Belki bazı pozisyonlar daha çok tercih edilir veya giriş gibi bir yer, benimkini gerçekten kıçımda halka açık bir yerde istiyorum..
.[attachment=0]IMG_20220713_163204~2.jpg[/attachment]
These users thanked the author Bir göz at for the post (total 2):
Belki bazı pozisyonlar daha çok tercih edilir veya giriş gibi bir yer, benimkini gerçekten kıçımda halka açık bir yerde istiyorum.. .[attachment=0]IMG_20220713_163204~2.jpg[/attachment]
[quote=Cuckold post_id=135295 time=1668351344 user_id=11537] Birinin kıçımı geliştirmesini ve bu arkadaşımın da buna dahil olmasını istiyorum. [/quote]Öyleyse karınızdan onu yerleştirmesini isteyin
[quote=Fargal94 post_id=135624 time=1668423903 user_id=7900] [quote=Cuckold post_id=135295 time=1668351344 user_id= 11537] Birinin kıçımı geliştirmesini ve bu arkadaşımın da buna dahil olmasını istiyorum. [/quote]Öyleyse karınızdan onu yerleştirmesini isteyin [/quote]Karısının sıcak spermle boşalan canlı bir siki yok...
[quote=Cuckold post_id=135626 time=1668424000 user_id=11537] [quote=Fargal94 post_id=135624 time=1668423903 user_id= 7900] [quote=Cuckold post_id=135295 time =1668351344 user_id=11537] Birinin kıçımı tasarlamasını ve bu arkadaşımın da buna dahil olmasını istiyorum. [/quote]Öyleyse karına sor ki eklendi [/quote]karısının sıcak spermle boşalan canlı bir siki yok... [/quote]Yani uyum sağlamak için canlı bir sike mi yoksa yapay penise mi ihtiyacınız olduğuna siz karar verin)
[ref=#bf0000]Fargal94[/ref], yaşayanın onu düzgün bir şekilde geliştirmesini istiyorum . Ve sonra, uzun kış akşamlarında kendinize bir yapay penis ısmarlayabilirsiniz...
O kadar sık anal yapmadım ama ne zaman bir kızın kıçından nasıl siktiğimi hayal etsem, kız hep dik duruyor. Sık sık anal seks yaptığımı hayal ediyorum.
These users thanked the author nekto38 for the post (total 3):
O kadar sık anal yapmadım ama ne zaman bir kızın kıçından nasıl siktiğimi hayal etsem, kız hep dik duruyor. Sık sık anal seks yaptığımı hayal ediyorum.
[quote=Cuckold post_id=135295 time=1668351344 user_id=11537] Birinin kıçımı geliştirmesini ve bu arkadaşımın da ona tırmanmasını istiyorum. [/quote]Bu arkadaş saat gibi uyum sağlayacak, sadece ona tamamen boyun eğ.
Anal harika... Ayda 5 ya da 6 kez genç öğrenci adamlarla tanışıyorum, onları evime davet ediyorum ve onlar beni dönüşümlü olarak kıçımda ve ağzımda kullanıyorlar... Ve ağızlarına gitmeye başladıklarında. ..mmmmm ...tarifsiz mutluluk...
These users thanked the author Martin for the post (total 3):
Anal harika... Ayda 5 ya da 6 kez genç öğrenci adamlarla tanışıyorum, onları evime davet ediyorum ve onlar beni dönüşümlü olarak kıçımda ve ağzımda kullanıyorlar... Ve ağızlarına gitmeye başladıklarında. ..mmmmm ...tarifsiz mutluluk...
Birinin kıçımı geliştirmesini ve bu arkadaşımın da ona uymasını istiyorum.
Bu arkadaşım saat gibi uyum sağlayacak, ancak düşecek tamamen ona karşı.
ön hazırlık olmadan benim için her şeyi yerle bir edecek. Prensip olarak, parçalanmış bir pislik hissini deneyimlemeyi kabul ediyorum, ancak yalnızca iki veya üç erkeğin beni sırayla ağzımdan ve kıçımdan sert bir şekilde sikmesi durumunda.
[quote=12345 post_id=137155 time=1668737648 user_id=10223] [quote=Cuckold post_id=135295 time=1668351344 user_id= 11537] Birinin kıçımı geliştirmesini ve bu arkadaşımın da ona uymasını istiyorum. [/quote]Bu arkadaşım saat gibi uyum sağlayacak, ancak düşecek tamamen ona karşı. [/quote]ön hazırlık olmadan benim için her şeyi yerle bir edecek. Prensip olarak, parçalanmış bir pislik hissini deneyimlemeyi kabul ediyorum, ancak yalnızca iki veya üç erkeğin beni sırayla ağzımdan ve kıçımdan sert bir şekilde sikmesi durumunda.
Cuckold: ↑18 Nov 2022, 07:31
ön geliştirme olmadan benim için her şeyi yırtıp atacak.
Fanatizm olmadan, sakince, dikkatli bir şekilde, her seferinde hafif ileri geri hareketlerle daha derine ve daha derine ...Öncelikle bu tür hareketlerle sfinkteri gevşetmeniz gerekir; kaslar gevşeyecek ve sfinkter, fallik kemiğin daha ileri geçmesine izin vermeye başlayacak ve sfinkteri geçer geçmez artık daha fazla direnç olmayacak, ama yine fanatizm olmadan.
Eğer büyük bir istek varsa bu falik 10-15 dakika içerisinde bakire popoya dahi ağrısız bir şekilde yerleştirilebilir.
[quote=Cuckold post_id=137194 time=1668745904 user_id=11537] ön geliştirme olmadan benim için her şeyi yırtıp atacak. [/quote]Fanatizm olmadan, sakince, dikkatli bir şekilde, her seferinde hafif ileri geri hareketlerle daha derine ve daha derine ...Öncelikle bu tür hareketlerle sfinkteri gevşetmeniz gerekir; kaslar gevşeyecek ve sfinkter, fallik kemiğin daha ileri geçmesine izin vermeye başlayacak ve sfinkteri geçer geçmez artık daha fazla direnç olmayacak, ama yine fanatizm olmadan. Eğer büyük bir istek varsa bu falik 10-15 dakika içerisinde bakire popoya dahi ağrısız bir şekilde yerleştirilebilir.
Birinin kıçımı tasarlamasını ve bu arkadaşımın ona uymasını istiyorum.
Bu arkadaşım ona uyacak kendisi saat gibi çalışıyor, sadece kendini tamamen ona bırak.
ön hazırlık olmadan benim için her şeyi yerle bir edecek. Prensip olarak, parçalanmış bir pisliğin hissini deneyimlemeyi kabul ediyorum, ancak yalnızca iki veya üç erkeğin sırayla ağzımdan ve kıçımdan beni sertçe sikmesi durumunda.
[quote=Cuckold post_id=137194 time=1668745904 user_id=11537] [quote=12345 post_id=137155 time=1668737648 user_id= 10223] [quote=Cuckold post_id=135295 time =1668351344 user_id=11537] Birinin kıçımı tasarlamasını ve bu arkadaşımın ona uymasını istiyorum. [/quote]Bu arkadaşım ona uyacak kendisi saat gibi çalışıyor, sadece kendini tamamen ona bırak. [/quote]ön hazırlık olmadan benim için her şeyi yerle bir edecek. Prensip olarak, parçalanmış bir pisliğin hissini deneyimlemeyi kabul ediyorum, ancak yalnızca iki veya üç erkeğin sırayla ağzımdan ve kıçımdan beni sertçe sikmesi durumunda. [/quote] İşte beyninizi kıçınızdan parçalıyor🤣
12345,
Doğru, doğru ve var...Ben de uzun süre kıçımı yırtacaklarından korktum...ve sonra kararımı verdim ve her şey yoluna girdi...asıl olan her şeyi yavaş yavaş, düzgün ve düzgün bir şekilde yapmak. dikkatli olun, kayganlaştırıcıyı eksik etmeyin ve anüsü tamamen gevşetin... ve sonra penisin kendisi içeri girecektir... artık yerleştirme ve yağlama için daha fazla ihtiyacım yok, sevgililerden yeterince tükürük var ve boşalacağım ...peki, başlangıçta beni durduran şey daha çok psikolojik bir faktördü, sızdıran bir ibne olacağım ve beni son fahişe gibi kabul edeceklerdi...
These users thanked the author Martin for the post:
[ref=#bf0000]12345[/ref], Doğru, doğru ve var...Ben de uzun süre kıçımı yırtacaklarından korktum...ve sonra kararımı verdim ve her şey yoluna girdi...asıl olan her şeyi yavaş yavaş, düzgün ve düzgün bir şekilde yapmak. dikkatli olun, kayganlaştırıcıyı eksik etmeyin ve anüsü tamamen gevşetin... ve sonra penisin kendisi içeri girecektir... artık yerleştirme ve yağlama için daha fazla ihtiyacım yok, sevgililerden yeterince tükürük var ve boşalacağım ...peki, başlangıçta beni durduran şey daha çok psikolojik bir faktördü, sızdıran bir ibne olacağım ve beni son fahişe gibi kabul edeceklerdi...
Evet, canlı canlı deneyenleri ne kadar kıskanıyorum. Hâlâ istediğim şekilde ve istediğim şekilde kendimi beceriyorum, gerçekten bazen seks makinesi üçlü fantezilere yardımcı olur.
Evet, canlı canlı deneyenleri ne kadar kıskanıyorum. Hâlâ istediğim şekilde ve istediğim şekilde kendimi beceriyorum, gerçekten bazen [url=viewtopic.php?t=7103]seks makinesi[/url] üçlü fantezilere yardımcı olur.
Dün eşime anal seks yapmayı teklif ettim, hazırlık yapmamız gerektiğini ve prezervatif taktığımızdan emin olmamız gerektiğini söyledi. Ben de boşalmak ve onun kıçını doldurmak istiyorum. Söyle bana, prezervatif kullanmak gerekli mi yoksa sorun olur mu?
Dün eşime anal seks yapmayı teklif ettim, hazırlık yapmamız gerektiğini ve prezervatif taktığımızdan emin olmamız gerektiğini söyledi. Ben de boşalmak ve onun kıçını doldurmak istiyorum. Söyle bana, prezervatif kullanmak gerekli mi yoksa sorun olur mu?
Seks makinesiyle her iki yönde de denedim, hem baştan çıkarıcı hem de heyecan vericiydi. Hızı kendiniz ayarlamak zorunda kalmak çok kötü. Dikkatin dağıldı. Doğru, dudakların şişmişti ama hiçbir şey geçmedi.
These users thanked the author Niko13 for the post:
Seks makinesiyle her iki yönde de denedim, hem baştan çıkarıcı hem de heyecan vericiydi. Hızı kendiniz ayarlamak zorunda kalmak çok kötü. Dikkatin dağıldı. Doğru, dudakların şişmişti ama hiçbir şey geçmedi.
Analdan orgazm olan kızlar, kadınlar ve neden pek çok insan bundan hoşlanmıyor?
Last post
Analden orgazm olan kızlar ve kadınlar, neden pek çok insan bundan hoşlanmıyor?
n
))) Anal seksten orgazm, vajinal seksten daha parlak))) ama daha az sıklıkta oluyor ve anal her halükarda seks her...
İnsanlar. Analdan sonra benim gibi utanan var mı? Veya benzerleri.
Bir öğle yemeği molasında bir adamla tanıştım. Dedikleri gibi, ona sonuna kadar hizmet ettim. Ve bu ilk karşılaşmamız olmadığından...
Last post
Konuyla ilgili bir şey söylemeyeceğim ama kadın sessiz kalabilirdi. Ah, öyle olsun.
Enstitüde okuyorum. Bir öğretmen var, o 40 yaşlarında, ben 19 yaşındayım. Oldukça güzel, göğüsleri normal. Ve kendimi onun evinde buldum, sonra da yatağa. İş anal kısmına geldi. Penisim 18 cm (normal...
Last post
Belki kişi işte gerçekten streslidir ya da ne tür sorunlar birikmiştir?