Aldatılan çift için aşağılama ve ceza.

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Andrewv
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 404
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Re: Aldatılan çifte aşağılama ve ceza

Unread post by Andrewv »

Cuckold: 16 Nov 2022, 11:40 Merhaba. Seksten sonra onu yalamak, gözlerinin içine bakmak istiyorum ve aynı zamanda anüsüme sert bir şekilde vurmak zorunda kalıyor.
Ya da onu emdiğimde bana kayış takıyor. Ağzıma ateş ediyor.
Keşke daha fazla erkek olsaydı ve eşim bu kadar sandıkla baş edemeseydi. Ona yardım ederdim.
karımla ben seks yaptık, adam beni becerdi ve karım beni şefkatle öptü, sonra amını yalamama izin verdi, kalçamı okşadı başım ve gözlerinin içine baktım. Şimdi karım ben dahil dört erkekle denemek ve onları tatmin etmesine yardımcı olmamı istiyor. Ama bu şimdilik sadece bir hayal, üç adam bulduk, biri eksik ve artık her şey yerli yerinde)))

3 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Misha60: 30 Nov 2022, 08:07 çok heyecan verici Sevgilim köpek stilimi siktiğinde karımı yaladım
Bunu yapmayı seviyorum eşim ve aynı zamanda ağzıma düşüyor
These users thanked the author Andrewv for the post (total 4):
Kuklacılık, Spica5, Endişeli, RedFox
Vetal B
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 2 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Vetal B »

Bir fahişe gibi benden oluşan bir kalabalığın olması ve ağzıma boşalabilmeleri için karım beni onların siklerini tamamen yutmaya zorladı. Böylece kıçıma aynı anda iki sik girebilseydim, beni ağzımla sertçe sikebilseydim ve ellerimle iki siki çekebilseydim!
These users thanked the author Vetal B for the post (total 2):
Endişeli, RedFox
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Endişeli »

Alex3555: 17 Dec 2022, 09:59 Eşimin bir sevgilisi olduğunda, geceyi yatağımızda birlikte geçirmelerini çok isterdim. Aynı zamanda karısına bir gelinlik giydirin. Bir örtü ile. Eşim buna karşı değildi ama bir şekilde yürümedi. Ayrıca hamile kalma ihtimaliyle birlikte ona boşalmayı teklif etmesi de hoşuma gitti (her zaman yan tarafa boşaldı). Bunu eşimle tartıştık ama karar veremedik(
Karıma boşalmama izin vermemesi çok yazık. kocasının izniyle bir sevgili doğurmak akrobasidir.
These users thanked the author Endişeli for the post (total 2):
Amatör, yıl1
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by İsimsiz9 »

Böylece umurumda değiller ve kız sikilirken beni çıplak kıçımla oturmaya zorlasınlar
Lexa55
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Lexa55 »

Lex53: 23 Dec 2022, 22:06 Konu oldukça ilginç. Fanteziler var ama eşim buna karşı çıkıyor. O benim için sadece klasikler için.
Ve fantezilerimde çok şey görüyorum.
Aşağılamayla aldatılan bir erkek isterim.
En azından bir kez denemeliyim.
Eşimin sevgilisiyle gelmesi için, onunla dizlerinin üstünde çıplak karşılaştım. Bana hemen tasma taksınlar diye. Öyle ki sevgilim hemen penisini ağzıma sokar, ben de biraz emerdim.
Sonra masaya giderler, içip yerlerdi. Ben de bu sırada karımı yalıyor, sevgilimi emiyordum.
Sonra yatak odasına geçtik. Ve zaten orada karısı ikisini de sözlü olarak memnun etmeye zorlardı. Sevgilini em, taşaklarını yala. İkisinin de kıçını yalıyorum.
Sonra seks yapıyorlar ve ben de yanlarında diz çöküyorum. Sevgilimin ya da karımın yıpranmış külotu ağzımda. Bana her türlü isimle hitap ediyorlar.
Sonra karısını köpek stili sikiyor ve ben onların altına yatıyorum. Sevgilim bazen onu çıkarıp emmeme izin veriyor. Sonra geri döndüm. Ve karısına boşaldığında onu çıkarıyor ve yalamama izin veriyor. Ve karım yüzümü ele geçirip hepsini yalamamı sağlıyor.
Sonra orada dinleniyorlar ve ben de sevgilimin taşaklarını ve penisini parlatıp karıma takıyorum.
Sonra, o zaman zorlaşıyor, beni köpek stiline sokuyorlar. Eşim yüzümün önünde yatıyor ve onu yalıyorum. Ve sevgilim beni sikiyor. Sonra kıçıma boşalıp sikimi temiz bir şekilde yalamamı sağlıyor.
Bunun gibi bir şey.
Belki bazıları için çok fazla. Ama bu tür fanteziler beni gerçekten tahrik ediyor!))
Çok ilginç!
Ben de aynı fantezilere sahibim.
Tamamen aynı ))

20 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
n
Lex53: 23 Dec 2022, 22:06 Konu çok ilginç. Fanteziler var ama eşim buna karşı çıkıyor. O benim için sadece klasikler için.
Ve fantezilerimde çok şey görüyorum.
Aşağılamayla aldatılan bir erkek isterim.
En azından bir kez denemeliyim.
Karım sevgilisiyle gelsin diye, ben de onunla dizlerinin üzerinde çıplak karşılaştım. Bana hemen tasma taksınlar diye. Öyle ki sevgilim hemen penisini ağzıma sokar, ben de biraz emerdim.
Sonra masaya giderler, içip yerlerdi. Ben de bu sırada karımı yalıyor, sevgilimi emiyordum.
Sonra yatak odasına geçtik. Ve zaten orada karısı ikisini de sözlü olarak memnun etmeye zorlardı. Sevgilini em, taşaklarını yala. İkisinin de kıçını yalıyorum.
Sonra seks yapıyorlar ve ben de yanlarında diz çöküyorum. Sevgilimin ya da karımın yıpranmış külotu ağzımda. Bana her türlü isimle hitap ediyorlar.
Sonra karısını köpek stili sikiyor ve ben onların altına yatıyorum. Sevgilim bazen onu çıkarıp emmeme izin veriyor. Sonra geri döndüm. Ve karısına boşaldığında onu çıkarıyor ve yalamama izin veriyor. Ve karım yüzümü ele geçirip hepsini yalamamı sağlıyor.
Sonra orada dinleniyorlar ve ben de sevgilimin taşaklarını ve penisini parlatıp karıma takıyorum.
Sonra, o zaman zorlaşıyor, beni köpek stiline sokuyorlar. Eşim yüzümün önünde yatıyor ve onu yalıyorum. Ve sevgilim beni sikiyor. Sonra kıçıma boşalıp sikimi temiz bir şekilde yalamamı sağlıyor.
Bunun gibi bir şey.
Belki bazıları için çok fazla. Ama bu tür fanteziler beni gerçekten tahrik ediyor!))
Çok ilginç!
Ben de aynı fantezilere sahibim.
Tamamen aynı ))
Ama eşim de böyle bir şey istemiyor.
Belki birlikte deneyebileceğim bir çift bulabilirim .
nDoğru, tamamen aynı olmayacak. Eşimle birlikte heyecanım daha da artacaktı.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years

Unread post by Beluga »

MaleFor: 12 Oct 2022, 11:26 Herkese hoş geldiniz!
Gerçek boynuzlulara veya bunun hayalini kuranlara soru.
Gerçekten ne tür bir aşağılanma ve cezayı hissetmek ve deneyimlemek istersiniz?
Bu konuda deneyimim var ama yeni fikirler istiyorum.
Teşekkür ederim.
Aşağılanmayı önlemek imkansız mı?
xp911
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by xp911 »

eğer aşık hükmetmeyi seviyorsa ve boynuzlanan erkek de hükmedilmeyi seviyorsa o zaman aşağılanmadan kaçınılamaz 8-)
These users thanked the author xp911 for the post:
Manul 1637
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Andrey-37 »

Seks karısını kendim sikiyorum. Kocasıyla normal bir ilişkisi var. Çoğu zaman katılmayı reddediyor. Aşağılanmaya özellikle ilgi duymuyorum. Ama ondan yapmasını istediğim şey şu: Karısını ağzından nasıl sertçe siktiğimi gösteren bir video göndermemden hoşlanıyor. Dizlerinin üstüne çökmesini, sikimi ağzına almasını istiyorum, o da onun arkasına geliyor, başını ellerinin arasına alıyor ve hızı kendi takdirine göre seçerek başıyla hareket etmeye başlıyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”