ama affetmek ya da affetmemek yazarın kararına bağlıdır. Bana göre eğer kendini itiraf etmişse, tevbe etmiş ve hoşgörü talep etmiş demektir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
Biseksüel bir kız her erkeğin hayalidir. Ancak yazar bunun için onu affedemez, onu terk etmesi gerekir ki daha anlayışlı bir adama gidebilsin, o da ona Biseksüellik kendisinin (ve onun) yararı için kullanılıyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
maksimum yine de strapon veya dildak, ancak buna hazırlıklı olmalısınız, hepsini önceden satın alın)))
başka ne yapabilirlerdi ki? )))
maksimum yine de strapon veya dildak, ancak buna hazırlıklı olmalısınız, hepsini önceden satın alın)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
bundan sonra, 19 yaşımdan itibaren dinlerdim 18 yaşındakilerin tavsiyesi))) Bir kızla yatmak ihanet değil saçmalıktır
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Eşim geçenlerde bana arkadaşının bazen onu yaladığını itiraf etti. Bir iş gezisindeydim, arkadaşımla hamile kaldık ve o da onu baştan çıkardı. Bu üç kez oldu.
Beş kopeklik gözleriyle bana bakarak oturdu ve nasıl tepki vereceğimi görmek için bekledi)
18 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Geçenlerde eşim, ben bir iş gezisindeyken kendisinin ve arkadaşının sarhoş olduğunu itiraf etti. ve oral seks yaptı) keşke tepkimi beklerken gözlerini görebilseydin))
Beş kopeklik gözleriyle bana bakarak oturdu ve nasıl tepki vereceğimi görmek için bekledi)
18 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Geçenlerde eşim, ben bir iş gezisindeyken kendisinin ve arkadaşının sarhoş olduğunu itiraf etti. ve oral seks yaptı) keşke tepkimi beklerken gözlerini görebilseydin))
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Başkalarına sorulacak tuhaf bir soru. Bu ihaneti yalnızca siz düşünebilir veya düşünmeyebilirsiniz, forumdaki herhangi biri değil. Bu, kendi fikriniz olmadığı ve bunu hile olarak görmek istediğiniz anlamına gelir, bu kemiricidir, ancak aynı zamanda etrafınızdakilerin pahasına bunu kendi gözünüzde haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kaç kişinin bu kadar çok fikri var? Bazıları için hickeyden bir öpücük bile ihanettir, bazıları ise karısını sevgilisine gönderir ve bunu ihanet olarak görmez. Ne istediğinize kendiniz karar verin.
Böyle bir durumda ya ayrılın ya da bundan yararlanın ve gelecekte aynı anda iki kadın edinin (ancak bu da bir gerçek değil ve sonra kesinlikle ayrılın).
Böyle bir durumda ya ayrılın ya da bundan yararlanın ve gelecekte aynı anda iki kadın edinin (ancak bu da bir gerçek değil ve sonra kesinlikle ayrılın).
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
Bir kızla bir kız arasındaki seks aldatma değildir, bence öyle! Ve arkadaşımla tanışmaktan çekinmezdim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Bir karım ve bir kızım var, ikisi de büyük, sık sık birbirlerini okşuyorlar ve genel olarak kadınları seviyorlar, herkes onları seviyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Hikâyenizden ikinizin de hâlâ genç olduğunuzu anladım... İkisi de Karanlık bir odadaki kör silindirler gibi, dünyayı tanımaya, kendini tanımaya çalışıyorsun... Yani bir şekilde sırf eğlence olsun diye bir kızı öptü... heyecanlandı... gitmek istedi daha da... iş parmaklamaya geldi... sonra daha da ileri gittik ve cunnilingus’a ulaştık... Artık tam olarak ne olduğunu biliyor... iki kadının aşkı... Ve şimdi hayatın kavşağında duruyor. ... kendisi hakkında konuşuyor... sana danışmak... harika.. sana güveniyor... senin fikrin onun için önemli... güvenden sevgiye sadece bir adım var... ve belki de o bile. seni sevdiğini çok geçmeden fark etti... bu yüzden sana açıldı...
Evet... Şu soruyla ilgileniyorum: senden önce kaç erkek çocuğu vardı ve neden onu heyecanlandırmıyorlar? Başka bir kızı öperken heyecanlandı mı... 4 defa da aynı kız mıydı, yoksa 4 farklı sefer mi?
Bir keşişten uzağım ve bir manastırda değilim.... ama bence bu ihanet... o zamana kadar yaşananlar bir sır iken... Artık kız arkadaşının sana açılacak gücü bulduğunu takdir etmelisin... onu hiçbir durumda azarlama... öncelikle , “kendini kapatacak” ve onun hakkında daha fazla bir şey söylemeyeceksin, öğreneceksin... küfürlerinle onun arzularını etkileyemeyeceksin... Her ne ise... kalmaya çalış. bir erkek... kız arkadaşının seçimine ve isteklerine saygı duy... Bu senin için kabul edilebilir değilse... ayrıl ama küfür etmeden... hayatının bu aşamasında senin için kabul edilemez olanı söyle... hayır daha fazlası, daha azı değil... Eğer anlayabiliyorsanız, onun arzuları ve fantezileriyle daha fazla ilgilenin... Bunları onun için hayatta gerçekleştirmeye çalışın ... Ve eğer onu zaten kabul ettiyseniz o olduğu gibi... onu sevin ve onu suçlama... ve uzun vadede ödüllendirileceksiniz...Anonim: ↑15 Nov 2019, 09:05 Anonim, 19 yaşında bir erkek, 2 yıldır bir kızla çıkıyoruz ve bu yaz başka bir kızla yattı, bana bunun 4 kez olduğunu, sadece ellerin olduğunu ve bir kez de ellerin olduğunu söyledi. birbirimize oral seks yaptı, benim dışımda diğer erkeklerin onu heyecanlandırmadığını söylüyor, kendisinin ve benim bazen boğazımızın derinleştiğini söyledi, bu aldatma sayılır mı? Ne yapmalıyım ve buna nasıl tepki vermeliyim
Hikâyenizden ikinizin de hâlâ genç olduğunuzu anladım... İkisi de Karanlık bir odadaki kör silindirler gibi, dünyayı tanımaya, kendini tanımaya çalışıyorsun... Yani bir şekilde sırf eğlence olsun diye bir kızı öptü... heyecanlandı... gitmek istedi daha da... iş parmaklamaya geldi... sonra daha da ileri gittik ve cunnilingus’a ulaştık... Artık tam olarak ne olduğunu biliyor... iki kadının aşkı... Ve şimdi hayatın kavşağında duruyor. ... kendisi hakkında konuşuyor... sana danışmak... harika.. sana güveniyor... senin fikrin onun için önemli... güvenden sevgiye sadece bir adım var... ve belki de o bile. seni sevdiğini çok geçmeden fark etti... bu yüzden sana açıldı...
Evet... Şu soruyla ilgileniyorum: senden önce kaç erkek çocuğu vardı ve neden onu heyecanlandırmıyorlar? Başka bir kızı öperken heyecanlandı mı... 4 defa da aynı kız mıydı, yoksa 4 farklı sefer mi?
-
- En güçlü orgazm!
Burada ihanet nerede?Anonim: ↑15 Nov 2019, 09:05 Anonim, 19 yaşında bir erkek, 2 yıldır bir kızla çıkıyoruz ve bu yaz başka bir kızla yattı, bana bunun 4 kez olduğunu, sadece ellerin olduğunu ve bir kez de ellerin olduğunu söyledi. birbirimize oral seks yaptı, benim dışımda diğer erkeklerin onu heyecanlandırmadığını söylüyor, kendisinin ve benim bazen boğazımızın derinleştiğini söyledi, bu aldatma sayılır mı? Ne yapmalıyım ve buna nasıl tepki vermeliyim
-
- Nirvana’dayım
svetik125,
Tüm mutluluklar gizlice yap... bu ihanettir... benim anladığım kadarıyla...
İtiraf ediyorum... ilk seferde oldu... kendiliğinden... ama ikinci gün itiraf etmedi.. İtiraf daha sonra geldi.
Tüm mutluluklar gizlice yap... bu ihanettir... benim anladığım kadarıyla...
İtiraf ediyorum... ilk seferde oldu... kendiliğinden... ama ikinci gün itiraf etmedi.. İtiraf daha sonra geldi.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
svetik125,
Yapmıyorum tamamen katılıyorum.. eğer kızlar biseksüelse... o zaman bu bir sorun değil... ama eğer katı bir lezbiyenden hoşlanıyorsa, o zaman bu erkekler için yeterince hoş değil...
Yapmıyorum tamamen katılıyorum.. eğer kızlar biseksüelse... o zaman bu bir sorun değil... ama eğer katı bir lezbiyenden hoşlanıyorsa, o zaman bu erkekler için yeterince hoş değil...
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
svetik125,
Keach’imiz var kiminle, ne zaman ve ne kadar uyuyacağını seçme hakkı... Sana nasıl yaşaman gerektiğini söylemek bana düşmez... Sevgisinin yalnızca %10’u kalan adam için üzülüyorum...
Keach’imiz var kiminle, ne zaman ve ne kadar uyuyacağını seçme hakkı... Sana nasıl yaşaman gerektiğini söylemek bana düşmez... Sevgisinin yalnızca %10’u kalan adam için üzülüyorum...
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
svetik125,
İyi günler.
Evet, erkeklerin çoğu bir kız bir kızla birlikteyken mutlu olur, bu durum ortaya çıkar) ama eğer karım ya da sadece kız arkadaşım, sizin de söylediğiniz gibi, %90 lezbiyen olsaydı o zaman bunu yapmazdım tek bir nedenden dolayı gerçekten hoşuma gitti. Sonra 10 seferden 9’u bir kızla, 1’i de benimle yatıyordu. Veya hepsi bir arada olsaydı, dikkatin %90’ı kızın üzerinde olurdu.. Bu da genel olarak pek iyi değil)) 50/50 iyi olurdu))
Ama eşim ve ben öyle değil, o hetero, belki de varsayımlarımda yanılıyorumdur)
İyi günler.
Evet, erkeklerin çoğu bir kız bir kızla birlikteyken mutlu olur, bu durum ortaya çıkar) ama eğer karım ya da sadece kız arkadaşım, sizin de söylediğiniz gibi, %90 lezbiyen olsaydı o zaman bunu yapmazdım tek bir nedenden dolayı gerçekten hoşuma gitti. Sonra 10 seferden 9’u bir kızla, 1’i de benimle yatıyordu. Veya hepsi bir arada olsaydı, dikkatin %90’ı kızın üzerinde olurdu.. Bu da genel olarak pek iyi değil)) 50/50 iyi olurdu))
Ama eşim ve ben öyle değil, o hetero, belki de varsayımlarımda yanılıyorumdur)
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
En önemlisi herkesin mutlu olması, o yüzden devam etti. Bu çok nadir ve en önemlisi tesadüftür.
-
- En güçlü orgazm!
Kocam ve ben 17 yıldır evliyiz ve kimse şikayet etmedi! Kız arkadaşlarım da vardı, onların da umrunda değildi, kablolar orada değildi))))
-
- Nirvana’dayım
svetik125,
Yapmadığın için’ kocanızı gücendirmeyin, sonra sizi onurlandırın ve övün
Yapmadığın için’ kocanızı gücendirmeyin, sonra sizi onurlandırın ve övün
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Fakat öte yandan kız bunu önemli bir şey olarak görmüyordu ve erkeğin bunu umursamayacağından emindi ve o zaman bana aynı şekilde söylemesi sorun olmaz.
İhanet bir güven ve güvene ihanet meselesidir ve birlikte seks yaptığınız kişinin cinsiyetinin ne olduğu değil .
Elbette bu, eğer partnerim bilmesin diye gizlice olduysa, bilerek hile yapmaktır. onaylamayabilir. Belki yandan hamile kalmak kadar zor değildi ama yine de hile yapmak sayılırdı.Anonim: ↑15 Nov 2019, 09:05 Anonim, 19 yaşında bir erkek, 2 yıldır bir kızla çıkıyoruz ve bu yaz başka bir kızla yattı, bana bunun 4 kez olduğunu, sadece ellerin olduğunu ve bir kez de ellerin olduğunu söyledi. birbirimize oral seks yaptı, benim dışımda diğer erkeklerin onu heyecanlandırmadığını söylüyor, kendisinin ve benim bazen boğazımızın derinleştiğini söyledi, bu aldatma sayılır mı? Ne yapmalıyım ve buna nasıl tepki vermeliyim
Fakat öte yandan kız bunu önemli bir şey olarak görmüyordu ve erkeğin bunu umursamayacağından emindi ve o zaman bana aynı şekilde söylemesi sorun olmaz.
İhanet bir güven ve güvene ihanet meselesidir ve birlikte seks yaptığınız kişinin cinsiyetinin ne olduğu değil .
- These users thanked the author Şamanakalar for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Shalun70,
Ama her şeyi istiyorum Sor: Şahsen aldatıldın mı? Karısı ya da kız arkadaşı. Eğer öyleyse, bunu nasıl kabul ettiniz ve nasıl sonuçlandı?
Ama her şeyi istiyorum Sor: Şahsen aldatıldın mı? Karısı ya da kız arkadaşı. Eğer öyleyse, bunu nasıl kabul ettiniz ve nasıl sonuçlandı?
-
- Nirvana’dayım
NewDim,
Peki, şu kişiden gelen istekler: sen... hayatım boyunca sana söyledim... ama olsun....
Karım kategorik olarak heterogo.... ama "dalga geçtiğimiz" kız arkadaşlar da vardı. hevesliydim ve bazıları ikna oldular ben... İhanetlerin doğasını bilmiyorum... bu yüzden ihanettirler... ama yaramazlık yaptılar...
Elbette zevk sona erdi... bu birkaç duygudan biri... kadınları kadınlarla okşamaya devam etmeyi reddetmek... ya da daha doğrusu bir kadını okşamak ama bir "arkadaş"ın diline karşı olmamak Ve bu tür toplantılarda bencillik kabul edilemez ve biz bu tür toplantıları reddettik!
Şimdi karşı bir sorum var... hangi amaçla ilgileniyorsunuz? Eşinizi özgürleştirmek mi istiyorsunuz? O halde bana özel mesaj gönderin... :)
Peki, şu kişiden gelen istekler: sen... hayatım boyunca sana söyledim... ama olsun....
Karım kategorik olarak heterogo.... ama "dalga geçtiğimiz" kız arkadaşlar da vardı. hevesliydim ve bazıları ikna oldular ben... İhanetlerin doğasını bilmiyorum... bu yüzden ihanettirler... ama yaramazlık yaptılar...

Elbette zevk sona erdi... bu birkaç duygudan biri... kadınları kadınlarla okşamaya devam etmeyi reddetmek... ya da daha doğrusu bir kadını okşamak ama bir "arkadaş"ın diline karşı olmamak Ve bu tür toplantılarda bencillik kabul edilemez ve biz bu tür toplantıları reddettik!
Şimdi karşı bir sorum var... hangi amaçla ilgileniyorsunuz? Eşinizi özgürleştirmek mi istiyorsunuz? O halde bana özel mesaj gönderin... :)
-
- En güçlü orgazm!
İhanet kesinlikle kötüdür! Peki ya örneğin MZHM veya FFM? bu ihanetShamanaks: ↑08 Nov 2022, 07:43Elbette bu, eğer partnerim bilmesin diye gizlice olduysa, bilerek hile yapmaktır. onaylamayabilir. Belki yandan hamile kalmak kadar zor değildi ama yine de hile yapmak sayılırdı.Anonim, 19 yaşında bir erkek, 2 yıldır bir kızla çıkıyoruz ve bu yaz başka bir kızla yattı, bana bunun 4 kez olduğunu, yalnızca el ele tutuştuklarında ve birbirlerine oral seks yaptıklarında, benim dışımda diğer erkeklerin onu heyecanlandırmadığını, bazen onunla derinden seks yaptıklarını söyledi, bu aldatma sayılır mı? Ne yapmalıyım ve buna nasıl tepki vermeliyim
-
- Nirvana’dayım
Sanmıyorum... karşılıklı rızayla ve birlikte... ama bu benim kişisel görüşüm...
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
svetik125,
Eğer gelirseniz bana bununla ilgili bir örnek veriyorsun... mesela yarın arkadaşımla "aydınlanacağım" ve ben de aynı fikirdeyim, o zaman elbette hayır, bu hile değil...
Ve eğer çok heyecanlanırsam, Ben duştan sonra evde bekliyorum... ve sen sessizce arkadaşlarınla "rock" yapmak için kaçıyorsun... bu hile yapmaktır...
Eğer gelirseniz bana bununla ilgili bir örnek veriyorsun... mesela yarın arkadaşımla "aydınlanacağım" ve ben de aynı fikirdeyim, o zaman elbette hayır, bu hile değil...
Ve eğer çok heyecanlanırsam, Ben duştan sonra evde bekliyorum... ve sen sessizce arkadaşlarınla "rock" yapmak için kaçıyorsun... bu hile yapmaktır...
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
svetik125,
Peki, eğer kocanız bir astronot ve eğer oraya ulaşamazsanız, iş gezisinden önce ona sallanacağınızı söylemiş olmanız ihanet sayılmaz...
Peki, eğer kocanız bir astronot ve eğer oraya ulaşamazsanız, iş gezisinden önce ona sallanacağınızı söylemiş olmanız ihanet sayılmaz...

-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
svetik125,
Görüyorsun ..karşılıklı anlaştık, bu konuyu alttan çekip reytingi artırdılar... Eğer izin verdiyse... o zaman bu ihanet değil... o bunu biliyor ve onaylıyor... :iyi:
Görüyorsun ..karşılıklı anlaştık, bu konuyu alttan çekip reytingi artırdılar... Eğer izin verdiyse... o zaman bu ihanet değil... o bunu biliyor ve onaylıyor... :iyi:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 90 Replies
- 6333 Views
-
Last post by cilalı
-
- 24 Replies